dissabte, 31 de desembre del 2011

BON ANY 2012.

Desde el CE FERRERIES volém desitjar que aquest 2012 sigui un bon any per el nostre club, que tots els nostres equips puguin disfrutar de una bona temporada i es cumpleixin els nostres objectius de formar jugadors per el futur i els equips de categoria nacional puguin mantenir les seves categories.

Salut.

dissabte, 24 de desembre del 2011

BON NADAL.

Desde el CE Ferreries volém desitjar unes bones festes de nadal a tots, que hi hagi salut i alegria.

dilluns, 19 de desembre del 2011

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

CLASSIFICACIONS:

TERCERA DIVISIÓ. LLIGA CLASSIFICACIÓ:

Classificacio: 17é. PJ: 18. PG: 3. PE: 5. PP: 10. GF: 17. GC: 34. AV:-17. PUNTS: 14.

Golejadors: 9 Gols: Kaké. 3 Gols: Joshua. 2 Gols: Guel Bosch. 1 Gol: Lluís Lopez,Toni Pons i Caballo.


JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificació: 18é. PJ: 16. PG: 0. PE: 1. PP: 15. GF: 10. GC: 49. AV:-39. PUNTS: 1.

Golejadors: 4 Gols: Dani Perez. 3 Gols: Alex Bruño. 1 Gol: Fabri, Khalid i Martí Coll.


REGIONAL PREFERENT. LLIGA:

Classificació: 8é. PJ: 1. PG: 0. PE: 0. PP: 1. GF: 1. GC: 2. AV:-1. PUNTS: 0.

Golejadors: 3 Gols: Cote. 2 Gols: Willy Pascual. 1 Gol: Tomeu Allés, Hilari, Nacho Seguí, Angel Allés i Txiqui.


JUVENIL B. LLIGA.

Classificació: 9é. PJ: 3. PG: 0. PE: 0. PP: 3. GF: 3. GC: 11. AV:-8. PUNTS: 0.


CADET. LLIGA.

Classificació: 2ón. PJ: 9. PG: 7. PP: 0. PP: 2. GF: 26. GC: 15. AV:+11. PUNTS: 21.


INFANTIL A. LLIGA 98:

Classificació: 6é. PJ: 1. PG: 0. PE: 0. PP: 1. GF: 2. GC: 3. AV: -1. PUNTS: 0.


INFANTIL B. LLIGA 99:

Classificació: 4rt. PJ: 1. PG: 1. PE: 0. PP: 0. GF: 1. GC: 0. AV: +0. PUNTS: 3.


ALEVI F-7 A. LLIGA.

Classificació: 8é. PJ: 10. PG: 3. PE: 3. PP: 4. GF: 39. GC: 42. AV:-3. PUNTS: 52.


ALEVI F-7 B. LLIGA.

Classificació: 5é. PJ: 10. PG: 4. PE: 3. PP: 3. GF: 33. GC: 22. AV:+11. PUNTS: 55.


BENJAMINS F-8 A. COPA.

Classificació: 10é. PJ: 7. PG: 2. PE: 1. PP: 5. GF: 12. GC: 22. AV:-10. PUNTS: 36.


BENJAMINS F-8 B. COPA.

Classificació: 2ón. PJ: 9. PG: 8. PE: 0. PP: 1. GF: 50. GC: 9. AV: +41. PUNTS: 60.

TERCERA DIVISIÓ. MERCADAL 1 - FERRE 0.

El passat dissabte en el derbi de tercera contra el Mercadal es va perdre per un ajustat 1 a 0, un partit que va ser molt igualat i que el mes just era un empat, el gol va arribar en el primer temps després de un xut fantasma que va repelir el poste i sembla que va rebotar dins, a partir d'aqui els jugadors hi van posar molta intensitat per poder igualar el partit, davant el Mercadal va posar se a defensar aprofitant la seva experiencia per aturar les nostres arribades.
Durant el partit vam tenir alguna bona ocasió que no va entrar per poc, en corners també haguessim pogut marcar després de rematar amb perill, fins i tot en el minut 30 de la segona part hi va haver un posible penal sobre en Kaké, l'equip va fer un gran desgast per frenar les contres del Mercadal que disposa de jugadors de qualitat.
En el segon temps ho van donar tot per conseguir l'empat peró no vam tenir la sort en els darrers metres que ens va fer falta, ja que per joc damunt el camp va ser el tipic derbi de molta lluita i intensitat igualat en quant a joc, i que es va decidir per una jugada puntual.
Després d'aquest partit ara els jugadors tindrán un descans fins el proxim 8 de gener en que tindrém un partit molt important i decisiu contra l'Espanya rival directe, treure els 3 punts serán fundamentals.

REGIONAL PREFERENT. FERRE 1 - SANT LLUÍS 2.

Ahir va començar la lliga regional, en que el nostre equip va perdre per 1 a 2 contra el Sant Lluís, un equip que va saber aprofitar les seves ocasions i després defensar-se amb ordre, a nosaltres ens va faltar la darrera passada i tenir un poc mes de tranquilitat.
El partit d'ahir era contra un rival semblant a noltros que te jugadors joves amb jugadors que coneixen be la categoria, amb mes experiencia que noltros que va ser decisiu per el desenvolupament de partit, en que no hi va haver moltes jugades de gol i si molt de joc enmig del camp, amb molta lluita i cap dominador clar.
El primer gol visitant va arribar en el minut 37, i ja no hi va haver temps per reaccionar abans del descans, l'equip va sortir amb ganes de remontar el partit peró l'equip visitant va estar ben situat damunt el camp i ens va dificultar que arribessim amb claredat, tot i aixó l'equip seguia insistint sense baixar els braços peró només van poder tirar en un parell d'ocasions, en canvi el Sant Lluís va saber aprofitar una bona jugada d'un dels seus jugadors per marcar el segon gol.
Poc després hi vam posar emoció quant en Willy Pascual va transformar un penal en el minut 31 del segon temps que tornava a posar el partit obert, els jugadors ho van intentar de totes les maneres peró no va ser posible superar la defensa visitant.
A pesar de la derrota l'equip va donar la cara hi va perdre per la minima, en que seguirán lluitant per seguir progressant en aquesta combatida lliga.

JUVENIL B. PENYA CIUTADELLA 6 - FERRE 1.

Ahir els juvenils b van perdre per un clar 6 a 1 en el camp del Penya Ciutadella en un partit que van tenir que jugar amb importants baixes i reforçats per cadets.
L'equip va sortir amb ganes de poder donar la cara peró ja en el minut 15 ens van marcar el primer gol i no vam poder reaccionar, els jugadors ho van intentar mentres estavem dins el partit de poder anar a cercar l'empat dins la primera mitja hora en que l'equip va estar posar, fins que en el minut 32 ens van marcar el segon gol que va ser un cop dur per l'equip ja que 2 minuts després el Penya tornava a marcar.
Es va arribar al descans amb 3 a 0 i el partit molt dificil, després del descans van sortir disposats a poder marcar algun gol peró en el minut 2 de la represa vam rebre el quart gol, el partit ja es va trencar i a la mitja hora en Luis Garcia va marcar el gol de l'honor, encara en la part final del partit amb 2 jugades a la contra l'equip ciutadellenc va deixar el resultat final en 6 a 1, una derrota dolorosa i abultada ja que tampoc es mereixien tant de castig.
Ara a recuperar forces per després de les festes de Nadal i poder treure algun bon partit.

CADET. FERRE 1 - SPORTING MAHONÉS 0.

Ahir els cadets van derrotar el lider l'Sporting per 1 a 0 un equip imbatut fins ahir, un partit en que els nostres jugadors van jugar molt be mostrant solidesa i moltes ganes una victoria que ens referma en la segona posició a 1 punt de l'equip maonés.
Desde l'inici els jugadors que entrena en Toni Martinez van sortir molt posats en el partit amb ganes de fer les coses be, amb una gran entrega van dominar el partit i tallar les perilloses internades dels atacants rivals, el gol va arribar en el minut 27 després que en Sergi Sansaloni no va perdonar davant la porteria contraria.
Aquest gol ens va donar confiança per la resta de partit i vam ser superiors a l'Sporting, l'equip visitant va intentar reaccionar peró no va poder ja que l'equip no va donar opció en cap moment i encara es van veure amb forces d'anar a cercar un gol que deixes el partit sentenciat.
Ara merescut descans per l'equip cadet que esta completant una brillant temporada i agafar forces per l'any que ve i seguir amb aquesta dinamica.

