dilluns, 28 de febrer del 2011

DESFILADA MODA FERRE 2011 DIA 9 D'ABRIL.

Desde el club vos informam que esteim preparant una nova edició des Moda Ferre que aquest any será el dissabte 9 d'abril, ja tenim confirmada la presencia de na Silvia Petit Piñol que l'any passat ja va presentar, esperám anar informant de novetats per aquest any a mes de la desfilada.
Tenim confirmada la presencia dels tumustram de Ferreries que farán riure una estona als assistens.
A mesura que s'apropi i tinguém mes coses confirmades ja ho anunciarém.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

TERCERA DIVISIÓ.

Classificacio: 11é. PJ: 27. PG: 8. PE: 9. PP: 10. GF: 27. GC: 32. AV: -5. PUNTS: 33.

Golejadors: 7 Gols: Hector Carreras. 4 Gols: Jose Enrich. 3 Gols: David Melià, Robert Pulido i Barto Allés. 2 Gols: Juli. 1 Gol: Kevin Sanchez, Raúl Marqués, Abel Gomila, Lucas Sanchez i Alzina.

JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificacio: 10é. PJ: 25. PG: 9. PE: 6. PP: 10. GF: 29. GC: 29. AV: +0. PUNTS: 33.

Golejadors: 7 Gols: Miguel Caballo. 6 Gols: Jonathan Martinez. 4 Gols: Rubén Ametller. 3 Gols: Clavijo, Txiqui i Martin Pasantes. 1 Gol: Rubén Mascaró, Pepo i Vicent.

REGIONAL PREFERENT. LLIGA.

Classificacio: 8é. PJ: 5. PG: 0. PE: 0. PP: 5. GF: 6. GC: 25. AV: -19. PUNTS: 0.

Golejadors: 4 Gols: Miquel Moll i Angel Allés. 3 Gols: Gerard Fuguet. 2 Gols: Joan Barber "Sanpa" i Lluís Lopez. 1 Gol: Toni Pons, Sarmiento, Hilari i Nacho Seguí.

JUVENILS B: LLIGA.

Classificacio: 11é. PJ: 8. PG: 1. PE: 0. PP: 8. GF: 13. GC: 39. AV:-26. PUNTS 3.

CADETS: LLIGA.

Classificació: 3er. PJ: 18. PG: 11. PE: 3. PP: 4. GF: 62. GC: 24. AV:+38. PUNTS: 36.

INFANTILS A 2on any: LLIGA.

Classificacio: 3er. PJ: 4. PG: 1. PE: 3. PP: 0. GF: 12. GC: 7. AV: +5. PUNTS: 6.

INFANTILS B 1er any: LLIGA.

Classificació: 7é. PJ: 3. PG: 0. PE: 0. PP: 3. GF: 2. GC: 15. AV: -13. PUNTS: 0.

ALEVINS F-11. LLIGA.

Classificació: 3er. PJ: 16. PG: 11. PE: 4. PP: 1. GF: 55. GC: 13. AV:+42. PUNTS: 101.

ALEVINS F-7. LLIGA.

Classificació: 7é. PJ: 17. PG: 7. PE: 1. PP: 9. GF: 47. GC: 56. AV: -9. PUNTS: 89.

BENJAMINS F-8 A. LLIGA.

Classificació: 8é. PJ: 4. PG: 0. PE: 1. PP: 3. GF: 5. GC: 9. AV: -4. PUNTS: 17.

BENJAMINS F-8 B. LLIGA.

Classificació: 2ón. PJ: 4. PG: 2. PE: 0. PP: 2. GF: 13. GC: 11. AV: +2. PUNTS: 22.

diumenge, 27 de febrer del 2011

ALEVINS F-11. DOSA 2 - FERRE 3.

Els alevins f-11 van fer un gran partit ahir en es camp del Dosa que anava primer classificat, ens hi jugavém la opció de poder continuar lluitant per es titol de lliga i els al.lots van demostrar el bon fútbol que saben fer i amb molta lluita i ganes van guanyar un partit emocionant.
Els dos equips van oferir un gran espectacle jugant a s'atac i creant moltes ocasions de gol, primer es van avançar els ciutadellencs peró prest van poder empatar es partit amb un gol de Sergi Bosch, amb el gol vam continuar amb ganes de capgirar es marcador, peró el Dosa que també te un bon equip ens va posar les coses molt complicades dins el seu camp mostrant que es un candidat al titol, en Sergi Bosch va marcar el segon gol que era l'empat i quant es partit estava obert en que la victoria podia caure a qualsevol banda en Tonio Cantero va marcar el 2 a 3 que va produir una gran alegria a tots els jugadors que veien com es colocaven en segona posició, i passi el que passi ningu els llevara sa gran temporada que estan fent.
A part dels bons resultats, mostren una gran entrega en cada partit i ganes d'anar progressant.

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 1 - NORTEÑO 2.




El Norteño ens ha sorprés avui guanyant 1 a 2 al nostre equip, tal i com preveiem ha estat un partit complicat ja que els fornellers son un equip molt incomode de jugar, ha estat un partit igualat en que el resultat just era l'empat ja que el nostre equip a pesar de no fer un gran partit tampoc mereixia perdre ja que no ha estat inferior al Norteño.
Ha estat el tipic derbi jugat amb molt de intensitat i un gran desgast fisic per part dels dos equips, ha sortit molt be el nostre equip dominant la situació i ganes de crear perill, cosa que hem fet en els primers minuts, per la banda en Juli ha creat un parell de centros perillosos i ha estat ja en el minut 9 quant en un corner que ha tocat en Raúl de cap que hem fet el primer gol, semblava que es posava es partit de cara per els nostres jugadors. A partir del gol hem anat controlant la situació i només en un parell de contres hem vist com ens creaven perill peró semblava que es partit era nostre, fins que a poc a poc ens hem anat ficant en el joc de s'equip visitant de pilotes llargues i molt de contacte, la mala sort ha estat que el gol que ha igualat es partit sa produit en es minut 48 del primer temps quant ja arribavém al descans un gol que a la postre ha estat decisiu ja que ha donat molta embrenzida al Norteño per la segona part.
El segon temps ha començat amb es nostre equip volguent conseguir el segon gol, i en es primer quart haguessim pogut posar es partit de cara amb ocasions clares la primera ha estat després de un corner que per ben poc no hem rematat ja que la pilota sa passetjat dins l'area dues o tres vegades, no ha estat l'unica ja que poc després en una jugada per la banda per ben poc no hem rematat, es joc ha tornat caure alla on volia el Norteño, joc embarullat i pilotes llargues, en que ens volien sorprendre a la contra ja que nosaltres teniem es control de sa pilota la major part del temps, es partit sa resolt en una contra perillosa del Norteño que han culminat a 8 minuts del final.
A partir d'aqui hem intentat anar a per s'empat peró no hem tingut gaire opcions ja que es joc tot es temps estava aturat tal i com volia s'equip visitant.
A pesar de la derrota que quolca dia tenia que venir després de 13 partits sense perdre, ha arribat contra es coer, tenim una situació mes que tranquila amb marge sobre el descens.
La setmana que ve jugám dissabte en es camp del segon classificat el Constancia amb ganes de conseguir un bon resultat.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRE 2 - FERRIOLENSE 0.




Avui els juvenils de lliga balear han aconseguit una importantissima i necessitada victoria contra es coer de sa lliga en Ferriolense per 2 a 0 en un partit que hem dominat i haguessim pogut haver guanyat mes ampliament.
Han sortit a per totes els jugadors per sumar els 3 punts, i ja en els primers 10 minuts hem disposat de dues ocasions de gol que no han entrar per sa gran aturada des porter mallorquí, que avui ha estat el millor jugador de llarg del seu equip perque ha evitat una golejada, es partit ha entrat en una fase de nervis en que dominavem la situació peró ens ha costat arribar a porteria, fins el final del primer temps hem disposat de dues arribades en perill, la nostra porteria no ha passat apuros, han fet una gran feina en es migcamp per evitar problemes i no els hem donat opció.
La segona part ha començat amb els nostres jugadors molt posats en es partit sense voler deixar escapar es partit, i ens els primers minuts del segon temps es porter del Ferriolense sa tornat a lluir en un parell de bones intervencions, s'equip continuava apretant i sa justa recompensa ha arribat en el minut 12 de la segona part quant en Caballo ha fet el primer gol que ha desbordat s'alegria a tots els jugadors una bona jugada.
El gol ens ha donat es control i tranquilitat que necessitavém, a partir d'aqui el domini encara ha estat mes clar amb altres arribades amb perill, el segón gol ha arribat a 11 minuts del final en una gran jugada d'en Txiqui, driblant jugadors ha entrat dins s'area i no ha perdonat, era el gol de la tranquilitat. Fins i tot hem fallat un penal que hagués arrodonit es marcador peró no ha fet falta i d'aquesta manera agafam una mica d'aire, la setmana que ve jugarém en es camp de l'Arenal amb ses mateixes ganes de treure un bon resultat que ens allunyi des perill.
ANIMS AL.LOTS AMB AQUESTA LLUITA HO TREUREM ENDAVANT.

JUVENILS B LLIGA. FERRE 1 - ALAIOR 3.

Els juvenils Menorca van fer un partit serio i es van entregar fins es darrer minut tot i la derrota 1 a 3 davant s'Alaior un equip que lluita per es campionat.
Desde es primer minut van sortir molt concentrats i posat ganes per contrarrestar sa qualitat de s'equip contrari que va tenir que lluitar fins els darrers minuts per aconseguir sa victoria.
El domini des partit el duia s'equip visitant que va arribar un parell de vegades que van acabar amb bones intervencions d'en Miquel, no va ser fins es minut 21 que es van avançar, peró els jugadors no van baixar es braços i van continuar lluitant amb ganes de igualar es partit, fins que en el minut 33 vam conseguir es gol de un gran cop de cap en un corner, a partir d'aqui fins el descans es partit va continuar per es mig camp, mentre que els nostres jugadors es gol els va donar ales per intentar sorprendre a s'equip alaiorenc peró es marcador ja no es va moure fins el descans.
El segon temps va començar amb s'equip visitant anant a per sa victoria ja que necessitavén els 3 punts per continuar a dalt, es van trobar amb sa bona feina i disposició del nostre equip dins es camp i no va ser fins en el minut 25 de la segona part que es van avançar, amb es gol ens vam intentar repondre, i es que estavem amb opcions de treure un resultat positiu, i els alaiorencs no ho veien clar fins que en el minut 38 del segon temps van fer el gol de la sentencia, es partit ja no va tenir mes historia fins es final.
Tot i la derrota hem de destacar sa imatge que va donar s'equip posant hi ganes si seguim aixi, ens trobarém amb algun premi.

INFANTILS A. 2ón any. FERRE 5 - UD.MAHÓN 0.




Els infantils A van conseguir una clara victoria contra la Unió per 5 a 0, va ser un partit en que els nostres jugadors es van trobar molt encertats durant tot es partit ja que van jugar amb molta claretat de idees, ja en els primers 15 minuts vam practicar un fútbol vistos amb domini de sa pilota i arribades a sa porteria maonesa, i es que els jugadors de la Unió prou feines van tenir per contenir les nostres arribades i la nostra superioritat tecnica, quant a la part final del primer temps en Xavier Pons ens va avançar semblava dificil que es pogués escapar la victoria.
El segon temps van ser de bon fútbol per els al.lots que entrena en Fredo que van anar conseguint mes gols fins arribar als 5, a més d'altres bones jugades per part de tot s'equip, i d'aquesta manera vam aconseguir la primera victoria peró ens mantenim invictes en els 4 partit que hem jugat i els al.lots van mostrar que es troben amb moltes ganes de donar guerra a sa lliga.
Els gols en aquesta segona part els van marcar, Miquel Febrer, Pau Pons 2 i Joan Coll.
Molt be al.lots continuau amb aquestes ganes i els resultats arribarán.

