dilluns, 31 de desembre del 2012

FELIÇ ANY 2013 A TOTS.

Desde el CE Ferreries volém desitjar a tots un bon any 2013 a tots, que per damunt de tot hi hagi salut.
Que en aquest nou any el club pugui seguir conseguint noves fites, l'equip de regional pugui fer campió de lliga i que els equips de futbol base puguin continuar amb la feina de aprenentatge i disfrutin jugant a futbol.

FELIÇ 2013.

FOTOS MOSTRA I EXHIBICIÓ FALCONERIA I AUS.

Ahir matí a les 11 va començar la mostra i exhibició d'aus rapinyaires dins el camp de futbol, va ser un dia diferent sense activitat esportiva ho vam aprofitar per organitzar aquest acte d'esbarjo, ens van explicar les caracteristiques, de les olives, aguiles harris, xorics i falcons, l'acte el van conduir en Carlos Marqués, Jaume Lligoña Alcon i na Isa Masoliver els quals volem felicitar i agrair la seva ajuda i colaboració.
Aqui vos deixam unes fotos.











dilluns, 24 de desembre del 2012

CALENDARI PERSONALITZAT DE CADA EQUIP.

Ahir en el descans del partit de l'equip regional preferent, es va fer entrega a cada jugador del nostre club desde els més petits de 4 anys fins els jugadors del primer equip, de un calendari de l'any que ve 2013, amb la foto personalitzada dels nostres equips en que juguén, una novetat que hem volgut fer a tots els jugadors com a record i obsequi de nadal.







DIUMENGE 30 A LES 11 H. MOSTRA I EXHIBICIÓ FALCONERA.

En aquestes 3 setmanes que hi haurá buides hem volgut organitzar un acte diferent per donar un poc de vida en aquestes festes de Nadal i es que el proxim diumenge dia 30 de desembre en el camp de futbol a partir de les 11 hores i farém una mostra i exhibició falconera i que será un espectable de vols d'aus rapinyaires, a un preu asequible de 2 euros a partir dels 12 anys i de 1 euros els menors de 12 anys.
Esperém que la gent assisteixi ja que es de una gran espectacularitat i vos ho passareu be.


SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

Aquesta es la situació dels nostres equips en les seves competicions.

REGIONAL PREFERENT. LLIGA:
Classificasió: 5é. PJ: 2. PG: 1. PE: 0. PP: 1. GF: 3. GC: 4. AV: -1. PUNTS: 3.

GOLEJADORS: 10 GOLS: Juanlu. 5 GOLS: Fabri Miranda. 2 GOLS: Miguel Caballo. 1 GOL: Xavier Barber, Guel Bosch i Tomeu Mir.


JUVENIL. COPA.
Classificació: 7é. PJ: 12. PG: 2. PE: 1. PP: 9. GF: 14. GC: 37. AV: -23. PUNTS 7.

GOLEJADORS: 4 GOLS: Samba Bah. 3 GOLS: Sergi Mercadal. 2 GOLS: Tonio Ruiz i Miquel Arguimbau. 1 GOL: Josep Janer Florit, David Martinez i Miquel Pons.


CADET. LLIGA.
Classificació: 4rt. PJ: 12. PG: 7. PE: 5. PP: 0. GF: 35. GC: 12. AV:+23. PUNTS: 26.

INFANTIL A. COPA.
Classificació: 2ón. PJ: 9. PG: 6. PE: 1. PP: 2. GF: 47. GC: 8. AV:+39. PUNTS: 19.

INFANTIL B. COPA.
Classificació: 6é. PJ: 9. PG: 3. PE: 1. PP: 5. GF: 15. GC: 24. AV-9. PUNTS: 10.

ALEVI A. COPA.
Classificació: 9é. PJ: 8. PG: 1. PE: 4. PP: 3. GF: 19. GC: 24. AV:-5. PUNTS: 39.

ALEVI B. COPA.
Classificació: 8é. PJ: 8. PG: 3. PE: 0. PP: 5. GF: 20. GC: 23. AV-3. PUNTS: 41.

BENJAMÍ. COPA. CAMPIONS!!!!!!! ENHORABONA.
Classificació: 1er. PJ: 9. PG: 9. PE: 0. PP: 0. GF: 77. GC: 9. AV:+68. PUNTS: 63.

REGIONAL PREFERENT. FERRE 2 - AT CIUTADELLA 1.

Ahir en el segon partit de lliga vam conseguir una important victoria contra un dels equips punters l'Atletic Ciutadella per 2 a 1, va ser un partit emocionant que es va posar en contra en el primer temps quan l'equip visitant va conseguir el gol en l'unica ocasió clara que va disposar durant el primer temps, va tocar remuntar i l'equip ho va donar tot de nou fent un gran desgast i tinguent bones ocasions i un major domini per haver conseguir remuntar abans del minut 80 en que en Guel Bosch va fer el 2 a 1.

Durant el primer temps es va veure un joc intens en que els 2 equips van voler tenir el domini, nosaltres vam tenir més la pilota i presionavém amb encert el joc de toc del rival, abans de conseguir el gol de l'empat en el minut 27 que va fer en Juanlu, haviem tingut 2 bones arribades després de combinar amb bones passades, fins el descans ho vam posar tot per fer el segon gol, es va dominar i tenir alguna arribada peró no vam encertar.
El segon temps va ser obert en que vam anar a per el partit, pero davant teniem el perill que alguna rapida contra de l'equip ciutadellenc ens pogués sorprendre, un bon cop de cap de Juanlu no va entrar per poc i també una gran ocasió de n'Helenio va acabar en el pal, peró a força de insistir en Guel Bosch va rematar de cap fent el 2 a 1, que va ser un just premi al nostre major domini i més ocasions de gol, l'Atletic en el migcamp tocava amb encert ja que compta amb bons jugadors pero sense massa profunditat, nomes una ocasió clara es pot comptabilitazar en el segon temps.
Una victoria important, en aquesta emocionant lluita que sera la lliga regional oberta i emocionant, el proxim partit sortida dificil en el camp de un dels grans favorits Menorca, esperém comptar amb en Nil i recuperar tots els jugadors lesionats i tocats, per anar a puntuar alla, sera dissabte dia 12 de gener fins després un merescut descans.
Una vegada més felicitar a bona assistencia de la nostra gran afició.
ENHORABONA A TOT L'EQUIP PER AQUESTA TREBALLADA VICTORIA.

.



JUVENIL. SANT LLUÍS 3 - FERRE 0.

L'equip juvenil va tenir una dificil sortida en el camp del Sant Lluís, un equip que es mostra fort dins el seu camp i ha anat guanyant els seus partits, en el partit d'anada haviem conseguit un empat, pero aquesta vegada no ens van donar opció, els jugadors ho van intentar durant el partit de crear problemes en atac, lo que davant vam tenir un equip ben ordenat que es va mostrar molt solid i dificil de batre i en atac no van perdonar, arribant amb rapidesa, a partir del primer gol van agafar confiança.
Durant bona part del partit el partit va estar obert, ja que fins avançat el segon temps no van fer el segon gol, lo que donava sempre la opció de poder igualar el partit que s'havia girat en contra a partir del minut 15 amb el primer gol del Sant Lluís, l'equip sempre va donar la cara i va lluitar tot i no trobar l'encert i la opció de poder batre la seva porteria.
Ara toca descans i 2 partits per acabar la copa, el proxim partit sera a casa i intentarém començar l'any oferint un bon partit i conseguir algun punt.

CADET. FERRE 2 - SPORTING ILLA MENORCA 0.

Els cadets van acabar l'any i la primera volta en la competició de lliga invictes després de 12 partits lo que és un gran paper del nostre equip que es quart a 2 punts del primer classificat i ens espera una segona volta molt emocionant en que els nostres jugadors volen seguir oferint un bon joc com ahir, en que tot i guanyar per 2 a 0 van ser molt superiors i el resultat va ser curt vist el partit, peró no vam tenir la sort de cara davant porteria, lo que va fer que fins el final no poguessim assegurar la victoria, ja que tot i dominar i tenir ocasions el partit amb 1 a 0 era perillós ja que en una jugada aillada l'equip maonés podia donar un ensurt.
Desde l'inici els jugadors que entrena en Canari van sortir a dominar el partit combinant entre ells i trenant alguna jugada de merit, ja en els primers minuts vam donar el primer avis, peró van passar els minuts i no vam poder convertir alguna de les 3 ocasions clares que vam crear.
El segon temps va seguir igual amb nosaltres intensificant la presió damunt la porteria visitant, i aixi en el minut 10 de la represa en Miquel Febrer va fer un bon gol en pentinar una pilota botada desde el corner, a partir d'aqui vam poder jugar amb més tranquilitat i trobar més espais creant fins a 4 clares ocasions de gol, finalment a falta de 3 minuts en Joan Vidal va fer el gol de la tranquilitat, un partit molt complert del nostre equip.
Ara tindrán un merescut descans de 3 setmanes fins el proxim partit.
ENHORABONA A TOT L'EQUIP PER AQUESTA NOVA VICTORIA I BRILLANT TRAJECTORIA

INFANTIL A. MENORCA AT 4 - FERRE 2.

