dijous, 30 de desembre del 2010

DESDE EL CE FERRERIES DESITJAM UN FELIÇ 2011.

Desde el club desitjam a tots els socis i aficionats un feliç 2011, en que almeys tinguém els mateixos exits esportius que la temporada passada, i que hi hagi salut per tothom.
Que els equips de Tercera i Lliga nacional juvenil es mantenguin a les seves categories, i que els equips de prebenjamins a regional, segueixin amb sa feina de formació en que també disfrutin jugant a fútbol.

HI HA BUFANDES DEL CLUB PER 7 EUROS.

Desde el club informam que tenim a la nostra disposició bufandes del Ferre al preu de 7 euros, si les voleu adquirir per fer algun regal, les podeu demanar a les oficines del club o be demanar las a en Tian Torrent a n'aquest numero de telefon 680 268 476.

CE FERRERIES.

dilluns, 27 de desembre del 2010

AVUI COMENCEN ENTRENAMENTS EQUIP DE 3ª.

Després de una setmana de vacances, els jugadors de l'equip de tercera tornarán a entrenar amb normalitat, per començar a preparar els decisius partits de la setmana que ve, el dijous a Son Ferriol i dissabte a Santanyi, tindrán 10 dies per preparar aquests partits amb tota la plantilla disponible, s'entrenador en Dani Mori també ha tornat d'Asturies la seva terra.

Mentrestant l'equip juvenil també entrenara ja amb tota normalitat per preparar es partit del dia 9 de gener en es nostro camp davant la Unión, la setmana passada van entrenar un parell de dies, en que van fer un partidet el passat dijous, amb alguns jugadors del juvenil b i cadets.

dimarts, 21 de desembre del 2010

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

TERCERA DIVISIO.

Classificacio: 15é. PJ: 18. PG: 4. PE: 5. PP: 9. GF: 15. GC: 23. AV: -8. PUNTS: 17.

Golejadors: 3 Gols: Hector Carreras i Jose Enrich. 2 Gols: Robert Pulido i Juli. 1 Gol: Kevin Sanchez, Lucas Sanchez, Barto Allés, David Meliá i Alzina.

JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificacio: 8é. PJ: 17. PG: 6. PE: 5. PP: 6. GF: 17. GC: 18. AV:-1. PUNTS: 23.

Golejadors: 4 Gols: Miguel Caballo. 3 Gols: Jhonatan Martinez. 2 Gols: Clavijo, Txiqui i Rubén Ametller. 1 Gol: Rubén Mascaró, Pepo, Martin Pasantes i Vicent.

REGIONAL PREFERENT. COPA GRUP A.

Classificacio: 4rt. PJ: 4. PG: 0. PE: 1. PP: 3. GF: 4. GC: 16. AV: -12. PUNTS: 1.

Golejadors: 3 Gols: Miquel Moll. 2 Gols: Angel Allés i Gerard Fuguet. 1 Gol: Joan Barber "Sanpa", Toni Pons i Nacho Seguí.

JUVENILS B: LLIGA.

Classificacio: 11é. PJ: 2. PG: 0. PE: 0. PP: 2. GF: 7. GC: 10. AV:-3. PUNTS 0.

CADETS: LLIGA.

Classificacio: 4rt. PJ: 11. PG: 6. PE: 2. PP: 3. GF: 38. GC: 17. AV:+21. PUNTS: 20.

INFANTILS A 2on any: COPA.

Classificacio: 3er. PJ: 9. PG: 6. PE: 0. PP: 3. GF: 15. GC: 10. AV: +5. PUNTS: 18.

INFANTILS B 1er any: COPA.

Classificacio: 5é. PJ: 11. PG: 5. PE: 1. PP: 5. GF: 32. GC: 41. AV:-9. PUNTS: 16.

ALEVINS F-11. LLIGA.

Classificació: 3er. PJ: 9. PG: 6. PE: 2. PP: 1. GF: 31. GC: 7. AV:+24. PUNTS: 56.

ALEVINS F-7. LLIGA.

Classificació: 9é. PJ: 9. PG: 2. PE: 1. PP: 6. GF: 24. GC: 36. AV: -12. PUNTS: 42.

BENJAMINS F-8 A. COPA.

Classificació: 5é. PJ: 8. PG: 4. PE: 2. PP: 2. GF: 21. GC: 19. AV: +2. PUNTS: 46.

BENJAMINS F-8 B. COPA.

Classificació: 5é. PJ: 8. PG: 4. PE: 1. PP: 3. GF: 20. GC: 22. AV: -2. PUNTS: 45.

diumenge, 19 de desembre del 2010

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 3 - ALCUDIA 0.




