dissabte, 30 de juliol del 2011

TORNEIG ILLA MENORCA. FERRE 3 - ALAIOR 1.




Ahir una altra vegada els nostres joves jugadors van fer un gran partit, en que desde el primer minut fins el darrer no van parar de correr mostrant unes ganes i ilusión encomiables, en que tot l'equip es va mereixer un gran aplaudiment per el seu partit en que va guanyar amb claredat i bon joc a l'Alaior per 3 a 1, tot i disposar de un equip experimentat es van veure superats en tot moment.
Nomes en els primers 5 minuts va començar controlant es partit s'equip alaiorenc, peró prest van agafar es control des partit amb una bona presió de tots els jugadors i sortides molt rápides amb bones combinacions, va fer que començassin a arribar les primeres ocasions del partit després de dues bones jugades per la banda que va fer en Txiqui que per ben poc no van rematar els nostres davanters en Lopez i en Caballo.
En el minut 19 va arribar el primer gol després de una pilota embarullada dins l'area que es va passetjar entre els nostres jugadors va servir perque en Tiago convertis el 1 a 0, que va ser clau perque el nostre equip dominas fins el descans amb facilitat jugant amb molta confiança, hi va haver temps per crear mes ocasions de gol, i en el minut 24 va arribar el 2 a 0, amb un gran xut d'en Caballo de mes de 20 metres un gol que va desbordar l'euforia dels nostres jugadors que veien com el bon joc tenia recompensa, per ben poc no va arribar el tercer gol en dues jugades mes abans del descans.
En el segon temps en Joaquín Andujar va fer 3 canvis perque l'equip continuas jugant amb el bon nivell del primer temps, continuavem tinguent en control des partit, i la nostra defensa molt segura va desbaratar tot es perill visitant, jugant molt be tots ells aixi com la resta d'equip, abans del 3 a 0 hi va haver 3 contres perilloses a favor nostre per haver sentenciat abans que en el minut 21 de la segona part en Joshua transformes un clar penal que li havien comés a ell, amb aquest marcador l'equip va jugar a plaer poguent ampliar el marcador, peró en una de les poques jugades visitants van fer el 3 a 1 a falta de 8 minuts per acabar es partit, tot i la insistencia visitant fins el final, l'equip va estar molt be en es treball defensiu i no van concedir mes que una ocasió.
Ara el proxim partit será en el nostre camp divendres a les 19.30 contra l'Sporting Mahonés de 2ªb, per seguint agafant ritme de competició i arribar en el debut a la lliga el 20 d'agost en plena forma.
Només ens queda felicitar a tot l'equip per el gran partit d'ahir.

FOTOS HOMENATGE 1ER EQUIPS VAN JUGAR ILLA MENORCA.



Ahir tot just abans de començar el partit es va fer l'homenatge en els equips del CE Ferreries i CE Alaior que van jugar es primer partit del torneig Illa de Menorca el 4 d'agost de 1979, també van tenir un obsequi que es la cronica del diari Menorca des partit, per acabar els capitans dels dos equips van fer el saque d'honor el capità del nostre club que era en Toni Pons Riudavets i el capità de l'Alaior Bienvenido Perea.
Tot el public assistent els va premiar amb un aplaudiment.

EN SANTI MEDINA ENTRENARA L'EQUIP DE REGIONAL.

Per aquesta temporada hi ha ganes de fer una bona feina amb un jove equip de regional que serveixi perque els jugadors agafin experiencia per si l'equip de 3ª els necessita, per aixó hem confiat en la serietat de un entrenador com en Santi Medina, l'entrenador ciutadellenc ve amb ganes de fer un treball amb els joves jugadors, lo important será que els jugadors es diverteixin i es pugui anar treballant sense l'exigencia de resultats.
En Santi ja te experiencia a la categoria regional, en que ha entrenat a diversos equips.
Molta sort Santi i benvingut en el Ferre.

divendres, 29 de juliol del 2011

FOTOS ENTREGA TROFEUS. FUTBOL 7 ESTIU 2011.





