dimecres, 29 de febrer del 2012

CONVOCATORIA SELECCIONS FÚTBOL BASE.

Per dema dijous i ha una nova convocatoria de seleccions de futbol base, cadets, infantils i alevins.
Els partits es jugaran a Maó, els alevins a Bintaufa, els infantils i cadets a l'Estadi Maonés, els horaris i jugadors del nostre equips convocats son els següents:

Els cadets están citats a les 10.30 hores a l'Estadi Maonés per fer un entrenament de una hora i després a les 11.30 hores jugar un partit amistós contra el Menorca juvenil B.
Del nostre club hi ha citats 3 jugadors: Alejandro Pozo, Angel Allés i Xavier Pons.

Els infantils es trobarán a les 9.00 hores a l'Estadi Maonés per fer un entrenament i després fer un partit amistós contra el Menorca Cadet a les 10.00 hores.
El seleccionador Toni Pons Riudavets ha citat 5 jugadors del nostre club: David Florit, Francesc Bosch, Jesus Martí, Pau Benejam i Pere Enrich.

La selecció alevi es trobará en el camp anexe de Bintaufa C-2, a les 10 hores per fer un entrenament i coneixer-se els jugadors i després a les 11 hores jugar un partit amistós contra l'Sporting Mahonés Infantils 1er any.
Del nostre club hi ha citats: Lluís Llopis i Josep Allés Pons.

Desde el club desitjam molta sort a tots ells,que tenguin sort i disfrutin d'aquesta experiencia.

TERCERA DIVISIÓ. DIJOUS A LES 16.00 H.

27ªJORNADA. FELANITX - CE FERRERIES.
Sense temps per recuperar dema aprofitant el dia festiu,tenim una nova jornada de lliga, en el camp del Felanitx partit molt important per l'objectiu de la permanencia ja que els mallorquins estan classificats darrera noltros amb 4 punts menys, per lo que sera un partit molt disputat i combatiu que voldra aprofitar el factor camp per apropar-se a els equips de damunt, l'equip es troba amb la moral alta després de la victoria de diumenge i tenir la permanencia a menys de 1 victoria fará que els jugadors facin un altra gran esforç per poder puntuar i si pot ser guanyar l'average a l'equip rival, davant tindrém un partit en que no podrém cometre errors i no deixar jugar los en comoditat, l'equip felanitxer te problemes en atac ja que han fet 13 gols en lo que duim de lliga peró no val relaxació en defensa també reben gols, comptarém amb les importants baixes de Guel Bosch i Pepo per sanció, en canvi esperém recuperar en Lluís Lopez i Toni Rodriguez.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. DIJOUS A LES 12.00 H.

21ªJORNADA. CE FERRERIES - PORTMANY.
Demá mati jugarém el partit aplaçat del dia 5 de febrer contra el Portmany, l'equip eivissenc es penultim amb 19 punts amb la permanencia molt dificil vindrán per apurar la darrera opció ja que es troben a 10 punts de conseguir-ho, l'equip espera amb ganes el partit per poder seguir amb l'actitud i imatge dels darrers 2 partits i poder conseguir la primera victoria amb treball i ordre ho poder fer, el partit no será facil tot i la posició del rival ja que en aquesta lliga tots els equips tenen un bon nivell i per guanyar es tenen que fer les coses be, la clau será poder aprofitar les ocasions que es presentin i presionar be la sortida del rival.

dilluns, 27 de febrer del 2012

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

CLASSIFICACIONS:

TERCERA DIVISIÓ. LLIGA CLASSIFICACIÓ:

Classificacio: 18é. PJ: 26. PG: 5. PE: 7. PP: 14. GF: 22. GC: 48. AV:-26. PUNTS: 22.

Golejadors: 9 Gols: Kaké. 3 Gols: Joshua. 2 Gols: Guel Bosch. 1 Gol: Txiqui, Angel Pulido, Lluís Lopez, Toni Pons, Raúl, Ivan Contreras i Caballo.


JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificació: 18é. PJ: 23. PG: 0. PE: 2. PP: 21. GF: 14. GC: 75. AV:-61. PUNTS: 2.

Golejadors: 5 Gols: Dani Perez. 4 Gols: Alex Bruño. 2 Gols: Fabri. 1 Gol: Khalid, Carlos Febrer i Martí Coll.


REGIONAL PREFERENT. LLIGA:

Classificació: 8é. PJ: 8. PG: 0. PE: 3. PP: 5. GF: 8. GC: 19. AV:-11. PUNTS: 3.

Golejadors: 4 Gols: Willy Pascual. 3 Gols: Cote. 2 Gols: Joan Barber "Sanpa" i Angel Allès. 1 Gol: Tomeu Allés, Hilari, Nacho Seguí, Juanjo Lopez, David Perez i Txiqui.


JUVENIL B. LLIGA.

Classificació: 10é. PJ: 10. PG: 0. PE: 0. PP: 10. GF: 7. GC: 40. AV:-33. PUNTS: 0.


CADET. LLIGA.

Classificació: 4rt. PJ: 15. PG: 10. PP: 2. PP: 3. GF: 42. GC: 20. AV:+22. PUNTS: 32.


INFANTIL A. LLIGA 98:

Classificació: 5é. PJ: 7. PG: 3. PE: 0. PP: 4. GF: 27. GC: 18. AV: +9. PUNTS: 9.


INFANTIL B. LLIGA 99:

Classificació: 1er. PJ: 8. PG: 6. PE: 2. PP: 0. GF: 35. GC: 1. AV: +34. PUNTS: 20.


ALEVI F-7 A. LLIGA.

Classificació: 7é. PJ: 17. PG: 8. PE: 3. PP: 6. GF: 72. GC: 59. AV: +13. PUNTS: 95.


ALEVI F-7 B. LLIGA.

Classificació: 6é. PJ: 17. PG: 7. PE: 5. PP: 5. GF: 46. GC: 36. AV:+10. PUNTS: 94.


BENJAMINS F-8 A. LLIGA.

Classificació: 5é. PJ: 2. PG: 1. PE: 1. PP: 0. GF: 10. GC: 3. AV: +7. PUNTS: 12.


BENJAMINS F-8 B. LLIGA

Classificació: 8é. PJ: 3. PG: 0. PE: 1. PP: 2. GF: 6. GC: 12. AV: -6. PUNTS: 13.

diumenge, 26 de febrer del 2012

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 2 - ALCUDIA 1.

Transcendental i agonica victoria avui capvespre contra l'Alcudia per 2 a 1, el segon gol ha arribat en el minut 94 després de capgirar el resultat l'equip que avui ha tornat a creure en les seves possibilitats i s'han buidat fins el final fent un increible esforç per doblegar la defensa de l'Alcudia, el partit d'avui ha acabat amb 2 expulsats per cada equip.
El partit ha començat amb ritme amb els 2 equips vulguent el mando del partit, l'Alcudia ha tingut la primera arribada després de un fort xut de fora de l'area que ha anat fora, a poc a poc hem anat tinguent mes la pilota i cercant les bandes per crear perill, en un parell d'ocasions ho hem intentat peró sense poder xutar dins la porteria, en Caballo amb una bona acció es disposava a entrar dins l'area per quedar tot sol davant el porter quant un defensa visitant la derribat, l'arbitre la expulsat i hem quedat amb 1 jugador mes amb mes de 1 hora per endavant, la falta que tenia perill no l'hem poguda convertir i després l'Alcudia ha retrassat mes les seves posicions per defensar-se i aprofitar alguna contra, ens ha costat trobar espais peró l'equip ha insistit per poder trobar la nostra opció, peró en el minut 31 l'equip mallorquí ha aprofitat una passada llarga per marcar el primer gol després de una vaselina, fins el descans hem intentat de totes les maneres el gol de l'emptat peró no era fàcil davant la ordenada defensa.
Amb la importancia dels 3 punts l'equip ha sortit a jugar ho tot en la segona part, posant mes gent en el migcamp per desnivellar la superioritat numerica, era tenir paciencia per trencar la defensa contraria i ja en els primers minuts hem pogut arribar amb cert perill, peró no ha estat fins el minut 12 quant en Txiqui ha conseguit l'empat que ha estat un respir per l'equip, i davant teniem mes de mitja hora per marcar el segon gol, a partir d'aqui el partit ha tingut de tot amb joc aturat i jugant fort els 2 equips, ja que el partit era intens hem disposat de una gran ocasió que el porter ha aturat en una gran parada, els jugadors no han donat el braç a torcer i han seguit igual sempre atents a les perilloses contres que ens podien fer, el partit ha entrat en la fase decisiva en els darrers 10 minuts amb 3 expulsats, primer en Pepo a falta de 5 minuts quant li han anulat un gol completament legal i per les queixes la tret, aixó ha donat encara un poc mes de xispa en el partit perque els jugadors anassin dalt amb tot, ha vingut la expulsió del porter visitant després de sortir fora de l'area en una gran ocasió nostra, també ha vingut la expulsió de Guel Bosch en temps afegit i just després ha vingut l'apoteosic gol que ha fet n'Angel Pulido en el minut 94 que ha desfermat l'euforia de jugadors i afició que ha estat l'autentic jugador numero 12, la millor de balears.
Una victoria que ens coloca a 1 punt de la zona que marca el descens i tenim a 3 punts 4 equips, dijous partit importantissim en el camp del Felanitx que te 4 punts menys que nosaltres, anirém a per els 3 punts per sortir del descens, comptarém amb les 2 baixes segures de Guel Bosch i Pepo, confiam recuperar Toni Rodriguez i Lluís Lopez.
ENHORABONA A TOT L'EQUIP PER LA VICTORIA I EL GRAN ESFORÇ D'AVUI, FORÇA FERRE!!

JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRE 1 - POBLENSE 2.

L'equip juvenil nacional ha patit una derrota injusta per 1 a 2 contra el Poblense, un equip que tot i anar en setena posició avui no ha fet merits per guanyar, l'equip avui s'ha buidat de nou fent un gran esforç sense aturar de correr durant tot el partit, en l'inici de partit hem pogut agafar avantatge després de una bona jugada de Sergi Pelaez que ha rematat en Carlos Febrer fent un bon gol, els jugadors han continuat presionant amb insistencia la posesió del Poblense perque no ens pugués arribar amb perill, i ho han conseguit durant bona part del primer temps en que no hem donat opció, només en la unica arribada clara han conseguit l'empat, tot i haver estat un cop dur l'equip no s'ha vingut avall i ha continuat posant hi un alt ritme en el joc que ha fet que l'equip mallorquí no pogués desplegar el seu joc i sempre hem cercat la porteria contraria per conseguir la victoria.
Després del descans el joc ha continuat igual peró el Poblense ha anat mes amunt a presionar i ens ha posat en dificultat en un parell d'ocasions, mentre que nosaltres continuavem amb la intenció de sorprendre amb alguna pilota llarga a la seva defensa tinguent tres bones arribades per desnivellar el marcador, l'equip mallorquí ha conseguit el segon gol després de una posible posició dubtosa, l'equip ha reaccionat presionant be la seva sortida i hem disposat de 2 ocasions en els darrers 10 minuts per conseguir el merescut empat, una d'aquestes després de pitar nos una falta quant ha estat un defensa mallorquí que ha xocat amb el seu porter que hagués significat l'empat.
Una llastima el resultat, peró destacar i han d'estar orgullosos els jugadors del partit que han fet fent un gran esforç durant els 90 minuts, ara dijous rebrém el Portmany penultim classificat per jugar el partit aplaçat de dia 5 de febrer.

