dilluns, 30 de juliol del 2012

CAMPIONAT FÚTBOL 7 ESTIU 2012. ETS ALPITRANYUS CAMPIÓ.

El passat divendres dia 27 de juliol es va jugar la darrera jornada de la lliga de fútbol 7 estiu 2012, ha estat un campionat amb molts de gols i bones jugades, i molt igualat entre els 2 primers classificats que fins la penultima jornada estava obert, finalment ETS Alpitranyus ha estat el campió desde aqui els felicitam aixi com la resta de participants 8 en total, també agrair la feina dels arbitres Pascual Vidal i Joan Caules, el proxim divendres dia 3 d'agost a partir de les 20,30 hores es fará l'entrega de trofeus, tots els participants hi esteis convidats.

CLASSIFICACIÓ FINAL:

1/ ETS ALPITRANYUS: 34 PUNTS.
2/ STEAGUA DE GRIFO: 31 PUNTS.
3/ GENT DEL BAR: 29 PUNTS.
4/ ES VESSUTS: 20 PUNTS.
5/ XABOLEROS: 20 PUNTS.
6/ ETS ALLEN MEN: 17 PUNTS.
7/ FRED 13: 6 PUNTS.
8/ MANDEFROS: 2 PUNTS.

MAXIMS GOLEJADORS:

LLUÍS LOPEZ. STEAGUA DE GRIFO: 29 GOLS.
TXIQUI. ETS ALPITRANYUS: 22 GOLS.
MARC PONS. GENT DEL BAR: 19 GOLS.
RAUL MARQUES. XABOLEROS: 12 GOLS.
DAVID PONS. ETS ALLEN MEN: 11 GOLS.
GUEL BOSCH. XABOLEROS: 11 GOLS.
BASSI. ES VESSUTS: 10 GOLS.
CARLOS FEBRER ES VESSUTS: 9 GOLS.
ESTEBAN XABOLEROS: 9 GOLS.

REUNIÓ INFORMATIVA. ACORD BAIXADA DE QUOTES.

En la reunió informativa del passat divendres l'unic ordre del dia era la baixada de quotes, ja que l'equip juga en categoria regional per no seguir amb els preus de tercera divisió, entre els socis assitents es va decidir per unanimitat la baixada de 3 euros entre els carnets de Soci Normal i Soci d'honor, mantenint els preus en els de jubilat normal i jubilat d'honor.
Aixi després d'acceptar la idea de la directiva i els socis assitents les quotes han quedat aixi:

Soci d'honor: 22 euros. cada mes.
Soci normal: 14 euros.
Jubilat d'honor: 10 euros.
Jubilat i juvenils normal: 8 euros.



FOTOS CLOENDA CAMPUS ESTIU 2012.

El passat divendres va acabar el campus que hem duit a terme durant el mes de juliol, han estat 4 setmanes intenses en que els 31 al.lots inscrits han fet moltes activitats per millorar la seva tecnica, el darrer dia el van dedicar a fer partits entre ells durant tot el camp. B

aix la coordinació d'en Canari, ajudat per els 2 entrenadors Eugeni Martí i Fredo Goñalons, la gran ajuda dels 3 juvenils Albert Guasch, David Pons i Sergi Meliá que desde el club volém donar les gracies.
Després de dutxar-se, els hi vam donar una pilota a cadascun dels jugadors i es va acabar amb una picada per els tecnics i jugado



rs aqui vos deixam unes quantes fotos.

dijous, 26 de juliol del 2012

A PARTIR DEL DIMARTS 31 DE JULIOL OBERTA INSCRIPCIÓ 2012-13.

A partir del proxim dimarts dia 31 de juliol podreu passar per les oficines del club de 19,00 hores a les 20,30 hores per l'inscripció del fútbol base desde els al.lots de 4 anys fins a l'edat juvenil, hi haurá les fulles d'inscripció que durant aquest mes tindrém obert el plaç.
La presentació dels equips será el divendres dia 31 d'agost a les 20.00 hores, mitja hora abans els al.lots tindrán que ser en el camp per vestir-se.

CAMPIONAT ESTIU 2012. DIA 3 D'AGOST ENTREGA DE TROFEUS A LES 20.30 H.

Aquest divendres dia 27 acaba el torneig d'estiu de fútbol 7.
L'entrega de trofeus es fará el proxim divendres dia 3 d'agost a les 20.30 hores en el camp de fútbol, també farém una picada entre tots els equips.

L'EQUIP JUVENIL DIMARTS 31 COMENÇA A ENTRENAR.

El proxim dimarts dia 31 de juliol començara la pretemporada l'equip juvenil per preparar el torneig juvenil que jugarem els proxims dies 18 i 19 d'agost, durant aquest mes d'agost es fara carrec de l'equip en Canari ja que en Santi Medina per motius de feina començara mes tard, amb tota la ilusio i el nostre suport afronatarém la temporada amb ganes de fer ho lo millor posible.

dilluns, 23 de juliol del 2012

CAMPIONAT ESTIU FÚTBOL 7. EMOCIÓ A FALTA DE 2 JORNADES.

