dijous, 30 de maig del 2013

EN TONI PONS I JUAN CARLOS GOÑALONS FITXEN PER L'EQUIP DE REGIONAL.

Desde la directiva anunciam noves incorporacions per l'equip de regional, 2 jugadors formats en la nostra cantera tornen al club, després de varis anys fora per motius d'estudi, es tracta de Toni Pons que va jugar en l'equip que va conseguir l'ascens a lliga nacional la temporada 2007-08 en Toni pot jugar tant de lateral com en el migcamp, i en Juan Carlos Goñalons que ha entrenat ja amb l'equip els 2 darrers mesos, juga en la zona mitja, i en el darrer any de juvenil va jugar amb el Sami de lliga nacional la temporada 2006-07, tots dos van destacar en les categories inferiors.
Amb ells son 12 els jugadors que tenim confirmats, en propers dies esperém confirmar més fitxatges i poder tancar la plantilla el més prest posible.

Benvinguts de nou al club, i molta sort a tots dos.

DINAR FINAL DE TEMPORADA DISSABTE DIA 15 DE JUNY.


Com cada any posarém el punt final a la temporada amb un dinar per tots els nostres jugadors, entrenadors, delegats, aficionats i socis, sera el dissabte dia 15 de junt en el Camping s'Atalaia, ho celebrarém amb una paella i torrada de carn per els més petits.

Tots els jugadors hi estan convidats de totes les categories, així com els entrenadors i delegats.

Els interessats ja es poden apuntar, a les oficines del club de 18,30 a les 20 hores, o telefonant al numero 971 37 37 21.

També podeu telefonar al directiu Sebastià Torrent: 680 26 84 76.

DARRERA SETMANA PER INSCRIPCIÓ A TORNEIG FUTBOL 7 D'ESTIU.

El passat dimecres es va fer la reunió amb els equips interessats en apuntar-se al torneig d'estiu de futbol 7, hi van assistir 4 equips per lo que vam donar un marge de fins aquest final de setmana per apuntar-se, per tant els interessats podeu passar per les oficines, ja que hem de fer el calendari per repartir-lo la setmana que ve a partir de dijous, de moment els 6 equips confirmats son:
Allenmen, Drinkers, Titipolls, Xaboleros, Es Vessuts, Ets Alpitranyos.

També podeu telefonar a aquests numeros de telefon:

SEBASTIÁ TORRENT, TELEFÓN: 680 268 476.
JOAN MARTÍ, TELEFÓN: 680 942 367

dilluns, 27 de maig del 2013

INSCRIPCIÓ CAMPUS FUN AND GOL MES DE JULIOL.

Tots els interessats a apuntar-se al campus que es fará en el camp de futbol desde dilluns dia 8 de juliol fins dissabte dia 3 d'agost, organitzat per fun and gol, coordinat per Joan Barber jugador del CE Mercadal de 3ªdivisió.
Durant un total de 4 setmanes, de dilluns a dissabte.

Ho podrán fer en el següent numero de contacte: 609 03 77 58.

Tots els jugadors del futbol base del nostre club tindrán un descompte del 15%.

XERRADA A ENTRENADOR DELS TECNICS DEL SEVILLA.

El passat divendres a partir de les 19.30 hores va haver hi la xerrada dels tecnics del Sevilla, l'entrenador Salvador Ocaña i el preparador fisic del futbol base del Sevilla Jose Luís Abad, a la sala de juntes del club, durant més de 2 hores van explicar els metodes de treball que tenen dins una estructura profesional com es la del Sevilla, els nostres entrenadors i delegats assistents van poder coneixer a fons moltes coses, i fer lis preguntes.
Va ser un plaer poder gaudir de gent de la seva experiencia i coneixements.
Vos deixam unes fotos.

diumenge, 26 de maig del 2013

FOTOS CLINIC DE TECNIFICACIÓ TECNICS DEL SEVILLA.

Ahir matí de les 10 fins les 13 hores en el camp anexe hi va haver el clinic de tecnificació, duit a terme per l'entrenador del Sevilla cadet, Salvador Ocaña que va jugar 4 temporades amb el Recreativo de Huelva, una d'elles a primera i 2 anys amb el Getafe, i el preparador fisic Jose Luís Abad, que fa anys que treballa dins el Sevilla.
Primer va ser el torn per els jugadors Cadet i Infantil, després els alevins i benjamins.
Amb el seu coneixemt fruit de treballar en una estructura completament profesional, van posar en practica els seus coneixemnts a les nostres joves jugadors.

FOTOS ACTE CLAUSURA I ENTREGA DE DIPLOMES.

Minuts abans de les 18 hores va començar l'entrega dels diplomes a els guanyadors de cada equip del concurs de penals, en que hi van participar fins els veterans, també hi va haver el discurs de cloenda del president.
També a les 16 hores es va fer entrega de una foto de l'equip cadet a Paco Porras que ha jugat desde el poliesportiu en el nostre club, hi es despedira ja que s'en va a viure a una població de Huelva per motius laborals del seu pare, el club li vam voler fer aquest agraiment, ja que en Paco sera un ferrerienc més.
Moltes gracies Paco i sort, sempre que venguis vindras a ca teva, ja que s'ha criat a Ferreries ja que va venir de molt al.lot.
També vam fer entrega de una camiseta del club a Salvador Ocaña i Jose Luís Abad, com a record.
6s/s320/P6262186.JPG" />

FOTOS PARTIT DE VETERANS.

Un dels moments que va tenir més emoció va ser el partit de veterans, en que es va poder veure molts ex jugadors del nostre club que formen una part important de la historia, i van deixar grans records, aqui vos deixam unes fotos.

FOTOS PARTITS AL.LOTS CONTRA PARES

Aqui vos deixam unes fotos dels partits que van anar jugant ahir els al.lots, desde el poli fins l'infantil A contra els pares i mares.
Es van poder veure imatges curioses i divertides./>

FESTA DEL FUTBOL BASE,

Ahir vam tenir la jornada festiva en les nostres instalacions, amb la festa del futbol base, activitat inclosa en els actes dels 90 anys del club, desde les 10 del mati i fins les 18 hores que es van fer entrega dels diplomes a els guanyadors del concurs de penal, i la cloenda la va fer el president Mingu Martí amb un discurs, durant el dia hi va passar molta gent en el camp de futbol, en els partits dels al.lots contra els pares i mares, també molta gent va quedar a dinar ja que durant quasi tot el dia vam fer torrada de sobrassada, cuixot, pinxos i salchiches.
Una de les notes emotives va ser el partit de veterans, amb molts jugadors de l'equip de l'ascens a 3ª divisió fa 30 anys, el clinic que van fer durant el matí en el camp anexe els 2 convidats a la festa, l'entrenador del Sevilla cadet, Salvador Ocaña ex jugador de primera divisió i el seu preparador fisic Jose Luís Abad, van fer les delicies a els al.lots mostrant el seu coneixement.
Per tant desde la directiva agrair a tota la gent que va participar ahir, en la festa del futbol base i del club, desde els al.lots, pares i espectadors.
FORÇA FERRE.

CADET. UE SAMI 2 - FERRE 2.

L'equip cadet va tancar la temporada 2012-13 de manera oficial, ho va fer amb les ganes de cada partit i cercant la victoria fins el darrer minut, el Sami un equip combatiu format per jugadors de segon any va ser un rival dur per el nostre equip, tot i que no ens jugavém res els dos equips van anar a per la victoria i es va poder veure un joc vistos, amb alternancies, nosaltres vam fer un fútbol més tecnic contra el futbol més directe del Sami, en Paco Porras que ahir va jugar el darrer partit amb el nostre club ja que marxa a viure a fora va marcar en el minut 5, el Sami no es rendia i tot anar a contrapeu donava batalla i conseguia empatar, el partit tenia moltes jugades de perill fins l'area, peró no va ser fins el segon temps que en Toni Pons va fer el segon gol, a partir d'aqui vam intentar controlar el joc per mantenir el resultat, peró en el tram final el Sami va fer l'empat a 2 gols, quedaven 9 minuts i encara hi va haver temps per cercar el tercer gol, peró també el risc de rebré un gol del Sami que amb el gol es va animar en els darrers minuts.
Felicitar a tot l'equip per la bona temporada que ha fet, intentant fer un joc vistos en cada partit i posar hi moltes ganes.

dimecres, 22 de maig del 2013

EN TONI CATALA NOU FITXATGE PER L'EQUIP REGIONAL 2013-14.