Gran partit i victoria clara del nostre equip avui davant l'Alcudia en el que possiblement ha estat el partit mes complert de la temporada, el resultat final 3 a 0 que ens treuen de la zona de descens deixant 5 equips darrera, la clau ha estat en la gran primera meitat que hem fet, ens ha donat aquesta nova victoria confirmant el gran final d'any de s'equip que entrena en Dani Mori.
Han començat molt fort els nostres jugadors que en els primers 2 minuts ja han tingut 2 clares ocasions de gol, la primera després de una rapida incursió per la dreta que el porter ha tret ha corner i la segona molt clara ha vingut del mateix corner que hem tret, han estat es primers avisos de un equip que ha seguit insistint amb clar domini des partit encara hi ha hagut una altra ocasió d'en David Seguí que quasi fa un golas de fora de l'area, els jugadors no baixaven els braços davant un entregat Alcudia davant les ganes dels nostres jugadors, i poc després ha arribat es primer gol que ha fet en Lucas que d'aquesta manera s'estrena a Tercera amb el nostre equip, es partit continuava amb sa mateixa tonica amb els nostres jugadors controlant es partit i en un corner ha arribat el 3 a 0 que ha fet en Jose Enrich de cap, un gol que ens ha donat molta tranquilitat peró al mateix temps amb ganes de cercar porteria en alguna contra, hem arribat al descans amb aquest avantatge.
En el segon temps hem sortit a controlar es partit per no passar massa perill i sa veritat es que només ens han tingut una ocasió clara en els darrers 45 minuts, en canvi nosaltres hem fet 3 o 4 contres molt perilloses, i en una d'aquestes ha arribat el 3 a 0 definitiu que ha fet en Robert Pulido de cap, un gol que ha desbordat l'euforia de tot s'equip ja que tenien una victoria contra un rival directe, que ens ha colocat en 15 posició i d'aquesta manera passar les vacances de nadal de manera mes tranquila.
La unica nota negativa des partit ha estat la lesió d'en Lucas que ha tingut que ser substituit en es primer temps i que estava jugant be, com tot l'equip, confiem que no sigui res greu, ja tindra temps de recuperar-se, ara tenim 18 dies fins es proxim partit en es camp del Ferriolense dia 6 de gener.
Ara tot s'equip de Tercera tindrá una merescuda setmana de vacances, fins el proper dia 27 de desembre.
Desde el club els felicitam per aquesta victoria, i desitjam a tots els membres de s'equip unes bones festes de nadal.

CADETS LLIGA. DOSA CF 4 - FERRE 2.

Els cadets han fet un bon partit tot i la derrota en es camp del Dosa, un equip que s'esta mostrant intractable a sa lliga i que el nostre equip ha posat en bastants problemes.
Han començat molt be els al.lots que entrena en Canari que han fet una gran primera part, controlant molt be sa gran qualitat del Dosa, han estat molt ben posicionats damunt es camp fent una bona feina defensiva i arribant en perill a sa porteria contraria, a mes ha tingut fruits es bon treball de tot s'equip ja que ens hem avançat amb dos gols de David Pons en es minut 18, peró poc després ens han empatat cosa que no ha fet que ens descentressim ja que hem continuant amb serietat fins que en el minut 31 ha arribat el segon gol que ha fet en Lluís Marqués, amb aquest avantatge hem arribat al descans.
En el segon temps el Dosa ha sortit amb molta empenta per capgirar es marcador i en 7 minuts entre el 14 i 20 del segón temps han donat sa volta en es marcador, a pesar d'aquest cop els jugadors no s'han anat avall, han estirat ses lineas per anar a per s'empat peró ha estat molt dificil, ja que davant teniem un bon equip que ha jugat molt be en el segon temps i encara ens ha marcat el quart gol, a pesar de seguir insistint no s'ha pogut marcar cap mes gol i els cadets han deixat una bona imatge en es camp del lider, i si continuam donant aquesta bona sensació segur que acabarém en una bona posició.
Ara també s'aturará la competició fins d'aqui 3 setmanes per les festes de nadal.

REGIONAL COPA. FERRE 1 - PENYA CIUTADELLA 5.

En es partit que vam disputar ahir de copa regional no vam tenir cap opció contra el Penya que ens va guanyar 1 a 5, es partit ja es va complicar molt en els primers 20 minuts, ja que ens van marcar 2 gols.
Desde el començament el Penya va sortir amb sa lliço apresa del primer partit de copa, posant molta intensitat en es partit i ens vam veure superats per un bon equip que es juga anar a la final, el nostre jove equip va lluitar per marcar algun gol, peró els ciutadellencs van estar molt be i no vam tenir opció d'entrar en es partit, no passa res ja que seguirém lluitant per que els jugadors agafin ritme a sa competició i donar alguna sorpresa.
En el segon temps vam anar aguantant una bona estona el joc rápid visitant perque el marcador no fos mes abultat fins i tot vam marcar es gol de s'honor que va fer en Miquel Moll peró en els darrers minuts de partit ens van marcar un parell de gols mes deixant es marcador final de 1 a 5, hi quedén 2 partits de copa en que intentarém competir lo millor que puguin.

