dilluns, 29 d’abril del 2013

FOTOS OBSEQUI FIGURETES PREBENJAMIS P-4.

El dimecres passat abans de s'entrenament dins el poliesportiu dels prebenjamis P-4 els més petits de tot que entrena, en Quito Bosch i Nito Torrent, juntament amb el president els hi van fer un obsequi de figuretes de cadascun dels jugadors, juntament amb una placa damunt del peu de les figuretes, aquesta iniciativa de l'entrenador juntament amb el president va sorprendre a els nostres joves jugadors que es van mostrar molt ilusionats de veure's així com una estatueta de cartró i de peu, aqui vos deixam unes fotos.

XERRADA DE NITO COLL A ELS ENTRENADORS.

El passat divendres vam tenir una interessant xerrada sobre psicologia esportiva de Nito Coll a qui volém agrair la seva ajuda desinteressada per el nostre club, la xerrada sobre aspectes psicologics dels entrenadors a els seus jugadors, en ella hi van assistir tots els entrenadors del fútbol base, a més de la directora esportiva Lucia Barca, que va tenir la interessant iniciativa.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

REGIONAL PREFERENT. LLIGA:
Classificasió: 1er. PJ: 16. PG: 10. PE: 1. PP: 5. GF: 31. GC: 17. AV: +14. PUNTS: 31.

GOLEJADORS: 17 GOLS: Juanlu. 8 GOLS: Fabri Miranda i Nil Meliá. 5 GOLS: Guel Bosch. 3 GOLS: Miguel Caballo i Helenio Olives. 1 GOL: Xavier Barber, Sampa, Oscar Melitón i Tomeu Mir.


JUVENIL. LLIGA.
Classificació: 4rt. PJ: 11. PG: 4. PE: 1. PP: 7. GF: 12. GC: 17. AV: -5. PUNTS 13.

GOLEJADORS: 9 GOLS: Sergi Mercadal. 8 Gols: Samba Bah. 3 GOLS: Tonio Ruiz i Josep Janer Florit. 2 GOLS: Miquel Arguimbau i Sergi Sansaloni. 1 GOL: David Martinez i Miquel Pons.


CADET. LLIGA. CLASSIFICACIÓ FINAL.
Classificació: 5é. PJ: 24. PG: 12. PE: 8. PP: 4. GF: 65. GC: 29. AV:+36. PUNTS: 44.

Golejadors: 22 Gols: Joan Vidal. 10 Gols: Josep Capó. 7 Gols: Xavier Pons. 6 Gols: Paco Porras. 4 Gols: Miquel Febrer. 3 Gols: David Janer i Francesc Gomila. 2 Gols: Toni Pons i Josep Pons Marqués. 1 Gol: Angel Allés, Xavier Muro, Luis Ruz, Jesús Pons, Damia Pons i 1 p.p,

INFANTIL A. LLIGA.
Classificació: 2ón. PJ: 15. PG: 10. PE: 4. PP: 1. GF: 60. GC: 14. AV:+46. PUNTS: 34.

INFANTIL B. LLIGA.
Classificació: 8é. PJ: 15. PG: 4. PE: 3. PP: 8. GF: 28. GC: 29. AV-1. PUNTS: 15.

ALEVI A. LLIGA.
Classificació: 7é. PJ: 8. PG: 0. PE: 4. PP: 4. GF: 14. GC: 23. AV:-9. PUNTS: 36.

ALEVI B. LLIGA.
Classificació: 1er. PJ: 11. PG: 7. PE: 2. PP: 2. GF: 39. GC: 27. AV+12. PUNTS: 67.

BENJAMÍ. LLIGA.
Classificació: 7é. PJ: 11. PG: 1. PE: 1. PP: 9. GF: 23. GC: 49. AV:-26. PUNTS: 48.

diumenge, 28 d’abril del 2013

REGIONAL PREFERENT. UE SAMI 1 - FERRE 2.

Ahir victoria fantastica i agonica en el camp del Sami, va ser en el minut 92 quan en Sampa va conseguir el segon gol després de una falta botada per la dreta i que es va passetjar dins l'area, per poc no arriba en Melitón i en Sampa en el segon pal va marcar un gol que pot ser molt decisiu, ja que ens deixa primers i depenent de nosaltres, esteim empatats a punts amb el Migjorn peró tenim el goal-average particular a favor nostre, no podrém fallar en aquests 2 partits que hi falten, la setmana que ve a casa davant la Unió i en el darrer partit a Fornells, diumenge en el camp esperém una altra bona entrada per dur a els jugadors a la victoria.
El partit d'ahir no era gens fácil contra un bon equip, que en el migcamp i davant compta amb molta experiencia i qualitat, nosaltres vam poder superant les adversitats i poc a poc vam anar fent el nostre joc, sobretot en el primer quart d'hora el Sami va avisar en 2 bones ocasions, peró a base de lluita i ordre vam poder contrarrestar el seu joc i no vam passar per més perill clar, una gran ocasió nostre que va tenir Helenio per haver marcat va ser una de les millor que a mesura que passaven els minuts estavém millor plantats i el joc com voliem nosaltres, també es va anular un gol a Guel Bosch per fora de joc, el Sami va tenir que jugar fort per frenar les nostres sortides, fent-se mal en Xavi Barber en una d'elles, amb l'empat es va arribar al descans.
En la represa el joc es va obrir ja que aquell resultat no beneficiava a ningú, i el beneficiat podria ser el Migjorn, el Sami va voler apretar més peró vam poder desfer les seves arribades, en una jugada fortuita en el minut 18 ho van aprofitar per fer el primer gol, amb aquest resultat vam tenir que arriscar ja que era molt dolent per nosaltres, peró l'equip a base de creure en les seves posibilitats va seguir insistint i vam poder empatar, després de una bona jugada de Tomeu Mir que va finalitzar en Nil, el partit de nou obert podria passar qualsevol cosa, peró a la vegada també hi havia por de no perdre ho tot, el Sami va tenir una bona ocasió, peró en els darrers minuts ens la vam jugar i va sortir be, amb passades per els extrems, tant a Fabri com Helenio es va poder forçar perill, com la falta que va acabar en el segón gol, que va desfermar l'euforia de tot l'equip i els aficionats nostres que hi van assistir.
Un gran resultat fruit del treball i les ganes que hi venen posant tota la temporada, els jugadors que entrena en Pere Vadell, ajudat per en Tonio Barber.

DESDE LA DIRECTIVA FELICITAR A TOTA LA PLANTILLA, PER AQUESTA FANTASTICA VICTORIA I SEGUIM AIXÍ FINS EL FINAL, FALTA UN PETIT ESFORÇ DE 2 PARTITS.

INFANTIL A. UD MAHÓN 0 - FERRE 3.

L'equip aleví A va salvar el dificil escoll del camp de la Unió guanyant per 0 a 3, peró no va ser fácil ja que durant bona part del partit amb el 0 a 1 l'equip local es va mostrar molt combatiu tot i no tenir massa ocasions clares, era un rival incomode que va dificultar el nostre joc, el partit es va posar a favor nostre en els primers minuts amb un gol de David Florit, amb el marcador a favor vam intentar controlar el joc, per no veuren's sorpresos per les embestides de la Unió, i es va produir molt de joc en la zona mitja, tinguent alguna opció per haver resolt abans, ells intentavén més aturar el nostre joc que anar amb convenciment a la nostra porteria, peró era complicat mentres poder fer el segon gol que va arribar en el segon temps, quan van anar baixant el ritme i ho vam aprofitar nosaltres per jugar amb més toc i qualitat, en Pau Benejam amb 2 gols va sentenciar un partit, jugat amb intensitat i ordre en que vam saber jugar molt be en cada moment del partit.
Una victoria que ens confirma com a segons classificats segur, lo que és meritori i és te que valorar molt positivament, la setmana que ve ens visita el primer classificat el Menorca, afrontarém el partit amb ganes de fer ho lo millor posible i posar li les coses dificils.