Avui capvespre ens ha confirmat que la temporada que ve jugara amb nosaltres un dels jugadors més experimentats i de qualitat de la regional, es tracta del jugador ciutadellenc Toni Catala de 29 anys, que aquesta darrera temporada ha jugat en el Sami, ell juga en el mig camp i també pot jugar de mitja punta, es un jugador tecnic que ens ajudara molt en la propera temporada, per poder aspirar als titols en joc.
Es un jugador que surt de la cantera del Penya Ciutadella.
Benvingut en el Ferre Toni.

Trajectoria.

Temporada 2002-03. Penya Ciutadella.
Temporada 2003-04. Penya Ciutadella.
Temporada 2004-05. Atletic Ciutadella. 3ªDivisió.
Temporada 2005-06. Atletic Ciutadella. 3ªDivisió.
Temporada 2006-07. Penya Ciutadella.
Temporada 2007-08. Norteño.
Temporada 2008-09. Norteño.
Temporada 2009-10. Norteño.
Temporada 2010-11. Norteño. 3ªDivisió.
Temporada 2011-12. Norteño.
Temporada 2012-13. UE Sami.


dimarts, 21 de maig del 2013

RECORDATORI DEMA DIA 22 A LES 20.00 HORES REUNIÓ FÚTBOL 7.

Desde el club recordam a tots els interessats a apuntar-se en el torneig de futbol 7 d'estiu 2013, venguin dema a les 20 hores a les oficines del club, a la reunió que farém per veure els equips que serém i nosaltres ja planificar el calendari.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

REGIONAL PREFERENT. LLIGA: CLASSIFICACIÓ FINAL.
Classificasió: 2ón. PJ: 18. PG: 11. PE: 2. PP: 5. GF: 32. GC: 17. AV: +15. PUNTS: 35.

GOLEJADORS: 17 GOLS: Juanlu. 8 GOLS: Fabri Miranda i Nil Meliá. 6 GOLS: Guel Bosch. 3 GOLS: Miguel Caballo i Helenio Olives. 1 GOL: Xavier Barber, Sampa, Oscar Melitón i Tomeu Mir.


JUVENIL. LLIGA.CLASSIFICACIÓ FINAL.
Classificació: 6é. PJ: 14. PG: 5. PE: 1. PP: 8. GF: 17. GC: 28. AV: -11. PUNTS 16.

GOLEJADORS: 10 GOLS: Sergi Mercadal. 8 Gols: Samba Bah. 4 Gols: Josep Janer Florit. 3 GOLS: Tonio Ruiz i Sergi Sansaloni. 2 GOLS: Miquel Arguimbau. 1 GOL: David Martinez, Miquel Arguimbau, Joan Vidal i Miquel Pons.


CADET. COPA.
Classificació: 2ón. PJ: 5. PG: 3. PE: 0. PP: 2. GF: 7. GC: 7. AV: +0. PUNTS: 9.

Golejadors: 24 Gols: Joan Vidal. 11 Gols: Josep Capó. 7 Gols: Xavier Pons. 6 Gols: Paco Porras. 4 Gols: Miquel Febrer, Francesc Gomila i David Janer. 2 Gols: Toni Pons, Damiá Pons i Josep Pons Marqués. 1 Gol: Angel Allés, Xavier Muro, Luis Ruz, Jesús Pons, David Florit i 1 p.p,

INFANTIL A. LLIGA. CLASSIFICACIÓ FINAL.
Classificació: 2ón. PJ: 18. PG: 13. PE: 4. PP: 1. GF: 73. GC: 16. AV:+57. PUNTS: 43.

INFANTIL B. LLIGA.
Classificació: 8é. PJ: 18. PG: 4. PE: 3. PP: 11. GF: 31. GC: 44. AV-13. PUNTS: 15.

ALEVI A. LLIGA.
Classificació: 6é. PJ: 12. PG: 0. PE: 5. PP: 7. GF: 19. GC: 37. AV:-18. PUNTS: 53.

ALEVI B. LLIGA. CLASSIFICACIÓ FINAL. CAMPIONS
Classificació: 1er. PJ: 14. PG: 10. PE: 2. PP: 2. GF: 54. GC: 31. AV+23. PUNTS: 88.

BENJAMÍ. LLIGA.
Classificació: 7é. PJ: 14. PG: 2. PE: 1. PP: 11. GF: 29. GC: 59. AV:-26. PUNTS: 63.

diumenge, 19 de maig del 2013

CADET. FERRE 2 - RTV BOSCOS 1.

L'equip cadet ha guanyat a els Boscos per 2 a 1, un partit que al final hem tingut que patir fins el darrer minut, ja que amb el resultat ajustat l'equip ciutadellenc ha estirat lineas i ha cercat l'empat, peró en el primer temps que ha estat molt bo per part nostra haguessin pogut sentenciar amb 3 grans ocasions en els primers 10 minuts, peró no hem tingut sort davant porteria, peró el premi ha arribat en el minut 15 quan en David Janer ha marcat el primer gol, a partir d'aqui hem controlat el joc esperant la ocasió que l'equip ciutadellenc obrigues la seva defensa per poder sorprendre i sentenciar, hem disposat de més ocasions per no hem pogut anotar, durant aquests primers 40 minuts hem estat clars dominador i no hem donat opció.
Pocs minuts després de començar el segon temps un clar penal, la converit en David Florit que avui ha jugat amb l'equip cadet juntament amb en Pau Benejam i n'Oscar Roca, semblava ho teniem sentenciat peró ells s'han començat a animar i amb el gol que han conseguit a 12 minuts del final hi han posat emoció, peró l'equip s'ha buidat per mantenir el resultat i amb un gran treball ho han conseguit.
La setmana que ve acabaran la competició de copa en el camp del Sami, i será l'unic equip que estara en competició encara

INFANTIL A. FERRE 1 - CE ALAIOR 1.

L'equip infantil A es va despedir amb una treballada victoria contra l'Alaior per 2 a 1 un equip que va sorprendre per la seva combativitat i en cap moment va mostrar la classificació que ocupa, i d'aquesta manera han finalitzat una brillant temporada acabant segons a 2 punts del Menorca que no va fallar ahir a Es Castell, peró el resultat es magnific igualment.
El partit va ser trabat i ens va costar fer el nostre joc, a més quan l'equip visitant es va avançar es va creixer i va defensar amb ganes i ordenat darrera per lo que vam tenir que jugar amb paciencia fins el darrer minut en que vam conseguir el definitiu 2 a 1, primer havia empatat en David Florit en el minut 14, semblava podiem agafar el domini del partit més rapid peró no va ser fácil ja que l'equip visitant va estar ben plantat tot el partit i no va ser fins el minut 32 del segon temps que en David Florit conseguia el 2 a 1, a base de insistir ho haviem conseguit, semblava el partit estava acabat peró en un corner va anar el porter visitant a rematar i en el refús que va acabar a en David Florit que va poder anar tot sol fins la porteria i anotar el 3 a 1 definitiu, i posar guinda a una gran temporada a l'equip entrenat per en Flores.
ENHORABONA A TOT L'EQUIP PER AQUESTA FANTASTICA TEMPORADA.

INFANTIL B. CE ALAIOR 9 - FERRE 1.