Ahir vespre a les 20.30 hores es va fer l'entrega de trofeus del campionat de fútbol 7 estiu 2011, hi havia una copa per cada un dels 8 equips participants, tot i que la meitat d'ells no hi tenien representació, aixi com una copa per el maxim golejador i el porter menys goletjat, seguidament de l'entrega es va fer una picada entre els assistents.
El cuadre d'honor ha quedat aixi.
1er Classificat. STEAGUA DE GRIFO.
2ón Classificat. Es Vessuts.
3er Classificat. Xaboleros.
4rt Classificat. Ets Alpitranyus.
5é Classificat. Gent del Bar.
6é Classificat. Fred 13.
7é Classificat. Encara no ho se.
8é Classificat. Escoltes.

Porter menys goletjat: David Martí. Es Vessuts.
Maxim Goletjador: Marc Pons 39 gols. Gent del Bar.

dijous, 28 de juliol del 2011

HOMENATGE EN EL PRIMER EQUIP VA JUGAR ILLA MENORCA EL 1979.


Equip 1979-80.

En el partit de demá del torneig Illa de Menorca que jugarém a les 20.30 contra l'Alaior aprofitarém per fer un homenatge en els equips que van disputar la primera edició l'any 1979, precisament en un partit com el de dema un Ferreries- Alaior que va acabar amb victoria nostre per 0 a 1 en el camp de Los Pinos, el primer gol va ser marcat per un jugador del nostre club aixi, el jugador que va tenir l'honor es en Vicent Vaquer un jugador mallorqui que va jugar en el nostre club durant 4 anys, mentres va estar treballant en el nostre poble.
Es per aixó que juntament amb els dos clubs CE Ferreries i Alaior, juntament amb la associació historica del fútbol menorquí que vam decidir convocar a les 2 plantilles, entrenadors i arbitres d'aquell partit, i abans del partit sortirán enmig del camp per rebre el reconeixement de tots els assistents.
Fins ara s'han disputat un total de 150 partits del torneig Illa de Menorca en el que han marcat 392 gols.
La plantilla que va jugar a Alaior aquell dia 4 d'agost de 1979 va ser:

Entrenador: Antonio Tuduri "Chicha".e.p.d.
Jugadors: Porter: Miguel Allés.

Jugadors camp: Biel Morlà, Llorenç Mercadal "Polo"e.p.d, Josep Rotger, Toni Pons Riudavets,Nito Coll, Vicent Vaquer, Miguel Carreras, Josep Lluís "Espanyol", Tonio Janer, Jaime, Felipe Allés, Matias Sansaloni, Toni Goñalons.

Reserves: Toni Triay, Josep Carreras "Carre", Josep Allés "Canari".

dimecres, 27 de juliol del 2011

PARTIT PRETEMPORADA. SPORTING MAHONÉS 1 - FERRE 0.

Ahir vespre es va jugar el segón partit amistós de la pretemporada, va ser en es camp de l'Sporting Mahonés de 2ªb, era un rival fort amb grans jugadors que ens va guanyar per 1 a 0.
Tot i la gran quantitat de jugadors que debuten en el nostre equip i que encara falta poder conjuntar mes es blog ahir van mostrar una gran imatge contra un equip de superior categoria, en tot moment van plantar cara fent un gran desgast fisic tot l'equip.
El primer temps va començar amb molta intensitat amb l'Sporting que volia imposar la seva superioritat tecnica i fisica fent una gran pressió, peró els nostres jugadors que van estar fantastics en aquest primer temps no es van deixar impresionar i en els primers 45 minuts només ens van crear 1 ocasió clara de gol, mentres les forces ens ho van permetre es va poder contrarrestar les arribades maoneses, la unica nota negativa d'aquesta primera part va ser que en Raúl va tenir que ser substituit per precaució ja que es va fer mal en una acció.
En el segón temps van continuar dificultant el joc de l'Sporting que es veia incapaç de superar la nostra defensa i no va ser fins ben entrat es partit a falta de 20 minuts que es van avançar en una segona jugada després de un rebot, va pesar el que només es va poder disposar de 16 jugadors, i només a la part final amb el cansanci ens van dominar mes, peró hem de treure una nota molt positiva d'aquest partit de preparació i es que els jugadors van demostrar que estan en condicions de lluitar en cada partit.
Ara el següent partit será el divendres amb es partit inaugural del torneig Illa de Menorca a les 20:30 hores contra l'Alaior que vindrá reforçat ja que a darrera hora ha tancat alguns fitxatges d'experiencia.

diumenge, 24 de juliol del 2011

PARTITS PRETEMPORADA PREVISTOS EQUIP 3ªDIVISIÓ.