INFANTIL B. MENORCA 0 - FERRE 0.

Ahir va començar la lliga per els infantils b en que els jugadors que entrena en Canari tenien la dificil sortida de jugar en el camp del Menorca un gran equip, peró amb un partit molt serio dels nostres jugadors van poder començar amb una brillant victoria per 0 a 1, no va ser fácil ja que els jugadors van tenir que fer un gran desgast tot el partit sense aturar de correr, ja que l'equip maonés amb qualsevol descuit ens podia donar algun susto.
Desde l'inici es va veure que damunt el camp hi havia 2 bons equips que van voler tocar la pilota amb criteri amb jugades de merit per part del nostre equip, es partit es va resoldre amb un gran xut de David Florit desde fora de l'area que va entrar colocat i el porter maonés no hi va poder arribar, a partir d'aqui va tocar jugar amb paciencia aturant els atacs del Menorca, nosaltres també vam tenir ocasions per haver sentenciat el partit, una victoria justa per el gran treball de tots els jugadors que han començat la temporada guanyant en el camp de un dels favorits.
Ara tocara un petit descans per recargar piles i poder fent un bon fútbol i seguir aixi.

BENJAMI F-8 A. DOSA CF 3 - FERRE 2.

Derrota per la minima dels benjamins A en el camp del Dosa per 3 a 2, en un partit que es va complicar molt peró en els darrers minuts quasi el vam poder empatar, ja que fins el darrer minut els jugadors ho van donar tot per conseguir l'igualada.
Durant els primers minuts el joc va estar amb un poc de descontrol ja que els dos equips volien dur la iniciativa, l'equip local havia sortit amb empenta ja que jugava a casa peró els jugadors amb ordre van saber aturar l'atac del Dosa en els primers minuts, el Dosa va seguir insistint i aixi passada una estona va marcar el primer gol, el nostre equip peró va saber reaccionar be i minuts després es va empatar amb un gol de Albert Haro, a partir d'aqui l'equip va voler esperar amb ordre i poder sorprendre a l'equip local, peró van presionar a dalt i amb 2 gols en pocs minuts de diferencia van capgirar el resultat fins el 3 a 1, peró els jugadors no es van venir avall i van seguir insistint per retallar distancies, aixi n'Arnau Rodriguez va posar emoció en el partit quant hi quedaven minuts per jugar, ho van intentar fins el final peró no va ser posible, tot i la derrota l'equip va donar bona imatge i jugant aixi vindrán mes bons resultats, lo important es anar aprenent i que els jugadors disfrutin dins el camp.

BENJAMI F-8 B. FERRE ATC 7 - AT.VILLACARLOS 2.

Els benjamins b van fer un altra gran partit ahir i van tornar a goletjar per 7 a 2 a el Villacarlos, un equip que venia en una bona posició peró es van veure sorpresos per els nostres jugadors que estan fent uns grans partits.
Desde el primer quart van anar arribant les ocasions i els gols, en Pere Pons va obrir el marcador en els primers minuts lo que va donar moral a l'equip per seguir fent el seu joc rápid que trenca les defenses de l'equip contrari poc després en Vicente Cedrés amb 2 gols mes deixava el partit sentenciat amb el 3 a 0.
En Josep Truyol va fer el quart gol, pocs minuts després l'equip visitant va anotar el seu primer gol, peró el partit ja estava sentenciat peró els jugadors van seguir posant hi moltes ganes sense baixar la intensitat i en Josep Truyol va tornar a marcar fent el quint gol, en Vicente Cedrés va seguir ampliant la renta i ja en el darrer quart en Pere Pons va fer el definitiu 7 a 2.
Amb aquest resultat seguim en una destacada segona posició, i es que l'equip esta jugant molt be.

dissabte, 17 de desembre del 2011

JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRE 0 - MALLORCA 5.

Els juvenils de lliga nacional tenien una dificil papeleta avui contra el lider Mallorca que esta mostrant una gran superioritat en aquesta lliga i ens ha guanyat per un clar 0 a 5, en un partit sense massa historia en que els jugadors han lluitat tot el que han pogut peró davant teniem un equip amb molta qualitat que la temporada que ve jugarán a Divisió d'Honor, el partit ja sa posat molt de cara per els mallorquins en el minut 16 i ja ha estat molt dificil posar en dificultats la defensa visitant, els jugadors han posat ganes peró la superioritat visitant ha anat creixent.
En l'inici del segon temps quant el resultat era de 0 a 3 hem disposat de les 2 millors ocasions per haver anotat algun gol primer una bona internada que ha fet en Biel Mercadal que ha sortit a fora per poc hagués estat un gran gol i poc després en Carlos Febrer ha tingut una bona ocasió pero no ha pogut xutar la be, poc després han anotat el quart gol que ha deixat el partit mort fins el final en que han marcat el definitiu 0 a 5.
Ara toca descans fins d'aqui 3 setmanes en que jugarém en el camp de La Salle a Palma.

INFANTIL A. FERRE 2 - PENYA ORIENT 3.

Avui els infantils A han començat la competició de lliga jugant a casa contra el Penya Orient un dels equips mes forts, han perdut per un ajustat 2 a 3 l'equip avui ha fet un bon partit lluitant molt i posant les coses dificils a l'equip ciutadellenc, que ja en els primers minuts ha tingut el partit de cara amb un gol en el minut 5 cosa que ha facilitat la victoria visitant, l'equip ha intentat reaccionar presionant cada pilota i intentant jugar amb criteri, l'Orient durant el primer temps sa mostrat com un equip solid en defensa que ens ha dificultat el joc d'atac, avançat el primer temps ens han marcat el segon gol que posava el partit coll amunt, peró l'equip després del descans ha donat el millor i han conseguit crear perill i marcar 2 gols, el segon en el darrer minut.
Ha començat el segon temps amb l'equip presionant dalt i sense por en que hem cregut en les nostres opcions i ja hem donat el primer avis en els primer minuts, peró en el 9 ha arribat el primer gol nostre que ha marcat en David Janer que ha posat emoció, amb el partit obert hem intentat de totes les maneres igualar el partit amb un equip rival ben tancat i creant perill a la contra ja entrat el partit han marcat el tercer gol que deixava el partit resolt, peró l'equip ha seguit lluitant fins el final i en Toni Sintes ha fet el definitiu 2 a 3.
L'equip ha mostrat que esta amb ganes de fer una bona temporada a la lliga i que será dificil guanyar los amb les ganes que hi posen, ara descans fins d'aqui 3 setmanes en que hi haurá el proxim partit.

ALEVI F-7 A. SANT LLUÍS 2 - FERRE 11.

Els alevins A que entrena en Bep Pons han mostrat avui a Sant Lluís la seva progressió fent un fantastic partit en que han guanyat per un abultat 2 a 11, en un partit en que hem estat molt superiors.
Després del bon partit contra el lider, els jugadors han sortit amb moltes ganes avui i ho han demostrat dins el camp amb la confiança que han agafat, ja que desde l'inici han imposat el seu joc per superar amb fácilitat la defensa del Sant Lluís, en David Febrer prest ha posat el partit de cara amb el primer gol i després l'equip s'ha envalentonat i han anat caient el gols, en David Febrer de nou ha marcat el segon gol que deixava el partit encarrilat, en minuts de bon joc en Marc Meliá ha marcat 3 gols mes que ja han posat el partit sentenciat.
En Felip Florit ha fet 2 gols mes contra un rival totalment entregat que ha marcat els seus gols de l'honor, peró els jugadors no s'han relaxat i en Jordi Moll 2, Marc Meliá de nou i el darrer de Adriá Pons han deixat el marcador en 2 a 11, que donen mostra del bon final d'any del nostre equip que després de festes estará amb la moral alta per seguir fent bon fútbol i anar progressant.
ENHORABONA A TOTS ELS JUGADORS PER AQUESTA BRILLANT VICTORIA.

ALEVI F-7 B. FERRE 1 - SANT LLUÍS 5.

