dimecres, 27 de març del 2013

CONVOCATORIA SELECCIONS ALEVÍ I CADET.

Aprofitant l'aturada de la competició aquests dies per setmana Santa hi haurá convocatoria de les seleccions aleví i Cadet.

La selecció Aleví esta citada el dissabte dia 30 de Març en el camp de San Carlos a Maó, els jugadors estan citats a les 9,30 hores per jugar a les 10,30 un partit amistós contra la Unió infantil.

Del nostre club hi ha, Miquel Marques i Josep Allés Pons.

La selecció cadet es trobara el dijous dia 28 de Març a les 9,30 hores a Alaior, per després fer un entrenament jugar a les 10,30 hores contra l'Alaior juvenil.

Del nostre club hi ha citats 2 jugadors: Xavier Muro i David Janer.

Molta sort a tots i disfrutau d'aquesta experiencia.

TORNEIG INFANTIL DES CASTELL. JUGADORS SELECCIONATS.

Durant aquests proxims dies, festius de setmana santa la selecció infantil participara en el torneig infantil des Castell, del nostre club han seleccionat fins a 4 jugadors per participar amb la selecció, els altres equips participants son, Penya Ciutadella, UD Mahon i At Villacarlos.
Els 4 jugadors seleccionats son: David Florit, Carlos Allés, Marc Meliá i Jordi Moll.
El programa de partits es el següent:

Dijous dia 28 de Març a les 17 hores trobada a Es Castell i després a les 18,30 hores partit contra la UD Mahón.

Divendres dia 29 de Març a les 10,30 hores trobada a Es Castell i partit a les 12,00 hores contra l'AT Villacarlos.

Dissabte dia 30 de Març a les 9,30 hores trobada a ES Castell i partit contra el Penya Ciutadella a les 10,30 hores.

Molta sort a tots els convocats i disfrutau d'aquesta experiencia.

dimarts, 26 de març del 2013

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

REGIONAL PREFERENT. LLIGA:
Classificasió: 1er. PJ: 12. PG: 7. PE: 1. PP: 4. GF: 23. GC: 13. AV: +10. PUNTS: 22.

GOLEJADORS: 17 GOLS: Juanlu. 7 GOLS: Fabri Miranda. 6 GOLS: Nil Meliá. 4 GOLS: Guel Bosch. 2 GOLS: Miguel Caballo. 1 GOL: Xavier Barber, Oscar Melitón, Helenio i Tomeu Mir.

L'equip de regional ocupa la primera posició ja te que millor goal-average que Migjorn i Sami, tot i que a la federació i també la premsa ens posa en tercera posició.

JUVENIL. LLIGA.
Classificació: 6é. PJ: 8. PG: 2. PE: 1. PP: 6. GF: 7. GC: 14. AV: -7. PUNTS 7.

GOLEJADORS: 8 GOLS: Sergi Mercadal. 5 GOLS: Samba Bah. 3 GOLS: Tonio Ruiz i Josep Janer Florit. 2 GOLS: Miquel Arguimbau. 1 GOL: David Martinez, Sergi Sansaloni i Miquel Pons.


CADET. LLIGA.
Classificació: 5é. PJ: 23. PG: 11. PE: 8. PP: 4. GF: 60. GC: 29. AV:+31. PUNTS: 41.

Golejadors: 21 Gols: Joan Vidal. 10 Gols: 10. 7 Gols: Xavier Pons. 6 Gols: Paco Porras. 3 Gols: David Janer i Miquel Febrer. 2 Gols: Toni Pons, Francesc Gomila i Josep Pons Marqués. 1 Gol: Angel Allés, Luis Ruz, Damia Pons i 1 p.p,

INFANTIL A. LLIGA.
Classificació: 2ón. PJ: 11. PG: 7. PE: 3. PP: 1. GF: 50. GC: 11. AV:+39. PUNTS: 24.

INFANTIL B. LLIGA.
Classificació: 9é. PJ: 11. PG: 2. PE: 3. PP: 6. GF: 18. GC: 21. AV-3. PUNTS: 9.

ALEVI A. LLIGA.
Classificació: 6é. PJ: 5. PG: 0. PE: 3. PP: 2. GF: 9. GC: 22. AV:-2. PUNTS: 23.

ALEVI B. LLIGA.
Classificació: 2ón. PJ: 7. PG: 5. PE: 1. PP: 1. GF: 26. GC: 17. AV+9. PUNTS: 44.

BENJAMÍ. LLIGA.
Classificació: 7é. PJ: 7. PG: 1. PE: 1. PP: 5. GF: 21. GC: 38. AV:-17. PUNTS: 32.

diumenge, 24 de març del 2013

REGIONAL PREFERENT. FERRE 4 - CD MENORCA 0.

Avui l'equip de regional ens ha obsequiat amb un partit espectacular, guanyant amb claredat per 4 a 0 al Menorca fins avui invicte durant la temporada i principal rival per la lluita en el titol de lliga, avui el futbol ha estat just amb nosaltres ja que en les darreres setmanes no haviem guanyat després de tenir moltes ocasions de gol i avui ens ha sortit el partit que mereixia l'equip i l'afició que ha acompanyat tot i el mal capvespre amb una bona entrada, l'equip hi ha posat una gran intensitat durant tot el partit i principalment en una fantastica segona part jugant a un alt nivell, destacant tot l'equip ja que no deixava passar del migcamp a l'equip maonés i en atac hem fet bones jugades que han desbaratat la fins avui solida defensa del Menorca.
L'equip ha sortit decidit desde l'inici presionant amunt i donant els primers avisos en els primers 10 minuts en que hem entrat dins l'area visitant el dues ocasións, el gol ha arribat en el minut 12 quan en un corner que hem xutat, en Toni Rodriguez ha agafat el refús xutant a porteria, en Juanlu la desviada en darrera instancia, teniem el marcador a favor en el quart d'hora i aixó ha estat molt important, fins el descans ens hem arreplegat en defensa tinguent la pilota el Menorca peró sense crear perill clar, només en una ocasió i hem intentat sortir amb rapidesa tinguent 2 aproximacions abans del descans, desde darrera hem controlat el joc.
Després del descans l'equip s'ha capgirat i ha fet una grandissima segona part, amb un joc intens, ja que no deixavem arribar a la nostra porteria a l'equip visitant i nosaltres recuperant sortiem amb rapidesa per sorprendre i ja en el minut 4 en Juanlu ha conseguit el segon gol que ha envalentonat l'equip, ells han intentat anar per endavant peró inmens l'equip en la recuperació de pilota, hem arribat fins baix de manera clara moltes vegades de les cuals hem pogut fer 2 gols més amb bones jugades de l'equip desarbolant per la banda, en el minut 29 en Nil ha fet el 3 a 0, quedava un quart en que hem passat per damunt a l'equip maonés, en Fabri en una jugada fantastica ha deixat assegut el seu marcador i ha passat a en Nil fent el definitiu 4 a 0, encara per poc no ha arribat el 5 a 0 primer en Juanlu en una gran jugada per la banda ha rematat en el pal i el refús no l'ha pogut agafar per els pels en Nil, aqui s'ha acabat el partit, una victoria que ens ha de confirmar en aquest tram final per anar a conseguir el titol, davant queden partits dificils, d'aqui 2 setmanes jugarém en el camp del Migjorn per confirmar aquest bon joc.
ENHORABONA A TOTA LA PLANTILLA PER AQUESTA GRAN VICTORIA, FORÇA FERRE!!!!!!!!!

JUVENIL. UD MAHÓN 2 - FERRE 1.

Els juvenils han jugat en el camp de la Unió avui matí fent un partit serio i amb ganes han apretat fins el final per conseguir l'empat, el partit ha acabat 2 a 1 i de nou contra un equip combatiu dins el seu camp els hi hem posat les coses dificils, hem jugat ordenats frenant la seva zona de creació, durant el primer temps hem de destacar el gran treball de l'equip que quasi no ha concedit perill clar, els gols han arribat en el segon temps, primer ha estat l'equip maonés, peró hem reaccionat be, avançant posicions i presionant més amunt, poc després ha arribat el gol de l'empat que ha fet en Samba, el partit de nou igualat, la Unió ha intensificat la presió i hem aguantat bastant be fins que en el minut 22 han fet el definitiu 2 a 1, fins el final ho hem intentat, fent un gran desgast l'equip, davant teniem un equip ordenat que ha dificultat que poguessim arribar en claredat, tot i la derrota els jugadors ho han tornat a donar tot, confirmant que cada setmana van a més i planten cara a els equips rivals.

