divendres, 30 de març del 2012

GRAN FESTA DEL FERRE PLAÇA ESPANYA.

Dissabte dia 14 d'abril esteim preparant una gran festa de fútbol a sa plaça Espanya amb equips prebenjamins, en total hi participarán fins a 145 al.lots d'entre 5 i 7 anys, els equips que hi haurá son: Penya Ciutadella, Dosa CF, Alaior, CE Mercadal, CD Migjorn i el nostre club el CE FERRERIES.

La festa començara a partir de les 18.30 hores fins les 23.00 hores en que hi haurá gran quantitat de partits damunt la plaça.

Durant els partits es fará una gran torrada de sobrassada i botifarro.

Esperám l'assistencia de tots els pares,socis i aficionats.

No hi faltis.

dijous, 29 de març del 2012

ALEVI B. SANT LLUÍS 3 - FERRE ATC 2.

Ahir fosquet els alevins b que entrena en Fredo van jugar el partit aplaçat de la darrera jornada en el camp del campió Sant Lluís, els nostres jugadors com venen fent aquesta temporada van fer un gran partit, posant en moltes dificultats l'equip rival que va veure com gran part dels darrers 2 quart vam dominar el partit tinguent 4 o 5 bones ocasions per haver tret algun punt, els jugadors van tornar a oferir un partit amb moltes ganes i bones jugades.
L'equip de Sant Lluís es va avançar en el minut 12, peró la resposat del nostre equip va ser molt bona i en cap moment es va perdre la cara en el partit, en Pere Allés va conseguir l'empat en el minut 7 del segon quart, poc després en una jugada de mala sort vam rebre el segon gol, peró l'equip no es va descomposar i en una brillant segona part vam fer l'empat de nou va marcar en Pere Allés, després l'equip molt motivat va anar a per la victoria, en una contra l'equip local va marcar el definitiu 3 a 2, fins el final es va tenir l'equip contrari tancat dins el seu camp amb series opcions d'haver empatat, hagués estat el just premi per l'equip.
Un premi per els jugadors va ser que l'entrenador del Sant Lluís els va felicitar per el bon partit que van fer, dissabte a casa jugarém el darrer partit de lliga.

TERCERA DIVISIÓ. DIUMENGE A LES 17.00 H.

32ªJORNADA. CE FERRERIES - PD SANTA EULALIA.
L'equip de tercera te un altra complicat partit contra el poderós Santa Eulalia un equip que vindrá amb ganes de conseguir els 3 punts per entrar dins el play-off, per nosaltres es imprescindible poder conseguir els 3 punts per continuar amb opcions de salvar nos, no será fàcil davant un equip format per grans jugadors experimentats i de qualitat com el nostre ex jugador Kake, els jugadors ho donarán tot per poder sumar els punts, per aixó ens espera un partit intens, en que haurém de posar molt ordre i aprofitar les ocasions que es presentin, l'equip eivissenc destaca per tenir envergadura i una defensa dificil de superar, l'entrenador Joaquin Andujar espera recuperar els jugadors sancionats que no van poder jugar a Lloseta.
Amb l'ajuda del public conseguirem treure el partit endavant.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. DIUMENGE A LES 12.00 H.

28ªJORNADA. CE FERRERIES - DOSA CF.
A l'equip de lliga nacional juvenil els espera el darrer derbi de la temporada a casa contra el Dosa, l'equip ciutadellenc que ha debutat aquesta temporada en la categoria ho ha fet de manera notable i tenen la permanencia quasi assegurada amb 35 punts, segur que vindrán amb la confiança que els hi dona le seva situació, per nosaltres será una bona oportunitat de poder conseguir la merescuda primera victoria, per aixó l'equip afrontará amb les ganes i serietat que hem jugat els darrers partits a casa, tindrém que vigilar l'atac del Dosa que es ràpid i tecnic i poder aprofitar les ocasions que es presentin, amb ordre i ganes podém posar les coses dificils a l'equip ciutadellenc, per aquest partit recuperarem els 3 jugadors que no van poder jugar la darrera jornada per sanció.

dimecres, 28 de març del 2012

REGIONAL PREFERENT. DISSABTE A LES 18.30 H.

13ªJORNADA. PENYA CIUTADELLA - CE FERRERIES.
L'equip de regional te una dificil sortida en el camp de lider indiscutible Penya Ciutadella que esta a un pas de proclamar-se campió amb uns grans registres, l'equip ciutadellenc compta amb un gran equip amb molts ex terceras, que estan mostrant una gran solidesa tant en atac com en defensa jugant a un nivell intens per la regional, els nostres joves jugadors afrontarán el partit amb la ilusió de poder fer un bon partit amb actitud i ordre per poder dificultar la qualitat del Penya, en el partit de la primera volta l'equip va jugar a un bon nivell i esperén poder oferir un altra partit com aquest, la unica nota negativa es que tindrém les baixes de Angel Allés i Nacho Seguí, peró l'entrenador en Santi Medina recuperará els 3 jugadors que van anar convocats amb l'equip de tercera.

PARTITS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.

JUVENIL B. DIUMENGE A LES 16.00 H.
15ªJORNADA. UE SAMI - CE FERRERIES.
L'equip juvenil b jugará en el camp del Sami penultim classificat amb 11 punts, l'equip ciutadellenc es un equip bastant jove que la darrera setmana va empatar dins el camp del Mercadal, els nostres jugadors intentarán oferir el partit serio del passat dissabte i poder obtenir la primera victoria.

CADET. DISSABTE A LES 18.30 H.
22ªJORNADA. CE FERRERIES - PENYA CIUTADELLA.
Els cadets jugarán la darrera jornada de lliga en un partit que rebrém la visita del Penya Ciutadella, l'equip ciutadellenc es nové en la classificació amb 17 punts, será un rival complicat que jugará ordenat esperant alguna contra, els nostres jugadors que han fet una bona temporada intentarán acabar amb una victoria i fer un bon partit en que tenen la opció d'acabar en quarta posició, després d'aqui 2 setmanes començara la copa.

INFANTIL A. DISSABTE A LES 10.00 H.
13ªJORNADA. CE FERRERIES - CE ALAIOR.
Aquesta jornada els infantils A tenen un dificil rival, l'Alaior segon classificat a un punt de lider, l'equip alaiorenc compta amb un gran equip que esta mostrant molta solidesa tant en atac com en defensa amb només una derrota, els nostres jugadors jugarán amb la ilusió de fer un bon partit i complicar les coses a l'equip visitant, els jugadors que entrena en Flores ja han demostrat que poden lluitar contra qualsevol equip.

INFANTIL B. DISSABTE A LES 10.30 H.
13ªJORNADA. CCE SANT LLUÍS - CE FERRERIES.
Partit interessant el que tenen els infantils b en el camp del Sant Lluís segon classificat, ens espera un partit entre dos bons equips que només ens separa 1 punt, no será fàcil jugar dins el seu camp ja que ells tenen el seu major nivell en la defensa mostrant-se com un bon blog que sap esperar l'equip contrari amb ordre i lluita, per el nostre equip es un partit en que intentarán fer un bon partit i continuar amb la solidesa i ganes de cada partit.

ALEVI A. DISSABTE A LES 16.00 H.
22ªJORNADA. PENYA ORIENT - CE FERRERIES.
Els alevins A que entrena en Bep Pons jugarán el darrer partit de lliga en el camp de l'Orient un equip molt semblant a noltros que ocupa la vuitena posició amb 3 punts menys, el partit será obert entre dos equips que voldrán tancar la lliga conseguint una victoria, per el nostre equip seria el premi a una bona temporada que han acabat amb forma, després vindrá la copa en que esperém fer ho igual de be.

ALEVI B. DISSABTE A LES 11.30 H.
22ªJORNADA. FERRERIES ATC - PENYA ORIENT.
Aquesta setmana l'alevi b que entrena en Fredo tanca la lliga en el nostre camp contra el Penya Orient sisé classificat a pocs punts de noltros per tant ens espera un partit disputat contra un rival que no ens posara les coses fàcils l'equip ciutadellenc destaca per el seu atac que acostuma a fer una bona mitja de gols, els nostres jugadors esperen que el cansanci d'haver jugat un altra partit aquesta setmana no ens afecti i poder acabar la lliga de la millor manera.

BENJAMI B. DISSABTE A LES 10.00 H.
8ªJORNADA. CD MENORCA - FERRERIES ATC.
Els benjamins b visiten el camp del lider Menorca un equip integrament de segon any, que en el primer partit de lliga li vam saber jugar amb ordre i jugar de cara, l'equip maonés te el seu principal perill en atac per lo que ens donarán feina, nosaltres esperém jugar amb la ilusió de cada jornada i anar aprenent i mostrar que poder jugar cara a cara contra qualsevol equip de segon any.

dimarts, 27 de març del 2012

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

CLASSIFICACIONS:

TERCERA DIVISIÓ. LLIGA CLASSIFICACIÓ:

Classificacio: 19é. PJ: 31. PG: 5. PE: 7. PP: 19. GF: 22. GC: 65. AV:-43. PUNTS: 22.

Golejadors: 9 Gols: Kaké. 3 Gols: Joshua. 2 Gols: Guel Bosch. 1 Gol: Txiqui, Angel Pulido, Lluís Lopez, Toni Pons, Raúl, Ivan Contreras i Caballo.


JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificació: 18é. PJ: 27. PG: 0. PE: 2. PP: 25. GF: 21. GC: 93. AV:-72. PUNTS: 2.

Golejadors: 5 Gols: Dani Perez. 4 Gols: Alex Bruño. 3 Gols: Raúl Orfila. 2 Gols: Fabri, Carlos Febrer i Angel Rios. 1 Gol: Khalid, Miquel Troyano i Martí Coll.


REGIONAL PREFERENT. LLIGA:

Classificació: 8é. PJ: 12. PG: 0. PE: 3. PP: 9. GF: 11. GC: 32. AV:-21. PUNTS: 3.

Golejadors: 5 Gols: Willy Pascual. 3 Gols: Cote i Angel Alles. 2 Gols: Joan Barber "Sanpa" i Juanjo Lopez. 1 Gol: Tomeu Allés, Hilari, Nacho Seguí, David Perez i Txiqui.


JUVENIL B. LLIGA.

Classificació: 10é. PJ: 14. PG: 0. PE: 0. PP: 14. GF: 9. GC: 64. AV:-55. PUNTS: 0.


CADET. LLIGA.

Classificació: 5é. PJ: 19. PG: 11. PP: 2. PP: 6. GF: 46. GC: 30. AV:+16. PUNTS: 35.


INFANTIL A. LLIGA 98:

Classificació: 5é. PJ: 11. PG: 4. PE: 1. PP: 6. GF: 36. GC: 27. AV: +9. PUNTS: 13.


INFANTIL B. LLIGA 99:

Classificació: 1er. PJ: 12. PG: 10. PE: 2. PP: 0. GF: 63. GC: 3. AV: +60. PUNTS: 32.


ALEVI F-7 A. LLIGA.

Classificació: 7é. PJ: 21. PG: 9. PE: 3. PP: 9. GF: 82. GC: 78. AV: +4. PUNTS: 114.


ALEVI F-7 B. LLIGA.

Classificació: 5é. PJ: 20. PG: 10. PE: 5. PP: 5. GF: 62. GC: 40. AV:+22. PUNTS: 115.


BENJAMINS F-8 A. LLIGA.

Classificació: 2ón. PJ: 6. PG: 3. PE: 3. PP: 0. GF: 29. GC: 10. AV: +19. PUNTS: 36.


BENJAMINS F-8 B. LLIGA

Classificació: 8é. PJ: 7. PG: 0. PE: 2. PP: 5. GF: 14. GC: 30. AV: -16. PUNTS: 30.

dilluns, 26 de març del 2012

JUVENIL B. FERRE 0 - MENORCA 2.

L'equip juvenil va perdre per 0 a 2 contra el Menorca, en un partit que va estar mes igualat del que diu el marcador ja que els nostre equip format per molts cadets va disposar de bones ocasions per haver marcat, nomes la falta de punteria en els darrers metres va privar de poder fer algun gol, el mes important es el partit serio mostrant una bona actitud durant els 90 minuts sense baixar el braços i presionant la zona de creació maonesa, que va saber aprofitar les 2 ocasions que va disposar durant els primers 45 minuts, en que després de trencar la nostra defensa va conseguir avançar-se, l'equip ho va intentar de totes les maneres peró sense encert.

CADETS. SPORTING MAHONES 5 - FERRE 0.

Els cadets tenien una dificil sortida en el camp de l'Sporting que es va proclamar campió i va jugar el partit molt motivat, mentre que nosaltres vam tenir que afrontar el partit amb importants baixes per estar convocats amb el juvenil A, amb ordre l'equip va aguantar bastant be fins prop de la mitja hora en que es van avançar, sense temps per reaccionar ens vam trobar amb 2 gols quasi seguits abans del descans que van deixar el partit molt complicat.
A partir del segon temps vam intentar reaccionar sense perdre la cara en cap moment i lluitant fins el final per fer algun gol peró l'equip maonés estava entonat i amb 2 ràpides jugades van marcar 2 gols mes.

INFANTIL A. UE SAMI 3 - FERRE 2.

