diumenge, 30 de setembre del 2012

COPA REGIONAL PREFERENT. FERRE 3 - NORTEÑO 0.



L'equip de regional que entrena en Pere Vadell ha començat amb bon peu conseguint una victoria per 3 a 0 contra el Norteño que tot i ser un equip jove ha lluitat i no ha posat les coses facils, en el darrer quart d'hora hem pogut sentenciar el partit amb 2 gols, abans per la falta d'encert davant porta sobretot en el primer temps no hem pogut sentenciar abans, ja que hem disposat de una pilota al pal, a mes de un gran xut de Lluís Garcia que el porter visitant ha aturat en una bona parada i un cop de cap de Juanlu, peró en el minut 37 s'ha fet justicia amb el nostre domini i Juanlu ha fet el primer gol que ha donat tranquilitat fins el descans, en aquest primer temps l'equip ha estat ordenat i ha jugat amb intensitat per no donar opcions a l'equip forneller que no ha disposat mes que una arribada sense massa perill.
El segon temps ha estat mes obert peró el Norteño ha sortit amb ganes de no entregar el partit i ha presionat per conseguir l'empat, en un parell d'ocasions ens ha donat un petit ensurt peró l'equip ha sabut arribar de manera directa i rapida a la seva porteria, aixi en el minut 81 ha arribat un gran gol de Fabri, que després de driblar 2 defenses i rebre un posible penal ha picat la pilota de manera brillant per sentenciar el partit, poc després en Juanlu ha tornat a marcar amb un gran pase de n'Helenio.
Una victoria aquesta en el primer partit que ens donará confiança per afrontar la lligueta de copa amb ganes de poder ocupar una de les 2 primeres posicions.
El partit no ha estat fácil de jugar ja que ha plogut durant bona part del partit i el camp estava molt embassat, hem de destacar una vegada mes tot i el mal dia la gran asistencia de public que ha volgut acompanyar l'equip en aquest debut, lo qual vol dir que tenim una de les millors aficions de balears.
ENHORABONA A TOT L'EQUIP PER LA VICTORIA I EL BON TREBALL.





href="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhvgRacxW8RsBHDWtTrTJm4ZdXSv_cI7o4f0RTh3IrtxMXZWRAufwTCohQn72WNBNdM8I66maxRekExo7HxgJ9AeBYJX7PeXxoKyR59-vdbLqaLghrkiZiLaie6mumchcZ-v8up5bcFrmAp/s1600/PB011456.JPG" imageanchor="1" style="">

LLIGA CADET. DOSA CF 0 - FERRE 6.

L'equip cadet que entrena en Canari ha començat amb molt bon peu en el camp del Dosa, amb un partit molt serio i sense relaxacions, han guanyat per un clar 0 a 6, un partit de clar domini dels nostres jugadors, que han trenat un bon fútbol de toc i mostrant qualitat i ordre dins el camp.
Els gols han vingut aixi: 0-1: Toni Pons. 0-2: Xavier Pons. 0-3: David Janer. 0-4: Joan Vidal. 0-5: Joan Vidal. 0-6: David Janer.
Enhorabona a tot l'equip per aquesta victoria, aixó donara confiança per afrontar la lliga de la millor manera.

divendres, 28 de setembre del 2012

PARTITS AMISTOSOS FÚTBOL BASE.

Aquest cap de setmana es intens per els nostres equips de fútbol base ja que quasi tots jugarán partits amistósos per posar-se en forma de cara a l'inici de temporada.

INFANTIL A. DISSABTE A LES 10.30 H. CE FERRERIES - PENYA CIUTADELLA.

INFANTIL B. DIUMENGE A LES 10.30 H. CE FERRERIES - AT VILLACARLOS.

ALEVI A. DISSABTE A LES 11.30 H. PENYA CIUTADELLA - CE FERRERIES.

BENJAMÍ. DIUMENGE A LES 11.00 H. CE FERRERIES - UE SAMI.

dimecres, 26 de setembre del 2012

REGIONAL PREFERENT. DIUMENGE A LES 17.00 H.