CADET. FERRE 3 - UD MAHÓN 3.

Els cadets han empatat a 3 aquest mati contra la Unió ha estat un partit que hem tingut que lluitar fins el final, ja que a falta de 6 minuts per acabar el teniem totalment en contra per 1 a 3 i jugant amb un jugador menys, peró l'equip ha cregut en les seves possibilitats i han insistit poguent encertar en les 2 aproximacions que hem fet, el darrer gol ha arribat en el darrer minut amb una falta botada desde el camp nostre, i després en el barullo en Josep Capó ha pogut empatar, ha estat un bon premi per l'esforç que han fet contra un equip dificil, que ens ha posat les coses dificils principalment durant els primers 25 minuts del segon temps, ha costat reaccionar peró ho hem conseguit amb les ganes que hi han posat els jugadors.
Tot just començar el partit ja sa posat en contra amb un gol de la Unió, hem intentat reaccionar i el pes del partit ha estat nostre fins el descans, ells estaven ben organitzats en defensa i ha costat poder igualar, ha estat amb un gol d'en Capó i el partit començava de nou, fins el descans hem apretat en la zona mitja per poder robar alguna pilota i per rapidesa desbordar la seva defensa, peró no ha estat posible.
En el minut del segon temps una jugada de mala sort per part nostra ha significat el segon gol visitant, que a partir d'aqui sa mostrat un equip combatiu que no ens ha deixat reaccionar i quan en el minut 25 han fet el tercer gol semblava definitiu, peró l'equip ha tret orgull i ha conseguit aproximar-se a l'area visitant donant un avis, poc després ha arribat el segon gol que ha donat moral en Capó ha estat l'autor d'aquest segon gol i finalment ha estat ell que ha conseguit igualar, era el penultim partit de lliga ja que en la proxima jornada descansarem i quedara un partit a fora, acabant amb la regularitat hem mostrat durant la temporada.

INFANTIL A. FERRE 9 - SPORTING ILLA MENORCA 0.

Espectacular victoria dels infantils A ahir capvespre davant l'Sporting, desde l'inici van ser molt superiors marcant fins a 9 gols per lo que esta tot dit, el més positiu de la victoria es el brillant joc que van oferir amb gran intensitat i rapidesa, la majoria dels gols van ser de merit i fruit del joc colectiu, primer va ser n'Oscar Roca que va fer el primer en anar-se'n dels defenses i fent un bon gol, aixó va donar més tranquilitat per afrontar el partit i moral sense donar opció a l'equip visitant, poc després del quart d'hora en David Florit va marcar amb un gran xut el segon gol, el mateix David Florit en el minut 23 va conseguir el tercer gol en escapar-se per velocitat dels defenses maonesos, el quart gol a poc del descans el va conseguir en Pau Benejam en una altra gran jugada que va finalitzar amb un gran xut tirant amb tranquilitat davant el porter.
El segon temps va transcorrer igual, amb nosaltres fent un joc efectiu i desarbolant la defensa contraria amb facilitat, ells també a mesura que queien els gols es van venir avall, en David Florit amb un bon xut va fer el cinqué, minuts després sense descans en Sergi Bosch també va finalitzar de manera brillant una altra bona jugada posant el sisé, en Pere Enrich va fer el seté gol i en el tram final van arribar 2 gols més que va convertir el David Florit, en superar per cames a els defenses que li sortien, el primer en el minut 20 de segon temps i tancant el marcador de 9 a 0 a falta de 8 minuts per acabar el partit, que ens referma en una brillant segona posició.
ENHORABONA A TOT L'EQUIP I SEGUIU AIXI PARTIT A PARTIT.

INFANTIL B. UE SAMI 4 - FERRE 3.

L'equip infantil b ha perdut per un ajustat 4 a 3 en el camp del Sami, ha estat un partit obert i emocionant el que han jugat els dos equips i per les ganes que hi han posat els nostres jugadors un empat també hagues estat un resultat just, en bastantes fases del partit hem dominat, arribant a dominar per 1 a 3, peró en el tram final l'equip ciutadellenc ha estat encertat davant porteria i ha capgirat el resultat, fins el final ho hem intentat, i per poc no s'ha pogut conseguir, en l'inici de partit hem pogut sorprendre jugant amb rapidesa en atac desbaratant la defensa del Sami, primer ha marcat en Jordi Moll i minuts després ha estat n'Adriá Pons que ha fet el segon, que ens posava en clara avantatge, el Sami ha començat a presionar més amunt i han conseguit encurçar distancies, peró hem sabut donar bona replica i en una bona sortida en Jordi Moll ha conseguit el tercer gol, una llastima ha estat rebre gols en minuts claus, ja que teniem el partit controlat, a partir d'aqui també hem disposat d'alguna bona ocasió per haver marcat lo que hagués ajudar per el devenir del partit, tot i la derrota l'equip ha donat una bona imatge, posant hi ganes i fent bones jugades, jugant així vindran més victories, anims al.lots no passa res.

ALEVÍ B. FERRE 4 - PENYA CIUTADELLA 1.

Ahir l'equip aleví b que entrena en Quel Carreras va derrotar per un clar 4 a 1 al Penya Ciutadella fins ahir lider, va ser un partit molt complert en que els jugadors ho van donar tot i van conseguir fruit del treball en equip superar l'equip visitant, desde l'inici van sortir concentrats amb ganes de conseguir la victoria, ja en el primer quart es van disposar de les primeres ocasions, en defensa vam estar molt encertats tancant els espais, va ser a partir del segon quart vam poder avançar-nos, un gran xut de Enyer desde fora de l'area va ser el primer, aixó ens va donar confiança i seguiem dominant amb claredat, a poc del descans el Toni Riudavets va finalitzar una bona jugada d'equip per posar el 2 a 0, que ens va permetre afrontar els darrers quart amb més tranquilitat, peró en cap cas ens vam relaxar i l'equip va seguir presionant la sortida del Penya, tot i escurçar distancies no ens vam posar nerviosos, i en el darrer quart es va poder sentenciar, en Christian Carreras va convertir un penal a favor nostre amb un bon xut i ja en els darrers minuts Enyer de nou va fer un altra bon gol, que era la guinda al partit complert de tot l'equip, que ara ha conseguit empatar amb el lider, anirém partit a partit amb ganes de seguir progressant i aprenent, per finalitzar la lliga de la millor manera posible.

BENJAMÍNS. CD MENORCA 5 - FERRE 0.

Ahir l'equip benjamí va perdre per 5 a 0 en el camp del Menorca, davant teniem el principal candidat a guanyar la lliga, i els jugadors van estar molt be durant el partit, i no es mereixien una derrota tant abultada ja que fins l'inici del darrer quart haviem posat les coses dificils, i no els haviem deixat jugar amb comoditat, molt be durant tot el partit amb l'equip ordenat i fent un gran desgast contra un equip més gran que noltros, els dos primers quarts vam poder frenar el seu joc i només tenien un gol d'avantatge per lo que el partit estava obert, en atac va ser dificil ja que ells son un equip fort en defensa peró vam disposar de les nostres opcions, durant el tercer quart vam rebre el segon gol, peró l'equip ho estava donant tot, ja dins el darrer quart ells van aprofitar la seva superioritat fisica i el nostre cansanci per fer més gols, peró en el global vam poder fer un partit que en tots els aspectes ens ajudara per seguir progressant i donar més alegries en aquesta lliga.

dijous, 21 de març del 2013

REGIONAL PREFERENT. DIUMENGE A LES 16.30 H.

12ªJORNADA. CE FERRERIES - CD MENORCA.
Aquesta setmana jornada clau en la lliga, ja que ens visita el Menorca que en principi es el gran rival, ja ens hem enfrontat 2 vegades de manera oficial, en la final de copa i en la lliga a la primera volta a casa seva, no hem pogut vencer en cap de les 2 ocasions, per aixó confiem a casa amb el suport de la nostra afició i el factor camp per poder vencer i poder-los passar en la classificació, en un blog ben organitzat que encara no ha perdut cap partit en tota la temporada i es dificil fer-li gols, la seva defensa sempre espera ordenada i no puja en atac per lo que es dificil sorprendre per velocitat, mesclen veterania i joventut, no sera fácil peró confiam plenament en el nostre equip que només la falta d'encert ha privat de poder tenir més punts, jugant amb la intensitat que ho venim fent i si esteim encertats tindrém opcions de conseguir els 3 punts que son molt importants per el devenir de la lliga, per aquest partit en Pere Vadell comptara amb les baixes segures de Angel Pulido que ja ens ha deixat per motius laborals i Tomeu Allés que esta tocat, peró esperem comptar amb ell per el proxim partit.
L'equip espera amb ganes de donar una satisfacció a la nostra afició i poder-se colocar en primera posició, per aixó esperém que l'afició ens ajudi en aquest important partit, tothom a animar a s'equip entre tots ho aconseguirem.