Derrota avui dels alevins b contra el lider Sant Lluís per 1 a 5, el partit ha estat mes disputat del que diu el resultat, ja que durant part del partit li hem posat les coses dificils i no ha estat fins la segona part que la figura visitant ha decidit amb 3 gols.
Els nostres jugadors han sortit amb moltes ganes de fer un bon partit i hem dominat durant el primer quart en que l'equip ha corregut molt per poder superar la defensa visitant, en Dani Esbert ha marcat el primer gol, a partir d'aqui hem fent controlat fins avançat el segon quart en que el Sant Lluís ha fet el gol de l'empat, el partit era obert, hem arribat en el descans amb empat.
Tot just començar el segon temps ha vingut el gol clau, ja que l'equip visitant s'ha avançat i han agafat moral i ha estat dificil poder superar la seva defensa, els jugadors han donat la cara fent lo posible per empatar, peró han aprofitat la seva rápidesa en atac per sentenciar i deixar el resultat en 1 a 5, massa abultat per l'esforç i joc dels nostre equip que esta fent una bona temporada.
Ara tocara descans ja que els jugadors s'ho mereixen fins el proxim partit dia 7 de gener de l'any que ve.

dimecres, 14 de desembre del 2011

TERCERA DIVISIÓ. DISSABTE A LES 16.30 H.

18ªJORNADA. CE MERCADAL - CE FERRERIES.
Aquest dissabte l'equip de tercera te un important partit, en el camp del Mercadal, un derbi dels bons, ja que entre tots dos equips historicament hem jugat bons partits, jugats amb intensitat i lluita, aquest será un partit dificil ja que els mercadelencs compten amb un bon equip amb tota la plantilla amb experiencia dins la categoria, els nostres jugadors esperen aquest partit amb ganes ja que una victoria o un bon resultat ens donaria tranquilitat abans de l'aturada de nadal.
De moment tenim la baixa segura de Joan Taltavull per sanció ja que te 5 targetes, la resta estara a tope per jugar aquest partit en que haurém de jugar amb ordre i intensitat per aturar el perill del Mercadal que te gent rapida i de qualitat en atac, mentre que en atac tindrém que aprofitar les ocasions que es presentin per sorprendre a la seva defensa.
Aquest será el darrer partit d'aquest any, el proxim será d'aqui 3 setmanes el dia 7 de gener.

LLIGA NACIONAL JUVENIL. DISSABTE A LES 12,45 H.

16ªJORNADA. CE FERRERIES - R.MALLORCA B.
Els juvenils de lliga nacional tenen una missió quasi imposible aquest dissabte, ja que jugarém a casa contra el lider destacal el Mallorca que esta fent una temporada espectacular en que te un marge de ventatge de 10 punts amb el segon classificat, els mallorquins compten amb una bona fornada de jugadors de primer any que ho estan fent tot be amb quasi 3 gols per partit i bona defensa, tecnicament un bon equip.
Per la nostra part els jugadors ho donaran tot per complicar el maxim posible, amb la motivació extra de jugar contra el Mallorca, amb ordre i ganes.

REGIONAL PREFERENT. DIUMENGE A LES 16.30 H.

1ªJORNADA. CE FERRERIES - CCE SANT LLUÍS.
El diumenge comença la lliga regional, en aquest primer partit rebrén en el Sant Lluís, un equip que ja hi vam jugar a la copa amb resultat de 4 a 0 a casa i derrota a Sant Lluís, es un equip molt renovat que compta amb alguns jugadors veterans peró majoritariament es un equip jove en construcció que vindrán sense cap pressió amb ganes de fer un bon partit, comptarém amb la baixa segura de n'Hilari que va ser sancionat amb varios partits, per aquest primer partit el nostre equip esperá poder oferir un bon partit, amb ganes i intensitat en el que lo principal es anar formant els jugadors per si el primer equip els necessita, segur que ho donaran tot dins el camp.

PARTITS FÚTBOL BASE CAP DE SETMANA.

JUVENIL B. DIUMENGE A LES 16.30 H.
3ªJORNADA. PENYA CIUTADELLA - CE FERRERIES.
Els juvenils b jugarán a Ciutadella contra el Penya B, un equip semblant a noltros que fa feina per formar jugadors per l'equip de lliga nacional, en els dos partits que ha jugat compten amb 1 victoria i 1 derrota, pot ser una bona ocasió per sumar els primers punts, ja que si feim un partit serio i ens surten les coses tindrém opcions, en la copa ja hi vam jugar.

CADET. DIUMENGE A LES 11.00 H.
10ªJORNADA. CE FERRERIES - SPORTING MAHONÉS.
Interessant partit el que ens espera aquest diumenge contra el lider de la lliga l'Sporting que arriba en forma ja que dels 8 partits que ha jugat n'ha guanyat 7 i l'altra han empatat tenen 22 punts, 4 mes que noltros aquest será un partit en que podrém veure un bon partit en que els 2 equips jugarán a totes per guanyar, per els nostres jugadors es una bona ocasió per veure el bon moment que tenim i veure si ens surt un bon partit per treure un resultat positiu.

INFANTIL A. DISSABTE A LES 10.30 H.
1ªJORNADA. CE FERRERIES - PENYA ORIENT.
Aquest dissabte comença la lliga per els infantils A que entrena en Flores, en aquesta competició hi ha un total de 9 equips en que es jugarán a 2 voltes per un total de 16 equips, en el primer partit ens visitará l'Orient que precisament es l'equip que vam jugar en la darrera jornada de copa en que els ciutadellencs van quedar subcampions, es trata de un bon equip en que el dissabte si recuperam part dels lesionats del darrer partit esperém poder lis posar les coses dificils i començar amb bon peu.

INFANTIL B. DIUMENGE A LES 10.00 H.
1ªJORNADA. CD MENORCA - CE FERRERIES.
Els infantils b que entrena en Canari debutarán a la competició de lliga en el camp del Menorca que juntament amb noltros es dels millors equips de la categoria, en la copa hi vam treure un bon resultat 2 a 2, no será fàcil peró intentarém fer un bon partit i seguir amb la bona linea de la copa, la lliga constara de 10 equips i es jugará a doble volta per fer un total de 18 partits.

ALEVI F-7 A. DISSABTE A LES 10.00 H.
10ªJORNADA. CCE SANT LLUÍS - CE FERRERIES.
Els alevins A de segon any jugarán en el camp de Ses Canaletes a Sant Lluís, contra un equip que es 9é a la classificació amb 2 punts menys que noltros, per lo que será un partit igualat i obert en que els dos equips intentarán cercar la victoria, els nostres jugadors ho fan amb la moral alta després del gran partit de la darrera jornada en que van sorprendre a l'equip lider, si conseguim jugar com la darrera jornada es tindrán opcions de treure un bon resultat.

ALEVI F-7 B. DISSABTE A LES 10.30 H.
10ªJORNADA. FERRERIES ATC - CCE SANT LLUÍS B.
Els alevins b de primer any jugarán a casa contra el Sant Lluís equip que va lider destacat ja que ha guanyat els 9 partits que ha jugat, compten amb un bon equip peró intentarém posar li les coses dificils i amb les ganes que hi posam en cada partit i el bon moment del nostre equip a veure si els podém sorprendre, sigui quin sigui el resultat els jugadors hi posarán tot de la seva part.

BENJAMI F-8 A. DISSABTE A LES 12.30 H.
9ªJORNADA. DOSA CF - CE FERRERIES.
L'equip benjami A jugará a Ciutadella en el camp del Dosa vuité classificat amb 4 punts mes que nosaltres peró 1 partit mes, aquest será un bon partit de nou per poder jugar contra un equip semblant a les nostres carecteristiques per lo que será un partit incert en que els dos equips jugarán per guanyar el partit, els nostres jugadors estan amb ganes després del bon partit de la darrera jornada.

BENJAMI F-8 B. DIUMENGE A LES 11,30 H.
9ªJORNADA. FERRERIES ATC - AT.VILLACARLOS.
Els benjamins b jugarán en el camp anexe contra el Villacarlos tercer classificat amb 2 punts menys, un equip que ens posara les coses dificils per continuar amb la gran temporada que estan fent els nostres jugadors, l'equip des Castell sempre es un rival complicat de jugar a mes que tenen un bon equip, aquest será un bon partit per veure 2 bons equips que practiquen un bon fútbol, i el cas del nostre equip que sempre juga a l'atac.