JUVENILS B LLIGA. PENYA CIUTADELLA 6 - FERRE 4.

Espectacular partit el que han disputat avui capvespre els juvenils Menorca en es camp del Penya Ciutadella en un partit en que hi ha hagut fins a 10 gols, amb els dos equips jugant a s'atac, hem de dir que avui les davanteres han estat molt encertades ja que cada ocasió acabava en gol, tot i la derrota el nostre equip ha fet un acceptable partit.
Es partit ha tingut moltes alternancies en es marcador cosa que ha fet que la gent hagi disfrutat d'aquest espectacle, ja en el minut 6 ha arribat es primer gol del Penya, en el minut 14 ha vingut s'empat amb un gol de Angel Rios, i poc després en uns bons minuts del nostre equip en Francesc Alles ha fet el segon gol que ens posava en avantatge, peró poc després ha vingut es gol de s'empat del Penya, es partit estava molt obert i qualsevol dels dos equips podia marcar, en es minut 28 ens hem tornat a avançar amb un gol d'en Carlos Rodriguez, semblava que a partit d'aqui podriem controlar mes es partit i ha estat quant el Penya ens ha sorprés amb uns bons darrers 10 minuts del primer temps capgirant es marcador amb 3 gols colocant un espectacular 5 a 3 en el descans.
Tot just en el començament del segon temps en Francesc Alles de penal ha posat es 5 a 4, un gol que ens ha donat molta confiança per afrontar el segon temps i empatar es partit, hem intentat apretar a dalt i dur es control del partit, el Penya esperava sortir a la contra per sentenciar es partit, i quant quedaven 10 minuts per el final en que es partit estava entre s'empat o el Penya sentenciava es partit en una contra, ha passat aixó, ens han marcat el definitiu 6 a 4.
El nostre equip tot i la derrota, cada setmana va mostrant una millor cara i si els jugadors continuen lluitant aixi, els resultats no tardarán en arribar.

ALEVINS F-11. MERCADAL 0 - FERRE 6.

Gran partit dels alevins f-11 avui a Es Mercadal amb una clara victoria per 0 a 6, en un partit que ja hem decantat al nostre favor en es primer quart, quant hem sortit decidits a fer un bon partit i presionant en es rival desde dalt cosa que ha fet que recuperassim sa pilota prest i després aprofitant la nostra rapidesa i qualitat hem anat marcant els gols, i d'aquesta manera tornar a aconseguir una victoria clara que ens confirma a sa 3ªposició de la classificació.
Ara sembla que ens els darrers partits hem oblidat sa derrota a Alaior i hem recuperat el nostre joc, esteim convençuts que els al.lots farán una gran temporada si segueixen amb aquestes ganes.
Els golejadors han estat: Sergi Bosch, Leo Pons, Jesús Martí, Tonio Cantero, Pere Enrich i Juan Caballo.
Enhorabona a tot s'equip per aquesta nova victoria.

ALEVINS F-7. UD.SEISLAN 4 - FERRE 0.

Els alevins f-7 han perdut avui 4 a 0 en es camp del Seislan, un partit en que s'equip contrari ha estat molt encertat, s'equip maonés ha fet un gran partit possiblement el millor de sa temporada, els nostres jugadors ho han intentat durant tot es partit peró avui no hem tingut el dia, hem tingut les nostres opcions per haver marcat algun gol. A pesar de la derrota els al.lots ho han donat tot dins es camp, peró no passa res per el resultat ja que en el fútbol a vegades les coses no sempre surten i lo important es anar aprenent, ja arribarán els resultats.

BENJAMINS F-8 A. 2ón any. MERCADAL 2 - FERRE 4.

Els benjamins A han aconseguit una nova victoria avui en es camp del Mercadal en un partit entretingut que ha acabat 2 a 4, i d'aquesta manera els nostres jugadors confirmen la bona temporada que estan fent.
El d'avui no ha estat un partit fácil ja que davant hem tingut un equip que ha venut molt cara la derrota, peró les ganes que han posat els al.lots i jugades de merit que han fet en els gols, en que s'ha vist un bon espectacle.
Els gols han estat marcats per: Kevin Pina, Pere Alles, Pau Bosch i Bosco Barber.
Desde el club felicitam a tot s'equip per aquesta temporada que estan fent.

dissabte, 18 de desembre del 2010

JUVENIL LLIGA NACIONAL. MENORCA 2 - FERRE 1.

