dimecres, 30 de novembre del 2011

PARTITS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.

JUVENIL B. DISSABTE A LES 17.00 H.
1ªJORNADA. CCE SANT LLUÍS - CE FERRERIES.
Aquest dissabte comença la lliga juvenil insular, el nostre equip espera fer un bon paper i que els jugadors vagin agafant forma per si el primer equip els necessita, en aquest primer partit jugarém en el camp del Sant Lluís que ha quedat campió de copa, per tant ens trobarém amb un equip en plena forma i podrém mesurar les nostres forces.

CADET. DIUMENGE A LES 9.45 H.
8ªJORNADA. CE FERRERIES - AT.VILLACARLOS.
En aquesta jornada els cadets rebrán la visita del Villacarlos vuité classificat amb 4 punts, a pesar que el rival esta en la part baixa no ens podrém confiar ja que sempre es un rival que lluita tot el partit, i sempre costa fer lis gols, tindrém que seguir jugant en el nostre nivell habitual per treure el partit endavant, els jugadors estan amb moltes ganes de continuar amb aquesta dinamica.

INFANTIL A. DISSABTE A LES 11.00 H.
9ªJORNADA. CE FERRERIES - PENYA ORIENT.
Darrera jornada de copa per els infantils A en que jugarém contra el Penya Orient que te els mateixos punts que nosaltres per lo que hi haurá en joc la segona posició seria un bon premi per el nostre equip que ha fet una gran competició, peró tindrém un bon rival que no ha perdut cap dels 7 partits que ha jugat i es un equip solid en defensa que només li han fet 6 gols.

INFANTIL B. DISSABTE A LES 11.30 H.
9ªJORNADA. PENYA CIUTADELLA - CE FERRERIES.
Els infantils b que entrena en Canari jugarán el darrer partit de copa en el sempre complicat camp del Penya Ciutadella cinqué classificat amb 13 punts, será una altra bona prova per el nostre equip que esta acabant en gran forma la competició de copa i esperá conseguir un bon resultat per conservar la segona posició, sigui quin sigui el resultat haurán fet un gran paper, ara esteim 3 equips empatats a 17 punts.

ALEVI F-7 A. DISSABTE A LES 10.00 H.
8ªJORNADA. CD MENORCA - CE FERRERIES.
Els alevins A jugarán en el camp del segon classificat el Menorca, un equip que es troba en un gran moment ja que ve de goletjar 0 a 15 a casa del Mercadal, es un equip fort en atac que ha fet 49 gols en 7 partits, aixó ens obligará a fer una gran feina en defensa per no donar lis opcions, els jugadors estan amb ilusió de poder posar les coses dificils i donar la sorpresa.

ALEVI F-7 B. DISSABTE A LES 11.30 H.
8ªJORNADA. FERRERIES ATC - MENORCA AT.
Els alevins b que entrena en Fredo jugarán a contra el Menorca en el camp petit, l'equip maonés es 9 en la classificació i segurament será un rival perillós capaç de complicar les coses, per lo que tindrém que jugar en el bon nivell que esteim jugant, els jugadors estan amb ganes de poder brindar un altra bon partit.

BENJAMI F-8 A. DISSABTE A LES 10.00 H.
6ªJORNADA. CE FERRERIES - CD.MENORCA.
Els benjamins A jugarán contra el Menorca en el camp anexe, l'equip maonés es quart en la classificació lo que ens obligará a fer un bon partit, segur que amb la ilusió dels jugadors farém un bon partit i si es posible conseguir un bon resultat, esperém veure un partit obert en que els dos equips cercaran la porteria contraria.

BENJAMI F-8 B. DISSABTE A LES 10.00 H.
6ªJORNADA. CE.ST LLUÍS - FERRERIES ATC.
L'equip benjami b te una dificil sortida en el camp del Sant Lluís quart classificat, ens espera un bon partit entre dos equips igualats en que segur que hi haurá moltes ocasions de gol ja que els dos equips jugám a l'atac será una bona prova per els nostres jugadors, que estan fent un bon inici de competició.

dilluns, 28 de novembre del 2011

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

CLASSIFICACIONS:

TERCERA DIVISIÓ. LLIGA CLASSIFICACIÓ:

Classificacio: 18é. PJ: 16. PG: 3. PE: 4. PP: 9. GF: 15. GC: 31. AV:-16. PUNTS: 13.

Golejadors: 8 Gols: Kaké. 3 Gols: Joshua. 1 Gol: Lluís Lopez,Guel Bosch,Toni Pons i Caballo.


JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificació: 18é. PJ: 13. PG: 0. PE: 0. PP: 13. GF: 9. GC: 41. AV:-32. PUNTS: 0.

Golejadors: 4 Gols: Dani Perez. 2 Gols: Alex Bruño. 1 Gol: Fabri, Khalid i Martí Coll.


REGIONAL PREFERENT. COPA.

Classificació: 5é. PJ: 7. PG: 1. PE: 0. PP: 6. GF: 8. GC: 20. AV:-7. PUNTS: 3.

Golejadors: 3 Gols: Cote. 1 Gol: Tomeu Allés, Willy Pascual, Hilari, Angel Allés i Txiqui.


JUVENIL B. COPA MENORCA. Classificació final.

Classificació: 4rt. PJ: 8. PG: 2. PE: 0. PP: 6. GF: 13. GC: 28. AV:-15. PUNTS: 6.


CADET. LLIGA.

Classificació: 1er. PJ: 6. PG: 5. PP: 0. PP: 1. GF: 21. GC: 13. AV:+8. PUNTS: 15.


INFANTIL A. COPA 98.

Classificació: 3er. PJ: 7. PG: 5. PE: 0. PP: 2. GF: 21. GC: 16. AV: +15. PUNTS: 15.


INFANTIL B. COPA 99.

Classificació: 2ón. PJ: 8. PG: 5. PE: 2. PP: 1. GF: 37. GC: 7. AV: +30. PUNTS: 17.


ALEVI F-7 A. LLIGA.

Classificació: 8é. PJ: 7. PG: 2. PE: 2. PP: 3. GF: 24. GC: 29. AV:-5. PUNTS: 36.


ALEVI F-7 B. LLIGA.

Classificació: 5é. PJ: 7. PG: 3. PE: 2. PP: 2. GF: 22. GC: 12. AV:+10. PUNTS: 39.


BENJAMINS F-8 A. COPA.

Classificació: 9é. PJ: 4. PG: 1. PE: 1. PP: 2. GF: 6. GC: 10. AV:-4. PUNTS: 20.


BENJAMINS F-8 B. COPA.

Classificació: 3er. PJ: 5. PG: 4. PE: 0. PP: 1. GF: 26. GC: 3. AV: +23. PUNTS: 32.

TERCERA DIVISIÓ. AT.ISLEÑO 3 - FERRE 0.

Dura derrota avui per l'equip en el camp de l'Isleño per 3 a 0, es tractava de un rival directe que ha trobat un gran encert, l'equip estava controlant be el partit fins els minut 34, peró en 5 minuts fatidics sen's ha escapat el partit, hem pogut disposar de una bona ocasió quant el partit estava obert peró la pilota ha tocat en el poste, a mes just començar la segona part quant l'equip esperava recuperar-se ens han marcat el definitiu 3 a 0 que ja ha estat imposible de remuntar.
Ha estat un partit intens en que els dos equips hem lluitat amb intensitat durant tot el partit, l'equip eivissenc tot i ser debutant compta amb bons jugadors que ja coneixen la categoria, avui ha mostrat ser un equip ben colocat que ha sabut aprofitar be les seves ocasions, mentre que nosaltres una vegada mes quant ens podiem posar dins el partit no hem tingut la sort de cara.
A pesar del resultat advers els jugadors han seguit insistint fins el final per poder marcar algun gol que pugui ser decisiu per un posible goal-average.
La setmana que ve ens espera a casa un importantissim partit ja que rebrém el Platges de Calvià, un rival de la nostra lliga en que no podrém fallar.

diumenge, 27 de novembre del 2011

REGIONAL PREFERENT. FERRE 2 - U.D.MAHÓN 4.

Aquest capvespre l'equip de regional ha perdut 2 a 4 contra la Unió en la penultima jornada de copa, ha estat un partit en que hem arribat a capgirar el gol inicial de l'equip maonés peró en els darrers minuts la insistencia i major experiencia de jugadors clau de l'equip visitant ens han sorpres amb 3 gols en els darrers 14 minuts per donar la volta de nou en el resultat.
En els primers minuts de partit no ha tardat l'equip maonés en donar el primer avis quant en el minut 5 s'han avançat, com ens suposavem ha estat un rival de molta lluita i presió que ha dificultat la nostra sortida en atac, els jugadors han mostrat ganes de remuntar el partit intentant tallar les contres de l'equip visitant i amb paciencia esperar la nostra opció d'arribar a porteria, en el minut 31 ha arribat el gol després de un gran xut de falta de Willy Perelló, el partit començava de nou amb molt de joc enmig fins el descans.
La segona part es presentava oberta i els primers en anotar hem estat noltros amb un gol que ha fet n'Hilari després de un corner, amb l'avantatge hem pogut esperar mes darrera i cercar una ocasió per sentenciar, els minuts han anat passant amb el partit controlat per part nostra, fins que en el minut 32 la Unió ha fet l'empat, a partir d'aqui ells han anat per amunt i noltros hem acusat el cop i 3 minuts després ho han aprofitat per marcar el 2 a 3, hem intentat reaccionar peró ells ben posicionats no ens han donat opció i encara en una contra han fet el quart gol definitiu.
La setmana que ve jugarém el darrer partit en el camp de l'Alaior, en que intentarém acabar amb una victoria contra un altre equip filial.

CADET. SAMI 1 - FERRE 2.

Avui mati l'equip cadet que entrena en Toni Martinez ha conseguit una treballada victoria per 1 a 2 en el camp del Sami, l'equip ciutadellenc ha demostrat ser millor del que diu la classificació i ens ha obligat a no baixar els braços fins el final del partit.
Encara que la victoria hagi estat ajustada durant la major part del partit hem estat superiors tenint el control del joc i mes ocasions de gol, en la primera mitja hora no hem pogut marcar peró hem arribat en 2 bones ocasions a la porteria rival, en els darrers minuts del primer temps el joc ha estat mes travat i hem arribat al descans amb empat.
Després de la mitja part els jugadors han sortit a per totes i han conseguit obrir la defensa del Sami amb bon joc i jugades trenades, primer ha estat en David Pons en el minut 6 que ens ha avançat, a partir d'aqui l'equip ciutadellenc ha obert lineas i ho hem aprofitat per sentenciar amb un gol de Sergi Sansaloni en el minut 15, semblava que el partit seria fácil peró el Sami no ha baixat els braços i ha seguit lluitant i quant faltaven 9 minuts ha posat l'emoció, peró hem estat encertats i no hem passat per massa perill, en canvi en aquest segon temps hem disposat de ocasions per sentenciar el partit.
Amb aquesta victoria continuam comandant de manera brillant la classificació, enhorabona a tot l'equip i continuau aixi.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. ESPANYA LLUCMAJOR 2 - FERRE 0.

Els juvenils de lliga nacional han perdut per 2 a 0 en el camp de l'Espanya de Llucmajor segon classificat, en un partit que hem dificultat molt el joc a l'equip local que fins el darrer quart d'hora no ha pogut marcar els gols de la victoria, els jugadors avui han mostrat orgull i ganes per donar la cara en tot moment, han fet un gran treball durant gran part del partit, que a prop hem estat de poder disfrutar de un bon resultat.
Desde l'inici els jugadors han mostrat molta serietat dins el camp lo que ens ha permés poder aturar les embestides de l'equip local que tot i dur el pes del partit ha vist com li costava superar el nostre plantejament, amb el pas dels minuts els jugadors han intentat sorprendre el alguna contra, i hem disposat d'alguna ocasió per poder marcar.
La setmana que ve ens visitará el Son Cladera 9é classificat, en que intentarém seguir amb la bona imatge d'avui i poder conseguir puntuar.

