dijous, 31 de gener del 2013

REGIONAL PREFERENT. DISSABTE A LES 16.00 H.

6ªJORNADA. AT VILLACARLOS - CE FERRERIES.
L'equip de regional en plena competició de lliga te una de les sortides claus i a la vegada dificiles, en el camp del Villcarlos un equip que també compta amb aspiracions i ganes de poder lluitar per les primeres posicions i ve d'empatar del camp del lider Menorca que no l'ha pogut guanyar en camp dels 3 partits, davant tindrém un equip molt experimentat a la categoria i algun jove amb projecció, es un equip molt combatiu que no dona cap pilota per perduda i dins el seu camp voldran conseguir la victoria davant noltros, que hem guanyat els 2 darrers partits i vam pujar fins la segona posició, nosaltres afrontarém el partit amb el máxim respecte i serietat per poder conseguir una victoria que ens donaria força i moral per la resta de competició, a l'espera de una tropissada dels 2 primers classificats ens veuriem amb opcions d'accedir en el liderat.
En principi en Pere Vadell podra comptar amb quasi tota la plantilla per aquest important i dificil partit.

PARTITS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.

JUVENIL. DISSABTE A LES 18.30 H.
2ªJORNADA. PENYA CIUTADELLA - CE FERRERIES.
L'equip juvenil jugara en el camp del Penya Ciutadella, un equip que va perdre en el camp del principal favorit Menorca, per 4 a 0, en la copa hi vam poder guanyar dins el seu camp després de fer un gran partit, peró a casa ens van guanyar per lo que tindrém que fer un partit molt serio i estar ben ordenats per poder treure algun punt.

CADET. DIUMENGE A LES 11.00 H.
18ªJORNADA. CE FERRERIES - MENORCA AT.
En aquesta jornada li espera un dur rival a l'equip cadet ja que ens visitara el Menorca, un equip de la part alta que compta amb els mateixos punts que nosaltres, per tant ens espera un partit vibrant i igualat en que si jugam com ho venim fent a la lliga tindrém opcions de conseguir els 3 punts, ells també vindran amb la intenció de guanyar per seguir amb aspiracions.

INFANTIL A. DISSABTE A LES 10.30 H.
5ªJORNADA. AT VILLACARLOS - CE FERRERIES.
Dificil sortida per l'infantil A que en aquest començament de lliga li ha tocat un dur calendari, ja que jugarém en el camp del Villacarlos un equip que es fa fort dins el seu camp, en que és mostren combatius i no deixen de presionar fins el final, a més ells tenen moral ja que venen de guanyar del camp de l'Alaior, nosaltres esperém seguir amb la bona linea, de fer bon fútbol i seguir evolucionant, per fer un bon paper com a la copa.

INFANTIL B. DISSABTE A LES 11.00 H.
5ªJORNADA. CE FERRERIES - UD SEISLAN.
Els infantils b de nou jugarán a casa, el rival sera el Seislan que ocupa la setena posició amb 3 punts i el darrer partit van guanyar de manera clara a el Sant Lluís, per nosaltres sera una bona ocasió de poder jugar amb un equip igualat de la nostra lliga, l'equip espera amb ganes el partit per poder seguir avançant i tenir la sort que ens ha faltat de cara porteria en algun partit, l'equip maonés també vindra amb la intenció de conseguir la victoria.

ALEVI A. DISSABTE A LES 11.30 H.
1ªJORNADA. CE FERRERIES - AT VILLACARLOS.
Aquest dissabte comença la competició de lliga per l'equip aleví A que entrena en Fredo, hem conseguit entrar en el primer grup amb els 7 millors equip i aixó sera un bon repte per seguir aprenent, lo que ens obligara a fer un gran desgast en cada partit peró l'equip ho espera amb ilusió, el primer rival sera un dels millors equips de la lliga el Villacarlos un equip solid i amb qualitat en atac.

ALEVI B. DISSABTE A LES 10.00 H.
1ªJORNADA. CE MERCADAL - CE FERRERIES.
Primer partit de lliga per l'aleví b que entrena en Quel Carreras que jugara una lliga amb 8 equips per un total de 14 partits, en aquest primer partit jugarém en el camp del Mercadal un equip que ve del grup de segon any, per lo que ens trobarém jugadors més grans que noltros, l'equip espera amb ganes el debut per poder seguir aprenent i disfrutar en aquest grup.

BENJAMÍ. DISSABTE A LES 10.00 H.
1ªJORNADA. CE FERRERIES - CE SANT LLUÍS.
L'equip benjamí debutara en la lliga contra el Sant Lluís un equip que ve del primer grup de benjamins de segon any com la resta d'equips, per tant sera una competició que ens trobarém bons equips i sera una bona experiencia per anar aprenent que es el més important, poder seguir evolucionant i disfrutar dins el camp, el primer rival sera un dels equips bons, amb més envergadura, pero amb ilusió i ordre podrem posar les coses dificils.

dilluns, 28 de gener del 2013

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

Aquesta es la situació dels nostres equips en les seves competicions.

REGIONAL PREFERENT. LLIGA:
Classificasió: 3er. PJ: 5. PG: 3. PE: 0. PP: 2. GF: 8. GC: 7. AV: +1. PUNTS: 9.

GOLEJADORS: 11 GOLS: Juanlu. 6 GOLS: Fabri Miranda. 3 GOLS: Guel Bosch. 2 GOLS: Miguel Caballo. 1 GOL: Xavier Barber, Oscar Melitón i Tomeu Mir.


JUVENIL. LLIGA.
Classificació: 6é. PJ: 1. PG: 0. PE: 0. PP: 1. GF: 1. GC: 3. AV: -2. PUNTS 0.

GOLEJADORS: 6 GOLS: Sergi Mercadal. 4 GOLS: Samba Bah. 3 GOLS: Tonio Ruiz. 2 GOLS: Miquel Arguimbau. 1 GOL: Josep Janer Florit, David Martinez i Miquel Pons.


CADET. LLIGA.
Classificació: 5é. PJ: 16. PG: 8. PE: 6. PP: 2. GF: 41. GC: 19. AV:+22. PUNTS: 30.

INFANTIL A. LLIGA.
Classificació: 4rt. PJ: 4. PG: 2. PE: 1. PP: 1. GF: 11. GC: 6. AV:+5. PUNTS: 7.

INFANTIL B. LLIGA.
Classificació: 9é. PJ: 4. PG: 0. PE: 1. PP: 3. GF: 3. GC: 8. AV-5. PUNTS: 1.

ALEVI A. COPA. CLASSIFICACIÓ FINAL.
Classificació: 6é. PJ: 10. PG: 3. PE: 4. PP: 3. GF: 26. GC: 29. AV:-3. PUNTS: 53.

ALEVI B. COPA. CLASSIFICACIÓ FINAL.
Classificació: 6é. PJ: 10. PG: 4. PE: 1. PP: 5. GF: 27. GC: 27. AV+0. PUNTS: 53.

BENJAMÍ. COPA. CAMPIONS!!!!!!!. CLASSIFICACIÓ FINAL.
Classificació: 1er. PJ: 11. PG: 10. PE: 1. PP: 0. GF: 91. GC: 12. AV:+79. PUNTS: 75.

REGIONAL PREFERENT. FERRE 2 - ALAIOR 0.