CADETS. PENYA ORIENT 1 - FERRE 1.

Els cadets han empatat a 1 gol en el camp del Penya Orient que te els mateixos punts que nosaltres, com es preveia el partit no ha estat gens fácil i ha obligat l'equip a fer un gran esforç durant els 80 minuts per poder treure un resultat positiu, durant el primer temps l'equip ciutadellenc ha jugat amb intensitat i ha dificultat el nostre joc a mes hem rebut un gol que ha donat mes moral a l'Orient peró a mesura que han anat passant els minuts hem pogut reaccionar be creant perill a la poblada porteria contraria, fent en Sergi Sansaloni el gol de l'empat en el minut 20 de la segona part, el gol del Penya havia estat en el minut 22 del primer temps.
El partit d'avui ha estat jugat a un bon nivell entre 2 equips que han mostrat trobar-se en un bon moment, lo que ha fet que l'equip jugues amb intensitat durant tot el partit, ja que l'equip local també ens presionava amb insistencia quan teniem la pilota, durant el segon temps a partir de l'empat el partit ha quedat obert amb els 2 equips cercant la victoria, nosaltres hem disposat de bones ocasions per haver pogut guanyat també peró el marcador ja no s'ha mogut mes i d'aquesta manera hem tret 1 punt de un camp dificil que ens permet seguir en les primeres posicions.

INFANTIL B. DOSA CF 0 - FERRE 2.

Important i merescuda victoria dels infantils b en el camp del Dosa per 0 a 2, tot i tenir un dels millors equips de la lliga avui han sortit amb molta concentració i ganes per no deixar nos sorprendre i d'aquesta manera l'equip es posa en una brillant primera posició.
L'equip ha sortit desde l'inici amb moltes ganes fent circular la pilota amb ràpidesa i portant la iniciativa no ha tardat gaire en arribar el primer gol que ha marcat en Daniel Pons en el minut 6, a partir d'aqui hem pogut jugar millor el nostre joc en que tot l'equip ha treballat molt be fent un gran esforç perque l'equip ciutadellenc no reacciones, a mesura que passaven els minuts anavem creant perill per poder sentenciar el partit en defensa no hem concedit massa perill, el segon gol ha arribat passada la mitja hora quant n'Isaac Alcaide ha culminat una jugada colectiva.
Després del descans hem seguit igual perque el Dosa no ens sorprengués i només en un parell d'ocasions hem passat per perill, nosaltres en camp moment hem renunciat a l'atac i hem disposat de mes espais per marcar mes gols peró el marcador ja no s'ha mogut i hem conseguit una meritoria victoria.
Ara ens tocarán 2 partits seguits a casa contra 2 bons equips, i l'equip jugara amb les mateixes ganes per completar una bona competició de lliga.
ENHORABONA A TOTA LA PLANTILLA PER AQUESTA VICTORIA.

BENJAMINS A. AT. VILLACARLOS 1 - FERRE 8.

Els benjamins A han conseguit una espectacular goletjada en el camp del Villacarlos per 1 a 8, tot i sempre ser un rival dificil dins el seu camp no s'han deixat sorprendre els nostres jugadors que han sortit molt decidits desde l'inici posant el partit a favor nostre durant el primer quart amb 3 gols després de bones jugades colectives de tot l'equip, el primer gol ha estat anotat per n'Albert Haro, que també ha estat l'encarregat de marcar el segon gol que ha deixat el partit mes fàcil, a pesar del resultat els al.lots no s'han relaxat i han continuat presionant l'equip contrari i amb les idees molt clares en atac han creat moltes ocasions de gol.
En ple moments de bon joc dels nostres jugadors ha arribat el tercer gol que l'arbitre ha concedit en propia porta, el quart l'ha anotat n'Albert Haro, amb aquest marcador l'equip local ho ha acusat i s'ha vist superat en tot moment per nosaltres que hem seguit fent bon fútbol i marcant mes gols el cinqué en Marc Febrer, poc després abans del descans l'equip des Castell ha fet el gol de l'honor.
En els darrers quarts hi ha hagut temps per fer 3 gols mes que han anotat n'Albert Haro de nou, han tancat la goletjada en Christian Carreras i en David Cardona posant fi en el complert partit que avui hem jugat, aquesta victoria ens donará confiança i ganes per seguir amb aquesta progressió.

ALEVINS B. PENYA CIUTADELLA 1 - FERRE ATC 2.

L'equip alevi b que entrena en Fredo ha conseguit una treballada victoria per 1 a 2 en el camp del Penya Ciutadella un equip que no ens ha posat les coses fàcils i ha obligat a no baixar els braços fins el final.
El partit l'hem pogut encarrilar en una bona sortida de partit en que els jugadors han sortit amb moltes ganes i prest en Kevin Pina ha marcat el primer gol que ens ha donat confiança i tranquilitat per afrontar la resta de partit hem continuat jugant be tocant la pilota amb criteri i treballant en defensa quant no teniem la pilota, fent bones jugades per resoldre el partit, peró el segon gol ha tardat en arribat ha estat just abans del descans quant n'Ismael Menorca ha fet el 0 a 2 que semblava deixar el partit resolt.
Després del descans hem sortit a controlar el partit i aprofitar els espais per poder marcar algun gol mes, el Penya peró no sa rendit en cap moment i ha conseguit reduir distancies posant emoció fins el final del partit en que els jugadors han defensat amb ordre i ganes el gol d'avantatge durant el darrer quart, hem disposat d'alguna ocasió per sentenciar peró el marcador ja no s'ha mogut, partit correcte de tot l'equip que ha tingut que fer un gran desgast fins el final.

dissabte, 25 de febrer del 2012

JUVENIL B. FERRE 0 - SANT LLUÍS 4.

Els juvenils b van perdre per 0 a 4 contra el Sant Lluís un equip que va demostrar que lluitara per el campionat, els nostres jugadors van aguantar bastant be durant el primer temps en que només un gol a pilota aturada va poder desnivellar l'empat inicial, l'equip visitant tocaba la pilota amb criteri i ens va obligar a fer una bona pressió per dificultar el seu joc, en aquest primer temps es va arribar amb perill en un parell d'ocasions peró el partit estava obert.
Després del descans l'equip va sortir amb ganes de poder igualar el partit, peró el segon gol en el minut 10 va ser definitiu per el desenllaç final, el Sant Lluís es va trobar mes comode i confiat mentre que a nosaltres ens va pesar el resultat, tot i rebre dos gols mes en ràpides jugades a la contra de l'equip visitant els jugadors no van deixar de lluitar fins el final per poder retallar la diferencia, aquests partits contra equips de la part alta de la lliga sempre servirán per anar aprenent i progressant al nostre jove equip format per jugadors de primer any i cadets.

REGIONAL PREFERENT. FERRE 1 - SAMI 1.

L'equip de regional ha conseguit un empat a 1 gols contra el Sami, ha tornat a ser un partit en que els nostres jugadors han mostrat una gran actitud lluitant tot el partit per conseguir la primera victoria que es resisteix per joc i ganes que mostren en les darreres jornades, hem disposant principalment durant els primers 30 minuts de la segona part de 2 grans ocasions del debutant juvenil Alex Bruño que per poc no han estat gol, davant hem tingut un equip que també ha lluitat amb insistencia durant tot el partit.
Ha estat un partit obert en que els dos equips han cercat la victoria, els nostres jugadors han sortit amb ganes desde l'inici i en una de les primeres arribades hem tingut un penal a favor nostre que ha convertit en Willy Pascual, el Sami ha reaccionat peró i en el minut 23 ha conseguit l'empat el partit tornava a estar igualat i fins el descans hi ha hagut arribades a les dues areas en defensa hem estat correctes aturant els jugadors mes perillosos del Sami, el partit era intens en la zona mitja.
Després del descans han vingut els millors minuts de joc nostre tinguent bones ocasions per desnivellar, peró no hem estat encertats i l'equip visitant ho ha aprofitat per arribar a la nostra porteria en el darrer quart amb 2 bons xuts, el joc ha estat viu en tot moment i l'equip ha tornat a donar la cara en tot moment mostrant que cada setmana va agafant confiança.

ALEVINS A. FERRE 2 - RTV BOSCOS 0.

Els alevins ha han guanyat per 2 a 0 a els Boscos ha tornat a ser un altra partit molt complert dels nostres jugadors que estan en una bona dinamica, a l'inici ha costat obrir el marcador ja que davant teniem un equip ben organitzat en defensa, peró a poc a poc hem anat entrant dins la seva area creant perill l'equip estava jugant be la pilota presionant amb insistencia l'equip ciutadellenc que no ha pogut arribar amb gaire perill a la nostra porteria, el primer gol la marcat en David Febrer i després ja ha estat mes fàcil controlar el partit i fer el nostre joc, hem continuat tinguent bones ocasions per sentenciar el partit i quant l'equip visitant ha avançat mes la seva posició hem pogut trobar espais per sentenciar amb el 2 a 0 final que ha fet en Joan Piris, a partir d'aqui hem dominat be el partit puguent marcar mes gols fins el final.
De nou hem de destacar a tot l'equip per el bon partit mostrant que van progressant cada partit, destacant la bona feina d'en Bep Pons el seu entrenador.

BENJAMINS B. FERRE ATC 0 - ALAIOR 4.

Avui mati l'equip benjami B ha perdut 0 a 4 contra l'Alaior, l'equip visitant ha mostrat ser un bon equip, que davant compta amb jugadors rápids que ha estat dificil aturar.
L'equip ha sortit amb moltes ganes de fer un bon partit tot i tenir a un bon rival, durant els primers 10 minuts hem aguantat be intentant arribar a la porteria contraria, en una de les arribades visitants en el minut 11 han conseguit el primer gol, després de començar el segon quart hem intentat sorprendre presionant mes amunt a la seva defensa, en varies acciones els hem posat en apuros, peró en els darrers 6 minuts abans del descans ens han sorpres en 2 ràpides jugades que han sentenciat el partit.
En els darrers quarts hem intentat fer algun gol que ens poses dins el partit, peró l'equip contrari ha estat encertat en defensa i ha dificultat el nostre joc de creació, tot i no conseguir cap gol durant el tercer quart hem aturat be el joc alaiorenc lo que ens ha obligat a fer un gran desgast, encara en el darrer quart hem disposat de un parell d'arribades sense poder concretar, l'equip visitant ha marcat el definitiu 0 a 4, aquests partits ens servirán per anar aprenent i progressant ja que els resultats son el menys important ara.

dijous, 23 de febrer del 2012

TERCERA DIVISIÓ. DIUMENGE A LES 16.30 H.