INFANTIL A. ALAIOR 5 - FERRE 0.

Avui mati els infantils A han perdut per 5 a 0 contra l'Alaior que ha quedat campió de copa, hem tingut que afrontar el partit amb algunes baixes importants, l'equip local ha demostrat ser un bon equip que avui ha estat molt encertat, a pesar d'aquesta derrota no empanya la gran competició de copa que hem fet i no per una derrota hem de perdre els anims, aixó la setmana que ve s'oblida fent un bon partit.
L'equip local ha començat fort desde l'inici, hem aguantat be durant el primer quart d'hora, hem tingut que jugar contra jugadors molt rápids en atac que ens ha costat frenar, en el minut 17 ha arribat el primer gol i aixó ha envalentonat l'equip local peró hem aguantat be el marcador fins el descans deixant ho tot obert per el segon temps.
Tot just començar la segona part no hem tingut temps de reaccionar ja que en el minut 2 després de un corner han fet el 2 a 0, a pesar del cop els jugadors han cercat la porteria contraria per capgirar el resultat, després de un corner hem tingut una de les millors ocasions amb dos xuts que han rebotat en la defensa local, poc després ha arribat el cop definitiu ja que han fet el 3 a 0 de corner de nou, i es que l'equip contrari disposa de jugadors alts per ser d'edat juvenil, a partir d'aqui ens ha costat entrar dins el partit fins el final, i aixó ho ha aprofitat l'Alaior amb confiança per el resultat per marcar 2 gols mes amb rápides contres.
Anims a tot l'equip no passa res per una derrota, Força Ferre!!!

INFANTIL B. FERRE 6 - ALAIOR AT 0.




Els infantils b van continuar amb el seu joc brillant contra l'Alaior, l'equip que entrena en Canari va guanyar per 6 a 0 després de fer un partit molt complert tot l'equip amb bons gols i demostrant una gran regularitat en aquest torneig de copa.
Desde el principi vam dominar el partit contra un rival que esperava tancat en defensa per soprendre a la contra no va tardar molt en arribar el primer gol en el minut 10 després de convertir en Sergi Bosch un penal, a partir d'aqui va ser mes fácil amb el marcador a favor i els jugadors van anar creant perill amb bones jugades colectives, en el minut 15 va arribar el 2 a 0 un gran gol que va fer n'Isaac Alcaide, en els millors minuts de joc van arribar 2 gols mes abans del descans en Sergi Bosch en el minut 20 va fer el tercer i a la mitja hora n'Isaac Alcaide va fer un altra gran gol que posava el marcador en 4 a 0.
Durant el segon temps els jugadors van jugar amb les mateixes ganes i fent disfrutar el public que va assistir en el camp, amb tocs de qualitat, mostrant serietat i una gran actitud, en David Florit va fer el 5 a 0 que no va ser el darrer ja que en Tonio Cantero a pocs minuts del final va fer el definitiu 6 a 0, que va ser el resum de com va anar el partit, ara només queda 1 jornada per acabar la copa i ocupám una meritoria 2 posició, els jugadors intentarán acabar de la millor manera a fora casa, per anar agafant forces per la lliga, molt be tota la plantilla.

dissabte, 26 de novembre del 2011

ALEVI F-7 A. FERRE 3 - AT.VILLACARLOS 9.

En un partit extrany els alevins A han perdut per 3 a 9 contra el Villacarlos una derrota massa abultat per com ha anat el partit i es que en el segon quart el resultat era de 2 a 2, peró en 10 minuts ens han sentenciat el partit 2 jugadors de gran qualitat del Villacarlos.
Desde el principi hem vist que davant teniem un bon equip que ha jugat a un bon nivell, els dos equips han sortit amb intensitat esperant el seu moment, hem intentat sortir amb la mateixa solidesa dels darrers partits, amb la confiança que aixó ens ha donat peró l'equip des Castell sa mostrat letal en atac jugant amb rápidesa i bon nivell tecnic, ha conseguit adelantar-se amb 1 gol en el minut 14 que els hi ha donat continuitat i en el minut 22 han fet el 0 a 2, peró l'equip ha reaccionat be i abans del descans hem aconseguit empatar amb 2 bones jugades que han acabat en Joan Piris i Jordi Moll que deixaven el partit obert, peró just abans d'acabar hem rebut 2 gols en els darrers minuts que han estat decisius per el desenllaç del partit.
Hem intentat sortir amb ganes en el començament de tercer quart, peró el Villacarlos que estava enrratxat ha fet 2 contres ràpides que han deixat el partit en 2 a 6 un cop dur ja que fins els descans hem estat jugant cara a cara, els jugadors han seguit lluitant per retallar distancies i en David Febrer ha conseguit el 3 gol, ja en el darrer quart ens han anotat 2 gols mes que han deixat el resultat en 3 a 9.
No passa res ja que si seguim jugant com ho veniem fent els bons resultats tornarán.

ALEVI F-7 B. UE SAMI 1 - FERRE 0.

Els alevins b han perdut per un ajustat 1 a 0 en el camp del Sami, ha estat un partit igualat i emocionant, en que els dos equips han lluitat tot el partit per cercar la porteria contraria, el Sami ha estat mes encertat amb un gol que ha anotat en el minut 14 de partit, a partir d'aqui hem anat a per l'empat disposant de bones jugades i ocasions peró no hem tingut el dia en quant a encert.
L'equip ciutadellenc ha esperat darrera amb ordre i ha dificultat el nostre joc, a pesar d'aixó haguessim pogut empatar en varies jugades, tot i la derrota l'equip ha mostrat una gran actitud en el partit posant hi ganes, ja que en tot moment hem donat la cara, almenys hem merescut un empat, segur que si seguim jugant amb aquesta serietat anirém progressant cada setmana i els resultats ja vindrán.

BENJAMINS F-8 A. ALAIOR 4 - FERRE 0.

Partit dificil el que tenia l'equip benjami a Alaior, un equip que ens ha guanyat per 4 a 0, els jugadors ho han intentat i no han aturat de correr en tot el partit, peró hem trobat un rival encertat mentres que a nosaltres no ens han sortit les coses avui, a pesar de tenir el resultat en contra hem cercat el gol fins el darrer minut.
La clau del partit ha estat en els primers 2 quarts, en que ens ha sorprés l'empenta de l'Alaior i els dos gols que ens han marcat en els darrers 5 minuts del segon quart han estat claus per el devenir del partit, hem sortit després del descans amb ganes de marcar algun gol que ens poses dins el partit, peró les que hem disposat no han entrat a vegades per l'encert del porter o per no tenir encert davant la porteria.
No passa res, la setmana que ve ho tornarém a intentar.

BENJAMINS F-8 B. FERRE ATC 3 - ALAIOR AT 1.

Els benjamins b han conseguit una nova victoria avui per 3 a 1 contra l'Alaior, no ha estat fácil ja que l'equip contrari ha fet un bon partit en defensa i ha presionat be el nostre joc de control, ha estat a partir del descans quant hem pogut desnivellar el partit.
Desde l'inici hem dominat el partit creant alguna bona arribada, l'equip alaiorenc estava ben posicionat i ens ha costat poder superar la defensa, en el minut 18 en Pere Pons ha conseguit el primer gol, ens ha servit per poder jugar amb mes calma, en defensa no hem passat per massa perill, peró en una de les poque arribades rivals just abans del descans ens han empatat.
Els jugadors han sortit convençuts després del descans i poc després hem conseguit el segón gol que ha fet en Vicente Cedrés, aquesta vegada hem controlat be en defensa i no ens hem deixat sorprendre, l'equip visitant ha obert lineas i hem pogut sentenciar amb un altra gol de Vicente Cedrés, en els darrers minuts hem jugat molt be i hem creat bones ocasions de gol.
Amb aquesta victoria després de fer un altra bon partit i un gran treball de tots els jugadors ens colocam en posicions de davant.
Molt be al.lots seguiu aixi, jugant amb aquestes ganes cada setmana.

divendres, 25 de novembre del 2011

A LA VENDA LES BUTLLETES PER LA PANERA DE NADAL.

Desde ahir hi ha montada la panera que fa el club cada any per nadal en el mostrador del carrer nou nª 6, aquest any a mes de molts de productes i vals en compres i obsequis hi ha un cap de setmana a l'Hotel Sagitario i 1000 euros en efectiu, cada butlleta valdrá 1 euro i tindrá 2 numerós cadascuna.
Les butlletes ja estan a la venda i les podeu adquirir a les oficines del club o també a traves dels directius.

XERRADA LUCIA BARCA SOBRE NUTRICIÓ I ESPORT

El proxim divendres dia 2 de desembre a les 19.30 hores en el centre socio cultural, la nostra fisio na Lucia Barca Vega fará una xerrada sobre nutrició i esport, es important que els pares hi vagin, ja que xerrara sobre els problemes en l'alimentació que hi ha avui en dia i el sobrepes que hi ha en els al.lots.

dijous, 24 de novembre del 2011

TERCERA DIVISIÓ. DIUMENGE A LES 16.30 H.

16ªJORNADA. AT.ISLEÑO - CE FERRERIES.
L'equip de tercera divisió jugará en el camp de l'Isleño a Eivissa, un partit amb un rival directe que compta amb 14 punts un mes que nosaltres, i es que després de un calendari dur que hem tingut el darrer mes ara venen els partits claus contra rivals per lluitar per la permanencia.
Els jugadors estan amb ganes d'aquest partit conscients que si lluitam amb la serietat i ganes dels darrers partits tindrém opcions de puntuar, l'Isleño es un rival semblant a nosaltres en quant a nombres i sempre ha donat la cara en tots els partits que ha perdut, per lo que esperám un partit de molta lluita i molt de joc en el migcamp, en que tindrém que aprofitar les ocasions que es presentin.

LLIGA NACIONAL JUVENIL. DIUMENGE A LES 12.00 H.

13ªJORNADA. ESPANYA LLUCMAJOR - CE FERRERIES.
Els juvenils de lliga nacional tenen una complicada sortida a Llucmajor, l'equip mallorquí es el segon classificat i esta fent una gran temporada, en part es pot dir que es una sorpresa peró posiblement haurán conseguit bons jugadors de Palma per fer una plantilla equilibrada, dins el seu camp es un equip solid que treballa molt be en defensa i es efectiu en atac, es un rival dificil per començar a puntuar peró els jugadors ho donarán tot per donar la sorpresa, un bon resultat ens donaria molta moral per els proxims partits i començariem a creure en les nostres posibilitats, es tindrá que fer un gran desgast durant tot el partit i no concedir opcions del rival.

REGIONAL PREFERENT. DIUMENGE A LES 16.30 H.

9ªJORNADA. CE FERRERIES - UD.MAHÓN.
L'equip de regional jugará aquesta setmana el penultim partit de la lligueta de copa contra la Unió, l'equip maonés es el tercer classificat amb 9 punts i te un equip molt renovat respecte l'any passat en que hi continuen pocs jugadors i compa amb una plantilla bastant jove que estan en progressió, per nosaltres es un partit en que intentarém sorprendre a la Unió per donar una satisfacció a la afició, per aquest partit esperém recuperar a els jugadors que no van poder jugar el darrer partit, será un partit intens en que els dos equips cercaran la victoria.

dimecres, 23 de novembre del 2011

PARTITS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.