INFANTIL B. FERRE 1 - PENYA CIUTADELLA 3.

Els infantils b han perdut 1 a 3 contra el Penya Ciutadella un equip que ha mostrat tenir bona qualitat i ens ha superat en el segon temps, ja que en el primer temps hem dominat més noltros a base de lluita per frenar el joc seu a la zona mitja, hem pogut controlar i arribar a porteria contra un bon equip, així en Bosco Barber en el minut 11 ens ha donat avantatge, l'equip ha jugat amb confiança i convicció fins el descans, intentant sorprendre en algun atac per poder marcar el segon gol, ha estat a falta de 5 minuts que han conseguit empatar.
Després del descans el Penya ha sortit a presionar en la zona mitja per poder recuperar i sortir amb rapidesa i combinant, hem tingut més feina en defensa peró en els primers 15 minuts hem donat bona replica amb intensitat per part de l'equip, el partit s'ha decidit en els darrers 15 minuts ells han sabut aprofitar la seva envergadura i nosaltres ens ha afectat el cansanci i no hem pogut aturar-los, peró l'equip ha seguit amb ganes de lluitar fins el final per poder donar algun ensurt a l'equip visitant, no ha pogut ser i el proxim partit sortirém amb ganes de fer ho lo millor posible.

ALEVÍ A. CCE SANT LLUÍS 3 - FERRE 0.

Ahir matí l'equip aleví A, va jugar en el camp del Sant Lluís un equip que ens va sorprendre amb una sortida intensa i va posar el partit coll amunt durant el primer quart, ja que van conseguir 2 dels 3 gols en aquest inici, els jugadors van intentar reaccionar i vam tenir alguna bona ocasió per haver posat emoció, fins el tram final en que ells van aprofitar els espais quan nosaltres vam arriscar per marcar algun gol, el partit va estar nivellat en moltes fases i vam poder tallar les seves perilloses arribades, ja que davant teniem un dels millors equips del grup que sempre acostuma a ser un blog dificil de batre, ahir ho vam intentar de totes les maneres peró no va ser posible, ocasions per haver fet algun gol les vam tenir, l'equip no va aturar de lluitar fins el final, el dimecres jugarém el partit aplaçat a Es Castell amb la ilusió de fer un bon partit i treure algun punt.

ALEVÍ B. FERRE 4 - DOSA CF 3.

Els alevins b que entrena en Quel Carrera van guanyar per 4 a 3 en el Dosa, va ser un partit emocionant en que l'equip ciutadellenc no ens ho va posar gens fácil i també va cercar la victoria, peró en el global del partit de nou els nostres jugadors van fer un partit molt correcte i només un gol del Dosa a falta de 3 minuts va posar emoció, l'equip va sortir amb moltes ganes i ja en els primers minuts va disposar de la primera arribada, poc després en el minut 6 en Toni Riudavets feia el primer per part nostra, el Dosa va reaccionar i abans d'acabar el primer quart havia empatat, aixó els va donar moral i van tenir els seus millors minuts i es van avançar, peró l'equip va reaccionar amb ganes i vam passar a dominar el partit, amb encert en defensa i creant molt perill en la rapida sortida, en Toni Goñalons va fer l'empat, els jugadors van anar a més i en pocs minuts en Christian feia el tercer gol que ens donava avantatge, vam poder aprofitar uns minuts de desencert visitant en veure que arribavém amb força en atac i en Bruno Carreras a pocs minuts d'acabar el tercer quart feia el 4 a 2 que encaminava el partit, en el darrer quart el Dosa va arriscar un poc més per escurçar distancies, peró el treball de l'equip va ser bo i només a poc del final van fer el definitiu 4 a 3.
Una victoria que ens coloca en una brillant primera posició, l'equip seguira amb ganes d'acabar de la millor manera aquesta temporada.
ENHORABONA EQUIP PER AQUESTA NOVA VICTORIA.

BENJAMI. FERRE 0 - PENYA CIUTADELLA 4.

Ahir l'equip benjamí va perdre davant el Penya Ciutadella per 0 a 4, un equip que va mostrar ser dels punters, van ser superiors peró a falta de 5 minuts el resultat era 0 a 2, per lo que durant bona part del partit vam posar-li les coses dificils amb pressing i ordre, sobretot durant els primers quarts, no vam renunicar a anar cap a la porteria visitant tinguent les nostres opcions per haver marcat algun gol, peró al final es va acabar notant que davant teniem un equip de segon any, peró seguirém amb ganes de seguir aprenent i disfrutant en cada partit.

dijous, 25 d’abril del 2013

REGIONAL PREFERENT. DISSABTE A LES 16.30 H.


16ª JORNADA. UE SAMI - CE FERRERIES.
Arriba el moment clau de la temporada per l'equip de regional que jugarán en el camp del Sami que compta amb els mateixos punts que noltros i conseguir els 3 punts ens posaria en una situació molt propicia per conseguir el titol, no será gens fácil ja que l'equip ciutadellenc compta amb jugadors de qualitat i experiementats a 3ª divisió, i es un equip rápid que no acostuma a perdonar davant porta en el partit d'anada ens van guanyar per 1 a 2, esperém donar ho tot i jugar amb la regularitat d'aquest darrers 2 mesos per fer un bon partit, tindrém les baixes confirmades de Toni Rodriguez per sanció i Juanlu per lesio.
Els jugadors estan força motivats i volen donar una alegria, per aixó será important es puguin sentir recolzats per la nostra afició, hem de fer aquesta darrera empenta i anar a Ciutadella per animar l'equip i entre tots poguem dur els 3 punts.

ENDAVANT I FORÇA FERRE, TOTS EN EL CAMP DEL SAMI DISSABTE A LES 16.30 HORES.

PARTITS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.


JUVENIL. DISSABTE A LES 17.00 H.
11ª JORNADA. CE MERCADAL - CE FERRERIES.

INFANTIL A. DISSABTE A LES 11.30 H.
15ª JORNADA. UD MAHÓN - CE FERRERIES.

INFANTIL B. DIUMENGE A LES 11.00 H.
15ª JORNADA. CE FERRERIES - PENYA CIUTADELLA.

ALEVÍ A. DISSABTE A LES 10.00 H.
11ª JORNADA. CCE SANT LLUÍS - CE FERRERIES.

ALEVÍ B. DISSABTE A LES 11.30 H.
11ª JORNADA. CE FERRERIES - DOSA CF.

BENJAMÍ. DISSABTE A LES 10.00 H.
11ª JORNADA. CE FERRERIES - PENYA CIUTADELLA.

dilluns, 22 d’abril del 2013

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

REGIONAL PREFERENT. LLIGA:
Classificasió: 1er. PJ: 15. PG: 9. PE: 1. PP: 5. GF: 29. GC: 16. AV: +13. PUNTS: 28.

GOLEJADORS: 17 GOLS: Juanlu. 8 GOLS: Fabri Miranda. 7 GOLS: Nil Meliá. 5 GOLS: Guel Bosch. 3 GOLS: Miguel Caballo i Helenio Olives. 1 GOL: Xavier Barber, Oscar Melitón i Tomeu Mir.


JUVENIL. LLIGA.
Classificació: 4rt. PJ: 11. PG: 4. PE: 1. PP: 7. GF: 12. GC: 17. AV: -5. PUNTS 13.