LLIGA REGIONAL. FERRE 1 - AT.VILLACARLOS 9.



Ahir vam tenir un partit per oblidar amb una dolorosa i clara victoria contra el Villacarlos que va demostrar que es troba enxufat per lluitar per es titol de regional.
Es partit va durar els 22 minuts en que van tardar per marcar el primer gol, després en 6 minuts ens van marcar 2 gols mes que ja van deixar es partit sentenciat amb el 0 a 3, que va fer molt de mal a s'equip que ahir va estar lastrat per sa gran quantital de baixes que tenia.
Ara hem de pensar en recuperar-nos per d'aqui 2 setmanes en que vindrá el Menorca un equip de sa part baixa a veure si podém fer un partit que ens permeti lluitar i plantar cara a s'equip maonés.
El gol la marcat n'Angel Allés.

dissabte, 26 de febrer del 2011

BENJAMINS F-8 B. 1er any. FERRE ATC 5 - SAMI AT 1.

Els benjamins de primer any, han fet un gran partit aquest mati contra el Sami, han guanyat per un clar 5 a 1, els al.lots han estat molt encertats avui en que han sorprés desde el principi a s'equip contrari que no ha pogut frenar les arribades dels nostres jugadors, es d'avui ha estat dels millors partits de sa temporada en que a mes del bon joc i han posat moltes ganes, ha estat una victoria de tot s'equip que ha demostrat que vol fer un bon paper a sa lliga.
Ara ens colocám en una bona posició després d'aquesta victoria.
Els gols han estat marcats per: Marc Febrer 2, Pere Pons, Marcos Marín i Vicente Cedrés.
Molt be al.lots seguiu aixi jugant amb aquestes ganes.

AHIR ES VA FER LA PRIMERA ASSAMBLEA DE LA A.H.F.M.



Ahir es va produir la primera assamblea oficial i posada en marxa de l'associació historica del fútbol menorquí a la seu del nostre club.
Van presidir s'acte els sis socis fundadors de l'associació, el president Joan Mascaró, secretari Paco Perea, vicepresident 1er Mario Wolstein, vicepresident 2ón Mario Delgado, tresorer Angel Rio i vocal Joan Martí.
Van assistir representants d'altres clubs de Menorca i els hi vam explicar la idea de que naixia d'anar treien dues revistes cada any una de resum amb les estadistiques de la darrera temporada i una altra de historica amb radiografies de tots els clubs de cada temporada.
Esperém que es vagin afegint els altres clubs de Menorca que encara no hi están adscrits.

ALEVINS F-7. SANT LLUÍS 1 - FERRE 5.

Els alevins f-7 han aconseguit una bona victoria en es camp del Sant Lluís penultim classificat, els al.lots han estat molt superiors durant tot es partit i ja desde el primer quart sa vist que es partit seria clarament en es nostre favor.
Avui hem pogut fer el joc que mes ens agrada de combinar i crear moltes ocasions de gol, els nostres jugadors avui es divertien dins es camp ja que en defensa no hem passat massa problemes i en atac arribavém clarament.
Els gols els han marcat: David Febrer, Jordi Marin, Tofúl Torrent, Julen Galera i Pere Fraga.

divendres, 25 de febrer del 2011

TERCERA DIVISIÓ. DIUMENGE A LES 16.30 H.

26ªJORNADA. CE FERRERIES - NORTEÑO.
Es diumenge ens esperá un altra derbi vibrant contra el Norteño, un equip necessitat que es troba a 5 punts de la salvació, mentre que els nostres jugadors el podrán jugar amb sa tranquilitat de les 13 jornades sense perdre i que volém continuar aumentant, es partit será complicat ja que s'equip de fornells es un equip molt lluitador que imposa una gran intensitat en els partits pot ser un partit semblant al que vam jugar a Alaior ja que tacticament tenen bastantes semblances, el Norteño vindrá amb la confiança que li va donar sa darrera victoria sa passada jornada, i es que amb els darrers 4 reforços ha configurat un equip competitiu amb gent perillosa en atac.
Per aquest partit tenim la baixa de Paulo per cicle de targetes igual que en David Segui que cumplira el segon partit de sanció i després n'Adan que es va lesionar ahir vespre a s'entrenament i esperém que pugui estar be prest.
En aquest derbi confiam tenir es suport de sa nostra gran afició per aconseguir una victoria que ens donaria la permanencia virtualment.
Es partit d'aquest diumenge l'hem declarat dia des club.

dijous, 24 de febrer del 2011

PRECEDENTS FERRE - NORTEÑO.

Es partit d'aquest diumenge contra el Norteño será la primera vegada que es donará dins la tercera divisió ja que s'equip forneller es debutant a sa categoria, per tant posarém els precedents dels darrers 18 anys a sa lliga regional.

AQUESTS SON ELS PRECEDENTS:

TEMPORADA 1994-95: FERRERIES 2 - NORTEÑO 1. ( Jandro i Serin Janer).
TEMPORADA 1995-96: FERRERIES 6 - NORTEÑO 0. ( Abel, Tiago, Bep Martí, Serín Janer, Nofre i Lito Bosch).
TEMPORADA 1996-97: FERRERIES 2 - NORTEÑO 1. ( Manolo i Lluís Real).
TEMPORADA 1999-00: FERRERIES 7 - NORTEÑO 0. ( Toni Hidalgo 2, Berto 2, Borja Batlle 2 i Josep Carretero).
TEMPORADA 2000-01: FERRERIES 2 - NORTEÑO 1. ( Tonio Barber i Guel Bosch).
TEMPORADA 2001-02: FERRERIES 4 - NORTEÑO 0. ( Nofre i Berto Moll).
TEMPORADA 2002-03: FERRERIES 1 - NORTEÑO 1. ( Tomeu Mola).
TEMPORADA 2003-04: FERRERIES 0 - NORTEÑO 1.
TEMPORADA 2004-05: FERRERIES 1 - NORTEÑO 0. ( Guel Bosch).
TEMPORADA 2005-06: FERRERIES 3 - NORTEÑO 0. ( Isma Vidal i Guel Bosch 2).
TEMPORADA 2006-07: FERRERIES 2 - NORTEÑO 1. ( Guel Bosch i Toni Bagur).
TEMPORADA 2007-08: FERRERIES 3 - NORTEÑO 2. ( Guel Bosch, Xavi Roca i Esteban).
TEMPORADA 2008-09: FERRERIES 3 - NORTEÑO 0. ( Guel Bosch 2 i Juli).

dimecres, 23 de febrer del 2011

JUVENIL LLIGA NACIONAL. DIUMENGE A LES 12.30 H.

25ªJORNADA. CE FERRERIES - FERRIOLENSE.
Partit clau per s'equip juvenil aquest diumenge contra el Ferriolense coer de la classificació el Ferriolense, es un partit en que tenim que sumar els 3 punts ja que son claus per la permanencia peró es partit será de gran dificultat tot i estar despenjat i quasi descendit s'equip mallorqui.
Els jugadors estan concentrats per es partit, el jugarán a totes i esperén que s'afició respongui, tindrém 3 baixes per sancions, en Pere Allés, Pepo Janer i Jonatan, els mallorquins acostumen a rebre molts gols, tindrém que aprofitar les ocasions que es presentin.

LLIGA REGIONAL. DISSABTE A LES 16.30 H.

5ªJORNADA. CE FERRERIES - AT.VILLACARLOS.
Aquesta jornada es presenta complicada per s'equip de regional ja que ens visita el Villacarlos un dels favorits de la competició, s'equip des Castell ve d'empatar amb la Unió, tindrém que fer un bon partit en tots els aspectes per treure un resultat positiu, els jugadors que entrena en Valentin tenen moltes ganes d'aquest partit per donar una alegria a la nostra afició, la setmana passada vam caure per la minima després de fer un partit serio, comptarém amb sa baixa del porter en Joan Troyano que l'han sancionat per dos partits.
Davant tindrém un equip experimentat amb jugadors que han jugat a tercera divisió i que el seu joc es basa en la forma fisica, en que presionen amb intensitat durant tot es partit i davant tenen jugadors de qualitat.

PARTITS FUTBOL BASE. CAP DE SETMANA.

JUVENIL B. DISSABTE A LES 18.30 H.
10ªJORNADA. CE FERRERIES - CE ALAIOR.
Es dissabte jugám contra s'Alaior segon classificat i amb clares aspiracions a lluitar per pujar a lliga nacional, será un partit complicat per es nostre equip que intentara jugar amb sa serietat del darrer partit, en que va plantar cara a l'Sporting Mahonés.

CADETS. DIUMENGE A LES 10.30 H.
19ªJORNADA. SPORTING MAHONÉS - CE FERRERIES.
Els cadets jugarán a Es Migjorn contra l'Sporting cinqué classificat, un equip que ens posara a prova per continuar amb els bons resultats dels darrers partits, els jugadors tenen moltes ganes de defensar aquesta brillant tercera posició en els 3 partits que ens faltes per acabar sa lliga, haurém de jugar concentrats tot es partit.

INFANTILS A. DISSABTE A LES 11.00 H.
4ªJORNADA. CE FERRERIES - UD.MAHÓN.
Es dissabte ens visita la Unió a sa quarta jornada de lliga infantil, es nostre equip intentara guanyar es primer partit davant s'equip maonés que ha perdut els 3 primers partits, no ens podrém fiar ja que es partit no será fácil, es nostre equip ha empatat els 3 primers partits de lliga per lo que continua invicte.

INFANTILS B. DIUMENGE A LES 11.00 H.
4ªJORNADA. UE SAMI - FERRERIES ATC.
Els infantils de primer any juguén aquest diumenge a Ciutadella en es camp del Sami, un equip que ha perdut els 2 partits que ha jugat, es una bona ocasio per es nostre equip per sumar els primers punts, es partit será obert amb dos equips amb ganes de guanyar i fer un bon fútbol.

ALEVINS F-11. DISSABTE A LES 16.00 H.
18ªJORNADA. DOSA CF - CE FERRERIES.
Important partit es que tenen els alevins f-11 en es camp del Dosa primer classificat, els ciutadellencs tenen 8 punts mes que nosaltres peró amb un partit mes, els dos equips necessiten sa victoria per tenir opcions de presionar al Menorca, esperém un gran partit ja que els dos equips practiquen un bon fútbol, el punt mes fort del Dosa es l'atac, ja que compten amb jugadors molt rápids i tecnics.

ALEVINS F-7. DISSABTE A LES 9.30 H.
18ªJORNADA. CCE SANT LLUÍS - CE FERRERIES.
Els alevins f-7 jugarán en es camp del Sant Lluís penultim classificat, els jugadors estan amb ganes després de la bona victoria que van aconseguir en es camp del Villacarlos, tot i la classificassió del nostre rival, hem de jugar lo millor que sabém ja que segur que no ens ho posarán fácil i una nova victoria ens donaria moral per les darreres jornades.

BENJAMINS F-8 A. DIUMENGE A LES 11.30 H.
5ªJORNADA. PENYA CIUTADELLA - CE FERRERIES.
Els benjamins jugarán diumenge en es camp del Penya Ciutadella, els ciutadellens ocupen la setena posició amb 1 punt mes que els nostres, pot ser un bon partit ja que els dos equips es veurán amb opcions de poder lo guanyar i aixó facilitara es joc d'atac, lo mes important es que conseguim fer un bon partit, com el que vam fer a Maó.