PARTITS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.

JUVENIL. DIUMENGE A LES 11.30 H.
8ªJORNADA. UD MAHÓN - CE FERRERIES.

CADET. DIUMENGE A LES 11.00 H.
24ªJORNADA. CE FERRERIES - UD MAHÓN.

INFANTIL A. DISSABTE A LES 17.00 H.
11ªJORNADA. CE FERRERIES - SPORTING ILLA MENORCA.

INFANTIL B. DIUMENGE A LES 9.45 H.
11ªJORNADA. UE SAMI - CE FERRERIES.

ALEVÍ A. DISSABTE A LES 10.30 H.
7ªJORNADA. PENYA ORIENT - CE FERRERIES.

ALEVÍ B. DISSABTE A LES 10.30 H.
7ªJORNADA. CE FERRERIES - PENYA PENYA CIUTADELLA.

BENJAMÍ. DISSABTE A LES 9.45 H.
7ªJORNADA. CD MENORCA - CE FERRERIES.

dimecres, 20 de març del 2013

ACTES 90 ANIVERSARI CE FERRERIES.

Aquest any el nostre club celebra els seus 90 anys i per aixó ho volém celebrar de manera destacada amb una serie d'actes, en el transcurs d'aquest any, aquí vos anirém informant de tot, de homenatges, partits i altres que es puguin fer, entre ells tenim pensat fer una exposició, en que hi posarém moltes coses relacionades amb la historia del club, banderins, copes, fotos i documents historics, per aixó cercam la implicació i ajuda de tota la gent perqué hi participi, tots els que tingueu coses per deixar-nos de cara a l'exposició, relacionades amb el club principalment fotos, ens les podeu fer arribar a les oficines del club, cada dia esta obert de 18,30 a les 20,30 hores, també les podeu escanetjar i enviar ho per e-mail al correu del club ceferreries@hotmail.com.
Estarém molt agraits que tots hi colaboreu, per celebar-ho de la millor manera posible.

dilluns, 18 de març del 2013

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

REGIONAL PREFERENT. LLIGA:
Classificasió: 4rt. PJ: 11. PG: 6. PE: 1. PP: 4. GF: 19. GC: 13. AV: +6. PUNTS: 19.

GOLEJADORS: 15 GOLS: Juanlu. 7 GOLS: Fabri Miranda. 4 GOLS: Guel Bosch i Nil Melià. 2 GOLS: Miguel Caballo. 1 GOL: Xavier Barber, Oscar Melitón, Helenio i Tomeu Mir.


JUVENIL. LLIGA.
Classificació: 6é. PJ: 7. PG: 2. PE: 1. PP: 4. GF: 6. GC: 12. AV: -6. PUNTS 7.

GOLEJADORS: 8 GOLS: Sergi Mercadal. 4 GOLS: Samba Bah. 3 GOLS: Tonio Ruiz i Josep Janer Florit. 2 GOLS: Miquel Arguimbau. 1 GOL: David Martinez, Sergi Sansaloni i Miquel Pons.


CADET. LLIGA.
Classificació: 5é. PJ: 22. PG: 11. PE: 7. PP: 4. GF: 57. GC: 26. AV:+31. PUNTS: 40.

Golejadors: 21 Gols: Joan Vidal. 7 Gols: Xavier Pons i Josep Capó. 6 Gols: Paco Porras. 3 Gols: David Janer i Miquel Febrer. 2 Gols: Toni Pons, Francesc Gomila i Josep Pons Marqués. 1 Gol: Angel Allés, Luis Ruz, Damia Pons i 1 p.p,

INFANTIL A. LLIGA.
Classificació: 2ón. PJ: 10. PG: 6. PE: 3. PP: 1. GF: 41. GC: 11. AV:+30. PUNTS: 21.

INFANTIL B. LLIGA.
Classificació: 8é. PJ: 10. PG: 2. PE: 3. PP: 5. GF: 15. GC: 17. AV-2. PUNTS: 9.

ALEVI A. LLIGA.
Classificació: 6é. PJ: 5. PG: 0. PE: 3. PP: 2. GF: 9. GC: 22. AV:-2. PUNTS: 23.

ALEVI B. LLIGA.
Classificació: 2ón. PJ: 6. PG: 4. PE: 1. PP: 1. GF: 22. GC: 16. AV+6. PUNTS: 37.

BENJAMÍ. LLIGA.
Classificació: 7é. PJ: 5. PG: 1. PE: 1. PP: 4. GF: 21. GC: 33. AV:-12. PUNTS: 28.

diumenge, 17 de març del 2013

INFANTIL A. DOSA CF 2 - FERRE 2.

Els infatils A han conseguit un valuós empat a 2 gols en el camp del Dosa un equip que sempre ens crea molts problemes dins el seu camp, nosaltres hem tingut més domini de partit i creat més ocasions clares i hem estat apunt de poder vencer, peró en el tram final de partit l'equip ciutadellenc ha conseguit l'empat, un resultat així sempre es positiu a domicili encara que els jugadors per el partit que han fet i vist la victoria de ben aprop, el primer temps ha estat de ritme en que el joc ha transcurregut per la zona mitja amb el nostre equip tinguent el ritme de partit i el Dosa que intentava sortir a la contra, peró hem treballat be i hem defensat la porteria a zero gols, a partir del segon temps el joc s'ha obert més i han arribat els gols, primer nosaltres amb un gol de David Florit, hem estat molts minuts amb el marcador a favor i controlant el perill del Dosa que compta amb bons jugadors, i en els darrers 12 minuts el joc ha estat frenetic amb 3 gols, l'empat del Dosa i poc després bona replica nostra conseguint en David Florit el segon gol, semblava podiem conseguir els 3 punts peró el Dosa ha lluitat per fer l'empat. No ha quedat temps per més tot i que ho hem intentat, una jornada més seguirém en les primeres posicions donant una bona imatge l'equip en joc i ganes.

dissabte, 16 de març del 2013

REGIONAL PREFERENT. AT CIUTADELLA 1 - FERRE 0.

Avui capvespre hem pogut comprobar la crueldat del futbol en el partit que ha jugat l'equip de regional en el camp de l'Atletic Ciutadella guanyant per 1 a 0 de manera totalment afortunada, ja que per ocasions només podien venir cap a Ferreries els 3 punts, molt be l'equip per actitud i joc durant el primer temps dominant amb claredat i tinguent ocasions clares de gol, hem ficat 2 pilotes a n'es pal a més d'altres bones accions que ha fet l'equip superant sempre i no deixant sortir a l'equip local que només ha xutat amb claredat una vegada en tot el partit dins la porteria un xut desde fora de l'area que ha anat a l'escuadra era el minut 22 del segon temps, quan el partit podia estar sentenciat al nostre favor ja que a part de les ocasios del primer temps en l'inici de la represa hem pogut avançar-nos de nou amb un penal que no hem pogut concertir i un altra poste aquesta vegada de n'Helenio, increiblement el partit anava 0 a 0 i en el fútbol després el que ha perdonat ho acaba pagant com així ha estat.
Una autentica llastima no haver puntuat en aquest important partit i es que hem estat totalment negats davant porteria aquests 2 partits, que mereixem guanyar de manera clara i només hem pogut treure un punt, la setmana que ve la visita del Menorca sera més crucial que mai i tindrém que guanyar per seguir optant al titol de lliga, i després vencer en el camp del Migjorn, lluitant i creant les ocasions que feim es més que posible només que poguem estar encertats ho farém.

JUVENIL. FERRE 4 - SPORTING ILLA MENORCA 1.