El passat dissabte es va poder veure un bon partit entre els 2 primers classificats de la copa infantil A, l'equip que entrena en Flores va fer un bon partit tot i la derrota, ja que a part dels 2 gols es van disposar de fins a 5 bones ocasions de gol per marcar i en un gran segon temps en van fer 2 i van posar emoció en el partit que va ser jugat de porteria a porteria, l'equip maonés que compta amb bons jugadors que desequilibrén per la seva envergadura i rapidesa, la nota més negativa van ser les lesions de Aaron i de Tofúl que tindra que anar varies setmanes amb vendatge, després a partir del dia 12 de gener començarém la lliga amb tota la ilusió de seguir amb la mateixa dinamica que la copa.
El primer temps l'equip maonés va estar molt encertat davant porteria i va fer 4 gols,nosaltrés vam donar replica en 2 bones ocasions que no vam poder convertir després el segon temps l'equip ho va donar tot i va dominar el partit fent 2 gols i creant bones situacions de perill, el Menorca va intentar defensar la seva porteria i cercar alguna contra amb els seus davanters, en Sergi Bosch i Francesc Bosch van fer els nostres gols.
ENHORABONA A TOT L'EQUIP, ENTRENADORS I JUGADORS PER AQUEST BRILLANT SUBCAMPIONAT DE COPA.

INFANTIL B. FERRE 0 - MENORCA 7.

Ahir derrota en el darrer partit de copa contra el Menorca, equip que es va proclamar campió de Copa i va demostrar ser el millor equip de la categoria, nosaltres vam afrontar el partit amb ganes i durant bona part del primer temps amb un bon encert i treball defensiu vam frenar el seu joc d'atac, no va ser fins el minut 25 que es van avançar i després ho van aprofitar per sentenciar amb 2 gols més abans del descans.
L'equip va sortir amb ganes de seguir lluitant i poder conseguir algún gol, pero ens vam trobar amb un altra gol tot just començar, a part de fallar un penal vam tenir un parell d'ocasions més per haver marcat, els jugadors per l'esforç s'ho mereixien peró no vam tenir l'encert davant porteria, ells en els darrers 10 minuts van tancar el resultat amb 2 gols més posant el 0 a 7 que va ser un resultat massa abultat per com va anar el partit, ja que si be el Menorca va ser superior no ho va ser tant en el marcador.
Ara l'equip esperara amb ganes que comenci la lliga el mes de gener, amb ganes de seguir aprenent i progressant i fer ho de la millor manera posible.

diumenge, 23 de desembre del 2012

ALEVÍ A. SANT LLUÍS 4 - FERRE 4.

Ahir l'equip aleví A va empatar a 4 gols en el camp del Sant Lluís, va ser un partit emocionant i vibrant en que els dos equips van anat de una porteria a l'altra, nosaltres a part de fer els 4 gols també vam disposar de 3 bones ocasions per haver guanyat el partit que per insistencia mereixiem, peró hem de destacar el bon treball fet per els jugadors que van fer un gran esforç durant tot el temps.
No va ser fácil ja que ells és van avançar en varies ocasions peró sempre vam creure en les nostres possibilitats, en Daniel va fer el primer gol que posava emoció en el partit, a base de tocar i amb rapidesa vam crear perill perqué arribas el segon gol que va fer en David Marrades, l'equip local tampoc ens deixava sense gaire respir ja que també teniem bastant perill les seves arribades, ja en el darrer quart van arribar 2 gols del nostre equip, el tercer de Josep Allés Naranjo i el definitiu 4 a 4 de Pau Bosch, fins el final ho vam intentar i per poc no ho vam aconseguir, peró el joc fet i les ganes posades ja van ser com una victoria.
Anims equip continuau així amb ordre i ganes donant la cara contra qualsevol equip.

ALEVI B. FERRE 7 - SPORTING ILLA MENORCA 0.

Ahir l'equip aleví b va acabar l'any fent un gran partit contra l'Sporting, equip que va superar per un clar 7 a 0, desde l'inici van sortir els jugadors que entrena en Quel Carreras amb moltes ganes i amb un bon joc d'equip van anar superant l'oposició de l'equip maonés que en el descans ja perdia per 3 a 0.
El primer gol el va fer en Toni Goñalons que va servir per donar tranquilitat i moral a l'equip que va anar a sentenciar el partit i presionar la sortida rival per no veuren's sorpresos, en el segon quart amb 2 gols de Marc Febrer el partit va quedar encaminat.
Després del descans l'equip va seguir igual de intens i va seguir creant perill, i fruit d'una d'aquestes ocasions va arribar el quart gol que va anotar en Jose Roldan, en aquests minuts l'equip va fer el millor joc i combinava amb encert, aixi van arribar 2 gols més que va fer n'Albert Haro, ja en el darrer quart en Marc Febrer de nou tancava la golejada amb el seté gol.
Enhorabona a tot l'equip que va mostrar que ha anat en linea ascendent el darrer més amb bons partits, amb paciencia i feina podém seguir progressant.

dissabte, 22 de desembre del 2012

BENJAMÍNS. ALAIOR AT 0 - FERRE 3.

L'equip benjamí ha conseguit una nova victoria i ja son 9 de 9 en una brillant competició de copa, avui han guanyar per 0 a 3 en el camp de l'Alaior, davant hem tingut un equip combatiu dins el seu camp que amb la seva ordenada defensa ha complicat el nostre joc d'atac, ja que ha costat més que altres ocasions arribar a la porteria contraria, tot i aixi el control ha estat nostre durant tot el partit i ells apenes han inquietat la nostra porteria, ja que el treball en defensa dels jugadors ha estat molt acertat.
El primer gol no ha tardat en arribar i la fet en Josep Truyol, amb el marcador a favor hem combinat amb paciencia cercant la opció de poder superar la defensa local, el segon gol ha arribat en el segon quart quan en Toni Gomila ha finalitzat una jugada, ja en els darrers quarts ha arribat el definitiu 0 a 3 que ha convertit en Borja Pons, en aquests darrers quarts hem disposat de bones ocasions per haver marcat més gols, peró la victoria ja la teniem controlada.
A falta de 2 partits l'equip es més lider i en el proxim partit a casa ens podriém proclamar campions de copa.
ENHORABONA A TOT L'EQUIP, SEGUIU AIXI AL.LOTS.

divendres, 21 de desembre del 2012

NIL MELIÁ NOU FITXATGE PER L'EQUIP DE REGIONAL.

Desde avui tenim la sort de comptar amb un nou reforç per l'equip de regional, es tracta del jugador ciutadellenc Nil Meliá de 25 anys que fins aquesta mateixa setmana ha format part del Penya Ciutadella durant les darreres 6 temporades i mitja, la temporada passada va ser peça clau en l'ascens amb el Penya així com la consecució de la copa i lliga regional, la temporada 2010-11 també va conseguir la copa amb el Penya.
En Nil juga de mitja punta i també pot jugar per la banda, es ràpid i te qualitat, es un jugador que pot ajudar en la consecució del titol de lliga.
Molta sort Nil i benvingut en el Ferre.

dijous, 20 de desembre del 2012

A LA VENDA ELS LLIBRES I REVISTA DE LA HISTORIA FUTBOL.

El passat dissabte es va presentar en el consell insular el primer tom de la colecció de la associcació de la memoria historica, i també la primera revista, la veritat tots els colaboradors i desde la associació han fet una feina impresionant per recollir totes les dades, en aquest primer tom i trobaréu totes les estadistiques de totes les categories de la temporada 2010-11, les estadistiques complertes dels nostres equips que jugavén a tercera divisió, juvenil nacional i regional preferent, al preu de 15 euros i la revista 2 euros.
Nosaltres en tenim a la vostra disposició a les oficines del club per el preu de 15 euros el tom i la revista a 2 euros.
Els interessats passau-vos de 18,30 a les 21,00 hores i ho podreu adquirir.





REGIONAL PREFERENT. DIUMENGE A LES 16.30 H.

2ªJORNADA. CE FERRERIES - AT CIUTADELLA.
Abans de l'aturada de nadal tenim un partit important i dificil contra l'Atletic Ciutadella, després de la derrota en la primera jornada necessitám una victoria perque els equips no s'escapin i davant un dels millors equips que vam jugar no fa massa setmanes en la semifinal de copa i ens ho va posar molt dificil, es un bon equip molt compensat en les seves posicions i el darrer fitxatge de Nin del Penya será un altra jugador en atac a tenir en compta, en la primera jornada van empatar a casa seva contra el Menorca i tindrém que fer les coses molt be per superar la seva ordenada defensa i també aturar les perilloses i rapides contres dels seus jugadors.
Nosaltres aprofitarém per corretgir errors del partit a Sant Lluís i sortir amb la maxima intensitat de conseguir la victoria per aixó tindrém que estar be com equip i treballar amb paciencia tot el partit, per aquest partit recuperarém alguns dels jugadors que no van poder jugar el passat dissabte, peró posiblement en Toni Rodriguez i Angel Pulido tindrán molt complicat poder reapareixer.
El més important es anar recuperant-nos fisicament i estar a punt per el decisiu partit que jugarén en la tercera jornada en el camp del Menorca.
Una vegada més tindrém el suport de la nostra afició, la millor de totes.

dimecres, 19 de desembre del 2012

PARTITS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.

