dijous, 28 de febrer del 2013

REGIONAL PREFERENT. DIUMENGE A LES 16.30 H.

9ªJORNADA. CE FERRERIES - NORTENYO CF.
Aquest cap de setmana acaba la primera volta en la lliga regional, amb tot obert i molta emoció per aquesta segona volta, el rival d'aquesta setmana será el Nortenyo que no te res a veure amb l'equip dels darrers anys ja que es un equip totalment nou, amb molts de jugadors joves fins ara compten amb 2 punts, peró en la majoria de partits han lluitat i creat problemes a els rivals, ells sense res a perdre es vindrán a tancar i esperar la seva ocasió en alguna contra, nosaltres intentarém seguir en la linea mostrada diumenge passat en que vam fer un dels millors partits de la temporada, per aquest partit recuperarém en Tomeu Allés i en Fabri, i serán baixes segures per diversos motius, Esteban, Toni Bosch, Angel Pulido i Tomeu Mir.
Esperém treure els punts jugant a casa i seguir amb les maximes opcions ja que de moment depenenm de nosaltres.

PARTITS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.

JUVENIL. DIVENDRES A LES 16.30 H.
5ªJORNADA. CE FERRERIES - CE MERCADAL.
L'equip juvenil avançara es partit a dema divendres que es festiu, davant tindrém el Mercadal equip que tambe compta amb 4 punts com noltros peró ha jugat amb els 2 millors equips de la lliga, es un blog amb molts jugadors de tercer any de juvenil que aspira a quedar en les primeres posicions haurém de fer un bon partit, amb ordre i encert per poder treure algun punt, amb la ilusió que hi posen els jugadors cada partit esperém poder veure un bon partit.

CADET. DIUMENGE A LES 11.45 H.
21ªJORNADA. UE SAMI AT - CE FERRERIES.
Els cadets jugarán a Ciutadella en el camp del Sami equip que tanca la classificació amb 5 punts, tot i la seva situació no ens podrém confiar i jugar de la mateixa manera que ho venim fent en la lliga, mostrant una bona regularitat l'equip ciutadellenc esta format per jugadors de primer any en la seva totalitat, pero hi posaran ilusió i es tancaran en defensa jugant a casa.

INFANTIL A. DISSABTE A LES 11.00 H.
8ªJORNADA. CE FERRERIES - PENYA ORIENT B.
L'infantil A que ve de fer dos grans resultats rebra dins el nostre camp en el Penya B un equip de jugadors infantil de primer any que ve de l'altre grup i van pujar en aquest per tant ells estan per aprendre en aquesta lliga i sense res a perdre pot ser un rival perillós amb jugadors rapids i tecnics, tindrém que jugar amb la mateixa intensitat i ordre que ho hem vingut fent, l'equip esta amb ganes de seguir en la bona linea fent bon fútbol i disfrutar dins el camp.

INFANTIL B. DIUMENGE A LES 10.00 H.
8ªJORNADA. CE MERCADAL - CE FERRERIES.
L'equip infantil b que entrenen en Serín i en Camacho jugarán en el camp del Mercadal, segon classificat, davant tindrém un equip mixta amb jugadors de primer i segon any i es troben en un bon moment, dins el seu camp ens espera un partit intens en que tindrém que fer un bon desgast fisic i estar ordenats per poder posar-li les coses dificils i poder aprofitar alguna ocasió per treure algun punt, el més important es que els jugadors disfrutin i anar aprenent.

ALEVÍ A. DISSABTE A LES 10.30 H.
4ªJORNADA. CE FERRERIES - CCE SANT LLUÍS.
Els alevíns A jugarán després de la jornada de descans, el rival será el Sant Lluís que es tercer peró han jugat un partit més que nosaltres, es tracta de un dels millors equips del grup que ens posarán les coses dificils, els nostres jugadors amb les ganes que hi posam en cada partit demostrant que podem jugar de tu a tu contra qualsevol equip, intentarán fer ho lo millor posible per treure algun punt.

ALEVÍ B. DISSABTE A LES 11.00 H.
4ªJORNADA. DOSA CF - CE FERRERIES.
L'equip aleví b jugara a Ciutadella contra el Dosa equip que no ha perdut en aquest inici de lliga, ens trobarém un equip perillos en atac ja que arriben a porteria amb facilitat, tindrém que estar concentrats durant el partit per desbaratar el seu joc, i poder aprofitar les opcions que es presentin, amb la ilusió de seguir aprenent afrontarém el partit.

BENJAMÍ. DISSABTE A LES 10.30 H.
4ªJORNADA. PENYA CIUTADELLA - CE FERRERIES.
L'equip benjamí jugara en el camp del Penya, després de no poder jugar-se cap partit de la passada jornada per el mal temps, esperém que es pugui jugar i els nostres jugadors amb les ganes que afornten cada partit, afrontarém el partit amb ganes de seguir aprenent en aquesta lliga, el Penya es un dels millors equips de la lliga, amb un blog molt complert a més de ser tots de segon any.

dilluns, 25 de febrer del 2013

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

Aquesta es la situació dels nostres equips en les seves competicions, hem de destacar que aquest ha estat un cap de setmana molt propici per el nostre club ja que hem tret bons resultats en quasi totes les categories.

REGIONAL PREFERENT. LLIGA:
Classificasió: 2ón. PJ: 8. PG: 5. PE: 0. PP: 3. GF: 15. GC: 11. AV: +4. PUNTS: 15.

GOLEJADORS: 14 GOLS: Juanlu. 6 GOLS: Fabri Miranda. 4 GOLS: Guel Bosch. 2 GOLS: Miguel Caballo i Nil Meliá. 1 GOL: Xavier Barber, Oscar Melitón, Helenio i Tomeu Mir.


JUVENIL. LLIGA.
Classificació: 5é. PJ: 4. PG: 1. PE: 1. PP: 2. GF: 2. GC: 5. AV: -3. PUNTS 4.

GOLEJADORS: 6 GOLS: Sergi Mercadal. 4 GOLS: Samba Bah. 3 GOLS: Tonio Ruiz. 2 GOLS: Miquel Arguimbau. 1 GOL: Josep Janer Florit, David Martinez, Sergi Sansaloni i Miquel Pons.


CADET. LLIGA.
Classificació: 5é. PJ: 19. PG: 9. PE: 7. PP: 3. GF: 44. GC: 23. AV:+21. PUNTS: 34.

Golejadors: 15 Gols: Joan Vidal. 6 Gols: Paco Porras i Xavier Pons. 3 Gols: Josep Capó, David Janer i Miquel Febrer. 2 Gols: Toni Pons i Josep Pons Marqués. 1 Gol: Angel Allés, Luis Ruz, Francesc Gomila i 1 p.p,

INFANTIL A. LLIGA.
Classificació: 2ón. PJ: 7. PG: 4. PE: 2. PP: 1. GF: 23. GC: 9. AV:+14. PUNTS: 14.

INFANTIL B. LLIGA.
Classificació: 9é. PJ: 7. PG: 1. PE: 2. PP: 4. GF: 10. GC: 12. AV-2. PUNTS: 5.