Ahir l'equip de regional ve conseguir una nova victoria dins el nostre camp contra l'Alaior per 2 a 0 i d'aquesta manera seguir amb l'escalada, ja que ara ocupam la tercera posició a 2 punts dels 2 coliders, com cada partit d'aquesta lliga el d'ahir va ser una victoria treballada contra un equip combatiu que va presionar fins el final, finalment en els darrers minuts en una bona contra en Guel Bosch va poder sentenciar.
El pes del partit va ser nostre i vam poder controlar el joc, en defensa vam treballar be sense concedir ocasions clares a l'equip alaiorenc, nosaltres haviem sortit a per totes i ja en els primers minuts en 2 bons xuts vam avisar, va ser en el minut 15 que va arribar el primer gol den Juanlu després de desviar una pilota, aixó va servir per poder jugar amb més tranquilitat peró sense baixar la intensitat defensiva, durant la resta de primera part vam comptabilitazar altres 2 arribades amb més o menys perill.
El segon temps es presentava obert amb la intenció de poder fer el segon gol i sentenciar el partit, de un corner va venir una gran ocasió que per poc no va entrar i en 2 contres perilloses que no vam poder finalitzar, el joc era molt per el migcamp, peró l'equip visitant no va inquietar gaire la porteria den Josep, a poc a poc amb el nostre bon ritme de joc vam anar avisant, en 2 jugades rapides fins que finalment una gran sortida de n'Helenio va propiciar el 2 a 0.
Un resultat que donara confiança a l'equip per afrontar una fase decisiva de la lliga, en aquest final de primera volta, dissabte visitarém el dificil camp del Villacarlos, un equip que donara molta batalla.

JUVENIL. FERRE 1 - UD MAHÓN 3.

El passat dissabte l'equip juvenil va debutar contra la Unió, un equip que fa poques setmanes havia mostrat fer un fútbol practic i efectiu, de nou ho va mostrar, ja que si be durant els primers 20 minuts quan va conseguir avançar-se, va controlar més el joc pero el nostre equip en cap moment va deixar de donar la cara i va ser a base de insistir i presionar que van venir els millors minuts de joc nostre durant els darrers 20 minuts del primer temps en que vam conseguir arribar en 3 bones ocasions peró no vam estar encertats de cara a porteria, ells defensaven el resultat i esperaven poder armar alguna contra, peró per joc i domini haviem merescut l'empat.
Després del descans vam sortir igual, vam disposar de una altra bona ocasió per fer l'empat, peró en una contra la Unió va fer el segon gol en el minut 18 i aixó va ser definitiu, ja que va afectar tant animicament com fisicament, ho vam seguir provant per poder anotar algun gol, peró en una nova contra van fer el tercer gol, encara en els minuts finals en Sergi Mercadal va fer el definitiu 1 a 3.
El proxim partit a fora casa intentarém seguir lluitant i jugar amb ordre per competir en aquesta igualada i competida lliga.

diumenge, 27 de gener del 2013

CADET. CCE SANT LLUÍS 0 - FERRE 3.

Avui matí l'equip cadet en un partit molt serio i complert per part de tot l'equip ha guanyat de manera clara 0 a 3 en el camp del Sant Lluís, el rival ha sortit intens dins el seu camp fent una bona presió per frenar el nostre joc més tecnic, peró en Toni Pons en el minut 15 ho ha posat més fàcil, hem treballat encertadament en tasques defensives i no hem concedit gaire perill a l'equip local, per no deixar-los posar dins el partit, hem duit el control del joc fins el descans.
No ha estat fins entrat el segon temps que hem pogut sentenciar amb un gol d'en Miquel Febrer, a partir d'aqui el Sant LLuís ha obert més les seves lineas i ho hem aprofitat per fer un altra gol que ha fet en David Janer, els darrers 20 minuts han estat els millors de l'equip que ha fet un bon futbol, amb concentració sense baixar els braços fins el final.
Una victoria que ens deixa en la part alta de la classificació, amb 2 derrotes després de 16 partits i mostrant que volem seguir amb aquesta linea positiva fins el final de lliga, enhorabona a tots.

INFANTIL A. PENYA ORIENT 4 - FERRE 2.

Ahir l'equip infantil A tenir una sortida complicada en el camp de l'Orient un equip que sempre ens crea molts de problemes com aixi va ser, el resultat 4 a 2, es va decidir en els primers minuts del segon temps, ja que durant la primera part el joc va estar igualat i ens vam avançar amb un gol de n'Oscar Roca en el minut 26, fins aquell moment haviem combinat per superar la defensa presionant de l'equip ciutadellenc que es va mostrar encertat cara porteria, vam tenir algun avis per part nostra abans del gol, i en defensa haviem estat encertats tallant el perillós joc d'atac del Penya, el gol de l'empat va venir en un moment clau, i aixó va donar moral a el Penya que en l'inici de segon temps amb 2 gols en els primers 10 minuts va capgirar el partit posant el 3 a 1, fins el final vam intentar d'anar a presionar més amunt per poder tenir opció de retallar la diferencia, peró el Penya en una contra va fer el quart gol que ho posava molt dificil, encara hi va haver temps per fer el segon gol nostre quan n'Aaron Hidalgo va encertar davant porteria. El partit va ser intens desde l'inici i es van veure bones accions entre dos equips que esteim cridats a quedar en les primeres posicions.

INFANTIL B. FERRE 1 - SPORTING ILLA MENORCA 4.

Ahir matí l'equip infantil b, va perdre 1 a 4 contra l'Sporting un partit que es va decidir avançat el segon temps quant l'equip maonés va fer el tercer gol, ja que fins després es veia un partit obert en que nosaltres vam disposar de bones ocasions per haver empatat.
Davant vam tenir un equip efectiu cara a porta en el primer temps, en la primera ocasió es van posar per davant, peró nosaltres vam reaccionar be i abans de conseguir l'empat haviem tingut 2 bones arribades per haver empatat, va ser en Joan Sans en el minut 26 que va fer la igualada, el partit quedava obert per el segon temps peró en un gol en un moment clau va fer mal, ja que estavém amb ganes i jugant be per haver anat a per la victoria, ho intentavém amb insistencia puguent fer el segon en una clara arribada, peró en una contra va venir el tercer gol que va ser un cop dur, ells ho van aprofitar i van fer el definitiu 1 a 4, en una ràpida sortida, l'equip va presionar fins el final per conseguir algun gol més.

divendres, 25 de gener del 2013

CONVOCATORIA SELECCIÓ ALEVÍ.

Dema dissabte hi ha una nova convocatoria de la selecció aleví, aprofitant que la copa va acabar la setmana passada, la trobada es fará en el camp de San Carlos a Maó per jugar amb l'equip aleví 2001 que va quedar campió de copa, es trobarán a les 9,00 del matí, per fer un petit entrenaments i a les 10.00 començara es partit.
Del nostre club hi ha citat n'Albert Haro Cortes, li desitjam molta sort i que disfruti d'aquesta experiencia.

dijous, 24 de gener del 2013

REGIONAL PREFERENT. DIUMENGE A LES 16:30 H.

5ªJORNADA. CE FERRERIES - CE ALAIOR.
En aquesta jornada ens espera un classic, ja que ens visita l'Alaior equip que també va baixar la temporada passada, tot i començar fluix en la copa ha anat a més i compta amb 6 punts com nosaltres, en les darrers 2 jornades ha perdut, pero en cada partit és mostra com un equip molt combatiu que es tanca de manera ordenada, no será fàcil superar les seves lineas juntes, tindrém que fer un partit intens i estar encertats de cara a porteria, ells tenen les seves virtuts en el blog ja que fisicament en defensa i en la mitja son forts i experimentats amb jugadors de la temporada passada, el punt més debil esta en que els hi falta un home gol, peró a pilota aturada estan fent gols.
Per nosaltres es un partit vital per seguir pujant i seguir mantenint opcions, en Pere Vadell en principi espera comptar amb tota la plantilla per aquest important partit, será intens de molta lluita.