1ªJORNADA. CE FERRERIES - NORTEÑO.
Aquest diumenge arriba l'estrena per l'equip de regional a casa cotra un renovat Norteño, un equip que compta amb varis ex-jugadors nostres de la temporada passada a regional i molts de jugadors joves, en principi es un dels equips mes asequibles peró la primera jornada va estar apunt de donar un ensurt a el Migjorn, que va tenir que esperar als darrers 10 minuts per remuntar, per tant es un equip sense pressió que vindrá amb ganes de posar nos les coses dificils.
Nosaltres esperém comptar amb quasi tota la plantilla per primera vegada, ja que hi ha tot l'equip entrenant a partir d'aquesta setmana, comptarém amb la baixa segura de Toni Bosch, i la proxima reaparició de Tomeu Allés i Calafi.
Esperém poder comptar amb la gran afició que te el nostre club, motiu d'orgull dins el panorama balear, com deien els equips que venien que quedaven sorpresos per la gran assitencia de gent i el bom ambient.

INICI OFICIAL TEMPORADA 2012-13. CADET. DIUMENGE A LES 12.00 H.

1ªJORNADA. DOSA CF - CE FERRERIES.
Aquest diumenge migdia s'inicia la nova temporada per el nostre club, l'equip cadet que entrena en Canari jugarán en el camp del Dosa un rival dur format totalment per jugadors de segon any, els jugadors afrontarán el partit amb ganes de fer ho be i poder oferir un bon partit i si es pot treure un bon resultat.
Aquesta será una temporada llarga amb 13 equips i el nostre equip intentará seguir evolucionant i fer un paper digne, el nostre equip el formen 21 jugadors repartits quasi a parts iguales entre jugadors de primer i segon any.
Molta sort en aquesta nova temporada, Força Ferre!!!

diumenge, 23 de setembre del 2012

PARTITS AMISTOSOS CAP DE SETMANA.

Els nostres equips estan preparant la temporada amb partits amistosos, a part dels convocats per les seleccions, fins a 4 equips han jugat partits el cap de setmana.

L'equip de regional va empatar a 1 contra el Menorca que va demostrar que posiblement sera el rival mes fort que ens trobarém a la categoria regional, es va poder veure un partit amb intensitat i els dos equips amb ganes de tenir la iniciativa, la primera part va estar mes controlada per noltros fins els minut 35, en que ens vam avançar amb un bon gol de Juanlu, poc després haguessim pogut ampliar amb una falta rematada en el pal i tot seguit una altra gran ocasió, l'equip rival ens va obligar a fer un gran desgast i amb els pocs canvis que teniem per lesions ho van aprofitar el segon temps per presionar i fer l'empat, el partit va ser obert.
Esperém poder recuperar jugadors per el debut la propera setmana, i la proxima incorporació de Angel Pulido i la reaparició de Tomeu Allés, tots els jugadors que van jugar van fer un gran esforç i poder veure el nivell de un dels principals rivals.

Amistós Juvenil.

CE ALAIOR 5 - CE FERRERIES 0.

AMISTÓS CADET.

PENYA CIUTADELLA 2 - CE FERRERIES 0.

Aquest mati tot i la derrota contra l'equip mes fort de la categoria gran partit dels nostres jugadors que en cap moment han perdut la cara del partit, davant un equip de jugadors de segon any, durant el primer temps hem conseguit controlar el partit i la insistencis del Penya acabant amb empat, aixó ha obligat a un gran esforç dels jugadors que tot i rebre 2 gols en el segon temps han seguit donant la cara contra un bon equip, hem intentar escurçar distancies amb un parell d'aproximacions.
Aquest partit ha servit per veure el bon nivell de l'equip abans del debut la setmana que ve en el camp del Dosa, amb ganes de fer ho lo millor posible.

AMISTÓS ALEVI A.

UE SAMI 0 - CE FERRERIES 12.

L'equip que entrena en Fredo va ser molt superior a l'equip ciutadellenc, conseguint una amplia victoria, encara amb un mes per endavant fins el debut l'equip va mostrar anar per el bon cami de la temporada passada i trobar-se amb ganes de seguir amb la progressió i fer el bon fútbol.
Tot i anar guanyant els jugadors van seguir amb concentració i ganes de no afluixar, trenant bones jugades i participant tots els jugadors.

dimecres, 19 de setembre del 2012

INICI D'ENTRENAMENTS DELS MES PETITS DE 4 I 5 ANYS.