GOLEJADORS: 9 GOLS: Sergi Mercadal. 8 Gols: Samba Bah. 3 GOLS: Tonio Ruiz i Josep Janer Florit. 2 GOLS: Miquel Arguimbau i Sergi Sansaloni. 1 GOL: David Martinez i Miquel Pons.


CADET. LLIGA. CLASSIFICACIÓ FINAL.
Classificació: 5é. PJ: 24. PG: 12. PE: 8. PP: 4. GF: 65. GC: 29. AV:+36. PUNTS: 44.

Golejadors: 22 Gols: Joan Vidal. 10 Gols: Josep Capó. 7 Gols: Xavier Pons. 6 Gols: Paco Porras. 4 Gols: Miquel Febrer. 3 Gols: David Janer i Francesc Gomila. 2 Gols: Toni Pons i Josep Pons Marqués. 1 Gol: Angel Allés, Xavier Muro, Luis Ruz, Jesús Pons, Damia Pons i 1 p.p,

INFANTIL A. LLIGA.
Classificació: 2ón. PJ: 14. PG: 9. PE: 4. PP: 1. GF: 57. GC: 14. AV:+43. PUNTS: 31.

INFANTIL B. LLIGA.
Classificació: 8é. PJ: 14. PG: 4. PE: 3. PP: 7. GF: 27. GC: 26. AV+1. PUNTS: 15.

ALEVI A. LLIGA.
Classificació: 6é. PJ: 7. PG: 0. PE: 4. PP: 3. GF: 14. GC: 20. AV:-6. PUNTS: 32.

ALEVI B. LLIGA.
Classificació: 2ón. PJ: 10. PG: 6. PE: 2. PP: 2. GF: 35. GC: 24. AV+11. PUNTS: 60.

BENJAMÍ. LLIGA.
Classificació: 7é. PJ: 10. PG: 1. PE: 1. PP: 8. GF: 23. GC: 45. AV:-22. PUNTS: 44.

diumenge, 21 d’abril del 2013

REGIONAL PREFERENT. FERRE 4 - AT VILLACARLOS 0.

L'equip de regional no ha fallat avui capvespre davant l'At Villacarlos i ha guanyat amb molta superioritat per 4 a 0, el resultat hagués pogut ser mes ampli peró avui no han fet falta les ocasions fallades, desde l'inici els jugadors no han volgut sorpreses i han sortit amb molta intensitat, dominant i creant perill, en el minut 2 hem tingut la primera ocasió, peró tres minuts després ha arribat el primer gol després de una gran jugada de Fabri ha passat a Guel Bosch per fer el primer, aixó ens ha donat més tranquilitat tot i que hem seguit apretant per no tenir ensurts, l'equip des Castell defensava com podia i hem creat 2 bones ocasions que no hem anotat, una de les poques sortides del Villacarlos ha suposat una bona aturada de Josep Pons en uns minuts que semblava que volien reaccionar, peró hem tornat a agafar la batuta i abans del descans hem sentenciat amb 2 bons gols, el segón gol de Fabri en el minut 38 en transformar de manera magistral una falta, un gran gol, aixó ha passat factura a l'equip visitant que ha vist com no podria mantenir el nostre ritme i en el minut 42 en Nil ha culminat amb un bon xut una jugada colectiva i ho deixava resolt abans del descans.
Peró en Pere Vadell no ha volgut cap ensurt i ha fet sortir a l'equip molt posat presionant i no deixant sortir a la contra, no hem passat per perill i hem creat molt bones ocasions de gol, de les quals n'hem convertida una de Helenio en el minut 17, després han vingut bones jugades en equip, a favor de Caballo i Guel Bosch que per poc no han marcat, peró el més important era treure el partit de manera solvent i jugar-nos gran part de la lliga el proxim dissabte en el camp del Sami, necessitam una victoria per dependre de nosaltres, peró amb l'afició que ens respaldara com sempre i l'actitud de l'equip ho intentarém posant les coses dificils a l'equip ciutadellenc.
Avui la gent de nou ens ha fet costat tinguent el camp una bona entrada i divertint-se amb el joc de l'equip, una de les notes negatives ha estat la lesió de Juanlu que ha estat substituit després de una dura entrada esperém que no sigui res, ja que també tenim lesionat en Borja que en una jugada fortuita es va trencar el nas i prest esperém pugui estar disponible.
ENHORABONA A TOT L'EQUIP PER AQUESTA BONA VICTORIA I LA NOSTRA AFICIÓ.

DISSABTE QUE VE A LES 16:30 HORES EN EL CAMP DEL SAMI A ANIMAR L'EQUIP, CAP A L'OBJECTIU FINAL DEL TITOL DE LLIGA.

FOTO DELS 2 NOUS SOCIS HONORIFICS DEL 2013

Avui tot just abans del partit hem fet entrega a els 2 socis que aquest any cumpleixen 80 anys del diploma que els certifica com a soci d'honor i del carnet d'Or del club, els 2 nous socis son: Joan Torrent i Jose Maria Allés, que durant molts d'anys han donat suport al club i han rebut aquesta merescuda distinció.

JUVENIL. FERRE 1 - CE ALAIOR 3.

L'equip juvenil va perdre davant l'Alaior per 1 a 3 i d'aquesta manera no vam poder seguir amb la ratxa, el marcador al final va ser massa abultat ja que durant gran part del partit el joc va estar igualat, nosaltres vam tenir avantatge en el primer temps i l'equip visitant va estat més encertat davant porteria, l'equip va començar amb intensitat dominant i arribant a la porteria contraria, en una bona jugada va venir el nostre gol que va anotar en Sergi Mercadal, en defensa controlavem i no va ser fins la primera ocasió visitant que van empatar en aprofitar una falta lateral i van rematar de cap, el partit s'obria de nou amb molt de joc per la zona mitja i els dos equips fent un gran esforç, i es va veure un partit de molta lluita en que ningu donava cap pilota per perduda, ens haguessim pogut avançar si ens piten un penal que semblava clar comés sobre en Sergi Sansaloni, peró a pesar de veure alguna arribada el marcador no es va moure.
En la represa el joc va seguir viu, cercant la victoria tant nosaltres com l'Alaior peró a mesura que passaven els minuts l'equip visitant es va anar animant, en convertir 2 ocasions que van tenir en pocs minuts i ens ho van deixar molt dificil, l'equip ho va intentar fins el final, peró ja va costar en tancar-se ells en defensa, no va ser posible, peró en els partits que hi queden lluitarém per donar la cara en cada partit i treure algun bon resultat.

INFANTIL B. UD SEISLAN 1 - FERRE 5.

L'equip Infantil b ha conseguit la segona victoria consecutiva fent un bon partit, molt serio desde l'inici no han donat opció i en els primers minuts ens hem pogut avançar amb un gol de Jordi Moll que ens ha donat confiança per afrontar el partit, hem estat molt ordenats en defensa frenant els intents de reacció de l'equip maonés, ells han deixat espais i ho hem aprofitat per sortir amb rapidesa quan robavem la pilota, avançat el primer temps i quan teniem el partit controlat hem pogut sentenciar amb 2 gols en tres minuts, primer en Jordi Moll en el minut 21 i poc després aprofitant el bon moment en Bosco ha fet el tercer gol, aixó ha suposat que el Seislan baixes un poc els braços en veure el partit coll amunt i la nostra superioritat, amb aquest resultat hem arribat al descans.
En la represa els jugadors han seguit amb les mateixes ganes i hem conseguit ampliar el resultat amb 2 gols més, en Jordi Moll ha tornat a marcar en el minut 12 era el 0 a 4, i en el tram final en Josep Pons ha arrodonit el bon treball i joc de l'equip posant el 1 a 5 final, una victoria que confirma la bona progressió i ens donara moral per la part final de la lliga.
ENHORABONA A TOT L'EQUIP PER AQUESTA BONA VICTORIA, ANIMS SEGUIU AIXI.