JUVENIL. DISSABTE A LES 17.00 HORES.
12ªJORNADA. CCE SANT LLUÍS - CE FERRERIES.
L'equip juvenil jugara el darrer partit d'aquest any, abans del descans de Nadal ja que la competició es reprendra el dia 12 de gener, en aquesta ocasió jugarém en el camp del Sant Lluís, cinqué classificat amb 13 punts es un equip que va començar de manera fluixa pero a mesura que han anat passant les jornades han anat a més i en el darrer partit van posar en series dificultats l'Sporting dins el seu camp i son l'unic equip que van guanyar de manera sorprenent al Menorca, per tant tindrém que fer un partit serio i intens per poder conseguir posar el dificultats l'equip lluisser.

CADET. DIUMENGE A LES 11.00 H.
13ªJORNADA. CE FERRERIES - SPORTING ILLA MENORCA.
Els cadets jugaran dins el nostre camp contra l'Sporting Illa Menorca, després de la jornada de descans l'equip que entrena en Canari intentara acabar l'any de la manera fantastica que han iniciat la competició de lliga en que després de 11 partit esteim invictes a la part alta de la classificació, l'equip maonés no es el temible equip de la temporada passada ja que molts eren de segon any i aquesta son juvenil peró es un blog que no donara res per perdut i tindrém que jugar amb la mateixa intensitat i serietat de cada partit.

INFANTIL A. DISSABTE A LES 11.30 H.
9ªJORNADA. MENORCA AT - CE FERRERIES.
L'equip infantil A jugará el darrer partit de copa, en que hem fet una gran competició amb el subcampionat assegurat lo que es una bona noticia per l'equip que entrena en Flores, en aquest darrer partit podrem veure un gran partit en el camp del Menorca primer classificat que ens dur 3 punts peró te un goalaverage general bastant dificil de superar, peró amb la tranquilitat de la feina ben feta intentarém anar a jugar amb la progressió de les darreres jornades i conseguir algun punt i agafar confiança i moral per la lliga.

INFANTIL B. DISSABTE A LES 11.00 H.
9ªJORNADA. CE FERRERIES - CD MENORCA.
Darrer partit de copa per l'infantil B que ha fet un digne paper en la competició en aquesta primera experiencia de jugar dins el camp gran, jugarém contra el Menorca que ens visita amb l'opció de conseguir el titol de copa nosaltres amb ordre i treball intentarém fer el fútbol en equip que hem vingut fer sense perdre la cara del partit i complicar les coses a l'equip contrari que compta amb jugadors de qualitat i vindran amb ganes de conseguir els 3 punts.

ALEVI A. DISSABTE A LES 11.30 H.
9ªJORNADA. CCE SANT LLUÍS - CE FERRERIES.
Els alevins A que entrena en Fredo jugarán en el camp del Sant Lluís quart classificat, amb la mateixa intensitat de cada partit anirém amb la intenció d'oferir un bon partit i tenir la sort que ens falta per conseguir alguna victoria, ja que el joc esta sent bo i segur que el dia que la sort ens acompanyi treurem bons resultats, ja que hem demostrat que som capaços de jugar de tu a tu contra qualsevol equip.

ALEVI B. DISSABTE A LES 10.00 H.
9ªJORNADA. CE FERRERIES - SPORTING ILLA MENORCA.
L'equip aleví b que entrena en Quel Carreras rebrá en el camp anexe a l'Sporting Illa Menorca darrer classificat, nosaltres afrontarém el partit amb la mateixa serietat dels darrers partits en que hem jugat a un bon nivell contra equips de la part alta, i es que amb treball i constancia es recullen els fruits, per aixó sense relaxar-nos ja que el rival no ho posara fácil intentarém acabar l'any amb un bon partit.

BENJAMÍ. DISSABTE A LES 12.15 H.
9ªJORNADA. ALAIOR AT - CE FERRERIES.
L'equip benjamí que esta completant una gran competició de copa en que compta els 8 partits jugats per victoria, jugarém a Alaior equip que és sisé classificat peró dins el seu camp acostuma a donar sorpreses i no ens podrém confiar i jugar igual que ho venim fent cada setmana, amb ganes i feina en equip.

dilluns, 17 de desembre del 2012

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

Aquesta es la situació dels nostres equips en les seves competicions.

REGIONAL PREFERENT. LLIGA:
Classificasió: 10é. PJ: 1. PG: 0. PE: 0. PP: 1. GF: 1. GC: 3. AV: -2. PUNTS: 0.

GOLEJADORS: 9 GOLS: Juanlu. 5 GOLS: Fabri Miranda. 2 GOLS: Miguel Caballo. 1 GOL: Xavier Barber i Tomeu Mir.


JUVENIL. COPA.
Classificació: 7é. PJ: 11. PG: 2. PE: 1. PP: 8. GF: 14. GC: 34. AV: -20. PUNTS 7.

GOLEJADORS: 4 GOLS: Samba Bah. 3 GOLS: Sergi Mercadal. 2 GOLS: Tonio Ruiz i Miquel Arguimbau. 1 GOL: Josep Janer Florit, David Martinez i Miquel Pons.


CADET. LLIGA.
Classificació: 3er. PJ: 11. PG: 6. PE: 5. PP: 0. GF: 33. GC: 12. AV:+21. PUNTS: 23.

INFANTIL A. COPA.
Classificació: 2ón. PJ: 8. PG: 6. PE: 1. PP: 1. GF: 45. GC: 4. AV:+41. PUNTS: 19.

INFANTIL B. COPA.
Classificació: 6é. PJ: 8. PG: 3. PE: 1. PP: 4. GF: 15. GC: 17. AV-2. PUNTS: 10.

ALEVI A. COPA.
Classificació: 9é. PJ: 7. PG: 1. PE: 3. PP: 3. GF: 15. GC: 20. AV:-5. PUNTS: 34.

ALEVI B. COPA.
Classificació: 8é. PJ: 7. PG: 2. PE: 0. PP: 5. GF: 13. GC: 23. AV-10. PUNTS: 34.

BENJAMÍ. COPA.
Classificació: 1er. PJ: 8. PG: 8. PE: 0. PP: 0. GF: 74. GC: 9. AV:+65. PUNTS: 56.

diumenge, 16 de desembre del 2012

REGIONAL PREFERENT. SANT LLUÍS 3 - FERRE 1.

Ahir l'equip de regional va debutar en la lliga, va ser en el camp del Sant Lluís que va sorprendre al nostre renovat equip per 3 a 1, es va poder veure que no hi haurá cap equip fácil en la lliga i l'equip lluisser donará algun ensurt, el partit va començar amb nosaltres creant una bona ocasió, ja que quan en Juanlu és quedava tot sol davant el porter, el linier va marcar un més que dutbos fora de joc, a partir d'aqui l'equip local ens va sorprendre conseguint 2 gols en 2 minuts, que van ser un cop dur i va costar refer fins el descans, ells es van motivar i van jugar amb gran intensitat, sense donar-nos opcions en atac, l'equip continuava lluitant i poc a poc va conseguir frenar la presió del rival que es va trobar amb un gol de corner en el minut 33, va ser un cop moral pero ens vam intentar refer, per intentar conseguir un gol que donés una opció de remuntar per el segón temps, abans del tercer gol visitant haviém creat la nostra segona ocasió que no va arribar a ser ja que de nou quan en Juanlu és quedava davant el porter ens van pitar un altra més que dubtos fora de joc, peró hem de reconeixer que no vam estar encertats en el primer temps.
Després de la represa la cosa va cambiar i vam intentar tirar d'orgull i sense res a perdre ja vam estirar lineas, per poder marcar algun gol, ho va conseguir en Fabri en el minut 25 de la represa, lo que va animar els jugadors per anar cap el segon gol, el domini era nostra contra un equip que és va dedicar a defensar el resultat, en 3 bones ocasions vam poder arribar, no és va conseguir el segon gol que hagués posat emoció peró ho vam intentar amb totes les ganes fins el final sense trobar l'encert que faltava en les ocasions que vam tenir.
Una derrota que servira per poder corretgir errors de cara a proxims partits, i saber que no ens ho posarán fácil en cap partit, peró més val una derrota ara en el principi quan encara hi queda tota la lliga per reaccionar.

JUVENILS. ALAIOR 3 - FERRE 1.

Ahir capvespre l'equip juvenil va perdre a Alaior per 3 a 1, va ser un partit més igualat del que diu el resultat, ja que fins el darrer minut l'equip alaiorenc no va poder anotar el gol de la tranquilitat, durant bona part del partit el joc va ser obert contra un equip semblant a nosaltres, bastant jove en fase de construcció i amb algun bon jugador, en el primer temps amb un gran esforç vam poder avançar-nos amb un gol del porter Miquel Arguimbau, en defensa haviem estat encertats tallant les incursions de l'equip local, per mala sort nostra ens van empatar al cap de pocs minuts per lo que no vam tenir temps d'haver pausat el joc, pero es va arribar al descans amb empat.
A partir del segon temps l'equip local va apretar més, lo que va obligar a estar atents i no cometre errors, en cap moment vam renunciar a anar cap a la seva porteria, ells en defensa van estar ben ordenats i no va ser fácil crear moltes ocasions de gol, en el minut 24 l'Alaior es va avançar amb un gol del nostre ex jugador Sergi Pelaez, ells es van arreplegar fins el final, nosaltres ho vam intentar de totes les maneres sense sort, pero hem de destacar l'actitud de l'equip que ho va donar tot, en el darrer minut va arribar el tercer gol que va ser massa castig per l'equip.
La setmana que ve jugarém de nou a fora, en el camp del Sant Lluís amb la intenció de fer un bon partit, i treure algun resultat positiu.