CADET. DIUMENGE A LES 11.30 H.
7ªJORNADA. UE SAMI - CE FERRERIES.
Els cadets jugarán en el camp del Sami penultim classificat amb 3 punts, tot i la classificació del rival no ens podrém confiar ja que van ser capaços de guanyar a l'Alaior quant anava lider, el partit arriba en un bon moment per el nostre equip que esta fent molt bons partits, en que lo millor es l'actitud competitiva que mostren dins el camp, l'equip ciutadellenc ha rebut bastants gols peró segur que no ens ho posarán fácil.

INFANTIL A. DIUMENGE A LES 11.30 H.
8ªJORNADA. CE ALAIOR - CE FERRERIES.
Interessant i dificil partit el que tenen els infantils A diumenge en el camp del lider Alaior, tots dos equips esteim empatats a 15 punts ells van davant per millor goal-average general, en aquesta penultima jornada es jugará l'opció de poder quedar campió de copa en un partit que es presenta complicat peró a la vegada amb moltes ganes de jugar per els nostres jugadors davant un bon equip que compta amb bons jugadors d'atac, amb la tranquilitat d'haver fet una gran competició de copa intentarém anar a treure un bon resultat d'Alaior.

INFANTIL B. DISSABTE A LES 11.30 H.
8ªJORNADA. CE FERRERIES B - ALAIOR AT.
Els infantils B que entrena en Canari jugarán el penultim partit de copa contra l'Alaior, en que l'equip cercará el poder tancar de la millor manera fent un bon partit en un torneig que hem jugat molt be, fent un fútbol vistós i mostrant una bona imatge i també actitud en cada partit, l'equip contrari esta a la part mitja de la classificació per lo que ens trobarém amb un rival imprevisible que no será fácil de jugar.

ALEVI F-7 A. DISSABTE A LES 10.00 H.
7ªJORNADA. CE FERRERIES - AT.VILLACARLOS.
Aquesta jornada els alevins A jugarán a casa contra el Villacarlos un equip ben classificat cinqué amb 34 punts 2 mes que nosaltres, es un bon moment per rebre a n'aquest equip ja que els nostres jugadors es troben en un bon moment, ja que han puntuat en els darrers 4 partits mostrant una millora cada jornada, per lo que estan amb moltes ganes de continuar fent bon joc, el rival es un equip perillós en atac ja que tenen una mitja de quasi 6 gols per partit, per lo que tindrém que estar atents en defensa.

ALEVI F-7 B. DISSABTE A LES 12.15 H.
7ªJORNADA. UE SAMI - FERRERIES ATC.
Els alevins b jugarán en el camp del Sami vuité classificat, es tracta de un rival fort dins el seu camp ja que han obtingut bons resultats a casa, el nostre equip ha fet un bon inici de lliga i només la mala sort de la setmana passada ha fet que no ens trobem invictes, será un bon rival en un partit que es presenta obert en que els dos equips intentarán dur el control del partit.

BENJAMINS F-8 A. DISSABTE A LES 11.30 H.
5ªJORNADA. CE ALAIOR - CE FERRERIES.
Els benjamins jugarán en el camp de l'Alaior segón classificat un partit que es presenta dificil peró amb la ilusió dels jugadors que intentarán posar li les coses complicades, el nostre equip es troba amb confiança ja que en els 3 partits que ha jugat ha plantat cara a tots els rivals amb bons resultats.

BENJAMINS F-8 B. DISSABTE A LES 11.30 H.
5ªJORNADA. FERRERIES ATC - ALAIOR AT.
Els benjamins b jugarán a casa contra l'Alaior seté classificat amb 20 punts, el nostre equip ha fet un bon inici de competició guanyant 3 dels 4 partits que hem jugat de manera clara fent un fútbol ofensiu, i també hem mostrat ordre en defensa, davant tindrém un equip que no ens posara les coses fácils peró els jugadors estan amb ganes de continuar amb la regularitat que mostren i anar progressant cada setmana.

dilluns, 21 de novembre del 2011

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

CLASSIFICACIONS:

TERCERA DIVISIÓ. LLIGA CLASSIFICACIÓ:

Classificacio: 17é. PJ: 15. PG: 3. PE: 4. PP: 8. GF: 15. GC: 30. AV:-15. PUNTS: 13.

Golejadors: 8 Gols: Kaké. 3 Gols: Joshua. 1 Gol: Lluís Lopez,Guel Bosch,Toni Pons i Caballo.


JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificació: 18é. PJ: 12. PG: 0. PE: 0. PP: 12. GF: 9. GC: 39. AV:-30. PUNTS: 0.

Golejadors: 4 Gols: Dani Perez. 2 Gols: Alex Bruño. 1 Gol: Fabri, Khalid i Martí Coll.


REGIONAL PREFERENT. COPA.

Classificació: 5é. PJ: 6. PG: 1. PE: 0. PP: 5. GF: 5. GC: 10. AV:-5. PUNTS: 3.

Golejadors: 2 Gols: Cote. 1 Gol: Tomeu Allés, Angel Allés i Txiqui.


JUVENIL B. COPA MENORCA.

Classificació: 4rt. PJ: 8. PG: 2. PE: 0. PP: 6. GF: 13. GC: 28. AV:-15. PUNTS: 6.


CADET. LLIGA.

Classificació: 2ón. PJ: 5. PG: 4. PP: 0. PP: 1. GF: 19. GC: 12. AV:+7. PUNTS: 12.


INFANTIL A. COPA 98.

Classificació: 2ón. PJ: 6. PG: 5. PE: 0. PP: 1. GF: 21. GC: 11. AV: +10. PUNTS: 15.


INFANTIL B. COPA 99.

Classificació: 3er. PJ: 7. PG: 4. PE: 2. PP: 1. GF: 31. GC: 7. AV: +24. PUNTS: 14.


ALEVI F-7 A. LLIGA.

Classificació: 8é. PJ: 6. PG: 2. PE: 2. PP: 2. GF: 21. GC: 20. AV:+1. PUNTS: 32.


ALEVI F-7 B. LLIGA.

Classificació: 4rt. PJ: 6. PG: 3. PE: 2. PP: 1. GF: 22. GC: 11. AV:+11. PUNTS: 35.


BENJAMINS F-8 A. COPA.

Classificació: 9é. PJ: 3. PG: 1. PE: 1. PP: 1. GF: 6. GC: 6. AV:+0. PUNTS: 16.


BENJAMINS F-8 B. COPA.

Classificació: 3er. PJ: 4. PG: 3. PE: 0. PP: 1. GF: 23. GC: 2. AV: +21. PUNTS: 25.

diumenge, 20 de novembre del 2011

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 0 - SANTANYI 1.

Avui en un partit jugat sense respir hem perdut contra un gran equip com es el Santanyi per 0 a 1, un partit que sa resolt per un gran gol de falta fins el darrer minut els jugadors han lluitat per cercar un empat que per lluita i ganes es mereixien, a prop hem estat ja que una falta que hem tirat ha acabat en el pal mallorqui, hagués estat un just premi ja que els jugadors han tornat a mostrar un gran compromis.
Hem tingut fins a 4 grans ocasions durant el partit, el Santanyi també ha disposat de molt bones ocasions peró finalment només ha entrat el gol de falta.
Una vegada mes la qualitat del rival ens ha obligat a fer una gran despesa jugant amb molta intensitat sense respir, la llastima es que aquest tipus d'equips te guanyen el partit en qualsevol jugada.
Ara sembla que ha acabat el dur calendari d'equips de la part alta, i la setmana que ve jugarém un important partit en el camp de l'Isleño.

REGIONAL. SANT LLUÍS 3 - FERRE 1.

Ahir capvespre en el camp del Sant Lluís ens vam enfrontar contra el coer en un partit en que els dos volien guanyar per no quedar en la darrera posició, al final resultat de 3 a 1 en un partit que va ser molt disputat amb molt de joc en el migcamp.
La primera part va ser sense gols i poques ocasions de gol, el nostre equip va estar correcte en defensa i intentant sortir amb perill les ocasions les van desbaratar els porters.
En l'inici del segon temps el Sant Lluís es va avançar amb un gol del nostre ex jugador i ferrerienc Marc Pons "Viroll", aquest gol va obrir mes el partit i hi va haver ocasions per la nostra part per empatar i l'equip local per sentenciar, novament en Marc va marcar el 2 a 0 en el minut 16 que el deixava molt dificil per noltros, l'equip va seguir lluitant per entrar dins el partit peró ens van marcar el tercer gol que era definitiu, en Cote va poder marcar en el darrer minut de penal.
Ara hi quedaran 2 partit per acabar la copa en que intentarém seguir progressant.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRE 0 - SANT JORDI 3.

Ahir capvespre l'equip de lliga nacional tenia un altra dur rival el Sant Jordi d'Eivissa un equip classificat a la part mitja alta que va saber aprofitar molt be les seves ocasions, el resutat final 0 a 3 peró va ser massa abultat per com va anar el partit, i es que tot es gira en contra del nostre equip que ja en el minut 2 va veure com l'equip visitant es va avançar per lo que va ser una llosa per la resta de partit, a pesar d'aixó vam tenir bones ocasions per marcar un penal que vam fallar, una pilota en el pal i dues bones ocasions de Fabri i Dani Perez davant el porter.
El Sant Jordi amb la tranquilitat que dona l'estar ben classificat i el marcador en contra va saber resoldre en les seves ocasions, el segon gol va ser en el minut 16, a partir d'aqui es va entrar en una fase en que els jugadors ho van donar tot fent un gran esforç per reduir distancies peró no vam poder anotar cap de les nostres ocasions.
En el segon temps ho van seguir insistint posant hi moltes ganes i fent un gran desgast presionant molt be l'equip eivissenc, a prop vam estar de marcar peró de nou en el minut 30 en una contra van marcar el definitiu 0 a 3, el marcador ja no es va moure fins el final tot i que els jugadors no van baixar els braços fins el final.
La setmana que ve jugarém a Llucmajor.

JUVENIL B. PENYA CIUTADELLA 4 - FERRE 1.

Els juvenils b van perdre ahir per 4 a 1 en el camp del Penya, va ser un partit en que teniem varies baixes i es va fer molt llarg fins el final, a pesar d'aixó durant gran part de la primera meitat l'equip va estar molt correcte i només es va escapar amb gols abans del descans.
El Penya va dur mes el domini del joc mentre que nosaltres estavém ben situats en defensa, esperant per aprofitar alguna contra, en el minut 29 va arribar el gol que ens posava en avantatge i el va fer en Carlos Febrer, a partir d'aqui vam intentar aguantar fins el descans, i trobar alguna ocasió per sentenciar, peró en els minuts 35 i 40 el Penya va remuntar i es va arribar al descans amb 2 a 1.
El partit estava obert per la segona part, peró sense temps per reaccionar en el minut 2 el Penya marcava el tercer gol que va ser un cop dur per l'equip que ja va tenir que jugar a remolc amb un equip contrari envalentonat que es va tancar be, l'equip va fer un gran esforç per reduir distancies peró no va ser posible, en el darrer minut ens van marcar el definitiu 4 a 1, va ser un resultat massa dur per com havia lluitat l'equip.
Ara ja hem acabat la copa i d'aqui 2 setmanes començara la lliga en que intentarém fer ho de la millor manera posible.

CADET. FERRE 3 - PENYA ORIENT 1.