Els infantils b han jugat en el camp del lider el darrer partit de lliga, un equip l'alaiorenc que ha mostrat la seva gran qualitat i han guanyat per 9 a 1, un resultat abultat fruit del gran encert i joc desequilibrant en atac de l'equip local, nosaltres hem intentat donar alguna replica en atac per poder conseguir algun gol més, en Marc Meliá ha conseguit anotar per part nostra, un resultat que no empanya la digna temporada que han fet els nostres joves jugadors que han plantat cara a la majoria de rivals, fins i tot haviem conseguit vencer a l'equip alaiorenc en la primera volta, peró avui no ens han sortit les coses, per lo que anims a tot l'equip de les derrotes sempre es pot aprendre.

ALEVÍ A. FERRE 1 - AT VILLACARLOS 3.

Ahir l'equip aleví a es va despedir contra un dels primers classificats l'At Villacarlos, el resultat 1 a 3 no reflecteix el que va passar durant el partit i de nou els jugadors no van veure recompensat el seu esforç i ocasions, ja que vam fer fins a 3 postes i amb el partit a favor nostre 1 a 0 fruit del gol de Pere Allés era el just premi ja que abans haviem disposat de més ocasions i amb un bon treball en equip haviem frenat les perilloses incursions visitants, amb una sortida rapida haguessim pogut fer més gols d'haver tingut més sort, ja que vam conseguir superar la seva defensa varies vegades, peró 2 gols en el darrer minut abans del descans van capgirar el resultat, va ser un cop dur, peró l'equip va sortir amb ilusió de poder igualar, peró sense temps de reacció en el primer minut del tercer quart van conseguir el tercer gol, l'equip no es va rendir i va seguir creant perill per obrir el partit, a falta de 5 minuts un bon xut de David Marrades que va tocar el pal hagues pogut donar una opció.
Enhorabona a l'equip per la temporada que ha fet conseguit classificar-se dins el grup dels millors equips, competint contra els altres equips cara a cara.

BENJAMINS. FERRE 1 - CD MENORCA 5.

L'equip benjami va jugar el darrer partit de lliga, contra el Menorca un equip que va mostrar un bon nivell, i ens va superar a partir del descans, ja que els primeres 2 quarts van ser molt bons per part nostra, peró el gran desgast que ens va obligar a fer va començar a pesar i en atac es van mostrar molt encertats, tot i el marcador l'equip va lluitar fins el final per conseguir marcar algun gol més, el Menorca es va avançar en el minut 10 peró 3 minuts després en Josep Truyol va conseguir empatar, l'equip a base de lluita i trenar amb rapidesa va poder posar li les coses complicades, fins el descans el partit va seguir igualat.
En la represa els jugadors van sortir amb ganes de poder donar alguna sorpresa contra l'equip visitant peró 3 gols en 5 minuts van ser un cop dur per refer-nos, no va ser posible escurçar distancies.
Felicitar a l'equip que ha competit en aquesta dificil lliga contra equips més grans i amb la gran satisfacció d'haver guanyat de manera brillant la copa.

PRIMERES 9 RENOVACIONS PER EQUIP REGIONAL 2013-14.

Tot just va acabar la temporada de l'equip de regional el passat dissabte, ens vam posar a fer feina de cara a la proxima temporada 2013-14, per poder completar una altra plantilla competitiva que pugui aspirar a la copa i lliga regional, en una competició que s'espera molt forta amb equips reforçats, aquesta setmana hem duit a terme les primeres reunions de cara a renovar una part important de l'equip que hem tingut enguany, i vos podem confirmar fins a 9 renovacions que seguiran amb nosaltres:

Josep Pons, Toni Bosch, Toni Rodriguez, Oscar Meliton, Angel Pulido, Helenio Olives, Fabri Miranda, Xavi Barber i Lluís "Calafi", esteim molt contents a tots ells que han decidit de primeres seguir amb nosaltres.

La proxima setmana durém a terme reunions amb la resta de jugadors que tenim per poder tancar la plantilla el més prest posible i comptar amb un bon equip, a més de poder fitxar altres jugadors per completar la plantilla.

dissabte, 18 de maig del 2013

ALEVÍ B. PENYA CIUTADELLA 2 - FERRE 4. ENHORABONA CAMPIONS!!!!


Bona noticia per el nostre club, el nostre equip aleví b s'ha proclamat campió de lliga avui en guanyar de manera brillant per 2 a 4 en el camp del Penya Ciutadella firmant d'aquesta manera una competició impecable, en que a part de les ganes de l'equip han fet un bon fútbol en equip que els ha permés guanyar amb uns bons registres.
Avui han sortit amb moltes ganes sabent que dependien d'ells i prest en Bruno Carreras ha conseguit el primer gol, que ha donat més moral i força a l'equip que ha treballat molt be en defensa sense concedir gaire ocasions, no ha passat res que el Penya hagi empatat prest ja que no ens hem posat nerviosos i dominavem el partit, en Toni Goñalons ha fet el segon gol en el segon quart que ha servit per poder controlar millor el joc, amb ordre hem esperar l'ocasió de poder sentenciar i així en un brillant tercer quart hem fet 2 gols, que han valgut la victoria i el titol, Sergi Pons ha fet el tercer i ha tancat per part nostra en Marc Febrer, ja en el darrer quart el Penya ha fet el segon gol, peró no han inquietat, ja que el treball ha estat molt bo, l'equip ha sabut aguantar l'emoció fins el final.

La nostra més sincera enhorabona a tot l'equip per aquesta merescut titol, ara ha disfrutar-ho, també felicitar a l'entrenador Quel Carreras i el seu ajudant Xec Salord.

Felicitats campions!!

en

divendres, 17 de maig del 2013

PRESENTACIÓ ACTES 90 ANIVERSARI.

El primer acte sera el proxim dissabte dia 25 de Maig, durant tot el dia farém una festa del futbol base, en que vindrán 2 tecnics del SEVILLA FC, que divendres dia 24 farán una xerrada a els nostres entrenadors i el dia 25 farán unes jornades de tecnificació a els jugadors del nostre futbol base, benjamins, alevins, infantils i cadets, també farém partits dels nostres equips contra pares i mares, també hi haurá torrada de sobrassada i carn perqué la gent pugui quedar a menjar a les instalacions, concurs de tirar penals i xuts de diferents parts de l'area, partits de veterans del nostre club, entre d'altres sera una jornada molt complerta que començara a les 10 hores i s'allargara fins les 18 hores, si es pot ser tenim previst fer alguna actuació musical.


Més endavant en el mes d'agost hi haurá una exposició amb molt de material historic del club, actes de partits del torneig juvenil entre els anys 1975 i 1982, copes, banderins, samarretes, i moltes fotos, sera a la sala sociocultural.

També tenim previst fer un homenatge a tots els presidents que ha tingut el nostre club d'ença el 1923.

Un homenatge a els ex jugadors de més de 80 anys, entre d'altres.

Hem fer uns pins conmemoratius del 90 aniversari del nostre club.


dijous, 16 de maig del 2013

PARTITS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.


Aquesta setmana acabén les competicions la resta dels nostres equips, si els equips regional i juvenil van acabar el passat dissabte, aquesta setmana sera el torn per els benjamins, alevins i infantils, equips tots ells que han fet una temporada destacada, l'unic equip que li restara un partit sera els cadets la propera setmana, en el camp del Sami, peró a casa no hi quedara cap més partit.

CADET. DIUMENGE A LES 11.00 H.
5ª JORNADA. CE FERRERIES - RTV BOSCOS.

INFANTIL A. DISSABTE A LES 10.30 H.
18ª JORNADA. CE FERRERIES - CE ALAIOR.

INFANTIL B. DIUMENGE A LES 12.15 H.
18ª JORNADA. CE ALAIOR - CE FERRERIES.

ALEVÍ A. DISSABTE A LES 11.30 H.
14ª JORNADA. CE FERRERIES - PENYA ORIENT.

ALEVÍ B. DISSABTE A LES 12.30 H.
14ª JORNADA. PENYA CIUTADELLA - CE FERRERIES.

BENJAMÍ. DISSABTE A LES 10.00 H.
14ª JORNADA. CE FERRERIES - CE MENORCA.

CADET. PENYA CIUTADELLA 3 - FERRE 1.