26ªJORNADA. CE FERRERIES - ALCUDIA.
L'equip de tercera rebrá el diumenge a l'Alcudia en un transcendental partit per la permanencia, els mallorquins son 13é classificats amb 25 punts i son l'equip que es troba a la part mes amunt dels implicats en el descens, en les darreres jornades han agafat un cert marge, per nosaltres es vital conseguir els 3 punts abans de viatjar en el camp del Felanitx i afrontar en dur calendari contra els equips de la part alta, será un partit que ens obligará a lluitar amb totes les nostres forces, no comentre errors i aprofitar les ocasions, els jugadors afrontarán el partit amb la motivació i serietat per treure el partit, l'Alcudia compta amb varis jugadors de bon nivell que coneixen be la categoria, davant es un equip correcte i en defensa es com mes pateixen.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. DIUMENGE A LES 12.30 H.

24ªJORNADA. CE FERRERIES - POBLENSE.
L'equip juvenil nacional jugará de nou a casa contra el Poblense seté classificat amb 34 punts, l'equip mallorquí esta en una zona comode amb la permanencia gairebé assegurada i sense opcions de lluitar per l'ascens es tracta de un equip equilibrat en totes les seves lineas i la majoria de jugadors de segon i tercer any per lo que ens espera un partit molt fisic, l'equip intentara oferir la bona imatge del darrer partit i lluitar amb orgull per treure un resultat positiu fent un partit practic.

REGIONAL PREFERENT. DISSABTE A LES 16.30 H.

8ªJORNADA. CE FERRERIES - UE SAMI.
L'equip de regional jugará a casa després del descans de la darrera jornada, el rival será el Sami penultim classificat amb 5 punts per nosaltres será una bona oportunitat de conseguir la primera victoria després de la progressió de les darreres jornades en que l'equip ha competit a un bon nivell mostrant ordre i gran actitud esperén continuar amb aquesta dinamica, el rival no ens ho posará fàcil ja que compta amb alguns jugadors que la temporada passada jugaven en el Penya Ciutadella i la majoria ja fa uns quants anys juguen junts a regional.

dimecres, 22 de febrer del 2012

PARTITS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.

JUVENIL B. DISSABTE A LES 18.30 H.
10ªJORNADA. CE FERRERIES - CCE SANT LLUÍS.
L'equip juvenil b torna jugar a casa ja que comença la segona volta, el rival en aquesta ocasió será el Sant LLuís quart classificat a 3 punts del lider, ens trobarém a un bon equip que esta fent una bona temporada amb les opcions intactes de quedar campió, nosaltres intentarém fer un bon partit per conseguir els primers punts, amb lluita i ordre esperém poder dificultar el maxim el partit a l'equip lluisser, tindrém que vigilar el seu joc d'atac ja que es un dels equips mes golejadors amb una mitja de prop de 3 gols per partit.

CADETS. DIUMENGE A LES 11.30 H.
17ªJORNADA. PENYA ORIENT - CE FERRERIES.
Els cadets jugarán un imporant partit en el camp del Penya Orient quart classificat amb els mateixos punts que nosaltres, per tant será un partit intens i obert, amb ganes de conseguir la victoria per seguir en la part alta de la classificació, l'equip espera amb ganes el partit contra un equip semblant al nostre que ens obligara a jugar en el nostre millor nivell, tindrém que aprofitar les ocasions que es presentin i no cometre errors en defensa.

INFANTIL B. DIUMENGE A LES 11.00 H.
8ªJORNADA. DOSA CF - CE FERRERIES.
Els infantils b tenen una dificil sortida en el camp del Dosa, un equip que no va començar en forma la temporada peró en la darrera jornada va guanyar en el camp de l'Alaior, ens trobarém a un equip motivat per seguir progressant, nosaltres afrontám el partit en una bona situació ja que esteim jugant a un bon nivell, i els jugadors mostren ilusió de seguir en aquesta linea i progressar, tindrém que jugar el partit a un nivell intens.

ALEVI A. DISSABTE A LES 10.00 H.
17ªJORNADA. CE FERRERIES - RTV BOSCOS.
Aquesta jornada l'equip alevi jugará en el camp anexe contra el Boscos darrer classificat amb una victoria i un empat, no ens podrém relaxar tot i la posició del rival i seguir amb el bon joc de dissabte passat, si jugám amb les ganes i ordre dels darrers partits hi haurá l'opció de seguir progressant, l'equip contrari vindra amb ganes de donar la sorpresa i dificultar el nostre joc.

ALEVI B. DIUMENGE A LES 11.30 H.
17ªJORNADA. PENYA CIUTADELLA - FERRERIES ATC.
L'equip alevi b jugará en el camp del Penya Ciutadella, un partit que será complicat i a la vegada disputat entre dos equips que juguén un futbol intens, els nostres jugadors afrontarán el partit amb ganes de fer ho lo millor posible i poder treure un bon resultat, el Penya tot i ser el penultim classificat es un equip perillós en atac ja que acostumen a marcar bastants gols 50 en total per lo que tindrém que vigilar els seus atacants.

BENJAMI A. DIUMENGE A LES 12.00 H.
3ªJORNADA. AT VILLACARLOS - CE FERRERIES.
Després del descans de la darrera setmana l'equip benjami A torna amb ganes, jugará en el camp del combatiu Villacarlos equip que ha començat amb un empat i una derrota per lo que tindrán ganes de conseguir la primera victoria, el partit será disputat entre 2 equips que cercarán la victoria i poder fer un bon partit, els nostres jugadors afrontarán el partit amb la serietat que ho van fer en la primera jornada.

BENJAMI B. DISSABTE A LES 11.30 H.
3ªJORNADA. FERRERIES ATC - CE ALAIOR.
Els benjamins b jugarán a casa contra l'Alaior en la tercera jornada de lliga, el rival es el tercer classificat d'aquest dificil primer nivell els jugadors jugarán el partit amb les ganes de fer ho lo millor posible i poder dificultar les coses a l'equip contrari i seguir aprenent, ens trobarém un equip que es defensa amb ordre i sap aprofitar les seves ocasions a la contra.

dilluns, 20 de febrer del 2012

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

CLASSIFICACIONS:

TERCERA DIVISIÓ. LLIGA CLASSIFICACIÓ:

Classificacio: 18é. PJ: 25. PG: 4. PE: 7. PP: 14. GF: 20. GC: 47. AV:-27. PUNTS: 19.

Golejadors: 9 Gols: Kaké. 3 Gols: Joshua. 2 Gols: Guel Bosch. 1 Gol: Lluís Lopez, Toni Pons, Raúl, Ivan Contreras i Caballo.


JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificació: 18é. PJ: 22. PG: 0. PE: 2. PP: 20. GF: 13. GC: 73. AV:-60. PUNTS: 2.

Golejadors: 5 Gols: Dani Perez. 4 Gols: Alex Bruño. 2 Gols: Fabri. 1 Gol: Khalid i Martí Coll.


REGIONAL PREFERENT. LLIGA:

Classificació: 8é. PJ: 7. PG: 0. PE: 2. PP: 5. GF: 7. GC: 18. AV:-11. PUNTS: 2.

Golejadors: 3 Gols: Cote i Willy Pascual. 2 Gols: Joan Barber "Sanpa" i Angel Allès. 1 Gol: Tomeu Allés, Hilari, Nacho Seguí, Juanjo Lopez, David Perez i Txiqui.


JUVENIL B. LLIGA.

Classificació: 10é. PJ: 9. PG: 0. PE: 0. PP: 9. GF: 7. GC: 36. AV:-30. PUNTS: 0.


CADET. LLIGA.

Classificació: 3er. PJ: 14. PG: 10. PP: 1. PP: 3. GF: 41. GC: 19. AV:+22. PUNTS: 31.


INFANTIL A. LLIGA 98:

Classificació: 5é. PJ: 7. PG: 3. PE: 0. PP: 4. GF: 27. GC: 18. AV: +9. PUNTS: 9.


INFANTIL B. LLIGA 99:

Classificació: 2ón. PJ: 7. PG: 5. PE: 2. PP: 0. GF: 33. GC: 1. AV: +32. PUNTS: 17.


ALEVI F-7 A. LLIGA.

Classificació: 7é. PJ: 16. PG: 7. PE: 3. PP: 6. GF: 70. GC: 59. AV: +11. PUNTS: 88.


ALEVI F-7 B. LLIGA.

Classificació: 6é. PJ: 16. PG: 6. PE: 5. PP: 5. GF: 44. GC: 35. AV:+9. PUNTS: 87.


BENJAMINS F-8 A. LLIGA.

Classificació: 3er. PJ: 1. PG: 0. PE: 1. PP: 0. GF: 2. GC: 2. AV: 0. PUNTS: 5.


BENJAMINS F-8 B. LLIGA

Classificació: 5é. PJ: 2. PG: 0. PE: 1. PP: 1. GF: 6. GC: 8. AV: -2. PUNTS: 9.

diumenge, 19 de febrer del 2012

TERCERA DIVISIÓ. COLLERENSE 2 - FERRE 0.

Ahir l'equip de tercera va patir una derrota per 2 a 0 en el camp del Collerense, un resultat massa abultat per com va anar el partit, i es que en 2 jugades a pilota aturada vam rebre els 2 gols, el joc va estar mes equilibrat a nosaltres ens va faltar la darrera passada per poder haver marcat algun gol.
El partit va ser de lluita constant desde el començament amb els 2 equips presionant en la zona mitja, en aquests primers minuts vam poder aturar be l'atac del Collerense, esperant sortir amb perill a la contra, els minuts passavem amb el joc controlat per part nostra, fins que en el minut 31 va venir la jugada del primer gol en anotar l'equip mallorquí un gol de corner directe, va ser una llastima per el bon treball que venien fent els jugadors que van intentar reaccionar per conseguir l'empat abans del descans, el Collerense va poder esperar darrera fent el joc que millor sap fer per trenar alguna jugada a la contra, l'actitud de l'equip va seguir sent bona peró quant arribavém a dalt l'acumulació de jugadors locals dificultava poder arribar en claredat, el partit va seguir obert durant gran part del segon temps, ja que podiem aturar els intents de contra del Collerense, i de nou va ser en un corner a falta de 2 minuts que van sentenciar amb el 2 a 0 final.
Ara la setmana que ve no podém fallar contra l'Alcudia per poder sortir d'aquesta zona de descens.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRE 2 - PENYA ARRABAL 2.