PREBENJAMINS F-6. DISSABTE A LES 9.30 H.
1ªJORNADA. PENYA CIUTADELLA D - CE FERRERIES.
Aquest dissabte comença la competició per els mes petits que juguen dins el poliesportiu, els jugadors de 7 anys que començarán la competició de lliga en el poliesportiu de Ciutadella contra el Penya Ciutadella D, en la competició hi participarán 8 equips per jugar un total de 14 partits, els nostres jugadors estan ilusionats de començar en que ho intentarán fer de la millor manera, peró el mes imporatant es anar aprenent.

dilluns, 12 de desembre del 2011

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

CLASSIFICACIONS:

TERCERA DIVISIÓ. LLIGA CLASSIFICACIÓ:

Classificacio: 17é. PJ: 17. PG: 3. PE: 5. PP: 9. GF: 17. GC: 33. AV:-16. PUNTS: 14.

Golejadors: 9 Gols: Kaké. 3 Gols: Joshua. 2 Gols: Guel Bosch. 1 Gol: Lluís Lopez,Toni Pons i Caballo.


JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificació: 18é. PJ: 15. PG: 0. PE: 1. PP: 14. GF: 10. GC: 44. AV:-34. PUNTS: 1.

Golejadors: 4 Gols: Dani Perez. 3 Gols: Alex Bruño. 1 Gol: Fabri, Khalid i Martí Coll.


REGIONAL PREFERENT. COPA CLASSIFICACIÓ FINAL:

Classificació: 5é. PJ: 8. PG: 1. PE: 0. PP: 7. GF: 9. GC: 25. AV:-16. PUNTS: 3.

Golejadors: 3 Gols: Cote. 1 Gol: Tomeu Allés, Willy Pascual, Hilari, Nacho Seguí, Angel Allés i Txiqui.


JUVENIL B. LLIGA.

Classificació: 8é. PJ: 2. PG: 0. PE: 0. PP: 2. GF: 2. GC: 5. AV:-3. PUNTS: 0.


CADET. LLIGA.

Classificació: 2ón. PJ: 8. PG: 6. PP: 0. PP: 2. GF: 25. GC: 15. AV:+10. PUNTS: 18.


INFANTIL A. COPA 98 CLASSIFICACIÓ FINAL:

Classificació: 3er. PJ: 8. PG: 5. PE: 0. PP: 3. GF: 21. GC: 20. AV: +1. PUNTS: 15.


INFANTIL B. COPA 99 CLASSIFICACIÓ FINAL:

Classificació: 4rt. PJ: 9. PG: 5. PE: 2. PP: 2. GF: 38. GC: 10. AV: +28. PUNTS: 17.


ALEVI F-7 A. LLIGA.

Classificació: 8é. PJ: 9. PG: 2. PE: 3. PP: 4. GF: 28. GC: 40. AV:-12. PUNTS: 45.


ALEVI F-7 B. LLIGA.

Classificació: 4rt. PJ: 9. PG: 4. PE: 3. PP: 2. GF: 32. GC: 17. AV:+15. PUNTS: 51.


BENJAMINS F-8 A. COPA.

Classificació: 10é. PJ: 6. PG: 2. PE: 1. PP: 4. GF: 10. GC: 19. AV:-9. PUNTS: 33.


BENJAMINS F-8 B. COPA.

Classificació: 2ón. PJ: 8. PG: 7. PE: 0. PP: 1. GF: 43. GC: 7. AV: +36. PUNTS: 53.

diumenge, 11 de desembre del 2011

CADETS. UD.MAHÓN 0 - FERRE 3.

Els cadets han conseguit una contundent victoria per 0 a 3 en el camp de la Unió, equip que fins avui era tercer amb els mateixos punts que noltros, el partit no ha estat tant fácil com diu el resultat ja que fins els darrers 20 minuts el resultat era d'empat tot i que ho veniem provant desde l'inici i el final sa imposat la insistencia i qualitat de l'equip que entrena en Toni Martinez.
El primer temps ha estat de respecte entre els dos equips, hi ha hagut molt de joc per el migcamp amb la lluita per fer-se per el control del partit en aquest primer temps l'equip maonés amb les forces intactes ha mostrat ser un equip molt combatiu peró a mesura que han anat passant els minuts hem anat imposant el nostre joc i hem disposat de les primeres ocasions.
Després del descans hem sortit decidits a per la victoria tinguent mes la pilota en un partit que hem tingut que fer un gran desgast i que hem resolt amb 10 bons minuts de inspiració, el primer gol ha arribat en el minut 25 i la fet en Joan Vidal a partir d'aqui el partit sa obert i hem agafat moral i 2 minuts després en Xavi Pons ha marcat el segon gol que deixava el partit resolt, amb el partit trencat l'equip maonés ha acusat el cop i ho hem aprofitat per marcar el definitiu 0 a 3 que la fet en Sergi Sansaloni, fins el final el partit ha estat placid.
Aquesta victoria ens deixa en una brillant segona posició, a la espera de rebre diumenge que ve a l'equip lider l'Sporting en el que segur será un gran partit.
ENHORABONA A TOT L'EQUIP PER AQUESTA VICTORIA.

dissabte, 10 de desembre del 2011

JUVENIL LLIGA NACIONAL. ALCUDIA 2 - FERRE 0.

Derrota ahir per 2 a 0 en el camp de l'Alcudia, en un partit que de nou es va girar tot en contra desde el primer minut, ja que just començar el partit vam rebre el primer gol i ja va ser un cop dur en tenir que jugar tot el partit a remolc, l'equip va afrontar el partit amb molta ilusió després de l'empat de la setmana passada peró ahir l'Alcudia va estar encertat en moments claus.
Després del primer gol es va intentar reaccionar anant a per l'empat, peró en el minut 16 van saber aprofitar una altra ocasió per sentenciar el partit, va costar reaccionar amb el cop del resultat, l'equip va lluitar fins el final del partit per poder marcar algun gol que ens dones vida peró no vam poder encertar en cap de les ocasions que vam tenir, a pesar del resultat els jugadors no van baixar el ritme en cap moment i en el segon temps ho van donar tot lluitant cada pilota.
La setmana que ve ens visitara el lider destacat el Mallorca, en que l'equip fara el posible per posar li les coses dificils.
Será el dissabte a les 12,45 hores per motius de passatge del Mallorca.

ALEVINS A. FERRE 3 - UD.MAHÓN 3.



Els alevins A de segon any, han conseguit avui després de fer un gran partit empatar 3 a 3 contra la Unió, equip imbatut fins avui que havia guanyat els 8 partits que havia jugat i s'ha vist sorprés amb el joc i solidesa del nostre equip.
A pesar de la dificultat que tenia el partit els jugadors han sortit decidits sense por a jugar de tu a tu, per poder frenar l'equip contrari han tingut que fer un gran desgast tots els jugadors i jugar amb molt d'ordre, amb rapidesa hem sorpres la defensa contraria i ja en el primer quart en Marc Meliá ha conseguit el primer gol que ha donat moral a l'equip, la Unió ha intentat reaccionar poc després conseguint el gol de l'empat, el partit de nou tornava a començar i en cap moment hem girat la cara al partit i amb un gran segon temps els hem sorpres amb 2 gols mes que ha marcat en Jordi Moll, ens ha posat amb un clar aventatge de 3 a 1, a partir d'aqui ha tocat defensar el resultat contra un equip que ha anat apretant i reduint distancies.
Amb el resultat favorable hem disposat de bones jugades a la contra per haver sentenciat el resultat peró no hem tingut sort en moments puntuals, l'equip visitant ha empatat el partit i hem defensat el resultat fins el final, en que a 2 minuts del final hem disposat de una gran ocasió de nou per haver guanyat el partit.
ENHORABONA A TOTS ELS JUGADORS PER EL PARTIT D'AVUI DEMOSTRANT QUE SON CAPAÇOS DE JUGAR A GRAN NIVELL CONTRA QUALSEVOL EQUIP, ANIMS CONTINUAU AIXI.

ALEVINS B. UD.MAHÓN 4 - FERRE ATC 4.