Per la pretemporada de l'equip de 3ªdivisió hem previst fer bastants partits perque la plantilla es vagi conjuntant, ja que la practica totalitat dels jugadors son nous i per aixó en Joaquín Andujar vol anar fent partits, el primer va ser contra els juvenils de lliga nacional, per aquesta setmana en tenim 2 de previstos el dimarts dia 26 jugarém a Maó en el camp de l'Sporting Mahonés de 2ªb, després divendres arribará l'Alaior per jugar el primer torneig de l'illa de Menorca.
La setmana següent el dia 5 d'agost ens visitará l'Sporting Mahonés, el dia 11 rebrém la visita del Mercadal en el segon partit del torneig Illa de Menorca i després els dies 16 o 17 jugarém la consolació o la gran final de l'Illa de Menorca.
A mes d'aquests 5 partits possiblement en jugarém algun altre que ja vos anirém confirmant.

STEAGUA DE GRIFO CAMPIÓ TORNEIG FÚTBOL 7 ESTIU 2011.

En la passada jornada disputada entre el dijous i divendres que era la 13ª es va proclamar campió a falta de 1 jornada l'equip STEAGUA DE GRIFO que esta compost per joves jugadors algun d'ells forma part del primer equip, enhorabona en els campions.
També volem felicitar a tots els altres equips que hi han participat per haver ofert un entretingut torneig en el que hem vist molts de gols i bon partits.

A PARTIR DEL 1 AGOST OBERT PERIODE INSCRIPCIÓ FÚTBOL BASE.

El periode d'inscripició del fútbol base per la temporada 2011-12 estara obert a partir del dilluns dia 1 d'agost, tots els interessants en apuntar-se podreu passar per les oficines del club per agafar la butlleta de supscripció, estará obert de dilluns a divendres de les 19.00 h, fins les 21.00 hores, desde els mes petits del poliesportiu fins els juvenils B.

FOTO PLANTILLA JUVENIL LLIGA NACIONAL 2011-12.


El passat divendres abans del partit d'entrenament que van fer els juvenils de lliga nacional contra l'equip de 3ªdivisió es va fer la foto oficial de la plantilla juvenil, en ella hi ha tots els jugadors que estan fent la pretemporada entre ells els 5 cadets.

dimarts, 19 de juliol del 2011

DIJOUS 28 A LES 20.00 H. ENTREGA TROFEUS FÚTBOL 7.

El proxim dijous dia 28 es fará l'entrega de trofeus del torneig d'estiu de fútbol 7, es fará una petita picada amb entrega de copes a tots els 8 equips participants.
L'acte es fará baix les oficines del club, en que hi esperém que venguin tots els equips participants.

3ªDIVISIÓ EN MARXA LA PRETEMPORADA 2011-12.


Els jugadors de l'equip de 3ªdivisió van començar amb els entrenaments ahir a les 20.15 hores, amb una xerrada del nou entrenador Joaquín Andujar i la presentació de tots els jugadors, aixi com també dels ajudants en que comptará en Tonio Barber que d'aquesta manera torna en el club i en Canari que l'ajudara en aquests primers dies, el delegat de l'equip será en Ninus.
Després van baixar en es camp per començar a correr amb moltes ganes.
Molta sort a tots en aquesta nova temporada, FORÇA FERRE!!!!.

ELS JUVENIL LLIGA NACIONAL HA COMENÇAT A ENTRENAR.




Ahir capvespre a les 19.00 hores els jugadors de l'equip juvenil lliga nacional estavén citats en el camp per començar a entrenar, amb moltes cares noves per motius d'estudis i també de jugadors que han acabat l'etapa juvenil, el nou entrenador Tiago Sansaloni i el seu ajudant Guel Pons van començar amb una xerrada damunt les 19.20 hores la posada en marxa de la temporada 2011-12 amb la ilusió posada en la permanencia en aquesta quarta temporada consecutiva a Lliga Nacional.
Molta sort a tots i anims amb feina i ganes coseguirém el nostre objectiu.

diumenge, 17 de juliol del 2011

FOTOS CAMPUS 2011.