Partit molt disputat avui en es derbi contra el Menorca, amb resultat de 2 a 1, en un partit que fins es darrer minut hem insistit per conseguir s'empat, peró avui no hem pogut, els jugadors han fet un gran desgast davant un equip molt batallador també i quasi hem remuntat un partit que s'havia posat molt complicat amb un 2 a 0 en contra,en Martin Pasantes ha reduit distancies en es minut 70 de partit.
Es partit ha començat tal i com es preveia amb un Menorca presionant molt de sortida amb ganes d'aprofitar la seva rápidesa per sorprendre al nostre equip, hem de dir que hem treballat molt be en defensa en aquests primers minuts desbaratant les ocasions locals, i ha estat en es minut 37 quant ha arribat es primer gol local, el nostre equip ha corregut molt durant es primer temps també amb ganes de recuperar sa pilota i dur es control de partit, amb 1 a 0 ha acabat un intens primer temps.
En el segon temps hem sortit disposats a igualar es partit fent novament un gran desgast mostrant es gran caracter d'aquest equip, que cada partit demostra peró el Menorca ens ha marcat el segon gol, i quant mes dificil semblava els jugadors s'han recuperat marcant es gol i presionant fins es final de partit en que hem tingut la opció d'haver treu un punt.
Ara els jugadors també tindrán fins dia 9 de gener un merescut parentesi a la competició, i fent un balanç molt positiu d'aquesta primera part de lliga en que sembla que tenim l'objectiu ben encaminat, peró quedarán 13 partits en que tindrém que donar lo millor de noltros per assolir sa permanencia.

INFANTILS B. 1er any. FERRE ATC 1 - SANT LLUÍS 7.

Els infantils que entrena en Quel Carreras han tingut avui un partit molt complicat contra el lider Sant Lluís, els visitants han guanyat per 1 a 7.
Els nostres jugadors tot i el resultat han fet una bona primera part dificultant es joc en el Sant Lluís i posant los en algun problema, ja que en els primers 35 minuts hem estat en tot moment dins es partit i ha estat a partit del segon temps que han ampliat es marcador fent valer sa superioritat fisica i mes gran envergadura dels seus jugadors, ja que compten amb bastants de jugadors de segon any.
El resultat ha estat massa dur per els nostres jugadors ja que han lluitat molt durant tot es partit, el gol del nostre equip l'ha marcat en Toni Pons, ara els al.lots ja pensarán en es proper partit d'aqui unes setmanes per poder continuar a sa zona tranquila i aprendre d'aquests partits per anar aprenent.

BENJAMINS F-8 B. 1er any. FERRE ATC 0 - MENORCA AT 3.

Els benjamins b han perdut avui davant el lider per 0 a 3, el Menorca ha demostrat ser el millor equip de la categoria, els nostres jugadors han posat moltes ganes de fer un bon partit, i en tot moment han mostrat una bona cara tot i la derrota, hem disposat d'algunes ocasions per haver marcat algun gol, ara tindrém un parentesis de 3 setmanes fins que torni sa competició després de les festes de nadal.
Anims al.lots no passa res continuau jugant amb aquestes ganes.

divendres, 17 de desembre del 2010

PRECEDENTS FERRERIES - ALCUDIA.

Aquesta será la quinta vegada que ens visitará l'Alcudia en el nostre camp amb un balanç de 2 victories i 2 empats, confiem que continuin els resultats positius.

AQUESTS SON ELS PRECEDENTS:

TEMPORADA 1987-88: FERRERIES 3 - ALCUDIA 0. (Abascal, Pau Wamba i Miquel Viroll).
TEMPORADA 1988-89: FERRERIES 0 - ALCUDIA 0.
TEMPORADA 1990-91: FERRERIES 4 - ALCUDIA 1. (Miquel Viroll 2 i Toni Goñalons 2).
TEMPORADA 2009-10: FERRERIES 0 - ALCUDIA 0.

TERCERA DIVISIÓ. DIUMENGE A LES 16.30 H.

18ªJORNADA. CE FERRERIES - ALCUDIA.
En la darrera jornada de s'any ens esperá un rival de la nostra lliga l'Alcudia que compta amb 16 punts, per lo que si aconseguim la victoria els passariem, i agafariem tranquilitat per aforntar la segona volta.
El rival tot i la mala situació te mes qualitat del que diu la classificació, per lo que tindrém que fer un bon partit i seguir amb la dinamica de lluita i serietat dels darrers partits en que l'equip de mica en mica ha anat sumant punts i la darrera victoria des Mercadal ha de servir com a punt d'inflexió per anar cap amunt, l'equip mallorqui ha perdut part de la plantilla de la temporada passada en que van fer un gran campionat peró pot ser mes perillos donada la situació que tenen, esteim convençuts que si jugám com ho feim els darrers partits tindrém moltes opcions de que els punts quedin a casa, per aixó hem d'anar al camp a animar el nostre equip per ser el jugador numero 12.

dimecres, 15 de desembre del 2010

JUVENIL LLIGA NACIONAL. DISSABTE A LES 16.30 H.