L'equip cadet va jugar ahir a la nit el partit aplaçat corresponent a la primera jornada, el resultat 3 a 1 no va reflectir el que va passar dins el camp, l'equip ciutadellenc es va poder avançar amb un gol en el minut 6 i aixó va fer que s'arreplegassin dins el seu camp, nosaltres vam passar a dominar el partit combinant i arribant a la seva area amb molt perill la falta d'encert i un poc de sort ens va privar de conseguir un millor resultat ja que vam fer fins a 2 postes, mentre que ells en la segona arribada en el minut 25 van fer el segon gol, l'equip no es va venir avall i va seguir jugant a futbol com saben fer i el domini va ser nostro, peró el futbol injust amb el nostre equip encara a poc del descans van conseguir el tercer gol, nosaltres vam sortir decidits que podiem posar li les coses dificils i amb el gol que va fer en Joan Vidal en el minut 25 no ens vam rendir insistint fins el final per fer el segon gol que obrigués el partit, tot i la derrota felicitar l'equip que no es va arronsar davant un bon equip, i en moltes fases el vam dominar tinguent ocasions per haver puntuat.
ENHORABONA AL.LOTS SEGUIU AIXÍ I LA RECOMPENSA PER L'ESFORÇ I EL TREBALL ARRIBARÁN.

dimarts, 14 de maig del 2013

DIVENDRES 17 DE MAIG PRESENTACIÓ ACTES 90 ANIVERSARI.


El proxim divendres dia 17 de maig es fará la presentació oficial dels actes del 90 aniversari del nostre club, hem convocat a la premsa a les 10.30 hores a la sala de plens de l'ajuntament, i allá anunciarém la idea que duim per celebrar-ho com la historia del club es mereix, el primer acte será la festa del futbol base, en que hi haurá moltes activitats, partits entre al.lots i pares, partits de veterans, concurs de penals, i alguna sorpresa que vos anirém anunciant.
A més d'altres actes que durém a terme durant aquest, any una exposició, homenatge a veterans, etc...

dilluns, 13 de maig del 2013

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

REGIONAL PREFERENT. LLIGA:
Classificasió: 2ón. PJ: 18. PG: 11. PE: 2. PP: 5. GF: 32. GC: 17. AV: +15. PUNTS: 35.

GOLEJADORS: 17 GOLS: Juanlu. 8 GOLS: Fabri Miranda i Nil Meliá. 6 GOLS: Guel Bosch. 3 GOLS: Miguel Caballo i Helenio Olives. 1 GOL: Xavier Barber, Sampa, Oscar Melitón i Tomeu Mir.


JUVENIL. LLIGA.
Classificació: 6é. PJ: 14. PG: 5. PE: 1. PP: 8. GF: 17. GC: 28. AV: -11. PUNTS 16.

GOLEJADORS: 10 GOLS: Sergi Mercadal. 8 Gols: Samba Bah. 4 Gols: Josep Janer Florit. 3 GOLS: Tonio Ruiz i Sergi Sansaloni. 2 GOLS: Miquel Arguimbau. 1 GOL: David Martinez, Miquel Arguimbau, Joan Vidal i Miquel Pons.


CADET. COPA.
Classificació: 2ón. PJ: 3. PG: 2. PE: 0. PP: 1. GF: 4. GC: 3. AV: +1. PUNTS: 6.

Golejadors: 23 Gols: Joan Vidal. 11 Gols: Josep Capó. 7 Gols: Xavier Pons. 6 Gols: Paco Porras. 4 Gols: Miquel Febrer i Francesc Gomila. 3 Gols: David Janer. 2 Gols: Toni Pons, Damiá Pons i Josep Pons Marqués. 1 Gol: Angel Allés, Xavier Muro, Luis Ruz, Jesús Pons i 1 p.p,

INFANTIL A. LLIGA.
Classificació: 2ón. PJ: 17. PG: 12. PE: 4. PP: 1. GF: 70. GC: 15. AV:+55. PUNTS: 40.

INFANTIL B. LLIGA.
Classificació: 8é. PJ: 17. PG: 4. PE: 3. PP: 10. GF: 30. GC: 35. AV-4. PUNTS: 15.

ALEVI A. LLIGA.
Classificació: 6é. PJ: 11. PG: 0. PE: 5. PP: 6. GF: 18. GC: 34. AV:-16. PUNTS: 49.

ALEVI B. LLIGA.
Classificació: 1er. PJ: 13. PG: 9. PE: 2. PP: 2. GF: 50. GC: 29. AV+21. PUNTS: 81.

BENJAMÍ. LLIGA.
Classificació: 7é. PJ: 13. PG: 2. PE: 1. PP: 10. GF: 28. GC: 54. AV:-22. PUNTS: 59.

REGIONAL PREFERENT. NORTEÑO 0 - FERRE 1.

L'equip de regional va cumplir en el darrer partit i va guanyar a un combatiu Nortenyo per 0 a 1 que no va posar les coses fácils, amb la victoria teniem que esperar a que el Migjorn no guanyés, peró no va poder ser una llastima ja que ho vam veure aprop la setmana passada peró el desafortunat empat davant la Unió ens ha privat del titol, l'equip peró fins el final ha mostrat una bona actitud i compromís.
Durant el primer temps el Norteño va defensar amb ordre i incomodava el nostre joc, n'Helenio va tenir la millor ocasió per haver nos avançat, després del descans l'equip va sortir a conseguir el gol que pogués donar emoció a la lliga si arribavén bones noticies des Migjorn, en Guel Bosch en el minut 9 va fer el gol de la victoria, fins el final el control del partit va ser nostre i vam disposar d'alguna ocasió per sentenciar, tot i l'empenyo del Nortenyo no va crear perill clar.
Ara no queda més que preparar la propera temporada per fer el millor equip posible i tornar ho a intentar, felicitar a tot l'equip i entrenador Pere Vadell per haver lluitat fins el final.
També volém felicitar a l'equip campió CD Migjorn.

JUVENIL. SPORTING ILLA MENORCA 7 - FERRE 3.

En el darrer partit de lliga juvenil l'equip va perdre per 7 a 3 contra l'Sporting un resultat massa abultat ja que en la primera part els hi vam crear molts problememes acabant 2 a 1 i tinguent l'empat en alguna acció, en el minut 8 es van avançar peró l'equip va reaccionar amb ganes i de penal en Sergi Sansaloni va empatar, a partir l'Sporting va apretar més peró l'equip amb ordre i lluita va plantar cara, i no deixava arribar en claredat a l'equip maonés, en el minut va arribar el 2 a 1, l'equip va intentar reaccionar, peró ells va arreplegar lineas i no va ser fácil superar la seva defensa, peró seguiem dins el partit l'equip no va perdre la cara del joc en cap moment.
Després del descans vam intenar sortir per l'empat, peró en el minut 5 vam rebre el tercer gol i aixó va donar més tranquilitat a l'Sporting per fer el seu joc, que a la contra va esperar, a més el cansanci a l'equip va començar a pesar, tot i que vam seguir lluitant i esperant poder escurçar distancies, en Josep Florit va fer el segon gol que deixava el resultat en 4 a 2 i alguna petita esperança de reacció peró 2 minuts després van fer el cinqué gol que sentenciava el partit, en el tram final l'equip maonés va engrandir el resultat massa ja que no mereixia tant castig l'equip, tot i així va arribar el tercer gol nostre que va fer en Sergi Mercadal per posar el 7 a 3 definitiu.
Ara ha acabat la lliga, i hem de felicitar l'equip que ha anat progressant i fent una digna competició, posant un gran compromis i actitud, a l'equip entrenat per Santi Medina, no ens queda més que agrairlis la seva disposició.
Ara ens tocara a nosaltres, el preparar la propera temporada, amb ganes de poder fer el millor equip posible, amb els cadets que pugen i l'experiencia que tindrán els juvenils que aquest any eren de primer any, i així com poder recuperar els jugadors nostres que jugavén en categoria nacional, si es pot.

CADET. FERRE 1 - PENYA CIUTADELLA 2.