L'equip juvenil avui ha fet un partit fantastic sorprenent de manera clara a l'Sporting maonés que era el segon classificat per 4 a 1, en Santi Medina i els jugadors han fet un partit impecable en tots els aspectes, molt ben posicionats dins el camp i fent un gran treball de presió i molt be la sortida en atac, ja hem conseguit avantatge durant el primer temps, hem trenat bones jugades amb rapidesa que han desbaratat la defensa maonesa, nosaltres hem sabut frenar el seu rapid joc d'atac tancant molt be els espais i no els hi hem concedit gaire jugades clares, ha estat en el minut 19 quan en Josep Janer Florit ha conseguit el primer gol que refermava el bon partit que estavem fent, aixó ens ha donat confiança per la resta de partit a més no hem perdonat a la mitja hora amb un gol de Sergi Mercadal que ha propiciat nar al descans amb un comode avantatge, peró l'equip no s'ha relaxat i ha seguit presionant i acabant el partit amb un gran desgast que ha tingut la seva recompensa amb 2 gols més que han fet en Sergi Mercadal primer en el minut 9 de la represa i amb l'equip visitant totalment descolocat per el nostre joc hem posat la guinda amb un altra gol de Josep Janer Florit en el minut 20, després tot i no baixar els braços hem pogut controlar amb més facilitat ja que l'equip visitant ha vist no podria reaccionar, i hem deixat anar passant els minuts només hem tingut el percanç del gol visitant que ha deixat el resultat en 4 a 1, demostrant que amb ganes, compromis i ordre es poden fer grans coses.
NOMÉS QUEDA FELICITAR A TOT L'EQUIP PER AQUESTA BRILLANT I TREBALLADA VICTORIA.

CADET. CE ALAIOR 3 - FERRE 2.

L'equip cadet ha disputat un interessant partit avui matí en el camp de l'Alaior un dels principals favorits a quedar campió de lliga i els jugadors ho han fet a un gran nivell com venen mostrant aquesta temporada només la mala sort de rebre el gol en els darrers minuts ha privat de sumar un punt que ben mereixien, el partit ha estat emocionant i mostrant bones maneres els dos equips tocant la pilota i arribant a les areas, el primer temps ha estat de més domini alaiorenc que ha sortit fort i ha sorpres amb 2 gols abans del descans, peró hem sabut reaccionar be i hem sortit a per totes dominant el joc i empatant el partit amb gols de Francesc Gomila i Josep Capó, a més d'aquestes hem tirat 2 pilotes a n'es pal, per lo que haguessim pogut fer més gols, amb el partit igualat i nosaltres esperant l'opció de poder fer el tercer gol, ha arribat del costat local, peró hem fet un bon partit contra un bon rival creant ocasions clares.

ALEVÍ A. FERRE 2 - SPORTING ILLA MENORCA 3.

Avui matí l'equip aleví A ha tingut davant un equip incomode que ha jugat amb 2 lineas molt juntes i han dificultat el nostre joc, a més en ataca s'han mostrat efectius conseguint el primer gol en el segon quart que els ha donat moral, nosaltres ho hem intentat fins el final i quan hem conseguit el 2 a 3 no hi ha quedat temps per poder fer cap més atac, abans del tercer gol visitant hem presionat amb insistencia per fer l'empat peró no ha estat posible, en Tomeu Alberto havia fet el primer gol, en aquest grup els equips es mostren molt combatius i aixó es bo per poder seguir en una bona progressió i anar aprenent.
Durant el primer quart el partit ha estat molt disputat amb lluita per el migcamp ja que els dos equips voliem dur la iniciativa, nosaltres hem estat encertats durant aquests primers minuts sense concedir perill clar a l'equip maonés, en una de les primeres ocasións han encertat i ha costat poder trobar espais, ja que ells s'han tancat, pero a base de presionar hem conseguit 2 gols, hem tingut varies ocasions clares per haver marcat en moments claus que haguessin permes entrar millor dins el partit.
Anims al.lots seguim així, i la recompensa arribara.

INFANTIL B. FERRE 0 - DOSA CF 0.

L'equip infantil b ha conseguit un punt contra el Dosa, el resultat 0 a 0, tot i que el marcador no s'ha mogut ha estat un partit en que hem creat ocasión i només la falta d'encert ha privat de conseguir marcar, la més clara de totes ha estat un penal que hem tirat i ha rebotat en el pal, desde l'inici l'equip ha sortit concentrat i en defensa hem estat ordenats i no hem concedit gaire perill, mentre que a la zona mitja hem presionat be i aixó ha servit per dominar més per part nostra el Dosa esperava més tancat esperant l'opció de sorprendre en alguna contra, fins el descans ho hem intentat arribant dins l'area en bones combinacions peró ho hem pogut anotar. Després del descans el partit ha seguit igual amb nosaltres insistins i jugant la majoria de temps dins l'area visitant, hem tingut l'opció del penal, a part d'aixó hem pogut tirar a porteria en 3 ocasions més, peró ha faltat la sort davant porteria, el més important ha esta la imatge de l'equip, posant hi ganes fins el final de partit i fent un gran desgast.

BENJAMÍNS. FERRE 4 - CE ALAIOR 3.

Avui matí l'equip benjamí ha conseguit la primera victoria en aquest grup complicat, ha estat meritori ja que davant teniem un equip de segon any, i amb moltes ganes i feina colectiva hem pogut vencer 4 a 3, el més important ha estat l'ordre que hi hem posat ja que ha costat perqué l'equip visitant ha lluitat fins el final per conseguir l'empat i no hem pogut relaxar en cap moment, hem sortit decidits a cercar la porteria contraria i ja en els primers minuts hem començat a crear perill, en una d'aquestes ha arribat el primer gol que ha convertit en Guillém Marqués a partir d'aqui el partit ha estat més obert i s'han succeit les ocasions, nosaltres hem sabut aprofitar per fer el 2 a 0 de nou ha estat en Guillém Marqués, peró l'Alaior ha reaccionat i ha començat a crear problemes aprofitant les ocasions, així han fet l'empat. Quedaven els darrers quarts per endavant i hem sortit amb ganes de fer el tercer gol, així en Rubén Alcaide ha aprofitat una ocasió perque agafassim avantatge, el rival ens ha obligat a treballar en defensa amb ajudes dels mitjos, han tornat a empatar peró hem sabut reaccionar i conseguir el quart gol que ha fet en Guillém Marqués, encara quedaven minuts per endavant i hem sabut defensar amb ordre guardant el resultat, hem pogut fer algun gol més quant hem trobat espais en els darrers minuts peró el marcador no s'ha mogut.
Una victoria molt treballada per tots els jugadors, conseguint un merescut premi enhorabona a tots.

ALEVÍ B. SPORTING ILLA MENORCA 1 - FERRE 3.

L'equip aleví b ha conseguit una bona victoria per 1 a 3 en el camp de l'Sporting, han estat molt superiors, creant moltes ocasions de gol superant la defensa local, el pes del partit ha estat nostre i no hem passat per gaire perill, només hem rebut un gol quan teniem el partit controlat amb 0 a 3, amb el partit obert durant el tercer i darrer quart, hem trobat espais i els jugadors han pogut combinar i fer un bon fútbol, el primer gol la fet en Pere Pons, poc després hem aprofitat una altra ocasió per fer el 0 a 2 que ens posava el partit molt ben encaminat, en Bruno Carreres ha estat l'autor d'aquest gol, ja en el darrer quart en Marc Febrer ha aprofitat una altra ocasió per fer el tercer gol, un resultat que ens deixa en la part alta i l'equip mostrant una bona progressió en cada jornada, la setmana que ve ens espera un dificil i bon partit, en que l'equip intentara seguir amb aquesta linea.
ENHORABONA AL.LOTS PER AQUESTA VICTORIA.

divendres, 15 de març del 2013

REGIONAL PREFERENT. DISSABTE A LES 16.30 H.

11ªJORNADA. AT CIUTADELLA - CE FERRERIES.

L'equip de regional afrontara una sortida decisiva i complicada en el camp de l'Atletic Ciutadella, equip que coneixem be ja que ens hem enfrontat fins a 4 vegades en lo que duim de temporada i sempre ha estat un rival que ha creat molt problemes, es un equip renovat i molt equilibrat en les seves lineas, compta amb veterania i joves a tenir en compta i han tornat amb força, en les darreres jornades han anat recuperant el nivell que van exhibir en la copa i han puntuat contra els primers classificats, tindrém un equip que juga un fútbol de toc amb jugadors rapids en atac que tindrém que vigilar, ells sense la pressió de tenir que guanyar pot ser una virtud a favor d'ells, el partit el tindrém que afrontar amb motivació i intensitat per no veuren's sorpresos i poder guanyar, el més important será poder aprofitar les nostres opcions i no perdre el control del partit, ja que ells no ens donaran treva.
En Pere Vadell podrá comptar amb tota la plantilla si no es per algun entrebanc de darrera hora.