En un partit intens i molt disputat els infantils A van perdre per un ajustat 3 a 2 en el camp del Sami, el joc va estar igualat en moltes fases del partit, el primer temps ens va costar mes entrar ja que l'equip ciutadellenc va marcar quasi començar el partit i aixó li va donar moral esperant-nos dins el seu camp tancat amb ordre, els nostres jugadors van disposar d'ocasions per haver igualat, va ser durant el segon temps que vam poder igualar, peró de nou el Sami ens va sorprendre amb 2 gols quasi seguits que van sentenciar el partit, els jugadors no es van rendir i van insistir fins el final per empatar, a 5 minuts haviem fet el 3 a 2 i fins el darrer minut ho vam intentar sense encert.
Els golejadors van ser: 1-1 Francesc Gomila min 46, 3-2 Xavi Muro min 65.

INFANTIL B. FERRE 16 - SAMI 1.

Espectacular partit dels infantils b que entrena en Canari guanyant per un clar 16 a 1 contra el Sami el partit va tenir poca historia dominant sempre i creant moltes ocasions el nostre equip que esta jugant molt be, treballant tots els jugadors implicant-se en cada pilota i continuant comandant la classificació de manera brillant, la llarga llista de golejadors es:
1-0 Daniel Pons min 6, 2-0 Pau Benejam min 10, 3-0 Pau Benejam min 17, 4-0 David Florit min 21, 5-0 Tonio Cantero min 23, 6-0 David Florit min 34, 7-0 Oscar Roca min 40, 8-0 Sergi Bosch min 42, 9-0 Oscar Roca min 48, 10-0 Sergi Bosch min 52, 11-0 Isaac Alcaide min 54, 12-0 Daniel Pons min 57, 13-0 Isaac Alcaide min 60, 14-0 Tonio Cantero min 61, 15-0 Daniel Pons min 63, 16-1 Sergi Bosch min 69.

ALEVINS A. FERRE 5 - CCE SANT LLUÍS 1.

L'equip alevi A va tornar a mostrar que esta acabant la lliga en plena forma, guanyant per 5 a 1 contra el Sant Lluís un partit que els nostres jugadors van fer un partit molt complert dominant amb claredat i fent jugades de merit, la competició ha servit perque el nostre equip hagi mostrat una bona progressió i els jugadors juguin amb plena confiança.
Els golejadors van ser: 1-0 Toful Torrent min 7, 2-0 Jordi Moll min 11, 3-1 David Febrer min 28, 4-1 David Febrer min 29 i 5-1 Marc Melià min 54.

ALEVINS B. SANT LLUÍS - FERRE ATC. SUSPÉS.

El passat divendres es va tenir que suspendre el partit que tenien que jugar els alevins b d'en Fredo en el camp del Sant Lluís, en patir el nostre equip moltes baixes per la grip, no disposavem de prou jugadors.
Aquest dimecres dia 28 a les 18.30 hores jugarém el partit, esperant comptar amb tots els nostres jugadors que anirán amb ganes de fer ho lo millor posible contra el campió.

BENJAMINS A. CE ST LUÍS 3 - FERRE 3.

Els benjamins A que entrena en Quel Carreras ven treure un valuós empat del camp del Sant Lluís i continuen invictes després d'haver jugat la primera volta de la lliga, el partit no va ser fácil i els nostres jugadors van tenir que presionar de valent per remuntar el partit que s'havia posat molt complicat amb 2 gols en contra, peró amb ganes i insistencia es va conseguir empatar dins el darrer quart.
Els golejadors van ser: 2-1 Marc Febrer min 28, 3-2 David Cardona min 38 i 3-3 David Cardona min 43.

dissabte, 24 de març del 2012

BENJAMINS B. FERRE 3 - SANT LLUÍS 4.

Els benjamins b van perdre per 3 a 4 contra el Sant Lluís un partit que vam arribar a tenir un aventatge de 3 gols, peró l'encert de l'equip visitant va ser clau per la remuntada en el darrer minut, just abans del quart gol visitant haviem tingut 2 bones ocasions per haver guanyat, els jugadors no mereixien aquesta derrota, ja que van donar ho tot fins el darrer minut.
Els golejadors van ser: 1-0, Josep Truyol. 2-0, Pere Pons. 3-0, Josep Truyol min 23.

dilluns, 19 de març del 2012

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

CLASSIFICACIONS:

TERCERA DIVISIÓ. LLIGA CLASSIFICACIÓ:

Classificacio: 19é. PJ: 30. PG: 5. PE: 7. PP: 18. GF: 22. GC: 60. AV:-38. PUNTS: 22.

Golejadors: 9 Gols: Kaké. 3 Gols: Joshua. 2 Gols: Guel Bosch. 1 Gol: Txiqui, Angel Pulido, Lluís Lopez, Toni Pons, Raúl, Ivan Contreras i Caballo.


JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificació: 18é. PJ: 26. PG: 0. PE: 2. PP: 24. GF: 21. GC: 87. AV:-66. PUNTS: 2.

Golejadors: 5 Gols: Dani Perez. 4 Gols: Alex Bruño. 3 Gols: Raúl Orfila. 2 Gols: Fabri, Carlos Febrer i Angel Rios. 1 Gol: Khalid, Miquel Troyano i Martí Coll.


REGIONAL PREFERENT. LLIGA:

Classificació: 8é. PJ: 11. PG: 0. PE: 3. PP: 8. GF: 10. GC: 30. AV:-20. PUNTS: 3.

Golejadors: 5 Gols: Willy Pascual. 3 Gols: Cote. 2 Gols: Joan Barber "Sanpa", Juanjo Lopez i Angel Allès. 1 Gol: Tomeu Allés, Hilari, Nacho Seguí, David Perez i Txiqui.


JUVENIL B. LLIGA.

Classificació: 10é. PJ: 13. PG: 0. PE: 0. PP: 13. GF: 9. GC: 62. AV:-53. PUNTS: 0.


CADET. LLIGA.

Classificació: 4rt. PJ: 18. PG: 11. PP: 2. PP: 5. GF: 46. GC: 25. AV:+21. PUNTS: 35.


INFANTIL A. LLIGA 98:

Classificació: 5é. PJ: 10. PG: 4. PE: 1. PP: 5. GF: 34. GC: 24. AV: +10. PUNTS: 13.


INFANTIL B. LLIGA 99:

Classificació: 1er. PJ: 11. PG: 9. PE: 2. PP: 0. GF: 47. GC: 2. AV: +45. PUNTS: 29.


ALEVI F-7 A. LLIGA.

Classificació: 7é. PJ: 20. PG: 8. PE: 3. PP: 9. GF: 77. GC: 77. AV: +0. PUNTS: 107.


ALEVI F-7 B. LLIGA.

Classificació: 5é. PJ: 20. PG: 10. PE: 5. PP: 5. GF: 62. GC: 40. AV:+22. PUNTS: 115.


BENJAMINS F-8 A. LLIGA.

Classificació: 1er. PJ: 5. PG: 3. PE: 2. PP: 0. GF: 26. GC: 7. AV: +19. PUNTS: 31.


BENJAMINS F-8 B. LLIGA

Classificació: 8é. PJ: 6. PG: 0. PE: 2. PP: 4. GF: 11. GC: 26. AV: -15. PUNTS: 26.

diumenge, 18 de març del 2012

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 0 - POBLENSE 2.

L'equip de tercera ha perdut per 0 a 2 contra el Poblense en un partit que era vital per les nostres aspiracions, ara una reflexió mereix lo vist avui capvespre en el camp després de veure una altra nefasta actuació arbitral ens han perjudicat greument, principalment un linier anant les decisions sempre a la banda contraria del nostre equip, els jugadors un 10 ja que ho han donat tot i han acabat el partit enfonsats per lo que ha passat, en que no han pitat un clar penal a favor de Tiago, no han pitat una falta fora de l'area que han fet a Toni Rodriguez clarissima, i han anulat un gol mes que bo que suposava l'empat, al final no sabem si el que pretenen es que no hi hagui gaire equips de Menorca, l'equip potser que baixi peró baixara amb el cap ben alt lluitant cada partit i al final no passara mes que no jugarém en una competició que sembla que no ens volen.
L'equip ha sortit molt posat dins el partit, presionant amunt per poder agafar a contrapeu la defensa rival en aquests primers 20 minuts hem tingut mes posició i jugat dins el camp del Poblense, les 2 ocasions mes clares han arribat quasi seguides que han acabat amb xut de fora de l'area que ha fregat el pal, per la banda dreta ha arriba la major part de perill amb centrades dins l'area que no han tingut rematador per poc, també en Tiago ha fet una passada per l'esquerra que quasi arriba a Guel Bosch, el Poblense ha anat entrant dins el partit pujant la intensitat defensiva i cercant perilloses contres, amb el joc igualat i molt disputat s'ha arribat al descans.
La segona part ha començat amb nosaltres decidits a asumir riscos per conseguir els 3 punts, l'equip mallorqui esperava darrera sense tenir la pressió dels punts en joc han esperat ben ordenats i dificultant el nostre atac, damunt el minut 10 del segon temps hi ha hagut el posible penal que no han pitat, poc després una contra del Poblense ha significat el penal que ha estat el 0 a 1 a mes de quedar nos amb 10 jugadors, ho teniem molt complicat peró l'equip ha tirat d'orgull i han insistit de valent posant en serios apuros l'equip mallorquí, només una vergonyosa actuació arbitral ha tallat les nostres aspiracions, no pitant una falta que era molt perillosa a favor nostre i anulant un gol legal que suposava l'empat a mes hem tingut la mala sort que just després de la jugada el Poblense ha fet la contra del 0 a 2, no hem tingut mes marge, peró l'equip fins el darrer minut ho ha donat tot, acabant molt afectats dins el vestidor per lo vist.
ANIMS A TOT L'EQUIP SEGUIREM LLUITANT CADA PARTIT, TOT I LES INJUSTICIES.
AVUI MES QUE MAI,FORÇA FERRE!!!

REGIONAL PREFERENT. FERRE 1 - UD MAHON 2.

Ahir l'equip de regional va fer un partit molt correcte contra la Unió en que va perdre per 1 a 2 després que el segon gol visitant fos un posible fora de joc, l'empat era el resultat mes just per lo que va passar, nomes en els minuts finals l'equip maonés va tenir mes ocasions quan nosaltres vam anar per l'empat.
El primer temps va ser de molta lluita per la zona mitja amb nosaltres tinguent el domini en els primers minuts, amb unes quantes pilotes llargues vam disposar d'alguna bona ocasió, el primer gol no va tardar en arribar va ser en Willy Pascual que el va anotar en el minut 12, el gol va donar ales a l'equip que va jugar bastant be els minuts següents, en defensa l'equip aturava be el perill visitant sempre amb passades llargues cap el seu davanter, en la zona mitja l'equip presionava be contra un rival que també lluitava cada una de les posicions, en una de les primeres arribades clares la Unió va conseguir empatar en el minut 34, fins el descans vam intentar tornar a agafar ventatge peró el marcador no es va moure.
La segona part va estar un poc mes oberta sortint l'equip visitant a presionar amb mes intensitat, a nosaltres ens va costar mes crear perill ja que ells es trobaven ben colocats i no deixaven arribar en claredat, nosaltres en defensa vam estar encertats i cercavem a els mitjos per poder rompre l'esquena de la defensa visitant, els minuts van anar passant amb el partit empatat fins que a falta de 15 minuts una contra de la Unió amb posició dubtosa va suposar el definitiu 1 a 2, l'equip es va estirar per cercar l'empat peró va ser imposible contra un equip combatiu i ordenat.
Tot i la derrota l'equip va mostrar una bona actitud competint cara a cara contra un equip com La Unió.

JUVENIL B. AT VILLACARLOS 8 - FERRE 0.

Ahir l'equip juvenil b va tenir que afrontar un dur partit amb bastantes baixes contra un rival de la part alta que es troba en un bon moment de joc, el resultat 8 a 0 va ser un cop dur per el jove equip nostre, davant un rival que no va baixar els braços en cap moment, l'equip amb 1 canvi va poder aguantar bastant be durant els primers 45 minuts amb el resultat de 3 a 0, el primer gol havia arribat en el minut 20 fins després l'equip havia estat ordenat en defensa i va fer un gran esforç per aturar el joc local, el segon gol a la mitja hora, l'equip continuava organitzat en tasques defensives i just abans del descans vam rebre el tercer.
La segona part va ser una altra historia, ja que només teniem 1 canvi i el desgast fisic es va anar notant contra un equip mes experimentat i fort fisicament, en el primer minut van fer el quart, l'equip va seguir aguantant com es podia, lo que va suposar un gran desgast per els jugadors que van acabar el partit molt cansats, l'equip des Castell ho va aprofitar per anar marcant mes gols fins el 8 a 0 final.

CADET. FERRE 0 - UD MAHON 1.

Aquest mati l'equip cadet ha perdut per 0 a 1 contra la Unió, un equip que ha demostrar ser un rival dur, dificil de superar sense perdre l'ordre i dificultat el nostre joc, l'equip ha fet el posible per nivellar el resultat durant els 30 darrers minuts, els maonesos han mostrat ser dels millors equips de la lliga.
L'equip ha sortit amb ganes desde l'inici i concentrat sabent de la dificultat del partit, durant la primera part hem duit el pes del partit tinguent el control quasi tot el temps peró ha costat superar la seva defensa, en les ocasions que hem disposat no hem tingut l'encert, era un partit que si ens podiem avançar el podiem tenir encarrilat.
El segon temps ha començat amb l'equip decidit a per el partit, peró ens hem trobat un rival que s'ha crescut a mesura que han anat passant els minuts, presionant mes amunt i conseguint el gol en una de les primeres ocasions clares que ha disposat en el minut 11 de la represa, he intentat fins el final igualar el partit, peró el rival ha sabut aturar el nostre joc amb la moral que li ha donat el gol, una llastima per l'equip que ha lluitat tot el partit per conseguir un empat que es merexia per el global del partit i l'esforç que ha fet.
Ara queden 2 partit per acabar la lliga, quedám en una digna quarta posició amb opcions de conseguir la tercera, la setmana que ve jugarém en el camp del lider Sporting amb ganes de complicar les coses al maxim i conseguir un bon resultat.