BENJAMINS F-8 B. DISSABTE A LES 10.00 H.
5ªJORNADA. FERRERIES ATC - SAMI AT.
Els benjamins de primer any rebrán dissabte en el Sami, un equip que ha començat amb bon peu ja que ocupa la tercera posició, es tracta de un bon equip en atac el seu punt debil es que reben bastants gols, per tant tindrém que estar be en defensa i aprofitar les nostres ocasions, el mes important es que els nostres jugadors disfrutin fent un bon partit i si poden aconseguir la victoria.

dimarts, 22 de febrer del 2011

HA MORT L'EX JUGADOR MARC LLUFRIU ALS 51 ANYS.

Ahir vam rebre una trista noticia, ja que va morir el nostre ex jugador Marc Llufriu de tan sols 51 anys a causa de una malaltia, en Marcos va jugar la temporada 1986-87 en el nostre club a les ordres de Pio en una de les millors i recordades plantilles que van jugar a 3ªdivisió, en els partits que va jugar amb nosaltres va marcar 2 gols.
Desde el club donám es condol a tota la seva familia i que descansi en pau.

dilluns, 21 de febrer del 2011

DIA 1 DE MARÇ CONVOCATORIA IGA MENORCA.

El proxim dimarts dia 1 de març festa de les illes balears, hi ha una nova convocatoria dels island games de preparació per aquest mes de juny, aquesta vegada la seu sera Alaior.
Estan citats a les 15.00 hores, per fer un entrenament i després a les 16.30 hores començar es partit contra s'Alaior de tercera divisió.
En aquesta convocatoria hi ha 28 jugadors convocats, dels quals 4 jugadors son del nostre club, els citats son: Jesús Sastre, Jose Enrich, Barto Allés i Juli Gutierrez.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

TERCERA DIVISIÓ.

Classificacio: 11é. PJ: 26. PG: 8. PE: 9. PP: 9. GF: 26. GC: 30. AV: -4. PUNTS: 33.

Golejadors: 7 Gols: Hector Carreras. 4 Gols: Jose Enrich. 3 Gols: David Melià, Robert Pulido i Barto Allés. 2 Gols: Juli. 1 Gol: Kevin Sanchez, Abel Gomila, Lucas Sanchez i Alzina.

JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificacio: 11é. PJ: 24. PG: 8. PE: 6. PP: 10. GF: 27. GC: 29. AV: -2. PUNTS: 30.

Golejadors: 6 Gols: Miguel Caballo i Jonathan Martinez. 4 Gols: Rubén Ametller. 3 Gols: Clavijo i Martin Pasantes. 2 Gols: Txiqui. 1 Gol: Rubén Mascaró, Pepo i Vicent.

REGIONAL PREFERENT. LLIGA.

Classificacio: 8é. PJ: 4. PG: 0. PE: 0. PP: 4. GF: 5. GC: 14. AV: -9. PUNTS: 0.

Golejadors: 4 Gols: Miquel Moll. 3 Gols: Angel Allés i Gerard Fuguet. 2 Gols: Joan Barber "Sanpa" i Lluís Lopez. 1 Gol: Toni Pons, Sarmiento, Hilari i Nacho Seguí.

JUVENILS B: LLIGA.

Classificacio: 11é. PJ: 8. PG: 1. PE: 0. PP: 7. GF: 12. GC: 36. AV:-24. PUNTS 3.

CADETS: LLIGA.

Classificació: 3er. PJ: 18. PG: 11. PE: 3. PP: 4. GF: 62. GC: 24. AV:+38. PUNTS: 36.

INFANTILS A 2on any: LLIGA.

Classificacio: 5é. PJ: 3. PG: 0. PE: 3. PP: 0. GF: 7. GC: 7. AV: +0. PUNTS: 3.

INFANTILS B 1er any: LLIGA.

Classificació: 7é. PJ: 3. PG: 0. PE: 0. PP: 3. GF: 2. GC: 15. AV: -13. PUNTS: 0.

ALEVINS F-11. LLIGA.

Classificació: 3er. PJ: 15. PG: 10. PE: 4. PP: 1. GF: 52. GC: 11. AV:+41. PUNTS: 94.

ALEVINS F-7. LLIGA.

Classificació: 7é. PJ: 16. PG: 6. PE: 1. PP: 9. GF: 42. GC: 55. AV: -13. PUNTS: 82.

BENJAMINS F-8 A. LLIGA.

Classificació: 8é. PJ: 4. PG: 0. PE: 1. PP: 3. GF: 5. GC: 9. AV: -4. PUNTS: 17.

BENJAMINS F-8 B. LLIGA.

Classificació: 5é. PJ: 3. PG: 1. PE: 0. PP: 2. GF: 8. GC: 10. AV: -2. PUNTS: 15.

diumenge, 20 de febrer del 2011

TERCERA DIVISIÓ. ALAIOR 0 - FERRE 1.





Avui capvespre s'equip de tercera ha conseguit una altra gran victoria en es derbi contra s'Alaior a Los Pinos, i d'aquesta manera continua es gran estat de forma del nostre equip que cada setmana no ens deixa de sorprendre i amb aquesta ja son 13 setmanes sense perdre, cosa que podém calificar de increible i es que amb sa gran feina de Dani Mori ha conseguit fer un blog molt solid en totes les posicions, concedim molt poques ocasions de gol com avui i feim un gran desgast fisic durant tot es partit.
Es partit tal i com preveiem ha estat molt complicat ja que s'equip alaiorenc es un rival molt incomode que batalla totes les pilotes durant els 90 minuts que dura es partit, peró en el primer temps els nostres jugadors han estat superiors controlant molt be es partit i arribant 4 vegades amb perill a sa porteria rival.
Han començat fort els dos equips amb marcatges damunt es jugador sense voler deixar pensar al rival, peró ja prest hem avisat amb un parell d'arribades una de clara per part de n'Hector, també un xut de n'Abel que no ha arribat per poc la ocasió mes clara de la primer part la tinguda en Robert Pulido que no ha tingut sort i sa pilota ha fregat es poste, hem combinat rapid en atac i mereixiem algún gol ja que hem perdonat a s'equip alaiorenc.
A partir de la segona part es partit ha estat mes travat en el migcamp tancant mes les lineas s'equip local cosa que ha dificultat mes les nostres arribades peró en defensa hem estat be, sense passar massa perill només en alguna jugada a pilota aturada i en els darrers 10 minuts en que amb es marcador en contra han anat dalt, mentres nosaltres amb els canvis hem arribat en perill dues vegades fins que ha arribat la jugada del gol en es minut 36 de la segona part en que després de un rebuig de sa defensa de s'Alaior sa pilota ha quedat perqué n'Hector xutes a plaer a porteria conseguint el seu 7 gol, després del gol hem pogut sentenciar es partit amb 2 ocasions molt clares produides per rapides contres dels nostres extrems.
D'aquesta manera hem conseguit aquesta gran victoria en el derbi i ja deixam la permanencia practicament sentenciada, i en el global del partit totalment justa per haver creat moltes mes ocasions clares que s'equip alaiorenc, la setmana que ve ens espera un altre derbi molt disputat contra el Nortenyo que necessita els 3 punts per no quedar despenjat.
UNA VEGADA MES DONÁM L'ENHORABONA A TOTA SA PLANTILLA PER AQUEST FÚTBOL QUE ENS FA DISFRUTAR I QUE CONTINUI AQUESTA INCREIBLE RATXA.

INFANTILS A. UE SAMI 2 - FERRE 2.

Els infantils de segon any que entrena en Fredo han empatat per tercera setmana seguida en la tercera jornada de lliga, la qual cosa es un bon resultat,ja que dos d'aquests empats han estat a fora camp i s'equip esta jugant be complint en totes les lineas.
Es partit ha estat igualat entre dos equips que han demostrat ser molt semblants en tots els aspectes i hem vist un partit obert en que qualsevol dels dos hagués pogut guanyar, s'equip nostre ha mostrat una bona actitud sense donar es partit per perdut i en tot moment hem mostrat la nostra habitual lluita i concentració.
Els gols els han marcat en Paco Porras i Angel Allés.
Anims al.lots continuau aixi que fareu un bon campionat i anireu aprenent per donar es bot a sa categoria cadet.

BENJAMINS F-8 A. 2ón any. UD.SEISLAN 3 - FERRE 2.

Els benjamins A han caigut per la minima en es camp del Seislan 3 a 2, un partit molt obert en que els dos equips han jugat un fútbol ofensiu, tot i la bona classficació de s'equip maonés els nostres jugadors han sortit dispusats a posar-li les coses dificils i fins el final del partit ho hem aconseguit els al.lots podén estar satisfets ja que han fet un partit complert posant hi moltes ganes, presionant al rival i un gran esforç.
Per el nostre equip han marcat en Bosco Barber i Pau Bosch.

CADETS LLIGA. FERRE 3 - MENORCA 0.

Els cadets han confirmat avui es bon moment de forma guanyant de manera clara i bon joc al Menorca que era el sisé classificat.
Durant el primer temps hem dominat es partit peró no hem pogut batre sa porteria maonesa, que en defensa estava ben plantada hem disposat d'alguna ocasió peró no hem marcat i no ha estat fins el segon temps en que hem marcat el primer gol en es minut 3 del segon temps a partir d'aqui ha estat mes fácil ja que amb el marcador a favor hem dominat a plaer trobant mes espais que han ajudat per anar ampliant es marcador i conseguir una bona victoria que ens coloca en una brillant tercera posició passant a la Unió.
El primer gol la marcat en Sergi Mercadal de una gran jugada que li han passat sa pilota de taco i ell ha rematat a porta colocant molt be sa pilota en es pal llarg, el segon gol també ha tingut en Sergi Mercadal que ha culminat una altra bona jugada de toc de tot s'equi i en els darrers minuts en Sergi Meliá ha marcat el definitiu 3 a 0 també de un bon xut.

JUVENIL LLIGA BALEAR. AT.BALEARS 3 - FERRE 0.

Els juvenils de lliga nacional han perdut per 3 a 0 en es camp del Balears, un partit que com preveiem ha estat molt dificil per els nostres jugadors ja que s'equip mallorqui es troba en un bon moment i el gol en es minut 4 ens ha fet mal deixant es partit de cara per es conjunt local.
No hem tingut temps de situar nos gairebé i ja ens hem trobat el primer gol als 4 minuts fet que ha pesat a s'equip que ha intentat refer-se, presionant la sortida del Balears i agafar l'esquena de la defensa, peró ells amb el marcador favorable han quedat ben posicionats cercant la contra, durant gran part del primer temps es partit ha estat igualat, peró novament ens hem trobat amb un gol a 2 minuts del descans que ha estat quasi definitiu.
Encará quedava la segona part per intentar aixecar el resultat, peró ens ha costat molt superar la bona disposició del Balears que amb el marcador de cara anava controlant el joc, els nostres jugadors ho han intentar de totes les maneres peró no hem estat encertats per reduir sa distancia en es marcador, encara ens han marcat el 3 gol, que ha deixat el resultat definitiu de 3 a 0.
Ara hem de pensar amb el decisiu i complicat partit que ens esperá a casa per aconseguir un bon resultat que ens allunyi de les posicions de descens.
Anims al.lots, amb lluita i esforç ho aconseguirém.

LLIGA REGIONAL. SAMI 2 - FERRE 1.