17ªJORNADA. CD MENORCA - CE FERRERIES.
En els juvenils A els esperá un altra derbi aquesta vegada en es camp del Menorca un bon equip que está fent una gran temporada de debut a categoria nacional ja que están en 8ª posició i 2 punts menys que nosaltres.
En el partit d'anada ja vam veure que es un equip fisicament fort que dificulta es joc en es rival, i ha estat un dels millors equips que van passar per el nostre camp, haurém de jugar lo millor que sabém per poder treure un resultat positiu, la darrera victoria davant el lider ens donará confiança en el nostre joc i ens fara creure en les nostres possibilitats, els nostres jugadors esperén aquest partit amb ganes per el fet del rival i volén tancar s'any de la millor manera possible una victoria que ens donaria molta tranquilitat per la resta de lliga.

REGIONAL COPA. DISSABTE A LES 16.30 H.

4ªJORNADA. CE FERRERIES -PENYA CIUTADELLA.
Comença sa segona volta de copa regional en aquest complicat grup que ens ha tocat, ens visita el Penya que compta amb 5 punts empatat amb el Villacarlos i que no pot cedir per anar a sa final, cosa que voldrán aprofitar els nostres jugadors amb sa tranquilitat de no tenir sa pressió dels punts per posar les coses dificils com ja vam fer en es primer partit quant vam aconseguir empatar en el seu camp, ara tindrém que fer un gran desgast per contrarrestar sa qualitat del Penya que a pesar de ser un equip jove encara están en fase de formació i han demostrat la seva valuá les darreres temporades.

PARTITS FUTBOL BASE. CAP DE SETMANA.

JUVENILS B. DISSABTE A LES 18.30 H.
2ªJORNADA. PENYA CIUTADELLA - CE FERRERIES.
Els juvenils jugarán dissabte a Ciutadella contra el Penya b, un equip com el nostre que també tenen sa feina de formar jugadors per s'equip de lliga nacional, i que en el primer partit van puntuar en es camp de l'Sporting finalista de copa, per tant ens trobarém amb un bon equip amb molts de jugadors de primer any també, els nostres jugadors tot i la derrota del primer partit están amb ganes ja que van fer un gran partit davant el Menorca, intentarém treure algun punt.

CADETS. DIUMENGE A LES 11.30 H.
11ªJORNADA. DOSA CF - CE FERRERIES.
Partit complicat el que tenen el cadets en es camp del DOSA lider indiscutible amb 10 victories quasi totes amb golejades, es tracta de un equip que te quasi tots els jugadors de segon any, tots ells de gran qualitat que ens dificultarán molt les coses, peró en es futbol tot es possible ja que diumenge ens va guanyar un equip que només duia 4 punts i semblava guanyariem fácil, per tant els nostres jugadors jugarám amb tota sa ilusió de donar la sorpresa i sobretot fer un bon partit.

INFANTILS B. DISSABTE A LES 10.00 H.
11ªJORNADA. FERRERIES ATC - CCE SANT LLUÍS.
Els infantils de primer any rebrán sa visita del lider Sant Lluís, un equip que ja te garantida practicament sa primera posició de copa, será una bona ocasió per el nostre equip de veure sa progressió dels darrers partits, ja que davant tindrém es millor equip que compta amb jugadors de segon any, els al.lots sense cap pressió intentarán posar les coses dificils al lider.

ALEVINS F-11. DISSABTE A LES 11.30 H.
10ªJORNADA. CE MERCADAL - CE FERRERIES.
Els alevins f-11 que entrena en Martí jugarán a Es Mercadal sa darrera jornada de s'any, els mercadelencs son novens amb 36 punts, peró dins el seu camp segur que será un rival complicat, com ho va ser s'Alaior i tindrém que fer el nostre joc amb les ganes de sempre per continuar a dalt amb opcions, ara lo mes important es fer un bon partit i disfrutar en es camp per damunt de tot.

ALEVINS F-7. DISSABTE A LES 11.00 H.
10ªJORNADA. UD.SEISLAN - CE FERRERIES.
Els alevins f-7 jugarán a Maó contra el Seislan un equip en una situació molt semblant a la nostra, per tant será un partit que tindrém les nostres opcions ja que presumiblement será un partit obert amb els dos equips jugant a s'atac i ganes de fer un bon fútbol.

BENJAMINS F-8 A. DISSABTE A LES 10.00 H.
9ªJORNADA. CE MERCADAL - CE FERRERIES.
Els benjamins A jugarán a Es Mercadal penúltim classificat, els nostres jugadors que es troben a mitja tabla fent una bona temporada voldrán fer una altra demostració d'entrega i ganes per aconseguir un altra resultat positiu i continuar amb sa bona marxa en que cada setmana ens sorprenen jugant mes en equip i compenentrats.

BENJAMINS F-8 B. DISSABTE A LES 10.00 H.
9ªJORNADA. FERRERIES ATC - EFB CD MENORCA B.
Aquesta setmana ens visita es lider destacat de sa classificació el Menorca, un equip al que els nostres jugadors volén posar les coses molt dificils i donar la sorpresa ja que es trobén amb moral i ganes després dels bons resultats que están tenint.

dilluns, 13 de desembre del 2010

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.
TERCERA DIVISIO.