Aquesta setmana entre dilluns i divendres hi ha hagut el Campus en es camp de Fútbol amb la participació de molts d'al.lots de 5 a 12 anys, que han anat seguint les instruccions dels monitors, de les 18 a les 20 hores cada dia han anat participant en exercicis de perfecció de tecnica i colocació, hi han participat 6 monitors en el Campus d'aquest any.
El divendres quant va acabar van fer una petita festa, en que els hi van donar uns obsequis a cada al.lot que hi ha participat i després com a cloenda final van fer una bereneta amb un ambient molt distes en que els al.lots han disfrutat aquesta setmana.

CALENDARI 3ªDIVISIÓ TEMPORADA 2011-12.

Ahir es va fer el sorteig del calendari de 3ªdivisió en el transcurs de l'assamblea anual de la Federació de les Illes Balears, l'inici de lliga ens ha tocat jugar en el camp del Campos un equip complicat en el seu camp i en el segon partit de lliga ens visitará un debutant a la categoria el Son Ferrer un rival que será de la nostra lliga per evitar el descens, aquests son els partits:


21-08-2011, (Domingo)

TERCERA DIVISION, LIGA .
CAMPOS - FERRERIES "A" CAMPOS 1 -

28-08-2011, (Domingo)

TERCERA DIVISION, LIGA .
FERRERIES "A" - SON FERRER Sant Bartomeu-Ferreries 2 -

04-09-2011, (Domingo)

TERCERA DIVISION, LIGA .
FERRIOLENSE - FERRERIES "A" C.MUN.SON FERRIOL 3 -

11-09-2011, (Domingo)

TERCERA DIVISION, LIGA .
FERRERIES "A" - SAN RAFAEL Sant Bartomeu-Ferreries 4 -

18-09-2011, (Domingo)

TERCERA DIVISION, LIGA.
ALAIOR - FERRERIES "A" Los Pinos-Alaior 5 -

25-09-2011, (Domingo)

TERCERA DIVISION, LIGA.
FERRERIES "A" - COLLERENSE "A" Sant Bartomeu-Ferreries 6 -

02-10-2011, (Domingo)

TERCERA DIVISION, LIGA.
ALCUDIA "A" - FERRERIES "A" ALCUDIA 7 -

09-10-2011, (Domingo)

TERCERA DIVISION, LIGA.
FERRERIES "A" - FELANITX Sant Bartomeu-Ferreries 8 -

12-10-2011, (Miércoles)

TERCERA DIVISION, LIGA.
BINISSALEM "A" - FERRERIES "A" BINISSALEM 9 -

16-10-2011, (Domingo)

TERCERA DIVISION, LIGA.
FERRERIES "A" - CONSTANCIA Sant Bartomeu-Ferreries 10 -

23-10-2011, (Domingo)

TERCERA DIVISION, LIGA.
POBLENSE - FERRERIES "A" SA POBLA1 11 -

30-10-2011, (Domingo)

TERCERA DIVISION, LIGA.
FERRERIES "A" - LLOSETENSE "A" Sant Bartomeu-Ferreries 12 -

06-11-2011, (Domingo)

TERCERA DIVISION, LIGA.
PEÑA DEPORTIVA "A" - FERRERIES "A" SANTA EULARIA DES RIU 13 -

13-11-2011, (Domingo)

TERCERA DIVISION, LIGA.
FERRERIES "A" - MONTUIRI D.AT.B. Sant Bartomeu-Ferreries 14 -

20-11-2011, (Domingo)

TERCERA DIVISION, LIGA.
FERRERIES "A" - SANTANYI Sant Bartomeu-Ferreries 15 -

27-11-2011, (Domingo)

TERCERA DIVISION, LIGA.
MALLORCA "B" - FERRERIES "A" SON BIBILONI 16 -

04-12-2011, (Domingo)

TERCERA DIVISION, LIGA.
FERRERIES "A" - PLATGES DE CALVIA Sant Bartomeu-Ferreries 17 -

18-12-2011, (Domingo)

TERCERA DIVISION, LIGA.
MERCADAL - FERRERIES "A" Sant Martí - Es Mercadal 18 -

08-01-2012, (Domingo)

TERCERA DIVISION, LIGA.
FERRERIES "A" - ESPANYA Sant Bartomeu-Ferreries 19 -

15-01-2012, (Domingo)