INFANTIL A. FERRE 1 - SPORTING MAHONÉS 1.

Ahir mati els infantils A vam empatar a 1 contra l'Sporting Mahonés va ser un partit molt disputat entre dos equips bastant igualats que van cercar la porteria contraria en tot moment, l'equip visitant va mostrar ser un rival incomode i ens va dificultar el partit amb el gol inicial que va marcar en el minut 5 de partit, a partir d'aqui van tancar-se mostrant ser perillosos a la contra i presionant amb insistencia.
Durant tot el partit els jugadors van lluitar per poder igualar el partit costant penetrar a dins la poblada defensa maonesa, el major domini va ser nostro el partir ens va obligar a no baixar els braços en cap moment contra un equip de un bon nivell fisic i envergadura, peró al final a força d'insistir vam trobar la recompensa a falta de 3 minuts amb un gol de Xavi Muro.
L'equip va mostrar ambició en tot moment per poder endur-se el partit, en el transcurs del partit es van tenir bones ocasions que si haguessin entrat haguessim tingut temps d'anar a per la victoria, ja que quant va arribar l'empat no ens va quedar massa temps per fer el segon gol tot i que l'equip ho va cercar fins que l'arbitre va pitar.
L'equip ocupa una interessant cinquena posició a 2 punts del quart, l'equip seguira lluitant fins el final per anar progressant i jugant be a fútbol.

INFANTIL B. PENYA CIUTADELLA 0 - FERRE 5.

L'equip infantil b que entrena en Canari continua amb el gran estat de forma, ahir en el sempre complicat camp del Penya van guanyar per un contundent 0 a 5 després de fer un partit molt complert jugant amb gran solidesa.
L'equip va sortir a per totes desde l'inici contra un equip que ens esperava darrera, el primer gol va arribar prest en el minut 8 l'autor va ser en Tonio Cantero el gol ens va donar moral i tranquilitat per afrontar millor el partit, durant aquest primer temps vam dominar peró sense poder sentenciar el partit ja que l'equip local va jugar ordenat sense crear nos massa perill, vam disposar d'algunes arribades clares després de bones combinacions en equip, el mes important era no baixar els braços i seguir ordenat.
Després del descans els jugadors es van destapar mostrant gran confiança en el joc, i quant en Pau Benejam va fer el segon gol van venir els millors minuts dels nostres jugadors que van anar arribant a la porteria ciutadellenca amb perill, l'equip contrari va voler obrir-se per reduir distancies i va ser mes fácil trobar espais, aixi en David Florit va fer el 0 a 3 en el minut 22, no es van relaxar i van continuar dominant amb claredat, en Daniel Pons va fer el quart a 5 minuts del final, encara hi va haver temps perque en Juan Caballo anotés el definitiu cinqué gol, que ens deixa en una brillant primera posició.
La setmana que ve ens visita el coer el Sami, per jugar després un decisiu partit en el camp del Sant Lluís segon classificat.
ENHORABONA A TOTA LA PLANTILLA PER AQUESTA BRILLANT VICTORIA, SEGUIU AIXI AMB AQUESTA SERIETAT I GANES.

ALEVI A. UD MAHON 6 - FERRE 3.

Els Alevins A han perdut en el camp del lider la Unió per 6 a 3, tot i la dificultat del rival els nostres jugadors han fet un bon partit donant la cara en tot moment, arribant al descans amb empat a 2 gols, el partit ens ha obligat a fer un gran desgast peró l'equip ha jugat molt motivat jugant com sap, arribant amb opcions fins el final del tercer quart.
L'equip ha sortit molt concentrat jugant amb ordre, tapant els espais perque no ens sorprengués la gran qualitat del rival, aixi en Toful Torrent ha conseguit avançar nos en el minut 9 de partit, sense temps per poder saborir l'avantatge la Unió ha conseguit empatar poc després, l'equip no s'ha descomposat jugant de tu a tu en el segon quart, ens ha obligat a estar molt atents en defensa peró el bon treball en defensa de tot l'equip fent ajudes ha estat molt important, sense oblidar nos de sortir amb decisió cap a la porteria contraria, en Felip Florit ha conseguit el segon gol que ens tornava a donar avantatge, peró una vegada mes l'equip local ha sabut reaccionar ràpid i ha conseguit l'empat just abans del descans.
Hagués estat important haver anat amb avantatge peró no ha pogut ser, a partir del tercer quart ens han presionat de valent per desfer la igualada, hem continuat jugant amb ordre i ganes per posar les maximes dificultats a l'equip maonés, aixi en el minut 4 ha arribat el tercer gol local, peró l'equip no s'ha vingut avall tot i rebre a poc d'acabar el quart un altra gol, que posava el partit molt complicat.
A partir del darrer quart hem anat acusant l'esforç que haviem fet per aturar l'equip contrari i ens han marcat el quint gol, els jugadors no s'han rendit i han continuat cercant mes gols per caure amb orgull, en Marc Melià ha conseguit el tercer gol a falta de 5 minuts, fins el final hem insistit per posar emoció en el partit peró no ha pogut ser i en una rapida jugada local han fet el definitiu 6 a 3.
Tot i la derrota l'equip ha estat molt correcte, jugant contra el millor equip de la lliga.

ALEVI B. FERRE ATC 5 - UD MAHON 2.

Els alevins b que entrena en Fredo van tornar a mostrar que es troben en un bon moment de forma i en un gran partit van guanyar 5 a 2 a la Unió un equip que no va deixar de lluitar en tot el partit.
Durant els primers 2 quarts no va ser fàcil el partit, contra un equip ben posicionat que va conseguir avançar se primer, peró els jugadors van reaccionar de manera brillant insistint sobre la porteria maonesa les ocasions es produien damunt la porteria contraria, l'empat va arribar en el minut 10 del segon quart l'autor va ser en Daniel Esbert, a partir d'aqui vam dominar amb claredat cercant el segon gol que va arribar just abans del descans amb un gran xut de David Marrades, el gol va ser clar per el devenir del partit, ja que a partir del tercer quart van venir els millors moments de joc dels nostres jugadors.
Amb claredat d'idees van desbordar la defensa contraria que es va veure superada per el nostre equip, el tercer gol va arribar en el minut 6 del tercer quart un gol que va fer en Josep Allés Naranjo el partit quedava molt clarificat, peró encara no havia acabat i en plens minuts de domini nostre va arribar el quart gol de Kevin Pina, just abans d'acabar aquest quart va arribar el cinqué gol de Tomeu Alberto que posava un clar 5 a 1.
En el darrer quart vam controlar el partit, sense baixar la intensitat del nostre joc disposant de mes ocasions per marcar, l'equip tocava la pilota amb encert fent algunes jugades de merit, l'equip maonés va seguir amb ganes de marcar algun gol mes per reduir distancies, el definitiu 5 a 2 va arribar a falta de 2 minuts.
Hem de destacar la brillant temporada que estan fent els alevins B, a falta de 2 partits son cinqué a 3 punts del tercer, mostrant un bon sentit d'equip i intensitat.

BENJAMI A. FERRE 3 - PENYA CIUTADELLA 3.

Ahir mati els benjamins A van empatar a 3 gols en un partit entretingut per el public amb gols i bones jugades, nosaltres ens vam avançar 2 vegades amb fins a 2 gols d'avantatge peró el Penya va mostrar efectivitat davant porta per poder remuntar el partit que per ocasions de gol mereixiem guanyar, només en els darrers 5 minuts vam tenir 2 grans ocasions per haver guanyat, tot i no guanyar l'equip va fer un bon partit mostrant ganes i bona feina en equip.
L'equip va sortir desde l'inici amb intenció de dominar el partit i ja en el primer minut va arribar el primer gol que va fer n'Albert Haro, a partir d'aqui es va dominar i creant perill, arribant en el minut 5 el segon gol marcat per Bruno Carreras que deixava el partit molt de cara, semblava teniem el partit controlat jugant bastant be sense passar per perill, peró en el minut 10 en la primera ocasió clara el Penya va marcar el seu primer gol que tornava a posar emoció, peró l'equip va continuar igual amb intenció de marcar el tercer gol que va arribar en els primers minuts del segon quart, l'autor va ser David Cardona, el partit tornava a quedar de cara, peró un gol del Penya a 2 minuts del descans va tornar a posar emoció.
El tercer quart va començar amb l'equip visitant estirant mes les lineas i posant nos amb dificultats, fins que va arribar l'empat del Penya haviem tingut 2 bones ocasions per haver resolt el partit, peró no va ser aixi i en el darrer minut del tercer quart va arribar el 3 a 3.
En el darrer quart vam presionar molt i tocant la pilota amb decisió per fer el quart gol que suposava la victoria, vam disposar de bastantes arribades alguna d'elles clara peró no vam tenir la sort de cara.

BENJAMI B. PENYA CIUTADELLA 4 - FERRE ATC 1.

L'equip benjami b ha perdut per 4 a 1 en el camp del Penya un resultat que no reflecteix del tot com ha anat el partit ja que fins el darrer quart els al.lots han jugat molt be plantant cara en tot moment el resultat en aquell moment era d'empat a 1 gol, el partit s'ha desequilibrat en el darrer quart amb 3 gols de l'equip ciutadellenc que ha imposat la seva superioritat fisica.
Hem començat molt be tocant la pilota amb criteri quant la recuperavem després de tapar amb encert les arribades de l'equip ciutadellenc que li ha costat superar la nostra defensa i treball en equip, en aquest primer quart hi ha hagut un parell d'arribades peró sense que el marcador es mogués, en el segon quart han arribat els primers gols, primer ha estat el Penya que s'ha avançat peró hem reaccionat molt be i 3 minuts després en Vicente Cedrés ha fet l'empat que ha donat moral a l'equip que ha continuat molt posat dins el partit amb ordre en defensa intentant aprofitar alguna jugada per marcar el segon gol.
El tercer quart ha començat amb el Penya sortint apretant a dalt peró hem sabut contenir el seu perill, nosaltres també hem disposat d'ocasions per haver pogut marcar, peró en el començament del darrer quart ens han marcat el segon gol que ha estat decisiu, ja que l'equip ciutadellenc ha agafat moral, hem intentat d'anar a per l'empat peró el cansansi ha començat ha arribar i ho han aprofitat per sentenciar el partit.
Tot i el resultat durant la major part de partit hem estat molt be contra un bon equip mes gran que noltros, lo important es anar progressant.

divendres, 16 de març del 2012

TERCERA DIVISIÓ. DIUMENGE A LES 16.30 H.

30ªJORNADA. CE FERRERIES - POBLERA.
Aquest diumenge tenim un partit crucial per l'equip de tercera, ja que sumar els 3 punts es imprescindible per continuar en la lluita per la permanencia, el rival será un historic el Poblense que esta en onzena posició amb 36 punts, ells no es juguen res ja que tenen la permanencia assegurada i no poden optar a les primeres posicions, tot i no tenir la qualitat d'altres anys compten amb jugadors experimentats i no tenir la pressió dels punts en joc els fara mes perillosos.
Nosaltres tindrem que afrontar el partit com una final en que tindrém que sortir a per totes, fer un partit serio com equip i poder aprofitar les ocasions que es presentin, per aquest partit comptarém amb les baixes de Pepo i Txiqui per lesió.
Hem d'anar tots els aficionats en es camp a animar per ser el jugador numero 12 i conseguir que els punts es quedin a casa.

dimecres, 14 de març del 2012

REGIONAL PREFERENT. DISSABTE A LES 16.30 H.

11ªJORNADA. CE FERRERIES - UD MAHÓN.
L'equip de regional jugará a casa contra la Unió, l'equip maonés es el vuité classificat amb 10 punts aquest any compta amb una plantilla molt renovada i bastant jove que es troba en fase de construcció, tot i la seva classificació es un equip intens que no posara les coses gens fàcils ja que tenen el segell del seu entrenador Lito Alzina, es un partit en que intentarém conseguir la primera victoria i jugar amb la serietat i actitud dels darrers partits a casa, en Santi Medina en principi podrá comptar amb tota la plantilla i algun reforç del juvenil A que aquesta setmana descansa, el partit será obert i disputat entre dos equips que sense la pressió dels punts en joc podrán oferir el millor d'ells.

PARTITS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.

JUVENIL B. DISSABTE A LES 16.30 H.
13ªJORNADA. AT VILLACARLOS - CE FERRERIES.
Els juvenil b jugarán en el complicat camp del Villacarlos quart classificat amb 22 punts a 3 del lider, es un altra dels equips inmersos en la lluita per el campionat, per tant ens trobarém a un equip que anirá a per els 3 punts, el partit es tindrá que afrontar amb serietat i intensitat per poder treure algo positiu i poder posar los en dificultats.