Ahir en es partit que va disputar s'equip en es camp del Sami, va estar molt igualat fins la jugada clau en el minut 44 en que el Sami va marcar el primer gol i ens vam quedar amb 10 jugadors per expulsió des porter Joan Troyano, es va produir es debut amb s'equip de regional del porter suplent en Gregorio Pulido.
Els dos equips es veien amb possibilitat d'aconseguir sa victoria ja que cercaven un futbol mes ofensiu, el nostre equip va sortir amb 3 jugadors ofensius i vam tenir ben controlat en aquest primer temps en que vam disposar d'alguna ocasió peró la mala sort del gol just abans del descans i quedar amb un jugador menys ens van deixar el partit molt dificil per la segona part, peró aixi i tot encara vam poder empatar es partit, quant en el minut 14 d'aquest segon temps n'Hilari va fer s'empat que era un just premi a l'esforç dels jugadors, peró a partir d'aqui el Sami amb la superioritat numerica es va llençar a s'atac i en el minut 30 aconseguia el 2 a 1 que seria el resultat definitiu, d'aqui el final vam cercar el gol de s'empat, peró el Sami va estar ben posicionat i no ho vam poder aconseguir.

ALEVINS F-7. AT VILLACARLOS 2 - FERRE 5.

Els alevins f-7 han aconseguit una clara victoria avui en es camp del Villacarlos per 2 a 5, en un partit que hem dominat desde el principi, els nostres jugadors han dispusat de moltes ocasions de gol i es que s'equip des Castell tot i ser el coer de la classificació ha sortit amb ganes de cercar sa nostra porteria cosa que ha facilitat el nostre joc d'atac i major qualitat.
Avui tot s'equip ha estat molt be, conseguint una victoria que ens donara confiança per aquest final de lliga.
Els golejadors han estat, David Febrer 2, Pere Fraga i Jordi Marin.

dissabte, 19 de febrer del 2011

INFANTILS B. FERRE ATC 1 - MENORCA AT 6.





Avui mati hem vist un partit extrany dels infantils contra el Menorca, ja que el marcador marca una clara victoria visitant, peró el que no ha vist el partit no ha vist la bona primera part que han fet els nostres jugadors en que el resultat al descans era de 0 a 1, i el Menorca ha tret dues pilotes davall sa porteria dels nostres jugadors a mes de dues clares ocasions de gol, han tingut mala sort els jugadors en aquesta primera part en que el partit hagués pogut canviar.
La segona part ha començat amb un gol del Menorca en els 3 minuts que ha romput es partit a partir d'aqui, ja que amb aquest marcador ha estat un dur cop per els jugadors i s'equip visitant ha fet contres perilloses que han anat marcant la diferencia, hem marcat de penal que ha convertit en Toni Pons, en el segon temps hem dispusat de dues ocasions clares un poste i una altra bona aturada del porter.
Ara no passa res hem de pensar que el proxim partit tindrém mes sort davant porteria i anar aprenent, anims al.lots.

dijous, 17 de febrer del 2011

TERCERA DIVISIÓ. DIUMENGE A LES 16.30 HORES.

26ªJORNADA. CE ALAIOR - CE FERRERIES.
Aquesta jornada ens espera un gran derbi en es camp de Los Pinos a Alaior, un partit sempre molt esperat donada la gran rivalitat esportiva que hi ha entre els dos clubs, sera una bona prova per continuar amb s'espectacular ratxa del nostre equip, ja que s'Alaior es un equip molt dificil de jugar i mes dins el seu camp, tenen els mateixos punts que nosaltres 30 i estan fent una temporada molt regular.
Será un partit de molt de ritme ja que els dos equips jugám amb molta intensitat, i en un derbi els dos equips voldrán guanyar es partit, si conseguim fer el joc d'aquests darrers 2 mesos tindrém opcions d'aconseguir la victoria, peró haurém d'estar molt concentrats amb les perilloses contres dels alaiorencs, ja que tenen bons jugadors com en Juanlu que esta en forma.
Per aquest partit tenim les baixes de Jesús Sastre que va ser expulsat en el polemic partit contra el Binissalem en que vam estar molt perjudicats, també la baixa de David Seguí que li han posat 2 partits, i s'entrenador en Dani Mori que també te la sanció de 1 partit per la injusta acta del darrer partit.

JUVENIL LLIGA BALEAR. DIUMENGE A LES 12.00 H.

24ªJORNADA. AT.BALEARES - CE FERRERIES.
Els juvenils de lliga nacional tenen una dificil sortida en es camp del Baleares, un equip que poc a poc ha anat pujant posicions fins a ocupar la quinta posició, per lo que estan virtualment salvats, en canvi per el nostre equip es molt important sumar algun punt, ja que la gran igualtat que hi ha a sa lliga fará que la salvacio sigui mes cara i possiblement necessitarém uns 37-39 punts per salvar-nos.
Els jugadors estan amb moltes ganes de poder treure un bon resultat en es camp de un equip historic, en el partit d'anada es resultat va ser d'empat a 2 gols, en principi podrém comptar amb quasi tota sa plantilla per aquest partit.

LLIGA REGIONAL. DISSABTE A LES 16.00 HORES.

REGIONAL PREFERENT. DISSABTE A LES 16.00 HORES.
4ªJORNADA. UE SAMI - CE FERRERIES.
Els jugadors de s'equip de regional jugarán dissabte en es camp del Sami, un equip que está en fase de construcció i en quant a jugadors es molt semblant al nostre equip, ja que es tracta de una plantilla molt jove de poc mes de 20 anys de mitja, es un bon partit perqué els nostres jugadors es puguin trobar i conseguir puntuar.
Si l'equip consegueix jugar com la segona part del darrer partit contra la Unió segur que podrém conseguir un bon resultat, aquest te que ser un partit igualat.

dimecres, 16 de febrer del 2011

PRECEDENTS ALAIOR - FERRE.

El partit que jugarém diumenge a Alaior, es un dels partits amb mes historia ja que sempre hi ha hagut una gran rivalitat entre els dos clubs, es un camp que sempre ha estat complicat ja que es reduit i els alaiorencs dins ca seva lluiten durant tot es partit, son partits en que pot passar de tot i les estadistiques aixi ho diuen, sobretot lo mes possible es que sigui un partit de pocs gols i esperém que després de molts d'anys poguém tornar a guanyar a Los Pinos.

AQUESTS SON ELS PRECEDENTS:

TEMPORADA 1.983-84: Alaior 0 - Ferreries 0.
TEMPORADA 1.984-85: Alaior 1 - Ferreries 1. ( Toni Gonyalons ).
TEMPORADA 1.985-86: Alaior 1 - Ferreries 2. ( Serra i Tiago ).
TEMPORADA 1.986-87: Alaior 0 - Ferreries 1. ( Carrè ).
TEMPORADA 1.987-88: Alaior 1 - Ferreries 0.
TEMPORADA 1.988-89: Alaior 1 - Ferreries 0.
TEMPORADA 1.989-90: Alaior 3 - Ferreries 0.
TEMPORADA 1.990-91: Alaior 2 - Ferreries 0.
TEMPORADA 1.991-92: Alaior 1 - Ferreries 1. ( Toni Gonyalons ).
TEMPORADA 1.992-93: Alaior 0 - Ferreries 2. ( Toni Gonyalons i Tolo Muñoz ).
TEMPORADA 1.993-94: Alaior 2 - Ferreries 1. ( Josep Carretero ).
TEMPORADA 1.997-98: Alaior 1 - Ferreries 1. ( Lluís Real ).
TEMPORADA 1.998-99: Alaior 3 - Ferreries 0.
TEMPORADA 2.009-10: Alaior 4 - Ferreries 1. ( Castro).

TOTAL: PJ: 14. PG: 3. PE: 4. PP: 7. GF: 10. GC: 20.

PARTITS FÚTBOL BASE CAP DE SETMANA.

CADETS. DIUMENGE A LES 11.00 H.
18ªJORNADA. CE FERRERIES - CD MENORCA.
Ens espera un interessant partit a sa lliga cadet ja que ens visitará el Menorca sisé classificat,un rival dificil de jugar ja que sempre están ben posicionats dins es camp i lluiten tot es partit, será una bona prova per veure la bona evolució dels darrers partits i continuar amb opcions de conseguir la tercera posició que seria la guinda a una gran temporada.

INFANTILS A. DIUMENGE A LES 11.30 H.
3ªJORNADA. UE SAMI - CE FERRERIES.
Els infantils de segon any juguén diumenge en es camp del Sami, un equip dificil de batre dins el seu camp, peró que els nostres jugadors intentarán guanyar, ja que hem començat sa lliga de manera positiva empatant els dos primers partits.
Els jugadors que entrena en Fredo, están amb ganes de quedar en una bona posició a sa lliga i anar aprenent per la temporada que ve fer el bot a la categoria cadet.

INFANTILS B. DISSABTE A LES 11.00 H.
3ªJORNADA. FERRERIES ATC - MENORCA AT.
Els infantils de primer any jugarán dissabte a casa contra el Menorca, un dels candidats a quedar en bona posició a la lliga, per els jugadors que entrena en Quel Carreras será una bona oportunitat de conseguir els primer punts de la lliga, per aixó els jugadors tenen ganes de donar ho tot dins es camp.

ALEVINS F-7. DISSABTE A LES 11.00 H.
17ªJORNADA. AT.VILLACARLOS - CE FERRERIES.
Els al.lots que entrena en Bep Pons jugarán en es camp del Villacarlos darrer classificat, tot i la posició dels jugadors d'Es Castell no ens podrém fiar ja que dins el seu camp intentarán posar nos les coses dificils, el mateix temps pot ser una bona ocasió per fer un bon partit i conseguir una victoria.

BENJAMINS F-8 A. DIUMENGE A LES 10.00 H.
4ªJORNADA. UD.MAHÓN - CE FERRERIES.
Els benjamins de segón any jugarán en es camp de la Unió B segon classificat, es tracta de un bon equip que acostuma a fer molts gols en cada partit peró que també en rebén bastants, tindrém que fer un partit serio en defensa per contenir les arribades de s'equip maonés i aprofitar algunes de les ocasions que tinguém.
El club de la Unió destaca per tenir els dos equips classificats en les dues primeres posicions de la lliga en categoria benjamí.

dimarts, 15 de febrer del 2011

DIA 25 ES PRESENTARÁ ASSOCIACIÓ HISTORIA FÚTBOL MENORCA.

El proxim divendres dia 25 de febrer a les oficines del nostre club es presentará oficialmente l'Associació Historia Fútbol Menorca, que neix amb la idea d'ajuntar a tots els 15 clubs de Menorca per treure tota la historia i estadistica de tots els clubs, en totes les categories, aixi com dels colegis d'arbitres, colegis entrenadors etc...
Aquesta idea va ser impulsada per en Paco Perea, i de moment ja ens hi hem afegit 7 clubs, a mes de un colaborador de cada club que será l'encarregat de treure les dades, esperém treure 2 revistes cada any, una amb un resum de la darrera temporada i una altre de historica, que durá el resum de 3 temporades historiques en cadascuna d'elles.
Els 6 socis fundadors de la associació han estat els següents: Joan Mascaró que será el president, Mario Wolstein Vicepresident, Mario Delgado Vicepresident i portaveu, Secretari/Coordinador Paco Perea, Tesorer Angel Rio i Vocal Joan Martí Febrer.
A partir de la posada en marxa esperém anar recullint noves afiliacions i colaboradors.
Ja ho sabeu la presentació será divendres 25 de febrer a les oficines del nostre club.

dilluns, 14 de febrer del 2011

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

TERCERA DIVISIÓ.