PARTITS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.

JUVENIL. DISSABTE A LES 16.30 H.
1ªJORNADA. CE FERRERIES - UD MAHÓN.
L'equip juvenil debutara en la competició de lliga, una competició que tindrá el mateix format que la copa a doble volta amb un total de 14 partits, en aquest primer partit jugarém a casa contra la Unió equip que ja ens va visitar tot just fa 2 setmanes, i va guanyar 1 a 5, es va mostrar com un equip molt efectiu, ja que el resultat no va dir lo que va passar en el camp, esperém tenir més encert, els jugadors afronten la lliga amb moltes ganes de seguir en linea ascendent.

CADET. DIUMENGE A LES 11.30 H.
17ªJORNADA. CCE SANT LLUÍS - CE FERRERIES.
Els cadets després de 3 partits dificils jugará en el camp del Sant Lluís, vuité classificat amb 17 punts, és un equip imprevisible que ha sabut donar alguna sorpresa i segur que a casa seva jugaran amb intensitat i no donaran el braç a torcer, nosaltres anirém amb la ilusió de seguir amb la bona linea de joc i resultats de la temporada, sera un partit obert en que tindrém que estar concentrats per frenar les contres locals.

INFANTIL A. DISSABTE A LES 11.30 H.
4ªJORNADA. PENYA ORIENT A - CE FERRERIES.
L'equip infantil A tindrá una sortida complicada en el camp del Penya Orient A, un equip que també lluitara per estar en les primeres posicions, es tracte de un equip solid que sap rentabilitzar els seus gols, haurém d'estar ordenats per no deixar fer lis el seu joc, tindrém que jugar amb paciencia per superar la seva defensa, peró dins el seu camp es farán forts.

INFANTIL B. DISSABTE A LES 11.00 H.
4ªJORNADA. CE FERRERIES - SPORTING ILLA MENORCA.
Els infantils b que entrenen en Serin i Camacho jugarán a casa contra l'Sporting, sisé classificat amb 3 punts, davant tindrém un equip molt semblant a noltros que va patir una derrota en el seu darrer partit per 0 a 4, nosaltres jugarém jugarém amb les mateixes ganes que ho feim en cada partit mostrant ser un equip que te ganes de seguir progressant, segur podrém veure un partit obert amb els dos equips cercant la victoria.

dimarts, 22 de gener del 2013

NOTA D'AGRAIMENT JUNTA DIRECTIVA.



DESDE EL CE FERRERIES VOLEM AGRAIR TOTES LES MOSTRES DE SUPORT QUE ENS HAN FET ARRIBAR EN AQUESTS DIES TANT DIFICILS PER LA TRISTE PERDUA DEL NOSTRE EX PRESIDENT I ACTUAL PRESIDENT D'HONOR JOAN MASCARÓ FLORIT, ES PER AIXÓ QUE VOLEM AGRAIR A TOTS ELS CLUBS, COLECTIU ARBITRAL, JUNTA INSULAR, MITJANS DE COMUNICACIÓ I TOTES LES PERSONES QUE ENS HAN DONAT EL CONDOL.

JUNTA DIRECTIVA DEL CE FERRERIES.

dilluns, 21 de gener del 2013

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

Aquesta es la situació dels nostres equips en les seves competicions.

REGIONAL PREFERENT. LLIGA:
Classificasió: 6é. PJ: 4. PG: 2. PE: 0. PP: 2. GF: 6. GC: 7. AV: -1. PUNTS: 6.

GOLEJADORS: 10 GOLS: Juanlu. 6 GOLS: Fabri Miranda. 2 GOLS: Miguel Caballo i Guel Bosch. 1 GOL: Xavier Barber, Oscar Melitón i Tomeu Mir.


JUVENIL. COPA.
Classificació: 7é. PJ: 14. PG: 2. PE: 2. PP: 10. GF: 17. GC: 44. AV: -27. PUNTS 8.

GOLEJADORS: 5 GOLS: Sergi Mercadal. 4 GOLS: Samba Bah. 3 GOLS: Tonio Ruiz. 2 GOLS: Miquel Arguimbau. 1 GOL: Josep Janer Florit, David Martinez i Miquel Pons.


CADET. LLIGA.
Classificació: 6é. PJ: 15. PG: 7. PE: 6. PP: 2. GF: 38. GC: 19. AV:+19. PUNTS: 27.

INFANTIL A. LLIGA.
Classificació: 2ón. PJ: 3. PG: 2. PE: 1. PP: 0. GF: 9. GC: 2. AV:+7. PUNTS: 7.

INFANTIL B. LLIGA.
Classificació: 7é. PJ: 3. PG: 0. PE: 1. PP: 2. GF: 2. GC: 4. AV-1. PUNTS: 1.

ALEVI A. COPA. CLASSIFICACIÓ FINAL.
Classificació: 6é. PJ: 10. PG: 3. PE: 4. PP: 3. GF: 26. GC: 29. AV:-3. PUNTS: 53.

ALEVI B. COPA. CLASSIFICACIÓ FINAL.
Classificació: 6é. PJ: 10. PG: 4. PE: 1. PP: 5. GF: 27. GC: 27. AV+0. PUNTS: 53.

BENJAMÍ. COPA. CAMPIONS!!!!!!!. CLASSIFICACIÓ FINAL.
Classificació: 1er. PJ: 11. PG: 10. PE: 1. PP: 0. GF: 91. GC: 12. AV:+79. PUNTS: 75.

diumenge, 20 de gener del 2013

REGIONAL PREFERENT. FERRE 2 - MIGJORN 1.

L'equip de regional que entrena en Pere Vadell ha conseguit una treballada victoria contra el Migjorn per 2 a 1 que ens permet seguir aspirant a conseguir el titol de lliga, abans de començar el partit hi ha hagut l'emotiu minut de silenci en record de Joan Mascaró, també el Migjorn ha duit crespons negres ja que ell havia jugat amb el Migjorn, aquesta victoria va dedicada a ell.
El partit com preveiem ha estat de molta lluita i fins el final no hem pogut celebrar la victoria ja que l'equip migjorner es un equip fort defensivament aixi com la seva mitja i han presionat tot el partit per no deixar-nos arribar amb comoditat entre la linea mitja i davantera, peró una vegada més a base de lluita i creure amb les nostres forces hem pogut capgirar el gol de l'equip visitant ha marcat en el minut 40, nosaltres haviem disposat de 3 clares ocasions, una rematada de cap de Juanlu la més clara així com una jugada de corner i una passada desde l'extrem, el Migjorn també ha avisat amb una gran ocasió que ha acabat en el pal, aquesta i el gol han estat les més clares.
L'equip ha sortit amb intensitat a la segona part per remuntar, abans del gol hem disposat de fins a 4 bones ocasions, 2 rematades de corner que no han entrat per poc, una altra que Juanlu no ha pogut arribar i 2 xuts que han passat ajustats, a la cinquena ha estat la vençuda i de una bona passada en Fabri ha arribat per rematar i fer l'empat, quedaven quasi 20 minuts per fer el segon gol, i hem passat a tancar el Migjorn dins el seu camp, tinguent una bona ocasió abans que Guel Bosch hagi conseguit el merescut 2 a 1 era el minut 38 del segon temps i ha tocat fer feines en defensa per no veuren's sorpresos per el Migjorn que ho ha intentat fins el final disposant de una falta perillosa per haver empatat a la contra hem sortit 2 vegades per sentenciar el partit peró el resultat no s'ha mogut, el major domini i insistencia per part nostra ha estat clau per conseguir aquesta segona victoria que ens permet seguir a 4 punts del Menorca, la setmana que ve de nou a casa rebrém a l'historic Alaior que no será fàcil de superar, peró jugant així es podra tornar a guanyar.
ENHORABONA A TOT L'EQUIP PER AQUESTA VICTORIA.