ALEVI A. LLIGA.
Classificació: 5é. PJ: 2. PG: 0. PE: 1. PP: 1. GF: 4. GC: 5. AV:-1. PUNTS: 9.

ALEVI B. LLIGA.
Classificació: 1er. PJ: 3. PG: 2. PE: 0. PP: 1. GF: 12. GC: 10. AV+2. PUNTS: 18.

BENJAMÍ. LLIGA.
Classificació: 6é. PJ: 2. PG: 0. PE: 0. PP: 2. GF: 9. GC: 11. AV:-2. PUNTS: 8.

diumenge, 24 de febrer del 2013

REGIONAL PREFERENT. UD MAHÓN 1 - FERRE 4.





Avui capvepsre l'equip de regional que entrena en Pere Vadell no ha fallat en el seu complicat partit en el camp de la Unió i ha guanyat de manera contundent per 1 a 4 i d'aquesta manera quedam a 3 punts del lider Menorca amb les aspiracions intactes oblidant la derrota amb el pessim arbitratge contra el Sami.
L'equip conscient del que es jugava contra un equip lluitador que ha mostrat perill amb xuts de falta, ha sortit concentrat i ja en el primer minut en Nil ha conseguit el primer gol que ha donat confiança, hem jugat bons minuts dominant i creant una bona situació per haver fet el segón, passats 20 minuts l'equip maonés ha donat senyals de vida i ha creat una ocasió clara en un error nostre en defensa, peró hem sabut trobar la nostra situació per fer el 0 a 2 que decantava el partit molt a favor nostre amb un gran gol d'en Nil desde més de 20 metres finaltizat amb gran qualitat, era el minut 34 i no hem passat per perill fins el descans i hem tingut una bona ocasió de Juanlu, l'equip maonés ha creat molt perill en tirs de falta, tirant en el poste.
Poc després de començar el segon temps hem tingut una clara ocasió de Juanlu, ha estat un avis ja que en el minut 6 de la represa ha driblat el porter i amb poc angle ha colocat en el pal llarg, teniem el partit sentenciat peró no ens podiem relaxar ja que el jove equip maonés no ha baixat els braços en cap moment i de una jugada que no esperavém tingués perill han marcat, peró amb un gran treball de tot l'equip que avui ha estat molt be, posant hi garra i caracter hem fet el definitiu 1 a 4 amb un gran gol de Juanlu de vaselina, quedaven 20 minuts i s'han vist ocasions clares, 2 bones contres nostres no han acabat en gol per poc, mentre que l'equip local ha duit perill en una altra falta que quasi ha entrat.
Una victoria donara confiança a l'equip per afrontar els 2 proxims partits a casa per seguir amb clares opcions a la lliga, hem de felicitar a tot l'equip per l'esforç encomiable avui que no ha fallat en un moment decisiu.

CADETS. FERRE 2 - RTV BOSCOS 0.

L'equip cadet ha conseguit una nova victoria contra el Boscos per 2 a 0, l'equip ciutadellenc tot i anar a la part baixa ha mostrat ser un equip combatiu i incomode, fins el darrer minut no hem pogut sentenciar, peró la veritat és que el pes del partit ha estat nostre i hem disposat de bones ocasions per haver sentenciat abans, ja que a la contra hem arribat amb claredat, ells han donat un ensurt durant el segon temps.
El partit ha començat amb el nostre equip intentant foradar la porteria visitant amb insistencia, i prest hem tingut les primeres ocasions després de combinar entre noltros, en Xavier Pons i Paco Porras han creat bastant perill, i fruit d'una d'aquestes jugades hem fet el primer gol que ha fet en Xavier Pons, un gol que ha donat tranquilitat i ha propiciat que el Boscos obrigues més les seves lineas i hem trobat més espais per fer mal, ells sempre han lluitat i no podien relaxar-nos gens, la falta d'encert ha privat que poguessim estar més tranquils en el marcador, ja que durant el segon temps podem comptabilitzar fins a 3 clares ocasions de gol, ha estat en el darrer minut que en Josep Pons ha pogut controlar un refús i marcar el 2 a 0, que ens deixa en cinquena posició i seguint amb la regularitat que duim en aquesta temporada i amb ganes d'acabar de la millor manera fent bon fútbol i motivació.
MOLT BE EQUIP PER AQUESTA NOVA VICTORIA.

INFANTIL A. MENORCA AT 1 - FERRE 1.

L'equip infantil A ha tret un meritori punt en el camp del Menorca el resultat 1 a 1, diu del bon partit que han fet ja que davant teniem el lider un equip fort en totes les seves lineas i hem mostrat anar a més en els darrers partits, el partit ha estat de molt de desgast en que no podiem perdre la concentració en cap moment, peró a base de insistir hem pogut remuntar el gol que havia marcat l'equip maonés durant el primer quart d'hora, hem seguit igual sense posar-nos nerviosos i jugar com ho sabem fer, el Menorca ha replegat les seves lineas cercant el seu perillós davanter per trenar alguna contra peró el treball en defensa ha estat molt bo i hem pogut començar a crear perill, tinguent alguna arribada destacada.
Ha estat durant el segon temps que hem sortit decidits a igualar el partit i en el minut 17 de la represa n'Oscar Roca ha fet l'empat, fins el final amb ordre i jugar la pilota amb criteri hem sabut aguantar be, sense renunciar a l'atac arribant en perill diverses vegades cercant el segon gol, el punt un bon resultat que ens deixa a 3 punts del lider, i amb ganes de seguir partit a partit, amb feina i ilusió, molt be equip.

dissabte, 23 de febrer del 2013

JUVENIL. CE ALAIOR 0 - FERRE 1.

L'equip juvenil ha conseguit una valuosa victoria en el camp de l'Alaior, ha estat una bona recompensa per el gran desgast que han fet i mostrant de nou compromís, ordre i ganes, han estat ben colocats dins el camp esperant la oportunitat de poder marcar en alguna jugada o contra, l'equip alaiorenc també es bastant inexpert en la categoria i hem sabut aturar les seves arribades, hem creat ocasions amb jugades colectives, i ha estat a falta de 9 minuts que el debutant de nou amb noltros Sergi Sansaloni que ha conseguit el gol de la victoria, l'equip local ha apretat en els darrers minuts peró hem sabut patir fins el final i tallat el perill.
En un partit jugant amb mal temps i fred més valor es treu d'aquest resultat, ja en la anterior jornada mereixiem haver puntuat, i es que l'equip en cada una de les 4 jornades que ha jugat ha mostrat garra i només la falta d'encert ha privat d'haver tret més punts.
Enhorabona a tot l'equip per aquesta treballada victoria.

INFANTIL B. FERRE 1 - SAMI AT 1.