Els cadets avui han tornat a guanyar després de fer un bon partit per 3 a 1 a un bon rival com l'Orient, la victoria ha arribat després de fer una gran primera part.
Els al.lots que entrena en Toni Martinez han sortit molt concentrats en el partit d'avui conscients que davant tenien un rival perillós, peró amb gran intensitat i joc rápid hem desfet la defensa ciutadellenca amb 3 gols, el primer ha arribat en el minut 11 i la marcat en Miquel Febrer, encara en aquest primer quart d'hora haguessim pogut marcar un altra gol peró hem fallat un penal, no ha passat res ja que l'equip ha seguit jugant be i en el minut 25 en Joan Vidal ha fet el segon gol, fins el final del partit el joc ha estat controlat totalment per els nostres jugadors que han sentenciat amb un gol de Sergi Sansaloni en el minut 36, aquest marcador ha deixat el partit mes comode per la segona part.
En els segons 40 minuts l'equip ha sortit a controlar mes el joc ja que disposavem de una bona aventatge i aixó ho ha aprofitat l'Orient per arribar un poc mes a porteria, en el minut 10 ens han marcat el 3 a 1 que ha servit perque no baixassim els braços en el segon temps, hem disposat d'alguna bona contra per sentenciar.
Una altra bon partit que ens permet seguir a la part alta, de un equip que cada setmana va mostrant una bona progressió.

INFANTIL A. FERRE 5 - MENORCA 3.

Els infantils de segon any que entrena en Flores van guanyar per 5 a 3 en el Menorca, un partit que no va ser fácil ja que vam tenir que remuntar un 0 a 2.
El partit es presentava com a dificultos per el joc incomode del Menorca, peró vam sortir decidits a cercar la porteria contraria, en l'inici vam dur el control del partit, peró el Menorca en el minut 9 en la primera arribada es va avançar, els jugadors van intentar reaccionar i ens va costar en els següents minuts trenar jugades cosa que van aprofitar en una nova arribada per marcar el 0 a 2 en el minut 23, peró l'equip no es va descompondre i va reaccionar molt be abans del descans, primer amb un gol de Josep Capó que ens va posar dins el partit i va envalentonar els jugadors que van tancar l'equip maonés dins el seu camp, un minut abans del descans va venir l'empat que va ser providencial per el devenir en la segona part, va marcar en David Janer.
Es va sortir amb moltes ganes a la segona part, en que vam dominar clarament i es va capgirar el resultat, en David Janer en el minut 12 ens va posar en avantatge, a partir d'aqui vam jugar mes comodes ja que el rival es va obrir mes i ho vam aprofitar per sentenciar en jugades rápides que va finalitzar en Toni Pons en el minut 23 i cinc minuts després per deixar el resultat en 5 a 2, a partir d'aqui va ser tranquil fins el final, el Menorca va maquillar el resultat amb un altra gol.
Aquesta victoria ens coloca en les primeres posicions i grans opcions de conseguir la primera posició, si seguim treballant aixi amb aquestes ganes i serietat en els 2 partits que hi falten.

INFANTIL B. MENORCA 2 - FERRE 2.

Els infantils b van conseguir un valuós empat a 2 gols del camp del Menorca, després de fer un partit molt complert amb molt de desgast afegit, ja que només hi vam poder anar amb 12 jugadors per diverses baixes, l'equip que entrena en Canari va demostrar la bona feina que estan fent fins ara mostrant serietat dins el camp i una gran actitud en quant a intensitat.
En el primer temps vam tenir que aguantar les embestides del Menorca que en el seu camp va fer una bona pressió que va obligar a no despistar nos, a mes d'anar tocant la pilota amb encert, vam tenir algunes arribades amb cert perill, peró el gol no va arribar fins el minut 20 quant en David Florit va marcar, vam intentar aguantar fins el descans peró pocs minuts després ens van empatar resultat amb que es va arribar al descans.
El segon temps va continuar amb el partit obert i dos bons equips jugant la pilota i ganes de guanyar, en el minut 12 el Menorca es va avançar de nou, peró vam saber reaccionar be i anant arribant a porteria, i aixi en Pere Enrich va marcar el gol de l'empat que va ser una bona recompensa per el gran treball de tot l'equip.
Amb aquest resultat seguim ocupant bones posicions i ganes d'acabar la copa de la millor manera.

ALEVI F-7 A . DOSA 4 - FERRE 4.

Els alevins A que entrena en Bep Pons van treure ahir un bon empat contra el Boscos per 4 a 4, va ser un partit molt vistós i entretingut en que es van poder veure molts i bons gols.
L'equip va continuar mostrant la progressió de les darreres setmanes i aquest bon treball es veu dins el camp en que els jugadors, mostren claredat d'idees, tenen mes confiança i disfruten dins el camp.
El partit desde el començament es va veure seria d'anada i tornada en que qualsevol equips es podia avançar, vam ser noltros en el minut 9 quant en David Febrer feia el 0 a 1, pocs minuts després el Dosa empatava i novament partit obert amb ocasions per cada banda i bones jugades, en David Febrer conseguia el segon gol, a partir d'aqui van venir els millors minuts i abans del descans en Jordi Moll marcava el tercer gol.
En l'inici del segon temps el Dosa va sortir a per totes i va marcar 2 gols em pocs minuts que deixaven el partit igualat, peró l'equip no es va fer enrera i en David Febrer marcava el quart gol, a partir d'aqui vam posicionar-nos per poder aturar el joc d'atac ciutadellenc i sentenciar a la contra, peró el Dosa va conseguir el definitiu 4 a 4.
Un bon resultat i un bon partit del nostre equip fent un joc vistós.

ALEVI F-7 B. FERRE 3 - PENYA CIUTADELLA 5.

Ahir els alevins f-7 van perdre el primer partit per 3 a 5 contra el Penya, va ser un resultat increible ja que a falta de 4 minuts per acabar guanyavem per 3 a 2, peró en els darrers minuts un encertat i afortunat Penya va capgirar el marcador, va ser un cop dur per l'equip ja que en la major part del partit havia jugat be tinguent bones ocasions per sentenciar, algunes d'aquestes van acabar en el poste, peró el fútbol a vegades es aixi de dur i no vam poder puntuar, tot i les ganes i intensitat que hi vam posar.
El partit es va complicar en els primers minuts ja que el Penya en la primera ocasió es va avançar, peró els jugadors van continuar igual tinguent mes la pilota i creant ocasions, el Penya es defensava be i es mostrava con un rival incomode que en una nova contra va fer el segon gol, a pesar del resultat es veia posible capgirar el resultat, ja que estavem jugant be i aixi en el segon quart va venir la reacció amb 2 gols de David Marrades un d'ells de un bon xut de falta, el partit va quedar obert peró amb noltros cercant mes la victoria aixi vam arribar al descans.
En l'inici del segon temps vam conseguir el tercer gol que ens posava davant, va marcar en Josep Allés Naranjo, semblava que el partit es posava be, ja que arribavém amb perill i per poc no vam marcar en 2 bones ocasions, en el darrer quart ben posicionats cercavem la contra per sentenciar el partit, peró a poc del final el Penya amb 2 xuts ajustats de fora de l'area va conseguir remuntar el partit, amb l'equip a dalt per cercar l'empat va venir el definitiu 3 a 5.
A pesar de la derrota els jugadors van tornar a mostrar el bon joc que han fet en aquests 6 primers partits de lliga i si continuam amb aquestes ganes el resultat es veure dins el camp, partits com ahir passen poques vegades.

BENJAMINS F-8 A. FERRE 2 - SPORTING MAHONÉS 4.

Avui mati els benjamins han perdut en un partit molt disputat contra l'Sporting per 2 a 4, tot i la derrota hem jugat amb moltes ganes i lluita, el rival no ha pogut relaxar-se en cap moment.
El partit ha començat be, ja que en els primers minuts hem controlat el partit disposant d'alguna ocasió i jugades ben trenades, en David Cardona ens ha avançat en el marcador en el minut 11, peró davant hem tingut un bon rival que ens ha dificultat el nostre joc i en el minut 19 han coseguit empatar, aquest gol els hi ha donat moral i poc després han coseguit el segon gol, noltros hem continuat presionant el rival per empatar, peró en una altra jugada ens han marcat el tercer gol tot i el resultat advers els jugadors han seguit insistint sempre amb confiança de poder igualar el partit i aixi en David Cardona ha posat emoció marcant el 2 a 3, a partir d'aqui el partit ha quedat obert en que hem anat a per l'empat arriscant mes ja que hem avançat lineas, i aixó ho ha aprofitat l'equip maonés per marcar el definitiu 2 a 4, ha estat un partit en que en tot moment li hem jugat de cara i si seguim aixi els resultats vindrán.

dissabte, 19 de novembre del 2011

BENJAMINS F-8 B. ALAIOR B 0 - FERRE ATC 9.

Els benjamins B van conseguir una espectacular victoria ahir en el camp de l'Alaior per 0 a 9, va ser un partit en que desde el primer moment vam dominar amb un bon joc, en que els jugadors van insistir amb ganes fins el final.
Les primeres ocasions van arribar en els primers minuts i quant en Vicente Cedrés va fer el primer en el minut 13 van anar caient mes fins el descans, en Rubén Alcaide va marcar 3 gols quasi seguits que ja deixaven el marcador amb un clar 0 a 4, lo que va fer que el rival baixes els braços i noltros seguir creant perill.
En Toni Gomila va fer el cinqué gol, poc després en Josep Truyol va marcar el sisé, i encara hi va haver temps en el darrer quart per marcar 3 gols mes, en Marcos Marín, Josep Truyol i el darrer de Luis Camilo Queiroz, un altra molt bon partit de tots els jugadors que han començat molt be la competició.

divendres, 18 de novembre del 2011

DIUMENGE SORTEIG DE UNA PILOTA.

El diumenge en el partit que jugará l'equip de 3ªdivisió contra el Santanyi es tornará a rifar una pilota firmada per tots els jugadors de l'equip de 3ªdivisió, es donará una papeleta a cadascun que vengui en el camp hi participará directament en el sorteig que farém en el descans.

TERCERA DIVISIÓ. DIUMENGE A LES 16.30 H.

15ªJORNADA. CE FERRERIES - SANTANYI.
Aquesta setmana l'equip de tercera jugará novament a casa i de nou contra un dels equips de dalt el Santanyi quart classificat, que la darrera jornada va guanyar per 2 a 0 en el Santa Eulalia per lo que será complicat i tindrém que tornar a fer un gran desgast per poder contrarrestar la qualitat del rival, els jugadors peró no els fa por aixó i ho tornarán a donar tot dins el camp a mes de no deixar espais a l'equip mallorqui perque faci les seves perilloses contres, dins el seu equip hi ha el golejador de la lliga en Nico, que no li podrém donar opcions.
Per la nostra part comptarém amb algunes baixes per lesió, peró els jugadors que surtin ho farán de la millor manera i brindar a la nostra excepcional afició una victoria que ens donaria un cert marge amb els 3 equips de baix.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. DISSABTE A LES 16.30 H.

12ªJORNADA. CE FERRERIES - PE SANT JORDI.
Els juvenils A jugarán el dissabte contra el Sant Jordi, el rival esta ben situat, peró intentarém a casa poder sorprendre i conseguir els primers punts, els jugadors lluitaran per poder ho conseguir i estan convençuts que pot ser un bon partit aquest per començar a sumar punts lo que ens donaria confiança per els proxims partits.
En el darrer partit a casa els jugadors entrenats per Toni Goñalons i Nito Torrent van estar a punt de puntuar contra Juventut Sallista i segur que si seguim amb aquesta linea será posible, els jugadors s'entrenen amb moltes ganes i es mereixen la recompensa dins el camp.
El Sant Jordi es un equip en que destaca mes en defensa, per lo que ens trobarém a un equip ben ordenat amb jugadors experimentats dins la categoria.