PARTITS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.

JUVENIL. DISSABTE A LES 16.30 H.
7ªJORNADA. CE FERRERIES - SPORTING ILLA MENORCA.

CADET. DISSABTE A LES 9.30 H.
23ªJORNADA. CE ALAIOR - CE FERRERIES.

INFANTIL A. DIUMENGE A LES 10.00 H.
10ªJORNADA. DOSA CF - CE FERRERIES.

INFANTIL B. DISSABTE A LES 11.00 H.
10ªJORNADA. CE FERRERIES - DOSA CF.

ALEVÍ A. DISSABTE A LES 11.30 H.
6ªJORNADA. CE FERRERIES - SPORTING ILLA MENORCA.

ALEVÍ B. DISSABTE A LES 10.30 H.
6ªJORNADA. SPORTING ILLA MENORCA - CE FERRERIES.

BENJAMÍ. DISSABTE A LES 10.00 H.
6ªJORNADA. CE FERRERIES - CE ALAIOR.

dilluns, 11 de març del 2013

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.


REGIONAL PREFERENT. LLIGA:
Classificasió: 2ón. PJ: 10. PG: 6. PE: 1. PP: 3. GF: 19. GC: 12. AV: +7. PUNTS: 19.

GOLEJADORS: 15 GOLS: Juanlu. 7 GOLS: Fabri Miranda. 4 GOLS: Guel Bosch i Nil Melià. 2 GOLS: Miguel Caballo. 1 GOL: Xavier Barber, Oscar Melitón, Helenio i Tomeu Mir.


JUVENIL. LLIGA.
Classificació: 7é. PJ: 6. PG: 1. PE: 1. PP: 4. GF: 2. GC: 11. AV: -9. PUNTS 4.

GOLEJADORS: 6 GOLS: Sergi Mercadal. 4 GOLS: Samba Bah. 3 GOLS: Tonio Ruiz. 2 GOLS: Miquel Arguimbau. 1 GOL: Josep Janer Florit, David Martinez, Sergi Sansaloni i Miquel Pons.


CADET. LLIGA.
Classificació: 5é. PJ: 21. PG: 11. PE: 7. PP: 3. GF: 55. GC: 23. AV:+32. PUNTS: 40.

Golejadors: 21 Gols: Joan Vidal. 7 Gols: Xavier Pons. 6 Gols: Paco Porras i Josep Capó. 3 Gols: David Janer i Miquel Febrer. 2 Gols: Toni Pons i Josep Pons Marqués. 1 Gol: Angel Allés, Luis Ruz, Francesc Gomila, Damia Pons i 1 p.p,

INFANTIL A. LLIGA.
Classificació: 2ón. PJ: 9. PG: 6. PE: 2. PP: 1. GF: 39. GC: 9. AV:+30. PUNTS: 20.

INFANTIL B. LLIGA.
Classificació: 8é. PJ: 9. PG: 2. PE: 2. PP: 5. GF: 15. GC: 17. AV-2. PUNTS: 8.

ALEVI A. LLIGA.
Classificació: 6é. PJ: 4. PG: 0. PE: 3. PP: 1. GF: 7. GC: 8. AV:-1. PUNTS: 19.

ALEVI B. LLIGA.
Classificació: 2ón. PJ: 5. PG: 3. PE: 1. PP: 1. GF: 19. GC: 15. AV+4. PUNTS: 30.

BENJAMÍ. LLIGA.
Classificació: 7é. PJ: 4. PG: 0. PE: 1. PP: 4. GF: 17. GC: 30. AV:-13. PUNTS: 21.

diumenge, 10 de març del 2013

REGIONAL PREFERENT. FERRE 1 - SANT LLUÍS 1.

Avui capvespre l'equip de regional ha empatat 1 contra el Sant Lluís equip que de nou s'ha mostrat molt combatiu i incomode per el nostre joc que a més ha estat molt afortunat marcant en la unica ocasió que ha disposat en una jugada desafortunada per el nostre equip, eren els primers minuts i hem tingut que anar a remolc, peró prest haguessin pogut empatar ja que hem disposat de bones ocasions per haver guanyat el partit ho hem intentat de totes les maneres fins el final, peró a vegades la falta d'encert davant porteria, les bones aturades del porter visitant i rebots que quedaven a els peus dels defenses visitants han privat que ens coloquessim en primera posició.
Ha costat poder fer el gol de l'empat ja que no hem pogut convertir les bones ocasions de que hem disposat ha estat en Fabri en una bona galopada que ha pogut empatar a falta de un quart d'hora, fins el final ho hem intentat amb un parell de faltes i amb passades llargues a les bandes per poder obrir més el camp, peró no hem tingut sort de cara a porteria ja que la victoria només podia caure del costat nostre per ocasions i provar-ho fins el final.
La setmana que ve dificil sortida en el camp de l'Atletic Ciutadella amb la intenció de sumar els 3 punts.

JUVENIL. CD MENORCA 5 - FERRE 0.

Ahir l'equip juvenil tenia un partit molt complicat en el camp del Menorca que es el gran favorit a fer campió i la veritat que durant bona part del partit vam poder aguantar molt be amb un gran desgast de tot l'equip que de nou ho va donar tot, el resulta final 5 a 0 va ser un castig massa dur i que no reflexa les dificultats que li vam posar a l'equip maonés que fins el minut 15 del segon temps no es va poder avançar i en el tram final va poder aprofitar el nostre desgast per fer 3 gols en els darrers 10 minuts, es el problema de jugar davant equips de qualitat amb poca cosa saben anotar amb facilitat.
Hem de destacar el bon primer temps de l'equip que amb una bona presió i ordre va saber frenar la zona de creació del Menorca que compta amb la millor plantilla de llarg en la competició insular, ahir va debutar en defensa en Miquel Febrer encara en edat cadet com a nota positiva, tot i la derrota volem donar anims a tot l'equip ja que van fer un gran esforç corrent fins el final.

CADETS. FERRE 3 - PENYA ORIENT 0.

L'equip cadet ha conseguit una nova victoria avui per 3 a 0 davant el Penya Orient, el partit l'hem resolt en una bona primera part en que els jugadors han estat incisius en atac i controlant en tot moment, l'equip visitant sempre ha lluitat demostrant ser un equip que la temporada que ve sera dels forts ells han fet un fútbol més tecnic, peró nosaltres molt be en totes les posicions hem pogut anotar 3 gols abans del descans el primer de Joan Vidal en el minut 20, abans ja haviem avisat en un parell d'accions el gol ha facilitat que poguessim combinar més i cercar aumentar l'avantatge per poder jugar amb més tranquilitat, en Damia Pons ha fet el segon gol amb una gran jugada que se n'ha anat de varis defenses per rematar amb contundencia posava el 2 a 0 amb aquest gran gol, en aquests minuts en que l'equip dominava amb claredat hem pogut fer el tercer gol que ha estat el definitiu en Joan Vidal ha estat l'encarregat de firmar la sentencia amb un altra bon gol de l'equip.
Després del descans hem anat a controlar el joc i si es presentava alguna bona ocasió fer algun gol més, l'equip visitant ha intentat fer algun gol, peró tant en defensa com n'Alejandro han estat encertats desbaratant les ocasions que han tingut, un resultat que ens referma en aquesta bona competició que esteim fent, una vegada més molt be tot l'equip i desde aqui els felicitam.

INFANTIL A. CE ALAIOR 0 - FERRE 11.