Classificacio: 11é. PJ: 25. PG: 7. PE: 9. PP: 9. GF: 25. GC: 30. AV: -5. PUNTS: 30.

Golejadors: 6 Gols: Hector Carreras. 4 Gols: Jose Enrich. 3 Gols: David Melià, Robert Pulido i Barto Allés. 2 Gols: Juli. 1 Gol: Kevin Sanchez, Abel Gomila, Lucas Sanchez i Alzina.

JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificacio: 9é. PJ: 23. PG: 8. PE: 6. PP: 9. GF: 27. GC: 26. AV: -1. PUNTS: 30.

Golejadors: 6 Gols: Miguel Caballo i Jonathan Martinez. 4 Gols: Rubén Ametller. 3 Gols: Clavijo i Martin Pasantes. 2 Gols: Txiqui. 1 Gol: Rubén Mascaró, Pepo i Vicent.

REGIONAL PREFERENT. LLIGA.

Classificacio: 8é. PJ: 3. PG: 0. PE: 0. PP: 3. GF: 4. GC: 12. AV: -8. PUNTS: 0.

Golejadors: 4 Gols: Miquel Moll. 3 Gols: Angel Allés i Gerard Fuguet. 2 Gols: Joan Barber "Sanpa" i Lluís Lopez. 1 Gol: Toni Pons, Sarmiento i Nacho Seguí.

JUVENILS B: LLIGA.

Classificacio: 11é. PJ: 8. PG: 1. PE: 0. PP: 7. GF: 12. GC: 36. AV:-24. PUNTS 3.

CADETS: LLIGA.

Classificació: 4rt. PJ: 17. PG: 10. PE: 3. PP: 4. GF: 59. GC: 24. AV:+35. PUNTS: 33.

INFANTILS A 2on any: LLIGA.

Classificacio: 5é. PJ: 2. PG: 0. PE: 2. PP: 0. GF: 5. GC: 5. AV: +0. PUNTS: 2.

INFANTILS B 1er any: LLIGA.

Classificació: 7é. PJ: 2. PG: 0. PE: 0. PP: 2. GF: 1. GC: 9. AV: -8. PUNTS: 0.

ALEVINS F-11. LLIGA.

Classificació: 2ón. PJ: 15. PG: 10. PE: 4. PP: 1. GF: 52. GC: 11. AV:+41. PUNTS: 94.

ALEVINS F-7. LLIGA.

Classificació: 7é. PJ: 15. PG: 5. PE: 1. PP: 9. GF: 37. GC: 53. AV: -16. PUNTS: 75.

BENJAMINS F-8 A. LLIGA.

Classificació: 8é. PJ: 3. PG: 0. PE: 1. PP: 2. GF: 3. GC: 6. AV: -3. PUNTS: 13.

BENJAMINS F-8 B. LLIGA.

Classificació: 3er. PJ: 3. PG: 1. PE: 0. PP: 2. GF: 8. GC: 10. AV: -2. PUNTS: 15.

diumenge, 13 de febrer del 2011

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 1 - BINISSALEM 1.




Impresionant i gran partit el que hem viscut aquest capvespre contra el lider Binissalem, en un partit en que ha passat de tot, i sobretot hem de destacar el gran partit del nostre equip que esta en un moment de forma increible i avui per autentica mala sort i un pessim arbitratge no hem aconseguit els 3 punts.
Conscients tots els jugadors de la dificultat del rival que venia amb uns grans nombres, ja que només ha perdut un partit en tota la temporada i que compten amb grans jugadors, teniem que fer un gran partit amb molta concentració i un gran desgast fisic, amb aixó i un poc de sort podriá servir per treure un bon resultat, cosa que ha passat fins el final, en els llargs 97 minuts que ha durat es partit.
Ha sortit enxufat tot s'equip amb ganes de no deixar jugar al Binissalem, amb la mitja i defensa bastant juntes i fent un gran pressing que ha dificultat sa qualitat dels mallorquins i aixi ja en el minut 6 ha arribat el gol, en una gran jugada del recuperat Abel que ha passat a en Robert Pulido que de un bon xut ens ha avançat en el marcador, un gol que ha donat ales a s'equip que ha dominat al rival en aquesta primera part en que hem disposat de 3 ocasions per ampliar el nostre avantatge, el Binissalem s'ha vist sorpres per l'empenta del nostre joc i apenes ens han creat perill.
En el segon temps, tot i que s'equip visitant ha intentat anar guanyant terreny per igualar es partit, no els hem deixat fer el seu joc i fins i tot era el nostre equip que ha dominat quasi tot es temps sense passar massa perill només en un parell de jugades a pilota aturada de les moltes que els ha concedit l'arbitre, fins i tot hem tingut la gran ocasió de fer el segon gol quant en Robert quedava davant es porter i l'han derribat, cosa que ha provocat la expulsió de un jugador del Binissalem, molt de perill ha tornat a crear s'equip en els corners que hem tingut, ja que per ben poc algun d'ells no han acabat en gol i la duresa del fútbol ha arribat quant passaven 4 minuts en transformar el gol de l'empat a pilota aturada i rematant amb la ma, que el linea i arbitre no han vist, i fruit d'aixó ha vingut la expulsió d'en Jesus Sastre que ha estallat amb la injusta jugada, també ens ha expulsat l'entrenador Dani Mori.
Una autentica llastima la victoria que sen's ha escapat despres del gran partit que hem fet i una gran injusticia, a pesar d'aixó tots els jugadors i entrenadors es mereixen la nostra felicitació per aquest partit i donar anims.
La setmana que ve jugarém es derbi a Alaior un partit que segur que será molt disputat i emocionant, en que segur que la nostra gran afició ens acompanyara.
I una setmana mes i van 12 continuam amb aquesta increible ratxa de partits sense perdre que han servit per deixar el descens a 11 punts.

JUVENIL LLIGA BALEAR. FERRE 1 - SP.CIUTAT DE PALMA 1.





Els juvenils de lliga nacional tenien un important partit contra el Ciutat de Palma un rival directe que disposava de un punt mes a la classificació, es partit ha demostrat sa igualdat que hi ha entre el dos equips en que han mostrat ser un equip dificil de jugar amb una bona envergadura.
El partit ha començat molt be per el nostre equip que ja en el minut 4 s'ha avançat amb un gol d'en Jonathan que ha donat molta confiança al nostre joc i hem controlat molt be a la primera part, ja que no ens han creat perill, només un bon xut de falta que ha obligat en David a fer una gran aturada, fruit de la bona disposició dels nostres jugadors i el pressing, hem cercat en alguna jugada sentenciar es partit amb un parell d'arribades, peró el marcador no s'ha mogut ja fins el descans.
A partir de la segona part els jugadors del Ciutat de Palma han sortit mes decidits a nivellar es partit i han presionat molt damunt els nostres jugadors que ha dificultat la sortida a sa contra, ells han arribat en perill un parell de vegades, una ha acabat en es poste, aixó ha estat un avis ja que en el minut 68 han aconseguit el gol de s'empat.
Amb aquest gol hem fet un parell de canvis per intentar conseguir sa victoria, i fins el final del partit els jugadors ho han intentat de totes les maneres peró els jugadors mallorquins estaven ben plantats dins es camp i el marcador ja no s'ha mogut.
Ara ocupám la novená posició amb 30 punts, i la setmana que ve tenim una sortida en que intentarém puntuar a veure si ens apropám a la permanencia.

LLIGA REGIONAL. FERRE 1 - UD.MAHÓN 4.

Ahir es va jugar la tercera jornada de lliga en que teniem un partit complicat contra la Unió un dels clars aspirants a sa lliga i ens va guanyar per 1 a 4 peró en aquesta ocasió els jugadors que entrena en Valentin Regginatto van deixar una bona imatge en varies fases del partit.
Durant es començament de partit ens pensavem que tornaria a ser un partit molt dificil per els nostres jugadors ja que en el minut 8 ens guanyaven per 0 a 2, peró els jugadors no es van rendir i van seguir lluitant dificultant es joc de s'equip contrari i fins el final del primer temps no ens van marcar cap mes gol, en defensa no vam concedir quasi cap mes ocasió mentre que els nostres jugadors van intentar un parell de vegades de retallar distancies amb ocasions clares.
A partir del segon temps es van canviar els papers i durant la primera mitja hora vam fer el millor joc de la temporada en que vam dominar i creant molt de perill a s'equip maonés, va marcar un gol en Miquel Moll que deixava es partit obert i vam tenir un parell d'ocasions clares per empatar es partit, com una arribada de n'Angel que no va entrar per ben poc, i va ser en una contra que van senteniar es partit en el minut 76 un gol que ens va fer mal ja que estavém presionant molt a la Unió, peró van continuar igual amb ganes de marcar algun gol mes, ja que ocasions en vam tenir peró quant passaven 2 minuts ens van marcar el quart gol que deixava el resulat definiiu de 1 a 4, un marcador massa abultat per els merits dels nostres jugadors.
La setmana que ve jugám en es camp del Sami amb ganes de puntuar.

CADETS LLIGA. RTV.BOSCOS 0 - FERRE 4.

Els cadets han aconseguit una comoda victoria avui en es camp del Boscos per 0 a 4, ha estat un partit facil com preveiem ja que s'equip ciutadellenc compta tots els partits amb derrota.
Els jugadors han sortit amb ganes de marcar prest per jugar amb tranquilitat, en un parti que hem dominat tot es temps, i ja en el minut 11 en Carlos Febrer ha marcat el primer gol, els jugadors del Boscos intentaven aturar les nostres jugades en bones combinacions, cosa que han aconseguit fins el final del primer temps en que n'Hector Marqués ha marcat el segon gol que ha deixat es partit sentenciat.
Durant el segon temps els al.lots que entrena en Canari han dispusat de moltes ocasions de gol per haver fet un marcador d'escandol, hem conseguit aprofitar dues ocasions mes fins els quatre gols definitius, en aquesta segona part han marcat en Sergi Mercadal i Sergi Sansaloni.
Amb aquesta victoria tornám a agafar una altra bona ratxa de resultats i joc, que ens deixen a 2 punts de la tercera posició, la setmana que ve tindrém un dificil rival amb el Menorca.

INFANTILS B. SANT LLUÍS 5 - FERRE ATC 1.

Com ja ens pensavem la visita en es camp del lider Sant Lluís seria molt complicada per els nostres jugadors, ja que a mes de tenir bons jugadors l'equip lluisser esta format per jugadors infantils de segon any, cosa que fisicament es nota dins el camp.
En els primers 10 minuts ens van sorprendre amb una sortida molt forta en que ens van marcar 2 gols i deixava es partit encarrilat per s'equip rival, els nostres jugadors van intentar desfer-se del domini que ens estaven fent, i vam estar aguantant fins el descans en que ens van tornar a marcar un gol en un minut psicologic, en el segon temps vam estar mes encertats en defensa i van contenir les perilloses arribades del Sant Lluís, fins que en el darrer minut ens van marcar el definitiu 5 a 1, en Josep Capó va marcar el nostre gol.
Aquest no era el nostre partit, ja que estan mostrant una gran superioritat i la setmana que ve a casa intentarém fer un bon partit i si es possible conseguir un bon resultat.

ALEVINS F-7. FERRE 2 - PENYA CIUTADELLA 7.