Ahir l'equip cadet va jugar contra un dels equips més forts de Menorca en categoria cadet que ens va guanyar per 1 a 2 quan passava 1 minut del temps reglamentari va ser una llastima i un cop dur per el gran esforç que van fer els jugadors que van competir molt be durant gran part del partit, ens vam avançar amb un gol de Damiá Pons en el minut 11, aixó va donar moral a l'equip que va fer un gran treball en tot el camp, de pressió i defensa per contrarrestar el perill atacant de l'equip ciutadellenc, fins i tot vam disposar d'alguna ocasió clara per haver resolt, sobretot una a falta de 4 minuts per el descans que hagués donat marge per el segon temps.
En la represa el Penya va apretar i va conseguir l'empat en el minut 11, una llastima ja que l'equip es defensava amb ordre i amb una contra ben trenada es podia sentenciar, el gol va ser un cop i va envalentonar el Penya que es va creixer i va apretar, l'equip va seguir defensant amb ordre i presionant, peró pesava el gran desgast del primer temps, passaven els minuts i superavem els contratemps, quan semblava l'empat era el resultat final i un just premi a l'esforç dels jugadors van conseguir el segon gol, en el minut 81 i no vam tenir temps de reacció, una llastima, peró dimecres jugarém en el camp del Penya amb les ganes de poder refer-nos i complicar les coses, l'equip ho intentara amb totes les seves ganes.

INFANTIL B. FERRE 1 - CE MERCADAL 4.

Ahir matí l'equip infantil b no va poder davant el segon classificat CE Mercadal, un equip que compta amb jugadors infantils de segon any, per lo que fisicament es va notar, va ser un equip fisic que va posar intensitat en el partit, tot i aixó vam lluitar per poder donar lis algún ensurt, peró van estar encertats en defensa i en atac, el rebré un gol en els primers minuts va ser un cop i contratemps, i quan vam voler reaccionar en el minut 15 ens van marcar el segon gol, els jugadors no van perdre la cara del partit i ho van intentar per poder fer algun gol que pogués donar emoció, abans del descans vam rebre el tercer gol i va ser molt dificil poder ho remontar.
Peró l'equip va seguir igual presionant per contrarrestar la superioritat visitant i agafar alguna jugada per velocitat i fer algun gol, finalment en el minut 14 vam poder marcar en Josep Allés va ser l'autor, el resultat 1 a 4, ja no es va moure tot i insistir per fer el segon gol.
Aquest dissabte l'equip acaba la lliga i lluitará per despedir-se de la millor manera.

ALEVÍ A. SPORTING ILLA MENORCA 2 - FERRE 2.

Els alevins A que entrena en Fredo van conseguir un valuós empat del camp de l'Sporting, va ser un partit molt obert que els dos equips van cercar la victoria, nosaltres en un brillants tercer i darrer quart vam poder remuntar un partit que s'havia girat en contra, en les parts inicials, al final a base de ganes i insistir es va conseguir el premi merescut per els jugadors que ho van donar tot, tinguen més ocasions per haver pogut guanyar, peró el punt es un bon premi, Adriá Barber va fer el primer gol que ens donava opcions a l'empat que finalment va arribar a falta de uns 10 minuts, gol marcat per en Kevin Pina, el resultat ens va donar moral per apretar en la part final i vam disposar d'alguna opció per haver guanyat, de nou l'equip va lluitar tot el partit i en els primers quarts no vam tenir sort en anar al descans amb un resultat advers de 2 a 0 que no mereixiem, peró un joc en equip va facilitar la remuntada.
ENHORABONA EQUIP, DISSABTE DARRER PARTIT A CASA, I SEGUR HO DONARAN TOT PER FER-HO LO MILLOR POSIBLE.

ALEVÍ B. FERRE 7 - SPORTING ILLA MENORCA 2.

L'equip aleví va confirmar la regularitat que esta duguent en la lliga i va guanyar per 7 a 2 davant l'Sporting, els jugadors desde l'inici i van posar moltes ganes i amb un bon fútbol van conseguir molts gols, en cap moment es van rendir i fins el final van disfrutar sortint en rapidesa i amb bones jugades vam guanyar i d'aquesta manera seguir en primera posició a falta de una jornada.
Els gols van arribar ben rápid, en Toni Riudavets va fer el primer i després vam tenir més espais, ja que l'equip maonés va voler reaccionar obrint-se més i nosaltres vam poder fer millor el nostre joc, abans d'acabar el primer quart vam poder sentenciar amb un gol de Marc Febrer, l'equip va controlar el joc per no donar opcions a la reacció de l'equip visitant, i va anar amb decisió a la seva porteria, en Bruno Carreras va fer 3 gols ampliaven el resultat, l'Sporting va conseguir algun gol, peró l'avantatge era clar, en Vicente Cedrés també va contribuir a la golejada, va tancar el partit en Marc Febrer amb un bon xut de fora de l'area, molt be a tot l'equip de nou que entrena en Quel Carreras.
Dissabte que ve acabarém en el camp del Penya Ciutadella, amb la ilusió de seguir amb la mateixa dinamica.
ENHORABONA EQUIP, PASSI EL QUE PASSI HEU FEU UNA GRAN COMPETICIÓ DE LLIGA, I TOTS ELS JUGADORS HEU CONTRIBUIT DE MANERA BRILLANT, A XALAR DISSABTE.

dissabte, 11 de maig del 2013

INFANTIL A. PENYA ORIENT 0 - FERRE 8.

L'equip infantil A segueix amb la gran temporada i avui ha conseguit una nova i clara victoria per 0 a 8 en el camp del Penya Orient un equip de primer any que no ha pogut fer res amb la nostra superioritat tecnica i fisica, els jugadors han sortit a jugar igual com sempre per no concedir sorpreses i posar emoció a la lliga a l'espera del que faci dema el Menorca ens colocam en primera posició, lo que és un gran premi per l'equip, que cada setmana amb ganes i joc colectiu ofereix un bon fútbol.
Desde l'inici la superioritat ha estat manifesta i les ocasions s'han succeit, i en Tonio Cantero en el minut 2 ha fet el primer que ha facilitat les coses donant tranquilitat a l'equip per combinar i controlar el joc, en Pau Benejam poc després ha fet el segon que deixava clar avantatge nostra, l'equip ciutadellenc ha intentat reaccionar i no ha aturat de lluitar per contrarrestar la seva inferioritat i la temporada que ve sera un bon equip en la competició, el tercer gol ha arribat en el minut 20 en David Florit ha estat l'artifex, com també del quart gol a poc del descans deixant el resultat en 0 a 4.
Després del descans nosaltres hem seguit fent gols i la diferencia més manifesta ja que el cansanci del Penya ha començat a passar factura, en David Florit de nou ha conseguit 2 gols més en els primers 10 minuts era el 0 a 6, les ocasions s'han seguit succeint de les quals Oscar Roca conseguia un nou gol que era el seté i tancava el partit Isaac Alcaide amb el definitiu 0 a 8, destacar a tot l'equip per el bon partit i actitud.
ENHORABONA EQUIP PASSI EL QUE PASSI LA SETMANA QUE VE, HEU FET UNA GRAN TEMPORADA, FELICITATS.

BENJAMINS. CE ALAIOR 4 - FERRE 2.

L'equip benjamí ha perdut per 4 a 2 a Alaio en la penultima jornada de lliga, els dos equips han ofert un partit molt obert, en que s'han succeit les ocasions nosaltres en el primer quart hem estat encertats i amb l'esforç dels jugadors en Josep Truyol ha conseguit el primer gol que ens donava avantatge, els alaiorencs han reaccionat i han trobat gran encert davant porteria capgirant el partit amb 3 gols bastant seguits, entre el final del segon quart i després del descans, el partit estava 3 a 1 i l'equip ha seguit insistint per conseguir el segon gol que pogués obrir el partit, peró no hem pogut resoldre en alguna de les opcions que hem tingut, l'Alaior ha conseguit el quart gol, peró hem seguit presionant i arribant a la porteria contraria, conseguint el definitiu 4 a 2, en Josep Truyol ha estat l'autor d'aquest gol, fins el final hem lluitat per posar més emoció peró no ha estat posible.
La setmana que ve a casa, amb les mateixes ganes intentarán oferir un bon partit els jugadors i despedir-se de la millor manera posible.

divendres, 10 de maig del 2013

PERE VADELL SEGUIRA UNA TEMPORADA MÉS.