Avui capvespre l'equip infantil b ha empatat a 1 gol contra el Sami At, l'equip ciutadellenc es un equip de jugadors de segon any per lo que comptaven amb més envergadura que noltros peró hem sabut aturar-los a base d'ordre i jugar amb intensitat tot el partit, el Sami s'ha avançat en el primer quart d'hora, els jugadors han reaccionat dominant el partit i creant les primeres ocasions de gol, abans del gol hem pogut avançar-nos, pero abans del descans en Jordi Moll ha empatat amb un bon xut, abans ja haviem avisat, a partir d'aqui el partit ha estat més obert amb els dos equips cercant l'area.
Durant el segon temps l'equip ha seguit treballant ordenadament i hem tingut opcions d'haver marcat el segon gol, en un partit jugat amb aiguaneu, en defensa hem desbaratat les embestides visitants i hem conseguit un valuós punt.
La nota negativa ha estat en el minut 53 quan el porter Tomeu Marqués en una desafortunada disputa, ha ferit malament i ha estat substituit, tenint que anar a urgencies, esperém que no sigui res i prest pugui defensar la porteria de nou, anims.
Bon treball en equip dels jugadors durant el partit.

ALEVI B. FERRE 3 - CCE SANT LLUÍS 4.

Avui matí amb un camp pesat per l'aigua l'equip alevi b ha perdut per 3 a 4 davant el Sant Lluís, equip que ha mostrat ser molt perillos a pilota aturada ja que ha conseguit tres dels quatre gols, el partit ha estat igualat en lineas generals i almenys mereixiem un empat, peró en el darrer minut ens han fet el quart gol, abans l'equip visitant ha sorpres conseguint avançar-se 0 a 2 un dels gols amb la mala sort que ha estat en propia porta, hem apretat per conseguir reduir distancies i ho hem aconseguit abans del descans amb un gol de Marc Febrer, el partit quedava obert per el segon temps.
L'equip ha sortit amb moltes ganes dominant i jugant be en aquest tercer temps capgirant el resultat, l'empat la conseguit Enyer amb una bona remata de una passada per la banda, aixó ha envalentonat l'equip i en una bona jugada per la banda en David Cardona ha passat dins l'area i ha rematat en Marcos Marín culminant una bona jugada d'equip, amb el marcador a favor hem disposat de una arribada per haver fet el quart, el Sant Lluís ha empatat ja dins el darrer quart aprofitant una altra jugada d'estrategia, el partit ha quedat nivellat i hem apretat en els darrers 5 minuts per conseguir la victoria, l'equip visitant tampoc a renunciat a res i ha aprofitat una jugada de corner per fer el 3 a 4 definitiu, una llastima per l'esforç que ha fet tot l'equip en un dia de vent i fred, no passa res es la primera derrota jugant així en vindrán més.

divendres, 22 de febrer del 2013

REGIONAL PREFERENT. DIUMENGE A LES 16.30 H.

8ªJORNADA. UD MAHÓN - CE FERRERIES.
L'equip de regional afrontara un partit important i transcendent de cara a la competició, ja que jugam en el camp de la Unió que compta amb els mateixos punts que noltros i dins el seu camp es mostren com un equip molt fort, després de la injusta i polemica derrota contra el Sami esteim a 3 punts del Menorca per lo que tindrém que conseguir els 3 punts perqué no s'escapin més, lo que passa que l'equip maonés també voldra anar a per la victoria fins ara la Unió es mostra com la gran revelació de la lliga, amb un equip molt nou i jove, donen lo millor d'ells en cada partit i davant tenen gent ràpida que haurém de vigilar que no ens sorprenguin.
Afrontarém el partit amb les maximes ganes de conseguir la victoria, fent un partit serio i poder encertar les ocasions que es presentin, sera un partit de molta lluita i intens, sera important saber esperar la nostra opció.
En Pere Vadell comptara amb les baixes segures per sancio de, Tomeu Allés, Fabri Miranda, Esteban i Tomeu Mir.

dijous, 21 de febrer del 2013

PARTITS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.

JUVENIL. DISSABTE A LES 16.30 H.
4ªJORNADA. CE ALAIOR - CE FERRERIES.
L'equip juvenil jugara a Alaior, equip que tanca la classificació amb 0 punts, es un equip com noltros de jugadors de primer any en la seva majoria, no sera fácil ja que ells també sortiran amb ganes de conseguir la primera victoria, esperem veure un partit obert en que si esteim ordenats i podem aprofitar les nostres ocasions hi haura opcions de puntuar.

CADET. DIUMENGE A LES 11.00 H.
20ªJORNADA. CE FERRERIES - RTV BOSCOS.
Els cadets jugaran a casa i el rival sera el Boscos, l'equip ciutadellenc el formen majoritariament jugadors de primer any i es penultim a la classificació, l'equip intentara seguir amb la bona linea que ha vingut mostrant i seguir en la part alta.

INFANTIL A. DIUMENGE A LES 10.30 H.
7ªJORNADA. MENORCA AT - CE FERRERIES.
Interessant partit el que jugara l'infantil A en el camp del lider Menorca que ens dur 3 punts d'avantatge, sera un partit complicat ja que el rival compta amb jugadors de gran qualitat per lo que haurém de vigilar el seus perillosos puntes, per nosaltres sera una bona opció de poder lluitar i treure un bon resultat contra un equip favorit al titol de lliga.

INFANTIL B. DISSABTE A LES 16.30 H.
7ªJORNADA. CE FERRERIES - SAMI AT.
L'equip infantil b jugará amb el Sami At que tanca la classificació pero tenen els mateixos punts que nosaltres, sera un partit en que tindrém opcions de guanyar si ens surt un bon partit, fins ara ho venim fent be en aquest inici donant la cara contra els rivals i sortirem amb les ganes de fer ho lo millor posible, amb ordre i intensitat.

ALEVI B. DISSABTE A LES 11.30 H.
3ªJORNADA. CE FERRERIES - CCE SANT LLUÍS.
Els alevins b que han començat amb força la lliga rebran el Sant Lluís, equip que te 3 punts i la setmana passada va goletjar el Mercadal per 5 a 2, per lo que sera un equip perillós en atac que vindra a per la victoria, tindrem que oferir el nostre millor joc per treure el partit endavant, amb les ganes i ilusió de seguir progressant.

BENJAMÍ. DISSABTE A LES 10.00 H.
3ªJORNADA. CE FERRERIES - CE ALAIOR.
L'equip benjamí jugara a casa contra l'Alaior equip que colidera la classificació amb el Menorca, es tracta de un dels grans candidats per lo que tindrém l'opció de poder mesurar-nos amb un bon equip, fins ara esteim jugant de tu a tu amb els equips que hem jugat a base d'ordre i posar-hi moltes ganes, intentarém posar-li les coses dificils i treure algun punt.

equip de lad

dilluns, 18 de febrer del 2013

EL TORNEIG JUVENIL PASSARA A DIR-SE JOAN MASCARÓ VILA DE FERRERIES.

En la junta del passat dilluns es va decicir per majoria posar el nom del nostre torneig juvenil vila de Ferreries, passi a dir-se "Joan Mascaró Vila de Ferreries" en record del nostre ex president.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

Aquesta es la situació dels nostres equips en les seves competicions.

REGIONAL PREFERENT. LLIGA:
Classificasió: 2ón. PJ: 7. PG: 4. PE: 0. PP: 3. GF: 11. GC: 10. AV: +1. PUNTS: 12.