Classificacio: 18é. PJ: 17. PG: 3. PE: 5. PP: 9. GF: 12. GC: 23. AV: -11. PUNTS: 14.

Golejadors: 3 Gols: Hector Carreras. 2 Gols: Jose Enrich i Juli. 1 Gol: Kevin Sanchez, Robert Pulido, Barto Allés, David Meliá i Alzina.

JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificacio: 6é. PJ: 16. PG: 6. PE: 5. PP: 5. GF: 16. GC: 16. AV:+0. PUNTS: 23.

Golejadors: 4 Gols: Miguel Caballo. 3 Gols: Jhonatan Martinez. 2 Gols: Clavijo, Txiqui i Rubén Ametller. 1 Gol: Rubén Mascaró,Pepo i Vicent.

REGIONAL PREFERENT. COPA GRUP A.

Classificacio: 4rt. PJ: 3. PG: 0. PE: 1. PP: 2. GF: 3. GC: 11. AV: -8. PUNTS: 1.

Golejadors: 2 Gols: Angel Allés, Gerard Fuguet i Miquel Moll. 1 Gol: Joan Barber "Sanpa", Toni Pons i Nacho Seguí.

JUVENILS B: LLIGA.

Classificacio: 10é. PJ: 1. PG: 0. PE: 0. PP: 1. GF: 3. GC: 4. AV:-1. PUNTS 0.

CADETS: LLIGA.

Classificacio: 4rt. PJ: 10. PG: 6. PE: 2. PP: 2. GF: 36. GC: 13. AV:+23. PUNTS: 20.

INFANTILS A 2on any: COPA.

Classificacio: 3er. PJ: 9. PG: 6. PE: 0. PP: 3. GF: 15. GC: 10. AV: +5. PUNTS: 18.

INFANTILS B 1er any: COPA.

Classificacio: 5é. PJ: 10. PG: 5. PE: 1. PP: 4. GF: 31. GC: 34. AV:-3. PUNTS: 16.

ALEVINS F-11. LLIGA.

Classificació: 3er. PJ: 8. PG: 5. PE: 2. PP: 1. GF: 25. GC: 7. AV:+18. PUNTS: 49.

ALEVINS F-7. LLIGA.

Classificació: 9é. PJ: 8. PG: 2. PE: 1. PP: 5. GF: 24. GC: 32. AV: -8. PUNTS: 38.

BENJAMINS F-8 A. COPA.

Classificació: 6é. PJ: 7. PG: 3. PE: 2. PP: 2. GF: 17. GC: 17. AV: +0. PUNTS: 39.

BENJAMINS F-8 B. COPA.

Classificació: 5é. PJ: 7. PG: 4. PE: 1. PP: 2. GF: 20. GC: 19. AV: +1. PUNTS: 41.

CONVOCATORIA ISLAND GAMES DIMECRES.

Per aquest dimecres hi ha una nova convocatoria de la selecció menorquina de preparació dels Island Games s'estiu que ve, en aquestes reunions periodiques en que es convoquen jugadors de tota Menorca, de 2ªb, 3ª, regional i juvenils, es fa un partit amb l'equip anfitrio dels que juguén a Tercera i aquesta vegada toca a Ferreries, els seleccionadors han convocat 26 jugadors per dia 15 a les 18.30 hores, per fer un escalfament i després a les 20.00 hores jugar un partit amistós contra el nostre equip de 3ªdivisió.
En aquesta cita han convocat 5 jugadors de la nostra plantilla de Tercera: Jesús Sastre, Jose Enrich, David Meliá, Guel Bosch i Juli Gutierrez.

Els altres seleccionats son: CE ALAIOR: Toni Riudavets, Jordi Perea i Aitor Pons.
Penya Ciutadella: David Moll. Penya Juvenil: Ignasi Dalmedo. UD.MAHÓN: Josep Pons, Jordi Seguí i Miguel Angel Coll. CE Mercadal: Vicente Gaimundi, Ernest Llor, Jandro Perez, David Mas i Javier Lacueva. Sporting Mahonés: Omar Hernandez i Miquel Capó. CF Norteño: Tomeu Torrent i Xavi Llor. CD Menorca: Ricard Cloquells. CD Menorca Juvenil: Fabià Sintes i Marc Rovellada. Migjorn: Adán Febrer i Llonga.

diumenge, 12 de desembre del 2010

INFANTILS B 1er any. SAMI AT 1 - FERRE ATC 6.