JUVENIL. MERCADAL 2 - FERRE 2.

El passat dijous l'equip juvenil va jugar el darrer partit de la lligueta de copa, va ser en el camp del tercer classificat el Mercadal que compta amb un equip format per molts de jugadors de tercer any juvenil ja més experimentats, el resultat 2 a 2 va ser el premi a un partit serio del nostre equip que sempre va lluitar creient amb les seves posibilitats, a pesar del contrari tenir més experiencia i envergadura, no va ser facil ja que just començar el partit l'equip local es va avançar, a partir d'aqui vam passar els moments més dificils, ja que ells apretaven de valent i en el minut 16 un altra ex jugador nostre en Khalid va posar el 2 a 0, no era facil per nosaltres, peró no vam baixar els braços i després a partir del minut 30 ja vam anar entrant en joc, sempre amb gran actitud, en un dels primers avisos vam poder escurçar distancies amb un gol de Sergi Mercadal, abans d'aquesta haviem tingut un parell d'arribades sense poder concretar, el Mercadal s'havia mostrat perillós en atac.
Durant el segon temps no ens vam precipitar i amb tranquilitat vam poder anant aguantant el marcador i esperar la nostra ocasió per poder empatar, i després de molta entrega per part de tot l'equip en Sergi Mercadal conseguia empatar a 4 minuts del final, va ser un bon premi per el treball de tot l'equip que amb aquest resultat agafarém confiança per afrontar la lliga amb ganes de seguir evolucionant donant que som un equip quasi tot de primer any amb bastant recorregut encara.
Ara l'equip entrenat per Santi Medina, debutará a casa el proxim dissabte 26 de gener contra la Unió, un equip que va mostrar ser perillos en atac.
Anims equips, amb feina i ordre podém seguir progressant.

CADET. FERRE 0 - PENYA CIUTADELLA 3.

Ahir capvpespre en un partit intens contra un bon equip com es el Penya Ciutadella vam perdre per 0 a 3, el partit es va decidir en els primers 12 minuts quan l'equip ciutadellenc ens va sorprendre amb 2 gols, va ser un cop dur ja que el partit va quedar molt dificil, el Penya no va posar les coses facils en defensa tot i que ho vam intentar fins el final de partit per conseguir algun gol que pogues obrir el partit, ells ahir es van mostrar molt encertants tant en atac com en defensa, i es que els gols inicials els van donar confiança i moral, els jugadors van fer un gran desgast per poder capgirar la situació, pero va ser complicat superar la seva ordenada defensa, de les ocasions que vam crear no estarem encertats de cara a porteria, ja en el tram final de partit van aprofitar per fer una contra i deixar el 0 a 3 definitiu, va ser un resultat massa abultat, ja que durant el segon temps haviem fet un gran desgast per nivellar el partit i no ens havien creat gaire perill, no passa res ja que aquesta es la segona derrota després de 15 jornades i seguirém lluitant per seguir a la part alta de la classificació, ahir vam tenir que jugar contra un dels grans candidats a guanyar la lliga cadet i els gols inicials van fer mal.

INFANTIL A. FERRE 3 - MENORCA B 0.

En un bon partit de l'infantil A va guanyar per 3 a 0 a el Menorca B, un equip que tot i ser de primer any va mostrar ser un conjunt molt combatiu i incomode que no va deixar de lluitar, nosaltres no vam baixar els braços en cap moment i vam poder controlar el partit i només en un parell d'ocasions vam veure la nostra porteria amb perill, l'equip va sortir intens i concentrat sabent que tindriém que estar encertants contra un equip ordenat en defensa, ja en el minut 13 ens vam poder avançar amb un gol de Francesc Bosch que va donar tranquilitat per la resta de partit, peró no podiém confiar-nos per donar opció a l'equip maonés i vam seguir insistint per conseguir un altra gol que donas tranquilitat, va ser en el minut 30 després de intentar-ho fins superar la presió de l'equip visitant, en David Florit va ser l'autor.
En el segon temps sempre vam tenir el control del partit i vam combinar sense arriscar, per que no ens creassin alguna contra, el Menorca va seguir igual mostrant ser un equip incomode que amb les lineas juntes dificultava que poguessim arribar amb facilitat a la seva porteria, en el minut 6 de la represa en David Florit havia conseguit el definitiu 3 a 0, fins el final vam intentar fer algun gol més, peró el més important va ser que com equip vam treballar be i no vam passar per problemes i d'aquesta manera sumar 7 punts en aquest bon inici de lliga.
MOLT BE EQUIP SEGUIU AIXÍ, AMB BON JOC I ILUSIÓ.

INFANTIL B. SANT LLUÍS 2 - FERRE 1.

En el partit jugat avui matí l'infantil b ha perdut per 2 a 1 en el camp del Sant Lluís, ha estat un partit disputat que el nostre equip ha lluitat en tot moment per conseguir igualar fins el final, el gol de l'equip local ha arribat a 10 minuts del final abans en el minut 15 del segon temps en Joan Sans havia conseguit empatar, després de fer un gran desgast per conseguir-ho, el partit ha estat obert amb els dos equips cercant la porteria contraria, nosaltres tot i la derrota hem mostrat de nou ser un equip combatiu i ordenat que sap jugar de igual contra els equips contraris, seguint amb aquesta serietat ja arribarán les victories, el més important es creixer com equip, amb serietat i entrega com fan.
A part del gol aconseguit hem tingut les nostres opcions per haver fet algun gol més, l'equip lluisser ha mostrat també ser un equip combatiu i organitzat que dificulta a l'equip contrari arribar amb facilitat a la seva porteria.

ALEVI A. MERCADAL 3 - FERRE 4.

Els alevins A van tancar la copa amb una victoria per 3 a 4 en el camp del Mercadal, l'equip local ens va sorprendre posant més problemes dels que pensavém ja que eren penultims peró van jugar amb moltes ganes i quan semblava teniem el partit controlat guanyant 0 a 2 van arribar a capgirar el resultat fins el 3 a 2, peró en el darrer quart l'equip va presionar amb insistencia fins a conseguir el 3 a 4 definitiu, la victoria hagués pogut ser més amplia ja que vam disposar de bones ocasions de gol que no vam poder convertir.
Durant el primer quart ens vam poder avançar fruit del domini i superioritat, en David Marrades va fer el primer que semblava posava el partit més fàcil i així va ser fins avançat el segon quart, ja que entre mig en Daniel Esbert va posar el 0 a 2 en el marcador, peró l'equip local ens va sorprendre amb un gol poc abans del descans que els va donar moral, en el minut 4 de la represa van fer l'empat aixó els va espoletjar conseguint el 3 a 2, nosaltres en un parell d'ocasions haguessim pogut desfer l'empat peró no vam poder encertar, va tocar presionar a la seva defensa per poder arribar amb més rapidesa i aixi va arribar l'empat que va fer en David Marrades, fins el final el domini va ser clar i es va conseguir el gol de la victoria mitjançant Joan Goñalons que feia el 3 a 4, tot i el resultat ajustat no vam cedir perill a l'equip rival ja que es va treballar amb intensitat fent ajudes en defensa, una bona victoria i treballada per tot l'equip.
Ara d'aqui 2 setmanes començara la lliga, ens prepararém per jugar la amb ilusió i seguir aprenent, hem fet una bona competició de copa jugant de tu a tu contra tots els rivals.
ENHORABONA EQUIP PER AQUESTA VICTORIA, SEGUIU AIXI.