GOLEJADORS: 12 GOLS: Juanlu. 6 GOLS: Fabri Miranda. 4 GOLS: Guel Bosch. 2 GOLS: Miguel Caballo. 1 GOL: Xavier Barber, Oscar Melitón, Helenio i Tomeu Mir.


JUVENIL. LLIGA.
Classificació: 6é. PJ: 3. PG: 0. PE: 1. PP: 2. GF: 1. GC: 5. AV: -4. PUNTS 1.

GOLEJADORS: 6 GOLS: Sergi Mercadal. 4 GOLS: Samba Bah. 3 GOLS: Tonio Ruiz. 2 GOLS: Miquel Arguimbau. 1 GOL: Josep Janer Florit, David Martinez i Miquel Pons.


CADET. LLIGA.
Classificació: 6é. PJ: 18. PG: 8. PE: 7. PP: 3. GF: 42. GC: 23. AV:+19. PUNTS: 31.

Golejadors: 15 Gols: Joan Vidal. 6 Gols: Paco Porras. 5 Gols: Xavier Pons. 3 Gols: Josep Capó, David Janer i Miquel Febrer. 2 Gols: Toni Pons. 1 Gol: Angel Allés, Josep Pons, Luis Ruz, Francesc Gomila i 1 p.p,

INFANTIL A. LLIGA.
Classificació: 2ón. PJ: 6. PG: 4. PE: 1. PP: 1. GF: 22. GC: 8. AV:+14. PUNTS: 13.

INFANTIL B. LLIGA.
Classificació: 9é. PJ: 6. PG: 1. PE: 1. PP: 4. GF: 9. GC: 11. AV-2. PUNTS: 4.

ALEVI A. LLIGA.
Classificació: 5é. PJ: 2. PG: 0. PE: 1. PP: 1. GF: 4. GC: 5. AV:-1. PUNTS: 9.

ALEVI B. LLIGA.
Classificació: 2ón. PJ: 2. PG: 2. PE: 0. PP: 0. GF: 9. GC: 6. AV+3. PUNTS: 14.

BENJAMÍ. LLIGA.
Classificació: 6é. PJ: 2. PG: 0. PE: 0. PP: 2. GF: 9. GC: 11. AV:-2. PUNTS: 8.

diumenge, 17 de febrer del 2013

REGIONAL PREFERENT. FERRE 1 - SAMI 2.

Avui capvespre en el partit que ha jugat l'equip de regional contra el Sami que es preveia veure un bon partit, ha quedat deslluit i condicionat per l'arbitratge que hem vist avui capvespre, ha estat el trist protagonista l'arbitre ja desde el principi en xiular un penal que només ha vist ell, ja que els jugadors ciutadellencs i tot han quedat sorpresos, a partir d'aqui festival, han començat les expulsions primer per partida doble de Esteban i un jugador del Sami, sense ser molt dur el partit ha acabat 9 jugadors per nosaltres i 8 per part del Sami que lo curios es que ha tret el darrer jugador quan ha pitat penal i després s'han fet enrrera de manera incomprensible tant ell com el linier, peró el jugador ha quedat expulsat una cosa dificil de veure, abans també havia expulsat a Fabri per vermella directa i un altra jugador ciutadellenc.
El partit a partir del gol de penal, ha estat de bastant de nirvis fet que ho ha condicionat, hem intentat anar a per el partit i en Juanlu ha disposat de una clara ocasió de gol, seguiem presionant i un altra xut de Nil hem tingut abans que en una contra el Sami ha marcat el segón gol, amb el gol en contra teniem el perill de les contres de l'equip visitant que compta amb bons jugadors que saben tocar la pilota i ens ha fet estar atents, amb el 0 a 2 hem anat a apretar la seva defensa per reduir distancies abans del descans peró no ha estat posible en una altra arribada nostra.
Quedaven 45 minuts per poder intentar igualar el partit almenys i hem arriscat anant a l'atac i jugant amb molta gent ofensiva, a poc de començar hem tingut una bona ocasió peró no hem encertat, han vingut més peró entre el porter visitant que ha tret 2 pilotes de gol i la falta d'encert no hem pogut fer més gols, en Juanlu ha conseguit posar emoció quan quedava més de mitja hora, l'equip ho ha intentat de totes les maneres tinguent bones opcions, també de falta i en els corners hem pogut rematar amb claredat, el Sami s'ha tancat dins la seva area per defensar el resultat, peró per ocasions hem pogut treure un millor resultat, a més de les 2 jugades polemiques, un clar penal que han fet a n'Helenio i no han pitat, i en els darrers minuts la jugada que ha estat la guinda, el penal que en un principi han xiulat i després s'han fet enrrera.
Tot i la mala sort d'avui i que ens han perjudicat de manera clara, seguirem lluitant per conseguir el titol de lliga regional, la setmana que ve sortida clau en el camp de la Unió amb ganes d'oblidar aquest malson d'avui.

ALEVI A. UD SEISLAN 2 - FERRE 2.

L'equip aleví ha en un bon partit ha empatat a 2 gols en el camp de un dels equips punters el Seislan de Maó, per poc no hem conseguit la victoria només una accio de mala sort ho ha privat, peró el més important ha estat la imatge donada, com equip i posant hi moltes ganes davant un rival que no ens ho ha posat fácil peró hem sabut jugar de tu a tu.
El partit ha tingut diverses alternancies tant de joc com en el marcador, primer s'han avançat ells, peró amb paciencia i bona feina en equip hem pogut empatar ja avançat el partit, en David Marrades ha estat l'autor un gol ens ha donat confiança per el tram final, en que en Pere Allés ha fet el segon gol, una bona recompensa a l'esforç fet, abans hem pogut veure arribades a les 2 areas, per part nostre hem tingut alguna bona opció per haver marcat un gol més.
Molt be equip, seguiu així cada partit, jugant amb ganes es pot donar la cara contra qualsevol equip.

INFANTIL B. PENYA CIUTADELLA 3 - FERRE 1.

Els infantils b han perdut 3 a 1 en el camp del Penya Ciutadella, en un partit que durant bona part del partit hem tingut avantatge, controlant en defensa, i no ha estat fins el segon temps que el desgast ha començat a passar factura i el Penya ha estat encertat, sobretot en 3 minuts claus en que han fet 2 gols i han deixat el resultat en 3 a 1, i quedaven 15 minuts i l'equip ha lluitat amb ganes per intentar fer algun gol que ens posas dins el partit, en Marc Melià ha fet el primer gol en el minut 9 i aixó ens ha donat confiança, presionant i defensant amb ordre hem sabut contrarrestar el perill local, hem intentat trenar alguna contra per fer un altra gol.
Després del descans el Penya ha presionant amb més insistencia, i en el minut 10 ha conseguit l'empat que els ha donat més intensitat, nosaltres hem intentat seguir igual, jugant ordenats i aprofitar alguna de les opcions que tinguessim per poder anar a per el partit, peró els dos gols quasi seguits han estat un cop dur, per el treball serio que haviem mostrat, hem insistit fins el final peró no ha estat posible marcar.