Ahir l'equip juvenil de lliga nacional va conseguir el segon empat de la temporada, després de remontar en 2 ocasions, ahir l'equip va mostrar caracter i orgull demostrant que poden ser capaços de posar les coses dificils a qualsevol equip, va ser una justa recompensa per el treball de l'equip.
El primer temps va ser de ritme tot i no haver hi gols, el Penya Arrabal va sortir amb ganes de dur el domini del partit, peró noltros amb ordre i intensitat vam poder frenar be les seves arribades, mentre que intentavem aprofitar passades llargues per sorprendre a la seva defensa, vam tenir unes 3 arribades dins l'area mallorquina que no vam poder convertir en gol, el partit va obligar a fer un gran desgast a tot l'equip per jugar lo de poder a poder.
A partir del segon temps va venir la emoció en el marcador, ja que en el minut 3 el Penya Arrabal es va avançar en el marcador, el gol no va afectar l'equip que va posar ho tot per conseguir l'empat, no ho teniem fácil ja que davant teniem un equip ben organitzat que no ens donava espais, en el minut 20 va arribar el gol de l'empat que va fer n'Alex Bruño, el partit tornava a començar i estava obert, vam intentar anar a per el partit tinguent algunes opcions, podia passar qualsevol cosa i en el minut 32 el Penya va marcar el segon gol, peró la reacció va ser inmediata i en Dani Perez va fer l'empat a 2 gols, vam veure l'opció de conseguir la victoria peró en quedar amb 10 jugadors vam guardar l'empat, que ens donara confiança per aquests 2 proxims partits a casa en que intentarém conseguir la primera victoria.

JUVENILS B. FERRE 0 - SPORTING MAHONÉS 3.

Ahir en el partit aplaçat els juvenils b van perdre per 0 a 3 contra l'Sporting un resultat massa abultat, ja que l'equip no mereixia tant castig, ja que l'equip visitant va poder encarrilar el partit quant es va trobar amb 10 jugadors per expulsió del nostre porter, aixó va suposar tenir que jugar els darrers 30 minuts amb un jugador de camp.
Durant el primer temps l'equip va donar la cara contra un rival mes conjuntat i experimentat, amb ordre i actitud vam poder aturar les seves embestides intentant aprofitar els espais per poder sorprendre a la seva defensa, fins el descans el resultat no es va moure i el nostre jove equip format per molts cadets va estar molt correcte.
A partir del segon temps l'equip visitant va apretar mes creant perill en aquests primers minuts, el nostre cansanci va anar aumentant tot i que manteniem la porteria a 0 gols, fins que en el minut 15 hi va haver la jugada clau del partit en expulsar el nostre porter per tocar la pilota amb la ma desde fora l'area, a partir d'aqui amb inferioritat el partit va ser un altra i ho van aprofitar els maonesos per sentenciar el partit amb 2 gols mes, l'equip no va baixar els braços fins el final del partit per dificultar el maxim la zona de creació visitant.

INFANTIL A. FERRE 7 - UD MAHON 0.

Ahir els infantils A van golejar per 7 a 0 a la Unió, després de fer un gran partit tot l'equip mostrant una gran superioritat contra l'equip rival, els jugadors no van donar treva en cap moment.
En els primers minuts va costar un poc poder foradar la porteria visitant, tot i dominar el partit desde el començament, peró a mesura que van anar passant els minuts es va veure la nostra superioritat amb jugades de merit i un bon treball de tot l'equip, va ser en el minut 20 que en Francesc Gomila va marcar el primer gol, aixó va servir perque l'equip visitant avances mes les seves posicions i ho van aprofitar per sentenciar el partit poc després amb un altra gol de Francesc Gomila, el marcador ja no es va moure fins el descans.
Amb el partit resolt la segona part es va convertir en un atac constant del nostre equip que va anar ampliant el resultat amb cinc gols mes, en Francesc Gomila feia el tercer gol, pocs minuts després en ple festival dels nostres jugadors va arribar un altra gol que va fer en David Janer, encara hi quedaven 20 minuts per acabar peró l'equip no va baixar els braços i va seguir creant perill en ràpides contres que desfeien la defensa visitant, en Josep Capó marcava en cinqué gol, a falta de 4 minut en Toni Pons marcava un gran gol, encara hi va haver temps perque en el darrer minut en Josep Capó tancás el resultat amb el 7 a 0 final.
Un partit complert de tot l'equip que confirma la bona forma del jugadors, que estan amb ganes de seguir evolucionant en aquesta lliga.

INFANTIL B. FERRE 3 - SPORTING MAHONÉS 0.

Els infantils b van conseguir una victoria per 3 a 0 contra l'Sporting un equip que ens va complicar les coses durant la primera part tancant be els espais, cosa que va dificultar el nostre joc peró a mesura que va avançar el partit vam poder sentenciar el partit, en el partit d'ahir vam ser clarament superiors a l'equip rival seguint amb la bona dinamica de joc i resultats.
L'equip va sortir decidit a marcar el primer gol prest, contra un equip que presionava i jugava ordenat, peró amb paciencia vam saber esperar a la nostra oportunitat en el minut 19 quant en Sergi Bosch va batre la porteria maonesa, a partir d'squi les coses van seguir igual amb noltros dominant el partit i l'equip contari esperant per sorprendre en alguna contra, el marcador no es va moure fins el descans tot i tenir varies oportunitats per sentenciar el partit.
L'equip va sortir en el segon temps amb ganes de resoldre ràpid i després d'avisar en un parell d'ocasions en David Florit va fer el segon gol, amb el resultat ja ens vam trobar mes tranquils controlant el partit, per no passar per apuros en defensa, l'equip va treballar molt be en tasques defensives ja que no va concedir gaire perill.
Abans del final en David Florit de nou marcava el definitiu 3 a 0, que feia justicia al bon partit del nostres jugadors, que amb aquesta victoria continuen en segona posició, amb ganes de seguir donant satisfaccions i brindar-nos bons partits.

ALEVINS A. DOSA CF 1 - FERRE 8.

Ahir els alevins A van tornar a fer un gran partit conseguint una espectacular victoria per 1 a 8 en el camp del Dosa, el nostre equip va tenir el domini del partit desde el començament creant infinitat d'ocasions de gol.
En els primer minuts el Dosa va intentar no deixar-se sorprendre sortint amb ganes, peró el gol de Toful Torrent en el minut 6 va posar el cami mes fácil donant confiança en els jugadors per jugar amb les idees molt clares, en Felip Florit va conseguir el gol de la sentencia poc després de començar el segon quart, a partir d'aqui els jugadors es van creixer dominant a plaer i fent bones jugades fins que van anar vinguent mes gols, en David Febrer feia el tercer gol abans del descans.
A partir del tercer quart van venir els millors minuts de joc del nostre equip, en Toful Torrent feia el 0 a 4, i poc després en Jordi Moll va anar ampliant el marcador, els gols van arribar quasi seguits ja que novament en Jordi Moll feia el sisé gol, encara hi quedava el darrer quart que va servir per marcar 2 gols mes, primer en Jordi Moll feia el seu tercer gol i tancava la golejada en David Febrer, el Dosa va marcar el gol de l'honor a falta de 3 minuts per el final.
Un altra bon partit de l'equip que esta decidit a continuar amb la progressió fins el final de la lliga.

ALEVINS B. FERRE ATC 2 - UD SEISLAN 2.

Ahir els alevins de primer any van conseguir un meritori empat a 2 contra el Seislán fins ahir segon classificat, l'equip va tenir que fer un gran esforç fins el darrer minut per conseguir empatar el partit.
Els dos equips van oferir un partit obert ple d'alternancies i alguna bona jugada, lo millor va ser de nou les ganes que van mostrar els jugadors fins el darrer minut en poder treure un bon resultat, en el primer quart hi va haver molt de joc enmig del camp jugat de poder a poder contra un equip que lluitava totes les pilotes, durant aquest primer temps vam disposar d'alguna bona arribada per avançar-nos peró no va poder ser, després del descans van venir els gols, primer va ser l'equip maonés que es va avançar, aixó va servir perque l'equip reacciones presionant mes amunt fins que n'Ismael Menorca va fer l'empat, sense massa temps per reaccionar vam rebre el segon gol, peró l'equip es va llençar a l'atac fins que en el darrer minut es va conseguir la recompensa amb un altra gol de Ismael Menorca.

BENJAMINS B. FERRE ATC 3 - CD MENORCA 5.

Ahir en el partit aplaçat per la primera jornada els benjamins b van perdre contra el Menorca per 3 a 5 en un partit molt disputat, en que l'equip no va deixar de lluitar tot el partit per contrarrestar la qualitat del rival que va quedar tercer a la copa benjamí de segón any, vam tenir la ocasió de donar emoció en el partit amb un penal que no vam poder convertir en gol.
Desde el primer quart el partit va tenir molt de ritme i ocasions de gol, en que els nostres jugadors van mostrar una gran ambició, conseguint empatar dos minuts després el gol visitant en el primer minut,aquest primer gol el va fer en Vicente Cedrés, novament ens responia l'equip maonés amb un altra gol, peró la reacció va ser ràpida i en Marcos Marín feia l'empat a 2 gols, de un primer quart molt vistós entre dos equips que jugavén la pilota amb criteri.
A mesura que va anar avançant el segon quart el Menorca es va escapar en el marcador amb 2 gols mes, peró l'equip no va baixar els braços i va seguir insistint fins que en Marcos Marin va conseguir posar emoció fent el 3 a 4, l'equip va anar decidit a conseguir l'empat, tinguent alguna que altra ocasió, peró l'equip visitant va aprofitar una contra per sentenciar amb el definitiu 3 a 5, bon partit del nostre equip en aquest dificil primer nivell contra bons equips com el que vam jugar ahir.
Aixó ens servirá per anar progressant i millorant.

dimecres, 15 de febrer del 2012

TERCERA DIVISIÓ. DISSABTE A LES 17.30 H.

25ªJORNADA. COLLERENSE - CE FERRERIES.
Aquest dissabte jugarém a Mallorca en el camp del Collerense,els mallorquins son dotzens a la classificació amb 29 punts es troben en una zona mes tranquila i voldrán aprofitar el partit a casa per deixar la permanencia molt sentenciada, ens espera un partit de desgast ja que es un equip amb ofici amb jugadors que coneixen la categoria i en atac jugadors per desequilibrar, si jugám a un nivell intens i ordenats tindrém les nostres opcions sempre i quant aprofitám les nostres ocasions, en Joaquín Andujar comptará amb les baixes de Raúl Marqués i Toni Pons per sanció, l'equip ho donará tot per venir amb algun punt que ens permeti seguir fora del descens.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. DISSABTE A LES 16.30 H.