Ahir capvespre van començar els entrenaments dels mes petits del nostre club de 4 i 5 anys, en ella vam poder veure les futures estrelles del nostre club amb unes ganes enormes i molta diversió van anar fent els exercicis que els hi deien els entrenadors, el mes important en aquesta edat que tots es puguin divertir dins el poliesportiu, entrenant, aprenent a jugar a fútbol i facin esport.











PARTITS AMISTÓSOS CAP DE SETMANA, DIES 21 I 22.

Aquest cap de setmana segueixen els partits de pretemporada per els nostres equips, será la darrera prova per l'equip de regional i el cadet que ja comencen la setmana que ve les seves respectives competicions.
L'equip de Regional jugará dissabte a partir de les 17.30 hores contra el Menorca que entrena Juan Romero un dels principals candidats a fer-se amb la copa i la lliga, per lo que será una bona prova per el nostre equip, tot i que tindrém importants baixes per mesurar el nostre veritable nivell, el partit es jugará en el nostre camp de Sant Bartomeu.

Els juvenils jugarán el dissabte capvespre a les 19.00 hores contra l'Alaior un equip que sera dels punters aquesta temporada dins la categoria juvenil insular, esperém aprofitar aquest partit per poder anar agafant forma de cara a l'inici de copa el proxim dia 6 d'octubre.

El cadet jugará diumenge a partir de les 11.30 hores en el camp del Penya Ciutadella un altre dels equips forts de la categoria, per els nostres jugadors será una bona ocasió per veure l'estat en quant a entrenaments i la setmana que ve començar amb moltes ganes.

L'alevi A que entrena en Fredo jugará dissabte a les 10.30 hores en el camp del Sami el que será el primer partit de preparació de cara a la copa que començara el dia 27 d'octubre, els jugadors estan ilusionats de poder fer un bon paper i oferir el bon joc de la temporada passada.

dilluns, 17 de setembre del 2012

CONVOCATORIA SELECCION DISSABTE 22 DE SETEMBRE.

Aquest cap de setmana hi ha una nova convocatoria de seleccions inferiors, cadet, infantil i aleví, la convocatoria será en el camp de Sant Lluís aquest dissabte proxim dissabte 22 de setembre, aquests son els horaris i convocats del nostre club.

Selecció cadet, estan citats en el camp municipal de Sant Lluís a les 10.30 hores per fer un entrenament i després seguidament a les 11.30 hores fer un partit amistós contra l'equip juvenil del Sant Lluís.
Del nostre club hi ha citats 3 jugadors: Alejandro Pozo, Angel Allés i Joan Vidal.

La selecció infantil es trobará a les 9.00 hores en el camp per fer un entrenament i després a les 10 hores jugar un partit amistós contra l'equip Cadet del Sant Lluís.
Del nostre club hi ha citats 3 jugadors: Pau Benejam, David Florit, Francesc Bosch.


La selecció alevi jugará el capvespre han estat citats a les 15:30 hores, per després de fer un entrenament i coneixer-se els jugadors fer un partit contra el Sant Lluís infantil a partir de les 16:30 hores.
Del nostre club hi ha citats 3 jugadors: Lluís Llopis, Josep Allés Pons, David Marrades.

Molta sort a tots ells i que disfrutin d'aquesta experiencia.

AMISTÓS REGIONAL. AT CIUTADELLA 2 - FERRE 2.

Ahir capvespre l'equip de regional va jugar el tercer partit de pretemporada en el camp del renascut Atletic Ciutadella format per molts jugadors joves provinents del Dosa juvenil, Nortenyo i ex jugadors del club com el veterá Gaimundi, va mostrar ser un equip amb moltes ganes i no van ser un equip fácil tot i que ens vam avançar 2 vegades amb gols de Juanlu el primer en el minut 6 de partit i el segón de penal en el minut 3 del segon temps, en moltes fases vam dominar el partit tinguent ocasions per marcar mes gols, en el partit d'ahir amb bastantes baixes per lesions i motius laborals, ja que vam disposar de 13 jugadors del primer equip per lo que es va tenir que aguantar fins el final sense gaire canvis, l'equip ciutadellenc ho va aprofitar per posar un equip de refresc en la darrera mitja hora i apretar per conseguir l'empat.
El partit va ser obert amb els dos equips cercant la porteria contraria, i es que a part dels gols es van veure mes ocasions clares en un joc directe que imposava a les defenses, l'equip contrari va mostrar que podrá donar algun ensurt en la competició, que comença aquesta setmana tot i que nosaltres descansam i debutarém el diumenge dia 30 de setembre a les 17 hores contra el Norteño, aquests partits serveixen perque els jugadors puguin anar acoplant el seu joc i agafin ritme de partit.

dimarts, 11 de setembre del 2012

DISSABTE 15 DE SETEMBRE CONVOCATORIA SELECCIONS.