El campionat d'estiu 2012 a falta de 2 jornades segueix obert i aquesta darrera setmanes es podrán veure 2 jornades emocionants, ja que hi ha 2 equips amb només 2 punts de diferencia i moltes posicions per decidir, el torneig esta sent espectacular en quant a gols i bones jugades.
La classificació esta aixi:

1/ ETS ALPITRANYUS. 30 PUNTS.
2/ STEAGUA DE GRIFO. 28 PUNTS.
3/ GENT DEL BAR. 23 PUNTS.
4/ XABOLEROS. 17 PUNTS.
5/ ES VESSUTS. 16 PUNTS.
6/ ETS ALLEN MEN. 14 PUNTS.
7/ FRED 13. 6 PUNTS.
8/ MANDEFROS. 2 PUNTS.

MAXIM GOLEJADORS:

Lluís Lopez 26 gols.
Txiqui. 19 gols.
David Pons 11 gols.
Bassi 10 gols.

DIA 1 D'AGOST COMENÇARA LA PRETEMPORADA L'EQUIP DE REGIONAL.

El proxim dimecres dia 1 d'agost esta previst que comenci la pretemporada per l'equip de regional que sortira amb moltes ganes de competir per els titols en joc, l'entrenador Pere Vadell te previst entrenar 3 dies en aquesta primera setmanes els dies 1,2 i 3 per després començar la segona setmana entrenant 4 dies per setmana a mes de fer alguns partits amistosos per conjuntar l'equip i agafar el ritme en la nova categoria.
La competició esta prevista que comenci els dies 15 o 22 de setembre, l'entrenador Pere Vadell i l'ajudant Tonio Barber esperén poder fer una bona fase perque l'equip estigui en forma quan comencin les competicions.

Aquesta es la plantilla virtualment perfilada.

Porters: Josep Pons i Joan Troyano.

Defenses: Angel Pulido, Toni Bosch, Oscar Pons Melitón, Toni Rodriguez, Borja Martin i Isaac Garcia.

Migcampistes: Helenio Olives, Tomeu Allés, Tomeu Mir, Joan Barber, Xavi Barber, Angel Allés, Jesús Garcia, Fabri Miranda i Lluís Garcia.

Davanters: Lluís Pons "Calafi", Miguel Caballo i Juanlu Sanz.

PRESENTACIÓ EQUIP REGIONAL I COSTELLADA FINAL.

El passat divendres bona part de l'equip de regional que competira en la temporada 2012-13 es va reunir en el camp de fútbol per rebre les primeres impresions de l'entrenador Pere Vadell, després amb un ambient distes es va fer una barbacoa per començar a coneixer-nos entre els nous jugadors, hi van faltar per motius laborals jugadors.






divendres, 20 de juliol del 2012

DIVENDRES 27 DE JULIOL A LES 20 HORES. ASSEMBLEA INFORMATIVA.

Desde la junta directiva convocam tots els socis per el proper divendres dia 27 de juliol a partir de les 20 hores a les oficines del club a una assemblea informativa, baix el següent ordre del dia:

1- REVISIÓ QUOTA SOCIS.

Es per revisar la quota per la categoria de regional, es important que els socis i assisteixin per aixi poder prendre una mesura amb el maxim de consens posible.

dimarts, 17 de juliol del 2012

CONDOL PER EL NOSTRE JUGADOR JORDI MOLL MEAKINS.

Desde el club volém donar el nostre condol al nostre jugador infantil Jordi Moll Meakins per la trista mort del seu pare Vincent Meakins el passat diumenge, per aixó de part de tots els socis i aficionats volém acompanyar a en Jordi en aquests moments i donar-li tots els anims.

dimarts, 10 de juliol del 2012

PARTITS TORNEIG JUVENIL SANT BARTOMEU.

L'ordre dels partits del torneig juvenil Sant Bartomeu ha quedat aixi:

DIA 18 D'AGOST.

SEMIFINALS.

A LES 18.30 H. AT VILLACARLOS - DOSA CF.
A LES 20.30 H. CE FERRERIES - PENYA CIUTADELLA.

DIA 19 D'AGOST.

FINALS.

A LES 18.30 H. PARTIT PER LA TERCERA POSICIÓ.

A LES 20.30 H. GRAN FINAL.

dijous, 5 de juliol del 2012

CAMPIONAT FÚTBOL 7 ESTIU 2012.


El torneig de fútbol 7 ja ha arribat al final de la primera volta, en aquestes 7 jornades hem pogut veure bones jugades i els equips força implicats, a la mitja volta la classificació es aixi:

1/ STEAGUA DE GRIFO. 21 PUNTS.
2/ GENT DEL BAR. 16 PUNTS.
3/ETS ALPITRANYUS. 15 PUNTS.
4/ETS ALLENMEN. 10 PUNTS.
5/XABOLEROS. 8 PUNTS.
6/ES VESSUTS. 6 PUNTS.
7/FRED 13. 2 PUNTS.
8/MANDEFROS. 1 PUNT.