CADET. DIUMENGE A LES 11.00 H.
20ªJORNADA. CE FERRERIES - UD MAHON.
Els cadets afronten el tram final de la lliga, amb un interessant partit a casa contra la Unió equip quart classificat amb 1 punt menys que nosaltres, per tant ens espera un partit emocionant contra un bon equip que vindra amb la intenció de puntuar per poder obtenir la tercera posició, l'equip maonés es un equip fort en defensa i perillós a la contra, els nostres jugadors intentarán oferir un bon partit i conseguir els 3 punts per continuar classficats a la zona podi.

INFANTIL A. DISSABTE A LES 11.00 H.
11ªJORNADA. CE FERRERIES - SPORTING MAHONÉS.
L'equip infantil A jugará a casa contra l'Sporting, els maonesos son sisens a la classificació amb 3 punts menys que nosaltres, els jugadors intentarán aprofitar el bon nivell que han mostrat en les 2 darreres sortides contra els equips de dalt, será un partit en que l'equip mostrara moltes ganes de fer ho be, el rival te el seu punt mes debil en atac.

INFANTIL B. DISSABTE A LES 11.30 H.
11ªJORNADA. PENYA CIUTADELLA - CE FERRERIES.
Els infantils b jugarán aquesta jornada en el camp del Penya Ciutadella, un equip que sempre ens complica el nostre joc i acostuma a fer bons partits contra nosaltres, l'equip ciutadellenc es molt perillós en atac, l'equip anirá a jugar amb la mateixa serietat de cada partit i intentar continuar amb aquesta bona linea per imposar el nostre joc de toc.

ALEVI A. DIUMENGE A LES 11.00 H.
20ªJORNADA. UD MAHON - CE FERRERIES.
L'equip alevi A continua amb el dur calendari d'aquestes jornades, ja que després de jugar contra el segon classificat hem de visitar el camp del lider la Unió un bon equip que esta fent una gran temporada, els jugadors anirán a jugar amb la intenció de fer ho amb el mateix ordre i ganes del darrer partit en que vam complicar molt el partit al Menorca, sense tenir cap pressió intentarém posar li les coses dificils a l'equip maonés.

ALEVI B. DISSABTE A LES 11.30 H.
20ªJORNADA. FERRERIES ATC - UD MAHON B.
Els alevins b que entrena en Fredo jugarán en el camp anexe contra la Unió b, equip classificat en setena posició, l'equip maonés acostuma a fer bastants gols i tindrém que estar atents en defensa i aprofitar el nostre joc ràpid i directe per superar la seva defensa, ens trobarém un equip combatiu que no aturara de presionar durant el partit, nosaltres intentarém jugar amb les mateixes ganes de cada partit per acabar la temporada de manera brillant.

BENJAMI A. DISSABTE A LES 10.00 H.
6ªJORNADA. CE FERRERIES - PENYA CIUTADELLA.
Aquesta setmana l'equip benjami A rebrá en el Penya Ciutadella cinqué classificat, els nostres jugadors han començat amb bon peu la lliga mostrant solidesa com equip en que totom defensa amb ordre i ataquen amb ordre, el rival es un equip efectiu en atac que mostra mes dubtes en defensa, els jugadors tenen ganes de continuar amb la progressió dels darrers partits.

BENJAMI B. DIUMENGE A LES 10.00 H.
6ªJORNADA. PENYA CIUTADELLA - FERRERIES ATC.
Aquesta setmana els benjamins b jugarán en el camp del Penya Ciutadella quart classificat, ens trobarém un equip completament de segon any per lo que tindrán superioritat en altura, nosaltres anirem amb les ganes de continuar aprenent i jugar amb ganes i complicar les coses a l'equip ciutadellenc.

dilluns, 12 de març del 2012

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

CLASSIFICACIONS:

TERCERA DIVISIÓ. LLIGA CLASSIFICACIÓ:

Classificacio: 19é. PJ: 29. PG: 5. PE: 7. PP: 17. GF: 22. GC: 58. AV:-36. PUNTS: 22.

Golejadors: 9 Gols: Kaké. 3 Gols: Joshua. 2 Gols: Guel Bosch. 1 Gol: Txiqui, Angel Pulido, Lluís Lopez, Toni Pons, Raúl, Ivan Contreras i Caballo.


JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificació: 18é. PJ: 26. PG: 0. PE: 2. PP: 24. GF: 21. GC: 87. AV:-66. PUNTS: 2.

Golejadors: 5 Gols: Dani Perez. 4 Gols: Alex Bruño. 3 Gols: Raúl Orfila. 2 Gols: Fabri, Carlos Febrer i Angel Rios. 1 Gol: Khalid, Miquel Troyano i Martí Coll.


REGIONAL PREFERENT. LLIGA:

Classificació: 8é. PJ: 10. PG: 0. PE: 3. PP: 7. GF: 9. GC: 28. AV:-19. PUNTS: 3.

Golejadors: 4 Gols: Willy Pascual. 3 Gols: Cote. 2 Gols: Joan Barber "Sanpa", Juanjo Lopez i Angel Allès. 1 Gol: Tomeu Allés, Hilari, Nacho Seguí, David Perez i Txiqui.


JUVENIL B. LLIGA.

Classificació: 10é. PJ: 12. PG: 0. PE: 0. PP: 12. GF: 9. GC: 54. AV:-45. PUNTS: 0.


CADET. LLIGA.

Classificació: 3er. PJ: 17. PG: 11. PP: 2. PP: 4. GF: 46. GC: 24. AV:+22. PUNTS: 35.


INFANTIL A. LLIGA 98:

Classificació: 5é. PJ: 9. PG: 4. PE: 0. PP: 5. GF: 33. GC: 23. AV: +10. PUNTS: 12.


INFANTIL B. LLIGA 99:

Classificació: 1er. PJ: 10. PG: 8. PE: 2. PP: 0. GF: 41. GC: 1. AV: +40. PUNTS: 26.


ALEVI F-7 A. LLIGA.

Classificació: 7é. PJ: 19. PG: 8. PE: 3. PP: 8. GF: 74. GC: 71. AV: +3. PUNTS: 103.


ALEVI F-7 B. LLIGA.

Classificació: 5é. PJ: 19. PG: 9. PE: 5. PP: 5. GF: 57. GC: 38. AV:+19. PUNTS: 108.


BENJAMINS F-8 A. LLIGA.

Classificació: 2ón. PJ: 4. PG: 3. PE: 1. PP: 0. GF: 23. GC: 4. AV: +19. PUNTS: 26.


BENJAMINS F-8 B. LLIGA

Classificació: 8é. PJ: 5. PG: 0. PE: 2. PP: 3. GF: 10. GC: 22. AV: -12. PUNTS: 22.

diumenge, 11 de març del 2012

TERCERA DIVISIÓ. CONSTANCIA 4 - FERRE 0.

Ahir dura sortida en el camp del lider invicte Constancia que ens va guanyar per 4 a 0, ja en els 5 primers minuts de partit el rival ens va sorprendre amb una sortida en tromba en la que van fer 2 gols que van deixar el partit sentenciat, tot i el resultat l'equip no es va enfonsar i van lluitar durant la resta de partit per caure de la millor manera posible contra un rival que compta amb 8 jugadors que surten de la cantera del Mallorca, l'equip es va anar refent i va conseguir amb un cert ordre anar aturant el perill local, un equip que va presionar tot el partit per conseguir mes gols imposant un alt ritme de joc, a la mitja hora de partit van fer el tercer gol aprofitant la seva qualitat en atac, amb aquest resultat i sense veure mes ocasions de perill es va arribar al descans.
La segona part es va intentar llevar el domini de damunt, per anar a cercar algun gol, peró la sobria defensa inquera va ser dificil de superar tot i que l'equip va estar ben posicionat en aquest segon temps no ens van crear tant de perill i l'equip va circular millor la pilota, fent una pressió intensa en el dia d'ahir, els jugadors van acabar tot i la derrota esgotats de jugar en un camp tant gran que produeix molt de desgast, l'unic gol mallorquí va arribar en el minut 15 del segon temps, en la part final vam tenir 2 bones ocasions per haver marcat.
La setmana que ve ens espera una autentica final contra el Poblense en el que nomes valen els 3 punts, l'equip mallorquí no te la qualitat d'altres anys peró será complicat conseguir la victoria.

LLIGA NACIONAL JUVENIL. FERRE 1 - MANACOR 3.

Avui mati una vegada mes els juvenils han vist lo dur que es el fútbol ja que ho han donat tot dins el camp contra el Manacor que ha guanyat per 1 a 3 un resultat molt enganyos, el partit s'ha decidit en els darrers 15 minuts ja que fins després el resultat era de 1 a 1, el partit ha quedat romput en no senyalar el linier un clamoros fora de joc del Manacor que ha significat 1 a 2, el gol ha afectat l'equip que ha fet el posible per fer l'empat tinguent 2 bones ocasions peró sense sort davant porta, en el darrer minut el Manacor ha aprofitat la superioritat numerica i la nostra linea avançada per fer el tercer gol.
La primera part ha estat molt disputada per la nostra part els jugadors han tingut un gran desgast i amb un plantejament ordenat hem aturat be l'equip mallorquí que no ha disposat de massa perill, nosaltres amb pilotes llargues hem arribat en unes quantes accions interessants, el joc ha estat intens peró sense haver hi molt de perill, tots els gol han arribat en la segona part.
El nostre equip ha sortit decidit a per els 3 punts, no hem tardat gaire en donar el primer avis, peró el gol ha estat en el minut 10 amb una gran passada a Raul Orfila que ha finalitzat amb un gran xut a mitja altura, el gol ens ha donat tranquilitat i hem passat a controlar el partit sense que el Manacor ens creas perill, l'equip no volia deixar escapar la possibilitat de sentenciar el partit amb alguna contra, hem fet prop de poder quedar davant el porter. Amb una jugada sense importancia una falta que han tirat de la banda han conseguit l'empat quan no havien fet res en atac, l'equip no s'ha descomposat i ha anat cap el segon gol insistint sobre la defensa visitant, intentant obrir per les bandes, peró la ilusió dels jugadors s'ha esfumat quan amb una passada llarga de l'equip mallorquí a un jugador avançat en 4 o 5 metres el linier no ha senyalat el clarissim fora de joc, un cop dur per l'equip que li ha costat refer-se per tan injusta decisió, tot i aixi hem tingut 2 bones ocasions per haver empatat amb 10 jugadors nosaltres, el Manacor ha aprofitat en els darrers minuts per marcar el tercer gol quan tenia el partit de cara.
Una llastima per l'esforç dels jugadors que no mereixien aquest resultat, nomes donar lis anims que lluitant aixi conseguirem donar la cara en cada partit.

REGIONAL PREFERENT. SANT LLUÍS 2 - FERRE 0.

L'equip de regional va jugar a Sant Lluís en un partit extrany que es va perdre per 2 a 0, en un bon primer temps dels nostres jugadors van controlar bona part del temps, tinguent ocasions per marcar, el joc era de pressió per la zona mitja en que els 2 volien dur el domini de partit, l'equip local també va tenir alguna ocasió peró el marcador no es va moure fins el minut 43 en que el Sant Lluís es va avançar, es va arribar al descans amb el resultat favorable per l'equip local de 1 a 0, el partit era igualat i nosaltres haviem tingut bones ocasions per haver marcat, l'equip va mostrar una bona actitud.
Els jugadors van sortir a la segona part amb ganes de igualar el partit, davant l'equip local ens va esperar tancat darrera mentre que el domini era nostre peró costava trobar espais contra l'ordre del Sant Lluís que esperava alguna contra per sentenciar, com aixi va ser en el minut 30, el partit era intens amb els 2 equips lluitant cada posesió ells van estar mes encertats, l'equip no mereixia una derrota tant clara ja que també vam tenir bones ocasions.

JUVENIL B. FERRE 2 - PENYA CIUTADELLA 6.

Ahir l'equip juvenil b va jugar contra el Penya Ciutadella tercer classificat, un rival amb bona qualitat tecnica que va conseguir la victoria per 2 a 6, tot i el resultat durant la primera part l'equip va jugar molt be dominant en algunes fases i plantant cara a l'equip visitant, nosaltres ens vam avançar primer després de una gran jugada de Luís Garcia per la banda que va passar dins l'area perque Toni Coll marqués el primer gol era el minut 25, abans ja haviem tingut un parell d'arribades el joc era igualat amb l'equip posant hi intensitat i ordre en defensa que van dificultar les arribades visitants, el Penya havia tingut una ocasió fins que van venir els 3 minuts claus que van trencar el partit, en el minut 35 van conseguir l'empat i sense temps per reaccionar dos minuts després marcaven el segon gol, va ser un cop dur per l'equip que estava jugant be donant la cara en tot moment, vam intentar apretar abans del descans per conseguir la igualada peró no va poder ser.
Els jugadors van sortir amb ganes a la segona part per igualar el partit, vam disposar de 1 ocasió per fer l'empat, estavém tapant be la sortida del Penya en aquests primers 10 minuts, peró en el minut 20 va arribar el tercer gol del Penya que el deixava quasi sentenciat, poc després es va tenir la opció de fer el 2 a 3 que hagués pogut donar emoció, peró no vam estar afortunats, i poc després a la contra van fer el quart gol, amb aquest resultat va costar molt refer l'equip i ho van aprofitar en 2 jugades mes per marcar dos gols que deixaven el resultat en 1 a 6 era un castig massa dur per l'equip que no es mereixia tant, en els darrers minuts el partit es va escalfar i ens va costar una expulsió, en Toni Coll va marcar el definitiu 2 a 6.

CADET. AT VILLACARLOS 4 - FERRE 1.