Espectacular partit dels infantils b en es camp del Sami han guanyat per 1 a 6 en un partit que els nostres jugadors han estat molt superiors fent un fútbol ofensiu, hem sortit amb moltes ganes de arribar a porteria i en menys de 10 minuts ja ha arribat es primer de Josep Capó, després del gol hem seguit dominant i creant ocasions i només hem tingut un petit ensurt ja que ens han empatat amb un gol que ens hem fet nosaltres de mala sort, a pesar d'aquest gol hem continuat jugant be i arribant a porteria amb facilitat, quant ha arribat el segon gol que ha fet en Toni Sintes ja ha estat mes fácil i han continuat caient gols fins arribar al defintiu 1 a 6, la resta de golejadors han estat, Toni Pons, Francesc Gomila i Josep Capó 2, amb aquesta victoria ens colocam en 4 posició, després de dur uns partits molts bons de tots els jugadors, que han demostrat moltes ganes i s'han divertit.
Molt be al.lots continuau aixi cada setmana.

REGIONAL COPA. FERRE 2 - AT.VILLACARLOS 5.

Avui s'equip de regional ha disputat sa tercera jornada de copa regional, en que hem rebut la visita del Villacarlos un equip cridat a lluitar per jugar la final de copa i avui ho ha demostrat ja que ens ha guanyat per 2 a 5, en un partit que els nostres jugadors han lluitat en tot moment peró davant hem tingut un equip amb ofici, que ha fet valer les seves ocasions i mostrant solidesa en defensa.
El nostre jove equip ha posat ganes desde el principi peró els visitants ens han marcat 2 gols en els primers 30 minuts, un marcador que ha pesat molt en el nostre equip, fins el descans hem seguit presionant peró el marcador no s'ha mogut.
Poc després de començar el segon temps el Villacarlos ha fet el tercer gol, cosa que no ha acabat amb les nostres ilusions ja que en Gerard ha fet el 1 a 3 en es minut 56 de partit, peró l'alegria ens ha durat poc ja que un minut després ens han marcat el quart gol que ha estat un cop dur, encara hi ha hagut temps perque en Gerard fes el segon gol, de un equip que ha seguit posant ganes fins el final per intentar fer un altra gol, i quant quedaven 6 minuts ha vingut el definitiu 2 a 5, un resultat massa abultat per el nostre equip, que seguira amb ganes de seguir millorant en els propers partits per donar alguna sorpresa en aquest complicadissim grup, a mes hem perdut potencial ja que 2 jugadors han pujat al primer equip, peró aixó es lo bo que es segueixin rodant per fer el bot.

CADETS LLIGA. FERRE 2 - ALAIOR 3.

Els cadets avui han trencat sa bona ratxa i han perdut davant un combatiu Alaior per 2 a 3, un equip que sembla que els equips de dalt li van millor.
Es partit ha començat molt be per el nostre equip que s'ha avançat amb un gol d'en Carlos Febrer, peró poc després ens han empatat i es partit s'ha tornat imprecis cosa que ha afavorit el joc visitant, prop de la mitja hora de penal ha arribat el segon gol alaiorenc, cosa que ha fet que el nostre equip apretes fins el descans en que hem disposat de ocasions peró no hem estat encertats.
Poc després del començament del segon temps ha arribat el tercer gol visitant, un castig massa dur per com anava el partit peró els nostres jugadors no s'han descomposat, i en el minut 53 en Martí Coll ha fet el 2 a 3 que posava emoció en es partit, a partir d'aqui ha estat un clar domini del nostre equip fins el final del partit en que hem tingut ocasions molt clares per empatar, peró entre el porter visitant i els nostres jugadors no hem pogut marcar.
Aquest resultat no trenca sa bona temporada del nostre equip que la setmana que ve voldrá oblidar ho amb una nova victoria.

JUVENILS B LLIGA. FERRE 3 - MENORCA 4.

Ahir va començar sa competició de lliga juvenil Menorca, amb es debut dels nostres jugadors en es nostro camp davant el Menorca, el partit va ser molt obert amb molts de gols quedant un resultat final de 3 a 4.
Es partit va començar amb força ja que al minut 15 ja s'havien marcat 3 gols, un per el nostre costat de Angel Rios, després el partit va entrat en una fase en que el nostre equip va intentar fer el gol de l'empat peró en una contra ens van el tercer gol, peró el nostre equip no va baixar els braços i en el minut 27 en Francesc Allés escurçava distancies novament, i aixi es va arribar al descans.
En el començament de la segona part vam sortir disposats a donar la volta al marcador, peró el Menorca estava molt ben posicionat i ens dificultava l'atac i en el minut 25 de la segona part va arribar el gol de l'empat, que va ser un autentic golás de mig camp que va transformar en Luis Garcia de falta un gol de crack que era la recompensa del desgast de tot s'equip.
Es gol ens va donar ales i ens vam tirar envant, presionant amunt amb ganes de aconseguir la victoria i en el darrer minut ens van fer el quart gol, una llastima ja que el nostre equip va fer un partit ben acceptable i almenys mereixia l'empat.

TERCERA DIVISIÓ. MERCADAL 1 - FERRE 2.