Desde el club, esteim preparant la propera temporada passi el que passi demá, i per aixó el primer pas ha estat renovar l'entrenador de l'equip de Regional en Pere Vadell, ja que esteim contents amb la seva feina i serietat, en una temporada que teniem que reconstruir l'equip després del descens de l'any passat.
Per la propera temporada intentarém fer el millor equip posible perqué l'afició es pugui divertir i conseguir els titols de copa i lliga.

dijous, 9 de maig del 2013

DIA 25 FESTA DEL FUTBOL BASE, DINS ACTES 90 ANIVERSARI.


Desde el club esteim preparant un primer gran acte i festiu per el dissabte dia 25 de maig que estará dins els actes del 90 aniversari del club, durara tot el dia quasi desde les 10 hores fins les 19 hores, hi haurá partits entre al.lots i mares i pares, també hi haurá torrada de carn, a més de partits de veterans del club.
Esteim preparant jocs per els nostres joves jugadors, en que hi haurá gran participació ja que som més de 200 jugadors que formen part d'aquest club, desde els més petits de 4 anys fins els més grans, vos anirém informant en aquestes proximes setmanes.
També farém una roda de premsa a l'ajuntament per presentar, els actes de dia 25 i els que anirém fent durant el transcurs d'aquest any.

REGIONAL PREFERENT. DISSABTE A LES 17 HORES.


18ªJORNADA. NORTEÑO CF - CE FERRERIES.
L'equip de regional jugará el darrer partit de la temporada en el camp del Norteño, esperém será una jornada emocionant encara amb tot en joc, i nosaltres tindrém que anar a per els 3 punts i esperar una tropissada del Migjorn dins el seu camp, així com nosaltres no vam poder guanyar a casa, en aquesta ocasió la presió pot afectar a l'equip migjorner que ho te a favor ara, el Norteño tot i ser el coer no ens posara les coses fácils com vam veure amb la Unió, i es voldrán despedir de la seva afició fent un bon partit i si no conseguim un gol prest, ens trobarém un rival tancat en defensa que esperara la seva opció de sortir a la contra, sigui quin sigui el resultat els jugadors ho donarán tot dins el camp i el gran premi seria conseguir la lliga, per aquest partit en Pere Vadell podrá comptar amb quasi tota la plantilla.

Esperém podem anar a celebrar el titol tots a Fornells, amb l'afició que tant ens ha anat recolzant tota la temporada.

OBERT PLAÇ INSCRIPCIÓ FUTBOL 7. ESTIU-2013.

CAMPIONAT DE FUTBOL 7. ESTIU- 2013.
TOTS ELS EQUIPS INTERESSATS EN PARTICIPAR AL TORNEIG DE FUTBOL 7,
QUE ES CELEBRARÀ A PARTIR DE FINALS DE MES, US PODEU
APUNTAR AVISANT A:

SEBASTIÁ TORRENT, TELEFÓN: 680 268 476.
JOAN MARTÍ, TELEFÓN: 680 942 367

O BÉ ELS FOSQUETS A LES OFICINES DEL CAMP DE FUTBOL
DATA LIMIT D'INSCRIPCIÓ. DIA 22-5-13. A LES 20 HORES.


EL MATEIX DIMECRES HI HAURÁ UNA REUNIÓ A LES OFICINES
DEL CAMP DE FUTBOL, ON HI HAURÀ D'ASSISTIR UN REPRESENTANT
DE CADA EQUIP

PARTITS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.


JUVENIL. DISSABTE A LES 18.15 H.
14ªJORNADA. SPORTING MAHONÉS - CE FERRERIES.
L'equip juvenil que entrena en Santi Medina jugará el darrer partit de la temporada en el camp de l'Sporting amb les mateixes ganes que ho han vingut fent durant la temporada en que han anat duguent una bona progressió i ho han fet de manera meritoria, fent un bon paper, en que l'equip ha mostrat un gran compromís per seguir millorant, afrontarém el partit contra un equip que en la primera volta vam guanyar de manera brillant i voldrán acabar conseguint una victoria davant el seu public, esperém veure un partit obert en que nosaltres també anirém a per la victoria amb ordre i concentració, tindrém les nostres opcions.

CADET. DIUMENGE A LES 11.30 H.
3ªJORNADA. CE FERRERIES - PENYA CIUTADELLA.

INFANTIL A. DISSABTE A LES 10.00 H.
17ªJORNADA. PENYA ORIENT - CE FERRERIES.

INFANTIL B. DIUMENGE A LES 10.00 H.
17ªJORNADA. CE FERRERIES - CE MERCADAL.

ALEVÍ A. DIUMENGE A LES 10.00 H.
13ªJORNADA. SPORTING ILLA MENORCA - CE FERRERIES.

ALEVÍ B. DIUMENGE A LES 11.00 H.
13ªJORNADA. CE FERRERIES - SPORTING ILLA MENORCA.

BENJAMÍ. DISSABTE A LES 9.30 H.
13ªJORNADA. CE ALAIOR - CE FERRERIES.

CADET. RTV BOSCOS 0 - FERRE 1.

Ahir capvespre l'equip cadet va jugar a Ciutadella el partit ajornat que tenia contra el Boscos, es va conseguir una ajustada victoria per 0 a 1 i d'aquesta manera esteim coliders amb el Penya Ciutadella, l'equip entrenat per Canari va ser superior durant tot el partit i només vam tenir uns petits ensurts en el tram final quan l'equip ciutadellenc es va veure dins el partit, peró abans haviem tingut bones ocasions per haver sentenciat, peró la sort davant porteria va ser esquiva, peró el joc i ganes dels jugadors van fer posible treure els 3 punts de manera justa, el primer temps va tenir un clar color nostre ja que el Boscos no va inquietar i nosaltres vam cercar el gol amb insistencia, disposant de 3 bones ocasions que no van entrar per poc.
La segona part va seguir igual i en el minut 12 va arribar la recompensa en conseguir el primer gol en Francesc Gomila, fruit de una bona jugada colectiva, l'equip va controlar el joc fins el final i amb 2 bones ocasions haguessim pogut sentenciar, i aixó va animar l'equip local en un parell d'arribades, peró al final es va conseguir la victoria, totalment merescuda i curta per els merits de l'equip.
ENHORABONA EQUIP SEGUIU AIXÍ.

dimarts, 7 de maig del 2013

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

REGIONAL PREFERENT. LLIGA:
Classificasió: 2ón. PJ: 17. PG: 10. PE: 2. PP: 5. GF: 31. GC: 17. AV: +14. PUNTS: 32.

GOLEJADORS: 17 GOLS: Juanlu. 8 GOLS: Fabri Miranda i Nil Meliá. 5 GOLS: Guel Bosch. 3 GOLS: Miguel Caballo i Helenio Olives. 1 GOL: Xavier Barber, Sampa, Oscar Melitón i Tomeu Mir.


JUVENIL. LLIGA.
Classificació: 5é. PJ: 13. PG: 5. PE: 1. PP: 7. GF: 14. GC: 21. AV: -7. PUNTS 16.

GOLEJADORS: 9 GOLS: Sergi Mercadal. 8 Gols: Samba Bah. 3 GOLS: Tonio Ruiz i Josep Janer Florit. 2 GOLS: Miquel Arguimbau i Sergi Sansaloni. 1 GOL: David Martinez, Miquel Arguimbau, Joan Vidal i Miquel Pons.


CADET. COPA.
Classificació: 2ón. PJ: 1. PG: 1. PE: 0. PP: 0. GF: 2. GC: 1. AV: +1. PUNTS: 3.