JUVENIL. FERRE 0 - SANT LLUÍS 2.

Ahir l'equip juvenil va perdre per 0 a 2 contra el Sant Lluís, un partit que va estar igualat inclus tinguent més ocasions nosaltres, la diferencia va estar en l'encert davant porteria, ja que nosaltres vam tenir fins a 5 clares ocasions de gol, tant en la primera com la segona part, en Samba Bah en va tenir una de molt clara en el primer quart d'hora que hagués donat avantatge, a més d'altres en que vam superar la defensa visitant, de fora de l'area van marcar en el minut 25 el Sant Lluís una pilota que semblava anava fora va entrar ajustada al pal llarg, l'equip va reaccionar i abans del descans haguessim pogut empatar en altres 2 ocasions, peró no vam poder encertar.
A partir del segon temps l'equip ho va donar tot presionant i tancant l'equip contrari dins el seu camp, es van disposar de 2 bones ocasions, de Samba i de Sergi Mercadal, el futbol no va ser just amb nosaltres ahir ja que l'actitud i lluita de l'equip va ser total, en canvi el Sant Lluís va saber marcar un gran gol a falta de 10 minuts que va ser dificil de capgirar i un cop dur per l'esforç dels jugadors, ja sense tant de perill ho vam intentar fins el final peró davant vam tenir un equip va saber tallar les nostres opcions.
Lluitant i tinguent les ocasions d'ahir la victoria no tardara en venir, anims equip.

CADET. AT VILLACARLOS 3 - FERRE 0.

Ahir capvespre l'equip cadet va perdre per 3 a 0 en el camp del Villacarlos un dels millors equips de la competició, el resultat va ser un castig massa dur ja que fins 10 minuts del final el resultat era ajustat de 1 a 0, i van aprofitar els espais quan cercavem amb insistencia l'empat per sentenciar el partit, el joc va estar més nivellat del que diu el resultat, ja que sempre vam lluitar i es va fer un gran desgast ja que l'equip des Castell obligava a estar concentrat i treballar en equip.
Ells havien sortit intensos peró nosaltres vam resistir tot i rebre el primer gol en el minut 8, després el Villcarlos va intentar controlar el joc, i noltros vam intentar-ho fins el descans fer l'empat va ser complicat passar la ordenada linea defensiva del contrari els jugadors ho van intentar lluitant cada pilota, el joc era intens i es veia un partit acceptable i igualat, en defensa teniem que controlar el perillós i rapid joc d'atac seu.
El segon temps va començar amb noltros anant de manera decidida a per l'empat mentre que ells s'arreplegaven i seguia dificultant que arribessim amb facilitat, passaven els minuts amb el joc més be igualat, pero en el tram final ells van aprofitar el nostre desgast i espais per fer 2 gols que van ser molt castig per el joc i ganes hi haviem posat.
La setmana que ve de nou a casa intentarém oblidar la derrota, fent un bon partit i conseguir una nova victoria en aquesta acceptable competició esteim fent.

dissabte, 16 de febrer del 2013

INFANTIL A. FERRE 4 - UD MAHÓN.

Avui matí l'equip infantil ha en un bon partit ha conseguit guanyar per 4 a 1 a la Unió que era el segon classificat, hem pogut disfruitar de un partit molt disputat i en alguns moments obert, ja que fins el darrer quart no hem pogut sentenciar i tenir tranquilitat.
El pes del partit ha estat nostra en el primer temps, davant teniem un equip ordenat que presionava be, peró nosaltres hem estat intensos i ja hem pogut donar algun avis, peró no ha estat fins el minut 13 que en Daniel ha fet el primer gol que ha vingut de un rebot de la defensa maonesa, el gol ha donat moral a l'equip que ha aprofitat els minuts de desconcert de la Unió per en Tonio Cantero fer el 2 a 0 en el minut 17, peró no hem pogut baixar els braços ja que poc després ells han conseguit anotar deixant el partit obert, hem controlat fins el descans tinguent alguna aproximació a la porteria visitant, en defensa hem tingut que estar atents, ja que ells compten amb bons jugadors.
El segon temps ha estat obert fins que hem pogut sentenciar, només hem passar per clar perill en una ocasió de la Unió, que ha estat un rival incomode marcant de prop lo que fa més meritoria el treball i la victoria, ja avançat el partit en David ha fet 2 gols en 2 bones contres, que han deixat el resultat en 4 a 1, hem jugat molt rapid en aquestes dues jugades desbaratant la defensa contraria, i conseguint una victoria que ens deixa en una bona segona posició.
ENHORABONA A TOT L'EQUIP PER EL TREBALL I LA VICTORIA.

ALEVI B. FERRE 4 - UE SAMI 3.

Els alevins B han conseguit una nova victoria en la segona jornada de lliga, en un partit obert i disputat han guanyat a el Sami per 4 a 3, l'equip ciutadellenc ha sorprés en el minut 8 conseguint el primer gol, peró poc a poc hem anat agafant el domini de partit i creant les primeres ocasions, tot just començar el segon quart hem conseguit l'empat mitjançant en Pere Pons, un gol que ha donat més tranquilitat i moral, ho hem intentat sense encert fins el descans peró es veia que dominavém i arribavem més a la porteria del Sami.
Després del descans l'equip ha sortit entonat i ha conseguit encarrilar el partit amb 2 gols en els primers 5 minuts, el primer de Toni Riudavets que ens posava en avantatge i després en Marc Febrer ha encertat fent el 3 a 1, el Sami ha estirat lineas per conseguir reduir distancies i poc abans d'acabar el tercer quart han fet el tercer gol, abans nosaltres a la contra hem pogut tenir 2 bones ocasions per sentenciar.
Ha començat el darrer quart amb el partit obert, lo que preveia no seria fácil pero un bon gol de Marc Febrer ha posat el 4 a 2, peró no hem pogut relaxar-nos ja que el Sami ha insistit fins el final conseguint el 4 a 3, a poc del final, ens hem defensat amb encert sense passar per perill la nostra porteria, també hem pogut trenat alguna bona jugada que no ha acabat en gol per poc.
Una victoria que confirma la progressió de l'equip, jugant amb aquestes ganes i ordre, seguireu progressant, molt be equip.

BENJAMINS. SPORTING ILLA MENORCA 6 - FERRE 5.

Avui matí l'equip benjamí ha tornat a fer un bon partit tot i la derrota, i demostra que van progressant en cada partit, avui han perdut per 6 a 5 en el camp de l'Sporting un partit amb molts de gols, que ha estat un anar i venir de una porteria a l'altra, el partit sa posat molt complicat ja que hem arribat a perdre per 3 a 0, peró els jugadors han seguit igual amb ganes i jugant com ho saben fer, capgirant el resultat, en Guillém Marqués amb 2 gols en apenes 5 minunts ha posat emoció amb el 3 a 2, hem anat cap amunt amb per presionar més i anar a per l'empat, en una contra l'equip maonés ha fet el 4 a 2, peró poc després en Josep Truyol ha fet el tercer gol que tornava a posar el partit obert, encara hem tingut temps per empatar amb un gol de Toni Gomila.
El tercer quart l'Sporting ha presionat més aprofitant la seva superioritat fisica i envergadura, fent 2 gols que deixaven el resultat en 6 a 4.
Peró l'equip no ha baixat els braços i amb tranquilitat ha sabut agafar el control del partit en el darrer quart per tornar a obrir el partit amb un gol de Josep Truyol, en els 5 darrers minuts ho hem intentat de totes les maneres per fer l'empat no ha estat posible, peró el més important es la imatge que hem donat en el partit que servira per seguir aprenent i disfrutar dins el camp.

dijous, 14 de febrer del 2013

REGIONAL PREFERENT. DIUMENGE A LES 16.30 H.