REGIONAL PREFERENT. DISSABTE A LES 17.00 H.

8ªJORNADA. CCE SANT LLUÍS - CE FERRERIES.
L'equip de regional jugará en el camp del Sant Lluís, coer del grup amb 1 punt, en el partit d'anada els vam guanyar per 4 a 0 després de fer un gran partit i aquesta vegada es voldrán refer d'aquesta derrota, en joc hi haurá l'evitar la darrera plaça ja que l'equip que hi ha damunt noltros a la classificació es molt dificil d'igualar.
En quant a nombres es un equip que en els darrers partits ha estat molt combatiu i nomes va perdre per 1 a 0 en el camp del Penya per lo que sembla que van a mes i será un partit per continuar amb la nostra evolució perque els jugadors es vagin rodant i sempre estar preparats per donar el salt en el primer equip.

dijous, 17 de novembre del 2011

CADET. FERRE 6 - MENORCA 3.

El partit que també quedava pendent era el dels cadets contra el Menorca que s'havia suspes a la part amb tot resolt 5 a 1, una victoria fundamentada en uns esplendits primers 20 minuts en que vam marcar 4 gols, a pesar del resultat l'equip maonés va venir amb moltes ganes i van mostrar una altra cara i amb 2 gols van maquillar un poc el resultat, per la nostra part vam poder fer algunes proves i que tothom jugués, en els minuts finals en Miquel Febrer va marcar el definitiu 6 a 3, un resultat que ens coloca en les primeres posicions i confirma el bon inici de l'equip.
Els 5 primers gols els havien marcat en Sergi Mercadal 3, Miquel Febrer i Sergi Sansaloni, un resultat de merit contra un bon equip que segur que fará una bona classificació.

ALEVI F-7 A. FERRE 7 - DOSA 3.

Ahir fosquet es va jugar la segona part del partit dels alevins f-7 A que tenien pendent contra el Dosa, a pesar de tenir el partit resolt, el partit va ser ben vistós en que els dos equips es van dedicar a jugar a l'atac i es van poder veure bons gols 2 per cadascun que van deixar el resultat final en 7 a 3 lo que reafirma la progressió de l'equip que entrena en Bep Pons.
Els golejadors del partit son: Adriá Pons, Jordi Moll 2, David Febrer 2, Felip Florit i un gol en propia porta.

dimecres, 16 de novembre del 2011

PARTITS FÚTBOL BASE CAP DE SETMANA.

JUVENIL B. DISSABTE A LES 16.30 H.
10ªJORNADA. PENYA CIUTADELLA - CE FERRERIES.
Aquesta setmana acaba la lligueta de copa juvenil, amb tot decidit jugarém a Ciutadella contra el Penya B un equip que tampoc es jugará res i que compta amb 8 punts 2 mes que noltros, per tant hi haurá l'unic alicient de quedar tercer en el grup, en el partit d'anada es va veure un partit igualat en que vam perdre per 2 a 3, els jugadors voldrán mostrar la millora dels darrers partits, en que intentarán fer un partit correcte per treure algun punt per afrontar la lliga amb la moral alta.

CADET. DIUMENGE A LES 11.00 H.
6ªJORNADA. CE FERRERIES - PENYA ORIENT.
Els cadets tenen un bon rival aquest diumenge, l'Orient segon classificat que ens posara a prova en la progressió que duim cada setmana en que l'equip esta mostrant una bona solidesa i eficacia en atac, es un partit en que tindrém la opció de colocar-nos a la part alta de la classificació i anar millorant com a jugadors.

INFANTIL A. DISSABTE A LES 11.00 H.
7ªJORNADA. CE FERRERIES - CD.MENORCA.
Els infantils A que entrena en Flores jugarán a casa contra el Menorca, un rival sempre lluitador i que a pesar d'anar en sisena posició no ens posará les coses fácils, el nostre equip afrontará aquest partit amb moltes ganes després dels bons resultats dels darrers partits.

INFANTIL B. DISSABTE A LES 12.00 H.
7ªJORNADA. CD MENORCA - CE FERRERIES.
Els infantils b tenen una dificil sortida en el camp del Menorca segon classificat, l'equip maonés cada any demostra que es dels 2 millors equips del grup i cada vegada que jugám contra ells son partits complicats de jugar i tambe igualats, nosaltres comptám amb 13 punts per lo que un bon resultat ens deixaria en posicions capdavanteres, segur que podrém veure un bon partit entre dos bons equips i obert.

ALEVI F-7. DISSABTE A LES 16.00 H.
6ªJORNADA. RTV.BOSCOS - CE FERRERIES.
Els alevins f-7 de segon any jugarán en el camp del Boscos penultim classificat que ha perdut els 5 partits que ha jugat, un partit que arriba en un bon moment per el nostre equip que en els darrers partits ha mostrat una bona progressió i cada vegada juguén amb mes confiança, a pesar de la situació del rival no ens podrém confiar i jugar com ho venim fent.

ALEVI F-7 B. DISSABTE A LES 11.30 H.
6ªJORNADA. FERRERIES ATC - PENYA CIUTADELLA.
Aquesta jornada els alevins B que entrena en Fredo jugarán a casa contra el Penya un equip que esta 9 en la classificació peró que en atac es perillos ja que acostumen a fer molts gols i tindrém que estar concentrats tot el partit, els nostres jugadors afrontén aquest partit amb ganes i confiança ja que estan fent un bon inici de lliga i mostren una gran regularitat tots els jugadors.

BENJAMINS F-8 A. DIUMENGE A LES 10.00 H.
4ªJORNADA. CE FERRERIES - CE ALAIOR.
Aquest diumenge els benjamins A que entrena en Quel Carreras jugarán contra l'Alaior quart classificat, será un partit obert entre dos equips que fan un joc igual i han començat la lliga fent un bon fútbol, els nostres jugadors han agafat moral en aquests dos primers partits i esperen el partit amb ganes de fer ho be.

BENJAMINS F-8 B. DISSABTE A LES 11.00 H.
4ªJORNADA. CE ALAIOR B - FERRERIES ATC.
Els benjamins b jugarán el dissabte a Alaior, tercer classificat amb els mateixos punts que nosaltres, es un camp dificil amb un equip que te bons jugadors, peró el nostre equip ha mostrat bones maneres en aquest inici, en que han fet un bon fútbol d'atac i anirán amb ganes de fer un bon partit i poder treure un resultat positiu.

INFANTIL A. RTV.BOSCOS 3 - FERRE 4.

Ahir capvespre els infantils A van jugar el partit que tenien aplaçat de dia 6 de novembre per la pluja, el rival estava en un bon moment de forma ja que fins ahir havia guanyat els 4 partits que havia jugat, i ahir després de fer un gran partit els nostres jugadors van guanyar per un emocionant 3 a 4 a casa del Boscos, la victoria va venir principalment en una gran segon part.
En els primers minuts i va haver respecte per part dels dos equips, ja que tots dos es troben en un bon moment, peró l'equip entrenat per en Flores es va anar imposant a mesura que passaven els minuts, el primer gol no va arribar fins el minut 29 i el va fer en Michael, semblava que podriém anar al descans amb avantatge, peró en 2 minuts van capgirar el resultat.
La segona part es presentava complicada, ja que teniem que remuntar a fora de casa peró en uns esplendits 35 minuts vam donar la volta en el marcador, amb 2 gols de Josep Capó i el darrer de Jesús Pons, encara hi faltaven 12 minuts per acabar i amb el resultat de 2 a 4 semblava que el teniem guanyat peró en el minut 27 de la segona part un jugador ciutadellenc va fer el tercer gol i va donar emoció en el partit, nosaltres vam disposar de bones jugades per sentenciar, ja que a la contra es va crear molt perill.
Bona victoria per el nostre equip que es coloca en posicions capdavanteres.
ENHORABONA A TOTS PER AQUEST BON PARTIT.

dilluns, 14 de novembre del 2011

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

CLASSIFICACIONS:

TERCERA DIVISIÓ. LLIGA CLASSIFICACIÓ:

Classificacio: 17é. PJ: 14. PG: 3. PE: 4. PP: 7. GF: 15. GC: 29. AV:-14. PUNTS: 13.

Golejadors: 8 Gols: Kaké. 3 Gols: Joshua. 1 Gol: Lluís Lopez,Guel Bosch,Toni Pons i Caballo.


JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificació: 18é. PJ: 11. PG: 0. PE: 0. PP: 11. GF: 9. GC: 36. AV:-27. PUNTS: 0.

Golejadors: 4 Gols: Dani Perez. 2 Gols: Alex Bruño. 1 Gol: Fabri, Khalid i Martí Coll.


REGIONAL PREFERENT. COPA.

Classificació: 4rt. PJ: 4. PG: 1. PE: 0. PP: 3. GF: 4. GC: 7. AV:-3. PUNTS: 3.

Golejadors: 1 Gol: Cote, Tomeu Allés, Angel Allés i Txiqui.


JUVENIL B. COPA MENORCA.

Classificació: 4rt. PJ: 7. PG: 2. PE: 0. PP: 5. GF: 12. GC: 24. AV:-12. PUNTS: 6.


CADET. LLIGA.

Classificació: 5é. PJ: 3. PG: 2. PP: 0. PP: 1. GF: 10. GC: 8. AV:+2. PUNTS: 6.


INFANTIL A. COPA 98.

Classificació: 2ón. PJ: 4. PG: 3. PE: 0. PP: 1. GF: 12. GC: 5. AV: +7. PUNTS: 9.


INFANTIL B. COPA 99.

Classificació: 3er. PJ: 6. PG: 4. PE: 1. PP: 1. GF: 29. GC: 5. AV: +24. PUNTS: 13.


ALEVI F-7 A. LLIGA.

Classificació: 10é. PJ: 4. PG: 1. PE: 1. PP: 2. GF: 10. GC: 13. AV:-3. PUNTS: 20.


ALEVI F-7 B. LLIGA.

Classificació: 2ón. PJ: 5. PG: 3. PE: 2. PP: 0. GF: 19. GC: 6. AV:+13. PUNTS: 31.


BENJAMINS F-8 A. COPA.

Classificació: 8é. PJ: 2. PG: 1. PE: 1. PP: 0. GF: 4. GC: 2. AV:+2. PUNTS: 12.


BENJAMINS F-8 B. COPA.

Classificació: 2ón. PJ: 3. PG: 2. PE: 0. PP: 1. GF: 14. GC: 2. AV: +12. PUNTS: 18.

diumenge, 13 de novembre del 2011

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 0 - MONTUIRI 0.

Avui capvespre l'equip de 3ªdivisió ha fet un altra gran partit contra el Montuiri filial de l'AT Baleares, el resultat 0 a 0 i d'aquesta manera sumam 1 punt mes, peró com ha anat el partit han merescut molt mes, ja que després de un altra partit de molt de desgast dels nostres jugadors hem conseguit frenar totalment el perill del Montuiri de jugadors com Sergi Rojals, Lucas Pou o el menorqui Aitor Pons, un gran treball de tot l'equip que no ha parat de correr i presionar cada vegada que tenien la pilota, a mes de disposar nosaltres de 3 ocasions molt clares, que haguessin valgut per guanyar el partit, una d'elles un gran cop de cap de Joshua.
La qualitat del rival no ens ha permes ni un minut de relaxació, ja que fins el darrer minut han presionat de manera intensa, peró avui hem jugat la pilota molt be en el migcamp tocant amb rapidesa i fent correr el Montuiri, un partit aquest que ens perment anar agafant mes confiança en el nostre joc i anar progressant cada partit ja que hem de tenir en compta que som un equip molt jove, amb moltes ganes d'anar millorant cada jornada.
La setmana que ve jugarém a casa una altra vegada el rival será un equip semblant en el d'avui el Santanyi, peró jugant com els 2 darrers partits a casa tindrém moltes opcions de conseguir la victoria.
ENHORABONA UNA VEGADA MES A TOTA LA PLANTILLA PER AQUEST BON PARTIT.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. DOSA 3 - FERRE 1.