En es partit que vam disputar ahir contra el Penya Ciutadella ens vam veure superats per el rival per 2 a 7.
Ja en el primer quart es partit es va posar molt de cara per el Penya amb 3 gols en els primers 12 minuts que van ser un pes molt gros per els nostres jugadors que van intentar reaccionar anant a presionar mes amunt, peró ahir s'equip contrari va fer un gran partit i els hi sortien totes les jugades.
Nosaltres vam poder marcar en dues ocasions amb gols que va marcar en Jordi Moll que van deixar es marcador final de 2 a 7, a mes dels gols que es van marcar encara haguessim pogut marcar mes gols ja que els dos equips vam disposar de mes ocasions els que mes desafortunats vam estar cara porteria son els nostres jugadors.

JUVENILS B. SPORTING MAHONÉS 1 - FERRE 0.

Els juvenils Menorca, van mostrar una bona cara ahir en es partit que van jugar a Es Migjorn contra l'Sporting en que van caure per un ajustat 1 a 0.
Els jugadors que entrena en Nito Torrent van sortir amb ganes de conseguir un resultat positiu i van mostrar una gran concentració durant tot es partit, amb les nostres lineas juntes i una bona presió vam dificular es joc de s'equip maonés que fins el minut 15 de la segona part no va poder marcar, a partir d'aqui fins el final ho vam intentar de totes les maneres peró no ho vam aconseguir, lo mes positiu es que jugant com ahir segur que prest tindrém sa recompensa de conseguir un bon resultat.
ANIMS AL.LOTS SEGUIU AIXI, AMB AQUESTES GANES DE ANAR PROGRESSANT.

BENJAMINS F-8 B. 1er any. PENYA CIUTADELLA 3 - FERRE ATC 0.

Derrota per els benjamins de primer any en la dificil sortida que tenien en el camp del Penya per es resultat de 3 a 0.
Com es preveia ha estat molt dificil es partit ja que s'equip ciutadellenc compta amb bons jugadors, els nostres jugadors han intentat de marcar algun gol, ja que hem disposat d'algunes ocasions per marcar en el trancurs des partit, durant molts minuts estavem en condicions de plantar cara ja que fins el darrer quart no ens han sentenciat es partit fins aconseguir el resultat final de 3 a 0, a pesar que la derrota es justa els nostres jugadors mereixien algun gol, ja que ho han intentat fins el final.
Anims al.lots no passa res de les derrotes també es pot aprendre.

dissabte, 12 de febrer del 2011

INFANTILS A. FERRE 2 - MENORCA 2.

Aquest mati els infantils que entrena en Fredo, han ofert un partit entretingut davant els nostres aficionats en que han empatat a 2 gols contra el Menorca que ha demostrar ser un bon equip, ha estat un resulat que podém considerar just, ja que els dos equips han cercat sa porteria contraria.
El primer temps ha acabat amb empat a 1 gol, perpart nostra ha marcat en Pau Pons, i després en el segon temps en els minut 52 en Pau novament ha marcat el que era 2 a 1, peró a pocs minuts del final ens han empatat.
Un resultat positiu tinguent en compta en rival que teniem avui.

BENJAMINS F-8 A. 2ón any. FERRE 2 - SPORTING MAHONÉS 2.

Els benjamins de segon any ens han ofert un bon partit avui mati contra l'Sporting que ha estat un bon rival, en el primer quart s'ha avançat s'equip maonés peró la nostra reacció ha estat molt bona posant molta empenta, a partir d'aqui han començat a venir ocasions per part dels nostres jugadors, primer hem aconseguit s'empat amb un gol d'en Kevin Pina i ja en el tercer quart ha arribat el 2 a 1 que ha fet en Pere Allés, un gol que ha servit perque els nostres jugadors donassin la volta en es partit i hem tingut unes quantes ocasions clares per sentenciar es partit, peró l'Sporting en una contra ha fet el 2 a 2 definitiu, fins el final hem dominat es partit i d'aquesta manera conseguim un bon punt que donará moral als jugadors que entrena en Vicent.
Endavant al.lots si continuau jugant aixi amb aquestes ganes, anireu sumant punts.

ALEVINS F-11. FERRE 0 - SANT LLUÍS 0.

Partit sense gols el que han jugat aquest mati els alevins f-11 contra el Sant Lluís, un equip molt ben plantat damunt es camp que ens ha dificultat el nostre joc amb uns marcatges molt damunt els nostres jugadors.
Els jugadors ho han intentat durant tot es partit tinguent ocasions clares com una en els darrers minuts que no ha entrat per molt poc, tot s'equip ha fet un gran desgast per desnivellar es marcador peró avui no hem estat afortunats davant sa porteria, a pesar del punt continuam fent una gran temporada en que només hem perdut 1 partit, i els jugadors posant hi ganes durant els 60 minuts.

dijous, 10 de febrer del 2011

TERCERA DIVISIÓ. DIUMENGE A LES 16.30 H.

25ªJORNADA. CE FERRERIES - BINISSALEM.
Aquest diumenge ens esperá un bon partit en el nostre camp amb la visita del lider Binissalem un equip que recorda el de fa 2 tempordes quant van estar a punt de pujar a 2ªb, els mallorquins han demostrat en lo que va de lliga ser el millor equip mostrant una gran solidesa, i que compta amb grans jugadors en totes les posicions entre ells el maxim golejador des grup en Chus amb 16 gols, el partit arriba en un gran moment per els nostres jugadors que també es troben en un gran moment de forma amb 11 partits sense perdre record absolut del nostre club a 3ªdivisió.
Es partit será complicat per els nostres jugadors, ja que el Binissalem es un equip que li agrada tocar sa pilota, cosa que fará que tinguém que fer un gran desgast durant tot es partit per contrarrestar sa qualitat rival, per aixó comptam amb una de les nostres millors armes que es la gran defensa que tenim, gracies també al treball de tot s'equip que está molt ben posicionat dins el camp.
Per aquest partit comptarém amb una important baixa el nostre golejador Héctor que es perd es partit per sanció ja que va veure la quinta targeta a Santa Eulalia.
Amb l'ajuda de la nostra afició la millor de balears segur que posarém les coses dificils en el Binissalem, i seguir ampliant aquesta ratxa de s'equip entrenat per Dani Mori.

PRECEDENTS FERRE - BINISSALEM.

El Binissalem els darrers anys es un dels equips forts de la 3ªbalear, peró aquesta será la quinta vegada que visiten es camp de Sant Bartomeu, ja que no vam coincidir a la nostra epoca deurada dels anys 80 i principis dels 90, en canvi ells es durant els darrers 15 anys que s'han convertit en un classic de la 3ª balear, la temporada passada vam treure un gran resultat contra ells amb victoria per 3 a 0.

AQUESTS SON ELS PRECEDENTS:

TEMPORADA 1.983-84: FERRE 2 - BINISSALEM 1. ( Benejam i Lluís Viroll)
TEMPORADA 1.997-98: FERRE 0 - BINISSALEM 0.
TEMPORADA 1.998-99: FERRE 0 - BINISSALEM 4.
TEMPORADA 2.009-10: FERRE 3 - BINISSALEM 0. ( Guel Bosch i Salido 2).

LLIGA NACIONAL. DIUMENGE A LES 12.00 H.

23ªJORNADA. CE FERRERIES - LA SALLE PALMA.
Aquesta setmana es important per l'equip juvenil ja que es rival la Salle compta amb 1 punts mes que nosaltres, per tant es un rival directe per fugir de la zona de descens, ja que si finalment baixen 5 equips estará molt mes cara la permanencia i en aquests moments disposariém de 2 punts de marge, per lo que els 3 punts son importantissims a mes ja només falten 8 partits per acabar sa lliga, per aquests moments decisius hem anat recuperant a tots els jugadors que hi havia lesionats, i per aquest partit en principi disposarém de tota sa plantilla, només a excepció d'en Xavier que encara no esta llest, els jugadors estan molt concentrats i amb ganes de donar ho tot per aconseguir els punts, el darrer partit que van fer en es camp del lider els hi ha donat confiança a pesar de sa derrota, ja que van plantar cara en tot moment en el Cide lider destacat de sa competició.

REGIONAL LLIGA. DISSABTE A LES 16.30 H.

3ªJORNADA. CE FERRERIES - UD.MAHÓN.
Aquesta será la quarta vegada en lo que va de temporada que jugám contra la Unió que com es preveia ha començat amb força la lliga, la darrera jornada va guanyar en es camp del Migjorn i va colider juntament amb el Penya.
Per el nostre equip es un partit en que no tenim res a perdre, i si conseguim jugar amb intensitat i concentrats perque no podém pensar en donar la sorpresa com vam fer a la primera jornada de copa en que vam empatar dins el seu camp, ara per aixó tindrém que estar molt be peró si una vegada ho vam conseguir pot ser possible, haurém de tancar les perilloses arribades de s'equip maonés que compta amb molts de jugadors experimentats i de qualitat.

dimecres, 9 de febrer del 2011

PARTITS FUTBOL BASE. CAP DE SETMANA.

JUVENILS B. DISSABTE A LES 16.30 H.
8ªJORNADA. SPORTING MAHONÉS - CE FERRERIES.
Els juvenils b juguén aquest dissabte a Es Migjorn contra l'Sporting en una nova jornada de lliga en que els jugadors que entrena en Nito Torrent tenen ganes de girar pagina del darrer partit, i per aixó aforntarán aquest partit amb moltes ganes de poder fer bon partit i si les coses ens surten sumar algun punt, s'equip maonés es seté a la classificació amb 7 punts.

CADETS. DIUMENGE A LES 11.30 H.
17ªJORNADA. RTV.BOSCOS - CE FERRERIES.
Els cadets tenen un partit fácil en teoria, ja que jugarán en es camp del coer el Boscos un equip que compta tots els partits amb derrotes, per tant será una bona opció per seguir presionant a la tercera posició i continuar amb es joc de toc que practiquen els nostres jugadors.

INFANTILS A. DISSABTE A LES 10.00 H.
2ªJORNADA. CE FERRERIES - CD MENORCA.
Aquest dissabte ens esperá un bon partit en la segona jornada de lliga infantil, ja que els al.lots que entrena en Fredo jugarán contra el Menorca que va començar sa lliga amb força conseguint una bona victoria, el nostre equip també va començar amb un punt conseguit a base de bon fútbol i esperén aquest partit amb ganes ja que volén fer un bon paper a sa lliga.

INFANTILS B. DISSABTE A LES 10.30 H.
2ªJORNADA. CCE SANT LLUÍS - FERRERIES ATC.
Els infantils de primer any, tenen partit en es camp del Sant Lluís un equip que va començar amb victoria sa lliga i que ja havien guanyat sa copa de manera clara, el rival d'aquesta setmana per tant es un dels maxims candidats a es titol de lliga, per la qual cosa es un partit en que tenim poc a perdre i podrém afrontár es partit amb moltes ganes de complicar les coses s'equip rival.

ALEVINS F-11. DISSABTE A LES 11.30 H.
16ªJORNADA. CE FERRERIES - CCE SANT LLUÍS.
Els alevins f-11 jugarán en es nostre camp contra el Sant Lluís vuité classificat, en una jornada per continuar amb sa gran temporada que están fent els al.lots que entrena en Martí que la setmana passada van treure un valuós empat des camp del Villacarlos i volen continuar amb opcions de conseguir la primera posició a sa lliga.

ALEVINS F-7. DISSABTE A LES 10.00 H.
16ªJORNADA. CE FERRERIES - PENYA CIUTADELLA.
Aquest dissabte ens visita el Penya Ciutadella segón classificat que encara lluita per es titol de lliga, será aquest una prova dificil per els nostres jugadors que venen de fer un bon partit en es camp de la Unió i segur que voldrán complicar les coses a s'equip ciutadellenc, que es un equip bastant fort en atac ja que han fet prop de 100 gols per lo que els tindrém que vigilar de prop.