INFANTIL A. FERRE 1 - PENYA CIUTADELLA 0.

L'equip infantil A va conseguir una nova i treballada victoria contra el Penya Ciutadella per 1 a 0, com preveiem davant vam tenir un dels millors equips de la categoria que es va mostrar un equip incomode que va esperar tancat darrera esperant l'ocasió de sorprendre amb alguna contra ja que compten amb bons jugadors, nosaltres a base de tocar amb tranquilitat vam saber trobar l'ocasió de fer el primer gol, pero no va ser fins en el minut 3 del segon temps quan en David Florit conseguia marcar, el partit va seguir amb la mateixa dinamica més control per part nostra que vam saber tallar el joc d'atac visitant que va intentar conseguir l'empat en un parell d'embestides, nosaltres en el primer temps haviem disposat d'alguna ocasió per haver-nos avançat aixi com en el segon temps per haver sentenciat amb un gol més.
Una victoria que confirma la progressió del nostre equip quan queda un partit per acabar la copa, sera en el camp del Menorca que ens dur 3 punts, tot i tenir l'average molt complicat anirém a jugar amb ganes de conseguir la victoria i empatar a punts, peró el més important és que l'equip va mostrar de nou que esta a punt per afrontar amb ganes la lliga.

INFANTIL B. MERCADAL 2 - FERRE 2.

Els infantils b van conseguir un valuós empat a 2 en el camp des Mercadal, el rival es troba en un bon moment i va ser un equip complicat de jugar que no va deixar de insistir fins el final, peró nosaltres de nou vam estar encertats com equip i vam donar bona replica sempre, en un partit que va estar molt disputar i vistós amb alternancies en el joc i resultat.
Abans d'arribar el primer gol, ja s'havien produit les primeres ocasions tant per part nostra com l'equip contrari, va ser en el minut 26 que l'equip loca es va avançar pero la reacció de l'equip va ser rapida i efectiva ja que en el minut 33 en Jordi Moll va fer l'empat, el partit quedava obert per el segon temps.
A poc de la represa en Jordi Moll de nou marcava i ens posava en avantatge, durant bastants minuts vam poder aguantar amb el marcador a favor i alguna jugada per haver sentenciat el partit, peró a menys de 10 minuts per el final el Mercadal va conseguir empatar, en els minuts que hi quedavém ho vam intentar peró el punt va ser un bon resultat fruit del bon joc i treball fet.

ALEVÍ A. FERRE 1 - SPORTING ILLA MENORCA 1.

Ahir de nou l'equip aleví A va fer un bon partit contra l'Sporting un dels equips capdavanters, es va conseguir un empat a 1 gols en un partit vibrant en que els dos equips van voler dur la iniciativa del joc, fins el final van anar a per la victoria demostrant que esteim jugant molt millor del que diuen els resultats, ja que per l'esforç mostrat en cada partit i la gran quantitat d'ocasions que cream mereixem més premi, peró jugant així prest trobarém la recompensa.
Desde l'inici van sortir els jugadors a per el partit, presionant amb insistencia quan l'equip maonés tenia la pilota per recuperar la pilota i poder sorprendre amb velocitat, aixi abans del descans en Joan Goñalons va conseguir el primer gol, que era el just premi a l'esforç i ordre que haviem mostrat, a partir d'aqui vam seguir amb ganes de defensar amb treball d'equip el resultat, amb l'intenció de poder trobar espais per fer algun gol més.
A poc de començar el tercer quart l'equip maonés va conseguir empatar, i el partit es va obrir de nou amb el nostre equip tinguént més presencia en atac i molt ben colocat en defensa, fins el final ho vam intentar de poder fer el segon gol que valia els 3 punts, peró no vam tenir la sort necessaria.
Anims equip seguiu aixi, amb aquestes ganes que mostrau en cada partit.

ALEVÍ B. PENYA CIUTADELLA 1 - FERRE 0.

Avui matí l'equip aleví b ha seguit en la bona progressió mostrada la passada jornada i ha fet un bon partit en el camp del Penya Ciutadella, segon classificat en que tot i perdre per un ajustat 1 a 0, hem sabut fer un partit, en que amb ordre i esforç per part de tot l'equip hem frenat la zona de creació de l'equip contrari que no ha pogut superar, la nostra defensa amb facilitat, ha estat una llastima ja que per el bon treball de tots mereixien haver puntuat com a premi, pero tot i perdre a vegades es poden treure conclusions positives, ja que és important anar aprenent i progressant en cada partit, ja que avui en cap moment hem jugat amb por i hem cregut amb les nostres forces per poder donar la cara contra un bon equip, hem de seguir així pas a pas en cada partit.

BENJAMÍNS. FERRE 7 - MENORCA AT 2.

Ahir l'equip benjamí va sumar una nova victoria davant un bon rival com va esser el Menorca, el partit es va guanyar per 7 a 2 peró no va ser tan fácil com diu el marcador i es que durant els primers 2 quarts l'equip maonés ens va donar una bona replica i vam anar al descans amb un ajustat 3 a 2, poc despres de començar el partit ens van sorprendre amb un gol, peró amb tranquilitat i jugant en equip es va poder remuntar, amb gol de Josep Truyol que també va ser l'autor de 2 gols mes abans del descans, pero de nou el Menorca va tornar a donar emoció amb un gol que ajustava el resultat.
Els jugadors van sortir amb ganes de resoldre a partir del tercer quart i no van voler donar opció a l'equip rival, en Toni Gomila amb 2 gols en aquest quart posava el partit ben encaminat, el partit es va obrir més ja que ells van voler cercar escurçar distancies i aixó ho vam aprofitar per poder anotar, dos gols més, primer en Carlos Pons feia el sisé gol, i va tancar el marcador en Toni Gomila deixant el 7 a 2, tot i l'abultada victoria es va veure un partit més obert dels que haviem jugat fins ara, la qual cosa també es positiva per aprendre a jugar i saber jugar en diverses situacions.
ENHORABONA A TOTS ELS JUGADORS PER AQUESTA NOVA VICTORIA, TOCA SEGUIR PAS A PAS EN CADA PARTIT SEMPRE AMB GANES D'APRENDRE.

divendres, 14 de desembre del 2012

XERRADA I EXERCICIS DE PSICOMOTRICITAT.

El passat dimecres vam tenir la oportunitat de comptar amb la colaboració de la experta en psicomotricitat la senyora Rossanna Roncal que va fer una xerrada en els al.lots de 4 i 5 anys del poliesportiu, en ella hi van intervenir tots els al.lots que van fer els exercicis que els hi va impartir. Desde el club esteim molt agraits per aquesta colaboració que va ser de bona ajuda per els al.lots, a traves de la nostra directora esportiva Lucia Barca.









A LA VENDA LES BUTLLETES PER LA PANERA.

Desde aquest dimecres hi ha posada la panera que com cada any hem posat en el mostrador de c'an Canaleta, en és carrer nou numero 4, podeu adquirir les butlletes en el bar des club, en el bar des camp, nauko i també a traves dels directius, cada butllete te 4 numeros a 1 euro cadascún, entre d'altres hi ha un bitllet de 500 euros i moltes coses, anims i molta sort.

dijous, 13 de desembre del 2012

REGIONAL PREFERENT. DISSABTE A LES 17 HORES..

1ªJORNADA. CCE SANT LLUÍS - CE FERRERIES.
Aquesta setmana comença l'hora de la veritat amb sa liga regional, competició que es el máxim objectiu del nostre club, per aixó afrontarém el partit amb la maxima intensitat en un camp que no sera gens fácil ja que el Sant Lluís sa reforçat amb gent jove de qualitat i fisicament es un blog intens, tindrem varies baixes importants peró els que juguin farán el posible per treure els 3 punts.

PARTITS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.

JUVENIL. DISSABTE A LES 16.30 H.
11ªJORNADA. CE ALAIOR - CE FERRERIES.
Aquesta setmana l'equip juvenil jugará a Alaior contra un equip majoritariament de primer any com nosaltres, ens trobarém un equip que toca be la pilota i en les darreres setmanes han anat a més, ja que es un equip en fase de progressió, nosaltres intentarém anar a fer un bon partit com en la primera volta i sorprendre a l'equip alaiorenc amb ordre i treball.

INFANTIL A. DISSABTE A LES 11.00 H.
8ªJORNADA. CE FERRERIES - PENYA ORIENT.
L'equip infantil A tindrá una bona prova davant un bon rival com es l'Orient, tercer classificat amb catorze punts, esperém veure un partit obert ja que ells no renunciaran a l'atac, per nosaltres arriba en un bon moment ja que en les darreres setmanes hem duit una linea ascendent i els jugadors cada vegada tenen l'estil de joc que els mostre en Flores més assumit.