ALEVI B. FERRE 5 - MENORCA 2.

Ahir l'equip alevi b que entrena en Quel Carreras va guanyar per un clar 5 a 2 en el Menorca en el darrer partit de copa, d'aquesta manera finalitzant la bona progressió que ha mostrat l'equip en els darrers partits, els jugadors van jugar amb moltes ganes i es van divertir fent un bon joc sobretot després del descans quan vam poder sentenciar el partit i es que durant el primer quart el Menorca no ens ho va posar gens fàcil conseguint avançar-se amb 2 gols, peró amb paciencia i constancia es va poder capgirar el resultat i passar a dominar amb claredat, amb gols de Bruno Carreras, Pere Pons i Marcos Marín van donar avantatge per 3 a 2, l'equip maonés es va obrir i vam poder arribar amb claredat a la seva porteria, fins que no ens vam avançar no va ser fácil poder superar la seva defensa, que esperava tancada dins el seu camp, després en Marcos Marín va fer el 4 a 2 que quasi sentenciava el partit, durant aquest darrer quart l'equip va combinar amb encert, fent un bon treball en equip per no concedir ocasions a l'equip visitant, en Toni Riudavets va conseguir el definitiu 5 a 2 que tancava el bon partit de l'equip.
Ara la setmana que ve es fara el calendari de lliga per veure a quin grup ens toca jugar, sigui quin sigui ho farém amb les ganes de seguir progressant i divertint-nos dins el camp.
ENHORABONA A TOT L'EQUIP PER AQUEST BON PARTIT.

BENJAMINS. DOSA CF 2 - FERRE 2.

Ahir en el darrer partit de copa l'equip benjamí va empatar en el camp del Dosa, equip que ha quedat quart i va demostrar ser un bon equip ja que ens va posar les coses dificils, sobretot durant els primers 2 quarts, per la nostra part amb tot decidit com a primers de grup vam intentar jugar amb les mateixes ganes i encert dels anteriors partits, peró l'equip ciutadellenc ens va sorprendre amb una sortida intensa, peró poc a poc vam anar fent-nos amb el control del partit, es va poder veure un bon partit molt obert amb gols i ocasions, en Rubén Alcaide va fer el primer gol que ens donava avantatge, peró el Dosa no es va rendir i va seguir presionant fins empatar, nosaltres en una altra bona jugada vam anotar el segon gol que va fer en Rubén Alcaide, vam intentar controlar el joc ajuntant més les lineas, durant els darrers quarts vam arribar més a la porteria contraria amb el partit obert, peró va ser l'equip ciutadellenc que va fer l'empat. Cap dels dos equips vam renunciar a la victoria fins el final, peró el marcador ja no es va moure posant fi a una gran competició de copa del nostre equip benjamí.
Ara començara la lliga en 2 setmanes i jugarém a un grup més fort amb equips de segón any, peró servira com a bon aprenentatge per els nostres jugadors que jugarém amb ilusió i ganes d'aprendre.

EL NOSTRE HOMENATGE PER JOAN MASCARÓ.

A la trista perduá del nostre president honorific Joan Mascaró Florit i ex president, desde el club, socis i jugadors volém dedicar les nostres victories cap a ell, avui capvespre l'equip de regional si guanya la victoria sera per ell com a homenatge, en els partits que hem jugat hem fet un sentit minut de silenci i tots els jugadors del nostre club han duit crespons negres en senyal de dol.
L'homenatge més emotiu sera poder dedicar-li la victoria d'avui capvespre.

dijous, 17 de gener del 2013

CE FERRERIES: CONDOL PER LA TRISTA PERDUA DE JOAN MASCARÓ.

Desde el CE FERRERIES, esteim consternats per la trista molt del nostre president honorific Joan Mascaró Florit, que va presidir el nostre club durant 8 anys, a més de jugar durant molts d'anys.
Amb nom de la junta directiva, socis i aficionats volém enviar el nostre condol a tota la seva familia, Joan alla on siguis sempre seguiras el teu estimat club.

Descansi en Pau.

INFANTIL A. SPORTING ILLA MENORCA 2 - FERRE 2.

Els infantils A han conseguit un bon punt a 2 gols del camp de l'Sporting Maonés un equip que ha començat fort ja que va ser capaç de guanar en el camp del Penya Orient en el primer partit i avui dins el seu camp no era fácil, pero nosaltres hem fet un bon partit mostrant que volém seguir jugant al bon nivell de la copa i en diverses fases del partit hem dominat tinguent les nostres opcions per haver fet algun gol més, davant l'equip maonés ha mostrar ser un equip ordenat i intens que no ha deixat de lluitar fins el final lo que ens ha obligat a estar concentrats i ser intensos fins el final.
A poc de començar el partit l'Sporting ha sorpres amb el primer gol, lo que feia pensar tindriém que estar encertats per poder treure algun punt, pero en Pere Enrich ha empatat en el minut 8, en aquests minuts hem jugat un bon fútbol i dominavem fruit d'aixó ha arribat el segon gol que ha fet en David Florit, era el minut 12 i teniem el partit controlat, fins el descans hem estat encertats i no hem donat opcions a l'equip maonés, tinguent les nostres opcions per haver fet algun gol més.
A partir del segon temps l'equip maonés ha estat un equip incomoda batallant bastant i poc després de la represa han empatat, el partit ha estat obert fins el final, hem fet un bon treball en equip sense donar gaire opcions a l'equip contrari i nosaltres hem intentat cercar les nostres per guanyar el partit pero no ha pogut ser i ha estat un partit intens fins el final, en que hem conseguit un bon punt de un camp no sera fácil aquest any.

CADET. UE SAMI 1 - FERRE 1.

Aquest matí l'equip cadet que entrena en Canari ha conseguit un empat en el camp del Sami 1 a 1, ha estat un partit intens i disputat, l'equip ciutadellenc no es un rival fácil a més ha volgut aprofitar el factor camp per sorprendre, hem tret un altra punt i així continuar a la part alta amb només una derrota després de 14 partits, nosaltres hem duit el control durant la major part del primer temps conseguir avançar-nos amb un gol de Josep Capó en el minut 31, no ha estat fácil crear ocasions ja que la seva defensa i quasi tot l'equip el formen jugadors de segon any per lo que fisicament son forts i la defensa tenia envergadura per lo que fa sigui la seva principal virtud, a partir del segon temps ells han apretat per conseguir l'empat i ho han conseguit ràpid, quedava bastant de temps amb el partit obert, ho hem intentat tinguent les nostres opcions, peró finalment el marcador no s'ha mogut i hem conseguit un valuós punt a l'espera de rebre un dels principals aspirants el Penya Ciutadella, l'equip amb ordre i les ganes de sempre intentara sumar algun punt i oferir un bon partit, sera dissabte capvespre.
El partit no ha donat treva i el Sami ens ha obligat a lluitar fins el final per no veuren's sorpresos, peró hem estat organitzats i hem treballat be en defensa, avui ha reaparegut n'Angel Allés després de la seva lesió, en els darrers partits també havien reaparegut en Damia Pons i Francesc Gomila, lo que es una noticia positiva i poc a poc anam recuperant els jugadors teniem lesionats i ho donarán tot per seguir fent una bona segona volta i acabar en una bona posició.