23ªJORNADA. CE FERRERIES - PENYA ARRABAL.
Els juvenils de lliga nacional jugarán contra el Penya Arrabal nové classificat, es un partit contra un rival complicat que només ha perdut 5 partits, el rival es un equip ben organitzat que compta amb jugadors experimentats de segón i tercer any que completen una temporada en la zona tranquila, nosaltres intentarém oblidar el darrer partit per conseguir la primera victoria, haurém de fer les coses be sense cometre errors i donar una satisfacció a la nostra afició.

PARTITS FÚTBOL BASE CAP DE SETMANA. PARTITS APLAÇATS.

Aquest dissabte es jugarán els partits de fúbol base que es van suspendre el dissabte dia 4 de febrer per el mal temps, en total son 6 els partits que es van suspendre i els horaris son els següents:

JUVENIL B. DISSABTE DIA 18 A LES 18.45 H.
CE FERRERIES - SPORTING MAHONÉS.

INFANTIL A. DISSABTE A LES 11.30 H.
CE FERRERIES - UD MAHÓN.

INFANTIL B. DISSABTE A LES 10.00 H.
CE FERRERIES - SPORTING MAHONÉS.

ALEVI A. DISSABTE A LES 12.30 H.
DOSA CF - CE FERRERIES.

ALEVI B. DISSABTE A LES 10.00 H.
FERRERIES ATC - UD SEISLAN.

BENJAMI B. DISSABTE A LES 11.30 H.
FERRERIES ATC - CD MENORCA.

dilluns, 13 de febrer del 2012

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

CLASSIFICACIONS:

TERCERA DIVISIÓ. LLIGA CLASSIFICACIÓ:

Classificacio: 17é. PJ: 24. PG: 4. PE: 7. PP: 13. GF: 20. GC: 45. AV:-25. PUNTS: 19.

Golejadors: 9 Gols: Kaké. 3 Gols: Joshua. 2 Gols: Guel Bosch. 1 Gol: Lluís Lopez, Toni Pons, Raúl, Ivan Contreras i Caballo.


JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificació: 18é. PJ: 21. PG: 0. PE: 1. PP: 20. GF: 11. GC: 71. AV:-60. PUNTS: 1.

Golejadors: 4 Gols: Dani Perez. 3 Gols: Alex Bruño. 2 Gols: Fabri. 1 Gol: Khalid i Martí Coll.


REGIONAL PREFERENT. LLIGA:

Classificació: 8é. PJ: 7. PG: 0. PE: 2. PP: 5. GF: 7. GC: 18. AV:-11. PUNTS: 2.

Golejadors: 3 Gols: Cote i Willy Pascual. 2 Gols: Joan Barber "Sanpa" i Angel Allès. 1 Gol: Tomeu Allés, Hilari, Nacho Seguí, Juanjo Lopez, David Perez i Txiqui.


JUVENIL B. LLIGA.

Classificació: 10é. PJ: 8. PG: 0. PE: 0. PP: 8. GF: 7. GC: 34. AV:-27. PUNTS: 0.


CADET. LLIGA.

Classificació: 3er. PJ: 14. PG: 10. PP: 1. PP: 3. GF: 41. GC: 19. AV:+22. PUNTS: 31.


INFANTIL A. LLIGA 98:

Classificació: 6é. PJ: 6. PG: 2. PE: 0. PP: 4. GF: 20. GC: 18. AV: +2. PUNTS: 6.


INFANTIL B. LLIGA 99:

Classificació: 2ón. PJ: 6. PG: 4. PE: 2. PP: 0. GF: 30. GC: 1. AV: +29. PUNTS: 14.


ALEVI F-7 A. LLIGA.

Classificació: 8é. PJ: 15. PG: 6. PE: 3. PP: 6. GF: 62. GC: 58. AV: +4. PUNTS: 81.


ALEVI F-7 B. LLIGA.

Classificació: 6é. PJ: 15. PG: 6. PE: 4. PP: 5. GF: 42. GC: 33. AV:+9. PUNTS: 82.


BENJAMINS F-8 A. LLIGA.

Classificació: 3er. PJ: 1. PG: 0. PE: 1. PP: 0. GF: 2. GC: 2. AV: 0. PUNTS: 5.


BENJAMINS F-8 B. LLIGA

Classificació: 4rt. PJ: 1. PG: 0. PE: 1. PP: 0. GF: 3. GC: 3. AV: 0. PUNTS: 5.

diumenge, 12 de febrer del 2012

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 0 - ALAIOR 0.

En l'important derbi d'avui a tercera divisió el partit ha quedat amb empat a 0 gols, aixi tot segueix igual en la classificació el partit ha estat tipic de derbi amb molt de joc embarullat per la zona mitja i un fred intens que segur ha afectat per poder veure un bon partit.
L'equip alaiorenc ha demostrat que ha anat a mes i ha estat ordenat en defensa ja que ha costat molt crear perill, en algunes passades llargues ho hem intentat una de les mes clares ha estat una ràpida jugada per la banda de Daniel Abellán que sa passetjat dins l'area i per poc no hi ha arribat en Lopez, una altra jugada personal de Daniel que ha entrat per la banda sense poder acabar de xutar, l'equip alaiorenc ha estat perillós a la contra obligant David Moll fer bones aturades, el partit anava passant amb fases de control per part nostre i al final del primer temps apretant mes l'Alaior.
Després del descans hem sortit mes entonats arribant amb perill tres vegades en els primers 15 minuts, peró de nou l'equip visitant ha començat a presionar mes damunt dificultant el nostre joc a mes de crear nos perill a pilota aturada en que tenen bastant perill, el partit anava passant sense que poguessim batre la porteria contraria, l'equip ha fet un gran esforç fins el final insistint per conseguir els 3 punts que haguessin anat molt be, al final partit de molt de desgast sense poder veure jugades de merit i tot igual a la classificació ocupant la 17 posició.
La setmana que ve jugám en el camp del Collerense en que intentarém puntuar per apropar-nos a la 16 posició.

REGIONAL PREFERENT. MIGJORN 4 - FERRE 3.

L'equip de regional ha perdut en el camp del Migjorn per 4 a 3, ha estat un partit emocionant amb alternatives en que de nou els nostres jugadors han tornat a fer un bon partit posant les coses molt dificils a un dels equips amb mes tradició i candidat a quedar en les primeres posicions, una llastima ha estat veure com a falta de 8 minuts per acabar el Migjorn ha conseguit el gol de la victoria després de veure opcions de fins i tot guanyar el partit nosaltres.
Durant el primer temps hem contingut les embestides del Migjorn que a casa seva sempre es un equip dificil i combatiu, ens han presionat peró amb tranquilitat hem sabut frenar les seves arribades fins ben entrat el primer temps, ha estat en el minut 30 que ha arribat el primer gol, els nostres jugadors en cap moment han perdut la cara del partit i han cercat les seves opcions per arribar a la porteria local, durant el primer temps hem conseguit arribar en un parell de vegades davant porta, hem arribat al descans amb el partit obert.
Tot just començar el segon temps el Migjorn ha fet el segon gol que semblava deixar el partit sentenciat, peró l'equip no ha baixat els braços i han anat per el partit conseguint en uns esplendits 20 minuts del segon temps capgirar el resultat amb 3 gols, primer ha estat Willy Pascual que ha fet el primer en el minut 4 de la represa aquest gol ens ha donat confiança per seguir insistint i en Juanjo Lopez en el minut 15 ha empatat el partit, aixó ho hem aprofitat per tres minuts després n'Angel Allés marcar el 2 a 3, amb el marcador a favor ens disposavem a tancar nos be per aprofitar alguna contra i sentenciar el partit, peró tot just dos minuts després el Migjorn ha conseguit el gol de l'emptat, aixó els ha fet venir-se a dalt per cercar el quart gol, noltros ens hem defensat amb ordre esperant la nostra ocasió per sorprendre fins que a falta de 8 minuts ha arribat el definitiu 4 a 3, ho hem intentat de totes les maneres fins el final, peró el marcador no s'ha mogut.
Hem de treure coses positives del partit, i seguir amb aquesta linea de ordre i esforç i conseguirém mes satisfaccions, lo important es anar millorant i progressant cada partit.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. AT BALEARES 10 - FERRE 0.

Ahir en el camp del Baleares vam patir una dura i dolorosa derrota per 10 a 0 en un partit que poc hi ha que dir, ja que en el primer minut ja vam rebre el primer gol aixó va ser un cop dur del que va costar reaccionar, tot i que fins el minut 29 quant va venir el segon gol l'equip va lluitar per no perdre la cara en el partit i fins que no va caure el segon gol vam estar dins el partit, ara després a partir del segon gol ja no es va poder fer res per aturar la debacle i l'equip mallorquí va marcar 2 gols mes que van deixar el partit sentenciat amb 4 gols.
Amb el partit perdut i sense opcions el partit va ser molt llarg fins el final, contra un rival envalentonat que no va baixar els braços fins el final marcant 6 gols mes, una derrota aquesta que hem d'oblidar el mes ràpid posible i refer-nos en el proxim partit a casa contra el Penya Arrabal, a mes d'aquest després jugarém 2 partits mes a casa en que hem d'intentar conseguir puntuar per acabar la temporada de la millor manera posible.

JUVENIL B. MERCADAL 2 - FERRE 1.

Els juvenils b van perdre per un ajustat 2 a 1 en el camp del Mercadal va ser un partit correcte del nostre equip que va donar la cara i només a falta de 5 minuts per el final va veure com s'escapava l'empat, ahir amb una bona actitud i ordre vam tenir opcions de puntuar contra un equip classificat en la zona mitja.
El partit durant la primera part va ser de molt de joc per el migcamp, en que l'equip local volia dur la iniciativa i la bona colocació del nostre equip que presionava be la posesió local, per robar alguna pilota que ens dones avantatge en atac, fins el descans no hi va haver moltes ocasions i el marcador no es va moure.
A partir del segon temps el partit va quedar mes obert, ja que noltros vam veure l'opció de poder treure algo positiu a mes els jugadors van anar agafant confiança a mesura que passaven els minuts, el primer gol del Mercadal va arribar en el minut 21 del segon temps, l'equip no es va rendir i va anar a cercar l'empat jugant be la pilota i arribant a la porteria mercadelenca, quant quedaven poc mes de 10 minuts per el final en Toni Coll va fer l'empat, que va donar aire a l'equip que es va veure amb opcions de guanyar, l'equip local va apretar en aquests darrers minuts, conseguint el segon gol a falta de 5 minuts per el final, va ser una llastima per l'esforç dels jugadors peró jugant com ahir conseguirém alguna satisfacció.