Avui migdia hem jugat el derbi a Ciutadella contra el Dosa amb el resultat advers de 3 a 1, una altra vegada no ha pogut ser i en alguns moments hem vist el partit a prop quant ha marcat en Khalid, peró finalment no hem pogut treure un bon resultat.
Desde el començament hem sortit molt ficats dins el partit, amb els jugadors que han fet un gran treball de presió per complicar a l'equip contrari, el Dosa ha estat encertat de cara a porteria ja que ha marcat gol en quasi totes les ocasions que ha tingut, noltros hem disposat d'algunes ocasions mes a part del gol.
El partit ha estat obert fins els darrers minuts en que hem arriscat per cercar l'empat i en una contra han marcat el 3 a 1 definitiu, un cop dur per els nostres jugadors que hi estan posant tot de la seva part, peró aquesta categoria es aixi de dura i vegades amb aixó no basta per treure un bon resultat.
La setmana que ve vindra el Sant Jordi d'Eivissa en que intentarém fer el posible per treure el partit endavant.

CADET. SANT LLUÍS 2 - FERRE 3.

Els cadets que entrena en Toni Martinez han conseguit una treballada victoria per 2 a 3 en el camp del Sant Lluís, el nostre equip ha estat superior durant el partit peró davant hem tingut un equip incomode de fer el nostre fútbol mes tecnic, no ha estat fins 9 minuts del final que hem posat el partit a nostre favor.
En el primer temps hem fet un bon fútbol a una actitud intensa que ha fet que marquessim 2 gols i el partit es posas molt be, el primer gol ha arribat en el minut 23 i la fet en David Pons, que en el minut 34 ha marcat el segon gol, han estat minuts de bon joc en que hem dominat clarament, el partit només sa complicat en el segon temps per 2 jugades aillades que han deixat el resultat en 2 a 2 que no feia justicia a com havia anat el partit, peró l'equip no sa descompost i ha tornat insistir i en el minut 62 ha arribat el gol de la victoria que ha fet en Sergi Sansaloni, fins el final del partit hem aguantat be només algun petit ensurt, hem tingut opcions per sentenciar es partit.
Una victoria que ens coloca en una bona posició ja que l'equip esta fent un bon inici de lliga, el dimecres que ve a les 19.00 hores es jugará la segona part del partit que es va suspendre contra el Menorca amb el resultat de 5 a 1.

INFANTIL B. DOSA 1 - FERRE 1.

Els infantils b que entrena en Canari han tret un valuos empat a 1 en el camp del Dosa un dels millors equips, hem tingut que treballar molt durant el partit ja que en el minut 3 l'equip ciutadellenc ha marcat el primer gol, i després a partir d'aqui hem duit el control del partit per intentar igualar el resultat i no ho hem aconseguit fins el minut 40 amb un gol de Juan Caballo, la resta del segon temps hem creat bones ocasions de gol que ens haguessin pogut donar la victoria peró el marcador ja no sa mogut.
Un partit mes en que l'equip ha jugat a un bon nivell.

dissabte, 12 de novembre del 2011

ALEVI F-7 A. FERRE 3 - PENYA CIUTADELLA 3.

Avui mati els alevins A han empatat 3 a 3 contra el Penya Ciutadella en un partit que el fútbol no ha estat just per els nostres jugadors, ja que després de fer un gran partit i tenir ocasions per sentenciar en el darrer minut el Penya ha empatat, peró hem de destacar la progressió de l'equip que entrena Bep Pons que cada vegada va jugant millor i agafant mes confiança i amb aquest ja son 3 bon partits els que duim.
El partit ha començat obert amb dos equips que cercaven el fútbol d'atac peró nosaltres hem creat mes perill per avançar-nos, hem fet bones jugades en equip que per poc no han estat gol, peró el primer que ha marcat ha estat el Penya, l'quip no sa descompost i ha continuat creant perill i hem trobat la recompensa amb un gol de Jordi Moll, aquest gol ens ha donat un poc de tranquilitat fins que poc després l'equip ciutadellenc ha marcat el segon gol.
A partir d'aqui l'equip ha passat ha dominar clarament i hem donat la volta en el resultat amb 2 gols de David Febrer que deixaven el marcador en 3 a 2 que feia justicia a la major insistencia nostra, hem tingut alguna contra mes per sentenciar, peró el fútbol a vegades es injust i en el minut 59 el Penya ha fet l'empat a 3 gols.
Els jugadors han de treure de positiu que estan jugant be i els resultats jugant aixi acompanyaran.

ALEVI F-7 B. AT.VILLACARLOS 1 - FERRE ATC 2.

Els alevins B que entrena en Fredo avui han conseguit guanyar per 1 a 2 en el dificil camp del Villacarlos, després de fer un gran partit han demostrat que estan en plena forma en aquest inici de lliga.
El partit ha estat complicat i hem tingut que fer un gran esforç ja que hem tingut que remontar 1 gol de l'equip des Castell, peró amb la constancia que caracteritza el nostre equip han anat insistint i trenant bones jugades, el gol de l'empat ha estat en propia porta, l'empat ha deixat el partit obert fins el final i en un trepidants 3 i 4 quart, els dos equips han demostrat saber jugar be a fútbol i n'Ismael Menorca ha conseguit el gol de la victoria, ens ha tocat patir fins el final peró amb tranquilitat hem sabut defensar be el resultat.
Bona victoria de l'equip en aquest brillant inici de lliga, si els jugadors mostren aquestes ganes en cada partit vindrás mes bons resultats.

BENJAMINS F-8 A. SANT LLUÍS 2 - FERRE 2.

Els benjamins A amb un gran partit han sorpres en el Sant Lluís que era el lider, el resultat 2 a 2 diu del bon partit que han fet els nostres jugadors que estan fent un bon començament de copa amb dos partits molt complerts.
Avui no era fàcil ja que davant teniem un equip que havia guanyat els dos primers partits de manera clara, el nostre equip ha sortit amb moltes ganes i ben colocat dins el camp i han plantat cara tot el temps, ja desde el principi hem conseguit avançar-nos amb un gol de Toni Goñalons, l'equip contrari ha presionat a partir d'aqui i ha donat la volta al resultat.
Després del descans l'equip ha sortit dispost a igualar el resultat i al final hem tingut premi a la bona feina de tot el partit amb 1 gol de Marc Febrer que ha deixat el resultat final en 2 a 2.
Un resultat aquest que ens donara confiança per continuar progresant i fer un bon fútbol.
Molt be al.lots continuau aixi.

BENJAMINS F-8 B. FERRE ATC 0 - CD.MENORCA 2.



Avui mati els benjamins b han perdut contra el Menorca per 0 a 2, en un partit en que l'equip maonés ens ha sorpres de sortida i ja en el primer quart han conseguit avançar-se, a partir d'aqui el Menorca ha agafat mes confiança, els jugadors ho han intentat amb totes les ganes, peró davant hem tingut un rival molt encertat avui.
L'equip ha fet un bon partit, peró no hem conseguit marcar, el mes important es que els jugadors juguen amb ganes i no sempre es pot guanyar, aixó no lleva el bon inici de copa que han fet.
En els darrers quarts hem apretat pujant mes les lineas, per sorprendre peró avui no ha estat posible, un gol ens hagués posat dins els partit.

divendres, 11 de novembre del 2011

TERCERA DIVISIÓ. DIUMENGE A LES 16.30 HORES.

14ªJORNADA. CE FERRERIES - MONTUIRI.
El diumenge hi ha una nova jornada de lliga i de nou jugarém contra un dels equips de dalt, el Montuiri que es el filial de l'At Baleares i que comptra amb un gran equip amb molts jugadors joves de projecció com es el menorqui Aitor Pons que la temporada passada va jugar amb l'Sporting i a la tercera divisió gallega, i jugadors experimentats com Lucas Pou, será un rival a tenir molt en compta que te molt de perill en atac lo que no ens permetra tenir cap error, si l'equip lluita com el dia del Llosetense será posible treure un bon resultat, peró ens obligara a fer un gran desgast, els jugadors tenen ganes d'oblidar la derrota del camp de Santa Eulalia.
Per aquest partit comptám amb les baixes segures de Raúl Marqués, David Seguí i Toni Pons per lesió, a mes d'algun altra dubte.

dimecres, 9 de novembre del 2011

JUVENIL LLIGA NACIONAL. DIUMENGE A LES 12.00 H.

11ªJORNADA. DOSA CF - CE FERRERIES.
Aquest diumenge hi ha derbi a la lliga nacional jugarém en el camp del Dosa, un equip que també lluita per evitar el descens es quinzé amb 9 punts, i una bona ocasió per iniciar la remuntada, en els partits que vam jugar contra ells en la pretemporada es va poder veure que es un equip semblant al nostre i que si feim un bon partit i les coses ens surten hi podém puntuar, segur que si seguim amb la linea de diumenge tindrém series opcions, una victoria seria molt important moralment, ja que aniriém agafant confiança per sortir de baix, els jugadors segur que hi posarán tot de la seva part.
El Dosa es un equip en que el seu punt mes feble es la defensa, ja que acostumen a rebre mes de 2 gols per partit, peró en defense haurém d'estar correcte i no cometre errors.

PARTITS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.

JUVENIL B: DESCANSA.

CADET. DIUMENGE A LES 11.30 H.
5ªJORNADA. CCE SANT LLUÍS - CE FERRERIES.
Els cadets jugarán aquesta jornada en el camp del Sant Lluís, un equip que te 3 punts després de 3 partits, será un partit incomode per el nostre equip ja que dins el seu camp es un rival molt lluitador que ja va complicar les coses a l'equip lider.
Els nostres jugadors estan amb ganes de fútbol després de no poder acabar el partit de la darrera jornada per la pluja, en que van fer una gran primera part.

INFANTIL A: DESCANSA.

INFANTIL B: DIUMENGE A LES 9.30 H.
6ªJORNADA. DOSA CF - CE FERRERIES.
Els infantils b que entrena en Canari els hi espera un trascendent partit en el camp del Dosa quart classificat, l'equip de Ciutadella es un dels millors equips del grup, que compta amb jugadors rápids i sempre ens posen les coses molt dificils.
Per els nostres jugadors aquesta será una bona ocasió de jugar contra un rival que també li agrada jugar a fútbol i esperem un partit molt obert en que tots dos cercarem la victoria.

ALEVI F-7 A. DISSABTE A LES 10.00 H.
5ªJORNADA. CE FERRERIES - PENYA CIUTADELLA.
Els alevins de segón any jugarán aqui contra el Penya quart classificat, será un bon rival que ens posará a prova, el nostre equip ve der fer 2 bons partits, contra el Mercadal i la mitja part contra el Dosa, no será fàcil peró els jugadors tenen moltes ganes de fer un bon partit.