MAXIM GOLEJADORS:

LLUÍS LOPEZ. 16 GOLS.
TXIQUI. 11 GOLS.
DAVID PONS. 6 GOLS.
ESTEBAN. 6 GOLS.
BASSI. 6 GOLS.
SEGUÍ. 6 GOLS.

EL CAMPUS JA ESTA EN MARXA.

El passat dilluns va començar el campus que organitza el club, baix la coordinació d'en Canari i ajudat per els entrenadors, Fredo Goñalons i Eugeni Martí, a mes de els juvenils Albert Guasch, David Pons i Sergi Meliá.
En total son 30 al.lots d'entre 6 i 12 anys que cada dia de dilluns a divendres i durant 4 setmanes, que baix el control dels tecnics els hi han preparat exercicis de tot tipus perqué puguin anar millorant en la tecnica i control de pilota.
Una vegada mes volém donar les gracies a tots per la seva inestimable colaboració.
Vos deixam algunes fotos.








ORGANIGRAMA TEMPORADA 2012-13.

A partir d'avui ja vos podém confirmar quin sera l'organigrama per aquesta nova temporada 2012-13 que d'aqui un mes començara, esteim convençuts que la feina de formació donará els seus fruits amb entrenadors que coneixen el club i ganes de fer feina, a mes d'estar organitzats per na Lucia Barca que ja fa feina pensant en la nova temporada i amb la idea de dur un control del club, cuidant els detalls.

ORGANIGRAMA 2012-13.

DIRECTORA ESPORTIVA: LUCIA BARCA VEGA.

ENTRENADORS:

REGIONAL: PERE VADELL.

JUVENIL: SANTI MEDINA.

CADET: JOSÉ ALLÉS "CANARI".

INFANTIL A: MIGUEL FLORES.

INFANTIL B: JOSÉ ALLÉS "SERÍN".

ALEVI A: FREDO GOÑALONS.

ALEVI B: MIQUEL CARRERAS.

BENJAMÍ: BEP PONS "ROCKER".

L'EQUIP BENJAMÍ L'ENTRENARA EN BEP PONS.

Aquesta temporada tenim un equip benjamí que el conformen els 7 jugadors de segón any i els 11 jugadors del 2004 que jugavén en el poliesportiu, el seu entrenador será en Bep Pons "Rocker", que les 2 darreres temporades ha entrenat el mateix grup en la categoria aleví i ha fet una feina destacada en l'aprenentatge dels jugadors, l'objectiu será el de formar els jugadors perqué puguin anar aprenent i disfrutar jugant a fútbol.
Molta sort per aquesta nova temporada.

EN SERÍN ALLÉS ENTRENARÁ L'EQUIP INFANTIL B.

En Serín Allés será l'entrenador de l'infantil b, el seu ajudant será en José Melià "Camacho", en Serín será l'encarregat d'entrenar el grup de jugadors que aquesta temporada debuten dins el camp gran i oferirá la seva experiencia d'ex jugador, perque els jugadors puguin anar aprenent i divertir-se dins el camp.
Molta sort per aquesta nova temporada.

dimecres, 4 de juliol del 2012

FREDO GOÑALONS ENTRENARÁ L'ALEVI A.

En Fredo Goñalons será l'entrenador de l'aleví A els al.lots nascuts el 2001 i d'aquesta manera seguira fent feina amb el mateix grup que ha tingut que tant bona temporada ha fet, intentará seguir amb la progressió dels jugadors, que vagin aprenent i es diverteixin dins el camp.
Molta sort per aquesta nova temporada

2ón SORTEIG DINAR-SOPAR RESTAURANT DELIT.

Avui hem fet el segon sorteig del dinar-sopar en el Restaurant Delit entre els socis del club, el nombre premiat ha estat el 240 que pertany a ANTONIO RIUDAVETS SERRA, desde el club li enviarém una carta amb el val i podrá anar hi quan vulgui.
Una vegada mes volém agrair al RESTAURANT DELIT per aquesta colaboració, especialment a Xec Febrer.
També volém informar que el sorteig es fa amb el cens dels socis actualitzat, ja que a principi de temporada es farán els carnets nous, els que estiguin interessats en saber el seu nou nombre de soci poden passar per l'oficina del club.

dimarts, 3 de juliol del 2012

EL JUVENIL ALBERT GUASCH PROVARÁ AMB EL R.MALLORCA.

Bona noticia per el nostre club la que vam rebre ahir, ja que el Reial Mallorca ens va comunicar que el dia 29 de juliol esperén el nostre jugador juvenil de 16 anys Albert Guasch per anar a provar amb el seu equip juvenil, n'Albert que aquesta temporada ha debutat a tercera divisió quant encara era cadet es un dels nostres jugadors amb mes projecció i es quedara a Mallorca 3 setmanes per seguir la seva evolució i després decidirán si segueix, desde el club desitjam molta sort a n'Albert que esteim convençuts que amb les seves ganes, constancia i afany de superació ho donara tot per poder seguir amb el Mallorca.
MOLTS ANIMS ALBERT I SORT.