7ªJORNADA. CE FERRERIES - UE SAMI.
L'equip de regional que cada setmana va a més i esta empatat amb els equips que lideren la classificació rebrá a un que per equip es dels millors equips de la lliga, el Sami que compta amb molts jugadors experimentats a tercera i en les darreres setmanes han anat a més empatant contra el Menorca, es un equip amb una mitja molt tecnica a més de comptar amb ex jugadors nostres de la temporada passada en defensa, no será facil i tindrém que estar encertats en defensa amb les perilloses contres, també tindrém que aprofitar les nostres opcions, ja que ara son dificils de batre, per nosaltres sera una nova ocasió de seguir cap amunt i oferir el bon joc del partit des Castell, jugant molt intensos sense concedir opcions a l'equip rival.
Per aquest partit important, esperem comptar amb la nostra afició per seguir optant al nostre gran objectiu que es el titol de lliga.

PARTITS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.

JUVENIL. DISSABTE A LES 16.30 H.
3ªJORNADA. CE FERRERIES - CCE SANT LLUÍS.
Es repren la competició aquest dissabte, i l'equip juvenil jugara contra el Sant Lluís un equip que ha començat empatant els 2 partits, davant tindrém un equip ordenat i combatiu que esta en plena progressió, en el darrer partit va ser capaç de frenar el principal candidat Menorca, els nostres jugadors amb la ilusió de cada partit intentarán fer un partit serio i treure algun punt, ja que treballant be com el partit del Penya tindrém opcions.

CADET. DISSABTE A LES 16.30 H.
19ªJORNADA. AT VILLACARLOS - CE FERRERIES.
L'equip cadet que esta completant una bona temporada i mostrant una bona regularitat, tindra una dificil sortida en el camp del Villacarlos segon classificat, per lo que aniran a per la victoria per seguir aspirant al campionat, en el partit de la primera volta ja vam poder comprobar que es un equip de qualitat i fort fisicament, amb tranquilitat i ordre intentarém seguir amb la bona dinamica i dificultar el maxim, amb la intenció de treure algun punt.

INFANTIL A. DISSABTE A LES 11.00 H.
6ªJORNADA. CE FERRERIES - UD MAHÓN.
Interessant partit el que ens espera aquest dissabte, en la categoria infantil 99, ens visitara la Unió, segon classificat amb 11 punts un més que nosaltres, l'equip maonés esta en ratxa i no ha perdut cap partit, per nosaltres sera una bona prova per medir-nos a un bon rival que ens esperara ordenat per trenar alguna contra, els nostres jugadors tenen ganes de poder seguir oferint el bon joc i regularitat, haurém d'estar atents i fer un gran desgast fisic.

INFANTIL B. DIUMENGE A LES 9.45 H.
6ªJORNADA. PENYA CIUTADELLA -CE FERRERIES.
L'equip infantil b jugará en el camp del Penya Ciutadella, sisé classificat amb 6 punts, ens espera un partit obert en que tindrem opcions de poder treure algun punt, el més important sera poder fer un partit serio i aprofitar les nostres opcions en atac, la victoria en el darrer partit ha donat confiança a l'equip, no sera fácil ja que davant el Penya es un equip semblant a nosaltres.

ALEVI A. DIUMENGE A LES 12.15 H.
2ªJORNADA. UD SEISLAN - CE FERRERIES.
Els alevins A que entrena en Fredo jugaran a Maó contra el Seislan, un dels millors equips del grup que encara no s'ha estrenat a la lliga ja que van descansar en la primera jornda, sera un partit intens que ens obligara a estar atents durant tot el partit, peró jugant com ho venim fent podrém plantar cara i segur podrém veure un partit obert.

ALEVI B. DISSABTE A LES 10.30 H.
2ªJORNADA. CE FERRERIES - UE SAMI AT.
L'equip aleví b jugara el primer partit de lliga a casa, el rival sera el Sami At que va perdre en el primer partit, per lo que vindran amb ganes de corretgir els errors i no ens ho posaran fácil, els nostres jugadors intentaran seguir amb el bon joc que vam oferir el primer partit, tindrém que fer un partit complert i jugar amb tranquilitat per esperar la nostre ocasió, el més important es seguir progressant en aquesta competició de lliga.

BENJAMÍ. DISSABTE A LES 10.00 H.
2ªJORNADA. SPORTING ILLA MENORCA - CE FERRERIES.
L'equip benjamí jugara en el camp de l'Sporting, equip que va conseguir empatar a 5 gols en el camp del Penya un dels principals candidats, nosaltres anirém amb la ilusió de seguir aprenent i jugar com millor ho sabem fer, posant les coses dificils a un bon equip com sera l'Sporting dins el seu camp, ja que en aquesta lliga cada rival sera una bona prova per seguir evolucionant i jugar de manera ordenada.

dissabte, 9 de febrer del 2013

ENTREVISTA RAFA NADAL REVISTA FERRERIES.

Aquest divendres va sortit l'entrevista que han fet 6 jugadors del futbol base fent unes preguntes cadascun d'ells a el tenista Rafael Nadal i que surt en el suplement de 4 pagines que publica cada 2 setmanes la revista de Ferreries, les preguntes es van passar a Joan Martí Mir que treballa a ib3 i coneix en Rafael Nadal, a traves d'ell com a colaborador es va poder fer l'entrevista, a part d'aixó va tenir el detall de firmar una postal seva dedicada a tots els jugadors del futbol base del nostre club.


dimarts, 5 de febrer del 2013

CONVOCATORIA SELECCIONS DIA 9 DE FEBRER.

Aquest dissabte hi ha una nova convocatoria de seleccions aprofitant que no hi ha jornada de lliga en les respectives categories en motiu del carnaval, per tant hi haura representants del nostre club en les 3 categories que hi ha selecció, alevi, infantil i cadet, totes les convocatories es faran en el camp de Bintaufa a Maó.

La selecció cadet esta citada a les 10 hores en el camp de l'Sporting Mahonés, per fer un entrenament i posteriorment a les 11 hores jugar un partit amistós contra l'Sporting juvenil.

Del nostre club hi ha citats 3 jugadors: Xavier Muro, Josep Capó i David Janer.

La selecció infantil esta citada a les 10.15 hores en el camp de Bintaufa per fer un escalfament de una hora i després a les 11.15 hores fer un partit entre 2 seleccions infantils a i b.