ALEVÍ B. CE SANT LLUÍS 2 - FERRE 1.

L'equip aleví b va perdre 2 a 1 en el camp del Sant Lluís, equip que va mostrar ser dels favorits a fer campió, ahir va sortir amb molta empenta aprofitant el factor camp, nosaltres vam intentar lluitar fins el final en que vam tenir una ocasió per haver empatat, peró va ser un dur rival l'equip lluisser que va apretar de valent, el partit va obligar a fer un gran desgast a l'equip nostre que sempre va lluitar i fins el final vam tenir opcions, en Marc Febrer va ser l'autor del nostre gol, després d'aquest partit l'equip segueix en una bona segona posició i amb ganes d'acabar la lliga de la millor manera, amb ganes i fer bon futbol.

dissabte, 20 d’abril del 2013

INFANTIL A. FERRE 2 - AT VILLACARLOS 1.

L'equip infantil A ha tingut un dificil rival amb el Villacarlos, hem guanyat per un ajustat 2 a 1 i fins el final hem tingut que lluitar per defensar el resultat i reafermar aquesta fantastica segona posició, el pes del partit ha estat nostre peró el gol en el minut 11 de l'equip visitant ha propiciat que ells es cresquessin i amb molts jugadors en la zona mitja han dificultat el nostra joc a més que han presionat durant bona part del partit, la primera ocasió del partit l'hem tinguda noltros en el minut 9 i just després ha arribat el 0 a 1, hem apretat fins el descans per fer l'igualada peró no hem encertat en les 2 ocasions que hem tingut, no era fácil superar la seva ordenada defensa, ja que a part d'aixó l'equip des Castell compta amb bons jugadors en atac que podien fer mal a la contra.
Després del descans hem aconseguit empatar en el minut 3 amb un gol de Isaac Alcaide que ha agafat un refus del porter per marcar, aixó ens ha donat més tranquilitat per seguir insistint i fer el segon gol que ha arribat en el minut 14 en rematar de cap en Pau Benejam un corner, el Villacarlos no s'ha rendit i ha intentat apropar-se a la nostra porteria, nosaltres a la contra hem pogut fer algun gol més, peró el marcador no s'ha mogut quedant els 3 punts a casa i amb disposició d'acabar la lliga en segona posició molt ben encaminada, lo que es un gran resultat, fruit de les ganes i el treball de tot l'equip.
MOLT BE EQUIP, SEGUIU AIXÍ.

BENJAMÍ. CE ALAIOR 1 - FERRE 0.

Aquest matí l'equip benjamí ha perdut per un ajustat 1 a 0 en el camp de l'Alaior, ha estat un partit en que hem tingut opcions de treure un resultat positiu ja que en el darrer minut hem tingut una clara ocasió, l'equip ha sortit amb moltes ganes i hem sabut aturar les arribades dels alaiorencs, ha estat un bon treball defensiu de tot l'equip que també ha disposat d'alguna ocasió per haver marcat, en tot moment hem donat la cara i seguim progressant en cada partit en aquesta lliga contra equips que tenen els jugadors de segon any, el més important es seguir aprenent i fer les coses be.

dijous, 18 d’abril del 2013

REGIONAL PREFERENT. DIUMENGE A LES 17.00 HORES.

15ªJORNADA. CE FERRERIES - AT VILLACARLOS.
L'equip de regional comença el tram final de la competició amb l'unic objectiu de conseguir els 3 punts contra un rival que no ens posara les coses fácils, el Villacarlos que esta en la zona mitja sense opcions peró en les darreres setmanes ha recuperat la forma de l'inici de lliga, es un equip que ens esperara tancat darrera esperant trenar alguna contra, nosaltres esperém tenir la sort que ens ha faltat en alguns moments claus i poder tornar a oferir un bon partit amb solidesa i intensitat, per aquest partit en principi en Pere Vadell podra comptar amb tota la plantilla, esperém poder sumar i jugar nos ho tot la propera setmana en el camp del Sami.

PARTITS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.


JUVENIL. DISSABTE A LES 17.00 H.
11ªJORNADA. CE FERRERIES - CE ALAIOR.

INFANTIL A. DISSABTE A LES 11.00 H.
14ªJORNADA. CE FERRERIES - AT VILLACARLOS.

INFANTIL B. DIUMENGE A LES 11.30 H.
14ªJORNADA. UD SEISLAN - CE FERRERIES.

ALEVÍ B. DISSABTE A LES 11.30 H.
10ªJORNADA. CCE SANT LLUÍS - CE FERRERIES.

BENJAMI. DISSABTE A LES 10.30 H.
10ªJORNADA. CE ALAIOR - CE FERRERIES.

dimarts, 16 d’abril del 2013

DISSABTE DIA 20 CONVOCATORIA SELECCIÓ CADET.

Aquest dissabte dia 20 aprofitant que ha acabat la competició de lliga a l'espera de començar la copa, hi haurá una convocatoria de la selecció cadet per jugar a Alaior contra l'Alaior de categoria cadet que es va proclamar campió de lliga.

El seleccionador cadet Joan Melía ha citat els jugadors a les 10,30 hores en el camp de Los Pinos, per després a les 11,30 hores jugar el partit contra l'Alaior.

Del nostre club hi ha citats 4 jugadors: Xavier Muro, David Janer, Francesc Gomila i Toni Sintes.

Enhorabona a tots i sort.

FOTOS TROBADA AHFM TEMPORADA 1986-87.

El passat dissabte a les oficines del club hi va haver la trobada de l'Associació Historia de Futbol a Menorca, amb l'equip de 3ª divisió de la temporada 1986-87, amb la presencia del secretari de l'assocació Paco Perea que va explicar el projecte a els jugadors assitents, entre ells l'ex entrenador Pío, i ex jugadors com, Selú, Met Mir, Tiá Carreras, Carré, Tiago Sansaloni i Diego Llopis.

TROBADA PREBENJAMINS P-6.

Els prebenjamis de 6 anys que entrena n'Eugeni Martí i en Ral, van jugar diumenge en el camp anexe contra altres equips de la zona de ponent, en el que va ser una jornada festiva en que els al.lots van disfrutar fent partits contra el Mercadal i Dosa, una gran quantitat de gent els va animar i veure com comencer a jugar a futbol les futures promeses del nostre club i del futbol menorquí, a més els jugadors van tenir l'experiencia de jugar damunt la gespa artificial, ja que entrenen dins el poliesportiu.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

REGIONAL PREFERENT. LLIGA:
Classificasió: 2ón. PJ: 14. PG: 8. PE: 1. PP: 5. GF: 25. GC: 16. AV: +9. PUNTS: 25.

GOLEJADORS: 17 GOLS: Juanlu. 7 GOLS: Fabri Miranda. 6 GOLS: Nil Meliá. 4 GOLS: Guel Bosch. 3 GOLS: Miguel Caballo. 2 GOLS: Helenio Olives. 1 GOL: Xavier Barber, Oscar Melitón i Tomeu Mir.


JUVENIL. LLIGA.
Classificació: 4rt. PJ: 10. PG: 4. PE: 1. PP: 6. GF: 11. GC: 14. AV: -3. PUNTS 13.

GOLEJADORS: 8 GOLS: Sergi Mercadal i Samba Bah. 3 GOLS: Tonio Ruiz i Josep Janer Florit. 2 GOLS: Miquel Arguimbau i Sergi Sansaloni. 1 GOL: David Martinez i Miquel Pons.