TERCERA DIVISION, LIGA.
FERRERIES "A" - CAMPOS Sant Bartomeu-Ferreries 20 -

22-01-2012, (Domingo)

TERCERA DIVISION, LIGA.
SON FERRER - FERRERIES "A" SON FERRER 21 -

29-01-2012, (Domingo)

TERCERA DIVISION, LIGA.
FERRERIES "A" - FERRIOLENSE Sant Bartomeu-Ferreries 22 -

05-02-2012, (Domingo)

TERCERA DIVISION, LIGA.
SAN RAFAEL - FERRERIES "A" SANT RAFEL DE SA CREU 23 -

12-02-2012, (Domingo)

TERCERA DIVISION, LIGA.
FERRERIES "A" - ALAIOR Sant Bartomeu-Ferreries 24 -

19-02-2012, (Domingo)

TERCERA DIVISION, LIGA.
COLLERENSE "A" - FERRERIES "A" M.COLL D'EN REBASSA 25 -

26-02-2012, (Domingo)

TERCERA DIVISION, LIGA.
FERRERIES "A" - ALCUDIA "A" Sant Bartomeu-Ferreries 26 -

01-03-2012, (Jueves)

TERCERA DIVISION, LIGA.
FELANITX - FERRERIES "A" FELANITX 27 -

04-03-2012, (Domingo)

TERCERA DIVISION, LIGA.
FERRERIES "A" - BINISSALEM "A" Sant Bartomeu-Ferreries 28 -

11-03-2012, (Domingo)

TERCERA DIVISION, LIGA.
CONSTANCIA - FERRERIES "A" NOU CAMP DE INCA 29 -

18-03-2012, (Domingo)

TERCERA DIVISION, LIGA.
FERRERIES "A" - POBLENSE Sant Bartomeu-Ferreries 30 -

25-03-2012, (Domingo)

TERCERA DIVISION, LIGA.
LLOSETENSE "A" - FERRERIES "A" LLOSETA 31 -

01-04-2012, (Domingo)

TERCERA DIVISION, LIGA.
FERRERIES "A" - PEÑA DEPORTIVA "A" Sant Bartomeu-Ferreries 32 -

15-04-2012, (Domingo)

TERCERA DIVISION, LIGA .
MONTUIRI D.AT.B. - FERRERIES "A" MONTUIRI 33 -

22-04-2012, (Domingo)

TERCERA DIVISION, LIGA.
SANTANYI - FERRERIES "A" SANTANYI 34 -

29-04-2012, (Domingo)

TERCERA DIVISION, LIGA.
FERRERIES "A" - MALLORCA "B" Sant Bartomeu-Ferreries 35 -

01-05-2012, (Martes)

TERCERA DIVISION, LIGA.
PLATGES DE CALVIA - FERRERIES "A" POL.M.MAGALUF 36 -

06-05-2012, (Domingo)

TERCERA DIVISION, LIGA.
FERRERIES "A" - MERCADAL Sant Bartomeu-Ferreries 37 -

13-05-2012, (Domingo)

TERCERA DIVISION, LIGA.
ESPANYA - FERRERIES "A" LLUCMAJOR 38 -

dimecres, 13 de juliol del 2011

DILLUNS 18 COMENCEN A ENTRENAR EQUIP 3ª DIVISIÓ I JUVENIL NACIONAL.

Després de 2 mesos de vacances tornaran els entrenaments a partir de dilluns que ve dels 2 equips de categoria nacional.
El renovat equip de 3ª divisió amb molta gent jove i també molta ilusió i ganes començaran una dura pretemporada per posar-se en forma de cara a la lliga que començará el dia 21 d'agost, aquest dissabte es fará el sorteig del calendari, en Joaquin Andujar vol entrenar 5 dies de dilluns a divendres i jugar un partit amistós el dissabte, per després diumenge donar 1 dia de descans, hi ha previstos jugar partits amistosos a part dels 3 que jugarém del torneig Illa de Menorca.
Desitjam a tots els jugadors molta sort i donam les gracies a tots els jugadors que han confiat amb el nou projecte del nostre club.

