dimarts, 18 de juny del 2013

ORGANIGRAMA FUTBOL BASE 2013-14.

La directiva esteim fent feina per deixar perfilats els entrenadors que entrenaran els nostres equips de futbol base, a falta de concretar l'entrenador del benjamí A i entrenadors del poli, queda així.

Entrenadors.

CADET: Miguel Flores.

INFANTIL A: Martí Barber.

INFANTIL B: Serín Allés.

ALEVI A: Quel Carreras.

ALEVI B: Bep Pons "Rocker".

BENJAMÍ A:

BENJAMÍ B: Canari.

FONSO RICO ENTRENARA L'EQUIP JUVENIL.

Desde el club vos podem anunciar l'entrenador de l'equip juvenil será Fonso Rico, que aquesta darrera temporada ha fet campió al Migjorn de Regional, creim en la seva serietat i feina per poder realitzar una bona temporada i que l'equip pugui lluitar per la copa i lliga, i que els jugadors s'ho puguin passar be dins el camp, en Fonso Rico es un entrenador jove de 35 anys, que ja te experiencia amb equips juvenils, ja que a més del Villacarlos va entrenar a Divisió d'honor a Catalunya, entrenant varies temporades en el Sant Andreu.
Proximament convocarém una reunió de l'entrenador amb els jugadors per que es puguin coneixer i ell expliqui la seva idea de treball, ja que ve amb moltes ganes a Ferreries.

dilluns, 17 de juny del 2013

FOTOS DINAR FINAL DE TEMPORADA.

El passat dissabte com cada any vam tancar la temporada fent un dinar per tots els nostres jugadors, entrenadors, delegats, pares i aficionats, una vegada més la paella que van fer en Xavi Janer i Biel Pons va ser molt bona i desde el club els volem agrair la seva colaboració, per fer una paella per unes 140 persones i els al.lots fins infantil b que van menjar carn, ja que també hi va haver torrada de pinxos i hamburgueses.
Els al.lots van poder disfrutar dins la piscina, i amb un ambient festiu es va tancar oficialment la temporada 2012-13.

dimarts, 11 de juny del 2013

RECORDAM DISSABTE 15 JUNY DINAR FINAL TEMPORADA.

Desde la directiva recordám a tots els nostres jugadors que dissabte hi ha el dinar final de temporada es es camping S'Atalaia, desde els al.lots de p-4 fins els de regional, estan tots convidats a més dels entrenadors i delegats.
Per apuntar-se, pares,socis etc, ho podeu fer de 19 a 20,30 hores a les oficines del club, o be telefonar el numeros de telefon 971 37 37 21 o Tián 680 26 84 76.
Es fará una paella per els més grans i torrada de carn per els al.lots, veniu a passar un dia festiu, aquest dissabte 15 de juny.

EN SERGI MELIÀ I CARLOS FEBRER JUGARÁN AMB L'EQUIP JUVENIL

Desde el club vos podem anunciar molt bones noticies respecte l'equip juvenil, ja que a més de recuperar a Albert Guasch, podem confirmar que Carlos Febrer i Sergi Melià que aquesta darrera temporada han jugat i destacat amb el Dosa i Penya Ciutadella respectivament, jugarán amb l'equip juvenil, es d'agrair que hagin volgut renunciar a jugar a lliga nacional tots ells, per tal de implicar-se a poder fer una bona campanya amb l'equip juvenil i intentar anar a per el campionat de lliga, que ens donaria l'ascens a lliga nacional, benvinguts de nou a casa i sort.
Desde la directiva esteim fent feina per tal de poder tancar la incorporació de l'entrenador que entrenara l'equip juvenil, just ho tinguém confirmat ho anunciarém.

dijous, 6 de juny del 2013

DILLUNS 10 DE JUNY COMENÇA CAMPIONAT FUTBOL 7.