INFANTIL B. FERRE 1 - UE SAMI 1.

L'equip infantil b ha empatat avui matí contra el Sami, el nostre joc ha estat bo i en lineas generals hem estat superiors tinguent bones ocasions per haver guanyat, hem fet 2 postes, l'equip ciutadellenc esta conformat en la seva totalitat per jugadors infantils de segon any lo que fa més meritori el nostre partit, primer s'ha avançat el Sami peró hem apretat de valent per capgirar el resultat, arribant en perill fins a 4 vegades abans de conseguir el gol de l'empat que ha conseguit en Marc Melià que ha fet un gran gol, i quedaven uns 20 minuts per endavant i hem controlat el joc anant a per la victoria, hem comptabilitzat 2 bones ocasions pero no hem pogut encertar.
Amb aquest segon partit hem tornat a mostrar una bona imatge d'equip, treballant tots i creant jugades en atac, sense massa temps per descansar diumenge jugarém un nou partit de lliga amb ganes de seguir progressant i mostrar solidesa d'equip.

dimecres, 16 de gener del 2013

PARTITS FUTBOL BASE DIJOUS 17 DE GENER.

Aquest dijous festivitat de Sant Antoni hi ha jornada per 4 dels nostres equips de futbol base, infantils A i B, Cadet i Juvenils que jugarán la seva darrera jornada de copa en el camp del Mercadal, aquests son els horaris.

JUVENIL. DIJOUS A LES 16.00 H.
14ªJORNADA. CE MERCADAL - CE FERRERIES.

CADET. DIJOUS A LES 9.30 H.
14ªJORNADA. UE SAMI - CE FERRERIES.

INFANTIL A. DIJOUS A LES 10.30 H.
2ªJORNADA. SPORTING ILLA MENORCA - CE FERRERIES.

INFANTIL B. DIJOUS A LES 11.00 H.
2ªJORNADA. CE FERRERIES - UE SAMI

FOTOS PARTIT PREBENJAMINS P-7

El passat diumenge matí els prebenjamins P-7 que entrena en Xim Florit ajudat per en Damiá Marqués van jugar un nou partit de la lliga en el nou poliesportiu municipal contra el Penya Ciutadella, tot i guanyar el més important en aquestes edats es l'aprenentatge i que es diverteixin jugant,els nostres joves jugadors de cara a la temporada que ve que seran benjamins f-8, també van jugar altres 2 equips del Penya, el Mercadal, Dosa i Sami, va ser el primer partit que van jugar a Ferreries, aqui vos deixam unes fotos del partit de les nostres futures promeses.








dilluns, 14 de gener del 2013

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

Aquesta es la situació dels nostres equips en les seves competicions.

REGIONAL PREFERENT. LLIGA:
Classificasió: 6é. PJ: 3. PG: 1. PE: 0. PP: 2. GF: 4. GC: 6. AV: -2. PUNTS: 3.

GOLEJADORS: 10 GOLS: Juanlu. 5 GOLS: Fabri Miranda. 2 GOLS: Miguel Caballo. 1 GOL: Xavier Barber, Guel Bosch, Oscar Melitón i Tomeu Mir.


JUVENIL. COPA.
Classificació: 7é. PJ: 13. PG: 2. PE: 1. PP: 10. GF: 15. GC: 42. AV: -27. PUNTS 7.

GOLEJADORS: 4 GOLS: Samba Bah. 3 GOLS: Sergi Mercadal i Tonio Ruiz. 2 GOLS: Miquel Arguimbau. 1 GOL: Josep Janer Florit, David Martinez i Miquel Pons.


CADET. LLIGA.
Classificació: 5é. PJ: 13. PG: 7. PE: 5. PP: 1. GF: 37. GC: 15. AV:+22. PUNTS: 26.

INFANTIL A. LLIGA.
Classificació: 2ón. PJ: 1. PG: 1. PE: 0. PP: 0. GF: 4. GC: 0. AV:+4. PUNTS: 3.

INFANTIL B. LLIGA.
Classificació: 7é. PJ: 1. PG: 0. PE: 0. PP: 1. GF: 0. GC: 1. AV-1. PUNTS: 0.

ALEVI A. COPA.
Classificació: 9é. PJ: 9. PG: 2. PE: 4. PP: 3. GF: 22. GC: 26. AV:-4. PUNTS: 46.

ALEVI B. COPA.
Classificació: 8é. PJ: 9. PG: 3. PE: 1. PP: 5. GF: 22. GC: 25. AV-3. PUNTS: 46.

BENJAMÍ. COPA. CAMPIONS!!!!!!!.
Classificació: 1er. PJ: 10. PG: 10. PE: 0. PP: 0. GF: 89. GC: 10. AV:+79. PUNTS: 70.

diumenge, 13 de gener del 2013

REGIONAL PREFERENT. CD MENORCA 2 - FERRE 1.

Ahir en el gran partit de lliga regional contra l'altre principal aspirant, es va viure un partit molt intens i lluitat que finalment va caure del costat maonés per 2 a 1, el primer temps va ser molt bo per part nostra dominant i apretant de valent l'equip maonés dins el seu camp, ells en la primera ocasió en el minut 5 van tenir el partit de cara, l'equip va reaccionar i va lluitar cada pilota fent un gran desgast fisic, en el minut 15 hi va haver un clar penal per una ma rival que no van pitar, el Menorca també presionava la zona mitja per dificultar que no arribassin pilotes a en Nil i en Juanlu, no va ser fácil per nosaltres ja que ells feien una bona feina en defensa i tenien les lineas juntes per lo que no era fácil el penetrar, peró amb insistencia ho van conseguir, despres de una clara falta que va tirar de forma magistral n'Oscar Melitón en el darrer minut del primer temps, era el just premi ja que el joc havia estat igualat, el partit quedava obert per el segon temps.
No va decepcionar el segon temps, de nou els dos equips van mostrar un joc intens en que es lluitaven totes les pilotes sense baixar els braços, el Menorca també va voler aprofitar la seva condició d'equip local i va avisar en el minut 7, nosaltres intentavém presionar per recuperar i aprofitar la rapidesa dels nostres atacants, tot i no veure massa ocasions de gol, el joc era de poder a poder, de un corner el Menorca va fer el 2 a 1 que va a ser definitiu, nosaltres ho vam donar tot fins el final per conseguir l'empat, pero no va poder ser en les arribades de que vam disposar, ells van ajuntar lineas de nou i no van deixar espais defensant amb intensitat, un nou xut de Oscar Melitón va rebotar en el pal, hagués estat l'empat a més hem de comptar una clara caiguda de n'Helenio dins l'area, pero no va passar res més.
Ara el Menorca ens te 4 punts d'avantatge, per lo que no podrém fallar en els 2 partits que tenim a casa, la setmana que ve contra el Migjorn i l'Alaior, peró amb lluita, ordre i confiança anirém a dalt.

JUVENIL. FERRE 1 - UD MAHON 5.