Aquest cap de setmana hi ha la primera convocatoria de seleccions inferiors, cadet, infantil i aleví, la convocatoria será en el nostre camp de Sant Bartomeu aquest dissabte, aquests son els horaris i convocats del nostre club que jugarán contra els nostres equips infantil B, Cadet i juvenil.

Selecció cadet, estan citats en el camp a les 10.30 hores per fer un entrenament i després seguidament a les 11.30 hores fer un partit amistós contra l'equip juvenil.
Del nostre club hi ha citats 3 jugadors: Alejandro Pozo, Angel Allés i Joan Vidal.

La selecció infantil es trobará a les 9.00 hores en el camp per fer un entrenament i després a les 10 hores jugar un partit amistós contra el nostre equip cadet.
Del nostre club hi ha citats 4 jugadors: Pau Benejam, David Florit, Francesc Bosch i Jesús Martí Pons.


La selecció alevi jugará el capvespre han estat citats a les 16.00 hores, per després de fer un entrenament i coneixer-se els jugadors fer un partit contra el nostre equip infantil B a partir de les 17.00 hores.
Del nostre club hi ha citats 3 jugadors: Lluís Llopis, Josep Allés Pons, David Marrades.

Molta sort a tots ells i que disfrutin d'aquesta experiencia.

HORARIS ENTRENAMENTS POLIESPORTIU.

ELS DIES D'ENTRENAMENTS DELS 4 EQUIPS DEL POLIESPORTIU SON ELS SEGÜENTS:

POLIESPORTIU P-4 2008: DIMARTS I DIJOUS DE 16,30 A LES 17,30 HORES.

POLIESPORTIU P-5 2007: DIMARTS I DIJOUS DE 16,30 A LES 17,30 HORES.

POLIESPORTIU P-6 2006: DILLUNS I DIMECRES DE 18,00 A LES 19,00 HORES.

POLIESPORTIU P-7 2005: DILLUNS I DIMECRES DE 19,00 A LES 20,00 HORES.

Es prega maxima puntualitat.


Els entrenaments serán en el poliesportiu vell.

EN DAMIÁ MARQUÉS PONS NOU MEMBRE DE LA DIRECTIVA..

En Damiá Marqués Pons ha entrat dins la junta directiva del club, ho fa amb ganes d'ajudar a contribuir per el bon funcionament del club, es una bona noticia que gent com en Damiá entri dins la directiva, si hi ha algu amb ganes d'ajudar i colaborar ja ho sap.
Amb en Damiá en total som 7 els membres de la directiva, peró com mes siguin millor.
Benvingut en la directiva del CE FERRERIES Damiá i sort.


dilluns, 10 de setembre del 2012

AMISTÓS EQUIP REGIONAL ALAIOR 1 - FERRE 1.

Ahir capvespre l'equip regional va jugar un emocionant partit a Alaior en que el resultat va ser d'empat a un gol, tot i estar en pretemporada els dos equips van jugar amb intensitat durant tot el partit, l'equip va acabar amb força tot i poder disposar de 1 canvi, ja que encara entre lesions i motius laborals no podém comptar amb assiduitat de tota la plantilla, peró la imatge de l'equip va ser positiva contra un equip que també va posar hi orgull i presionava amb insistencia, tot haver hi pocs gols haguessin pogut marcar mes gols els dos equips, per part nostra vam disposar de una pilota al pal de Fabri en una falta, la primera part en una bona jugada en Fabri hagués pogut marcar també, igual que les ocasions que va tenir després de anar-se per rapidesa del seu marcador de n'Helenio, a mes d'altres xuts de Xavi Barber, Angel i Caballo, l'equip Alaiorenc es va avançar de penal, peró l'equip va apretar en els darrers 20 minuts conseguint l'empat en Caballo.
Fins el final l'equip va mostrar caracter i va anar per el partit, al final el resultat es lo de menys i si veure que anam per el bon cami, i l'objectiu es arribar be al dia 30 de setembre en el debut de copa contra el Nortenyo.
Aquest diumenge dia 16 de setembre de nou un altra partit, será a Ciutadella contra un jove i combatiu Atletic que ha tornat amb ganes a partir de les 18.00 hores.