INFANTIL B. DISSABTE A LES 10.00 H.
8ªJORNADA. CE MERCADAL - CE FERRERIES.
Els infantils b que entrenen en Serín i en Camacho jugarán a Es Mercadal, contra un equip que va quart en la classificació i dins el seu camp es un blog complicat de jugar, ja que estan ben organitzats i lluiten, nosaltres intentarém jugar amb les nostres virtuts i amb ordre poder treure un bon resultat i seguir aprenent dins el camp gran en cada partit que juguém.

ALEVI A. DISSABTE A LES 11.15 H.
8ªJORNADA. CE FERRERIES - SPORTING ILLA MENORCA.
En aquesta jornada de nou ens visita un dels equips capdavanters l'Sporting que es segon a la classificació amb 5 victories i una derrota, l'equip intentará fer el bon treball que es va fer contra el Villacarlos per sorprendre l'equip maonés que no dona gaire opcions en defensa.

ALEVI B. DIUMENGE A LES 9.45 H.
8ªJORNADA. PENYA CIUTADELLA - CE FERRERIES.
Els alevins b que entrena en Fredo tindrán una dificil sortida en el camp del Penya Ciutadella, tercer classificat amb el gran perill del seu joc d'atac ja que acostumén a fer una bona mitja de gols, els jugadors afrontarán el partit amb la maxima ilusió després de la bona victoria de la darrera jornada intentarém mostrar ordre i treball en equip per dificultar el joc de l'equip contrari.

BENJAMÍ. DISSABTE A LES 10.00 H.
8ªJORNADA. CE FERRERIES - MENORCA AT.
La gran temporada que esta completant l'equip benjamí que compta els partits per victoria, tindrá una prova més complicada aquesta jornada ja que ens visitará el Menorca AT quart classificat que vindra a sorprendre amb ordre i alguna contra, nosaltres intentarém seguir amb la bona linea de joc i resultats.

dilluns, 10 de desembre del 2012

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

Aquesta es la situació dels nostres equips en les seves competicions.

REGIONAL PREFERENT. COPA. CLASSIFICACIÓ FINAL:
Classificasió: 1er. PJ: 8. PG: 5. PE: 2. PP: 1. GF: 15. GC: 5. AV: +10. PUNTS: 17.

SEMIFINAL TORNADA: CE FERRERIES 2 - AT Ciutadella 0.

Final COPA REGIONAL: CE FERRERIES 0 - CD MENORCA 0. Campió Menorca per penals.

GOLEJADORS: 9 GOLS: Juanlu. 4 GOLS: Fabri Miranda. 2 GOLS: Miguel Caballo. 1 GOL: Xavier Barber i Tomeu Mir.

JUVENIL. COPA.
Classificació: 7é. PJ: 10. PG: 2. PE: 1. PP: 7. GF: 13. GC: 31. AV: -18. PUNTS 7.

GOLEJADORS: 4 GOLS: Samba Bah. 3 GOLS: Sergi Mercadal. 2 GOLS: Tonio Ruiz. 1 GOL: Josep Janer Florit, David Martinez, Miquel Arguimbau i Miquel Pons.


CADET. LLIGA.
Classificació: 3er. PJ: 11. PG: 6. PE: 5. PP: 0. GF: 33. GC: 12. AV:+21. PUNTS: 23.

INFANTIL A. COPA.
Classificació: 2ón. PJ: 7. PG: 5. PE: 1. PP: 1. GF: 44. GC: 4. AV:+40. PUNTS: 16.

INFANTIL B. COPA.
Classificació: 6é. PJ: 7. PG: 3. PE: 0. PP: 4. GF: 13. GC: 15. AV-2. PUNTS: 9.

ALEVI A. COPA.
Classificació: 10é. PJ: 6. PG: 1. PE: 2. PP: 3. GF: 14. GC: 19. AV:-5. PUNTS: 29.

ALEVI B. COPA.
Classificació: 8é. PJ: 6. PG: 2. PE: 0. PP: 4. GF: 13. GC: 22. AV-9. PUNTS: 30.

BENJAMÍ. COPA.
Classificació: 1er. PJ: 7. PG: 7. PE: 0. PP: 0. GF: 67. GC: 7. AV:+60. PUNTS: 49.

diumenge, 9 de desembre del 2012

FINAL COPA REGIONAL. FERRE 0 - MENORCA 0. DERROTA EN ELS PENALS.







Ahir es va jugar la final de copa regional, era la desena vegada que hi arribavém, totes les anteriors les haviem guanyades peró ahir no va poder ser i l'equip després de lluita de manera encomiable va perdre en la loteria dels penals, el partit havia acabat amb empat a 0 gols contra el Menorca que finalment va ser el campió.
El partit va estar molt disputat desde l'inici amb un Menorca que va voler sorprendre en l'inici de partit, peró la defensa ben ordenada va frenar el perill, el partit va estar marcat per el cansansi dels equips d'haver jugat 3 partits en una setmana, nosaltres vam arribar al partit amb varis jugadors importants molt carregats fisicament, a pesar d'aixó l'equip va lluitar de manera encomiable tot i perdre no queda més que felicitar-los i pensar en la lliga, a mesura que van anar passant els minuts sobretot els 20 darrers va ser quan vam dominar més i es van tenir les millors ocasions per haver desfet l'empat, una d'elles un cop de cap den Juanlu i una altra que no vam arribar, durant el primer temps ells havien tingut més la pilota peró sense crear mes que una ocasió clara de perill, nosaltres sabent que el partit durava 90 minuts i que no passes factura el partit de dijous vam guardar forces per el segon temps, en que el joc va començar igualat peró com anaven passant els minuts anavém dominant més, ells no van crear gaire ocasions clares una en podem comptar.
El Menorca que te un bon equip va ser un equip combatiu i ben organitzat en defensa que també ens va costar de superar, l'equip amb un gran esforç fisic va arribar al final del partit amb empat i després la loteria dels penals va donar la copa en el Menorca, només queda felicitar a l'equip contrari.
Nosaltres pensarém amb la lliga per disputar-la amb totes les ganes de guanyar-la, per aixó la setmana que ve anirém amb les maximes ilusions a Sant Lluís, un equip com vam comprobar en la copa no sera fàcil, peró durant aquesta setmana esperém recuperar tots els jugadors de les molesties i sobrecargues.
També volem agrair el gran suport que vam tenir de part dels nostres aficionats que van assistir en massa i van ser majoria i van animar l'equip, i es que amb aixó no ens guanya ningu.

JUVENIL. FERRE 1 - SPORTING MAHONÉS 3.

Aquest capvespre l'equip juvenil ha jugat contra un dels equips favorits de la copa regional l'Sporting Mahonés que ha guanyat per 1 a 3, els nostres jugadors han lluitat durant tot el partit peró la qualitat de l'equip maonés principalment en atac ha estat molt dificil de contrarrestar, durant el primer temps en 5 minuts hem rebut 2 gols que han estat un cop dur per l'equip, que ha conseguit retallar distancies amb un gol de penal que ha marcat el nostre porter Miquel Arguimbau, a partir d'aqui hem intentat presionar la seva porteria, peró davant teniem un equip ordenat que ha dificultat la nostra zona de creació només en un parell d'arribades hem pogut tenir alguna opció, el perill eren les contres de l'Sporting i en una d'aquesta han fet el tercer gol, quedaven uns 20 minuts i fins el final hem insistit per fer algun gol que poses emoció en el partit peró no ha estat posible.
L'equip jugara la setmana que ve a Alaior amb ganes de sorprendre i treure un bon resultat.

CADETS. UD MAHON 1 - FERRE 5.

Els cadets segueixen en una linea de joc i resultats guanayant en el sempre dificil camp de la unió per un contundent 1 a 5, un partit molt complert de nou en que amb un bon joc hem dominat, la clau del partit ha estat en el gran primer temps que han fet els jugadors que entrena en Canari conseguint 4 gols, tots fabricats en bones jugades en equip, en Joan Vidal ha estat l'autor del primer gol en el minut 3, a partir d'aqui hem agafat confiança i hem estat atents en tasques defensives per aturar les internades de l'equip maonés, poc després ells s'han fet un gol en propia porta que ha facilitat la tranquilitat en el joc, en ple moments de bon joc nostre han arribat 2 gols més en Joan Vidal de nou ha conseguit el tercer gol, encara abans del descans en Paco Porras ha fet el quart, lo que ha assegurat la victoria.
Durant el segon temps hem tocat més per controlar el joc sense precipitar-nos, en Joan Vidal ha fet el cinqué gol i un hat trick, la unió ha fet el gol de l'honor.
Molt be tot l'equip cadet jugant a un bon nivell i seguint invicte, anims al.lots seguiu aixi cada partit.

INFANTIL A. UE SAMI 0 - FERRE 11.