CADET. LLIGA.
Classificació: 5é. PJ: 24. PG: 12. PE: 8. PP: 4. GF: 65. GC: 29. AV:+36. PUNTS: 44.

Golejadors: 22 Gols: Joan Vidal. 10 Gols: Josep Capó. 7 Gols: Xavier Pons. 6 Gols: Paco Porras. 4 Gols: Miquel Febrer. 3 Gols: David Janer i Francesc Gomila. 2 Gols: Toni Pons i Josep Pons Marqués. 1 Gol: Angel Allés, Xavier Muro, Luis Ruz, Jesús Pons, Damia Pons i 1 p.p,

INFANTIL A. LLIGA.
Classificació: 2ón. PJ: 13. PG: 8. PE: 4. PP: 1. GF: 55. GC: 13. AV:+42. PUNTS: 28.

INFANTIL B. LLIGA.
Classificació: 8é. PJ: 13. PG: 3. PE: 3. PP: 7. GF: 22. GC: 25. AV-3. PUNTS: 12.

ALEVI A. LLIGA.
Classificació: 6é. PJ: 7. PG: 0. PE: 4. PP: 3. GF: 14. GC: 20. AV:-6. PUNTS: 32.

ALEVI B. LLIGA.
Classificació: 1er. PJ: 9. PG: 6. PE: 2. PP: 1. GF: 34. GC: 22. AV+12. PUNTS: 56.

BENJAMÍ. LLIGA.
Classificació: 7é. PJ: 9. PG: 1. PE: 1. PP: 7. GF: 23. GC: 44. AV:-21. PUNTS: 40.

dilluns, 15 d’abril del 2013

REGIONAL PREFERENT. ALAIOR 2 - FERRE 0.

Ahir com preveiem ens vam trobar un Alaior que ha anat agafant moral i ens va sorprendre guanyant per 2 a 0, deixant la lliga molt oberta peró amb les mateixes opcions de poder conseguir el titol, el partit va tenir un abans i un després ja que abans del gol alaiorenc, nosaltres vam disposar de 3 gran ocasions de gol, una d'elles un remat de Juanlu que no va entrar per poc i un penal que no vam encertar qeu va tirar Oscar Melitón, aixó els va fer creixer i en un corner van fer el primer gol, en l'estrategia es on l'Alaior fa molt de mal i ho van demostar a més de jugar amb les 2 lineas molt juntes i un joc molt defensiu lo que dificulta jugar contra aquesta defensa.
Amb el gol encara es van tancar més i va costar trobar espais, va ser una llastima ja que si ens haguessim avançat el partit hagues canviat totalment i aixó va permetre de fer el seu joc a l'Alaior que, rifava totes les pilotes que arribava en atac, ho vam intentar de totes les maneres peró no vam poder encertar, en algun corner que vam tenir i un parell de xuts, el segon temps seguia igual amb ells tancats dins el seu camp i nosaltres intentant crear perill, peró lo que no deixaven espais hi ha mesura que passaven els minuts ells s'ho van anar creient i en una de les poques contres van fer el definitiu 2 a 0, a falta de 2 minuts lo que deixa un resultat excessiu per lo vist.
Aquest diumenge ens visitara el Villacarlos i tindrém que seguir guanyant per no perdre opcions i jugar-ho tot en la proxima setmana en el camp del Sami.

JUVENIL. CCE SANT LLUÍS 0 - FERRE 2.

L'equip juvenil va donar una gran alegria conseguint una victoria en el camp del Sant Lluís un equip que lluitava per la segona posició, i que es va veure superat per les ganes i el treball dels nostres jugadors, que han anat de menys a més i tinguent una bona progressió fruit del treball que venen fent tota la temporada, en Santi Medina va plantejar un partit serio en que tots van treballar en defensa per tallar el perill ofensiu del Sant Lluís, es va conseguir amb un gran desgast, peró en la zona mitja vam saber arribar amb perill a la porteria contraria, i en el minut 36 va arribar el primer gol que va fer en Sergi Sansaloni, amb el resultat a favor vam controlar fins el descans.
En la represa vam intentar molt serios i amb una bona presió no vam deixar reaccionar a l'equip local, que va veure com sortiem amb molt perill, en el minut 9 en Samba va fer el segon gol que ens donava un bon marge, peró no ens vam relaxar per no donar opció a la reacció de l'equip lluisser, vam seguir treballant en conjunt per treure els 3 punts que confirmen la bona progressió i la gran actitud de l'equip.
En el partit hi van participar 2 cadets, Miquel Febrer i Damiá Pons que van jugar a un bon nivell com tots els jugadors de l'equip juvenil.
Felicitar a tot l'equip per aquesta gran victoria, molt be equip seguiu així vos ho mereixeu.

CADET. SPORTING ILLA MENORCA 0 - FERRE 5.

Els cadets van acabar la lliga de la millor manera fent un gran partit i conseguint una clara victoira per 0 a 5 en el camp de l'Sporting, l'equip va mostrar el bon joc que ha vingut mostrant durant la temporada i jugant amb regularitat conseguint una bona cinquena posició i mostrant poder jugar de igual contra qualsevol dels equips de la lliga.
Desde l'inici van sortit molt motivats els al.lots que entrena en Canari i no va tardar en arribar la primera ocasió, amb ordre i una bona presió a la zona mitja es recuperava la pilota amb facilitat i arribaven combinant dins l'area maonesa, en Francesc Gomila anotava el primer en el minut 17 a partir d'aqui vam trobar més espais, tot i que l'Sporting va intentar reaccionar, fins que no vam conseguir el segon gol es va mostrar un equip combatiu que va incomodar peró el 0 a 2 a pocs minuts del descans els hi va fer mal, en Joan Vidal va ser l'autor d'aquest gol.
Després del descans amb la tranquilitat del resultat vam poder fer el nostre joc i vam trobar espais per fer més gols i acabar dominant a plaer, en el minut 6 de la represa en Xavier Muro feia el tercer gol, minuts després en Miquel Febrer va fer el quart gol, encara hi quedaven uns 25 minuts i el partit estava sentenciat, i vam poder controlar el joc i esperant poder trenar alguna jugada, abans de tancar el resultat en els darrers minuts amb el definitiu 0 a 5 que va marcar en Jesús Pons, haviem tingut altres ocasions per haver fet més gols, l'Sporting havia baixat els braços amb la nostra superioritat.
Felicitar a tot l'equip per el bon paper en aquesta llarga lliga, i ara vindra un torneig de copa en que ho intentaran fer de la millor manera.

INFANTIL A - FERRE 4 - PENYA ORIENT 1.

Ahir l'equip infantil A tenia un dificil partit contra el Penya Orient equip que ocupava la tercera posició a 3 punts de nosaltres, i l'unic equip que ens ha guanyat en els 13 partits que hem jugat, i per aixó l'equip no va voler sorpreses i va sortir molt motivat i concentrat, desde l'inici vam dominar i fruit d'aixó ens vam poder avançar i posar el partit a favor nostre, en Pau Benejam en el minut 4 feia el primer, aixó encara va donar més moral a l'equip que va seguir apretant i en una altra jugada en el minut 12 en David Florit feia el 2 a 0, a partir d'aqui vam poder fer més el nostre joc de control, esperant l'opció de poder sortir i fer mal a la contra, el Penya va intentar reaccionar peró es va trobar amb l'ordre i presió del nostre equip.
Després del descans el Penya va intentar apretar més amunt peró sense crear perill clar, mentre que nosaltres vam poder fer 2 gols més, en el minut 18 en David Florit va fer el tercer gol, el partit estava trencat peró en cap moment vam baixar els braços, encara hi va haver temps per fer el quart gol, va ser en David Florit en el minut 27, poc després l'equip ciutadellenc conseguia fer el definitiu 4 a 1, una gran victoria contra un bon equip que ens referma en la segona posició i amb ganes d'acabar la temporada amb la regularitat i bon joc que venim mostrant.
ENHORABONA EQUIP PER AQUESTA VICTORIA I BON PARTIT.