El proxim dilluns dia de 10 juny començara el campionat d'estiu de futbol 7, en total si han inscrit 6 equips, que jugaran un total de 3 voltes contra tots per completar un total de 15 partits, els horaris seran els següents, 2 partits els dilluns a les 19,30 i 20,30 hores, un partit els dimarts a les 20 hores, dijous 2 partits a les 19,30 i 20,30 hores i el divendres 1 partit a les 20 hores.

Les 2 primeres jornades son aquestes.

Dilluns 10. 1ªJORNADA.
A les 19,30 hores. Xaboleros-Ets Alpitranyus.
A les 20,30 hores. Titipolls-Allenmen.

Dimarts 11.
A les 20 hores. Es Vessuts-Drinkers.


Dijous 13. 2ªJORNADA.
A les 19,30 hores. Ets Alpitranyus-Es Vessuts.
A les 20,30 hores. Allenmen-Xaboleros.

Divendres 14.
A les 20 hores. Drinkers-Titipolls.

El divendres podreu passar a recollir el calendari.

dimecres, 5 de juny del 2013

L'EQUIP JUVENIL ES REFORÇA AMB ALBERT GUASCH.

Desde el club podem anunciar una bona noticia per l'equip juvenil ja que Albert Guasch format en les categories inferiors del nostre club i que aquesta darrera temporada ha estat peça clau en la salvació del Penya Ciutadella, amb 17 anys ja ha jugat 2 temporades senceres de lliga nacional i sera una peça clau per que poguem assolir l'objectiu que l'equip juvenil quedi campió de lliga i pugi a lliga nacional, per aixó esperém comptar amb la bona fornada de jugadors nostres, entre els que segueixen i els cadets que pugen, ara ens queda pendents de poder tractar amb Sergi Melià i Carlos Febrer per poder completar l'equip i poder fer una bona temporada, amb l'objectiu de conseguir l'ascens.
Benvingut de nou al Ferre.

LLUÍS LOPEZ NOU FITXATGE PER EL REGIONAL.

Un altra jove jugador que torna es en Lluís Lopez de 23 anys, que aquesta darrera temporada no ha jugat, l'any passat va jugar en l'equip de 3ªdivisió, abans havia jugat 2 anys amb l'equip de regional i va ser un dels artifex de l'ascens del juvenil a nacional la temporada 2007-08, en la darrera temporada com a juvenil va jugar a lliga nacional conseguint 8 gols, juga de davanter i sera un bon reforç per l'equip, amb ell son 15 els jugadors que tenim en plantilla.

dimarts, 4 de juny del 2013

JOSE MARQUES FITXA PER L'EQUIP DE REGIONAL.

Desde el club podem anunciar un nou fitxate, es tracta del migcampista ciutadellenc Jose Marqués jugador amb tecnica i experiencia que ha jugat la darrera temporada amb el Sami marcant 5 gols, anteriorment havia jugat 4 anys amb el Norteño, un d'ells a tercera, sera un bon reforç per l'equip, que compta amb 14 jugadors, i desde el club anirém completant la plantilla.
En Jose Marqués va debutar a la categoria regional la temporada 2007-08 amb l'Atletic Ciutadella i del 2008-2012 en el Norteño.
Benvingut al Ferre.

EN NIL MELIÀ JUGARA AMB L'EQUIP DE REGIONAL.

El jugador ciutadellenc Nil Melià que ha jugat aquesta darrera temporada amb l'equip de regional amb un bon rendiment, jugara de nou amb l'equip de regional lo qual es un bon fitxatge, ja que compta amb experiencia i qualitat a més de tenir gol, esperém sigui una bona ajuda per conseguir els titols en joc.
En Nil va venir amb la temporada començada i ha fet 8 gols en la lliga.

NA LUCIA BARCA SEGUIRA COM A DIRECTORA ESPORTIVA.

La nostra directora esportiva i fisio Lucia Barca, seguira amb el nostre club una temporada més, desde el club esteim contents amb la seva feina en que ha duit un exhaustiu control de tots els nostres jugadors, amb ordre i feina confiam que la propera temporada pugui ser fructifera per el nostre club.