L'equip infantil A ha conseguit una contundent victoria en el camp del Sami per 0 a 11, d'aquesta manera els jugadors que entrena en Flores ha seguit amb la mateixa dinamica de les darreres setmanes i han mostrar que van a més en cada partit, jugant un bon fútbol i mostrant serietat d'equip, desde l'inici hem duit el domini i ja pocs minuts després hem creat la primera ocasió, el gol ha tardat en arribar ja que en Sergi Bosch en el minut 7 ha fet el primer gol, a partir d'aqui hem pogut jugar millor el nostre fútbol i no hem donat opció a la reacció del Sami, ja que en el minut 12 en David Florit ha fet el segon gol, el partit s'ha començat a trencar ja que amb el nostre joc rapid hem creat molts problemes a la defensa contraria, en el minut 16 Oscar Roca ha fet el tercer gol, abans del descans encara han arribat més gols ja que en David Florti de nou ha tornat a marcar i n'Oscar Roca en el minut 25 ha fet el cinqué gol.
Els jugadors han seguit amb la mateixa intensitat i aixó ha servit perqué en Francesc Bosch amb 2 gols més poses el 0 a 7 en el marcador, durant el segon temps amb el partit romput han seguit arribant més ocasions i gols fins a 4 més, primer en Sergi Bosch ha marcat per poc després n'Isaac Alcaide fer el nové gol, de nou en Francesc Bosch i David Florit han fet els 2 darrers gols per tancar el resultat en 0 a 11.
Enhorabona a tot l'equip per aquesta brillant victoria colectiva, cada partit amb aquesta serietat i joc colectiu per seguir endavant

ALEVÍ A. PENYA CIUTADELLA 5 - FERRE 2.

Avui matí no ha pogut ser per l'equip alevi A que entrena en Fredo, han perdut per 5 a 2 en el camp del Penya Ciutadella una derrota massa abultada per els al.lots que no mereixien aquest castig, nosaltres de nou hem creat ocasions de gol peró no hem tingut sort davant la porteria contraria, lo que si ha tingut l'equip ciutadellenc que ha encertat en les primeres ocasions que ha tingut i ha estat clau per el devenir des partit ja que el Penya ha pogut jugar més endarrerit cercant la contra.
Nosaltres hem anotat en 2 ocasions, el primer gol ha estat marcat per n'Aleix Febrer i el segon gol en David Marrades, a part d'aquestes hem disposat d'altres ja que els jugadors sempre han donat la cara i han lluitat fins el final per escurçar distancies.
Ara ja queda pensar en el proxim partit i pensar que ho donarém tot per poder corretgir errors i treure un resultat positiu, anims equip de les derrotes sempre es pot aprendre.

BENJAMINS. PENYA ORIENT 0 - FERRE 12.

L'equip benjamí continua en plena forma, els al.lots ahir van guanyar per un clar 0 a 12 en el camp de l'Orient, un partit en que vam ser molt superiors durant tot el partit i les ocasions es van succeir de manera continuada, ja en el primer quart es va veure que l'equip local no podria frenar-nos, en Guillém Marqués va fer el primer gol en el minut 4, peró l'equip no es va relaxar i va seguir jugant a un bon nivell, en Pere Janer va fer el segon gol en el minut 6, el partit ja estava encaminat peró pocs minuts després en Rubén Alcaide feia el tercer gol.
A més nosaltres en defensa vam estar molt encertats i no vam tornar a concedir gaire perill a l'equip rival, en Guillém Marqués va fer 2 gols més que deixaven el resultat en 0 a 5, peró els gols seguien arribant i en Rubén Alcaide ve tornar a marcar fent el sisé gol, en Josep Truyol va ser l'encarregat de fer un altra gol, eren uns minuts en que vam atacar de manera constant la porteria rival, en Pere Janer va fer el vuité gol ja en el tercer quart, poc després en Rubén Alcaide va tornar a marcar fent el 0 a 9, en Josep Truyol va fer 2 gols més, i l'encarregat de tancar la golejada va ser n'Albert Pons, deixant el resultat en un clar 0 a 12.
Ara l'equip queda lider en solitari, només queda felicitar l'equip que tot i les victories cada partit hem de jugar amb les mateixes ganes pensant que de cada partit s'apren un poc més.

dissabte, 8 de desembre del 2012

INFANTIL B. FERRE 2 - PENYA CIUTADELLA 5.

Avui matí l'equip infantil b ha perdut per 2 a 5 contra el Penya Ciutadella, l'equip visitant ha estat superior pero el resultat ha estat massa abultat ja que la diferencia no ha estat tant gran, els jugadors sempre han donat la cara i en varies fases del partit hem apretat de valent tinguent ocasions per haver-nos apropat en el marcador, la diferencia més gran ha estat l'encert davant porteria.
Desde l'inici l'equip ha sortit intens coneguent la qualitat del rival i ens hem avançat primer amb un gol den Jordi Moll, pero sense temps per poder disfrutar de l'avantatge en 3 minuts claus el partit ha cambiat ja que el Penya ha anotat 2 gols, l'equip sa esforçat per reaccionar i hem tingut alguna aproximació pero no hem pogut fer l'empat tot i que hem insistit fins el descans.
A la represa l'equip ha sortit amb ganes de fer la igualada pero en la primera aproximació el Penya ha fet el tercer gol que ho posava molt complicat, l'equip no ha aturat de lluitar i hem conseguit fer el 2 a 3 en Jordi Moll ha estat l'autor del gol, els jugadors han anat a presionar més amunt per conseguir l'empat i hem disposat de una bona ocasió, pero en 2 contres quan cercavém l'empat han fet 2 gols més deixant el resultat en 2 a 5 un castig massa gran per l'equip.
No passa res equip lluitant aixi un altra dia tindrem més sort, endavant.

ALEVI B. FERRE 2 - DOSA CF 0.

L'equip aleví b ha fet un bon partit avui matí i ha guanyat merescudament el Dosa per 2 a 0, quasi sempre hem duit la iniciativa peró en els primers 2 quarts ha costat més superar la defensa del Dosa que només ha inquietat en un parell d'aproximacions les més clares ocasions han estat nostres, i els jugadors han cercat amb insistencia la porteria contraria, la falta d'encert davant porteria ens ha privat d'haver pogut inaugurar el marcador abans del darrer quart en que finalment el bon joc i la pressió de l'equip ha fet justicia.
Els 2 gols els ha anotat n'Alvaro Borras en els minuts 4 i 11 del darrer quart, abans ja haviem disposat de 2 bones arribades, els gols han vingut del bon treball en equip, participant els jugadors en els 2 gols.
Molt be al.lots bona victoria que ajudara per seguir aprenent i progressant.

divendres, 7 de desembre del 2012

HI HAURÁ BUS PER ANAR A SA FINAL DE COPA.

Desde el club hem decidit posar un bus per que els nostres aficionats vagin a Alaior dissabte a veure sa final de copa, el bus partiria devora llevant a les 15,30 hores i tornaria sobre les 19 hores, amb un preu de 2 euros.

PER AIXÓ TOTS ELS INTERESSATS PASSAU AVUI DIVENDRES PER LES OFICINES DEL CLUB A PARTIR DE LES 18,45 HORES I FINS LES 21 HORES, I VOS APUNTAREU PER ANAR A VEURE LA FINAL DE COPA: CE FERRERIES - CD MENORCA.

REGIONAL PREFERENT. FERRE 2 - AT CIUTADELLA 0. A SA FINAL!!

Avui capvespre hem conseguit classificar-nos per la final de copa en guanyar per 2 a 0 a l'At Ciutadella, a base de creure en les seves possibilitats l'equip no ha parat de lluitar fins el final, hem arribat al descans amb empat a 0 gols peró la segona els jugadors han sortit a per totes i han conseguit els 2 gols que necessitavém, a més hem de destacar la gran assistencia d'aficionats amb una gran entrada que han envalentonat l'equip, el partit no ha estat fácil i l'equip ciutadellenc ha mostrat ser un bon rival que a la lliga será un equip a tenir en compta, ara sense gaire descans jugarém dissabte la gran final contra un equip fort com es el Menorca que ha conseguit la classificació guanyant en un emocionant partit al Migjorn per 2 a 1, esperém una gran final entre dos equips que juguén un futbol intens i conformam dos blocs solids.
L'equip ha sortit decidit desde l'inici tinguént en Fabri una bona ocasió en retallar el defensa rival i xutar de fora de l'area ajustat al pal, peró el porter en una bona aturada ha refusat, en Juanlu també ha disposat de una bona ocasió per fer el primer gol, el domini era nostre peró no podiém descuidar la defensa ja que la rapidesa dels jugadors de l'Atletic era perillosa cercant la contra, els minuts han anat passant amb alguna arribada per part nostra, peró la defensa visitant estava atenta per treure és perill, els jugadors no han deixat en cap moment de insistir fent una bona presió a els ciutadellencs, a pesar de tenir bones ocasions no hem pogut marcar durant el primer temps.
La segona part ha començat amb força per part nostra ja en els primers 5 minuts 2 bones ocasions una d'elles ha tocat en el pal podién haver posat en avantatge, més endavant hem anat arriscant i amb una gran jugada que ha començat en Fabri passant per n'Helenio a l'espai ha servit perqué pases a en Juanlu que no ha perdonat, conseguint el primer gol i igualant la eliminatoria, el gol ha donal ales a l'equip que ha anat a per el segon gol tancant l'equip visitant dins el seu camp en els millors moments de joc nostre, una arribada perillosa nostra ha servit con avís per la jugada posterior del segón gol, ha estat en Tomeu Mir que de forma magistral ha fet un gol olimpic de corner directe, l'eurofia sa desfermat entre jugadors i aficionats, en una segon part vibrant a partir d'aqui l'equip ciutadellenc ha passat uns mals moments ja que amb el marcador a favor hem disposat de 2 bones jugades per haver fet el tercer gol, en els darrers minuts hem defensat amb ordre les embestides visitants, conseguint la merescuda victoria.
Com a nota negativa destacar la lesió de Angel Pulido que ha caigut malament en una jugada i sa lesionat la cadera ha tingut que ser traslladat a la clinica Menorca i aquesta nit ha quedat ingressat, esperém bones noticies del nostre bon jugador i esperar que no tengui res romput com aixi en les primeres noticies fa preveure, també en Miguel Caballo ha tingut que ser substituit en fer-se mal en un hombro.
Amb tot esperém dissabte anar a Alaior a jugar la nostra desena final i conseguir el desé titol, ja ho sabeu afició, cap a Alaior a animar s'equip dissabte a les 16.30 hores.