L'equip infantil A no ha donat opció avui a el seu rival que era el coer l'Alaior el resultat ho diu tot 0 a 11 i es que amb el bon moment dels al.lots que entrena en Flores no s'han relaxat i han guanyat amb comoditat, ja desde l'inici han sortit amb decisió d'anar a per la porteria contraria, en el minut 7 ha arribat el primer gol de Oscar Roca que ens ha donat tranquilitat l'Alaior ha volgut reaccionar peró el segon gol en el quart d'hora que ha fet en Francesc Bosch ha estat un cop definitiu i hem controlat amb claredat combinant i fent bones jugades, abans del tercer gol que ha fet en Sergi Bosch a prop de la mitja hora hem pogut anotar algun gol més, amb aquest resultat l'equip local sa vist superat i han començat a venir-se avall com aixi ha passat en el segon temps en que hem marcat molts gols, algun d'ells de merit en que hi han participat varis jugadors, en defensa hem estat molt encertats sense concedir perill a l'equip local, el quart gol l'ha anotat en David Florit.
La resta ha vingut en el segon temps, en Oscar Roca ha fet el cinqué gol, a partir d'aqui han vingut molts gols de manera continuada ja que en David Florit ha fet el sisé i seté gol en pocs minuts, el partit només tenia un color i les ocasions eren continues, n'Alex Hidalgo ha pogut fer el vuité gol, i encara en el tram final durant els darrers 10 minuts han arribat 3 gols més, en Francesc Bosch ha fet el 0 a 9 i ha tancat el resultat en David Florit amb 2 gols més que posaven el 0 a 11, poc més a dir de un partit així, el més important que l'equip segueix en una gran dinamica cada vegada més solid i jugant molt be en equip i intensos.
ENHORABONA A TOT L'EQUIP PER AQUESTA VICTORIA SEGUIU AIXI.

ALEVÍ A. UD MAHÓN 2 - FERRE 2.

Ahir l'equip aleví A va fer un altra bon partit i va treure un bon empat a 2 del camp de la Unió un altra equip punter, va ser un partit vistós en que els dos equips van cercar la porteria, nosaltres de nou amb molta empenta vam donar la cara en tot moment i amb un joc d'equip en que tots defensaven i sortien a l'atac amb idea, vam crear bones ocasions de gol de les quals en vam convertir dues, en Kevin Pina va fer el primer gol que era l'empat ja que l'equip maonés s'havia avançat primer peró vam donar bona replica, després del gol els jugadors van seguir amb la mateixa idea d'anar a per el segon gol peró els jugadors de la Unió també duien perill en atac i es van avançar de nou, peró pocs minuts després en Pere Allés va fer l'empat a 2 definitiu, amb bastants minuts per endavant hi va haver ocasions peró el marcador no es va moure, l'equip va fer un bon desgast fins el final treient un punt de un camp i equip complicat.
Molt be al.lots seguiu així partit a partit.

BENJAMINS. AT VILLACARLOS 7 - FERRE 2.

Avui matí l'equip benjamí ha jugat ben prest en el camp del Villacarlos i com es habitual s'han mostrat molt forts dins el seu camp sortint amb gran intensitat en els primers 2 quarts i han fet molt mal conseguint uns quants gols de manera consecutiva que han deixat el partit força dificil, l'equip sa intentat refer posant hi ganes davant un equip més gran que nosaltres i envalentonat per el resultat, hem conseguit escurçar la distancia amb 2 gols que ha conseguit en Guillém Marqués deixant el marcador en 7 a 2, el resultat és el de menys ja que saben que esteim en aquest grup per disfrutar i aprendre, davant ens trobarém equips bons que serviran per corretgir coses, l'equip no mereixia una derrota tan amplia ja que han fet un gran esforç per conseguir més gols perqué ocasions hem tingut.

dissabte, 9 de març del 2013

INFANTIL B. FERRE 3 - CE ALAIOR 2.

L'equip infantil b ha conseguit avui guanyar de manera brillant per 3 a 2 a l'Alaior que fins avui era lider destacat amb uns grans registres, peró amb un gran treball d'equip i un gran desgast per part de tots els jugadors han conseguit donar la sorpresa, hem jugat molt ordenats frenant la zona de creació visitant que compta amb bons jugadors, peró hem sabut aprofitar les nostres virtuts i sortint amb rapidesa desde darrera hem creat molt perill ja que hem fet 3 gols, a més de tenir altres bones ocasions, el rival no ens ha donat treva i fins el final hem tingut que lluitar, peró amb ilusió ho hem aconseguit, no s'ha posat nervios l'equip quan l'Alaior ha conseguit avançar-se, en el minut 22 en Jordi Moll en una jugada que ha fuit de la defensa per velocitat ha fet l'empat, aixó encara ha donat més moral a l'equip que ha sabut defensar i sufrir en defensa, quan semblava que arribavém al descans amb empat, una falta xutada per en Marc Melià ha rebotat en el pal i en Joan Sans ha pogut anotar el 2 a 1 que ens donava avantatge de cara al segon temps, el merescut descans ha vingut molt be per recuperar forces.
En la represa l'equip visitant ha apretat de valent peró amb ordre i intensitat defensiva hem pogut desbaratar la majoria de perill, en el minut 40 ha arribat l'empat visitant peró l'equip no s'ha descomposat i han cercat la nostra oportunitat per fer mal a la contra, abans del gol n'haviem tinguda una declara, peró en el minut 12 ha arribat el definitiu 3 a 2 que ha fet en Jordi Moll de una bona vaselina, quedaven més de 20 minuts peró hem sabut aguantar molt be, ells han donat algun ensurt peró noltros també hem sortit 2 vegades amb molt perill, una victoria molt bona per l'equip i merescuda per les ganes que hi han posat, molt be al.lots seguiu aixi amb ganes de progressar en cada partit i disfrutau dins el camp.

ALEVÍ B. FERRE 4 - CD MENORCA 2.

Avui matí l'equip aleví b ha fet un altra partit molt complert i ha guanyat per 4 a 2 a el Menorca, un rival que no es preveia fácil peró amb el bon joc i ordre del nostre equip s'ha vist superat, i la diferencia ha estat gran, hem jugat en equip i en els primers minuts han arribat les primeres ocasions, en Bruno Carreras en el minut 4 ha conseguit el primer gol que ha facilitat les coses, ja que hem pogut jugar amb més tranquilitat i el Menorca ha jugat més obert per lo que hem trobat més espais, el primer quart ha començat amb el domini nostre, l'equip visitant ha volgut aproximar-se peró hem estat encertats en el treball defensiu, en el minut 5 del segon quart ha arribat el segon gol, en Marc Febrer ha estat l'autor, fins el descans hem pogut fer algun gol més peró l'avantatge ja era bastant bo.
Tot just començar el tercer quart Enyer ha fet el tercer gol que sentenciava el partit, tot i que el Menorca ha escurçat distancies pocs minuts després l'equip no sa posat nervios i ha continuat dominant, i en Marc Febrer ha conseguit el quart gol ja en el darrer quart, els darrers 10 minuts el joc ha estat d'anada i tornada, amb el Menorca fent el 4 a 2 definitiu, un bon resultat que te com a premi que ocupem les primeres posicions, l'equip intentara seguir amb aquesta bona linea i seguir progressant en cada partit.

dijous, 7 de març del 2013

REGIONAL PREFERENT. DIUMENGE A LES 16.30 H.

10ªJORNADA. CE FERRERIES - CCE SANT LLUÍS.
L'equip de regional de nou jugara a casa en el que sera el començament de la segona volta en plena fase decisiva del campionat el rival sera el Sant Lluís un equip que ha demostrat ser capaç del millor i lo pitjor mostrant una certa irregularitat peró davant els equips punters es creix, com ho hem comprovat en els 3 partits que hem jugat contra ells ja que no els hem conseguit guanyar encara, es un equip jove ben estructurat dins el camp que s'han mostrat molt intensos les vegades que hi hem jugat, peró ara hem agafat una bona linea de joc i resultats, l'equip ho donara tot per treure els 3 punts per seguir presionant a el Menorca, tindrém que estar atents en defensa i presionar la seva sortida a la contra, per aquest partit en Pere Vadell podra comptar en principi amb tota la plantilla.

PARTITS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.

JUVENIL. DISSABTE A LES 18.00 H.
6ªJORNADA. CD MENORCA - CE FERRERIES.
L'equip juvenil tindra una dificil sortida en el camp del Menorca principal favorit i ja ocupa la primera posició després de fer 2 grans partits en el camp del Mercadal i Sporting, nosaltres anirém a jugar amb totes les ganes de posar les coses dificils, amb ordre i intensitat no ho tindrém fácil peró amb futbol tot es posible, no podrem cometre errors en defensa ja que ells en atac son un equip rapid i que no perdona.