INFANTIL B. SPORTING ILLA MENORCA 2 - FERRE 4.

Els infantils b van conseguir una bona i treballada victoria en el camp de l'Sporting, per 2 a 4 l'equip maonés no es presentava fácil ja que com a local acostuma a treure bons resultats, peró amb ganes vam poder fer un bon partit, ens va tocar estar concentrats i apretar fins el final ja que van tenir avantatge de 2 a 1, peró en el segon temps amb un joc rapid vam poder reaccionar i fer 3 gols, en el primer temps n'Adriá va fer el primer que ens donava avantatge, vam poder aguantar uns quants minuts la pressió de l'Sporting, fins que en el minut 23 van empatar aixó els va encoratjar i en el minut 28 feien el 2 a 1, una de les claus va ser poder empatar abans del descans amb un gol de Felip Florit.
El segon temps va estar molt obert i nosaltres amb ordre i bon treball defensiu vam saber frenar els intents de l'equip maonés i sortir molt be a la contra i amb 2 gols d'en Jordi Moll vam poder guanyar, el primer en el minut 6 de la represa i el segon en el minut 25 quan més insistia l'equip contrari, peró vam estar molt be i desbaratar el perill, a part d'aquests gols vam poder marcar el alguna altra ocasió, ja que vam saber crear molt perill en les nostres sortides.
ENHORABONA A TOT L'EQUIP PER AQUESTA BONA VICTORIA.

ALEVÍ A. FERRE 4 - UD SEISLAN 4.

El passat dissabte l'equip aleví a va jugar contra el Seislan, en un partit emocionant es van poder veure fins a 8 gols acabant el partit amb empat a 4, per poc no vam conseguir la victoria, que per el global del partit mereixien els al.lots que entrena en Fredo, va ser a falta de 2 minuts que l'equip maonés va conseguir empatar.
L'equip maonés va mostrar ser un bon equip i no va posar les coses fácils i es va avançar en el primer quart, peró en Tomeu Alberto va fer l'empat a 1 en el minut 10, el partit seguia nivellat amb nosaltres intentat sorprendre robant la pilota a la zona mitja, vam poder crear varies ocasions de gol que no vam poder encertar, durant el segon quart el partit va seguir amb domini altern, ja que ells també creaven perill, a mesura que passaven els minuts va arribar el segon gol nostre que va fer n'Ismael Menorca, peró el Seislan va reaccionar i ens va sorprendre amb 2 gols en apenes 5 minuts, en un darrer quart emocionant es van succeir les oportunitats i vam poder reaccionar, en Daniel Esbert feia l'empat a 3 gols, l'equip es va creixer i ho vam aprofitar per fer el quart gol a falta de 4 minuts, va ser n'Ismael Menorca que va marcar i semblava ens donava la victoria amb una gran reacció, peró a poc del final van marcar els maonesos deixant el partit 4 a 4, una llastima ja que per la major insistencia i ocasions l'equip mereixia guanyar, peró hem de destacar el bon treball i esforç que van fer.

ALEVÍ B. UE SAMI AT 4 - FERRE 4.

L'equip aleví segueix amb el bon joc i de nou va treure un empat a fora camp en un partit espectacular amb molts gols i que va acabar 4 a 4, el partit va tenir alternancies i diverses fases de domini dels 2 equips, nosaltres vam arribar a tenir un bon aventatge de 2 a 4, peró en el darrer quart l'equip ciutadellenc va apretar de valent per igualar, a part dels gols hem de destacar el treball en equip que van fer els jugadors i disposaren de més ocasions per haver marcat, en el primer quart el Sami amb el factor camp va sortir bastant motivat i no ens ho va posar fácil, en el minut 9 arribava el primer gol local, peró a partir del segon quart vam començar a dominar i arribar fent algunes bones jugades, en Toni Riudavets va fer l'empat aixó ens va animar i pocs minuts després abans del descans Albert Haro ens donava avantatge, va ser un just premi al bon segon quart que vam fer.
A partir del tercer quart el Sami va sortir amb empenta per conseguir l'empat i ho van conseguir, peró vam saber reaccionar molt be i en 5 minuts conseguiem marcar 2 gols que ens posava en clar avantatge, primer va ser en Pere Pons que conseguia el tercer gol, a partir d'aqui el Sami va anar més endavant i amb espais en Marc Febrer feia el quart gol, peró l'equip local no es va rendir i va marcar 2 gols en els darrers 10 minuts que posaven en 4 a 4 definitiu, va ser un bon partit i de nou conseguiem puntuar.
MOLT BE EQUIP SEGUIU AIXÍ.

BENJAMÍ. FERRE 2 - SPORTING ILLA MENORCA 5.

L'equip benjamí va perdre 2 a 5 contra l'Sporting, fins el darrer quart els jugadors van aguanyar molt be acabant amb un lleuger desavantatge de 2 a 3, en el tram final es va notar la superioritat fisica de l'equip maonés que esta format completament per jugadors de segon any, peró la major part del partit vam poder donar bona replica i nivellar en partit, ells van marcar primer, peró en Toni Gomila va empatar en el segon quart, a punt d'arribar al descans van fer el segon gol.
Després del descans els jugadors hi van posar moltes ganes per poder tornar a igualar, peró ens vam trobar un altra gol en contra, poc després en Guillem Marqués conseguia posar emoció amb el segon gol, en el darrer quart ho vam intentar peró ells van sorprendre amb 2 rapides jugades per deixar el resultat final en 2 a 5, un marcador massa abultat per lo vist, peró servira per anar aprenent.

divendres, 12 d’abril del 2013

FOTOS PARTITS PREBENJAMINS P-7 POLIESPORTIU FERRERIES.

El passat dissabte es va jugar una jornada complerta de la competició prebenjamí P-7, el nostre equip que entrena en Xim Florit, va jugar contra el Mercadal, abans hi va haver altres 2 partits.
Aqui vos deixam unes fotos del nostre equip i altres 2 participants, els al.lots van oferir un bon espectacle amb gols i bones jugades, una jornada festiva.

dijous, 11 d’abril del 2013

REGIONAL PREFERENT. DIUMENGE A LES 17.30 H.

14ªJORNADA. CE ALAIOR - CE FERRERIES.
Dissabte l'equip de regional afronta una sortida en el camp de un dels historics i que la temporada passada també jugava a tercera divisió, es un equip que ha anat clarament de menys a més i s'ha colocat en quarta posició amb 22 punts, en el partit d'anada vam guanyar 2 a 0 i no va ser un partit gens fácil, ens espera un partit molt combatiu i de molt desgast fisic ja que l'Alaior es un dels equips més fort i basen el seu joc amb ordre, jugar amb 2 lineas juntes i molta presió per lo que será un equip dificil i es molt perillos a pilota aturada, tant en corners com en faltes laterals, peró l'equip es troba amb un gran moment i si jugám amb el nivell d'aquestes darreres jornades, amb una alta intensitat i ordre, i sortim ràpides tindrém opcions, serien molt importants aquests punts per afrontar aquest tram final amb un poc d'avantatge.
En principi en Pere Vadell recuperara els jugadors que no van poder jugar per sanció i lesió en el darrer partit, i tots estaran apunt i amb ganes, segur que tindrém el recolzament de la nostra gran afició.