Els alevins b que entrena en Fredo han empatat a 4 en el camp de la Unió, ha estat un partit amb molts de gols en que els davanters s'han imposat a les defenses, els dos equips han jugat a l'atac cercant en tot moment la porteria contraria, i d'aquesta manera hem conseguit un bon resultat de un camp sempre complicat.
Desde el principi ja han arribat les primeres ocasions en aquest partit amb tantes alternancies, l'equip maonés ha conseguit el primer gol en els primers minuts peró hem tingut una resposta rápida i en Bosco Barber ha conseguit el gol de l'empat, de nou el partit tornava a començar sense un clar dominador i el nostre equip fent un bon fútbol, la Unió ha conseguit avançar-se de nou peró hem reaccionat be, en Dani Esbert ha tornat a empatar a 2 gols.
Amb aquest gol hem passat a controlar mes el partit jugant amb ganes i ordre, ens hem conseguit avançar amb un gol de Bosco Barber, l'equip maonés no ha baixat els braços i ha seguit lluitant i poc després ha tornat a empatar, el partit ha entrat en una fase de descontrol en que podien arribar gols en qualsevol moment, ens hem tornat a avançar amb un gol de Daniel Esbert, hem intentat controlar el partit amb aquest resultat, peró finalment la Unió ha conseguit el definitiu 4 a 4, hem presionat fins el final per conseguir el cinqué gol, peró no ha estat posible.
Aquest es un bon resultat per el nostre equip que esta jugant a un bon nivell.

BENJAMINS A. FERRE 3 - PENYA CIUTADELLA 1.



Els benjamins A que entrena en Quel Carreras han guanyat per 3 a 1 en el Penya Ciutadella, després de fer un partit molt complert els nostres jugadors que han jugat amb molta alegria i ordre.
Desde l'inici han sortit a per el partit els jugadors fent una bona presió a l'equip visitant i tinguent el control del partit, ja en els primers minuts hem disposat de les primeres ocasions per avançar-nos, el primer gol ha arribat després de un bon xut que ha fet n'Albert Haro de fora de l'area, aquest resultat ens ha donat tranquilitat i hem intensificat el nostre domini amb ocasions per sentenciar el partit, en Toni Goñalons abans del descans ha conseguit el segon gol que deixava en partit encarrilat per la segona part.
El Penya ha sortit amb mes intenció després del descans peró hem estat molt be en el treball defensiu aturant les seves arribades, per contra hem disposat de bones jugades per marcar el tercer gol, una d'aquestes ha acabat en el pal, ja en el darrer quart el Penya ha marcat i ha posat un poc d'emoció en el partit, peró pocs minuts després en Marc Febrer ha fet el definitiu 3 a 1 després de una bona jugada colectiva.
Avui ha estat molt be tot l'equip conseguint una bona victoria que ens donara confiança, seguiu aixi.

BENJAMINS B. SPORTING ILLA MENORCA 0 - FERRE ATC 7.

Els benjamins b han fet un gran partit avui contra l'Sporting en un partit que hem jugat a Es Migjorn, els nostres jugadors han tornat a mostrar la millor cara i han estat molt superiors a l'equip rival que desde el primer quart ha vist com el superavem amb facilitat la seva defensa.
Dins el camp es veu amb la confiança que juguén, ja que cada setmana estan jugant a bon nivell, el primer gol la marcat en Vicente Cedrés en el minut 10, a partir d'aqui hem trobat mes espais per fer el nostre joc rápid i els gols han anat arribant, en Marcos Marin ha fet el segon gol, després en plena ratxa de fútbol en Marcos ha marcat 2 gols mes que han deixat el resultat en 0 a 4, d'aqui fins el final el partit ha tingut el nostre control i hem anat creant mes ocasions de gol, en Josep Truyol ha fet el cinqué, poc després en Vicente Cedrés ha tornat a marcar i el darrer gol la fet en Josep Truyol que ha deixat el resultat final de 0 a 7.
Ara continuam amb una brillant segona posició, la setmana que ve jugarém contra el Villacarlos en el que será un gran partit, el darrer d'aquest any.
ENHORABONA A TOTS ELS JUGADORS PER AQUESTA BRILLANT VICTORIA.

dijous, 8 de desembre del 2011

JUVENIL LLIGA NACIONAL. DISSABTE A LES 16.30 H.

15ªJORNADA. ALCUDIA - CE FERRERIES.
L'equip juvenil nacional jugará el dissabte a Alcudia penultim classificat amb 12 punts, aquest es un partit que els nostres jugadors esperen amb moltes ganes després de conseguir el primer punt, davant tindrém un equip que necessita els punts per sortir de baix, el partit no será fácil peró amb ilusió i ordre intentarém conseguir la primera victoria que donaria mes confiança a l'equip que tot i la dificil situació estan lluitant amb totes les seves forces en cada partit.
El rival que tindrém davant ha guanyat 4 partits i en defensa no es mal equip i en atac també cumpleix, els mallorquins tenen jugadors que ja coneixen la categoria, ens espera un partit intens.

PARTITS FÚTBOL BASE CAP DE SETMANA.

JUVENIL B. DIJOUS A LES 12.00 H.
2ªJORNADA. CE FERRERIES 0 - DOSA CF 1.

CADETS. DIUMENGE A LES 11.30 H.
9ªJORNADA. UD.MAHON - CE FERRERIES.
En els cadets els hi espera un interessant partit en el camp de la Unió tercer classificat amb els mateixos punts, es presenta un partit obert en que els dos equips intentarán imposar-se aprofitant el seu bon moment, els nostres jugadors esperen en aquest partit tenir la sort que ens va faltar la setmana passada i poder treure un bon resultat.

ALEVI F-7 A. DISSABTE A LES 10.00 H.
9ªJORNADA. CE FERRERIES - UD.MAHÓN.
Aquest dissabte ens visitará la Unió equip que va lider mostrant una gran superioritat, ja que ha guanyat els 8 partits que ha jugat de manera clara per lo que es tracta de un bon equip que será molt dificil aturar, peró l'equip ho provara amb totes les ganes de posar-lis les coses complicades, intentarém jugar amb ordre i veure si podem aprofitar alguna ocasió.

ALEVI F-7 B. DISSABTE A LES 11.30 H.
9ªJORNADA. UD.MAHÓN B - FERRERIES ATC.
Els alevins b que entrena en Fredo jugarán en el camp de la Unió un equip que va seté a la classifiació, no ens ho posará fácil dins el seu camp ja que a casa es mostra com un equip sólid peró quant juga a fora es mostra com un equip mes debil, el partit arriba en un bon moment per els nostres jugadors que estan jugant a un bon nivell i hi posen moltes ganes en cada partit.

BENJAMI F-8 A. DISSABTE A LES 11.30 H.
7ªJORNADA. CE FERRERIES - PENYA CIUTADELLA B.
Els benjamins tenen una nova jornada de copa en aquesta setmana de plena competició rebrém la visita del Penya Ciutadella B equip que esta 9 en la classificació tot just damunt noltros, per tant aquest será un partit contra un equip semblant a noltros, per lo que será un partit molt obert amb 2 equips que cercarán la victoria, l'equip ciutadellenc te el seu punt mes debil en la defensa, en atac peró no ho estan fent malament.

BENJAMI F-8 B. DISSABTE A LES 10.00 H.
7ªJORNADA. SPORTING ILLA DE MENORCA - FERRERIES ATC.
Els benjamins b jugarán dissabte a Es Migjorn contra l'Sporting equip que es penultim a la classificació, es un partit en que no ens podrém confiar i jugar igual que ho venim fent en aquestes 6 primeres jornades, en que l'equip ho esta fent molt be fent un fútbol vistós en atac i solid en totes les posicions, a mes de les ganes que hi posen els jugadors en cada partit i per aixó intentarán aprofitar el seu bon moment per treure un altre bon resultat.

JUVENIL B. FERRE 0 - DOSA 1.