Del nostre club hi ha citats 2 jugadors: Marc Melià i Jordi Moll Meakins.

La selecció aleví esta citada a les 9 hores, per fer un entrenament i després a les 10 hores fer un partit contra l'Sporting Mahonés infantil b.

Del nostre club hi ha citat un jugador: Albert Haro.

MOLTA SORT A TOTS I DISFRUTAU D'AQUESTA EXPERIENCIA.

dilluns, 4 de febrer del 2013

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

Aquesta es la situació dels nostres equips en les seves competicions.

REGIONAL PREFERENT. LLIGA:
Classificasió: 3er. PJ: 6. PG: 4. PE: 0. PP: 2. GF: 10. GC: 8. AV: +2. PUNTS: 12.

GOLEJADORS: 11 GOLS: Juanlu. 6 GOLS: Fabri Miranda. 4 GOLS: Guel Bosch. 2 GOLS: Miguel Caballo. 1 GOL: Xavier Barber, Oscar Melitón, Helenio i Tomeu Mir.


JUVENIL. LLIGA.
Classificació: 6é. PJ: 2. PG: 0. PE: 1. PP: 1. GF: 1. GC: 3. AV: -2. PUNTS 1.

GOLEJADORS: 6 GOLS: Sergi Mercadal. 4 GOLS: Samba Bah. 3 GOLS: Tonio Ruiz. 2 GOLS: Miquel Arguimbau. 1 GOL: Josep Janer Florit, David Martinez i Miquel Pons.


CADET. LLIGA.
Classificació: 5é. PJ: 17. PG: 8. PE: 7. PP: 2. GF: 42. GC: 20. AV:+22. PUNTS: 31.

INFANTIL A. LLIGA.
Classificació: 3er. PJ: 5. PG: 3. PE: 1. PP: 1. GF: 18. GC: 7. AV:+11. PUNTS: 10.

INFANTIL B. LLIGA.
Classificació: 8é. PJ: 5. PG: 1. PE: 1. PP: 3. GF: 8. GC: 8. AV+0. PUNTS: 4.

ALEVI A. LLIGA.
Classificació: 4rt. PJ: 1. PG: 0. PE: 0. PP: 1. GF: 2. GC: 3. AV:-1. PUNTS: 4.

ALEVI B. LLIGA.
Classificació: 2ón. PJ: 1. PG: 1. PE: 0. PP: 0. GF: 5. GC: 3. AV+2. PUNTS: 7.

BENJAMÍ. LLIGA.
Classificació: 6é. PJ: 1. PG: 0. PE: 0. PP: 1. GF: 4. GC: 5. AV:-1. PUNTS: 4.

diumenge, 3 de febrer del 2013

REGIONAL PREFERENT. AT VILLACARLOS 1 - FERRE 2.

Ahir l'equip de regional va conseguir una important victoria de cara a la lliga en el camp del Villacarlos, fins el final vam tenir que apretar per conseguir els 3 punts, va ser una llastima ja que durant la primera part vam fer el millor futbol en lo que va de temporada superant clarament l'equip local, a part del gol que va conseguir n'Helenio vam comptabilitzar fins a 3 ocasions clarissimes una d'elles un poste, peró ens va faltar encert per haver sentenciat el partit i després a partir del segon temps l'equip local es va anar creixent tot i no disposar de gaire ocasions de gol.
Va sortir entonat l'equip desde l'inici sabent de la dificultat del rival, va fer una gran presió i amb una alta intensitat va dominar sense deixar que ells arribessin a la nostra porteria, ja en els primers minuts va arribar el primer avis, poc després una gran jugada d'en Fabri per poc no va acabar en gol i així més ocasions de Juanlu, Helenio i Esteban, en una d'aquestes n'Helenio va poder aprofitar per fer el primer gol, a partir d'aqui va seguir el nostre domini fins el descans puguent fer el segon que hagués donat tranquiliat per el segon temps, després del descans el Villacarlos va avançar més les lineas i va presionar més amunt, peró el partit seguia controlat per part nostra, en els primers 10 minuts del segon temps 2 bones ocasions no es van poder concretar, i més endavant amb el partit més travat ells ho van aprofitar per empatar, quedaven quasi 20 minuts i vam anar per endavant, arribant en perill fins a 2 vegades, peró en els minuts finals quan més presionavem un clar penal va significar el segon gol i la victoria en un camp complicat, que amb els empats d'ahir deixa un triple empat a 12 punts, el proxim rival sera un equip tecnic com el Sami a casa nostra.
Molt be equip a poc a poc, es va a més per la fase decisiva de la lliga.

JUVENIL. PENYA CIUTADELLA 0 - FERRE 0.

Ahir l'equip juvenil va conseguir un empat a 0 gols en el camp del Penya Orient un equip en la seva majoria de jugadors de primer any com nosaltres, va ser un partit disputat en que vam estar serios en defensa i fruit de un bon treball es va conseguir acabar amb la porteria a zero, l'equip local va dur més el domini pero sense tenir moltes ocasions clares, vam intentar de sortir a la contra i durant el segon temps vam tenir 2 ocasions, fins el final vam lluitar per conseguir el punt fent un bon desgast tot l'equip que d'aquesta manera va conseguir el primer punt a la lliga que ens donara moral per afrontar els proxims partits i seguir progressant.
El d'ahir va ser un partit jugat amb aigua i el fort vent lo que va dificultar el joc per part dels dos equips, fins el final del partit vam tenir que estar concentrats ja que el Penya va cercar el gol fins el final.

CADET. FERRE 1 - MENORCA AT 1.

Avui en un partit emocionant contra un bon rival el Menorca, l'equip cadet ha empatat a 1 gols davant un rival que compta amb els mateixos punts que noltros.
El partit ha estat intens tot i el fort vent que hi havia lo que ens ha privat de veure un més bon partit, els dos equips han cercat la victoria i en varies fases era un nar i venir per cada banda, hem tingut la mala sort en una jugada embarullada que el Menorca hagi fet el primer gol, han pogut jugar més endarrerits i ha dificultat la nostra zona de creació, hem estat ben ordenats tallant les contres de l'equip visitant, i hem insistit fins el descans peró sense poder igualar.
El segon temps ha estat obert i hem lluitat fins el final per conseguir la victoria abans en Paco Porras havia empatat, a partir d'aqui hem intentat presionar més amunt per agafar per rapidesa la seva defensa, l'equip ha tingut 2 bones arribades dins l'area que no hem pogut rematar per poc, la millor ha estat una bona jugada en equip, que no hem sabut aprofitar, també en un refus en un corner hem pogut fer el segon.
El partit ha acabat amb empat lo que és una nova jornada puntuant, i seguint en les primeres posicions, la proxima sortida sera dificil en el camp del Villacarlos que compta amb clares opcions de conseguir el campionat.

INFANTIL A. AT VILLCARLOS 1 - FERRE 7.