L'equip juvenil ha perdut avui capvespre contra la Unió per 1 a 5, tot i ser superior l'equip maonés el resultat ha estat massa castig, ja que ells han sabut aprofitar les seves ocasions comptant amb la mala sort que ens hem fet el primer gol en propia porta, i amb el partit obert no hem encertat en 2 clares ocasions de gols que haguessin suposat l'empat, una d'elles ha estat crucial, just abans que la Unió hagi conseguit el tercer gol que ha sentenciat el partit i ha estat un cop dur per l'equip que no ha pogut refer-se fins el final, l'equip maonés amb 2 contres ha marcat 2 gols més.
Tot just començar el partit hem tingut el contratemps de fer-nos un gol en propia porta, que ha donat comoditat a l'equip visitant amb el seu joc, nosaltres hem reaccionat presionant més amunt i en una falta ha arribat l'empat en convertir amb un gran xut de falta en Tonio Ruiz, el partit començava de nou, el joc estava igualat amb molta lluita en la zona mitja, pero de nou l'equip visitant ha sabut aprofitar la segona ocasió, fins el descans hem apretat per fer l'empat, hem disposat de 2 arribades una d'elles molt clara per haver igualat pero no ha estat posible.
Després del descans hem sortit amb ganes de fer el segon gol i hem estat a prop, peró no hem pogut en la més clara que era l'empat, poc després amb el tercer gol el partit s'ha trencat i ells ho han aprofitat, l'equip ha lluitat per fer algun gol més pero no ha estat posible.
El proxim dijous acabara la competició de copa, jugarém en el camp del Mercadal amb les ganes de refer-nos i fer un bon partit.

CADET. FERRE 2 - DOSA CF 3.

Avui en el primer partit de la segona volta ha arribat la primera derrota per els cadets, no hem pogut seguir amb la imbatibilitat, un dia tenia que arribar no passa res aixó no empanya la bona temporada que estan fent, ha estat un partit igualat en que l'empat era el resultat més just, ja que hem disposat de bones ocasions per haver marcat, tant en el primer temps amb 2 arribades com en els darrers minuts en que una ocasió den Joan Vidal no ha entrat per poc, no hem tingut sort al final.
El partit ha estat obert amb l'equip ciutadellenc que ha mostrat ser totalment diferent al que ens vam trobar en el primer partit i han anat a més, en el primer temps s'han avançat en una de les poques ocasions que han tingut, nosaltres ho hem provat amb insisitencia peró no hem pogut marcar, a partir del segon temps els jugadors han sortit a per el partit i hem arribat amb perill a la seva porteria, en el minut 5 en Joan Vidal ha rematat un corner i ha posat l'empat, el gol ha envalentonat l'equip que ha conseguit 3 minuts després posar-se davant amb un gol den Francesc Gomila ha estat una bona jugada colectiva, haviem fet el més dificil i hem tingut una bona ocasió que hagués pogut sentenciar el partit peró no ha estat posible, i quant semblava que millor ho teniem el Dosa en 5 minuts ha capgirat el resultat posant el 2 a 3, hi quedaven 20 minuts, peró els gols han fet mal i ha costat reaccionar, peró fins el final ho hem donat tot, tinguent 2 bones ocasions que no ha estat posible convertir, ells a la contra portaven bastant perill, el marcador ja no s'ha mogut.
La proxima setmana ens esperén 2 partits contra bons equips, visitarém el camp del Sami i ens visitara el Penya Ciutadella un dels favorits.

INFANTIL A. FERRE 4 - DOSA CF 0.

L'equip infantil A que entrena en Flores va començar amb força la lliga, el rival era el sempre dificil Dosa que compta amb bons jugadors i ens crea problemes, peró els jugadors amb concentració i intensitat no van donar opció i van guanyar per 4 a 0, en un partit molt complert de tot l'equip, molt be en el treball defensiu sense concedir gaire ocasions durant el partit i amb bones passades trencavém la seva defensa, creant clares ocasions i en el migcamp es presionava i tocava amb encert, no es van voler relaxar ja que sabien que l'equip ciutadellenc podia ser perillós si el deixavém entrar dins el partit.
No va tardar en arribar el primer gol que va fer en David Florit aixó va donar tranquilitat i confiança per afrontar el partit, vam seguir igual controlant el partit i esperant l'opció de poder conseguir un gol que donés tranquilitat, aixi en uns minuts de bon joc abans del descans es va poder sentenciar amb 2 gols més, primer va ser en Sergi Bosch que va fer el segon i el tercer va ser un autentic golas que va fer en Pere Enrich en xutar amb potencia un fort xut desde fora de l'area que va entrar directe a la porteria, va ser el punt a un bon primer temps.
Després del descans vam intentar controlar més el joc per no veuren´s sorpresos ja que el Dosa va sortir més fort presionant més la nostra posesió peró sense crear perill clar nosaltres vam esperar la nostra oportunitat per fer el definitiu 4 a 0 que va fer en els darrers minuts en David Florit.
Enhorabona a tot l'equip per aquest partit tant complert i seguiu així.
El proxim dijous jugarém el segon partit de lliga en el dificil camp de l'Sporting.

INFANTIL B. DOSA CF 1 - FERRE 0.

L'equip infantil b ha debut aquest matí en la competició de lliga en el camp del Dosa, ha estat un partit obert i disputat en que hem perdut per 1 a 0 fruit de un gol que ha fet l'equip ciutadellenc en els primers minuts de partit, hem reaccionat be dominant en varies fases del partit i tinguent les nostres opcions per haver empatat, amb el marcador a favor el Dosa ha pogut jugar més a veure-les venir intentant aprofitar alguna contra per sentenciar el partit.
A pesar de la derrota hem donat la cara en tot moment, mostrant que podiém jugar de tu a tu a l'equip ciutadellenc, jugant així un altra partit tindrém la recompensa al treball serio i joc d'equip.
El proper dijous debutarán a casa amb la intenció d'oferir un bon partit a la nostra afició.

ALEVÍ A. FERRE 3 - UD MAHON 2.

Els alevins A que entrena en Fredo es van imposar a la Unió per 3 a 2, l'equip maonés era el lider fins ahir i de nou amb gran partit com han vingut fet durant la copa van conseguir la merescuda recompensa al bon joc que han fet i només per la mala sort no haviém pogut guanyar més partits, peró el més important era el joc en equip i les ganes que mostravem cada partit.
Ahir amb un joc intens i desgast per els nostres jugadors vam superar l'equip maonés fruit de les ajudes en defensa que van dificultar el joc d'elaboració de la Unió, nosaltres vam saber crear bones ocasions de gol, no va ser fins el segon quart que van arribar els gols, en David Marrades en 2 ocasions va posar en avantatge l'equip, amb el resultat de 2 a 0 es va arribar al descans.
A partir del tercer quart l'equip visitant va apretar, ja que tenien que puntuar per seguir davant la classificació i ens van posar en apuros conseguint empatar, peró els jugadors no es van venir avall i van seguir defensant amb ordre i lluitant cada pilota, així en un emocionant darrer quart en que la Unió també cercava la victoria nosaltres vam saber posar-nos davant amb un gran gol de falta de Kevin Pina, fins el final vam saber defensar amb ordre fins i tot en David Marrades va tenir una bona ocasió per haver sentenciat, una victoria que es un premi a l'esforç i serietat mostrada ahir.
Enhorabona a tots els jugadors i entrenadors per aquesta victoria, especialment a l'entrenador Fredo Goñalons que es recupera de l'operació de genoll.

ALEVÍ B. CCE SANT LLUÍS 2 - FERRE 2.