Avui migdia en la segona jornada de lliga hem perdut 0 a 1 contra el Dosa, un partit que sa desnivellat quant ens hem quedat amb 10 jugadors i que en el global de partit ha estat igualat i el mes just era un empat, tot i la inferioritat numerica ho hem intentat fins el final amb 3 ocasions en els darrers 10 minuts.
Durant el primer temps ha estat molt correcte l'equip mostrant serietat en defensa i presionant el migcamp per tenir el control de partit, els jugadors han lluitat per cercar la porteria contraria de un Dosa que també sa defensat amb ordre, els dos equips tot i no haver hi moltes ocasions de gol han jugat amb intensitat en que les defenses i migcampistes han conseguit imposar-se a els davanters.
El ritme de partit ha estat mes nostre, peró ha costat superar la ordenada defensa rival, hem disposat d'algun xut amb perill, el marcador no s'ha mogut fins el descans.
En el començament de segon temps el joc ha continuat igual, i només sa decantat quant hem tingut que jugar mitja hora amb 10 jugadors, aixó ho ha aprofitat el Dosa tot i que sense massa brillantor, quant han conseguit el gol han intentat controlar el partit, peró els nostres jugadors han seguit posant hi ganes fins el final, hem tingut les nostres ocasions per haver conseguit l'empat que per com ha anat el partit era el resultat mes just.

dimecres, 7 de desembre del 2011

BENJAMINS F-8 A. PENYA ORIENT 4 - FERRE 1.

Els benjamins A han jugat en el dificil camp de l'Orient, un equip ben classificat que ens ha guanyat 4 a 1, l'equip ha aguantat molt be durant els 2 primers quarts en que amb una bona pressió i ordre els hi hem dificultat el seu bon nivell tecnic, hem marcat 1 gol que ha fet Enyer De Los Santos, l'equip ciutadellenc ha estat perillós en atac peró no ha pogut sentenciar fins després del descans, fins el final del partit hem lluitat amb ganes de poder marcar algun gol mes, els jugadors han donat la cara en tot moment, el mes important es anar aprenent.
Aquest dissabte ens espera una nova jornada en que l'equip lluitara per fer un bon partit i si potser treure un resultat positiu.

dimarts, 6 de desembre del 2011

BENJAMINS F-8 B. FERRE ATC 7 - CE MERCADAL 3.




Avui mati els benjamins han jugat una nova jornada de copa contra el Mercadal, el partit ha estat atractiu de veure ja que els dos equips han fet un bon fútbol amb un joc molt obert, en que tot i la clara victoria per 7 a 3 a favor del nostre equip el rival sempre ha donat la cara.
El partit ha començat amb un gol en contra abans que es cumplis el primer minut, lo que no ha transtocat el nostre plantejament ja que hem seguit igual que si el marcador fos d'empat, i poc a poc hem anat entrant dins el partit i creant ocasions de gol, l'empat la fet en Pere Pons, després d'aquest gol hem passat a dominar el partit amb claredat i desbordant la defensa del Mercadal tot i que ells també han sortit amb perill a la contra, abans del descans hem marcat 2 gols que ens han posat amb un bon aventatge de 3 a 1 l'autor dels gols ha estat en Pere Pons.
Després del descans el partit ha estat vistós amb moltes ocasions de gol, en Rúben Alcaide ha marcat el 4 a 1 que deixava el partit sentenciat, peró poc després el Mercadal ha fet el 4 a 2, no hem tardat gaire en marcar el cinqué gol en ple festival ofensiu, els jugadors estaven entonats i han marcat 2 gols mes per deixar el resultat final en 7 a 3, han marcat en Rúben Alcaide i 2 gols de Josep Truyol.
Un altra gran partit ens han ofert els benjamins b que estan fent una gran competició de copa marcant molts gols i els jugadors disfrutant dins el camp, aquest dissabte de nou una nova jornada en que intentarém continuar amb aquesta ratxa.
Molt be al.lots continuau jugant amb aquestes ganes.

dilluns, 5 de desembre del 2011

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

CLASSIFICACIONS:

TERCERA DIVISIÓ. LLIGA CLASSIFICACIÓ:

Classificacio: 17é. PJ: 17. PG: 3. PE: 5. PP: 9. GF: 17. GC: 33. AV:-16. PUNTS: 14.

Golejadors: 9 Gols: Kaké. 3 Gols: Joshua. 2 Gols: Guel Bosch. 1 Gol: Lluís Lopez,Toni Pons i Caballo.


JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificació: 18é. PJ: 14. PG: 0. PE: 1. PP: 13. GF: 10. GC: 42. AV:-32. PUNTS: 1.

Golejadors: 4 Gols: Dani Perez. 3 Gols: Alex Bruño. 1 Gol: Fabri, Khalid i Martí Coll.


REGIONAL PREFERENT. COPA.

Classificació: 5é. PJ: 8. PG: 1. PE: 0. PP: 7. GF: 9. GC: 25. AV:-16. PUNTS: 3.

Golejadors: 3 Gols: Cote. 1 Gol: Tomeu Allés, Willy Pascual, Hilari, Nacho Seguí, Angel Allés i Txiqui.


JUVENIL B. LLIGA.

Classificació: 8é. PJ: 1. PG: 0. PE: 0. PP: 1. GF: 2. GC: 4. AV:-2. PUNTS: 0.


CADET. LLIGA.

Classificació: 4rt. PJ: 7. PG: 5. PP: 0. PP: 2. GF: 22. GC: 15. AV:+7. PUNTS: 15.


INFANTIL A. COPA 98.

Classificació: 3er. PJ: 8. PG: 5. PE: 0. PP: 3. GF: 21. GC: 20. AV: +1. PUNTS: 15.


INFANTIL B. COPA 99.

Classificació: 4rt. PJ: 9. PG: 5. PE: 2. PP: 2. GF: 38. GC: 10. AV: +28. PUNTS: 17.


ALEVI F-7 A. LLIGA.

Classificació: 8é. PJ: 8. PG: 2. PE: 2. PP: 4. GF: 25. GC: 37. AV:-12. PUNTS: 40.


ALEVI F-7 B. LLIGA.

Classificació: 5é. PJ: 8. PG: 4. PE: 2. PP: 2. GF: 28. GC: 13. AV:+15. PUNTS: 46.


BENJAMINS F-8 A. COPA.

Classificació: 10é. PJ: 5. PG: 1. PE: 1. PP: 3. GF: 6. GC: 14. AV:-8. PUNTS: 23.


BENJAMINS F-8 B. COPA.

Classificació: 2ón. PJ: 6. PG: 5. PE: 0. PP: 1. GF: 29. GC: 4. AV: +25. PUNTS: 39.

diumenge, 4 de desembre del 2011

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 2 - PLATGES DE CALVIÁ 2.




Avui capvespre hem vist un emocionant partit contra el Platges de Calviá un equip que ha demostrat ser millor del que diu la classificació ja que tenen bon tracte de la pilota i surten jugant del darrera, ha estat un partit jugat amb molta intensitat en que hem tingut la ocasió de conseguir la victoria amb una gran ocasió de Kake en el minut 85, a mes de no pitar un clarissim penal en els primers minuts que han comes sobre en Lluís Lopez, al final 1 punt contra un rival directe.
Ha sortit a per totes l'equip en l'inici fent una gran presió a la sortida dels mallorquins, i hem tingut 2 bones arribades en els primers 10 minuts, a la tercera ha estat la vençuda i en el minut 11 amb una gran jugada de Pepo per la banda ha centrat per baix dins l'area perque en Guel Bosch hagi marcat el primer gol, l'equip visitant ho ha acusat i els hem desbordat un parell de vegades mes que per poc no sentencien el partit, peró a poc a poc l'equip de Calviá ha anat despertant i ha començat a crear perill en ràpides passades llargues agafant la nostra defensa, i aixi en 10 minuts en el 22 i 31 han donat la volta en el resultat, hem intentat reaccionar abans del descans peró hem acusat el cop.
Els jugadors han sortit concentrats per igualar el partit, ens ha costat en els primers minuts ja que es defensaven amb ordre mentre que no podiem oblidar el darrera ja que a la contra eren perillosos, peró els hem aguantat be en aquesta segona part, a mesura que anaven passant els minuts hem anat presionant mes amunt i arribant a la porteria, hem disposat de 2 bones arribades abans que en Kake en el minut 32 hagi marcat de lliure directe un autentic golas a l'esquadra, era el premi a l'esforç el 2 a 2, els jugadors ho han donat tot fins el final i per poc no hem conseguit la victoria, primer amb un xut que el porter ha aturat a Kake que ha volgut fer una vaselina i a poc del final una jugada de Seguí en un posible penal, ja que ha caigut dins l'area quant quedava tot sol davant el porter.
Al final un altre punt, que ens coloca amb 14 punts, ara a preparar l'important derbi de dia 17 a Es Mercadal ja que la setmana que ve no hi ha lliga a tercera per els partits de la selecció balear en el torneig seleccions autonomiques.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRE 1 - SON CLADERA 1.