Golejadors: 23 Gols: Joan Vidal. 11 Gols: Josep Capó. 7 Gols: Xavier Pons. 6 Gols: Paco Porras. 4 Gols: Miquel Febrer. 3 Gols: David Janer i Francesc Gomila. 2 Gols: Toni Pons i Josep Pons Marqués. 1 Gol: Angel Allés, Xavier Muro, Luis Ruz, Jesús Pons, Damia Pons i 1 p.p,

INFANTIL A. LLIGA.
Classificació: 2ón. PJ: 16. PG: 11. PE: 4. PP: 1. GF: 62. GC: 15. AV:+47. PUNTS: 37.

INFANTIL B. LLIGA.
Classificació: 8é. PJ: 16. PG: 4. PE: 3. PP: 9. GF: 29. GC: 31. AV-2. PUNTS: 15.

ALEVI A. LLIGA.
Classificació: 6é. PJ: 10. PG: 0. PE: 4. PP: 6. GF: 16. GC: 32. AV:-16. PUNTS: 44.

ALEVI B. LLIGA.
Classificació: 1er. PJ: 12. PG: 8. PE: 2. PP: 2. GF: 43. GC: 27. AV+16. PUNTS: 74.

BENJAMÍ. LLIGA.
Classificació: 7é. PJ: 12. PG: 2. PE: 1. PP: 9. GF: 26. GC: 50. AV:-24. PUNTS: 55.

dilluns, 6 de maig del 2013

REGIONAL PREFERENT. FERRE 0 - UD MAHÓN 0.

Ahir l'equip de regional va empatar a 0 contra la Unió, i d'aquesta manera no vam poder seguir en la primera posició va ser una llastima, l'equip ho va intentar durant tot el partit, per superar l'ordenat entramat defensiu de l'equip maonés, peró no vam tenir la sort de cara en les 4 clares ocasions de que vam disposar, per la insistencia, domini i unic equip que va cercar la victoria mereixiem l'empat, peró no va poder ser, tot i tenir ho complicat anirém a Fornells a per la victoria i esperar que el Migjorn pugui tropissar contra l'Atletic Ciutadella i poder entonar l'aliró.
Una llastima ja que l'equip ha estat lluitant amb ganes i serietat durant la temporada, peró ahir quan ho teniem a favor ens vam trobar amb un equip que va defensar amb les dues lineas juntes i va ser dificil de superar, peró vam disposar de bones ocasions de Guel Bosch entre les quals li van anular un gol, Nil que va patinar en el pitjor moment, Esteban en un corner i una de molt clara de Tomeu Mir, peró el fútbol es així i quan la pilota no vol entrar, no hi ha manera.
Encara no estat perdut i lluitarém per conseguir ho.

JUVENIL. FERRE 0 - CD MENORCA 3.

L'equip juvenil va jugar contra l'equip que ja es el campió, el Menorca un equip que ha mostrat una gran superioritat durant la competició amb jugadors que han jugat a lliga nacional, tot i el deseventatge l'equip va sortir amb moltes ganes i van poder frenar i dificultar el joc de l'equip visitant que només va poder anotar un gol durant el primer temps i no va disposar de gaire més ocasions clares, en cap moment van perdre la cara del partit els jugadors i van intentar donar alguna replica en atac, el partit va tenir un gran desgast per el nostre jove equip, només a partir del minut 60 el Menorca va poder mostrar la seva superioritat conseguint 2 gols més, peró l'equip no va baixar els braços i va seguir amb ganes de lluitar i presionar fins el final, tot i la derrota l'equip va treballar molt be, amb serietat i concentració a més de posar hi moltes ganes.
Aquest dissabte acabara la lliga en el camp de l'Sporting, hi anirém amb ganes d'acabar amb un bon partit i si podem treure algun punt.
Molt be equip, per les ganes i insistencia durant la temporada.

CADET. FERRE 2 - UE SAMI 1.

Els cadets ahir van superar les adversitats i van guanyar el Sami per 2 a 1, la victoria va ser merescuda ja que nosaltres vam ser superiors la major part del partit i només en els darrers 15 minuts ens van apretar, les ocasions i cercar més la porteria visitant la van posar els nostres jugadors, contra un equip que esperava darrera intentant destruir la nostra zona de creació, tot i la insistencia es va arribar al descans amb empat, peró en la represa l'equip va sortir amb ganes de resoldre i en el minut 5 en Joan Vidal va fer el primer culminant una bona jugada per la banda de Francesc Gomila, el gol va obrir més el partit i vam anar a per el segon gol, i en el minut 15 va arribar quan en Josep Capó no va perdonar, semblava teniem el partit controlat, peró un gol de l'equip ciutadellenc hi va posar emoció peró a base d'esforç vam conseguir frenar els intents i en el debut de copa els 3 punts van quedar a casa.
Aquesta setmana l'equip jugara 2 partits amb el Boscos amb la intenció de poder ho fer igual de be i, el primer sera dimecres a Ciutadella.
ENHORABONA EQUIP SEGUIU AIXÍ.

diumenge, 5 de maig del 2013

INFANTIL A. FERRE 2 - MENORCA AT 1.

Ahir capvespre l'equip infantil A en un partit emocionant i intens va guanyar 2 a 1 davant el Menorca fins ahir lider destacat, van sortit amb moltes ganes desde l'inici els nostres jugadors i prest vam poder agafar avantatge amb un gran gol de Pau Benejam desde fora de l'area, el gol va donar més força a l'equip que va superar amb claredat al bon equip rival fins el descans, amb pressió es va frenar el seu perillós i rapid joc d'atac, l'equip anava amb idea i en el minut 10 de corner en Pau Benejam va rematar per fer el segon gol, que donava clar avantatge, peró no ens podiem relaxar ja que el rival ho podia aprofitar en qualsevol moment, amb velocitat vam poder aprofitar alguna passada llarga per agafar a la defensa visitant per l'esquena, peró el més important era controlar el joc i no deixar reaccionar a l'equip maonés, la primera part va ser de gran desgast per part nostra.
A la represa un gol del Menorca en el minut 4 va suposar que ells s'animassin, i vam tenir que defensar amb ordre i concentració fins el final, no ens ho van posar fácil i van mostrar ser un bon equip, a la contra vam intentar poder conseguir el tercer gol que pugues suposar la sentencia, no ens vam posar nerviosos i la recompensa de la victoria va quedar a casa, i ens dona la opció de somiar a falta de 2 partits ja que quedam a 2 punts del Menorca amb l'average a favor, peró sigui quin sigui el resultat, res llevara la gran competició de lliga que han fet els nostres jugadors, amb la segona posició segura.
ENHORABONA EQUIP SEGUIU, AIXÍ PARTIT A PARTIT, GRAN VICTORIA.

INFANTIL B. UE SAMI AT 2 - FERRE 1.

Els infantils B han perdut avui matí per un ajustat 2 a 1, ha estat un partit molt disputat entre els dos equips i hem insistit fins el final per conseguir l'empat, per lluita i esforç de l'equip haguessin merescut un empat, peró el Sami ha estat més encertat, en els primers minuts han sorprés amb un gol, aixó ens ha donat força i confiança i han estat un rival combatiu, hem reaccionat i poc a poc hem anat creant perill, hem disposat d'alguna aproximació peró no hem pogut marcar, peró a poc de començar el segon temps en Marc Meliá ha nivellat el resultat, i el partit s'ha obert amb els dos equips cercant la victoria, hem pogut veure un anar i venir, avançat el partit el Sami ha fet el segon gol, quedava un quart, l'equip ho ha donat tot i intentat per fer el segon gol, peró no ha estat posible, l'equip ciutadellenc s'ha replegat dins el seu camp i ha estat dificil de trobar espais.

ALEVÍ A. FERRE 1 - UD MAHÓN 6.