ALEVI F-7 B. DISSABTE A LES 11.00 H
5ªJORNADA. AT.VILLACARLOS - FERRERIES ATC.
Els alevins que entrena en Fredo tenen una dificil sortida en el camp del Villacarlos, quart classificat i que quant juga dins el seu camp sempre costa de guanyar, ja que es un equip sempre ben posicionat que lluita cada pilota, será un bon partit entre dos equips que han començat amb bon peu, per part nostre intentarém continuar amb aquest bon començament, en que hem jugat 4 bons partits, i cada vegada els jugadors van a mes.

BENJAMINS F-8 A. DISSABTE A LES 11.30 H.
3ªJORNADA. CCE SANT LLUÍS - CE FERRERIES.
Els benjamins A que entrena en Quel Carreras, jugarán en el camp del lider el Sant Lluís que ha començat guanyant els dos primers partits de manera clara, nosaltres intentarém fer un bon partit i sorprendre fent el bon joc que vam fer en el primer partit, en que ens ha donat moral el partit complert que vam fer.

BENJAMINS F-8 B. DISSABTE A LES 11.30 H.
3ªJORNADA. FERRERIES ATC - CD.MENORCA B.
Aquest dissabte els benjamins b rebrán el Menorca, un equip que l'unic partit que ha jugat el va guanyar 6 a 1, per tant será un bon rival en que tindrém que jugar igual de be que les dues primeres jornades en que l'equip ha fet un gran fútbol sorprenent als rivals de manera clara, els al.lots cercarán poder seguir amb la ratxa.

DIVENDRES DIA 11 A LES 20,00 REUNIÓ FUTBITO.

Després de posposar la primera reunió prevista per fa 3 setmanes, aquest divendres finalment es fara la reunió per els equips que es vulguin apuntar en el campionat hivern 2011-12 de futbito, la temporada passada hi van participar 5 equips, a veure si per enguany es recupera la tradició i si apunta mes gent.
La reunió será a les oficines del club a les 20,00 hores, tots es que vulguin informació o apuntar-se poder passar abans per les oficines de 19 a 21 hores.

REGIONAL PREFERENT. FERRE 1 - PENYA CIUTADELLA 6.

Ahir vespre es va jugar el partit suspés diumenge de copa regional, el rival era gran favorit el Penya que va demostrar que será molt dificil guanyar-lo i ens va superar per 1 a 6, van ser superiors peró els jugadors no mereixien perdre per tants gols, ja que van lluitar tot es partit peró davant van estar molt encertats.
En els pocs minuts de començar es partit vam tenir la primera ocasió clara després de una bona carrera de n'Angel que a punt va estar de marcar, poc després en el minut 14 en la primera ocasió del Penya es van avançar lo que els va permetre jugar amb tranquilitat i amb 10 minuts mes van sentenciar es partit deixant el marcador en 0 a 3, era molt dificil poder entrar dins el partit peró els jugadors no van aturar de lluitar contra un bon equip.
En la segona part amb tot resolt vam tenir la ocasió de marcar el gol, que va fer en Cote de penal, durant el partit vam tenir tres ocasions mes per haver marcar algun gol mes.
Aquesta setmana l'equip descansa i ja tocara pensar en el proxim partit en que jugarém contra un rival de la nostra lliga en que tindrém opcions de poder puntuar.

dilluns, 7 de novembre del 2011

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

CLASSIFICACIONS:

TERCERA DIVISIÓ. LLIGA CLASSIFICACIÓ:

Classificacio: 17é. PJ: 13. PG: 3. PE: 3. PP: 7. GF: 15. GC: 29. AV:-14. PUNTS: 12.

Golejadors: 8 Gols: Kaké. 3 Gols: Joshua. 1 Gol: Lluís Lopez,Guel Bosch,Toni Pons i Caballo.


JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificació: 18é. PJ: 10. PG: 0. PE: 0. PP: 10. GF: 8. GC: 33. AV:-25. PUNTS: 0.

Golejadors: 4 Gols: Dani Perez. 2 Gols: Alex Bruño. 1 Gol: Fabri i Martí Coll.


REGIONAL PREFERENT. COPA.

Classificació: 4rt. PJ: 4. PG: 1. PE: 0. PP: 3. GF: 4. GC: 7. AV:-3. PUNTS: 3.

Golejadors: 1 Gol: Cote, Tomeu Allés, Angel Allés i Txiqui.


JUVENIL B. COPA MENORCA.

Classificació: 4rt. PJ: 7. PG: 2. PE: 0. PP: 5. GF: 12. GC: 24. AV:-12. PUNTS: 6.


CADET. LLIGA.

Classificació: 6é. PJ: 2. PG: 1. PP: 0. PP: 1. GF: 7. GC: 6. AV:+1. PUNTS: 3.


INFANTIL A. COPA 98.

Classificació: 2ón. PJ: 4. PG: 3. PE: 0. PP: 1. GF: 12. GC: 5. AV: +7. PUNTS: 9.


INFANTIL B. COPA 99.

Classificació: 3er. PJ: 5. PG: 4. PE: 0. PP: 1. GF: 28. GC: 4. AV: +21. PUNTS: 12.


ALEVI F-7 A. LLIGA.

Classificació: 8é. PJ: 3. PG: 1. PE: 0. PP: 2. GF: 7. GC: 10. AV:-3. PUNTS: 3.


ALEVI F-7 B. LLIGA.

Classificació: 3er. PJ: 4. PG: 2. PE: 2. PP: 0. GF: 17. GC: 5. AV:+12. PUNTS: 8.


BENJAMINS F-8 A. COPA.

Classificació: 8é. PJ: 1. PG: 1. PE: 0. PP: 0. GF: 2. GC: 0. AV:+2. PUNTS: 7.


BENJAMINS F-8 B. COPA.

Classificació: 1er. PJ: 2. PG: 2. PE: 0. PP: 0. GF: 14. GC: 0. AV: +14. PUNTS: 14.

diumenge, 6 de novembre del 2011

TERCERA DIVISIÓ. SANTA EULALIA 5 - FERRE 0.

Avui capvespre hem patit una dura derrota en el camp del Santa Eulalia, el resultat 5 a 0 tots els gols han arribat a la segona part, aquesta es la derrota mes clara de la temporada ara toca oblidar i pensar en els 2 partits que tenim a casa que serán importants per continuar sumant.
La primera part ha estat molt correcte ja que hem aconseguit aturar la presió del Santa Eulalia que ja desde el primer minut ha apretat de valent, peró el treball i la bona colocació han fet que arribassim al descans amb empat a 0 gols, res feia pensar com aniria el segon temps.
Després del descans el Santa Eulalia ens ha sorpres sortint en tromba i no hem pogut fer res per aturar les seves internades, els dos primers gols en els minuts 6 i 8 han trencat el partit, hem intentat sortir per retallar distancies, peró l'equip eivissenc ha aprofitat la seva gran qualitat amb espais per ampliar el resultat fins el 5 a 0 final, una derrota previsible en un camp molt dificil ara toca pensar en els partits a casa, ja que no hem d'oblidar que la setmana passada a casa es va fer un gran partit i segur que els jugadors tindrán ganes de refer-se fent un altra bon partit.

PARTITS SUSPESOS PER LA PLUJA.

Avui per els problemes del mal temps amb la gran quantitat d'aigua que ha caigut ha fet els camps impracticables a Menorca i 4 dels 5 partits que tenien que jugar els nostres equips han quedat suspesos.

REGIONAL: Ferre - Penya Ciutadella, ha quedat suspes abans de començar i es jugara aquest proxim dimarts dia 8 de novembre a les 20.00 hores.

Cadet: Ferre - Menorca, ha quedat suspes en el descans després de jugar-se amb el camp ple d'aigua quan guanyavem per un clar 5 a 1, encara esta pendent quan es jugará.

Infantil A: RTV.Boscos - Ferre, ha quedat suspes abans de començar i esta pendent la data en que es jugará.

Alevi F-7 A: Ferre - Dosa CF, el partit ha quedat suspes abans de començar el tercer quart amb el resultat de 5 a 1 a favor del nostre equip, es te que fixar data per acabar de jugar els minuts que falten.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRE 0 - JUV.SALLISTA 1.



Avui migdia en un camp impracticable hem perdut per 0 a 1 contra el Sallista de Inca en un partit que de nou en moments puntuals no hem estat afortunats, ja que en el primer temps amb 0 a 1 hem tingut un penal a favor i en els darrers minuts abans del descans el porter mallorqui ha fet una gran aturada en un xut de n'Angel Rios.
L'equip avui tot i el bon nivell del rival ha donat la cara en tot moment i ha mostrat una gran lluita i compromis, lluitant cada una de les pilotes, peró just en el primer quart d'hora ens han marcat el gol que seria el definitiu, a partir d'aqui els jugadors han intentat reaccionar fent una gran presió a la sortida del joc mallorqui, fins el descans hem tingut bones ocasions peró avui davant hem tingut un bon porter que ho ha aturat tot.
Amb el camp molt pesat, ja que en moltes zones estava totalment embassat ho hem intentat fins el final del partit, el rival ens esperava ben posicionat darrera, hem tingut una molt bona ocasió en una pilota que sa passetjat dins l'area que nomes era tocar la, en els darrers minuts hem intentat sorprendre amb pilotes llargues per agafar l'esquena del rival, peró ha estat dificil ja que era un equip amb molta envergadura.
Tot i la derrota l'equip ha fet un gran esforç i la setmana que ve jugant aixi tindrém opcions de puntuar en el derbi a casa del Dosa.

JUVENIL B. FERRE 3 - UD.MAHÓN 2.




Els juvenils b van conseguir la segona victoria en la lligueta de copa després de guanyar per 3 a 2 a la Unió, en un bon partit dels nostres jugadors el gol va arribar en el minut 91.
El partit va ser interessant i amb molta lluita amb dos equips que van cercar la victoria desde l'inici l'equip maonés no va demostrar ser el coer ja que va posar intensitat en el partit, i ens va remuntar fins a 2 vegades que ens haviem avançat.
El primer gol va arribar prest en el minut 10 després de un gran gol de falta que va fer en Carlos Febrer que ens va permetre controlar el joc durant gran part del primer temps, hi va haver 2 bones aproximacions per sentenciar es partit que no vam finalitzar, la Unió també va apretar per conseguir l'empat i en el minut 45 ho va conseguir, lo que deixava el partit obert per la segona part.
Els darrers 45 minuts van ser molt oberts i bastanta disputa en el migcamp, en el minut 14 en Carlos Febrer ens tornava avançar, peró l'alegria va durar poc ja que 3 minuts després va venir l'empat que tornava a deixar el partit totalment obert, l'equip maonés després del gol va agafar moral i va apretar de valent, peró noltros amb passes llargs els hi vam crear perill, i quant semblava el partit estava acabat va venir el 3 a 2 en el minut 91 amb un gran gol de David Pons desde fora de l'area, un gol que va desbordar l'euforia en els jugadors, segur que jugant amb aquestes ganes vindrán mes bons resultats, a part de demostrar que sempre hi ha jugadors a punt per donar el salt en el primer equip.

dissabte, 5 de novembre del 2011

BENJAMINS F-8 A. FERRE 2 - PENYA CIUTADELLA 0.




Els benjamins A han començat la competició de copa fent un partit molt complert contra el Penya un bon equip que ha vist com els nostres jugadors l'han superat durant es partit amb un fútbol vistos, creant bones jugades de gol i guanyant per 2 a 0.
Desde l'inici els jugadors han sortit amb moltes ganes i prest han trobat la recompensa amb un gol de Marc Febrer que ha servit perque els jugadors agafassin confiança i amb un bon treball per tot es camp han dominat, davant teniem un equip que no ens permetia relaxar i aixó ha influit amb el nostre rendiment, després de tenir bones ocasions en el tercer quart ha arribat el definitiu 2 a 0 que ha fet n'Arnau Rodriguez, fins el final del partit hem pogut ampliar el marcador amb bones arribades, peró un començament molt positiu i deixant una gran imatge els nostres jugadors.