Avui per fi hem conseguit el primer punt de la temporada ha fet justicia a tot el treball i esforç de l'equip que ha cregut amb les seves opcions fins el darrer minut en que hem conseguit el gol, un resultat que segur servira per creure en les nostres forces i opcions, un resultat positiu que ja s'havia escapat en altres ocasions per mala sort.
El partit d'avui era contra el Son Cladera nové classificat i una de les revelacions de la lliga, peró hem vist que era un equip amb molta envergadura i alguns jugadors amb experiencia lo que ens ha obligat a no aturar de correr durant els 90 minuts.
Els jugadors han sortit molt concentrats desde el començament i en els primers 20 minuts hem fet 2 bones jugades en atac que haguessin pogut donar nos aventatge, peró prest l'equip mallorqui ens ha donat els primers avisos aprofitant la rapidesa dels seus atacants, ha estat en el minut 30 quant ha arribat el 0 a 1, de nou tornavem a jugar a remolc, l'equip ha estat molt be i no s'han enfonsat i en el segon temps amb garra han lluitat fins que han conseguit el premi, abans en els primers minuts de la segona part el Son Cladera ha intentat dormir el partit, i ens ha costat arrancar peró els darrers 25 minuts han estat molt bons i finalment en el minut 91 ha arribat l'empat que ha fet n'Alex Bruño.
Molt be a tota la plantilla i entrenadors a veure si la setmana que ve a Alcudia conseguim dur la primera victoria.

REGIONAL PREFERENT. ALAIOR B 5 - FERRE B 1.

Ahir l'equip de regional va jugar la darrera jornada de copa en el camp de l'Alaior B un equip com el nostre que cerca la progressió dels joves jugadors per passar en el primer equip, es podia preveure un bon partit amb dos equips igualats peró en els 3 primers minuts l'Alaior va marcar 2 gols que ja van deixar el partit molt complicat de remuntar per els nostres jugadors que van tenir que jugar a remolc, l'equip va reaccionar posant hi lluita i control de la pilota en la major part del primer temps, no era fácil ja que l'equip local estava ben posicionat darrera i es defensava amb ordre i intensitat, hi va haver una jugada hagués pogut ser clau ja que en Txiqui va forçar un penal, peró el vam fallar l'equip va seguir insistint i donant la cara fins el descans.
La segona part va començar amb el convenciment que podiém remuntar, peró en els 5 minuts de nou ens van marcar el tercer gol, lo que va ser un cop dur, ens va costar aixecar-nos i encara hi va haver temps per el quart gol en el minut 15, el partit quedava massa desnivellat, tampoc haviem fet merits per rebre tant de castig i de nou en un penal, que de primeres vam fallar en Nacho Seguí va fer l'unic gol nostre, els jugadors van seguir lluitant per marcar algun gol mes, peró els que de nou ho van aprofitar es l'Alaior amb un gol extrany marcat de la banda amb una mica de sort.
Ara ja ens queda pensar amb la lliga, en que intentarém donar una bona imatge i conseguir donar alguna sorpresa i sobretot que els jugadors vagin competint per si el primer equip els necessita.

JUVENIL B. SANT LLUÍS 4 - FERRE 2.

Ahir va començar la lliga juvenil insular, en aquest debut vam tenir que jugar en el camp de l'equip que es troba en millor forma, el Sant Lluís que la setmana passada va quedar campió de copa i ens va superar per 4 a 2, en un partit en que els nostres jugadors no van desentonar i van jugar be en moltes fases del partit.
El Sant Lluís va sortir fort desde el començament de partit mostrant que tenen confiança en el seu joc, nosaltres esperavém en aquest inici ben posicionats en defensa per aturar el seu joc d'atac fins el minut 21 vam aguantar be, fins i tot vam cercar alguna contra per poder marcar algun gol, després del primer gol local ens va costar un poc reaccionar ja que va envalentonar el Sant Lluís a pesar d'aixó continuavem correctes en defensa fins que en el minut 36 va arribar el 2 a 0 que deixava el partit coll amunt, el marcador ja no es va moure fins el descans.
L'equip va sortir disposat a donar batalla en el segon temps i vam jugar bastant be tenint en compta el bon rival que teniem davant, i es que vam tenir el control de la pilota, ho vam intentar amb insistencia de poder fer un gol que ens dones vida i després de tant esforç va arribar en el minut 31 quant en Miquel Pons va marcar i va donar emoció en el partit, el partit va entrar en una fase emocionant fins el final i es que 2 minuts després quant haviem anat a per l'empat el Sant Lluís va marcar el 3 a 1, peró no vam baixar els braços i en Toni Coll a falta de 7 minuts va tornar a deixar el partit obert, peró de nou sense temps per reaccionar l'equip local ens va tornar a sorprendre marcant el definitiu 4 a 2.
A pesar de la derrota l'equip va mostrar que esta disposat a donar nos bons partits en aquesta lliga i segur que ens donara alguna alegria.

CADET. FERRE 1 - AT.VILLACARLOS 2.

Aquest mati els cadets han perdut 1 a 2 contra el Villacarlos, tot i no anar a la part alta l'equip des Castell ha confirmat ser un rival perillós en que els dies quant surten les coses es un rival imprevisible, el partit ha tingut 2 fases diferentes en que hem conseguit avançar nos en el minut 20 amb un gol de Damia Pons després de fer un bon inici que no podia preveure el desenllaç final, ja que hem dominat el partit sortint amb gran intensitat desde l'inici, fins i tot hem disposat de una jugada clau abans de conseguir l'empat el Villacarlos de fer el 2 a 0 que hagués donat un altre aire al partit, peró l'equip visitant ben posicionat darrera i mostrant la seva lluita ha sabut esperar la seva opció per empatar en el minut 32, amb aquest gol han agafat moral i ens han començat a dificultar el nostre joc.
L'equip ha sortit decidit a marcar el segon gol en l'inici de la segona part, peró el rival ha anat agafant confiança veient que passaven els minuts i ens ha costat molt trobar la porteria rival, seguiem tenint la pilota peró ens faltava la darrera passada, a mes després de una falta en el minut 27 ha arribat el segon gol visitant, ho hem intentat fins el final peró no ha estat posible, en els darrers minuts hem tingut 2 bones ocasions per empatar peró no hi hem arribat per poc.
A pesar de la derrota l'equip continua en la part alta, i la setmana que ve tornarém a jugar amb les mateixes ganes per conseguir la victoria.

INFANTIL B. FERRE 0 - PENYA ORIENT 4.

Els infantils A van perdre ahir en el darrer partit de copa contra el Penya per 0 a 4, el partit es va presentar molt dificil ja que davant teniem un bon equip que no ha perdut cap partit i l'unic equip capaç de guanyar en el campió l'Alaior el partit el vam tenir que afrontar amb 4 importants baixes i només 12 jugadors lo que feia fos molt dificil poder treure un bon resultat i poder plantar cara, segur que si recuperám tots els jugadors per d'aqui 2 setmanes quant tornin per el primer partit de lliga es veura un altra partit totalment diferent.
Els jugadors van sortit amb ganes de donar ho tot i van fer un gran desgast tot i el resultat, durant el primer temps vam poder contrarrestar la qualitat del rival fins i tot arribant a la porteria contraria, l'equip ciutadellenc es troba en un bon moment i ho van demostrar jugant amb confiança i aprofitant una de les primeres ocasions de gol en el minut 16, a partir d'aqui el partit es va posar dificil, peró hi van seguir posant ilusió i vam estar dins el partit fins que vam rebre el 0 a 2, el partit va ser mes desnivellat a partir del segon temps amb el resultat definit i l'equip acusant el gran treball que van tenir que fer durant la primera part.
Hem de destacar el bon nivell que ha mostrat l'equip en aquest torneig de copa en que hem acabat en una destacada 3 posició, ara els jugadors recargaran piles per afrontar la lliga, anims i sort.

INFANTIL B. PENYA CIUTADELLA 3 - FERRE 1.