CADETS. FERRE 2 - SANT LLUÍS 1.

Avui mati l'equip cadet ha guanyat per 2 a 1 en el Sant Lluís en un partit que hem tingut que treballar de valent per conseguir els 3 punts, ja que l'equip visitant s'ha mostrat com un equip combatiu, en el global del partit hem estat peró superiors puguent tenir mes marge en la victoria que ha arribat després de un gran gol de Joan Vidal en el minut 28 del segon temps, i es que abans en el minut 22 el partit s'ha complicat molt en marcar l'equip visitant de penal, en Toni Melià havia conseguit el primer gol en el minut 25, durant un primer temps que hem fet un joc correcte sense passar perill en defensa i haver resolt el partit si haguessim estat encertats davant porta.
Després del gol visitant els jugadors no s'han posat nerviosos i han cercat amb paciencia la porteria, puguent finalment decantar el partit a favor nostre, el Sant Lluís ha presionat be en el migcamp per dificultar la nostra millor qualitat.
Els 3 punts ens mantenen en una meritoria tercera posició, l'equip ha demostrat trobar-se en condicions d'acabar la lliga de la millor manera posible

ALEVINS A. PENYA CIUTADELLA 5 - FERRE 1.

Avui mati l'equip alevi A ha perdut en el camp del Penya Ciutadella per 5 a 1, d'aquesta manera es romp la bona ratxa de l'equip, avui hem jugat contra un bon equip que ha creat molt perill en atac.
El partit ha estat complicat desde l'inici, ja que el Penya ha sortit amb molta empenta i ens ha creat dificultats en defensa, després d'aguantar els primers 10 minuts ha arribat el primer gol del Penya, l'equip ha intentat reaccionar presionant mes amunt peró en una altra jugada hem rebut el segon gol, l'equip no li ha perdut la cara i han començat a crear perill, en una d'aquestes jugades ha arribat el 2 a 1 que ha fet en Tofúl Torrent posant emoció en el partit, poc després hem rebut un gol clau ja que poc abans del descans han fet el 3 a 1.
El marcador ha estat un pes per els jugadors en aquests darrers quarts, i ho han aprofitat per fer ràpides jugades i marcar 2 gols mes, l'equip ha insistit per marcar algun gol mes, peró no ha estat posible.
L'equip oblidara aquest partit per la setmana que ve en el partit aplaçat en el camp del Dosa tornar a trobar-se amb el bon joc.

ALEVINS B. FERRE 1 - AT.VILLACARLOS 4.

Ahir mati els alevins b van jugar un partit extrany, ja que durant el primer quart i els primers 10 minuts del segon quart van controlar el rival que no havia arribat quasi a la nostra porteria mentre que noltros teniem el control del partit ens haviem avançat en el minut 14 amb un bon gol de Kevin Pina, abans ja haviem avisat amb un parell d'arribades, en el començament del segon quart continuava l'equip dominant i tinguen l'opció de marcar el segon gol, peró davant teniem l'equip des Castell que mai es rendeix i en una de les primeres ocasions clares va conseguir l'empat a 4 minuts del descans, l'equip va intentar reaccionar peró es va trobar amb un altra gol visitant en el darrer minut, un gol que va ser clau i va ser un cop dur per els jugadors.
El tercer quart va començar amb l'equip sortint amb ganes de donar la volta en el marcador peró de nou quant encara no s'havien complert 3 minuts en una contra l'equip des Castell va sentenciar amb un altra gol, aquest ja va ser el cop definitiu ja que va costar molt refer-se i aixó ha va aprofitar l'equip visitant que es va trobar mes a gust sortint a la contra amb perill i marcant el definitiu 1 a 4, l'equip no va aturar de lluitar fins el final per conseguir mes gols que donassin emoció en el partit, vam disposar d'algunes arribades peró no les vam poder convertir.

BENJAMINS F-8 A. FERRE 2 - CD MENORCA 2.

L'equip benjami A va tenir un bon debut sobretot en quant a joc, ja que nomes la mala sort davant porteria els va privar de conseguir una victoria contra el Menorca, el resultat 2 a 2 en que vam fer varis postes que per poc no es van convertir en gol.
Els jugadors que entrena en Quel Carreras van sortir amb moltes ganes desde l'inici decidits a començar en forma la lliga, i es que van tenir el control del partit arribant amb perill a la porteria maonesa, peró en aixó del fútbol acostuma a passar que en la primera ocasió rival es van avançar, peró l'equip va reaccionar be seguint insistint i presionat el rival, la recompensa va venir amb l'empat que va convertir n'Alber Haro aixó ens va donar mes confiança per anar a cercar el segon gol que va conseguir en Marc Febrer, a partir d'aqui vam controlar el partit amb eficacia disposant de bones ocasions per sentenciar el partit, la falta d'encert va propiciar que el Menorca conseguís el gol de l'empat, l'equip va continuar cercant el tercer gol que per poc no va arribar, la nota mes positiva es que l'equip va fer un bon partit i jugant aixi plantaran cara a qualsevol equip.

BENJAMINS F-8 B. PENYA ORIENT 3 - FERRE ATC 3.

Els benjamins b van tenir un bon debut ahir en el camp del Penya Orient, ja que van conseguir un empat a 3 gols en un partit que els nostres jugadors van jugar de tu a tu fent el fútbol que ells saben fer.
El partit en el començament no va ser fàcil ja que l'equip ciutadellenc va sortir ben entonat i va conseguir avançar se amb 2 gols en el primer quart, peró l'equip va saber reaccionar i va començar a dominar i crear perill fins que vam conseguir donar la volta en el marcador en Josep Truyol amb 2 gols va fer l'empat, a partir d'aqui el partit va quedar vistós per el public ja que els 2 equips van continuar cercant la victoria, en Marcos Marín van conseguir el tercer gol que ens donava avantat-ge, l'equip va intentar esperar darrera per sorprendre en alguna contra per sentenciar, peró finalment l'Orient va conseguir empatar, d'aqui fins el final vam aturar les seves embestides sense perdre la porteria ciutadellenca de vista en cap moment.
Un empat aquest meritori ja que els equips d'aquest nivell tenen un bon nivell.

dissabte, 11 de febrer del 2012

INFANTIL A. RTV BOSCOS 3 - FERRE 2.

Avui mati l'equip infantil A ha tornat a fer un altra gran partit contra un dels equips de dalt i ha perdut per un ajustat 3 a 2 a falta de 5 minuts per acabar el partit.
En el d'avui hem pogut veure 2 bons equips que han anat a jugar en tot moment, cercant la porteria contraria i fent jugades de merit, l'equip ciutadellenc ha sortit amb el punt mes de motivació per jugar a casa i en el minut 10 s'han avançat en el marcador, hem intentat reaccionar presionant mes amunt la sortida del Boscos, hem conseguit tenir bones arribades peró sense sort en els metres finals quant semblava que arribavém a la mitja part amb el marcador de 1 a 0 ha arribat el segon gol local, el partit quedava dificil peró en un gran segon temps hem reaccionat fins poder empatar amb gols de Xavier Muro i Francesc Gomila que feia l'empat a falta de 10 minuts per acabar el partit, hem de destacar aquests primers 25 minuts del segon temps en que hem dominat el partit tancant el rival dins el seu camp i conseguir posar nos dins el partit, els darrers minuts el joc ha quedat molt obert amb els 2 equips cercant el tercer gol, semblava que ho teniem a tocar peró a poc del final han marcat el tercer gol, que ha estat un cop dur que no mereixia l'equip que li ha faltat un poc de sort al final.
Peró el mes important a pesar de la derrota es la imatge de l'equip que lluita tot el partit i fent un bon joc contra qualsevol equip, jugant aixi vindrán els bons resultats.

INFANTIL B. FERRE 7 - MERCADAL 0.

Els infantils b han guanyat sense problemes per 7 a 0 en el Mercadal, un partit en que desde l'inici hem dominat amb claredat creant moltes ocasions de gol, abans d'arribar el primer gol damunt el minut 15 ja haviem tingut les primeres ocasions, i es que hem fet 2 postes després de tirar amb perill dos xuts de falta, en Juan Caballo ha estat l'autor del primer gol, a partir d'aqui el partit ha estat mes fácil davant un rival que esperava tancat darrera presionant per dificultar el nostre joc de toc, en David Florit ha fet el segon gol que ha deixat el partit resolt, després del descans hem continuat dominant i creant ocasions, en Tonio Cantero ha fet el tercer gol.
En defensa no hem passat per perill en tot el partit, ja que el joc transcurria del migcamp per amunt, en Jesús Martí ha marcat el quart gol, el partit era de bon joc dels nostres jugadors que han confirmat trobar se en un bon moment de forma i han anat ampliant el marcador amb tres gols mes en els darrers 15 minuts, en Pau Benejam ha fet el 5 a 0, poc després en Sergi Bosch ha marcat el sisé gol i ha tancat el marcador en David Florit amb un gran gol de falta, un autentic golás que deixava el resultat en 7 a 0.
Amb aquest partit seguirém en les primeres posicions, decidits a anar partit a partit per continuar amb el bon joc i ganes de seguir progressant.

dijous, 9 de febrer del 2012

TERCERA DIVISIÓ. DIUMENGE A LES 16.30 H.

24ªJORNADA. CE FERRERIES - CE ALAIOR.
Transcendent derbi el que ens espera aquest diumenge contra l'Alaior equip que tambe esta necessitat amb 16 punts 2 menys que noltros, poder treure els 3 punts es l'unic objectiu per aquest partit que l'equip afrontará amb moltes ganes peró conscients de la dificultat del rival que te jugadors experimentats, el partit ens obligara a fer un gran desgast, molt d'ordre i concentració, i no fallar les ocasions que es presentin, es important que la nostra afició es converteixi en l'aficionat numero 12, tindrém que comptar amb 2 importants baixes en defensa Angel Pulido i Toni Rodriguez per 5 targetes, el punt mes a vigilar de l'Alaior es el joc a pilota aturada, ja que han conseguit bastants punts aixi.
En quant a numeros es un equip molt semblant a noltros, entre tots aconseguirém l'objectiu.
FORÇA FERRE!!!

LLIGA NACIONAL JUVENIL. DISSABTE A LES 17.00 H.

22ªJORNADA. AT BALEARES - CE FERRERIES.
Els juvenils juguén el dissabte a Mallorca en el camp del Baleares nové classificat amb 31 punts, es un equip que esta a mitja taula sense cap pressió de res ni ascens ni descens, per lo que será un partit amb trampa ja que un equip aixi que compta amb bons jugadors pot ser mes perillós, els jugadors anirán a jugar amb la ilusió de conseguir la primera victoria, si jugám amb la concentració, ordre i ganes del dia del Menorca hi haurá opcions de treure un resultat positiu, per el partit tindrém la baixa de Alex Bruño per 1 partit de sanció.