BENJAMINS F-8 A. DISSABTE A LES 11.30 H.
3ªJORNADA. CE FERRERIES - SPORTING MAHONÉS.
Els al.lots que entrena en Vicent rebrán aquest dissabte a l'Sporting quart classificat, es un partit en que els nostres jugadors esperén tenir la sort que ens ha faltat en els darrers partits, en que tot i no haver puntuar hem jugat bastant be contra dos rivals complicats.

BENJAMINS F-8 B. DIUMENGE A LES 10.00 H.
3ªJORNADA. EFB PENYA CIUTADELLA - FERRERIES ATC.
Els benjamins de primer any, jugarán en es camp del Penya aquest diumenge en la tercera jornada de lliga, després del gran partit de dissabte passat en que ens vam mostrar molt encertats en atac, esperém que en aquest partit també es pugui oferir un bon joc d'atac, ja que els dos equips sortirán a per sa victoria i es podrá veure un partit molt obert.

dimarts, 8 de febrer del 2011

DIA 28 DE FEBRER SORTEIG DE 2 ENTRADES PER FINAL COPA REI.


Per aquest mes hi ha un interessant sorteig amb els calendaris de suport al fútbol menorqui, si encara no els teniu només valen 2 euros i podreu participar en un sorteig dia 28 de cada mes.
Els calendaris tenen un preu molt economic per els sortejos que es fan, i per aquest mes es tenen que rifar 2 entrades i 2 bitllets!, per anar a sa final de copa del rei el proxim 20 d'abril, amb una gran final entre el Barça i el Madrid.
Encara hi sou a temps de participar-hi, els podeu demanar a les oficines del club o qualsevol directiu ja que ni queden per vendre i segur que aquesta vegada es premi caura en el nostre club.

ELS INFANTILS PARTICIPARÁN A SA MECUP DEL 20 AL 24 D'ABRIL


En un dels tornetjos mes espectaculars que es celebren per setmana santa aquest any del 20 al 24 d'abril, hi haura representació del nostre club amb un equip infantil que será un combinat dels dos equips d'aquesta categoria que tenim en competició, i estará format en principi per 15 jugadors nascuts entre el 97 i 98, aquest torneg que organitza per segon any en Tobal Tuduri entrenador del Penya juvenil que de moment de confirmada una gran participació amb equips de tot el mon, Manchester City, Fundació Samuel Eto'o, R.C.D.Espanyol, R.C.D.Mallorca, F.C.Barcelona, Real Madrid, Liverpool, equips de Brasil entre d'altres.
Per el nostre club será una bona ocasió de poder jugar contra futures figures, una bona experiencia per els nostres jugadors que tenen moltes ganes de jugar aquest torneig, a mes el nostre camp será una de les seus per lo que podrém veure bon fútbol dins el nostre camp.
A mesura que s'apropi l'inici d'aquest torneig vos anirém informant.

dilluns, 7 de febrer del 2011

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

TERCERA DIVISIÓ.

Classificacio: 11é. PJ: 24. PG: 7. PE: 8. PP: 9. GF: 24. GC: 29. AV: -5. PUNTS: 29.

Golejadors: 6 Gols: Hector Carreras. 4 Gols: Jose Enrich. 3 Gols: David Melià i Barto Allés. 2 Gols: Robert Pulido i Juli. 1 Gol: Kevin Sanchez, Abel Gomila, Lucas Sanchez i Alzina.

JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificacio: 8é. PJ: 22. PG: 8. PE: 5. PP: 9. GF: 26. GC: 25. AV: -1. PUNTS: 29.

Golejadors: 6 Gols: Miguel Caballo. 5 Gols: Jonathan Martinez. 4 Gols: Rubén Ametller. 3 Gols: Clavijo i Martin Pasantes. 2 Gols: Txiqui. 1 Gol: Rubén Mascaró, Pepo i Vicent.

REGIONAL PREFERENT. LLIGA.

Classificacio: 8é. PJ: 2. PG: 0. PE: 0. PP: 2. GF: 3. GC: 8. AV: -5. PUNTS: 0.

Golejadors: 3 Gols: Miquel Moll, Angel Allés i Gerard Fuguet. 2 Gols: Joan Barber "Sanpa" i Lluís Lopez. 1 Gol: Toni Pons, Sarmiento i Nacho Seguí.

JUVENILS B: LLIGA.

Classificacio: 11é. PJ: 7. PG: 1. PE: 0. PP: 6. GF: 12. GC: 35. AV:-23. PUNTS 3.

CADETS: LLIGA.

Classificació: 4rt. PJ: 16. PG: 9. PE: 3. PP: 4. GF: 55. GC: 24. AV:+31. PUNTS: 30.

INFANTILS A 2on any: LLIGA.

Classificacio: 4rt. PJ: 1. PG: 0. PE: 1. PP: 0. GF: 3. GC: 3. AV: +0. PUNTS: 1.

INFANTILS B 1er any: LLIGA.

Classificació: 7é. PJ: 1. PG: 0. PE: 0. PP: 1. GF: 0. GC: 4. AV: -4. PUNTS: 0.

ALEVINS F-11. LLIGA.

Classificació: 2ón. PJ: 14. PG: 10. PE: 3. PP: 1. GF: 52. GC: 11. AV:+41. PUNTS: 89.

ALEVINS F-7. LLIGA.

Classificació: 7é. PJ: 14. PG: 5. PE: 1. PP: 8. GF: 35. GC: 46. AV: -11. PUNTS: 71.

BENJAMINS F-8 A. LLIGA.

Classificació: 7é. PJ: 2. PG: 0. PE: 0. PP: 2. GF: 1. GC: 4. AV: -3. PUNTS: 8.

BENJAMINS F-8 B. LLIGA.

Classificació: 3er. PJ: 2. PG: 1. PE: 0. PP: 1. GF: 8. GC: 7. AV: +1. PUNTS: 11.

diumenge, 6 de febrer del 2011

CADETS LLIGA. FERRE 9 - PENYA ORIENT 0.

Partit amb clar domini del nostres jugadors, que avui desde el principi han sortit decidits a sentenciar rápid i ja en el primer quart d'hora el marcador era de 2 a 0, amb gols de Carlos Febrer i Sergi Sansaloni, a partir d'aqui els al.lots que entrena en Canari han jugat a plaer i han anat caient els gols fins a 9, peró haguessin pogut ser molts mes ja que hem tingut infinitats d'ocasions de gol amb mans a mans amb el porter, l'equip ciutadellenc ha baixat prest els braços i ha estat una joguina per el nostre equip, que d'aquesta manera es confirma a la quarta plaça a només 2 punts del tercer classificat.
Els tercer i quart gols han estat marcats per en Martí Coll, després en plena festa de bon joc del nostre equip n'Hector Marqués ha marcat en quint gol en el quart de la segona part, 8 minuts després en Lluís Marqués ha marcat el sisé gol, i en els darrers 10 minuts amb s'equip contrari totalment entregat han caigut 3 gols mes que han marcat, Carlos Febrer, Marti Coll i Hector Marqués.
La setmana que ve visitám l'altre equip debil de la competició el Boscos que ha perdut els 16 partits que ha disputat, a pesar d'aixó no ens hem de confiar i jugar com sabém.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. CIDE 2 - FERRE 1.

Els juvenils de lliga nacional han perdut en es camp del lider Cide per 2 a 1, en que tot i la derrota hem fet un bon partit tenint en compta sa qualitat del rival que dur la directa cap a divisió d'honor.
Els nostres jugadors han fet un partit molt serio avui a Palma i han complicat les coses a s'equip contrari, durant gran part del partit hem estat donant la cara fins i tot hem duit es domini del partit en el primer temps en bastantes fases, i fins el final en que els jugadors del Cide han tingut que demanar l'hora.
Han sortit amb molta concentració els jugadors sabent la dificultat del rival, hem tingut que fer un gran desgast fisic per contrarrestar l'atac mallorquí, en una de les primeres arribades del Cide han conseguit avançar-se, peró 4 minuts després en Martin que avui reapareixia ha fet justicia empatant es partit.
A partir d'aqui els jugadors han controlat es partit fins el descans sense concedir cap ocasió clara, la llastima ha estat tot just començar el segon temps en que ens han marcat el segon gol, que ha donat tranquilitat per esperar mes tancat en el Cide, fins el final de partit ho han intentat de totes les maneres de igualar es partit, peró no hem estat afortunats.
Tot i la derrota els jugadors han d'estar satisfets ja que si jugám aixi, anirém guanyant partits i ens salvarém, i es que avui no hem desentonat en tot es partit, ara hem de pensar en el proxim partit en que ens visitará La Salle un equip que esta en una situació semblant a la nostra i conseguir els 3 punts que posarién a una bona situació a s'equip que entrena en Juan Romero.
ANIMS AL.LOTS, HEU FET UN BON PARTIT TOT I LA DERROTA.

TERCERA DIVISIÓ. SANTA EULALIA 0 - FERRE 0.

En plena forma es troben els jugadors de s'equip de 3ªdivisió, que una altra setmana i van 11!, de imbatibilitat, a pesar que avui es jugava en es camp de tot un equipas com el Santa Eulalia hem pogut empatar a 0 gols després de fer un gran partit molt serio i mostrant la solidesa que ha agafat s'equip.
Avui davant teniem a un equip en forma també que les darreres setmanes havia despertat i s'anava apropant a la zona del play-off, peró davant sa trobat a un equip el nostre que es troba amb gran confiança i amb una gran forma fisica que durant els 90 minuts presiona en el rival complicant es joc i l'arribada en atac, i es que hem de destacar es gran treball defensiu de s'equip que ha fet una gran feina en el migcamp amb la defensa bastant junta, cosa que ha fet que haguém cumplit amb el nostre objectiu de treure un resultat positiu, que ens apropa encara mes a la permanencia i mantinguém aquesta privilegiada 11 posició a 10 punts del descens directe.
En el transcurs del partit a pesar que el Santa Eulalia jugant en el seu camp ha volgut dur el domini de partit hem disposat de les nostres ocasions, com per exemple una de molt clara de n'Hector que han tret gairebé de dins la porteria, a mes d'aquesta també al començament de partit hem arribat un parell de vegades en perill a pesar que un dels punts forts del Santa Eulalia es la solidesa defensiva, peró es que amb la confiança que es troben els jugadors que entrena en Dani Mori que esta fent una gran feina que esta tenint els seus fruits.
Després d'aquest partit ens espera un altra de molt complicat la setmana que ve en el nostre camp contra el lider Binissalem que te un autentic equipas, com ho demostra la unica derrota que dur en tota la lliga, peró segur que amb la forma que esteim els hi posarém les coses dificils, com ho vam fer dins el seu camp en que vam perdre per un ajustat 1 a 0.
UNA VEGADA MES ENHORABONA A TOT S'EQUIP, PER AQUESTA GRAN RATXA.

BENJAMINS F-8 A. 2ón any. AT VILLACARLOS 1 - FERRE 0.

Els benjamins A han perdut en es camp del Villacarlos per 1 a 0, en un partit igualat en lineas generals, no ha estat un partit amb gaire ocasions de gol en que les defenses s'han imposat en els atacants, es camp des Castell com demostra es un camp complicat ja que sempre s'equip local es fa fort dins el seu camp dificultant el joc a s'equip contrari, l'unic gol del partit l'hem marcat nosaltres en una jugada de mala sort, no passa res coses que te el fútbol.
Els jugadors ja estarán pensant en el proxim partit, en que tornarán a jugar amb ganes de fer-ho be, i amb moltes ganes.

dissabte, 5 de febrer del 2011

REGIONAL LLIGA. ST.LLUÍS 5 - FERRE 3.