Avui mati l'equip cadet tenia una sortida complicada com aixi s'ha demostrat ja que hem perdut per 4 a 1 contra el Villacarlos que de nou ha estat un rival molt complicat de jugar i sen's ha tornat a jugar amb molta intensitat a mes d'estar encertats en totes les seves posicions.
L'equip des Castell com havia passat en la primera volta, ha estat molt incomode i han dificultat el nostre joc jugant ordenats i presionant amb insistencia la nostra posesió de pilota, ens ha costat crear perill i superar les seves lineas de presió, també han sabut aprofitar les seves ocasions de gol, la primera en el minut 16 de partit aixó encara els hi ha donat mes moral per afrontar la resta de partit, hem intentat reaccionar peró no ha estat posible ja que davant hem tingut un equip enratxat que no ens ha donat opcions en defensa, a la mitja hora ha arribat el segon gol del Villacarlos que deixava el partit dificil de remuntar, hem intentat marcar algun gol abans del descans per posar emoció a la segona part.
La segona part l'equip ha arriscat per cercar reaccionar, peró davant ens hem trobat un equip que ha jugat amb molta intensitat i la moral de tenir el partit de cara, ha costat poder arribar a la porteria local, ja que davant teniem 2 lineas molt juntes que eren dificils de superar, en una altra contra en el minut 17 han conseguit el tercer gol que ja desfeia les nostres ilusions de poder remuntar, amb l'equip local envalentonat han conseguit marcar el quart gol, nosaltres hem insistit per poder escurçar distancies i en els darrers minuts en Sergi Mercadal ha conseguit el nostre gol.
Anims a tot l'equip avui no ha pogut ser, sera un altra dia avui ens hem trobat a un equip que li ha sortit un altra gran partit contra nosaltres.

INFANTIL A. PENYA ORIENT 3 - FERRE 2.

Ahir els infantils A van fer un gran partit en el camp del lider el Penya Orient, venguent molt cara la derrota que va arribar en el darrer minut lo que va ser un cop dur per el gran partit que haviem fet, el resultat final 3 a 2, hem de treure conclusions positives i es que l'equip fent un gran partit es capaç de lluitar contra qualsevol equip.
El partit d'ahir es preveia dificil donat el gran moment que atravesa l'equip ciutadellenc, peró amb orgull i ordre vam poder jugar cara a cara contra l'Orient, ja en el primer minut ens vam poder avançar amb un gol de Josep Capo, el gol ens va donar molta confiança per afrontar el partit, la bona colocació dels jugadors i la pressió va dificultat molt el joc d'atac local, que no va poder jugar amb la habitual soltura d'idees, ja que acostumen a jugar amb qualitat i desbordar per rapidesa, ahir tot l'equip va estar molt be i no va ser fins a la mitja hora que el Penya va poder empatar, després fins el descans vam poder controlar el partit sense passar per problemes.
A partir del segon temps el Penya va sortir amb molta empenta per poder fer el segon gol i ho van conseguir en el minut 4, el partit es posava complicat peró la reacció de l'equip va ser molt bona i van seguir amb la linea del primer temps posant en dificultats l'equip contrari que no va poder aturar el nostre joc d'atac, i es que vam avisar en un parell de vegades fins que Toni Pons va conseguir l'empat en el minut 16, era just per com havia anat el partit, a partir d'aqui el Penya va avançar posicions per desfer la igualada, nosaltres ens vam colocar ben ordenats per poder defensar el resultat peró sense olvidar agafar alguna contra o jugada per conseguir la victoria, peró en el darrer minut vam rebre el tercer gol que va ser un cop dur per l'equip ja que havia jugat molt be els 70 minuts fent un gran desgast.
Anims a tot l'equip jugant aixi es pot guanyar a qualsevol rival.

ALEVI A. FERRE 1 - MENORCA 2.

Ahir l'equip alevi A va fer un altra gran partit contra el Menorca que ens va guanyar 1 a 2, va ser una llastima per l'equip que va fer un gran esforç tot el partit per contrarrestar la qualitat del rival que va conseguir el gol de la victoria en el darrer minut.
Els nostres jugadors tenien un partit complicat contra un equip que marca molts gols i encara es juga l'opció del campionat, peró una vegada mes van mostrar una gran ambició per poder plantar cara a l'equip maonés, ben colocats dins el camp i presionant la sortida visitant perque no arribassin amb facilitat es va conseguir contrarrestar part del seu perill, nosaltres en cap moment vam oblidar la porteria contraria i també vam disposar de les nostres ocasions, el domini era mes de l'equip visitant que compta amb un bon equip i ens va fer suar de valent, peró amb una gran actitud es va poder limitar la superioritat visitant.
El primer quart va passar sense gols, en un partit intens que l'equip visitant va voler trencar en els primers minuts peró vam saber contrarrestar be les seves embestides, no va ser fins avançat el segon quart que el Menorca va marcar el primer gol, semblava que el partit es podia complicar amb el gol en contra peró la reacció de l'equip va ser molt bona, es va intentar conseguir l'empat abans del descans peró no va ser posible.
Després del descans l'equip sense res a perdre ho va donar tot per igualar el partit i en el minut 4 del tercer quart en Jordi Moll va conseguir el premi, a partir d'aqui l'equip visitant va anar apretant en atac, peró els jugadors fent un gran treball en equip van anar superant els obstacles, vam encarar el darrer quart amb la ilusió de conseguir algun punt, fins i tot si es presentava alguna ocasió per guanyar, peró a mesura que passaven els minuts i el gran desgast fisic dels jugadors va fer que passassim per perill en defensa.
A poc del final quan semblava ho haviem conseguit el Menorca va fer el segon gol, que no ens deixava temps per reaccionar.
Tot i la derrota hem d'estar contents per el bon partit i la imatge de tot l'equip en el partit d'ahir, mostrant que els jugadors van a mes i estan amb ganes d'acabar la lliga donant alguna sorpresa mes.

BENJAMINS B. FERRE ATC 1 - UD MAHÓN 7.

Avui mati l'equip benjami b ha jugat contra la Unió un equip format en la seva totalitat per jugadors de segon any, aixó s'ha notat dins el camp ja que han imposat la seva superitat fisica i major envergadura per superar nos per 1 a 7, l'equip visitant ha mostrat ser letal en atac, arribant en velocitat, lo que ens ha costat poder aturar.
En l'inici de partit l'equip ha sortit amb ganes de posar les coses dificils a l'equip visitant, durant els primers 10 minuts ho hem conseguit, el primer gol ha arribat just abans d'acabar el primer quart, a partir d'aqui han començat a imposar la seva qualitat, els nostres jugadors no han perdut la cara en el partit en camp moment i sempre han lluitat amb ganes de poder conseguir algun gol.
A partir del descans l'equip maonés amb el marcador a favor ha imposat la seva envergadura per marcar nos mes gols, en Josep Truyol ha conseguit marcar el nostre gol en el darrer quart, la Unió ha tancat minuts després el marcador amb el defintitiu 1 a 7.
Tot i la derrota aquests partits serveixen per poder anar aprenent i corretgir errors, el resultat es el de menys.

dissabte, 10 de març del 2012

BENJAMINS A. DOSA CF 1 - FERRE 3.

En un altra bon partit els benjamins A que entrena en Quel Carreras han guanyat per 1 a 3 en el camp del Dosa equip que fins avui havia guanyat els 3 partits que havia jugat, el resultat ha estat curt i tot per la gran quantitat d'ocasions que hem disposat, ja que el resultat hagués pogut ser molt mes ampli.
Els gols han arribat tots abans del descans, el primer ha estat un gran gol de Marc Febrer de corner directe, amb el marcador a favor hem continuat dominant amb claredat, el gran treball de tot l'equip que hi ha posat moltes ganes ha fet que no passassim apuros en defensa, poc després en Christian Carreras ha sentenciat amb el 0 a 2, les ocasions han continuat davant un equip que tot just podia passar del migcamp, amb el marcador a favor l'equip ha agafat mes ambició per desbordar la defensa ciutadellenca i marcar el 0 a 3 que ha fet en Marc Febrer, poc després el Dosa ha conseguit el seu gol.
Amb el partit resolt després del descans hem anat tocant la pilota amb criteri, tinguent moltes ocasions per conseguir un marcador mes ampli, peró no s'ha mogut fins el final, tampoc hem arriscat molt en defensa per no donar opcions a l'equip ciutadellenc, una victoria que donara confiança a l'equip que es troba amb ganes de continuar progressant en cada partit.
ENHORABONA A TOTS ELS JUGADORS PER EL BON PARTIT QUE HAN FET.

INFANTIL B. FERRE 2 - MENORCA 1.

Els infantils b han conseguit una imporant i agonica victoria per 2 a 1 contra el Menorca, en un partit molt disputat entre els 2 equips que han demostrat ser els 2 millors de la lliga, hem tingut que esperar en el darrer minut per conseguir els 3 punts de un partit que com es preveia no ha estat gens fàcil contra un bon rival.
L'equip ha sortit concentrat desde l'inici jugant amb intensitat i ordre sabent que no es podien relaxar ni donar opcions en atac a l'equip rival que compta amb jugadors de qualitat ha costat crear perill contra un equip ben posicionat peró amb paciencia hem anat esperant que arribes la nostra ocasió, hem tingut 2 bones arribades després de combinar amb encert peró hem tingut que esperar a la mitja hora, quant en David Florit en una bona jugada ha forçat un penal que ha convertit en Sergi Bosch, fins el descans hem contingut be la reacció visitant.
En l'inici del segon temps el Menorca ha sortit amb empenta presionant amunt i ha dificultat la nostra sortida, en els primers minuts de la represa han conseguit empatar i aixó els ha envalentonat i també han anat a per la victoria, nosaltres amb passades llargues hem agafat l'esquena rival en unes quantes ocasions arribant a la porteria visitant amb perill una de les ocasions mes clares ha acabat en el poste, el partit era jugat de tu a tu amb intensitat, al final en el darrer minut una altra bona jugada colectiva la finalitzada en David Florit per conseguir el 2 a 1 final contra un rival directe.
Aquesta victoria ens referma en la primera posició, hem d'anar partit a partit i jugar amb la mateixa ilusió i ordre de cada setmana.
ENHORABONA A TOTS ELS JUGADORS PER AQUESTA VICTORIA.

ALEVINS B. MENORCA AT 1 - FERRE AT 4.

L'equip alevi b que entrena en Fredo ha tornat a fer un partit molt complert en el camp del Menorca ja que s'han imposat per 1 a 4 un partit dominat desde l'inici per els nostres jugadors que van completant una gran temporada i jugant molt be a fútbol jugant amb molt d'ordre i ganes.
El partit es preveia complicat contra un equip combatiu peró l'equip ha sortit amb concentració i han anat imposant la seva qualitat amb bones jugades desbordant la defensa maonesa, ja en el minut 5 en David Marrades ha conseguit el primer gol, el resultat ens ha ajudat a afrontar el partit amb mes tranquilitat i poder trobar mes espais per crear molt perill, en defensa hem fet un bon treball d'equip, hem aprofitat el domini per marcar el 0 a 2 que ha tornat a fer en David Marrades, amb aquest resultat hem dominat el partit, controlant el joc peró un gol del Menorca en el segon quart ha donat mes emoció en el partit.
Hem arribat al descans amb aventatge nostre, peró per el segon temps el partit era perillós amb el marcador tant ajustat peró hem sabut continuar fent les coses be presionant la sortida de l'equip local i robar pilotes per sorprendre per velocitat, el partit s'ha acabat quant en Daniel Esbert ha fet el tercer gol en el minut 6 de la represa i ens ha valgut per afrontar el darrer quart amb solvencia, creant bones jugades en equip i fer el quart gol definitiu que ha fet en Kevin Pina, a l'inici del darrer quart, fins el final del partit l'equip ha continuat jugant amb ganes i intensitat tinguent l'opció de conseguir algun gol mes, aquesta victoria coloca l'equip en una fantastica quarta posició.
ENHORABONA A TOT L'EQUIP PER AQUESTA BRILLANT VICTORIA.

divendres, 9 de març del 2012

DILLUNS 12 CURS PRIMERS AUXILIS A CARREC DE LUCIA FISIO.

El proxim dilluns dia 12 de març a les 18 hores la fisio Lucia Barca fara un curset de primers auxilis per els entrenadors i delegats del nostre club, es important ja que en alguns partits es poden trobar amb alguns problemes i aixi saber el que han de fer en cada cas.

dimecres, 7 de març del 2012

EN TOMEU ALLÉS VA SER OPERAT DE LLIGAMENTS I MENISC

Hem d'informar que el nostre jugador Tomeu Allés el van operar divendres passat de la seva lesió de genolli menisc, l'operació va anar be i ara li espera un proces de recuperació perque pugui tornar a mostrar el nivell que dur dins.
Anims Tomeu molta sort de part de tot el club, directiva, socis i aficionats, prest et tornarém a veure per dins es camp.

TERCERA DIVISIÓ. DISSABTE A LES 15.45 H.

29ªJORNADA. CONSTANCIA - CE FERRERIES.
Dificilissima sortida la que espera a l'equip de tercera divisió aquest dissabte en el camp del lider Constancia, l'equip mallorqui es troba invicte en els 28 partits que ha jugat i será una dura prova per el nostre equip que necessita puntuar per que els equips de damunt noltros no s'escapin, per aixó tindrém que fer un partit quasi perfecte en que tot l'equip tindrá que fer un gran desgast i jugar molt ordenats, i poder aprofitar les ocasions que disposem tot i tenir davant una defensa experimentada i dificil de superar, la motivació extra per l'equip será tenir davant un equip de la categoria del Constancia i poder donar la sorpresa.
Per aquest partit comptarém amb les baixes confirmades de Guel Bosch que cumpñira el seu darrer partit de sanció i Txiqui per lesió.