PARTITS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.


JUVENIL. DISSABTE A LES 17.00 H.
10ªJORNADA. CCE SANT LLUÍS.

CADET. DIUMENGE A LES 10.30 H.
26ªJORNADA. SPORTING ILLA MENORCA - CE FERRERIES.

INFANTIL A. DIUMENGE A LES 11.00 H.
13ªJORNADA. CE FERRERIES - PENYA ORIENT.

INFANTIL B. DISSABTE A LES 11.30 H.
13ªJORNADA. SPORTING ILLA MENORCA - CE FERRERIES.

ALEVÍ A. DISSABTE A LES 11.30 H.
9ªJORNADA. CE FERRERIES - UD SEISLAN.

ALEVÍ B. DISSABTE A LES 12.15 H.
9ªJORNADA. UE SAMI AT - CE FERRERIES.

BENJAMÍ. DISSABTE A LES 10.00 H.
9ªJORNADA. CE FERRERIES - SPORTING ILLA MENORCA.

dimecres, 10 d’abril del 2013

TROBADA AHFM DE L'EQUIP 3ª DIVISIÓ 1986-87.

Aquest dissabte a les 12 hores, a les oficines del club hi haurá el president de l'associació historia de futbol a Menorca en Bernat Pons i el secretari Paco Perea, a més de representants del nostre club, per fer una trobada per explicar el projecte a els membres de l'equip de 3ªdivisió de la temporada 1986-87, ja que aquest any en el tom que sortirá hi haurá les estadistiqués d'aquest any, será un bon moment per recordar anectodes i reviure amb aquell bon equip que va competir en la quarta temporada que vam jugar a tercera, i que va ocupar una destacada 9ªposició.
Membres de la plantilla: Toni Vila, Selú, Vicente Vaquero, Diego Sans, Met Mir, Biel Moll, Jandro, Caymaris, Miquel "Benejam", Nito Mascaró (Massatgista), Miguel Pons, Abascal, Serín (2ón entrenador), Pipo (e.p.d. president), Pió (Entrenador), Tià Carreras, Diego Llopis, Marc Llufriu (e.p.d), Tomeu Martí (Delegat), Tiago Sansaloni, Toni Hidalgo, Genestar, Joan Serra, Carré i Bep Pons.
Aqui vos deixam una foto de la plantilla.

dilluns, 8 d’abril del 2013

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

REGIONAL PREFERENT. LLIGA:
Classificasió: 1er. PJ: 13. PG: 8. PE: 1. PP: 4. GF: 25. GC: 14. AV: +11. PUNTS: 25.

GOLEJADORS: 17 GOLS: Juanlu. 7 GOLS: Fabri Miranda. 6 GOLS: Nil Meliá. 4 GOLS: Guel Bosch. 3 GOLS: Miguel Caballo. 2 GOLS: Helenio Olives. 1 GOL: Xavier Barber, Oscar Melitón i Tomeu Mir.


JUVENIL. LLIGA.
Classificació: 6é. PJ: 9. PG: 3. PE: 1. PP: 6. GF: 9. GC: 14. AV: -5. PUNTS 10.

GOLEJADORS: 8 GOLS: Sergi Mercadal. 7 GOLS: Samba Bah. 3 GOLS: Tonio Ruiz i Josep Janer Florit. 2 GOLS: Miquel Arguimbau. 1 GOL: David Martinez, Sergi Sansaloni i Miquel Pons.


CADET. LLIGA.
Classificació: 5é. PJ: 23. PG: 11. PE: 8. PP: 4. GF: 60. GC: 29. AV:+31. PUNTS: 41.

Golejadors: 21 Gols: Joan Vidal. 10 Gols: 10. 7 Gols: Xavier Pons. 6 Gols: Paco Porras. 3 Gols: David Janer i Miquel Febrer. 2 Gols: Toni Pons, Francesc Gomila i Josep Pons Marqués. 1 Gol: Angel Allés, Luis Ruz, Damia Pons i 1 p.p,

INFANTIL A. LLIGA.
Classificació: 2ón. PJ: 12. PG: 7. PE: 4. PP: 1. GF: 51. GC: 12. AV:+39. PUNTS: 25.

INFANTIL B. LLIGA.
Classificació: 9é. PJ: 12. PG: 2. PE: 3. PP: 7. GF: 18. GC: 23. AV-5. PUNTS: 9.

ALEVI A. LLIGA.
Classificació: 6é. PJ: 6. PG: 0. PE: 3. PP: 3. GF: 10. GC: 16. AV:-4. PUNTS: 27.

ALEVI B. LLIGA.
Classificació: 1er. PJ: 8. PG: 6. PE: 1. PP: 1. GF: 30. GC: 18. AV+12. PUNTS: 51.

BENJAMÍ. LLIGA.
Classificació: 7é. PJ: 8. PG: 1. PE: 1. PP: 6. GF: 21. GC: 39. AV:-18. PUNTS: 36.

REGIONAL PREFERENT. CD MIGJORN 1 - FERRE 2.

Ahir l'equip de regional no va fallar i va conseguir una important i brillant vicotoria en el camp del Migjorn rival directe que ara deixam a 3 punts més el goal-average guanyat i ocupam la primera posició amb 25 punts amb el Sami empatat a punts, que ara es perfila com el gran rival, l'equip va demostrar que arriba en aquest tram final en plena forma i no va donar opció a l'equip migjornes que es va veure superat en tot moment, sobretot en una gran primera part, en que l'equip va jugar amb intensitat i rapidesa desarbolant la defensa local que no va poder frenar les nostres internades, ja en els primers minuts en Nil va tenir una bona ocasió, tal i com anava el partit es veia que arribaria, ja que en defensa no vam donar cap opció i no van tirar entre els 3 pals en cap moment, l'equip recuperava amb rapidesa i combinava arribant a l'area, en Fabri va tenir un bon xut a més d'altres de Nil i Helenio, peró en el minut 28 va arribar el primer en una bona jugada de Nil per la banda que va passar a Helenio que va tirar ajustat en el pal llarg, el gol encara va donar més empenta a l'equip que estava brillant, el segon gol va arribar amb un autentic golas de Miguel Caballo tirant desde uns 25 metres a l'escaire, era el minut 36 encara hagues pogut arribar el tercer gol amb una falta que va tirar en Fabri.
Després del segon temps l'equip va sortir igual de concentrat i intens per no donar opció, ja que un gol hagués esperonat a l'equip local, es va controlar més el joc intentant aprofitar alguna contra per fer algun gol més, es va arribar 2 vegades amb cert perill, peró el més important era controlar el joc i no s'escapés la victoria, molt be la defensa i treball en equip, només quan passaven 5 minuts van poder maquillar el resultat amb un gol, un dels pocs tirs entre els 3 pals.
Hem de felicitar a tot l'equip, entrenadors i jugadors per aquesta gran victoria, i mostrant que volén arribar a tope en aquests darrers partits per conseguir el titol, també menció per la nostra gran afició, ja que va anar molta gent del poble a veure i anirmar l'equip, diumenge nova sortida en el camp de un recuperat Alaior.

JUVENIL. FERRE 2 - PENYA CIUTADELLA 0.