Derrota dels infantils b en la darrera jornada de copa per 3 a 1 en el camp del Penya Ciutadella va ser un resultat massa abultat ja que fins els darrers 10 minuts el partit estava obert en que els nostres jugadors van presionar i jugant el bon fútbol que saben fer, davant ens vam trobar un equip que ahir va estar inspirat que va aprofitar les seves ocasions, una derrota que no empanya el bon torneig que hem fet, i mostrant l'equip que esta en forma i ganes de que comenci la lliga per intentar ho fer igual de be.
Desde l'inici ja vam veure que davant tindriém un equip combatiu que va presionar be la nostra posició a mes en el minut 5 van marcar el primer gol, l'equip va reaccionar be ja que en el minut 9 en Daniel Pons va empatar, a partir d'aqui va veniu un partit jugat de poder a poder amb dos bons equips que cercavén combinar per sorprendre el rival, avançat el primer temps el Penya va fer el segon gol, lo que va fer que els jugadors apretassin per conseguir la igualada abans del descans.
La segona part ho vam intentar amb totes les ganes, peró ens vam trobar un equip ben tancat que va dificultar el joc ofensiu, van anar passant els minuts i les ocasions que vam tenir no les vam poder convertir, i ja en el tram final el Penya va sentenciar amb el 3 a 1 definitiu.

dissabte, 3 de desembre del 2011

ALEVI F-7 B. FERRE 6 - MENORCA AT 1.

Els alevins b han conseguit una clara victoria per 6 a 1 contra el Menorca, en un partit que el nostre equip ha fet un gran fútbol, creant moltes ocasions de gol i fent grans jugades colectives a mes de conseguir bons gols, els al.lots que entrena en Fredo han confirmat aquest bon inici de lliga, en que mostren moltes ganes durant tot el partit.
Hem començat molt be el partit dominant i arribant a porteria, i no ha tardat en arribar el primer gol als 5 minuts, quant en Lluís es porter amb un gran xut desde la seva porteria ha sorprés el porter visitant en aquest gol també hi ha contribuit en Kevin Pina, poc després de nou en Kevin Pina ha fet el 2 a 0 que ja ha deixat el partit clar a favor nostre, hem seguit controlant el partit i esperar alguna ocasió per marcar mes gols, hem estat molt be en el treball defensiu aturant les ocasions visitants ja que el Menorca sempre es un rival perillós.
El temps anava passant fins que en Pere Allés ha fet el 3 a 0 un bon gol, a partir d'aqui el partit ja ha estat mes placid i hem tingut moltes ocasions de gol, el quart gol la fet n'Adriá Vidal, han estat aquests els millors minuts ja que després de una gran jugada de Pere Allés en Kevin Pina ha fet el 5 a 1, poc abans el Menorca ha fet el gol de l'honor, abans d'arribar el darrer gol per ben poc no hem culminat una gran jugada de merit de tot l'equip amb bones combinacions, el darrer la fet en David Marrades en el darrer minut ha estat un gran xut desde fora de l'area que ha posat el definitiu 6 a 1.
Hem de felicitar a tot l'equip per aquest brillant partit.

BENJAMINS A. FERRE 0 - CD.MENORCA 4.

Aquest mati els benjamins A han perdut per 0 a 4 contra el Menorca, l'equip maonés ha demostrat per que va a dalt de la classificació i sa mostrat com un equip molt encertat en atac, nosaltres hem lluitat durant tot el partit per conseguir algun gol peró en 10 minuts hem tingut la mala sort de rebre 3 gols que després ens ha costat remuntat, en l'inici de partit hem estat be posant hi moltes ganes per sorprendre al Menorca, peró en el minut 10 ens han marcat el primer gol i aixó ens ha fet mal, l'equip visitant ha aprofitat els següents minuts per sentenciar, hem intentat reaccionar creant alguna ocasió de gol, peró el Menorca ha agafat confiança i ha estat dificil de sorprendre.
Hem sortit en el tercer quart a presionar mes amunt per robar alguna pilota i poder sorprendre per rapidesa peró no ha pogut ser, els jugadors han fet un gran esforç i han mostrat moltes ganes fins el final.
Ara el dimarts tornarém a jugar, i de nou l'equip tornará a conseguir fer un bon partit.
Anims al.lots no passa res per una derrota, lo important es anar aprenent.

BENJAMINS B. CE. ST LLUÍS 1 - FERRE ATC 3.

Els benjamins b han conseguit una nova victoria en el camp del Sant Lluís per 1 a 3, ens ha costat mes del que diu el resultat i es que hem tingut que remuntar el gol inicial de l'equip lluisser.
Abans de jugar el partit ja preveiem que no seria fácil i que tindriem un equip incomode i ens ha presionat be, quant hem rebut el gol els jugadors han reaccionat i en pocs minuts hem capgirat el resultat amb 2 gols de Pere Pons, l'equip local ha insistit i no hem tingut que jugar amb maxima concentració, ja que fins el darrer quart no hem pogut sentenciar el partit amb 1 gol de Guillém Marqués.
El partit ha estat molt obert ja que amb el resultat tant just que teniem el Sant Lluís ha lluitat per conseguir l'empat i noltros a la contra i amb espais també haguessim pogut sentenciar abans.
Una victoria que ens deixa en les primeres posicions de uns jugadors que segueixen amb ganes de fer una gran temporada i disfrutar fent un bon fútbol.
La setmana que ve jugarém 2 partits ja que dimarts hi ha lliga i rebrém a casa en el Mercadal.

FOTOS XERRADA LUCIA BARCA SOBRE NUTRICIÓ.




Avui capvespre a les 19.30 hores na Lucia la nostra fisio ha fet una interessant xerrada sobre nutrició i esport, hi ha hagut una bona assistencia de public entre ells molts de pares interessats en el tema, ha estat explicant la seva coneixença en que també hi ha hagut torn de paraules, desde el club li volem donar les gracies per aquesta bona feina.

divendres, 2 de desembre del 2011

TERCERA DIVISIÓ. DIUMENGE A LES 16.30 H.

17ªJORNADA. CE FERRERIES - PLATGES DE CALVIÀ.
En la tercera divisió tindrém un important partit contra el Platges de Calviá que aquest any ha tornat a la 3ªdivisió, es un equip de la nostra lliga que a mes te els mateixos punts que nosaltres 13 han guanyat els mateixos partits 3 i empats 4, l'equip mallorquí li han fet menys gols 22 i sempre que han perdut amb equips de dalt ho han fet per pocs gols lo que fa que sigui un equip a tenir en compta, tipic de la categoria ben organitzat en defensa i intens durant tot el partit, lo que ens obligara a no cometre errors i estar concentrats tot el partit, en que tindrém que fer un gran esforç per poder treure els 3 punts que serien molt importants per l'objectiu de la permanencia.
Per aquest partit tindrém la baixa de Toni Rodriguez per sanció i després en Joshua que ha causat baixa per motius laborals i desde el club li volém agrair els serveis que ha prestat en el nostre club.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. DIUMENGE A LES 12.00 H.

14ªJORNADA. CE FERRERIES - SON CLADERA.
En aquesta jornada jugarém a casa contra el Son Cladera un equip debutant a la categoria que es una de les revalacions de la lliga, ja que es nové en la classificació amb 19 punts, per lo que podrán jugar el partit amb mes tranquilitat, segurament ens trobarem a uns jugadors que juguén en equip i plens de confiança, per nosaltres esperém poder conseguir els primers punts que es mereixen els jugadors, hem de jugar amb la intensitat de la darrera jornada i serietat si feim les coses be tindrém opcions de conseguir puntuar.

dijous, 1 de desembre del 2011

REGIONAL PREFERENT. DISSABTE A LES 16.30 H.

10ªJORNADA. CE ALAIOR - CE FERRERIES.
Darrer partit de copa per l'equip de regional que jugará en el camp de l'Alaior B, un altre equip semblant a noltros que compta amb gent jove i uns quants veterans per equilibrar s'equip han fet un bon torneig de copa en que han sumat 10 punts i van tercers i tenen opcions de fer subcampions, per la nostra part intentarém fer un bon partit i poder sumar algun punt, l'equip ja te ganes de que comenci la lliga en que espera donar guerra i alguna sorpresa, i si hi ha cap jugador que l'equip de tercera el necessiti pugui donar el salt.