LLIGA NACIONAL JUVENIL. DIUMENGE A LES 12.00 H.

26ªJORNADA. CE FERRERIES - MANACOR.
Els juvenils de lliga nacional jugarán a casa contra el Manacor 13é classificat amb 31 punts, encara lluiten per allunyar-se del descens i vindrán a per els 3 punts, nosaltres si feim un partit serio i jugam amb la intensitat de les darreres setmanes tindrém opcions de poder puntuar, per aixó tindrém que fer les coses be ser intensos i ser forts com equip, el partit será obert en quant a joc tot i que el Manacor es un equip molt ordenat i costa de fer li gols, i saben treure profit dels seus gols.
L'equip ho posara tot per conseguir la primera victoria.

REGIONAL PREFERENT. DISSABTE A LES 17.00 H.

10ªJORNADA. CCE SANT LLUÍS - CE FERRERIES.
L'equip de regional afrontará el primer partit de la segona volta en el camp del Sant Lluís vuité classificat amb 9 punts, ells venen d'obtenir una bona victoria contra la Unió, l'equip local es un equip en fase de construcció en que mesclen veterania i bastanta juventut, nosaltres intentarém refer-nos de la darrera derrota i tornar a trobar les bones sensacions dels anteriors partits en que vam competir amb ordre i gran actitud, el partit será obert sense tenir la pressió dels punts en joc, l'equip local hi posa molta actitud en cada partit i ens obligara a fer un partit serio i intens, esperém poder jugar el partit amb quasi tota la plantilla.

PARTITS FÚTBOL BASE CAP DE SETMANA.

JUVENIL B. DISSABTE A LES 16.30 H.
12ªJORNADA. CE FERRERIES - PENYA CIUTADELLA.
L'equip juvenil b li espera un altra partit complicat contra el Penya B que esta fent una gran temporada ja que es tercer a nomes 1 punt del primer classificat per lo que tenen opcions de pujar si el primer equip també puges a divisió d'honor, tindrém que jugar amb ordre i intensitat per poder frenar la qualitat que tenen en atac formada per jugadors joves a mes de ser un equip solid.

CADET. DIUMENGE A LES 10.00 H.
19ªJORNADA. AT VILLACARLOS - CE FERRERIES.
En aquesta jornada els cadets jugarán en el dificil camp del Villacarlos un equip que en la primera volta ens va sorprendre guanyant 1 a 2, en la classificació es sisé amb 22 punts es un equip irregular peró si tenen un bon dia poden ser un equip molt incomode tindrém que jugar amb intensitat i concentració per poder continuar amb la bona temporada del nostre equip que es troba amb ganes de seguir mostrant la solidesa que mostra cada jornada.

INFANTIL A. DISSABTE A LES 11.30 H.
10ªJORNADA. PENYA ORIENT - CE FERRERIES.
Comença la segona volta per l'infantil A que entrena en Flores, jugarém en el camp del lider Penya Orient un equip que esta en plena forma i no coneix la derrota mostrant se fort tant en atac com defensa, en el primer partit els hi vam poder complicar les coses jugant amb moltes ganes i serietat, l'equip es troba en un bon moment i anirán a jugar amb la intenció de fer ho lo millor posible i poder sorprendre a l'equip ciutadellenc.

INFANTIL B. DISSABTE A LES 11.00 H.
10ªJORNADA. CE FERRERIES - CD MENORCA.
Aquest dissabte els infantils b els hi espera un gran partit contra el Menorca, segon classificat a nomes 1 punt nostre, l'equip maonés es un bon equip amb jugadors de qualitat en totes les posicions i sempre es un rival molt complicat que per guanyar lo ens fara jugar al millor nivell nostre, els jugadors que entrena en Canari es troben en un gran moment de forma i volen continuar amb la brillant temporada, será un partit intens i de qualitat.

ALEVIN A. DISSABTE A LES 10.30 H.
19ªJORNADA. CE FERRERIES - CD MENORCA.
L'equip alevi A te un partit contra un equip de la zona alta el Menorca segon classificat a 2 punts del lider, davant tindrém un equip que vindra amb la intenció de guanyar per continuar amb opcions l'equip maonés es molt complert jugant amb solidesa peró principalment en atac es molt perillós ja que han fet 130 gols en els 18 partits que han jugat, per lo que tindrem que estar molt atents en defensa i no concedir lis espais, nosaltres afrontarém el partit amb moltes ganes de donar la sorpresa, ja que no tenim la pressió dels punts en joc.

ALEVI B. DISSABTE A LES 10.00 H.
19ªJORNADA. MENORCA AT - FERRERIES ATC.
Els alevins B que entrena en Fredo jugarán aquesta jornada en el camp del Menorca vuité classificat, l'equip maonés es un equip irregular que treu a casa seva els millors resultats mostrant se un equip combatiu, per aixó no será un partit fácil peró si molt obert en que els nostres jugadors anirán amb la intenció de continuar mostrant la regularitat i bon joc d'aquesta lliga, el Menorca passa mes problemes en defensa ja que han rebut bastants gols tindrém que aprofitar la nostra rapidesa per sorprendre.

BENJAMI A. DISSABTE A LES 12.00 H.
5ªJORNADA. DOSA CF - CE FERRERIES.
L'equip benjami A te un bon partit per jugar aquesta jornada en el camp del Dosa, segon classificat peró ha guanyat els 3 partits que ha jugat, els jugadors afrontarán el partit amb totes les ganes i en un bon moment ja que han començat la lliga jugant un bon fútbol i treballant en equip, el partit será obert entre 2 equips que jugarán a l'atac el mes complicat será jugar a casa seva.

BENJAMI B. DIUMENGE A LES 11.00 H.
5ªJORNADA. FERRERIES ATC - UD MAHON.
Els benjamins b jugarán aquesta setmana en el camp anexe contra la Unió quart classificat, l'equip maonés esta lluitant per les primeres posicions en la part alta la competició esta molt igualada, per nosaltres será un partit en que intentarém jugar amb la ilusió de fer ho lo millor posible i anar progressant en aquest grup dificil, per els jugadors es un premi poder jugar contra aquests equips i cada jornada l'afronten amb les ganes de donar la sorpresa, intentarém aprofitar la nostra eficacia golejadors per sorprendre a la seva defensa.

dimarts, 6 de març del 2012

OBERT PLAÇ PER SUBASTA ES BAR DES CAMP.

Desde la junta directiva informam que a partir d'avui dia 6 de març fins el proper dia 23 de març s'obre el plaç per la subasta del bar cafeteria del camp de fútbol, tots els interessats poden passar per les oficines del club de 19 a 20,30 hores per informació de les bases aixi com recollir-les.
El dia 23 hi haura la obertura de sobres.

dilluns, 5 de març del 2012

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

CLASSIFICACIONS:

TERCERA DIVISIÓ. LLIGA CLASSIFICACIÓ:

Classificacio: 18é. PJ: 28. PG: 5. PE: 7. PP: 16. GF: 22. GC: 54. AV:-32. PUNTS: 22.

Golejadors: 9 Gols: Kaké. 3 Gols: Joshua. 2 Gols: Guel Bosch. 1 Gol: Txiqui, Angel Pulido, Lluís Lopez, Toni Pons, Raúl, Ivan Contreras i Caballo.


JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificació: 18é. PJ: 25. PG: 0. PE: 2. PP: 23. GF: 20. GC: 84. AV:-64. PUNTS: 2.

Golejadors: 5 Gols: Dani Perez. 4 Gols: Alex Bruño. 2 Gols: Fabri, Carlos Febrer, Raúl Orfila i Angel Rios. 1 Gol: Khalid, Miquel Troyano i Martí Coll.


REGIONAL PREFERENT. LLIGA:

Classificació: 8é. PJ: 9. PG: 0. PE: 3. PP: 6. GF: 9. GC: 26. AV:-17. PUNTS: 3.

Golejadors: 4 Gols: Willy Pascual. 3 Gols: Cote. 2 Gols: Joan Barber "Sanpa", Juanjo Lopez i Angel Allès. 1 Gol: Tomeu Allés, Hilari, Nacho Seguí, David Perez i Txiqui.


JUVENIL B. LLIGA.

Classificació: 10é. PJ: 11. PG: 0. PE: 0. PP: 11. GF: 7. GC: 48. AV:-41. PUNTS: 0.


CADET. LLIGA.

Classificació: 3er. PJ: 16. PG: 11. PP: 2. PP: 3. GF: 45. GC: 20. AV:+25. PUNTS: 35.


INFANTIL A. LLIGA 98:

Classificació: 4rt. PJ: 8. PG: 4. PE: 0. PP: 4. GF: 31. GC: 20. AV: +11. PUNTS: 12.


INFANTIL B. LLIGA 99:

Classificació: 1er. PJ: 9. PG: 7. PE: 2. PP: 0. GF: 40. GC: 1. AV: +39. PUNTS: 23.


ALEVI F-7 A. LLIGA.

Classificació: 7é. PJ: 18. PG: 8. PE: 3. PP: 7. GF: 73. GC: 69. AV: +4. PUNTS: 99.


ALEVI F-7 B. LLIGA.

Classificació: 6é. PJ: 18. PG: 8. PE: 5. PP: 5. GF: 53. GC: 37. AV:+16. PUNTS: 101.


BENJAMINS F-8 A. LLIGA.

Classificació: 3er. PJ: 3. PG: 2. PE: 1. PP: 0. GF: 20. GC: 3. AV: +17. PUNTS: 19.


BENJAMINS F-8 B. LLIGA

Classificació: 8é. PJ: 4. PG: 0. PE: 2. PP: 2. GF: 9. GC: 15. AV: -6. PUNTS: 18.

diumenge, 4 de març del 2012

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 0 - BINISSALEM 5.

L'equip de tercera ha afrontat el dur partit contra el Binissalem un dels 2 millors equips de categoria amb importants baixes, tot i aixó han sortit amb ilusió de poder sorprendre, peró davant hem tingut un gran equip molt letal a pilota aturada, ja que han conseguit 4 dels 5 gols d'aquesta manera.
L'inici de partit no feia preveure el desenllaç final, ja que David Seguí ha tingut una bona ocasió en el segon minut de joc que hagués pogut cambiar el desenvolupament de partit, en aquests primers minuts hem apretat be en la zona mitja, lo que passa es que equips d'aquesta qualitat no perdonen i en el minut 10 en la primera ocasió han conseguit marcar, el gol ha fet mal contra un equip amb experiencia i qualitat ells han començat a tocar amb tranquilitat controlant el partit, abans del descans han conseguit 2 gols mes de manera calcada a la sortida dels corners.
En aquest primer temps l'equip ha lluitat per poder desfer el control visitant, peró l'entitat del rival ha fet que fos complicat poder crear perill, hem arribat una vegada amb cert perill amb un xut de Lopez.
La segona part ha estat llarga amb el marcador, tot i la superioritat visitant hem intentat dificultar el seu joc, sempre hem cercat el poder marcar algun gol, mentre que ells han estat encertats en defensa sortint en perill, han marcat 2 gols mes tots dos a pilota aturada el primer després de una falta lateral que han penjat dins l'area i el darrer gol després de tirar de manera brillant una falta.
Com a nota mes positiva hem de destacar el debut a tercera divisió de 2 joves jugadors mes de la nostra cantera, Angel Allés i Toni Bosch, també ha estat convocat David Perez, hem d'oblidar aquest partit contra un rival superior que no es de la nostra lliga i afrontár el dificil que ens espera la setmana que ve en el camp del lider Constancia per posar li el maxim de dificultats.

LLIGA NACIONAL JUVENIL. SAN FRANCISCO 5 - FERRE 3.

Els juvenils de lliga nacional han perdut per 5 a 3 en el camp del San Francisco, ha estat un partit amb molts de gols en que l'equip ha mostrat una bona actitud, hem arribat a tenir un 4 a 1 desfavorable peró els jugadors a base de garra han conseguit posar fins 4 a 3 tinguent opcions clares de poder treure un empat, peró a falta de 1 quart han sentenciat amb el defintitiu 5 a 3.
Ha estat un partit en que hi ha hagut moltes coses bons gols, impresicions i que els atacs han tornat a superar les defenses, l'equip ha estat molt be en atac conseguint 3 gols fora de casa, durant els primers 26 minuts el marcador no s'ha mogut amb l'equip mallorquí tinguent el domini peró nosaltres treballant en defensa hem tallat tot el perill, tot i aixó hi ha hagut ocasions fins que el San Francisco ha conseguit el primer gol en el minut 27, el gol ha servit perque el partit s'obrigues nosaltres ens hem tirat endavant mentre que ells s'han tancat mes en defensa esperant algun espai o contra per marcar el segon gol com aixi ha estat en el minut 34, el partit s'ha posat coll amunt peró l'equip mostrant orgull ha conseguit escurçar distancies en el minut 39 quan en Raúl Orfila ha tornat a posar emoció en el partit, hem apretat per igualar abans del descans peró una jugada del San Francisco ha suposat el 3 a 1 a falta de 1 minut del descans, semblava un cop dur per el desenllaç final.
El partit encara s'ha complicat mes quan en el minut 2 de la represa han conseguit el quart gol que era un castig massa contundent per com anava el partit, peró l'equip no s'ha vingut avall i ha apretat de valent en atac i hem començat a crear perill, a partir d'aqui han vingut els millors minuts de joc dels nostres jugadors ja que a partir del minut 5 del segon temps han jugat molt be fins el final, primer ha estat en Carlos Febrer que ha fet el segon gol en el minut 53, i poc després amb l'equip envalentonat i anant a totes en Miquel Troyano ha conseguit el tercer gol que ha posat emoció en el partit, hem tingut 20 minuts fins que han anotat el quint gol, que hem vist clares opcions de poder puntuar jugant amb criteri i intensitat hem disposat de bones jugades per fer el quart gol, que una vegada mes ha faltat la sort final per poder ho conseguir, el cinqué gol ha estat decisiu per el desenllaç final, peró l'equip no ha aturat de insistir per posar nos dins el partit, al final 5 a 3.
La setmana que ve ens visitara el Manacor, i continuarém lluitant per conseguir la primera victoria que l'equip es mereix de sobra.