En es partit que hem disputat en el camp del Sant Lluís de la segona jornada de lliga regional el nostre equip ha perdut per un abultat 5 a 3, en un partit en que al final hem pogut salvar un poc el deseventatge que hem arribat a tenir de 4 a 0.
En els primers minuts de partit el joc ha estat travat amb el Sant Lluís intentant dur el domini de partit i el nostre equip ben posicionat, peró quan ha arribat el primer gol en es minut 28 després ha vingut un domini mes clar de s'equip local que ha ampliat l'avantatge fins el 3 a 0 en que hem arribat al descans.
Tot just començar el segon temps ens han marcat el quart gol que deixava es partit sentenciat, peró poc després n'Angel Allés ha retallat distancies, d'aqui en els minuts finals de partit hem pogut veure un partit que semblava mort i al final han vingut 3 gols mes, un per s'equip local i 2 per en Lluís Lopez que han servit per deixar es marcador final de 5 a 3, en el segon temps hem vist una millora en el nostre joc, peró les errades en defensa ens han sortit molt cares.
Després d'aquest partit rebrém en el nostre camp a un dels favorits la Unió, que será la quarta vegada que hi jugám en lo que va de temporada i esperém que es pugui donar mes la cara que en el darrer partit de copa que ens van guanyar per 0 a 7.

JUVENILS B LLIGA. FERRE 0 - UD.MAHÓN 9.

Partit sense historia el que han jugat avui els juvenils Menorca contra la Unió, amb un marcador que ho diu tot 0 a 9, s'equip maonés ha estat molt superior en el nostre equip, que no ha tingut opció davant un bon equip, a mes hem tingut que patir un resulat dur, que hem d'oblidar lo antes possible, per veure si en el proxim partit podém donar la cara i aconseguir algun punt que ens doni la confiança i ganes que ens falten.

INFANTILS A. 2ón any. SPORTING MAHONÉS 3 - FERRE 3.

Els infantils A, han fet un bon partit avui contra l'Sporting Mahonés un partit que s'ha jugat a Es Migjorn, es partit ha acabat amb empat a 3 gols i com s'esperava ha estat obert amb alternancia en es marcador.
Desde el començament de partit es veia que qualsevol dels dos equips podia marcar i qui prest ha marcat ha estat l'Sporting, els jugadors han intentat rapidament nivellar es marcador fent una bona presió als maonesos, quant mes estavém arribant han vingut 5 minuts en que hem marcat dos gols i ens hem avançat l'autor dels gols ha estat en Pau Pons, peró prest ens han empatat es partit estava molt viu amb jugades interessants, la resta de gols han vingut en el segon temps quant en Pau Pons novament ens ha tornat a avançar, i una vegada mes minuts després han tornat a igualar es partit, d'aqui al final de partit no hem vist mes gols peró els dos equips han intentat guanyar es partit.
Aquest es una bona manera de començar la lliga, en que tot s'equip esta dispost a fer ho lo millor possible i donar ho tot en cada partit.

INFANTILS B. 1er any. FERRE ATC 0 - ALAIOR 4.

Avui ha començat sa lliga per s'equip infantil de primer any, davant teniem a un dels millors equips de sa lliga que ha demostrat la seva qualitat, ja que ens han guanyat per 0 a 4.
Ha estat durant el primer temps en que els nostres jugadors han plantat mes cara a s'equip alaiorenc ja que hem aguantat molt be les rapides embestides que ens feien en aquest primer temps ens han marcat 1 gol, tot i el domini visitant encara ens veiem amb opcions dins el partit, peró dos gols en els primers 10 minuts del segon temps han decantat es partit a favor de s'Alaior que al final ens ha dominat.
Hem de tenir en compta que aixó tot just ha començat i avui ens hem enfrontat a un bon equip, la setmana que ve intentarém sumar els primers punts.

ALEVINS F-11. AT.VILLACARLOS 3 - FERRE 3.

Partit dificil el que hem jugat aquest mati a Es Castell que ha acabat amb empat a 3 gols, i com es preveia el rival ens ha complicat moltissim i hem tingut que fer una gran segona part per remuntar un partit que teniem perdut en el descans per 3 a 0.
Ens han sorpres i molt els jugadors del Villacarlos en els dos primers quarts, jugant amb moltes ganes a mes ens sorprenien arribant a l'atac amb molt de perill i efectius cara a porteria, ens han marcat tres gols, cosa que ens ha obligat a sortir a totes a partir del tercer quart i donar lo millor dins es camp, hem tingut que lluitar molt i posar la nostra qualitat, en Sergi Bosch ha marcat el primer gol que ens ha posat dins el partit, fins que en uns minuts de bon joc del nostre equip en Tonio Cantero ha fet el 3 a 2, aqui ja es veia que podriém igualar es partit peró no ens podiem confiar, finalment en Jesús Martí ha fet el definitiu 3 a 3, fins i tot hem tingut temps per anar a cercar la victoria en els darrers minuts peró finalment no ha arribat, hem d'estar satisfets d'aquest punt que hem aconseguit finalment i ens coloca amb opcions clares d'agafar en el Menorca, ara la temporada será llarga.

ALEVINS F-7. U.D.MAHÓN 3 - FERRE 2.

Els alevins f-7 han perdut per un ajustat 3 a 2 en es camp de la Unió, hem vist ben a prop l'empat, peró un gol dels maonesos a 5 minuts del final ha desfet la igualada.
En el primer quart la Unió ja sa posat davant en es marcador, ja que han sortit amb molta empenta cosa que ha dificultat la nostra sortida, fins i tot han marcat el segon gol que deixava es partit molt dificil per els nostres jugadors, peró una bona sortida en el tercer quart ha permés retallar distancies amb un gol de Jordi Moll, un gol que ens ha posat dins el partit, els jugadors han cregut en les seves possibilitats i en Tofúl Torrent ha fet l'empat, a partir d'aqui semblava que qualsevol dels dos equips es podia fer amb la victoria, i finalment ha caigut cap a Maó.
A pesar de la derrota s'equip ha fet un partit molt correcte.

BENJAMINS F-8 B. 1er any. FERRE ATC 6 - SALLE/SPORTING 4.




Els benjamins que entrena en Capó han ofert un gran partit avui davant la Salle, es resultat 6 a 4, ho diu tot, ja que ha estat un partit en que els dos equips han jugat a s'atac i fins i tot s'haguessin pogut marcat mes gols.
Els al.lots han sortit amb moltes ganes i ja en el primer quart hem aconseguit el primer gol que ha fet Alvaro Borras, els jugadors de la Salle també arribaven en perill a sa nostra porteria, en el segon quart hem aconseguit marcar de nou amb gols de Marc Febrer i Bruno Carreras, en el tercer quart en David Cardona ens ha posat en avantatge de 5 a 3 amb dos gols, ja en el darrer quart en Marc Febrer ha fet un bon gol que ha sentenciat es partit fent el sisé gol.
Una victoria que donará moral en els nostres jugadors per lo que resta de lliga.
ENHORABONA A TOTS ELS JUGADORS PER AQUEST BON PARTIT.

dijous, 3 de febrer del 2011

TERCERA DIVISIÓ. DIUMENGE A LES 12.00 H.

24ªJORNADA. PENYA SANTA EULALIA - CE FERRERIES.
Aquesta setmana ens desplaçam a Eivissa, per jugar en es camp del Santa Eulalia un equip que va recuperant sa forma, i ja esta a 4 punts del play-off, no van començar be la temporada, tot i tenir un gran equip i ara sembla que han posat la directa.
Encara que sembli raro som els dos equips que ens trobam mes en forma, ja que el nostre equip dur 10 partits sense perdre, i tenen ganes de seguir complicant les coses als equips, per aquest partit tenim les baixes confirmades de Adán i Guel Bosch per targetes.
Els jugadors que entrena Dani Mori autentic revulsiu de l'equip, ja que mostren una gran solidesa en cada partit, en que la gran pressió que feim durant tot es camp dificulta el joc a l'equip contrari, per aquest partit tindrém que fer les coses molt be, ja que una minima errada ens pot costar es partit.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. DIUMENGE A LES 12.00 H.

22ªJORNADA. CIDE - CE FERRERIES.
Els juvenils de lliga nacional tenen una nova sortida, en aquesta ocasió en es camp del lider Cide, un equip que es troba en un gran moment de forma i es un clar aspirant a pujar a divisió d'honor.
Per tant es un partit en que els nostres jugadors tenen molt a guanyar i res a perdre, en que la motivació per jugar davant un bon equip fará que els nostres jugadors surtin a totes, amb la clara intenció de posar-li les coses dificils, per aquest partit tenim les baixes confirmades d'en Xavier per lesió i en Clavijo que te 5 targetes, seria un bon pas per sa permanencia es poder puntuar, ja que en una lliga tant igualada en 2 partits es passa de zona tranquila a quasi posicions de descens, esperém que tinguém mes sort que la setmana passada en que sen's va escapar un punt en el darrer minut.

REGIONAL LLIGA. DISSABTE A LES 17.00 H.

2ªJORNADA. CE SANT LLUÍS - CE FERRERIES.
En aquesta jornada s'equip de regional jugará en es camp del Sant Lluís, un equip que va perdre 3 a 1 en es camp del Penya peró deixant una bona imatge, en la fase classificatoria ja ens vam enfrontar a s'equip de Sant Lluís en un partit que va acabar en empat.
Per aquest partit esperém que el nostre equip pugui oferir una bona imatge, i demostrar que a la lliga hi ha ganes de fer un paper digne i donar alguna que altra sorpresa, aquest es el primer partit en molts de dies que jugam contra un equip mes semblant a la nostra qualitat, esperém comptar amb quasi tota sa plantilla per aquest partit, si jugám amb la intensitat que hem jugat en alguns partits tindrém opcions de puntuar, un bon resultat serviria per agafar moral de cara a la competició.

PRECEDENTS SANTA EULALIA - FERRE.

Diumenge tenim un partit molt complicat com ho demostrén les 11 visiten que hem tingut en el seu camp i que encara no hem aconseguit guanyar mai, fins a 4 empats ha tret el nostre club a Eivissa la darrera d'elles va ser la temporada passada precisament, a veure si aquest any es la primera vegada que hi guanyam.

AQUESTS SON ELS PRECEDENTS:

TEMPORADA 1.985-86: SANTA EULALIA 3 - FERRERIES 2. (Carré i Tiago).
TEMPORADA 1.986-87: SANTA EULALIA 2 - FERRERIES 1. (Caimaris).
TEMPORADA 1.987-88: SANTA EULALIA 0 - FERRERIES 0.
TEMPORADA 1.988-89: SANTA EULALIA 0 - FERRERIES 0.
TEMPORADA 1.989-90: SANTA EULALIA 2 - FERRERIES 0.
TEMPORADA 1.990-91: SANTA EULALIA 1 - FERRERIES 1. (Toni Hidalgo).
TEMPORADA 1.991-92: SANTA EULALIA 3 - FERRERIES 2. (Carré i Toni Gonyalons).
TEMPORADA 1.992-93: SANTA EULALIA 2 - FERRERIES 1. (Toni Mercadal).
TEMPORADA 1.997-98: SANTA EULALIA 4 - FERRERIES 2. (Franz i Lluís Real).
TEMPORADA 1.998-99: SANTA EULALIA 1 - FERRERIES 0.
TEMPORADA 2.009-10: SANTA EULALIA 0 - FERRERIES 0.