Desde el club també volém dir que la nostra afició es la més numerosa i millor peró per aixó també hem de saber comportar-nos i no botar dins el camp ni tirar coses, aixi com no insultar l'arbitre i l'equip rival, ja que el respecte es imprescindible per poder dir que som els millors per aixó animám a la Penya que per favor, no boti ni tiri coses, animar per damunt de tot, ja que aixó va en perjudici nostre, tant en multes com posibles sancions.

ANIMS I FORÇA FERRE PER DISSABTE

dijous, 6 de desembre del 2012

BENJAMÍNS. FERRE 11 - MERCADAL 2.

L'equip benjamí no atura i de nou ha conseguit una clarissima victoria contra el Mercadal per 11 a 2, el partit no ha tingut historia ja que una gran sortida dels nostres jugadors, ha fet que conseguissin 5 gols durant els primers 10 minuts de partit hem estat molt encertats en aquest inici, aixó ha estat un cop dur per l'equip visitant que ha vist com el partit quedava trencat, l'encarregat de fer en primer gol ha estat en Rubén Alcaide, els gols s'han succeit molt ràpid en aquest inici i en Toni Gomila ha fet el segón, un minut després en Rubén Alcaide ha tornat a marcar, en Josep Truyol amb 2 gols posava el 5 a 0 en aquest inici de partit, el segon quart ha estat el mes mogut per les dues bandes ja que nosaltres hem fet el sisé gol per part de Rubén Alcaide, el Mercadal amb 2 gols ha escurçat distancies, peró l'equip ha seguit jugant amb les mateixes ganes i ha anat incrementant el marcador.
En Rubén Alcaide amb 2 gols més posava el 8 a 2 encara dins el tercer quart, per els darrers 12 minuts encara hem vist 3 gols més que han fet en Josep Truyol, poc després en Toni Gomila i ha tancat la golejada en Lluc Torrent, algun dels gols han estat de merits amb bones passades entre els jugadors.
ENHORABONA DE NOU A L'EQUIP I SEGUIU IGUAL AMB AQUESTES GANES QUE MOSTRAU CADA PARTIT.

dimecres, 5 de desembre del 2012

DIJOUS 6 A LES 16.30 H. CE FERRERIES - AT CIUTADELLA.

Recordám que dema tenim l'importantissim partit de tornada de la semifinal de copa, en que vam perdre per 1 a 0 en el primer partit i necessitarém guanyar per un marge de 2 gols per poder passar, l'equip esta amb moltes ganes de poder capgirar el resultat i jugar l'esperada final de dissabte, per aixó tindrém que sortir a per totes desde l'inici per poder marcar el més prest posible, sempre amb cap ja que no podém oblidar la defensa no fos cas ens fessin un gol i ja fos molt dificil de remuntat, com vam veure en el partit de dissabte aquest nou Atletic es un equip que ha sorprés que compta amb 3 o 4 veterans amb experiencia i joves jugadors que juguém amb molta ilusió i estan ben organitzats dins el camp, per lo que en defensa tindrém que jugar amb ordre i criteri per trobar espais.
Per aquest partit en Pere Vadell, esperá poder comptar amb tot l'equip que desde l'inici i haurá de posar intensitat, confiam comptar de nou amb la nostra gran afició demá en es camp de fútbol per poder conseguir classificar-nos per la final.

DEMA TOTHOM A ANIMAR A S'EQUIP, FORÇA FERRE!!!

dimarts, 4 de desembre del 2012

CONVOCATORIA SELECCIONS DIJOUS 6 DE DESEMBRE.

Aquest dijous 6 de desembre aprofitant el dia festiu, hi haurá una nova convocatoria de seleccions de fútbol base, aleví, intantil i cadet, en aquesta ocasió la trobada será en el nostre camp de Sant Bartomeu, aquesta vegada no es farán partits contra equips del nostre club sino que serán 2 seleccions que jugarán entre ells. Els horaris i jugadors convocats del nostre club son els següents:

Selecció aleví, estan citats a les 8.45 hores en el camp anexe de fútbol 7, per fer un entrenament i després a partir de les 10,00 hores, fer un partit entre la selecció a i b, del nostre club hi ha citat 1 jugador: Miquel Marqués Martí.

La selecció infantil es trobará a les 9,00 hores en el camp per fer un entrenament i després a les 10,00 hores començar el partit entre la selecció a i b.
Del nostre club han citat 2 jugadors: Carlos Allés i Marc Melià.

La selecció cadet esta citada a les 10,30 hores en el nostre camp de Sant Bartomeu, per després de fer un entrenament a les 11,30 hores fer un partit entre la selecció a i b.
Del nostre club hi ha citats fins a 4 jugadors: David Janer, Toni Sintes, Xavier Muro i Josep Capó.

Molta sort a tots i disfrutau d'aquesta experiencia.

dilluns, 3 de desembre del 2012

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

Aquesta es la situació dels nostres equips en les seves competicions.

REGIONAL PREFERENT. COPA. CLASSIFICACIÓ FINAL:
Classificasió: 1er. PJ: 8. PG: 5. PE: 2. PP: 1. GF: 15. GC: 5. AV: +10. PUNTS: 17.

SEMIFINAL ANADA: AT CIUTADELLA 1 - CE FERRERIES 0.

GOLEJADORS: 8 GOLS: Juanlu. 4 GOLS: Fabri Miranda. 2 GOLS: Miguel Caballo. 1 GOL: Xavier Barber.

JUVENIL. COPA.
Classificació: 6é. PJ: 9. PG: 2. PE: 1. PP: 6. GF: 12. GC: 28. AV: -16. PUNTS 7.

GOLEJADORS: 4 GOLS: Samba Bah. 3 GOLS: Sergi Mercadal. 2 GOLS: Tonio Ruiz. 1 GOL: Josep Janer Florit, David Martinez i Miquel Pons.


CADET. LLIGA.
Classificació: 3er. PJ: 10. PG: 5. PE: 5. PP: 0. GF: 28. GC: 11. AV:+17. PUNTS: 20.

INFANTIL A. COPA.
Classificació: 2ón. PJ: 6. PG: 4. PE: 1. PP: 1. GF: 33. GC: 4. AV:+29. PUNTS: 13.

INFANTIL B. COPA.
Classificació: 6é. PJ: 6. PG: 3. PE: 0. PP: 3. GF: 11. GC: 10. AV+1. PUNTS: 9.

ALEVI A. COPA.
Classificació: 10é. PJ: 5. PG: 1. PE: 2. PP: 2. GF: 12. GC: 14. AV:-2. PUNTS: 25.

ALEVI B. COPA.
Classificació: 10é. PJ: 5. PG: 1. PE: 0. PP: 4. GF: 11. GC: 22. AV-11. PUNTS: 23.

BENJAMÍ. COPA.
Classificació: 1er. PJ: 5. PG: 5. PE: 0. PP: 0. GF: 44. GC: 5. AV:+39. PUNTS: 35.

diumenge, 2 de desembre del 2012

REGIONAL PREFERENT. AT CIUTADELLA 1 - FERRE 0.

Ahir capvespre l'equip de regional va jugar el partit d'anada de la semifinal de copa, en un camp on hi va haver un gran ambient amb molts aficionats de Ferreries vam perdre per 1 a 0, una derrota injusta per lo vist que va venir precedit de un clamurós fora de joc, tot i el resultat l'eliminatoria segueix oberta amb les opcions ben obertes per dijous poder capgirar el resultat i jugar la final dissabte, per aixó tindrém que guanyar per un marge de dos gols sempre i quan no marquin, esperém dins el nostre camp amb l'empenta de l'afició i que els jugadors ho donarán tot.
El primer temps va ser controlat per nosaltres la major part de temps, l'equip ciutadellenc va ser un equip incomode que corre molt i esta ben ordenat a part de comptar amb bons jugadors, es va disposar de 2 xuts amb cert perill, el joc era molt per la zona mitja, en defensa vam estar encertats sense concedir cap ocasió clara a l'equip local, es veia intensitat ja que tots dos volien tenir el control, el segon temps va estar més obert en que vam disposar de bones ocasions de gol, una que no va arribar per res n'Helenio, una altra de Guel Bosch i 2 xuts de Juanlu un d'ells el van treure de la mateixa linea de gol, just després va venir la jugada polemica del gol local en fora de joc, amb el gol l'equip local es va esparonar i ens va costar trobar espais tot i provar ho amb insistencia fins el final, en dos corners va poder arribar l'empat, una jugada de Fabri per la banda també va acabar en una perillosa falta que no vam poder anotar, hi va haver 2 jugades polemiques dins l'area ja que un xut de Xavi va tocar en una ma de l'equip ciutadellenc i una falta van fer dins l'area, un altra posible penal.
Tot i la derrota dijous esperám fer un bon partit tot i que no será fàcil, per poder capgirar el resultat i jugar la final, un partit intens ens espera l'afició de nou intentará ser el jugador numero 12, endavant FERRE!!