L'equip aleví b va conseguir un empat a 2 gols en el camp del Sant Lluís un partit que va estar obert entre dos equips que esteim en una posició semblant, per poc no vam conseguir la victoria ja que dominavém per 0 a 2 dins el segon quart, peró un gol de l'equip local en un moment clau els va donar vida després del descans i van acabar empatant, nosaltres a part dels gols que van fer en Pere Pons en el primer quart i en Vicente Cedrés en el segon quart també haguessim pogut marcar més gols i haver sentenciat, el més important a part del resultat es que l'equip de nou va un bon joc colectiu i van posar moltes ganes, mostrant que han acabat la copa de forma progressiva.
Durant els 2 primers quarts es va tocar amb encert i trobar espais per crear ocasions de gol, davant teniem un equip combatiu que tampoc va baixar els braços fins el final lo que va produir es pogués veure un partit entretingut.
La setmana que ve acabarém la competició de copa jugant a casa.

BENJAMINS. FERRE 12 - UD SEISLAN 1.

Ahir matí l'equip benjamí va tornar a fer un gran partit en que va superar amb molta claredat a l'equip maonés del Seislan per 12 a 1, d'aquesta manera van tancar definitivament el titol de copa, els jugadors van correr amb les mateixes ganes de sempre sense relaxar-se, sempre amb ganes d'aprendre i corretgir els errors que es puguin fer, ara falta 1 partit per acabar i jugarém en el camp del Dosa.
Desde l'inici vam crear perill i els gols es van succeir, primer va ser en Rubén Alcaide que va inaugurar el marcador, a partir d'aqui vam trobar més espais i en Josep Truyol va fer el segon gol que posava el partit encaminat.
El tercer gol el va anotar en Rubén Alcaide, seguiem tocant i arribant a la porteria visitant amb perill, en Guillém Marqués va fer 2 gols quasi seguits que deixaven el marcador en 5 a 0, poc després el Seislan marcava el gol de l'honor, pero de nou en Josep Truyol feia el sisé poc després, en una nova jugada en equip anotava en Toni Gomila el seté gol, ja en el tercer quart en Pere Janer feia el vuité gol, el partit seguia amb el clar domini dels nostres jugadors que encara van anotar 4 gols més fins el final, en Guillém Marqués 2, en Rubén Alcaide i Josep Truyol tancaven el resultat en 12 a 1, un partit amb poca historia.
ENHORABONA A TOT L'EQUIP PER AQUESTA NOVA VICTORIA I CAMPIONAT.

dijous, 10 de gener del 2013

REGIONAL PREFERENT. DISSABTE A LES 17.30 H.

3ªJORNADA. CD MENORCA - CE FERRERIES.
A l'equip de regional li espera un partit important i complicat, en el que sera la reedició de la final de copa jugarém en el camp del Menorca el gran rival de cara a la lliga que ha començat amb una victoria i un empat per lo que ens treu 1 punt, aquest tot i faltar hi molta lliga pot ser un partit clau per el devenir de la competició, será un partit molt intens davant el blog maonés que compta amb jugadors experimentats i joves amb projecció, tindrém que estar molt concentrats i treballar en equip, aprofitar les ocasions que es presentin, en Pere Vadell en principi podrá comptar amb tota la plantilla aixi com la darrera incorporació Nil Melá, els jugadors han entrenat aquestes setmanes amb ganes de poder conseguir puntuar i ho donarán tot per posar li molt dificil al Menorca.
Esteim convençuts que amb l'actitud i qualitat de la plantilla podém treure algun punt, de cara als 2 proxims partits que jugarém a casa.

PARTITS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.

Aquest cap de setmana torna la competició despres de 3 setmanes d'aturada de nadal, tots els nostres equips tenen partit.

JUVENIL. DIUMENGE 13 A LES 16:30 H.
13ªJORNADA. UD MAHÓN - CE FERRERIES.
L'equip juvenil jugará contra la Unió, un equip que es quasi tot de jugadors de primer any com nosaltres, ocupen la cinquena posició amb 15 punts ja sense res en joc, es un blog combatiu en fase de construcció que espera donar guerra en la lliga, nosaltres afrontarém el partit amb ganes de despedir-nos fent un bon partit a casa davant l'afició i carregar piles per la lliga.

CADET. DIUMENGE A LES 11:OO H.
14ªJORNADA. CE FERRERIES - DOSA CF.
Els cadets que entrena en Canari jugarán a casa contra el Dosa, cinqué classificat amb 2 punts menys que nosaltres, per lo que ens espera un partit complicat davant un equip que ha anat de menys a més, ja que en el primer partit vam conseguir una clara victoria dins el seu camp peró ara sera més igualat, l'equip intentara seguir amb la mateixa dinamica de joc i resultats.

INFANTIL A. DISSABTE A LES 11:00 H.
1ªJORNADA. CE FERRERIES - DOSA CF.
Amb l'any també comença la competició de lliga per l'infantil A que ha conseguit un brillant subcampionat en la copa, amb ganes de seguir fent bon fútbol i que els jugadors segueixin progressant ens visitara el Dosa un bon equip que sempre acostuma a ser un rival complicat.

INFANTIL B. DIUMENGE A LES 9.45 H.
1ªJORNADA. DOSA CF - CE FERRERIES.
L'infantil b debutara en el camp del Dosa amb les ganes de seguir progressant i mostrar la imatge de joc en equip que hem fet durant la copa, intentarém començar amb ganes de posar les coses dificils a l'equip contrari per agafar moral per la resta de competició.

ALEVI A. DISSABTE A LES 11:30 H.
10ªJORNADA. CE FERRERIES - UD MAHÓN.
L'equip aleví A tindra un dur rival, la Unió que ocupa la primera posició, per lo que vindran amb ganes de conseguir la victoria i assegurar-se quasi el campionat, nosaltres afrontarém el partit amb les ganes de cada setmana de fer les coses be i tenir la sort que ens ha faltat en alguns partits per conseguir alguna victoria més, ja que el joc que mostren com equip es molt positiu donant la cara contra qualsevol equip intentarém dificultar el seu joc i poder los sorprendre.

ALEVI B. DISSABTE A LES 10.00 H.
10ªJORNADA. CCE SANT LLUÍS - CE FERRERIES.
Els alevins b que entrena en Quel Carreras jugarán a Sant Lluís contra un equip molt semblant a nosaltres que compta amb 2 punts més per lo que esperém veure un partit obert en que tots dos tindrém opcions, el nostre equip esta amb ganes i confiança després del bon final d'any en que van conseguir una clara victoria, esperém seguir aixi i acabar la copa en forma de cara a la lliga.

BENJAMINS. DISSABTE A LES 10.00 H.
10ªJORNADA. CE FERRERIES - UD SEISLAN.
En la penultima jornada de copa benjamí ens visitará l'equip maonés del Seislan que es vuité amb 43 punts, el nostre equip que esta jugant de manera brillant i es virtual guanyador de copa ho podran confirmar del tot aquesta setmana, no ens tindrém que confiar ja que l'equip maonés sera un blog combatiu que es tancara per dificultar el nostre joc, nosaltres amb la mateixa serietat i ordre de cada setmana intentarém fer un partit complert, que ens permeti seguir aprenent en cada partit.

dilluns, 7 de gener del 2013

NA MARIA MIR MARTÍ HA GUANYAT SA PANERA.

Amb el numero 0875 que corresponien amb les 4 darreres xifres, l'afortunada de la panera ha estat na María Mir Martí, germana del nostre jugador de regional Tomeu Mir, una panera plena de articles i vals a botigues a més dels 500 euros.
Aqui vos deixam una foto d'aquest matí quan ha vingut a recollir es premi.


Enhorabona a l'afortunada.