REGIONAL PREFERENT. AT VILLACARLOS 7 - FERRE 1.

Ahir l'equip de regional va veure trencada la bona dinamica, van perdre per un clar 7 a 1 en el camp del Villacarlos, un equip que va demostrar estar en un gran estat de joc jugant amb gran intensitat va ser molt dificil poder aturar el seu joc directe, a mes compten amb jugadors experimentats.
Durant el primer temps l'equip va poder aguantar be les embestides locals, un equip intens que va sortir amb ganes peró la bona feina de l'equip va frenar el seu joc fins avançat el primer temps, no va ser fins el minut 29 que va arribar el primer gol fins alla haviem posat en dificultats el seu atac, intentant sorprendre a la contra, a pesar de rebre el gol vam poder aguantar fins el descans amb ordre deixant el partit obert.
L'equip volia sortir decidit a anar per l'empat peró un gol en el segon minut va ser decisiu, a mes de pesar-nos el gran desgast que haviem tingut que fer en el primer temps i no disposar de cap mes canvi per oxigenar l'equip, a partir d'aqui el partit va ser complicat amb un equip que es va creixer i es va mostrar encertat en atac, van anar marcant mes gols fins els 7 final, en Juanjo va poder marcar el gol de l'honor en el minut 73 va ser el 4 a 1, ens vam obrir mes per poder marcar algun gol mes i l'equip des Castell va aprofitar l'espai i el nostre cansanci per marcar 3 gols mes.
Una derrota que no ha d'afectar a la bona imatge que veniem mostrant, la setmana que ve será un altra partit en que intentarém refer-nos amb orgull i ordre, en el camp del Sant Lluís.

JUVENIL B. DOSA CF 7 - FERRE 0.

Ahir l'equip juvenil b va tenir que afrontar el partit amb diverses baixes en el camp del Dosa, equip que ens va superar per 7 a 0, va ser un partit dificil desde l'inici l'equip ciutadellenc es va mostrar fort desde l'inici jugant amb intensitat, l'equip va sortir amb ganes de poder complicar el partit a l'equip local jugant amb ordre i dificultant el seu joc, peró en la primera arribada en el minut 9 ens van marcar el primer gol, poc després quant l'equip volia reaccionar el Dosa va conseguir el segon gol que ja va ser una llosa per l'equip, a partir d'aqui vam intentar presionar mes amunt per poder crear perill i posar nos dins el partit, peró ells van estar encertats en defensa, fins la mitja hora es va poder controlar el partit sense que ens creassin massa perill, peró en una nova jugada van marcar el tercer gol que ja va ser decisiu, just abans del descans van conseguir el quart gol.
La segona part amb el marcador tant advers es va fer llarga, a mes davant teniem un equip entonat que no va baixar els braços fins el final conseguint 3 gols mes, els dos darrers en els darrers 8 minuts, l'equip tot i el resultat va seguir lluitant per poder marcar algun gol i no mereixia un resultat tant abultat.

CADETS. FERRE 3 - SAMI 0.

L'equip cadet que entrena en Toni Martinez ha guanyat per 3 a 0 en el Sami, el partit ha estat mes complicat del que sembla ja que l'equip ciutadellenc ha jugat ordenat en defensa i presionant be la nostra posició, el resultat ens coloca en una brillant tercera posició.
Desde l'inici els jugadors han sortit cercant la porteria contraria peró ens ha costat trobar espais, tot i aixó el domini del partit era favorable a nosaltres a mesura que han anat passant els minuts el Sami ha intentat sortir a la contra tapant amb encert la nostra defensa, hem disposat d'alguna arribada perillosa, no ha estat fins el minut 27 que en Damia Pons ha fet el primer després de xutar amb encert un penal a favor nostre, el gol ha donat mes soltura a l'equip que han pogut sentenciar abans del descans amb un bon xut de Sergi Mercadal, fins el descans no hi ha hagut res destacable.
Amb el marcador favorable hem sortit a controlar el partit sense arriscar esperant que l'equip ciutadellenc obrigués les seves lineas per poder marcar algun gol mes, el joc ha transcurregut molt en la zona mitja l'equip contrari ha continuat incomodant el nostre joc en atac han disposat de 2 ocasions, mentre que nosaltres abans del tercer gol hem tingut 3 bones arribades que no han entrat per poc, en el minut 78 ha arribat el gol definitiu de Paco Porras.
Una altra bona victoria en aquesta temporada complerta que fa l'equip cadet, la setmana que ve jugarém en un camp complicat, Es Castell amb les mateixes ganes i serietat de cada partit.

INFANTIL A. MENORCA AT 2 - FERRE 4.

Els infantils A han guanyat per 2 a 4 en el complicat camp del Menorca, ha estat un partit molt regular dels nostres jugadors que han mostrat una imatge d'equip solid en totes les seves posicions, d'aquesta manera hem agafat una bona linea de joc i resultats en una lliga tant competida com aquesta.
El partit ens ha obligat a fer un gran desgast desde l'inici ja que l'equip ha sortit amb la lliço apresa de no deixar-se sorprendre i han anat jugant amb criteri obrint joc per les bandes aprofitant la nostra ràpidesa en atac, ja en el minut 7 en Xavi Muro ha conseguit el primer gol, el Menorca ha reaccionat posant intensitat en el partit i en el minut 12 han empatat, el partit no era fácil en aquest inici tot i tenir mes domini nosaltres i dos minuts després l'equip local he fet el segon gol que capgirava el marcador, l'equip ha sabut reaccionar be sense precipitacions, en Toni Pons ha tornat a empatar en el minut 15, a partir d'aqui el partit ha estat obert fins el descans amb major domini i ocasions per part nostra peró el Menorca presionant amb intensitat.
En el segon temps hem sortit a per el partit i ja en el primer minut en Toni Pons ha fet el tercer gol, l'equip s'ha colocat molt be dins el camp frenant els intents del Menorca i aprofitant els espais per sentenciar amb un gol de Josep Capó, a partir del 2 a 4 el partit ha estat menys intens, ja que hem controlat en el migcamp per no tenir cap ensurt, conseguint una meritoria victoria que ens coloca en quarta posició, la setmana que ve comença la segona volta i tenim una dificil sortida en el camp del lider Penya Orient, l'equip hi anirá amb les ganes de fer un bon partit i posar li les coses dificils.

INFANTIL B. FERRE 5 - PENYA ORIENT 0.

L'equip infantil b que entrena en Canari va tornar a fer un partit molt complert ahir contra l'Orient equip que van guanyar per 5 a 0 després de mostrar una altra vegada un fútbol tecnic de toc en que tot l'equip va fer un gran treball per aturar els atacs del contrari.
El partit peró no es va poder decidir fins avançat el primer temps ja que l'Orient ens va posar en problemes amb el resultat de 1 a 0 que va fer Juan Caballo en el minut 18 abans haviem tingut un parell d'arribades després de combinar en equip, l'equip ciutadellenc va ser incomode ben tancat darrera i presionant be, peró a mesura que van anar passat els minuts vam poder imposar la nostra superioritat tecnica, ells van tenir un parell d'accions perilloses abans que Juan Caballo anotés el segon gol en el minut 29, a partir d'aqui ja vam poder controlar millor el partit i fer el nostre joc, es va arribar al descans amb el 2 a 0.
El segon temps va ser una altra historia i els jugadors van ser superiors creant molt perill i amb rapides jugades desbaratar la defensa ciutadellenca, en Pau Benejam va conseguir el tercer gol en el minut 9 de la represa, el gol va ser un cop definitiu per l'equip visitant que ja no va poder aguantar el ritme de joc dels nostres jugadors i tres minuts després en Sergi Bosch feia un bon gol després de finalitzar una bona jugada, amb el partit resolt l'equip va jugar amb un poc mes de tranquilitat sense perdre de vista la porteria visitant, i encara va arribar el cinqué gol a falta de 8 minuts que va fer n'Isaac Alcaide.
Un resultat que ha permés acabar amb brillantesa la primera volta i aixó ens donara confiança per afrontár la segona volta en que partit a partit intentarém jugar amb les mateixes ganes i solidesa que hem fet fins ara.
Molt be a tot l'equip, seguiu aixi.

ALEVINS A. AT VILLACARLOS 10 - FERRE 1.

Els alevins A van perdre ahir per 10 a 1 en el camp del Villacarlos, en el partit d'ahir teniem algunes baixes importants a mes de trobar nos a un rival en un gran estat de forma, va ser molt complicat desde l'inici el partit contra un equip que va sortir a totes demostrant tenir bons jugadors en atac, tot i aixi els jugadors van aguantar be durant el primer quart en que vam conseguir marcar el nostre gol que va fer en Toful Torrent, el partit es va trencar en el segon quart amb 3 gols quasi seguits abans del descans que van deixar el resultat en 5 a 1 era massa castig per com havia anat el partit fins després.
A partir del tercer quart l'equip va intentar anar a marcar algun gol mes per donar emoció en el partit, peró davant ens vam trobar un rival en ratxa que davant porta era letal i va conseguir marcar 5 gols mes.
A pesar de la derrota aixó no lleva els bons partits i la millora de l'equip en els darrers mesos, un mal dia sempre hi es, ara hem de pensar en rectificar per el proxim partit i continuar amb el bon joc que es venia fent.

ALEVINS B. FERRE ATC 7 - SAMI 1.

Ahir mati els alevins b que entrena en Fredo van conseguir una clara victoria per 7 a 1 contra el Sami, els primers 8 minuts de partit van ser molt moguts ja que hi va haver 3 gols primer vam ser nosaltres que ens varém avançar en el minut 2 quan Ismael Menorca va batre la porteria visitant, tot seguit el Sami va conseguir empatar, peró la reacció va ser ràpida i Joan Sans va fer el 2 a 1, el partit després es va tranquilitzar un poc, nosaltres vam conseguir controlar el partit i dominar fent una bona defensa i tapant els espais, a mesura que anaven passant els minuts el domini era mes clar per part nostra i quant en Pau Torrent va marcar el 3 a 1, el partit es va trencar nosaltres vam agafar moral i l'equip va començar a jugar molt be en equip, arribant a porteria amb claredat, en Bosco Barber va fer un bon gol en el 4 a 1, el mateix Bosco Barber va fer el cinqué després de una bona jugada en equip, eren els millors minuts de joc nostre els jugadors hi posaven moltes ganes, i vam poder guanyar mes fácil un partit que era mes complicat en l'inici.
Amb el partit sentenciat van arribar els 2 darrers gols que va fer n'Ismael Menorca, l'equip no va aturar de correr fins el final del partit, confirmant d'aquesta manera la bona temporada que estan fent els nostres jugadors que han agafat moral i confiança per acabar de la millor manera la temporada.

BENJAMINS A. FERRE 10 - SAMI 0.

L'equip benjami A va tornar a mostrar que ha començat la lliga amb moltes ganes i després de fer un gran partit van guanyar 10 a 0 en el Sami, el partit va ser de clar domini dels nostres jugadors que no van donar opció a l'equip rival fent un bon fútbol jugant amb ordre i moltes ganes.
Els jugadors van sortir desde l'inici a cercar la porteria contraria i ja abans d'arribar el primer gol en el minut 7 haviem avisat en un parell de d'accions, el primer gol el va fer n'Albert Haro a partir d'aqui l'equip va agafar confiança i va seguir dominant i tocant be la pilota desbordant la defensa visitant amb bones accions colectives, va arribar el segon gol que va fer en Toni Goñalons, l'equip tot i la clara ventatge no es va relaxar i va continuar amb les mateixes ganes ja en el segon quart n'Alvaro Borras va fer el tercer, fins el descans encara hi va haver mes accions.
Després del descans l'equip va controlar el partit amb facilitat, atacant la porteria contraria amb encert, fruit de una altra jugada colectiva va arribar el quart gol que va fer n'Albert Haro, a partir d'aqui el Sami es va venir avall i els gols van venir mes seguits, el cinqué de David Cardona, poc després sense massa temps de marge van arribar el sisé i seté gols que van fer Marc Febrer i Albert Haro.
En el darrer quart el joc passava per dins camp contrari presionant la sortida visitant i arribant a porteria amb rapidesa, van venir els 3 darrers gols que van marcar, Alvaro Borras i dos gols de Marc Febrer per deixar el resultat final en 10 a 0.
Molt bon inici de l'equip benjami A, que mostra ganes de superació en cada partit.

BENJAMINS B. SPORTING MAHONÉS 3 - FERRE ATC 3.