Ahir l'equip aleví A va jugar contra un dels millors equips com va demostrar ser la Unió que ens va guanyar 1 a 6, el resultat pot ser un castig massa dur per l'equip que no mereixia tant, ja que fins avançat el tercer quart estava dins el partit amb una clara opció que va poder suposar l'empat a 2 gols, no va poder ser i en el darrer quart van rompre el partit amb 4 gols, lo millor va poder pesar el desgast en el tram final del partit de dimecres a Es Castell que va suposar un gran esforç per l'equip, en el primer quart hi va haver molta disputa en la zona mitja, peró l'equip maonés va estar més encertat conseguint 2 gols, l'equip a base de ganes va poder escurçar distancies amb un gran gol de Pere Allés de falta a l'escaire, amb aquest gol vam intentar apretar de valent, disposant d'alguna ocasió, sobretot la del tercer quart, peró el porter visitant va fer una gran aturada, la Unió ens va sorprendre amb una gran empenta en el darrer quart sentenciant el partit, vam intentar de conseguir algun gol més peró no va ser posible.
Anims equip, no passa res de les derrotes sempre es pot aprendre.

ALEVÍ B. CD MENORCA 0 - FERRE 4.

L'equip aleví b va tornar a conseguir una nova victoria, aquesta ocasió en el camp del Menorca per 0 a 4 i confirma la gran lliga que esta fent l'equip no va ser fácil d'inici ja que el Menorca va posar resistencia durant els primers quarts, amb feina de desgast per contrarrestar la nostra superioritat tecnica, peró aixó va suposar que després del descans no puguessin seguir amb la mateixa intensitat i vam començar a crear perill, ja abans del descans haviem disposat d'alguna ocasió, peró a mesura que passaven els minuts ens vam anar trobant millor i amb el primer gol que va marcar Albert Haro, vam trobar més espais per fer mal a la contra i poder sentenciar el partit amb gols de David Cardona i Vicente Cedrés, el partit es va decidir amb un brillant tercer quart dels nostres jugadors, que cada setmana van a més i d'aquesta manera segueixen en una brillant primera posició a falta de 2 partits, encara en el darrer quart hi va haver temps per un altra gol que va marcar en Marcos Marín fruit del domini que vam tenir a la segona part superant amb claredat a l'equip maonés, bon treball de tot l'equip en tasques defensives per no concedir ocasions a l'equip local.
ENHORABONA EQUIP, SEGUIU AIXÍ HO ESTEIS FENT MOLT BE.

BENJAMÍNS. FERRE 3 - AT VILLACARLOS 1.

Ahir matí l'equip benjamí va conseguir una meritoria victoria en aquesta dificil lliga, va ser per 3 a 1 contra el Villacarlos, l'equip va sortir amb ganes i durant els primers 2 quarts va conseguir un bon aventatge, amb gols de Guillém Marqués i Rubén Alcaide, el resultat ens va permetre poder arreplegar-nos i amb un bon treball defensiu frenar els intents visitants, que només en el tram final ens va poder crear algún perill peró teniem una bona renda, ja que en Lluc Torrent havia conseguit el tercer gol, i d'aquesta manera vam treure una bona victoria i de nou vam tornar competir de igual contra un bon equip, aquests partits han permés que els jugadors puguin jugar amb equips més grans.
L'equip va saber treure la pilota amb rapidesa i poder superar la defensa de l'equip visitant amb més de fer un joc en equip que va permetre poder controlar el joc la major part de partit.
ENHORABONA EQUIP, SEGUIU AIXÍ HO ESTEIS FENT MOLT BE.

dijous, 2 de maig del 2013

REGIONAL PREFERENT. DIUMENGE A LES 17.00 H.

17ªJORNADA. CE FERRERIES - UD MAHÓN.
L'equip de regional afrontará la penultima jornada, a casa contra un historic com la Unió, es un partit transcendental en que tenim que guanyar per seguir davant i amb tot a favor per la setmana que ve poder entonar l'aliró, el rival ha anat de mes a menys, lo que el fa més perillós i vindrán amb ganes de refer-se complicant el nostre joc, tindrém que jugar amb la mateixa concentració i ganes de cada partit i no desesperar-nos per si tarda en arribar el gol, ja que davant tindrém un equip molt defensiu que vindra a esperar, intentant trenar alguna contra, amb l'ajuda de la nostra afició i el compromis de l'equip esperém poder treure el partit i anar a Fornells a jugar-nos la lliga, en Pere Vadell podrá comptar amb quasi tota la plantilla, recuperant algun lesionat i el sancionat Toni Rodriguez.

Diumenge tots amb el Ferre en el camp, per ser el jugador numero 12.

FORÇA FERRE!!

PARTITS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.


JUVENIL. DISSABTE A LES 17.00 H.
13ªJORNADA. CE FERRERIES - CD MENORCA.

CADET. DIUMENGE A LES 11.0O H.
3ªJORNADA. CE FERRERIES - UE SAMI.

INFANTIL A. DISSABTE A LES 17.00 H.
16ªJORNADA. CE FERRERIES - MENORCA AT.

INFANTIL B. DIUMENGE A LES 9.45 H.
16ªJORNADA. UE SAMI AT - CE FERRERIES.

ALEVÍ A. DISSABTE A LES 11.30 H.
12ªJORNADA. CE FERRERIES - UD MAHÓN.

ALEVÍ B. DISSABTE A LES 9.45 H.
12ªJORNADA. CD MENORCA - CE FERRERIES.

BENJAMÍ. DISSABTE A LES 10.00 H.
12ªJORNADA. CE FERRERIES - AT VILLACARLOS.

JUVENIL. CE MERCADAL 1 - FERRE 2.

Ahir l'equip juvenil en el partit aplaçat el passat dissabte en el camp del Mercadal va fer un pas més en la seva progressio i va ser capaç amb un gran partit, que va tenir molt de desgast per part de l'equip guanyar per 1 a 2, davant teniem un equip format en la seva majoria per jugadors juvenil de tercer any per lo que la diferencia de envergadura i fisica natural podia ser un deseventatge, peró l'equip amb moltes ganes i jugar a fútbol com ho saben fer, va servir per superar-los amb ordre i bon treball en equip, els 7 cadets que ahir hi van jugar ho van fer a un gran nivell jugant sense complexes com si fossin juvenils i com la resta de l'equip fent un gran treball fisic i tactic, el primer gol va venir en el minut 17 i el va fer en Miquel Arguimbau que ahir es va estrenar en la delantera fent ho molt be, lluitant en la pressió i creant perill, amb el gol vam poder jugar amb més tranquilitat i tocant la pilota vam poder anant calmant en partit i la reacció del Mercadal.
A partir del segon temps el partit va ser jugat de poder a poder, amb l'equip local volguent reaccionar a base de força i nosaltres amb tranquilitat i ajudes en defensa vam poder tapar la porteria defensada per n'Alejandro, en Joan Vidal va fer el segon gol en creuar la pilota al pal llarg, semblava teniem el partit bastant controlat, peró un gol del Mercadal va posar emoció, peró l'equip va saber patir i amb un gran esforç va conseguir els 3 punts, un gran premi per tots i merescut per tot lo que van donar.
Amb aquesta victoria ens colocam en una fantastica tercera posició, felicitar a tot l'equip, amb ganes i treball els fruits arriben.

ALEVÍ A. AT VILLACARLOS 3 - FERRE 1.

Ahir l'equip aleví A va jugar el partit aplaçat que tenia de feia unes setmanes, va ser en el camp del Villacarlos un dels equips punter i que s'esta jugant la lliga, el resultat 3 a 1, el joc va estar més nivellat del que diu el marcador, la diferencia va ser en l'encert davant porteria, ja que nosaltres sempre vam lluitar i donant la cara, en diverses fases vam tenir el control del joc, l'equip des Castell va ser més fort en la sortida ja que aprofitant que jugavén a casa van sortir molt motivats conseguint part dels seus gols en els primers quarts, fins el final vam estar insistint per conseguir el segon gol que pogués donar opcions a l'empat.
D'aqui 2 dies nou partit a casa contra la Unió amb les mateixes ganes de fer les coses be i poder conseguir un bon resultat, anims equip.