Els juvenils de lliga nacional que entrenará en Tiago Sansaloni també te moltes cares noves i moltes ganes de començar la pretemporada que també será a partir del proxim dilluns, en principi hi ha previst entrenar quasi cada dia aixi com també jugar alguns partits amistosos abans del torneig de Sant Bartomeu en que debutarém contra el Rayo Vallecano.

dilluns, 11 de juliol del 2011

EL PORTER DAVID MOLL NOU FITXATGE PER EQUIP 3ªDIVISIÓ.

Avui hem pogut tancar el fitxatge del jove porter de 20 anys David Moll, en David fins ara jugava en el Penya Ciutadella Regional es tracta de un porter amb molta projecció que ve amb moltes ganes de jugar a 3ªdivisió, en David es fill de l'ex porter del nostre club Biel Moll que va jugar entre els anys 1986-89.
Molta sort David i benvingut en el Ferre.

PARTITS TORNEIG ILLA MENORCA 2011.

El passat dissabte en el transcurs de la primera reunió de la temporada dels clubs de categoria nacional, entre d'altres vam planificar el torneig Illa de Menorca 2011, que jugarém els 3 equips de 3ªdivisió, CE Ferreries, CE Mercadal i CE Alaior amb una lligueta de 3 partits en que jugarém contra tots i després el guanyador tindrá ocasió de jugar la gran final contra l'Sporting de 2ªb, també hi haurá una final de consolació.
Els partits van quedar configurats de la següent manera:
Dia 29 de Juliol camp Sant Bartomeu: CE Alaior - CE FERRERIES. 20:30 Hores.
Dia 4 d'Agost camp de Sant Martí: CE Mercadal - CE Alaior. 20:30 Hores.
Dia 11 d'Agost camp de Sant Bartomeu: CE Ferreries - CE Mercadal 20:30 Hores.

Partit consolació: Dia 15 d'agost a les 20:30 Hores.
Gran Final contra Sporting Mahonés Dia 16 d'Agost a les 20:30 Hores.

divendres, 8 de juliol del 2011

DISSABTE 9 A LES 9.30 1ªREUNIÓ DE CLUBS DE CATEGORIA NACIONAL.

Demá dissabte a les 9.30 hores hi ha prevista la primera reunió de la temporada 2011-12 dels clubs de 3ª divisió i l'Sporting Mahonés de 2ªb en es Restaurant es Pouet d'Alaior, en aquesta primera convocatoria tenim que planificar la nova temporada, com son el calendari de lliga, el torneig Illa de Menorca i també el tema del conveni amb ib3, aixi com d'altres subvencions.
En aquesta reunió també es debatra si es tenen que convidar els equips juvenils de lliga nacional.

dissabte, 2 de juliol del 2011

AHIR PRIMERA REUNIÓ ENTRENADOR I JUGADORS 3ª DIVISIÓ.




Ahir vespre a les 20.30 hores en Joaquin Andujar va citar a tota la plantilla de 3ªdivisió, per tenir les primeres impresions i explicar lis en pla d'entrenament que duran a terme abans del començament de la pretemporada previsiblement el dia 18 de juliol, aixi com també els dies d'entrenaments i els treballs que farán fins que comenci la temporada, aixó també va servir perque els jugadors es puguin coneixer en que van mostrar una gran ilusió de començar.

FOTOS TORRADA AMB EQUIP DE 3ª DIVISIÓ.



Ahir després de la reunió que va tenir l'entrenador Joaquín Andujar vam fer una torrada en es camp de fútbol per la plantilla de 3ªdivisió amb els 19 membres que de moment formen la plantilla, va ser una bona ocasió per que la directiva es presenten a tot l'equip i desitjar sort per la propera temporada.
En un bon ambient tots els jugadors van mostrar moltes ganes per que la temporada comenci, ja que es troben molt ilusionats per donar ho tot en cada partit.

IVAN CONTRERAS NOU FITXATGE PER L'EQUIP DE 3ªDIVISIÓ.

Ahir vespre es va confirmar el fitxatge del jugador Ivan Contreras que aquesta darrera temporada ha jugat amb el Villacarlos que ha fet campió de lliga regional, n'Ivan tot i ser un jugador jove, ja te experiencia a la 3ªdivisió ja que va jugar amb l'Sporting Mahonés i te moltes ganes de tornar en aquesta categoria.
Es un jugador que pot jugar de mitja punta peró la seva posició mes habitual es la d'interior per la banda esquerra.
Sort Ivan i benvingut en el Ferre.