CADET. DIUMENGE A LES 11.00 H.
22ªJORNADA. CE FERRERIES - PENYA ORIENT.
L'equip cadet que esta fent una bona temporada mostrant bon joc i regularitat tindrá com a rival dins el nostre camp en el Penya Orient un rival perillós que ocupa la vuiténa posició i esta format per un bon blog de jugadors de primer any que a mesura que ha anat avançant la competició li han agafat el fil a la competició, tindrém que jugar com ho venim fent amb la tranquilitat i ordre de cada partit, el rival sera perillos en les sortides a la contra ja que combinen amb qualitat també esperem veure un bon partit.

INFANTIL A. DIUMENGE A LES 10.30 H.
9ªJORNADA. CE ALAIOR - CE FERRERIES.
Acaba la primera volta en la lliga infantil, i els al.lots que entrena en Fredo jugaran a Alaior equip que ocupa la darrera posició sense puntuar encara, tot i aixó no ens podem confiar ja que ells voldrán conseguir els primers punts de la temporada i dins el seu camp pot ser un equip incomode, el nostre equip que ve fent un bon fútbol anirá amb la ilusió de fer un bon partit mostrant ganes i ordre de seguir en la bona linea.

INFANTIL B. DISSABTE A LES 11.00 H.
9ªJORNADA. CE FERRERIES - CE ALAIOR.
Tot el contrari que l'infantil A de l'Alaior el rival del nostre equip infantil b será un equip alaiorenc que ocupa de manera destacada i incontestable la primera posició amb 8 victories després de 8 partits un equip que no mostra gaire punts febles molt fort en atac i solid en defensa compta amb una bona fornada de jugadors que ens posaran les coses força complicades, peró el nostre equip amb ganes intentara dificultar el seu joc esperant amb ordre, i intentar aprofitar alguna de les ocasions que puguem crear, amb ilusió i sense res a perdre.

ALEVI A. DISSABTE A LES 12.30 H.
5ªJORNADA. UD MAHÓN - CE FERRERIES.
Els alevins A que entrena en Fredo jugaran en el camp de la Unió que ocupa la tercera posició, en aquesta lliga tant igualada i competida segur podrém veure un partit obert, el nostre equip hi posara les ganes que hi posa cada partit per seguir progressant i aprenent en aquesta emocionant competició, han començat fent ho molt be.

ALEVI B. DISSABTE A LES 10.30 H.
5ªJORNADA. CE FERRERIES - CD MENORCA.
L'equip aleví b que entrena en Quel Carreras jugara a casa contra el Menorca un equip que es preveu dels mes forts del grup, compten amb un punt menys que nosaltres i vindrán amb la intenció de puntuar, els nostres jugadors voldran seguir amb la linea regular d'aquest inici aprofitant el partit per seguir aprenent i fer un bon joc, el partit es preveu obert amb ocasions de gol.

BENJAMÍ. DIUMENGE A LES 9.30 H.
5ªJORNADA. AT VILLACARLOS - CE FERRERIES.
Els benjamins jugarán en el camp sempre complicat des Castell, amb moral després de conseguir un valuós punt contra el lider, afrontarém el partit amb la tranquilitat i ganes de seguir aprenent i progressant en aquesta lliga amb bons equips, els al.lots intentaran conseguir algun punt.

dimecres, 6 de març del 2013

BENJAMINS. FERRE 4 - CE ALAIOR 4.

L'equip benjamí ha jugat el partit que tenia aplaçat contra l'Alaior i han conseguit un gran empat a 4 gols, un resultat molt meritori ja que davant teniem a un equip que va quedar campió del grup de segon any, peró els al.lots a base de posar hi moltes ganes i ordre han sabut contrarrestar les virtuts de l'Alaior, no ha estat fácil ja que s'han avançat fins a 4 vegades, peró amb paciencia hem sabut igualar, en Rubén Alcaide ha fet 3 gols i un altre en Guillém Marqués, peró hem de destacar a tots els jugadors, fins i tot en els darrers minuts hem pogut conseguir el cinqué gol, tot a base de jugar en equip.
ENHORABONA AL.LOTS PER EL BON PARTIT QUE HAU FET.

dilluns, 4 de març del 2013

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.


REGIONAL PREFERENT. LLIGA:
Classificasió: 2ón. PJ: 9. PG: 6. PE: 0. PP: 3. GF: 18. GC: 11. AV: +7. PUNTS: 18.

GOLEJADORS: 15 GOLS: Juanlu. 6 GOLS: Fabri Miranda. 4 GOLS: Guel Bosch i Nil Melià. 2 GOLS: Miguel Caballo. 1 GOL: Xavier Barber, Oscar Melitón, Helenio i Tomeu Mir.


JUVENIL. LLIGA.
Classificació: 6é. PJ: 5. PG: 1. PE: 1. PP: 3. GF: 2. GC: 6. AV: -4. PUNTS 4.

GOLEJADORS: 6 GOLS: Sergi Mercadal. 4 GOLS: Samba Bah. 3 GOLS: Tonio Ruiz. 2 GOLS: Miquel Arguimbau. 1 GOL: Josep Janer Florit, David Martinez, Sergi Sansaloni i Miquel Pons.


CADET. LLIGA.
Classificació: 5é. PJ: 20. PG: 10. PE: 7. PP: 3. GF: 52. GC: 23. AV:+29. PUNTS: 37.

Golejadors: 19 Gols: Joan Vidal. 7 Gols: Xavier Pons. 6 Gols: Paco Porras i Josep Capó. 3 Gols: David Janer i Miquel Febrer. 2 Gols: Toni Pons i Josep Pons Marqués. 1 Gol: Angel Allés, Luis Ruz, Francesc Gomila i 1 p.p,

INFANTIL A. LLIGA.
Classificació: 2ón. PJ: 8. PG: 5. PE: 2. PP: 1. GF: 28. GC: 9. AV:+19. PUNTS: 17.

INFANTIL B. LLIGA.
Classificació: 9é. PJ: 8. PG: 1. PE: 2. PP: 5. GF: 12. GC: 15. AV-3. PUNTS: 5.

ALEVI A. LLIGA.
Classificació: 6é. PJ: 3. PG: 0. PE: 2. PP: 1. GF: 5. GC: 6. AV:-1. PUNTS: 14.

ALEVI B. LLIGA.
Classificació: 2ón. PJ: 4. PG: 2. PE: 1. PP: 1. GF: 15. GC: 13. AV+2. PUNTS: 23.

BENJAMÍ. LLIGA.
Classificació: 7é. PJ: 3. PG: 0. PE: 0. PP: 3. GF: 11. GC: 19. AV:-8. PUNTS: 12.

diumenge, 3 de març del 2013

REGIONAL PREFERENT. FERRE 3 - NORTENYO 0.

Avui capvespre l'equip de regional no ha fallat i ha conseguit una clara i comoda victoria davant el Nortenyo per 3 a 0, desde el començament hem sortit decidits a per la victoria ja que ens podiem colocar a 1 punt com aixi ha estat del Menorca, no han tardat en arribar les primeres accions de perill un bon xut de Juanlu que ha aturat el porter visitant, per la banda n'Helenio ha duit molt perill a més de les passades dels mitjos cap a Nil i Juanlu, el partit ha quedat resolt durant el primer temps en que hem conseguit els 3 gols, en el minut 20 ha arribat el primer de Nil en no fallar quan ha tingut un refús, amb el marcador a favor hem pogut controlar amb més tranquilitat, l'equip visitant ha intentat sortir peró hem tallat les seves internades només en una han creat un ensurt, peró en el tram final hem apretat per sentenciar i en Juanlu primer no ha perdonat conseguint el 2 a 0, encara hem fet el tercer gol que ha fet en Nil afussellant la porteria contraria amb un bon xut.
Amb el partit sentenciat hem pogut jugat a contenir i esperar alguna jugada per fer algun gol més, ha estat durant els darrers 15 minuts que hem pogut marcar més gols ja que hem tingut fins a 3 clares ocasions de gol una que n'Angel per poc no pogut rematar, hem tingut l'ensurt que en una jugada fortuita un jugador del Nortenyo que va jugar en les nostres categories inferiors ha quedat conmocionat en els primers instants peró finalment s'ha pogut resoldre, i el partit ha acabat amb la comoda victoria, esperan el proxim rival que sera el perillós Sant Lluís un equip que es creix amb els equips capdavanters i no hem pogut guanyar en cap dels 3 partits que hi hem jugat.
Amb la bona linea de joc que ha agafat l'equip confiem plenament conseguirém la victoria per seguir lluitant per el nostre gran objectiu el titol de lliga.
ENDAVANT EQUIP, FORÇA FERRE!!