L'equip juvenil que entrana en Santi Medina va conseguir dissabte una nova victoria després de tornar a fer un gran treball durant tot el partit, amb ordre i intensitat, el resultat 2 a 0 poguent ser més ampli principalment en el segon temps amb rapides arribades a la contra, també en el primer temps en Samba va tenir una bona ocasió, l'equip va sortir amb moltes ganes i es va fer amb el control del partit, ja que no deixavem jugar a l'equip ciutadellenc amb una bona presió, el gol no va tardar en arribar, va ser en el minut 11 quan en Samba va rematar amb força un bon centro, aixó va servir per agafar més confiança i seguir apretant i arribar amb rapidesa a la defensa visitant, hem de comptabilitzar una bona ocasió abans del descans per haver resolt.
Després en el segon temps el Penya va presionar més amunt i va arribar a la nostra porteria en un parell d'ocasions, peró prest va arribar la sentencia amb una bona jugada colectiva rematant en Samba fent el 2 a 0, a partir d'aqui el partit es va trencar i nosaltres vam poder fer algun gol més, bones jugades vam crear trenant la zona mitja i els atacants, en Sergi Sansaloni i Sergi Mercadal van tenir 2 bones opcions, el més imporant va ser el joc, conseguint desbaratar la defensa ciutadellenca de manera continuada, la victoria va ser un just premi a el bon partit de tot l'equip, que cada setmana mostra que va a més, lluitant contra qualsevol equip i amb molta ilusió.
ENHORABONA EQUIP VOS HO MEREIXEU GRAN VICTORIA, SEGUIU AIXÍ.

INFANTIL A. CD MENORCA 1 - FERRE 1.

Ahir matí l'equip infantil A va jugar en el camp del Menorca, un equip que ens va sorprendre en el tram inicial de partit, es van avançar i aixó els va fer creixer tancant-se en defensa i mostrant-se com un equip molt combatiu, nosaltres vam poder fer el definitiu empat a 1 en el minut 17 del segon temps amb un gol de David Florit, aixó ens va donar opció a intentar-ho de totes les maneres fins el final, dominant i tinguent ocasions per haver fet el segon gol, peró no vam poder encertar i ells no ens ho van posar facil, mostrant ser un rival amb jugadors tecnics i rapids.
La major part del partit el partit va ser controlat per nosaltres i mereixiem haver guanyat per la insistencia que va mostrar l'equip i més ocasions, peró van mostrar ser combatius i aprofitar les seves virtuts.

INFANTIL B. FERRE 0 - CCE SANT LLUÍS 2.

El passat dissabte capvespre l'equip infantil b tenia davant un bon rival com era el Sant Lluís que ens va guanyar per 0 a 2, el gols van venir en el primer temps en que ens van sorprendre arribant en rapidesa i mostrant contundencia en atac ja que no van perdonar en les ocasions de que van disposar, nosaltres vam intentar reaccionar tinguen les nostres opcions peró ells amb el marcador a favor van esperar darrera amb ordre i va ser dificil poder-los sorprendre, en moltes fases el joc semblava nivellat, peró ells van tenir més encert, durant el primer quart d'hora els dos equips apretavém a la zona mitja per tenir la iniciativa, peró amb el primer gol ens van fer mal i va costar poder refer-nos, el segon va arribar a 6 minuts del descans quan l'equip intentava amb ganes poder fer l'empat, fins el final els jugadors van fer insistir per poder marcar algun gol que hi pogues donar emoció.

ALEVÍ B. FERRE 4 - CE MERCADAL 1.

Els alevins b que entrenan en Quel Carreras van tornar a fer un bon partit guanyant de manera clara 4 a 1 en el Mercadal, tot i el resultat no va ser tant fácil el partit i fins el darrer quart vam tenir que estar concentrats i correr perqué el resultat era de 2 a 1 en el descans, peró en el tram final vam saber sortir amb rapidesa i aprofitar els espais per sentenciar el partit, durant els dos primers quarts el joc va ser intens ja que els dos equips volien tenir la iniciativa, primer ens vam poder avançar nosaltres amb un gol de Toni Riudavets, l'equip visitant no es va rendir i poc després feien l'empat, peró el pes del partit era nostro i vam poder arribar a la porteria del mercadal amb bones combinacions en equip, en Bruno Carreras va fer el 2 a 1, que ens va donar més tranquilitat poguent controlar més el joc, apretant a la zona mitja perqué no ens arribessin en facilitat, peró davant vam tenir un bon equip ja que fins el tercer gol van tenir 2 bones ocasions per haver empatat, peró en Marc Febrer amb un gran gol va sentenciar el partit i el Mercadal ho va acusar en els darrers minuts, l'equip va arribar molt be en el tram final poguent fer el definitiu 4 a 1 en Marcos Marín en finalitzar una bona jugada colectiva.
L'equip ocupa una brillant primera posició, hem d'anar partit a partit i seguir amb ganes de disfrutar i aprendre, enhorabona a tot l'equip per aquesta bona victoria.

BENJAMINS. CCE SANT LLUÍS 1 - FERRE 0.

El passat dissabte l'equip benjamí va perdre per 1 a 0 contra el Sant Lluís un equip de la part de dalt, el resultat es el de menys ja que de nou els jugadors van mostrar que cada setmana van a més i jugar en aquesta lliga sera un bon aprenentatge, el gol va arribar després de varios rebots, nosaltres vam disposar d'ocasions per haver marcat i el més important va ser que la major part del partit vam jugar de tu a tu contra un rival format per jugadors de segon any.
L'equip hi va posar moltes ganes i en cap moment va deixar d'insistir per fer l'empat, amb ordre dins el camp i presionant a l'equip local que en cap moment es va trobar comode dins el camp.

dijous, 4 d’abril del 2013

REGIONAL PREFERENT. DIUMENGE A LES 17.00 H.

13ªJORNADA. CD MIGJORN - CE FERRERIES.
L'equip de regional te una sortida crucial en el camp del Migjorn, equip que compta amb els mateixos punts que nosaltres i sempre es un blog fort i competitiu dins el seu camp, amb la confiança i moral que va donar la brillant victoria contra el Menorca hi anirém amb la intenció de seguir amb aquesta linea, molt concentrats desde l'inici ja que ells en qualsevol despist ens poden donar un ensurt, una de les virtuts del rival es el joc aeri, per lo que haurem d'anar en compta en els corners i faltes, en Pere Vadell en principi només te la baixa confirmada per sanció den Juanlu, peró la resta estara en plena forma d'anar a per els 3 punts, lo que seria un pas més en la lluita per la lliga, l'important sera no concedir espais i aprofitar les nostres ocasions.
Esperém l'afició ens acompanyi fins alla per conseguir la victoria.

PREBENJAMINS P-7 EN EL POLIESPORTIU.

Aquest dissabte l'equip prebenjami p-7 que entrena en Xim Florit ajudat per en Damiá Marqués, jugará en el poliesportiu de Ferreries, els al.lots juguen contra altres equips de la part de ponent, el nostre partit sera a les 11.30 hores, i alla hi podreu veure els nostres futurs jugadors que l'any que ve passaran en el camp anexe com a benjamins.
Amb molta ilusió de aprendre i divertir-se dins el pavelló afrontaran el partit.

PARTITS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.


PARTITS A DISPUTAR.

JUVENIL. DISSABTE A LES 18,00 H.
9ªJORNADA. CE FERRERIES - PENYA CIUTADELLA.

INFANTIL A. DIUMENGE A LES 10.00 H.
12ªJORNADA. CD MENORCA - CE FERRERIES.

INFANTIL B. DISSABTE A LES 16.00 H.
12ªJORNADA. CE FERRERIES - CCE SANT LLUÍS.

ALEVÍ B. DISSABTE A LES 10.30 H.
8ªJORNADA. CE FERRERIES - CE MERCADAL.

BENJAMÍ. DISSABTE A LES 10.00 H.
8ªJORNADA. CCE SANT LLUÍS - CE FERRERIES.