JUVENIL. MENORCA 4 - FERRE 1.

Ahir capvespre el nostre jove equip juvenil va tenir que afrontar una de les sortides més complicades, en el camp del Menorca el millor equip de la lliga amb diferencia en que tot i perdre per 4 a 1, l'equip ho va donar tot fent un gran esforç i jugant de manera seria i ordenada, desde l'inici ells van sortir amb ganes de posar-se davant i ho van conseguir, poc a poc vam anar tinguent mes la pilota sense renunciar a l'atac, peró ells van estar bastant encertats durant el primer temps i van anotar més gols, els jugadors no van perdre la cara del partit en cap moment tot i el desgast que va obligar a fer l'equip maonés, en Tonio Carreras en una de les nostres aproximacions va fer el nostre gol, fins el final es va intentar poder conseguir algun gol més peró no va ser posible.
Amb aquesta actitud i serietat intentarém sorprendre la setmana que ve a un altra bon rival com es l'Sporting, segur que amb ganes podrém dificultar el seu perillós joc d'atac.

CADET. FERRE 2 - ALAIOR 2.

Emocionant partit el que han jugat avui els cadets, contra un dels millors equips de la categoria l'Alaior el resultat empat a 2 gols, el partit poc després de començar sa posat costa amunt ja que ells s'han avançat, peró la reacció ha estat molt bona i en 5 minuts ja haviem capgirat el marcador, primer ha estat en Paco Porras que ha fet l'empat i en Miquel Febrer ha posat l'equip en avantatge, només duiem 15 minuts i haviem vist bon fútbol amb 3 gols i intensitat, a partir d'aqui hem intentat serenar el joc i controlar el resultat amb encert ja que durant el primer temps només en una ocasió hem passat per perill, mentre que nosaltres també hem arribat a la seva porteria.
El segon temps ha estat més dificil ja que hem anat acusant més el cansanci i l'equip visitant ha apretat més conseguint l'empat en el minut 17, el partit tornava estar obert, ens hem apropat amb perill en 2 corners i també en altres jugades trenades per l'equip, hem cercat el tercer gol peró el rival ha estat més ordenat en defensa i han sortit en perill en 3 ocasions que finalment hem pogut desbaratar, entre l'encert de la defensa i del porter Alejandro, al final un punt que fa que siguin 10 partits invictes i empatats a punts entre els 3 primers equips.
Partit a partit intentarém seguir jugant com ho venim fent, amb ilusió i ordre.

INFANTIL A. CCE SANT LLUÍS 0 - FERRE 5.

L'equip infantil A igual que la setmana passada va fer un partit molt complert en el camp del Sant Lluís en que va guanyar per 0 a 5, durant tot el partit vam dur el pes del partit, desde els primers 10 minuts es va poder posar el partit a favor nostre amb 2 gols que van fer en Isaac Alcaide i Tonio Cantero, amb el resultat a favor vam poder fer millor el nostre futbol de tocar la pilota i amb constancia esperar l'opció per desbordar la defensa contraria, abans del tercer gol que va fer en Pere Enrich haviem tingut 2 bones ocasions, el Sant Lluís només va poder posar en perill la nostra porteria en alguna ocasió aillada, el treball defensiu va tornar a ser molt bo i no vam concedir gaire perill, el segon temps l'equip va seguir donant la cara sense deixar opcions que el Sant Lluís anotés algun gol que els hi donés opcions, en Tonio Cantero va fer el quart gol que no va ser el definitiu ja que en Francesc Bosch tancava el marcador amb el 0 a 5 definitiu i seguint amb la bona linea de joc mostrada en les darreres setmanes, mostrant que l'equip va millorant en cada partit.
Enhorabona equip, seguiu amb aquestes ganes i serietat de joc en equip.

INFANTIL B. FERRE 1 - PENYA CIUTADELLA 2.

L'equip infantil b va tenir un dificil partit contra el Penya Ciutadella que ens va guanyar per 1 a 2, va ser un partit emocionant amb alternatives i els nostres jugadors fent un partit molt serio va posar en series dificultats l'equip ciutadellenc que va fer el segon gol a pocs minuts del final, va ser un cop dur per l'equip que va lluitar amb ganes tot el partit per poder treure un resultat positiu que es mereixia per l'actitud i serietat mostrada, nosaltres ens haviem avançat en el primer temps amb un gol den Josep Pons després de rematar una jugada embarullada, a partir d'aquip vam intentar defensar amb ordre per tancar espais a l'equip visitant que compta amb jugadors tecnics, el bon treball va fer que fins el segon temps no ens puguessin empatar, nosaltres vam disposar d'alguna oportunitat per desfer l'empat ja que les nostres arribades tenien perill, el partit anava passant i estava obert, finalment el Penya va conseguir la victoria peró de nou l'equip ha d'estar orgullós per la imatge mostrada, en que es pot plantar cara i jugar de tu a tu contra els rivals.

ALEVI A. FERRE 1 - AT VILLACARLOS 1.

Ahir l'equip aleví A va jugar a un gran nivell contra el lider Villacarlos, conseguint un empat a 1 gol, un resultat que va ser injust per els nostres jugadors ja que només la falta de punteria davant la porteria contaria ens va privar de una victoria que mereixiem, el partit va ser molt interessant contra un bon rival que va oferir ordre i tambe intensitat, el nostre equip va fer un gran esforç ahir per dur el control del partit i no donar opcions a l'equip des Castell, vam conseguir avisar la porteria contaria unes quantes vegades, fins que en David Marrades va fer el gol de l'empat dins el darrer quart, va ser un autentic golas quasi sense angle, aixó va esperonar l'equip per oferir uns darrers 10 minuts emocionants en que vam disposar de fins a 3 bones ocasions de gol, tot i no poder guanyar jugant així les victories arribarán i es pot plantar cara a qualsevol equip, anims seguiu aixi.

BENJAMINS. SAMI AT 0 - FERRE 9.

L'equip benjamí seguix jugant a un gran nivell i ahir va guanyar de manera clara el Sami per 0 a 9, en un partit que els nostres jugadors no van donar opció a l'equip rival que no va crear perill en tot el partit, tot i tenir el partit guanyat en els darrers dos quarts no vam baixar els braços en cap moment fent el nostre joc en que arribavém amb frecuencia a la porteria ciutadellenca i presionant fent un bon treball en equip en feines defensives.
A pocs minuts de l'inici ja va arribar el primer gol que va fer en Toni Gomila, a partir d'aqui es va poder jugar amb mes tranquilitat per part nostra, a punt d'acabar el primer quart el partit quedava encaminat ja que en Borja Pons amb 2 gols va posar el 0 a 3, el segon quart va seguir amb la mateixa dinamica, en Pere Janer va fer el quart gol i poc després en Borja feia el cinqué gol.
La nostra superioritat es demostrava amb el gran perill que creavém cada vegada que arribavém dalt, n'Albert Pons va fer el sisé gol, després va ser en Carlos Pons que va anotar un altra gol era el seté, encara hi quedava temps hi van arribar 2 gols més que van anotar en Pere Janer i en Guillém Marqués que va fer el definitiu 0 a 9, una victoria que ens segueix donant la primera posició peró amb el Dosa empatat a punts lo que fará que tinguém que jugar cada partit amb les maximes ganes.
Enhorabona a tot l'equip per aquesta victoria.

ALEVI B. UD MAHÓN 3 - CE FERRERIES 2.

Ahir l'equip aleví va fer un partit serio i va plantar cara a un bon equip com es la Unió que va primer a la classificació ,el resultat 3 a 2 va ser fruit de un partit entretingut amb els dos equips creant jugades d'atac i jugant amb la maxima ilusió, el nostre equip va mostrar una imatge solida, es va tenir que fer un bon treball d'equip per poder arribar fins el final amb opcions de conseguir l'empat, en David Cardona ens va avançar lo que va motivar els jugadors per creure en les seves possibilitats de poder donar la sorpresa i encara hi va haver temps perqué en Marcos Marin fes el segon gol, a base d'ordre vam intentar mantenir l'avantatge contra un equip que va tenir que donar el maxim per guanyar, en els darrers moments vam anar a per l'empat que per l'esforç dels jugadors durant tot el partit hagués estat un premi.
Del partit hem de treure conclusions positives, ja que vam demostrar que constancia i bona feina poder seguir una progressió, anims al.lots.