JUVENIL. FERRE 0 - CE MERCADAL 1.

El passat divendres l'equip juvenil va jugar contra el Mercadal, va ser un partit molt disputat que va guanyar l'equip visitant per 0 a 1, de nou els nostres jugadors ho van donar tot sense sort amb el resultat, l'equip visitant tot i estar format per jugadors de segon i tercer any no van demostrar ser un dels candidats a quedar en les primeres posicions van saber aprofitar una jugada a pilota aturada per avançar-se en el minut 40 del primer temps, el joc va transcorrer per la zona mitja amb presió per part dels 2 equips, ja en el segon temps vam tenir la millor ocasió amb un gran xut desde fora de l'area que va fer en Sergi Mercadal i va rebotar en el poste, per poc no va a l'esquadra, vam seguir insistint, davant teniem un equip que es tancava amb ordre fent valer la seva experiencia i envergadura, amb una gran lluita es va intentar fins el final, peró no va poder ser, peró el més destacat es l'implicació que mostra l'equip en cada partit, ja sortiran les coses, endavant equip.

CADET. UE SAMI AT 0 - FERRE 8.

Els cadets no han fallat i han conseguit una victoria contundent en el camp del Sami el coer de la classificació, la diferencia s'ha vist desde l'inici i no ens hem confiat i relaxat, ja en el minut 5 en Josep Capó ha fet el primer, el control del partit ha estat nostre desde aqui i els gols han començat a arribar, el segon de Joan Vidal en el minut 13, pocs minuts després en Josep Capó feia el tercer gol, l'equip ciutadellenc format per jugadors de primer any ha començat a acusar el nostre joc i desgast, han vist com combinavem amb encert i bon joc, en Joan Vidal ha fet el quart, abans del descans encara hem pogut ampliar l'avantatge amb gols de Xavier Pons i Josep Capó.
Després del descans hem seguit combinant i creant perill, hem comptabilitzat moltes jugades de les que hem pogut finalitzar 2 que ha convertit en Joan Vidal posant el 0 a 8 definitiu, així seguim en la linea correcta de la temporada amb opcions a quedar en les primeres posicions.
ENHORABONA EQUIP PER AQUESTA VICTORIA, SEGUIU AIXÍ.

INFANTIL A. FERRE 5 - PENYA CIUTADELLA 0.

Ahir matí l'equip infantil ha va conseguir una clara victoria per 5 a 0 contra el Penya Ciutadella, l'equip visitant esta format per jugadors de primer any que principalment en el primer temps es van mostrar més incomodes, el gol d'en David en el minut 4 va facilitar la victoria, el domini va ser nostre estant ordenats en defensa i ajudant els jugadors en aquestes tasques, vam poder desfer el perill visitant tot i que ho van intentar no ens van crear gaire perill, a mesura que passaven els minuts el partit era més nostre i quan en Daniel Pons va fer el 2 a 0, ja vam passar a controlar amb més comoditat.
Després del descans l'equip no es va relaxar i va seguir igual per no donar opció a la reacció del rival, en Sergi Bosch havia fet el 3 a 0 abans del descans, el quart gol va ser anotat per en Francesc Bosch, l'equip combinava i en les jugades hi participaven diversos jugadors, en el tram final n'Oscar Roca va fer el cinqué gol i tancava una nova victoria del nostre equip que esta jugant molt be, amb ordre i ganes, seguirém així per seguir amb la regularitat que venim mostrant.
ENHORABONA EQUIP PER AQUESTA VICTORIA.

INFANTIL B. CE MERCADAL 3 - FERRE 2.

Avui matí l'equip infantil b ha perdut per un ajustat 3 a 2 en el camp del Mercadal, l'equip local tot i ser el segon classificat li hem posat les coses molt dificils i hem disputat un partit igualat en moltes fases, hem anat per davant dins el segon temps, peró ells amb jugadors de segon any han pogut jugar amb més intensitat fins el final capgirant el resultat, tot i aixi hem lluitat amb ganes per fer el tercer gol tinguen alguna aproximació.
En lineas generals l'equip ha estat ordenat jugant amb intensitat en tot moment, en Marc Meliá ha conseguit l'empat, aixó ens ha donat moral i enfortit com equip ja que poc després en Josep Allés Pons ha fet el segon gol que ens posava davant, hem lluitat de valent per conservar el marcador, treballant tot l'equip en defensa i aprofitar alguna contra per poder arribar a la seva porteria, peró el Mercadal ha apretat de valent conseguint 2 gols posant el 3 a 2 definitiu, en els darrers minuts ho hem intentat, tot i no conseguir-ho lo positiu es l'implicació dels jugadors fins el darrer minut.

ALEVI A. FERRE 1 - SANT LLUÍS 1.

L'equip aleví A va empatar contra el Sant Lluís a 1 gol, l'equip visitant com preveiem es va mostrar com un bon equip i perillós, durant els primers quart nosaltres vam estar encertats, amb colocació i presió dificultant les seves sortides i combinant alguna bona jugada, vam crear perill i en una d'aquestes en Pere Allés va fer el primer gol era dins el segon quart, fins el descans vam tallar el perill visitant i sortint en alguna contra amb passades llargues cap els nostres extrems i puntes.
A partir del tercer quart el Sant Lluís va presionar mes insistentment i va crear problemes, en que el nostre porter i la defensa van tenir que fer bastanta feina, el partit ens va obligar a fer un gran desgast, quan el Sant Lluís va empatar, durant els darrers 10 minuts vam dominar nosaltres cercant el segon gol i tinguent alguna bona acció, en 2 corners que vam servir noltros haguessim pogut marcar a més d'altres jugades colectives.
El més important en aquest dur grup es que esteim jugant plantant cara sense desmereixer a cap rival, amb ordre i ilusió, seguiu aixi equip.

ALEVÍ B. DOSA CF 3 - FERRE 3.

L'equip aleví b va empatar a 3 gols en el camp del Dosa, els dos equips van oferir un partit obert amb moltes ocasions de gol, el nostre equip sempre va anar amb intenció d'arribar a la seva area, peró l'equip ciutadellenc va ser un dur competidor trobant encert davant porteria, primer s'avançaven ells i després conseguiem l'empat així fins a e vegades, en els primers minuts el Dosa feia el primer peró la reacció nostra va ser molt bona i vam anar decidits per l'empat i en el minut 9 va arribar quan en Vicente va marcar, de nou partit obert i l'equip ciutadellenc es va avançar abans del descans haguessim pogut fer el segon peró no vam poder convertir cap de les ocasions.
Després del descans el partit va seguir obert amb els dos equips cercant la victoria, nosaltres vam empatar per mitja d'en Toni Riudavets 2 a 2 i emoció fins el final de nou el Dosa feia el tercer gol peró en Marc Febrer feia el definitiu 3 a 3, en els darrers 10 minuts l'equip va seguir posant hi intensitat per fer el quart gol, peró el resultat no es va moure.
Molt be equip, un empat sempre es positiu a fora cara.

BENJAMINS. PENYA CIUTADELLA 8 - FERRE 2.

Ahir l'equip benjamí va perdre en el camp del Penya Ciutadella per 8 a 2, davant teniem un dels principals candidats a quedar campió, i la totalitat de jugadors de segon any es va notar, com sabiem aquests partits serviran per anar aprenent, ja que la diferencia no va ser tan gran dins el partit i dins el primer quart ens vam avançar amb un gol de Guillem Marqués, ells van apretar i en pocs minuts van conseguir capgirar el resultat, en cap moment vam perdre la cara en el partit i vam lluitar per frenar les seves arribades i poder conseguir més gols, en Rubén Alcaide va fer el 4 a 2 dins el segon quart, la diferencia es va fer més evident a partir del tercer quart, quan l'equip ciutadellenc va imposar la seva superioritat fisica i tecnica.
Nosaltres vam disposar d'alguna bona ocasió per haver fer algun gol més pero no va ser posible, intentarém agafar aquest partit com aprenentatge, per corretgir coses i en el proxim partit fer ho millor sempre posant hi, ilusió i ganes de fer un bon fútbol, dimecres rebrem a un altra dels bons equips l'Alaior per jugar el partit aplaçat, anims al.lots no passa res.