INFANTIL B. FERRE 3 - PENYA ORIENT 0.



Els infantils b han conseguit una nova victoria per 3 a 0 contra l'Orient en un partit mes complicat del que diu el resultat final, ja que fins 2 minuts abans d'acabar guanyavem per 1 a 0, peró hem aprofitat 2 bones contres per sentenciar el partit.
Desde l'inici hem controlat el partit, peró davant hem tingut un rival incomode de jugar que ens ha presionat be la zona de creació alla on mes ens agrada tocar la pilota, el gol que ha conseguit en Sergi Bosch en el minut 15 ha servit per agafar tranquilitat, peró el rival ben posicionat ha fet que ens costes arribar a la defensa ciutadellenca, el domini peró era nostre i hem disposat d'alguna ocasió per sentenciar.
A partir del segon temps l'Orient ha cercat crear perill ja que han anat agafant confiança, peró l'equip ben colocat ha desbaratat les ocasions de gol, poc a poc hem anat arribant a la porteria i en qualsevol jugada podiem fer el segon, peró no arribava i en un despist ens podien empatar, peró hem sabut cercar el moment i en Juan Caballo després de una bona jugada colectiva ha marcat el 2 a 0 a falta de 3 minuts, a partir d'aqui l'Orient ja ha baixat els braços i ho hem aprofitat per marcar el 3 a 0 que ha fet n'Alex Hidalgo, que amb aquesta victoria ens deixa en les primeres posicions.
Enhorabona a tot l'equip per aquesta nova victoria.

ALEVI F-7 B. UD.SEISLAN 1 - FERRE ATC 1.

Els alevins de primer any han tret un valuós empat en el camp del Seislan que era el segón classificat i un dels millors equips de la lliga, peró avui després de fer un gran partit en que hem dominat clarament en els dos darrers quarts hem conseguit un bon resultat a mes tenint en compte que l'equip maonés te 4 jugadors de segon any.
En els primers quarts el Seislan ha demostrat ser un equip combatiu amb bons jugadors, peró el nostre equip no ha quedat enrera i hem continuat amb les ganes que jugam cada partit i fent bones jugades, hem tingut bones ocasions alguna d'elles han acabat en el poste.
El Seislan ha conseguit avançar-se abans del descans, peró en una gran segona part hem dominat el partit clarament conseguint empatar el partit amb un gol de Pere Allés i amb un poc mes de sort haguessim pogut guanyar, peró el resultat es bo i lo que es mes important es veure els jugadors com treballen durant tot el partit.
Un bon resultat que ens deixa en una bona posició a dalt, invictes després de 4 partits.
Enhorabona a tota la plantilla per aquest partit.

BENJAMINS B. MENORCA AT 0 - FERRE AT 5.

Els benjamins b han confirmat avui el gran començament que van fer la setmana passada, guanyant de manera clara i brillant en el camp del Menorca per 0 a 5, ha estat un partit en que els nostres jugadors hi han posat moltes ganes desde l'inici i han controlat es partit fins el final.
En el primer quart ja ha arribat el primer gol que ha fet en Pere Pons, el Menorca no s'ha rendit encara hi ha intentat posar nos en dificultats fins que ha arribat el segon gol que ja ha estat definitiu per agafar tranquilitat i l'equip maonés baixar els braços, el 0 a 2 la fet en Josep Truyol.
A partir del tercer quart amb el marcador a favor ha estat mes fácil i han arribat tres gols mes a mes d'altres ocasions, el 0 a 3 la marcat en Francesc de Borja Pons, i han ampliat el marcador en Vicente Cedrés i el cinqué gol en Guillem Marqués.
Molt be a tot l'equip per aquest altra bon partit, continuau aixi amb aquestes ganes.

divendres, 4 de novembre del 2011

TERCERA DIVISIÓ. DIUMENGE A LES 16,30 H.

13ªJORNADA. PD.SANTA EULALIA - CE FERRERIES.
L'equip de tercera divisió te una altra dificil sortida en el camp del Santa Eulalia un altre dels gallets de la categoria que es sisé classificat i que la darrera jornada va guanyar a un altra equip de la part alta el Montuiri.
A pesar de la dificultat del partit els jugadors estan amb la moral alta després de la gran victoria de Diumenge i si jugám amb la mateixa intensitat segur que posarém les coses dificils, i també intentar continuar amb la ratxa de 2 empats en les 2 darreres visites a Santa Eulalia.
Tindrém que estar encertats en totes les posicions i aprofitar els errors per poder treure un bon resultat, per aquest partit tenim les baixes confirmades de Joshua per l'expulsió i Raúl per lesió.

dimecres, 2 de novembre del 2011

NITO TORRENT I TONI GOÑALONS ENTRENADORS EQUIP NACIONAL JUVENIL

Ahir vespre ens van comunicar en Nito Torrent i Toni Goñalons que es farán carrec de l'equip juvenil de lliga nacional, en que intentarán canviar la dinamica de l'equip i donar una injecció de moral a tots els jugadors.
Desde el club confiam plenament en ells, dos entrenadors de Ferreries que coneixen plenament el club i farán el posible per conseguir resultats.
MOLTA SORT A TOTS DOS.

LLIGA NACIONAL JUVENIL. DIUMENGE A LES 12.30 H.

10ªJORNADA. CE FERRERIES - JUVENTUT SALLISTA.
Aquest diumenge hi haurá el debut del nou tandém d'entrenadors Nito Torrent i Toni Goñalons que intentarán capgirar la dinamica negativa de l'equip i fer de revulsius en el decisiu partit que jugarém contra el Juventut Sallista de Inca seté classificat un equip dur i experimentat que será una dificil prova per el nostre equip que intentará oblidar el darrer partit a Manacor, esteim convençuts que l'equip no ha dit la darrera paraula i lluitará amb totes les forces i ganes per conseguir les primers punts que serien molt importants per agafar confiança i tranquilitat.
Els nous entrenadors haurán tingut l'opció de fer 3 entrenaments amb els jugadors en que els hi explicarán i mostraran els seus metodes de feina.
Desde el club desitjam molta sort en els nous entrenadors i jugadors que els hi donám tota la nostra confiança.

REGIONAL PREFERENT. DIUMENGE A LES 16.30 H.

6ªJORNADA. CE FERRERIES - PENYA CIUTADELLA.
Comença la segona volta a la copa regional i ens tocara jugar contra el Penya Ciutadella lider destacat i clar favorit a jugar la final amb un gran equip, amb molts de jugadors experimentats a la 3ªdivisió i vells coneguts del nostre club com el seu entrenador Dani Mori.
Es un partit en que sense tenir la pressió de jugar-nos res intentarém com en el partit d'anada dificultar el seu joc fent una bona presió i una bona colocació en el camp, i si es posible aprofitar les ocasions que tinguém no será fàcil ja que el Penya disposa de un gran blog en defensa posiblement la seva millor linea.
Per aquest partit en Santi Medina en principi disposará de tota la plantilla que estara molt motivada per fer un bon partit i poder donar una alegria.

PARTITS FÚTBOL BASE CAP DE SETMANA.

JUVENIL B. DISSABTE A LES 16.30 H.
8ªJORNADA. CE FERRERIES - UD.MAHÓN.
Els juvenils b jugarán contra l'Unió coer del nostre grup amb 2 punts, precisament la Unió va ser l'equip que vam guanyar per 1 a 3 a la primera volta, per aixó esperém un partit obert amb dos equips igualats que cercaran la victoria ja que no es juguén res, l'equip maonés es un equip amb majoria de jugadors de primer any.

CADET. DIUMENGE A LES 9.45 H.
4ªJORNADA. CE FERRERIES - MENORCA AT.
Els cadets jugarán contra el Menorca després de descansa en la darrera jornada, l'equip maonés es un bon equip amb jugadors de qualitat i sempre complicat de jugar, será un bon partit entre dos equips que els hi agrada jugar a fútbol, els nostres jugadors están amb ganes després del bon partit que van fer en el camp del Dosa.

INFANTIL A. DIUMENGE A LES 9.30 H.
5ªJORNADA. RTV.BOSCOS - CE FERRERIES.
Els infantils A que tant bon començament de copa estan fent jugarán en el camp del Boscos per intentar continuar a dalt i amb opcions de quedar amb els primers, davant tindrém un dels millors equips que ha guanyat els 3 partits que ha jugat de manera clara amb 11 gols a favor i 1 en contra, tindrém que aprofitar les opcions que tinguém i vigilar los en defensa.

INFANTIL B. DISSABTE A LES 11.00 H.
5ªJORNADA. CE FERRERIES - PENYA ORIENT.
El rival d'aquesta setmana dels infantils b que entrena en Canari es el Penya Orient 7é classificat amb 3 punts, tot i no haver començat be no será un rival fácil i haurém de fer el nostre joc de donar ho tot i joc ofensiu, els nostres jugadors estan amb ganes de continuar amb aquesta linea de bons resultats.

ALEVI F-7 A. DIUMENGE A LES 10.30 H.
4ªJORNADA. CE FERRERIES - DOSA.
Els alevins A jugarán contra el Dosa un rival que esta amb la mateixa situació que noltros amb 3 punts, en principi ha de ser un partit obert entre dos equips igualats, el punt mes debil del Dosa es la defensa, per lo que haurém d'aprofitar les ocasions que es presentin.

ALEVI F-7 B. DISSABTE A LES 9.30 H.
4ªJORNADA. UD.SEISLAN - FERRERIES ATC.
Els alevins b que entrena en Fredo tenen una dificil sortida en el camp del Seislan segón classificat amb els mateixos punts que noltros, l'equip maonés es un dels millors equips de la categoria i será una bona prova per el nostre equip que ha començat de manera brillant la lliga, els jugadors estan amb ganes de jugar aquest partit i farán el posible per fer un bon partit i conseguir un bon resultat.

BENJAMINS F-8 A. DISSABTE A LES 11.00 H.
2ªJORNADA. CE FERRERIES - PENYA CIUTADELLA.
Aquest dissabte debutén els benjamins A que entrena en Quel Carreras, el rival en aquest primer partit será el Penya Ciutadella que va començar guanyant per 2 a 0 en el primer partit, per lo que es un equip que juga ben organitzat i será un bon rival en aquest primer partit en que els nostres jugadors tenen molta ilusió per aquest debut i intentarán fer el posible per donar una bona imatge i anar aprenent.

BENJAMINS F-8 B. DISSABTE A LES 10.00 H.
2ªJORNADA. MENORCA AT - FERRERIES ATC.
Els benjamins b que entrena en Lito jugarán en el camp del Menorca, un rival complicat dins el seu camp que sempre mostra molta lluita i en el primer partit va empatar en el camp del Penya Ciutadella, després del gran debut aquest partit ja será mes complicat peró els jugadors tenen ganes de continuar amb el bon joc del primer partit.

dimarts, 1 de novembre del 2011

TIAGO SANSALONI VA PRESENTAR LA DIMISSIÓ

Ahir vespre l'entrenador de l'equip juvenil nacional Tiago Sansaloni ens va presentar la seva dimissió, ens va comunicar que no es veia amb forces de continuar dirigint l'equip, i va creure que lo mes oportu era deixar l'equip i que es cerqués un revulsiu.
Desde el club volem agrair tot el seu esforç i ens sap greu el tenir que haver acceptat aquesta decisió.
Desde el club esteim fent feina per trobar un substitut, ja vos anirém informant.