REGIONAL PREFERENT. DIUMENGE A LES 16.30 H.

7ªJORNADA. CD MIGJORN - CE FERRERIES.
L'equip de regional jugará en el camp del Migjorn seté classificat amb 1 partit menys, jugarém contra un dels equips de mes tradició de sa lliga que sempre compta amb un equip competitiu será una bona prova per comprovar la nostra evolució en els darrers partits en que l'equip ha agafat una certa solidesa i els jugadors mostren una bona actitud, sense la pressió dels punts en joc intentarém anar a fer un bon partit i seguir en la bona linea davant tindrém un equip amb experiencia a la lliga, que dins el seu camp sempre es mostra combatiu i dificil de batre, en principi la unica baixa será la de Hilari que cumplira el penultim partit de sanció.

PARTITS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.

JUVENIL B. DISSABTE A LES 18.30 H.
9ªJORNADA. CE MERCADAL - CE FERRERIES.
L'equip juvenil b jugará aquesta setmana a Es Mercadal equip que es sisé a la classificació amb 10 punts, es un equip que esta fent una temporada regular amb opcions a quedar entre els 4 primers classificats, dins el seu camp es mostra com un equip combatiu que ens obligara a jugar el partit a un nivell intens, els jugadors intentarán sumar els primers punts de la temporada.

CADET. DIUMENGE A LES 11.00 H.
16ªJORNADA. CE FERRERIES - CCE SANT LLUÍS.
Els cadets afrontén un nou partit amb les ganes de seguir ocupant les primeres posicions, el rival será el Sant Lluís vuité classificat amb 12 punts a fora de casa baixen el seu ritme peró no ens podem confiar, els jugadors es troben en plena confiança amb el seu joc i hi posarán ganes per acabar la lliga de la millor manera.

INFANTIL A. DISSABTE A LES 11.30 H.
7ªJORNADA. RTV BOSCOS - CE FERRERIES.
Els infantils de segon any que entrena en Flores jugarán a Ciutadella en el camp del Boscos quart classificat amb 7 punts, per tant es podrá a veure un bon partit entre dos equips que es troben en un bon moment, no sera fàcil el partit per els nostres jugadors ja que el partit els obligara a fer un gran esforç per poder treure un bon resultat, el Boscos es un dels millors equips en defensa per lo que ens trobarém un equip ben organitzat.

INFANTIL B. DISSABTE A LES 11.00 H.
7ªJORNADA. CE FERRERIES - CE MERCADAL.
Els infantils b rebén aquesta setmana a el Mercadal vuité classificat amb 3 punts, després de no poder jugar la setmana passada per el mal temps els jugadors esperen aquest partit amb ganes per no perdre la forma en el bon inici de lliga que estan fent, l'equip intentará seguir amb la serietat i ganes per continuar amb la bona linea.

ALEVI A. DIUMENGE A LES 11.30 H.
16ªJORNADA. PENYA CIUTADELLA - CE FERRERIES.
Els alevins A tenen una sortida complicada en el camp del Penya cinqué classificat, el partit arriba en el millor moment per els jugadors que van progressant en cada partit i jugarán amb les ganes de poder continuar plantant cara contra qualsevol rival que juguen l'equip ciutadellenc es mostra solid a casa seva en que acostuma a marcar molts gols tindrém que fer un partit complert.

ALEVI B. DISSABTE A LES 11.30 H.
16ªJORNADA. FERRERIES ATC - AT VILLACARLOS.
Els alevins de primer any que entrena en Fredo jugarán contra el Villacarlos en el camp anexe, l'equip des Castell ocupa la segona posició després de jugar a un bon nivell durant tota la competició, aquest será un bon partit entre dos equips que cercaran la victoria i ens oferiran un bon partit, el rival compta amb jugadors ràpids en atac dificils d'aturar en la contra.

BENJAMI A. DISSABTE A LES 10.00 H.
2ªJORNADA. CE FERRERIES - CD MENORCA B.
Els benjamins de segon any debuten a la lliga després de 3 setmanes sense poder jugar, el rival será el Menorca B equip que va quedar subcampió del grup de primer any empatant a punts amb el nostre equip, per tant en aquest primer partit l'equip que entrena en Quel Carreras tindrá un dur rival per començar la temporada amb un partit molt competit, els jugadors tenen molta ilusió de poder fer un bon paper a la lliga, i anar aprenent en cada partit.

BENJAMI B. DISSABTE A LES 16.30 H.
2ªJORNADA. PENYA CIUTADELLA - FERRERIES ATC.
Després de no poder jugar en la primera jornada, el debut arribara aquest dissabte per els benjamins b en el camp del Penya Ciutadella un rival que segur ens posará les coses dificils i será un bon equip per poder competir i poder progressar en cada partit, els jugadors ho donarán tot en el partit per poder començar la temporada en bon peu, el mes important peró es disfrutar en el camp.

dilluns, 6 de febrer del 2012

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

CLASSIFICACIONS:

TERCERA DIVISIÓ. LLIGA CLASSIFICACIÓ:

Classificacio: 17é. PJ: 23. PG: 4. PE: 6. PP: 13. GF: 20. GC: 45. AV:-25. PUNTS: 18.

Golejadors: 9 Gols: Kaké. 3 Gols: Joshua. 2 Gols: Guel Bosch. 1 Gol: Lluís Lopez, Toni Pons, Raúl, Ivan Contreras i Caballo.


JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificació: 18é. PJ: 20. PG: 0. PE: 1. PP: 19. GF: 11. GC: 61. AV:-50. PUNTS: 1.

Golejadors: 4 Gols: Dani Perez. 3 Gols: Alex Bruño. 2 Gols: Fabri. 1 Gol: Khalid i Martí Coll.


REGIONAL PREFERENT. LLIGA:

Classificació: 8é. PJ: 6. PG: 0. PE: 2. PP: 4. GF: 4. GC: 14. AV:-10. PUNTS: 2.

Golejadors: 3 Gols: Cote. 2 Gols: Willy Pascual i Joan Barber "Sanpa". 1 Gol: Tomeu Allés, Hilari, Nacho Seguí, David Perez, Angel Allés i Txiqui.


JUVENIL B. LLIGA.

Classificació: 10é. PJ: 7. PG: 0. PE: 0. PP: 7. GF: 6. GC: 32. AV:-26. PUNTS: 0.


CADET. LLIGA.

Classificació: 4rt. PJ: 13. PG: 9. PP: 1. PP: 3. GF: 39. GC: 18. AV:+21. PUNTS: 28.


INFANTIL A. LLIGA 98:

Classificació: 6é. PJ: 5. PG: 2. PE: 0. PP: 3. GF: 18. GC: 15. AV: +3. PUNTS: 6.


INFANTIL B. LLIGA 99:

Classificació: 2ón. PJ: 5. PG: 3. PE: 2. PP: 0. GF: 23. GC: 1. AV: +22. PUNTS: 11.


ALEVI F-7 A. LLIGA.

Classificació: 8é. PJ: 14. PG: 6. PE: 3. PP: 5. GF: 61. GC: 53. AV: +8. PUNTS: 77.


ALEVI F-7 B. LLIGA.

Classificació: 4rt. PJ: 14. PG: 6. PE: 4. PP: 4. GF: 41. GC: 29. AV:+12. PUNTS: 78.


BENJAMINS F-8 A. COPA. CLASSIFICACIÓ FINAL.

Classificació: 9é. PJ: 10. PG: 3. PE: 1. PP: 6. GF: 29. GC: 29. AV:-0. PUNTS: 46.


BENJAMINS F-8 B. COPA. CLASSIFICACIÓ FINAL. CAMPIONS!!!

Classificació: 1er. PJ: 11. PG: 10. PE: 0. PP: 1. GF: 65. GC: 10. AV: +55. PUNTS: 74

diumenge, 5 de febrer del 2012

TERCERA DIVISIÓ. SAN RAFAEL 4 - FERRE 0.

Avui capvespre l'equip de tercera ha perdut per 4 a 0 en la dificil visita a San Rafael un dels equips mes solids de la categoria, l'equip ha donat la cara durant el primer temps en que l'equip local ha pogut avançar-se amb 2 jugades discutibles que li han posat el cami mes fàcil, ja que es un equip que amb el marcador a favor es molt dificil de jugar-li ja que en defensa estan molt ordenats i en la mitja tenen envergadura i presionen amb intensitat, ja que es un dels equips mes fisics del grup.
L'equip ha sortit amb ganes de plantar cara desde l'inici jugant amb ordre i cercar alguna contra per sorprendre, el San Rafael ha aprofitat la primera ocasió per marcar el primer gol que ha posat el partit coll amunt, el gol ha estat protestat per l'equip per creure que els 2 jugadors que han quedat davant la nostra porteria estaven en fora de joc, hem intentat sortir per anar per l'empat durant el primer temps hem tingut 2 arribades de Daniel Abellán i una de Tiago que ha tret el porter en una bona aturada, peró en el minut 25 ha arribat la jugada del segon gol molt discutida per els jugadors que ens ha costat 3 targetes en pitar penal l'arbitre que ha suposat el segon gol, el partit ha quedat sentenciat amb el gol contra un equip que es troba comode amb el marcador a favor, ho hem intentat fins el descans peró sense encert en els metres finals.
A partir del segon temps ho hem intentat peró ens ha costat trobar espais contra un equip ben organitzat que compta amb bons jugadors i rapids en atac, ja que ho han aprofitat per marcar mes gols el quart ja en temps afegit, l'equip ha donat la cara sense deixar de lluitar fins el final peró davant ens hem trobat amb un equip que es troba en un gran moment amb opcions de jugar el play-off.
Ara ens queda pensar en el decisiu partit de la setmana que ve contra l'Alaior en que no poden fugir els 3 punts contra un equip molt necessitat, la nota mes negativa es que perdrem a 2 jugadors per 5 targetes en Toni Rodriguez i Angel Pulido, esperém recuperar a alguns dels lesionats.

REGIONAL PREFERENT. FERRE 1 - MENORCA 1.