L'equip juvenil jugará també el dia 22 de setembre a Alaior un partit amistós a les 17.00 hores.

divendres, 7 de setembre del 2012

FOTOS DE LA PRESENTACIÓ A NAUKO.

Tots els al.lots interessats en tenir la foto del seu equip poden anar a Nauko i alla la tindrán disponible.

dimecres, 5 de setembre del 2012

TABLA DE HORARIS D'ENTRENAMENTS I VESTUARIS.


Posam aqui per la informació de tots els nostres jugadors, el cuadre amb tots els horaris d'entrenaments dels 8 equips federats, a mes dels vestuaris que tindran assignats cadascun.



dimarts, 4 de setembre del 2012

FOTOS XERRADA LUCIA BARCA I NITO COLL.

Ahir capvespre a les 19.30 hores hi va haver la xerrada de la nostra directora esportiva Lucia Barca en que va exposar tota la seva idea que dura a terme en el nostre club, amb ganes de dur un ordre i que els jugadors disfrutin aprenent a jugar a fútbol, també que els dijous de 19.30 hores fins les 20.30 hores estara oberta a rebre els pares que vulguin fer alguna suggerencia.
Després va iniciar la seva exposició en Nito Coll xerrant sobre els comportaments que han de tenir els pares respecte els fills, donant una relació pegagogica en l'esport, a l'acte hi van ser present molts de pares i pensem que va ser prou interessant.
Na Lucia te pensat fer una reunió amb els pares de cada equip.




PARTITS PRETEMPORADA REGIONAL I JUVENIL.

El passat diumenge el renovat equip de regional va jugar el primer partit amistós contra el CD Migjorn un equip que tambe será candidat a ocupar les primeres posicions.
Durant el partit es van poder veure algunes coses, peró encara queda conjuntar tot l'equip quant la resta de jugadors per motius laborals es vagin incorporant, ja que es va tenir que afrontar el partit amb 12 jugadors del primer equip que van mostrar una bona condició fisica acabant el partit amb força tot i l'equip contrari haver pogut fer 1 equip a cada part, es va fer un gran desgast mostrant el segell de l'entrenador que lluitara cadascuna de les pilotes, sobretot en el segon temps vam disposar de 3 bones ocasions de gol peró el porter visitant les va desbaratar, durant el primer temps va ser mes de lluita per el migcamp amb els dos equips intentant tenir el control del partit, com a blog l'equip va mostrar serietat i ordre, lo que ens fara dificils de batre en defensa i poder aprofitar la velocitat en passades llargues, es va produir el debut de 2 dels nou fitxatges 0scar Meliton i Helenio Olives





.

Aquest diumenge amb mes marge de millora jugarém a les 19.30 en el camp de l'Alaior un altra equip punter que sera una bona prova i després la setmana que ve el diumenge 16 finalment jugarém en el camp de l'Atletic Ciutadella a les 18.00 hores un equip que torna a la competició i ho fará amb ganes.

L'equip juvenil juga avui a les 20.00 hores un partit amistós a Es Mercadal contra el seu equip juvenil, a partir d'aquest partit podrém comptar amb la incorporació dels juvenils mes veterans, Angel Rio, Sergio Blanco i David Allés que donarán força i experiencia a l'equip.

dissabte, 1 de setembre del 2012

PRESENTACIÓ EQUIPS CE FERRERIES 2012-13.

Ahir capvespre a partir de les 20.00 hores i amb el camp ple de familiars, amics, socis i aficionats, van començar a sortir dins el camp tots els nostres equips un per un, els primers en sortir van ser els prebenjamins de 6 anys, i aixi seguidament fins arribar a l'equip de regional juntament amb els mes petits els de 4 i 5 anys que van sortir juntament amb ells, aqui vos deixam unes fotos


.





DILLUNS 3 XERRADA DE LUCIA BARCA I NITO COLL.

El proxim dilluns dia 3 de setembre hi haurá una interessant xerrada de la nostra directora esportiva Lucia Barca i el psicoleg Nito Coll, per tractar sobre temes esportius i de comportament, es important que els pares hi puguin assistir, la xerrada será a partir de les 19.30 hores en el centre socio cultural.