Els infantils A van conseguir una clara victoria en el dificil camp des Castell per 1 a 7, de nou van tornar a jugar al nivell que ho han vingut fent i no van donar opció, tot i la resistencia local que es va veure superada per la nostra qualitat i bon treball de tot l'equip.
La clau del partit va ser que a partir del segon gol, ells es van venir un poc avall i ho vam aprofitar per sentenciar el partit abans del descans, en David Florit va fer el primer que ens va donar tranquilitat per fer el nostre joc, el Villacarlos va voler avançar lineas i amb espai vam poder crear bones jugades, en Sergi Bosch feia el segon gol, poc després en ple domini nostre en David Florit feia el tercer gol que ho posava quasi decidit, peró amb un equip combatiu dins el seu camp com el Villacarlos no ens podiem relaxar i aixi va ser, vam seguir combinant i n'Isaac Alcaide feia el quart gol, poc després en ple encert nostre en David Florit de nou feia el cinqué gol, va seguir el perill per part nostra i en Pere Enrich va rematar per fer el 0 a 6.
Abans d'arribar el definitiu 1 a 7 que va fer n'Isaac Alcaide, l'equip local havia marcat el seu gol, en el que va ser un partit jugat amb intensitat i molt ben treballat com equip, enhorabona al.lots seguiu així.
El proxim partit sera contra el segon classificat UD Mahón lo que ens permetra veure un interessant i emocionant partit.

ALEVÍ A. FERRE 2 - AT VILLACARLOS 3.

Ahir en un emocionant partit l'equip aleví A va perdre per 2 a 3 contra el Villacarlos, va ser un partit que es va posar molt dificil amb un 0 a 3 en contra peró fins el final l'equip va lluitar i va fer merits per haver empatat, el resultat al final del tercer quart no reflexava tanta superioritat de l'equip visitant que va saber aprofitar les seves opcions abans del descans, el partit havia estat obert i molt disputat, peró l'equip visitant que es un dels millors del grup va aprofitar la seva qualitat en atac, nosaltres haviem disposat d'alguna ocasió per haver marcat, no era fácil el superar la presió del rival i ordre, ja que sempre es un equip solid i insistent, pero nosaltres sempre vam estar dins el partit, pero el resultat era un cop dur, finalment en el darrer quart vam poder encertar amb 2 gols de David Marrades que van posar emoció en els darrers minuts, en que vam arribar dins l'area amb perill, peró sense poder fer l'empat que per l'esforç dels jugadors hagués estat un bon premi, jugant així els resultats vindran el més important es aprendre i disfrutar en el camp.

ALEVÍ B. CE MERCADAL 3 - FERRE 5.

L'equip aleví b va tenir un bon debut ahir en la lliga va guanyar en el camp del Mercadal per 3 a 5, fent un partit molt complert i dominant a casa de un equip que ve del grup de segon any.
Les darreres setmanes de copa haviem anat progressant i haviem agafat confiança, amb aquestes ganes vam sortir desde l'inici, i ja prest vam donar el primer avis, el domini era nostra tot i que davant teniem un equip que presionava per no deixar-nos arribar amb facilitat, el partit es va posar més favorable quan en Sergi Pons va fer el primer que ens va donar força per la resta de partit, el domini i ocasions eren nostres en aquest segon quart en que vam poder fer el 0 a 2 que va fer n'Alvaro Borras, poc després el Mercadal feia el seu primer gol i donava emoció, ells es van obrir més i nosaltres vam saber aprofitar per crear perill a la contra aixi van arribar dos gols mes, el tercer de Marc Febrer i poc abans del descans de nou n'Alvaro Borras feia el quart que semblava deixava el partit sentenciat.
Pero no ens vam poder relaxar ja que tot i el resulat l'equip mercadalenc no va baixar els braços dins el seu camp i fins el final va insistir, pero vam saber aguantat be, en Toni Riudavent havia fet el cinqué gol dins el tercer quart, ja en els 15 minuts finals amb el desgast del bon joc i treball vam fer el Mercadal va aprofitar la seva superioritat fisica per fer 2 gols i deixar el resultat en un espectacular 3 a 5.
Una victoria donara confiança per seguir evolucionant en la lliga, molt be equip.

BENJAMINS. FERRE 4 - CE SANT LLUÍS 5.

Ahir l'equip benjamí va debutar en la lliga, en el grup 1 que és el més dificil de tots i ho van fer de manera destacada tot i perdre per 4 a 5, en tot moment van mostrar que amb ordre i les ganes que hi posen poden jugar cara a cara contra els equips rivals, ahir fins el final vam tenir opcions per empatar el partit, abans en els 2 primers quarts amb un bon fútbol vam crear bones ocasions de gols, alguna d'elles sense sort van acabar en el poste.
El primer gol que va suposar l'empat el va fer en Guillém Marqués, l'equip visitant mostrava rapidesa en atac i tenia presencia fisica ja que es un equip de segon any, tot i posar-se en contra el marcador vam seguir insistint i ens posarem dins el partit de nou amb un altra gol d'en Guillém Marqués i un altra de Josep Truyol que deixaven el partit igualat i obert, els dos equips anavem a l'atac i podia pasar qualsevol cosa, de nou el Sant Lluís va aprofitar les seves ocasions hi es posava en avantatge pero un darrer gol nostre de Toni Gomila, va posar l'emoció fins el final.
Un partit que tot i perdre sera de bon aprenentatge per els nostres jugadors, que tindran l'opció de poder evolucionar contra bons equips.
Anims al.lots seguiu aixi amb ganes d'aprendre i ilusió.

dissabte, 2 de febrer del 2013

INFANTIL B. FERRE 5 - UD SEISLAN 0.

Avui matí l'equip infantil b ha tingut el premi al treball que venen fent els jugadors i han conseguit una clara victoria per 5 a 0 contra el Seislan, ha estat un partit molt complert en que hem jugat a un bon nivell superant l'equip visitant, en totes les lineas, molt be el treball defensiu, ja que apenenes han inquietat, la mitja ha ajudat en la tasca aixi com distribuir joc per el joc d'atac que ha creat molt perill durant tot el partit conseguint algun gol de merit, han sortit amb moltes ganes els al.lots que abans de fer el primer gol ja havien avisat amb un poste d'en Jordi Moll, en el minut 18 ha arribat el primer de una pilota que han refusat en Josep Allés ho ha aprofitat per fer 1 a 0, l'equip ha seguit insistint i aixi ha arribat el gol de la tranquilitat en el minut 21 quan en Jordi Moll no ha perdonat, amb el control del joc per part nostra ha acabat el primer temps.
A partir del segon temps l'equip visitant ha obert més les lineas per intentar anar a fer algun gol, i ho hem aprofitat per fer mal a la contra, disposant de bones jugades que per rapidesa feien que trenquessim la seva defensa, en Jordi Moll ha fet el 3 a 0 en el minut 7 de la represa, just tres minuts despres una altra jugada rapida que ha finalitzat en Jordi Moll en una bona vaselina posava el 4 a 0, fins el final el partit ha estat un anar i venir sempre amb el nostre treball defensiu privant l'equip visitant de poder marcar, a poc del final en Marc Melià de penal he fet el 5 a 0 definitiu, que posava fi a un partit complert de tot l'equip.
Una victoria que ens donara confiança per seguir avançant,enhorabona a tot l'equip.