Ahir en un bon partit de l'equip benjami es va empatar a 3 gols en el camp de l'Sporting, els jugadors van mereixer guanyar en el global de partit, a mes van tenir la mala sort de rebre el gol de l'empat local en el temps afegit.
Hem de destacar el bon joc i les ganes que hi van posar durant tot el partit en que van conseguir superar la defensa contraria bastantes vegades fins conseguir un favorable 0 a 3 en el marcador peró l'equip local no va baixar els braços i van seguir lluitant fins conseguir l'empat, quant semblava teniem el partit controlat tot i tenir davant un equip mes gran els jugadors van jugar sense por dominant en la major part de partit.
El primer gol el va anotar en Pere Pons en els primers minuts el gol va envalentonar l'equip que va seguir apretant en atac la bona pressió va fer que en els primers quarts no ens arribassin amb perill clar, avançat el segon quart en Guillém Marqués va anotar el 0 a 2 que posava el partit favorable, encara fins el descans vam tenir alguna bona ocasió per marcar peró el marcador no es va moure, ja dins el tercer quart l'equip maonés va sortir a presionar mes amunt i fruit d'aixó es va poder conseguir el tercer gol que l'arbitre va concedir en propia porta.
A partir d'aqui l'Sporting va presionar be i va estar molt encertat cara a porteria conseguint remuntar en el darrer quart, una llastima l'ultim gol quant passaven 2 minuts del temps, peró lo mes positiu es el partit de l'equip que segueix en una bona linea.

divendres, 2 de març del 2012

TERCERA DIVISIÓ. DIUMENGE A LES 16.30 H.

28ªJORNADA. CE FERRERIES - BINISSALEM.
Partit molt important el que ens espera aquest diumenge a casa contra el Binissalem, per nosaltres es vital poder sumar els punts jugant a casa ja que els equips de damunt van sumant punts, el rival que tenim peró es el segon classificat amb un gran equip que estan fent una gran temporada a la lliga i també a la copa federació en que han eliminat 3 segona b, tenen jugadors destacats de la lliga que no ens ho posarán gens facil, peró nosaltres amb la habitual lluita durant els 90 minuts esperém poder donar la sorpresa, es un partit en que no es podrán cometre errors i tindrém que estar ben ordenats i poder aprofitar les ocasions que es presentin, el Binissalem es un equip que li agrada tocar la pilota amb criteri ja que disposen de qualitat de sobra, a mes tindrém en handicap de comptar amb 3 importants baixes, Guel Bosch, Pepo i Raúl, la resta de jugadors peró esta amb moltes ganes de donar ho tot.
Per aquest partit mes que mai necessitam de la nostra gran afició perque ajudi l'equip i el dugui a totes, anims tothom a animar l'equip diumenge, entre tots ho conseguirem, FORÇA FERRE!!!!!!!

LLIGA NACIONAL JUVENIL. DIUMENGE A LES 12.00 H.

25ªJORNADA. SAN FRANCISCO - CE FERRERIES.
L'equip juvenil nacional te un nou partit aquest diumenge en el camp del San Francisco, els mallorquins son 12é a la classificació amb 30 punts i necessiten els punts per agafar marge en el descens.
Nosaltres afrontarém el partit amb les ganes de fer ho lo millor posible i dificultar el seu joc, sense descartar poder donar la sorpresa ja que ells estarán mes presionats a casa seva de treure el partit, per nosaltres será dur fisicament ja que es el tercer partit en una setmana, peró l'equip esta amb ganes de lluitar amb orgull, si esteim organitzats com equip podém aprofitar alguna contra per sorprendre ja que ells tenen el seu punt mes debil en defensa.

REGIONAL PREFERENT. DISSABTE A LES 16.30 H.

9ªJORNADA. AT VILLACARLOS - CE FERRERIES.
Els jugadors de regional jugarán en el camp del Villacarlos tercer classificat, tot i perdre alguns dels seus jugadors que la temporada passada el van ajudar a fer campió estan cumplint amb una mes que acceptable temporada, ja que estan darrera dels 2 grans favorits a 1 punt del Nortenyo, per tant sera una bona ocasió per jugar contra un bon rival ara que esteim en una progressió positiva en les darreres jornades, ja que l'equip es mostra combatiu jugant amb ganes i ordre posant les coses dificils als nostres rivals, l'equip des Castell compta amb jugadors experimentats dins la tercera posició i ens obligara jugar a un nivell intens.

PARTITS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.

JUVENIL B. DISSABTE A LES 16.00 H.
11ªJORNADA. DOSA CF - CE FERRERIES.
Els juvenils b jugarán en el camp del Dosa B, en una jornada que intentarém sumar els primers punts de la temporada, l'equip ciutadellenc es 7é a la classificació amb 13 punts per lo que estan fent una acceptable temporada en que com nosaltres van formant jugadors per el primer equip juvenil i que es rodin a la competició insular, ells compten amb bons jugadors a la part ofensiva que els tindrém que vigilar.

CADET. DIUMENGE A LES 11.00 H.
18ªJORNADA. CE FERRERIES - UE SAMI.
Aquesta setmana els cadets jugarán a casa contra el Sami penultim classificat amb 7 punts, tot i aixó no ens relaxarém ja que vindrán a lluitar per donar la sorpresa, l'equip afrontara el partit amb la ilusió de continuar en les primeres posicions fent el joc serio que venen fent a la lliga, els jugadors intentarán aprofitar el punt mes feble del Sami que es la defensa.

INFANTIL A. DIUMENGE A LES 10.00 H.
9ªJORNADA. MENORCA AT - CE FERRERIES.
Els infantils A que entrena en Flores jugarán en el camp del Menorca penultim classificat amb 4 punts, tot i la seva posició no ens posarán les coses fàcils dins el seu camp i tindrém que fer el nostre millor fútbol per treure un bon resultat, l'equip maonés juga ordenat en defensa i no reben molts gols, el seu handicap es en atac ja que només han fet 5 gols, l'equip es troba amb ilusió per anar a fer un bon partit a Maó.

INFANTIL B. DISSABTE A LES 11.00 H.
9ªJORNADA. CE FERRERIES - PENYA ORIENT.
Els infantils b jugarán en el nostre camp contra l'Orient en el darrer partit de la primera volta, els nostres jugadors que es troben en un gran moment intentarán aprofitar la seva confiança i bon joc per guanyar a un equip que tot i anar en setena posició no sera fàcil ja que compta amb alguns jugadors de un bon nivell tecnic, si feim les coses be amb la serietat que ens caracteritza tindrém opcions de treure un resultat positiu i continuar amb la progressió.

ALEVI A. DISSABTE A LES 11.00 H.
18ªJORNADA. AT VILLACARLOS - CE FERRERIES.
L'equip que entrena en Bep Pons afronta la part final de lliga en una bona progressió de joc i resultats, aquesta setmana tenim una sortida a Es Castell contra un equip combatiu a casa seva que lluita totes les pilotes i no ens permetra relaxar-nos en cap moment, ells estan classificats just damunt noltros amb 1 punt mes, la darrera jornada van conseguir una espectacular golejada per 0 a 21 i estarán molt motivats i tindrém que vigilar el seu perillós atac.

ALEVI B. DISSABTE A LES 11.30 H.
18ªJORNADA. FERRERIES ATC - UE SAMI.
Els alevins b que entrena en Fredo rebrán aquesta jornada el Sami, l'equip ciutadellenc es nové classificat peró ha estat capaç de posar en dificultats els equips de la part de dalt, es un rival que si esta encertat es perillós que juga ben organitzat i saben arribar amb criteria a la porteria contraria, nosaltres intentarém continuar amb la regularitat que anam mostrant a la lliga per seguir millorant i oferir un bon partit amb les ganes que ens caracteritza.

BENJAMI A. DISSABTE A LES 10.00 H.
4ªJORNADA. CE FERRERIES - UE SAMI.
L'equip benjami A jugará en el camp anexe contra el Sami, l'equip ciutadellenc es el darrer classificat ha perdut els 3 partits que ha jugat a pesar d'aquesta situació no ens hem de confiar i seguir amb la bona imatge que hem mostrat en aquest inici de lliga, l'equip intentara jugar amb ordre i rapidesa en atac per desbaratar la defensa visitant, el mes important es jugar amb ganes i anar millorant en cada partit.

BENJAMI B. DISSABTE A LES 9.30 H.
4ªJORNADA. SPORTING MAHONÉS - FERRERIES ATC.
Els benjamins b jugarán en el camp de l'Sporting Mahonés en una nova jornada d'aquest complicat grup, els nostres jugadors afronten cada setmana el partit amb la ilusió de posar hi moltes ganes i anar millorant en cada partit, a la vegada que poder fer un bon partit dins el camp, l'equip maonés es cinqué amb 16 punts i dins el seu camp segur que sera un rival complicat.

dijous, 1 de març del 2012

TERCERA DIVISIÓ. FELANITX 1 - FERRERIES 0.

L'equip de tercera divisió ha perdut per 1 a 0 en el camp del Felanitx un rival directe per la permanencia, no ha estat posible tot i tenir una darrera ocasió clara en els darres minuts que ha acabat en el poste, ens ha faltat la sort final de diumenge passat, el partit ha estat molt disputat amb un alt ritme de joc, la importancia dels punts ho preveia com aixi ha estat, ha fet que el Felanitx hagi sortit a per totes desde l'inici peró els nostres jugadors no han perdut la cara al partit i ben organitzats darrera i presionant be l'equip contrari els hi hem complicat que ens creassin perill amb facilitat, nosaltres esperavem la nostra oportunitat per sorprendre a la seva defensa, a mesura que passaven els minuts anavem agafant confiança per posar lis mes dificultats, per nosaltres el punt no era mal resultat del tot, a 1 minut per el descans ha arribat el gol felanitxer que ha estat decisiu per el desenllaç final.
Hem sortit amb ganes després del descans per nivellar el marcador per aixó hi hem posat mes intensitat fent un gran desgast fins el final, hem dominat mes el joc contra un rival que ha esperat dins el seu camp, els hi hem posat moltes dificultats tinguent en el tram final bones ocasions per conseguir l'empat, a mes de tornar a patir una altra rigurosissima expulsió d'en Raúl injusta, amb 10 jugadors hem disposat d'ocasions per haver empatat la mes clara el pal, a mes d'aquesta hem conseguit superar la defensa mallorquina en altres ocasions, al final no ha pogut ser peró els jugadors de nou ho han deixat tot damunt el camp.
Ara diumenge rebrém en el Binissalem segon classificat en un dificil partit i amb les 3 baixes confirmades de Guel Bosch, Pepo i Raul, resulta molt fácil pitar a segons quins equips per el que veim.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRE 3 - PORTMANY 4.

Avui mati en el partit aplaçat contra el Portmany sen's ha escapat l'empat que teniem en el minut 93, ha estat una autentica llastima i de nou el fútbol ha estat dur per els nostres jugadors que en els darrers 10 minuts haviem tingut 3 bones arribades per part de Raul Orfila i Sergi Sansaloni per haver guanyat i hem vist com en una contra ens han guanyat el partit quedant 3 a 4.
En el partit d'avui els davanters s'han imposat a les defenses ja que en el primer temps hem vist fins a 6 gols amb emoció en el marcador ja que ens hem avançat en 2 ocasions peró minuts després l'equip eivissenc conseguia empatar o capgirar el resultat, en el partit d'avui lo mes just era un empat ja que els dos equips hem tingut mes ocasions a part del gol, ells ens han fet mal a la contra aprofitant la qualitat del seu millor jugador.
Tot just començar el partit en el primer minuts el Portmany ens ha sorprés amb el primer gol, després de una jugada desafortunada per part nostra l'equip ha reaccionat be i ja en el minut 6 hem conseguit l'empat per mitja de Angel Rios, el gol ens ha posat de ple en el partit i hem dominat en la següent fase de partit poguent desbordar la defensa eivissenca, en una d'aquestes ocasions ha arribat el segon gol que ha fet Raul Orfila, el gol ens ha donat la confiança que necessitavem per afrontar el partit, peró en una nova arribada visitant ens han tornat a empatar, l'equip ha seguit jugant amb les mateixes ganes per poder sumar els 3 punts i sorprendre en alguna rápida jugada la defensa visitant, i aixi després de un clar penal ha arribat la jugada del tercer gol que ha fet n'Angel Rios de nou, a partir d'aqui hem intentat controlar el partit per arribar al descans amb avantatge, peró una nova contra visitant ha significat l'empat a 3 gols amb tot per decidir la segona part.
Després del descans hem sortit amb ganes d'anar per el partit, tot i tenir en compta el perill visitant a la contra hem avançat lineas per arriscar, fruit d'aixó hem disposat de bones jugades durant el segon temps per desnivellar peró ens ha faltat l'encert final, els eivissencs també han mostrat perill a la contra, el partit ha estat molt disputat en tot moment l'equip ha mostrat ambició per conseguir la primera victoria i el Portmany per no perdre la opció de la salvació i han arribat les ocasions, nosaltres en el darrer quart hem pogut superar la defensa contraria en 3 ocasions després d'alguna bona combinació de l'equip, en Raúl ha disposat de 2 bones ocasions per fer el quart gol, quant semblava el partit acabava en el minut 93 l'equip eivissenc ha conseguit el definitiu 3 a 4, massa premi ja que l'empat era el mes just.
El diumenge l'equip jugarán en el camp del San Francisco amb les ganes de posar les coses dificils.