L'equip de regional ha conseguit un meritori empat a 1 contra el Menorca, els nostres jugadors han mostrat de nou estar en una bona progressió jugant amb ordre i ganes, ja que durant els 90 minuts l'actitud de l'equip ha estat positiva insistint fins el final per conseguir els 3 punts.
El partit ha començat amb l'equip visitant sortint mes dins el partit peró sense crear massa perill, a mesura que han anat passant els minuts hem anat controlant mes el joc i tinguent alguna ocasió en pilotes llargues, l'equip ha posat intensitat per contrarrestar la lluita i joc incomode del Menorca que ha tingut 1 ocasió mes o menys clara durant el primer temps, mentre que nosaltres hem anat a mes acabant el primer temps tinguent mes el domini.
Després del descans els jugadors que entrena en Santi Medina han sortit amb moltes ganes i hem dominat el partit amb mes claredat contra un rival que esperava darrera per sorprendre en alguna contra, hem arribat amb mes perill tinguent la opció d'avançar nos en el marcador, durant aquest segon temps l'equip ha fet un del millor joc de la temporada mostrant la confiança que han anat agafant en el seu joc, el Menoca nomes ha creat perill a pilota aturada, mentres que nosaltres hem sorpres per les bandes amb algunes bones jugades, un cop dur ha estat en el minut 32 en una de les escases arribades l'equip visitant s'ha avançat en el marcador, peró l'equip no ha baixat els braços seguint amb insistencia i presionant a dalt i poc després en una jugada dins l'area li han passat la pilota a David Perez que ha batut amb un bon xut la porteria maonesa, faltaven 8 minuts i hem anat a cercar la victoria tinguent una bona ocasió de Cote per guanyar, al final un altre punt.
Bon partit de l'equip mostrant que si segueix aixi pot donar la cara contra qualsevol equip de regional.

CADET. MENORCA AT 1 - FERRE 1.

Els cadets han empatat a 1 gol avui mati en el camp del Menorca, tal i com preveiem el partit ha estat complicat amb un equip que dins el seu camp es intens i juga ordenat, els jugadors ho han intentat fins el final per conseguir els 3 punts peró no ha estat posible convertir les ocasions, en el global del partit mereixiem la victoria ja que l'equip ha tornat a mostrar una bona actitud i ha mostrar la seva solvencia.
Hem començat el partit amb intensitat ja que l'equip volia sortir a conseguir el primer gol el mes ràpid posible i l'equip local no volia perdre la cara en el partit, hi ha hagut alguna ocasió de gol durant el primer temps peró el marcador no s'ha mogut, just començar el segon temps el partit ha tingut moviment ja que en nomes 5 minuts hem vist els 2 gols del partit primer ha estat en Sergi Mercadal que ha marcat el primer gol posant el partit de cara, peró amb la mala sort que tot just després el Menorca ha conseguit l'empat, el partit tornava a començar de nou i el nostre equip ha insistit fins el final per conseguir la victoria peró per pocs sen's ha resistit, un punt que ens mante en les primeres posicions.

APLAÇAT FERRE - PORTMANY LLIGA NACIONAL JUVENIL.

El partit que teniem que jugar avui migdia contra el Portmany ha quedat suspés també per no poder se desplaçar en condicions l'equip eivissenc, ja que l'avió que tenien que anar a Palma partia amb retrás i teniem problemes per els enllaços de tornar, ara ens tenim que posar d'acord amb una data per jugar es partit.

dissabte, 4 de febrer del 2012

MES PARTITS SUSPESOS PER AVUI.

Avui finalment per el mal temps amb previsió de neu, han quedat suspesos els altres 3 partits previstos per avui, els infantils a i b i els juvenils b que tenien que jugar avui capvespre, previsiblement els partits aplaçats es jugarán el dia 18 de febrer que no hi havia jornada per ser carnaval, els partits es jugarién a la mateixa hora que es tenien que jugar avui, llevat dels juvenils b que jugarién dia 18 peró a les 18.45 hores ja que abans presumiblement jugarán els juvenil A contra el Penya Arrabal.

divendres, 3 de febrer del 2012

PARTITS APLAÇATS PER DEMA.

Per la jornada de dema han quedat aplaçat 3 partits previstos per els nostres equips de futbol base, després de xerrar amb els clubs corresponents ens hem posat d'acord, ja que ells també ens ho han solicitat, degut a les condicions adverses que preveuen per demá en el tema meteorologic.

Els Alevins B previst per dema a les 10.00 hores Ferre Atc - Seislan. Suspés.

Els Alevins A previst per dema a les 12.30 hores Dosa - Ferreries. Suspés.

Els Benjamins B previst per dema a les 11.30 hores. Ferre Atc - CD Menorca A. Suspés

En principi hem quedat d'acord per jugar los el dissabte dia 18 de febrer a la mateixa hora que es tenien que jugar.

CIRCULAR INFORMATIVA.

Per la present circular posam en el seu coneixement que per el be de l'entitat, en el cas que es produeixi algun problema esportiu amb els seus fill/s, el coordinador del club Joaquín Andujar, estará a la seva disposició els dimarts de 17 h a les 20 h a les oficines del club.

LA JUNTA DIRECTIVA.

dimecres, 1 de febrer del 2012

TERCERA DIVISIÓ. DIUMENGE A LES 16.30 H.

23ªJORNADA. SAN RAFAEL - CE FERRERIES.
L'equip de tercera te una dura sortida en el camp del Sant Rafael d'Eivissa, es un blog potent amb gent experimentada posiblement es dels equips mes fisics de la categoria que juguen amb gran intensitat durant tot el partit, la seva defensa i mitja es expeditiva i davant compten amb varis jugadors de qualitat, es un partit que ens obligara a fer un gran desgast i fer les coses be, es un partit en que l'equip haura de jugar ben organitzat i saber aprofitar les ocasions que es presentin, l'equip eivissenc ve de guanyar en el camp del Santa Eulalia, els jugadors afrontarán el partit amb ganes de treure uns punts importants, per aquest partit en Joaquín només te la baixa del lesionat Tomeu Allés.

LLIGA NACIONAL JUVENIL. DIUMENGE A LES 12.00 H.

21ªJORNADA. CE FERRERIES - PORTMANY.
L'equip de lliga nacional després de veure a prop la setmana passada la oportunitat de puntuar en el camp del segon classificat, intentara aquesta setmana poder conseguir la primera victoria contra l'equip eivissenc del Portmany penultim classificat amb 19 punts, es un equip que encara apura les seves opcions per conseguir la permanencia peró esta obligat a puntuar per no perdre el tren, es un equip debutant a la categoria que compta amb una defensa correcte, els jugadors afrontaran el partit amb les ganes de poder donar una satisfacció i lluitaran amb totes les seves forces per que el partit es quedi a casa, tindrém que jugar ordenats i no cometre errors, davant porteria tenir l'encert que ens ha faltat en altres partits.

REGIONAL PREFERENT. DIUMENGE A LES 16.30 H.

6ªJORNADA. CE FERRERIES - CD MENORCA.
L'equip de regional jugara en el nostre camp contra el Menorca que entrena en Juan Romero, es tracta de un equip jove en fase de construcció, es un rival complicat que jugar ben organitzat i lluita tot el partit, será un equip incomode que ens obligara a fer un gran desgast per poder treure un bon resultat, l'equip afronta el partit amb ganes després de conseguir el primer punt contra l'Alaior i va confirmar la progressió dels darrers partits, els nostres jugadors que tambe estan en fase de creixement jugarán amb la ilusió de fer ho lo millor posible i poder conseguir la primera victoria, l'equip maonés es quart a la classificació amb 7 punts i només ha rebut 5 gols, la qual cosa vol dir es la segona millor defensa.

PARTITS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.

JUVENIL B. DISSABTE A LES 16.30 H.
8ªJORNADA. CE FERRERIES - SPORTING MAHONÉS.
En aquesta jornada ens visitará l'Sporting Mahonés un equip que part dels seus jugadors han debutat aquesta temporada a 2ªb, es tracta de un equip candidat a quedar en les primeres posicions tot i anar en vuitena posició no será un equip fácil per els nostres jugadors que cercaran poder conseguir els primers punts de la temporada.

CADET. DIUMENGE A LES 12.00 H.
15ªJORNADA. MENORCA AT - CE FERRERIES.
Els cadets que entrena en Toni Martinez jugarán en el camp del Menorca un equip que ocupa la setena posició, es tracta de un equip a la vegades imprevisible ja que si tenen un bon dia es capaç es posar en dificultats a qualsevol equip a mes dintre del seu camp no ho posarán fàcil i cercarán donar la sorpresa, el partit arriba després de la setmana de descans en que els jugadors tenen les ganes de continuar amb la bona temporada i les posicions davanteres.

INFANTIL A. DISSABTE A LES 11.30 H.
6ªJORNADA. CE FERRERIES - UD MAHÓN.
Els infantils de segón any jugarán a casa contra la Unió un equip sempre combatiu que lluita durant tot el partit, vindrán amb la moral alta ja que venen de guanyar a l'Alaior que es el lider per lo que tindrém que tenir en compta el rival que es cinqué amb 1 punt mes que nosaltres, aquest será un bon partit de veure entre 2 equips que practiquen un fútbol vistos, tindrém que jugar al nostre millor nivell per poder treure el partit.

INFANTIL B. DISSABTE A LES 10.00 H.
6ªJORNADA. CE FERRERIES - SPORTING ILLA DE MENORCA.
Els infantils b de primer any que entrena en Canari tindrán una nova prova contra l'Sporting en el nostre camp per continuar amb la imbatibilitat i mostrant la bona imatge que transmeten en cada partit, el rival es penultim amb 1 punt, tot i la posició del rival no ens hem de confiar i jugar amb les mateixes ganes de cada partit.

ALEVI A. DISSABTE A LES 12.30 H.
15ªJORNADA. DOSA CF - CE FERRERIES.
Els alevins A tenen sortida en el camp del Dosa a Ciutadella un equip que esta en una posició darrera noltros peró amb 13 punts menys, aquest será un partit disputat per els nostres jugadors que estan fent un bon fútbol, millorant en cada partit i decidits a continuar amb aquesta dinamica, uns dels punts debils del rival es la defensa ja que acostuma a rebre 7 gols de mitja per partit.

ALEVI B. DISSABTE A LES 10.00 H.
15ªJORNADA. FERRERIES ATC - UD SEISLAN A.
L'equip Alevi b de primer any jugará en el camp anexe contra el Seislan A tercer classificat amb 1 punt mes que noltros, per tant ens trobam davant un partit molt obert entre 2 bons equips que estan fent una bona temporada, per part nostra es una opció de poder continuar en les primeres posicions peró l'equip contrari ens ho posara complicat i per aixó tindrém que jugar amb moltes ganes i jugar com ho venim fent mostrant una bona regularitat, l'equip maonés es un equip perillós en atac.

BENJAMI B. DISSABTE A LES 11.30 H.
1ªJORNADA. FERRERIES ATC - CD MENORCA A.
Després de 2 setmanes de descans desde que va acabar la copa aquesta setmana comença la lliga per els benjamins b que entrena en Lito que jugarán en el dificil grup 1 amb equips de segon any, els jugadors esperen l'inici amb moltes ganes esperant fer ho lo millor posible i anar aprenent cada partit, el torneig el formen 8 equips per jugar a 2 voltes per un total de 14 partits, el rival será el Menorca A que va quedar quart en la copa 2002.