Avui en es derbi que hem jugat a Es Mercadal, els nostres jugadors han conseguit una importantissima victoria, de un equip el nostre que comença a recordar el de la temporada passada, i que en les darreres setmanes ha mostrat una gran millora com a blog, mostrant solidesa i sortint amb ganes.
El d'avui no era un partit fácil que davant teniem un gran equip amb bons jugadors que travessen una mala ratxa, peró ja desde el principi s'ha vist que sortiem amb moltes ganes dominant els primers minuts amb 3 arribades amb cert perill, poc després el Mercadal ha començat a igualar es partit arribant amb perill en una ocasió, cosa que ha fet que s'entonassin i han tingut els millors minuts en la darrera fase del primer temps en que han aconseguit el gol en es minut 32, els nostres jugadors han intentat arribar a l'area en un parell d'ocasions fins i tot ens han anulat un gol, peró el marcador ja no s'ha mogut fins el descans, en el global del primer temps hem fet un bon partit tapant molt be les sortides de s'equip local i jugant sa pilota amb rápidesa, peró la sort no ens havia acompanyat en el marcador.
En el començament del segon temps s'equip local ha intentat controlar es partit, tancant se be darrera en els primers minuts, mentrestant els nostres jugadors intentaven controlar sa pilota amb ganes d'aconseguir l'empat prest, peró anaven passant els minuts i no arribava el gol, el Mercadal cercava una contra per sentenciar es partit, peró avui hem tornat a estár molt be defensivament i no els hem donat opcions, les jugades mes perilloses en contra han estat de corner.
En Dani Mori ha fet els canvis a falta de 15-20 minuts per cercar mes fluidesa en atac i poc a poc hem anat tancant al Mercadal dins el seu camp, avisant en un parell d'ocasions i finalment ha arribat la recompensa en es minut 84 amb un gran gol de cap de n'Hector després de un corner, amb aquest gol els nostres jugadors no s'han conformat i han seguit presionant a dalt, peró quant semblava que es partit acabaria en empat ha vingut la jugada decisiva, quant un jugador del Mercadal ha fotut una cosa a Lucas Sanchez quant sortia de l'area i el linier ho ha vist indicant el penal, que ha transformat en David Meliá arrodonint un gran partit del nostre equip amb una victoria que ens te que donar l'empenta per pujar per amunt.
El gol ha desfermant l'euforia de tot s'equip i la gran quantitat d'afionats que han anat a Es Mercadal, i que han confirmat el que veniem veient les darreres setmanes de millora, en que en els darrers 6 partits hem fet 2 victories i 3 empats.
La setmana que ve en el darrer partit de l'any ens visitará un rival directe l'Alcudia, i una victoria seria la millor manera de tancar l'any.
Avui si que hem de donat l'enhorabona a tots els jugadors i tecnics.
FORÇA FERRE!!!

dissabte, 11 de desembre del 2010

JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRE 1 - SAN FRANCISCO 0.

Molt bona victoria de s'equip juvenil avui davant es lider San Francisco per 1 a 0 i que d'aquesta manera s'han retrobat amb sa victoria, fent un gran partit amb molt de desgast fisic i gran serietat defensiva.
Tot i tenir a un gran equip al davant primers destacats amb jugadors de gran envergadura, els nostres jugadors han sortit sense por amb ganes de dominar es partit, presionant a dalt i arribades rápides amb perill, fruit d'aquesta sortida fulgurant en els primers 15 minuts ja hem disposat de 2 ocasions molt clares que no han entrat per ben poc, els jugadors visitants es volien llevar es domini peró el nostre equip avui ha tornat a estár molt be i ha recordat l'equip de sempre que tant bon començament de campionat havia fet, tot i les darreres setmanes els resultats no acompanyassin s'equip sempre ha mostrat el caracter i entrega de sempre.
En el partit d'avui fins i tot hem tingut la mala sort de fallar un penal que hagués arrodonit mes la victoria, i que la hem aconseguida en es minut 2 del segon temps amb un gol d'en Pepo, que ha fet justicia al bon partit que estavem fent, després del gol els mallorquins han estirat les lineas per cercar s'empat, peró el nostre equip avui no ha donat opcions i han estat molt concentrats fins el final del partit, i d'aquesta manera han aconseguit una victoria que els donará molta confiança per el proper partit que será dissabte que ve a Maó per jugar contra el Menorca un equip que els jugadors esperém amb moltes ganes.
Desde el club donam l'enhorabona a tot s'equip per la victoria.

ALEVINS F-11. FERRE 7 - PENYA ORIENT 0.





Gran partit dels alevins f-11 que han guanyat amb contundencia a la Penya Orient per 7 a 0, ha estat un partit sense historia en que els nostres jugadors s'han divertit dins el camp i d'aquesta manera han oblidat es mal dia que van tenir la setmana passada en la derrota a Alaior.
Desde el principi ja han sortit els nostres jugadors amb ganes de marcar, i quant ha arribat en primer gol en es minut 12, ja no hi hagut partit donada la superioritat dels nostres jugadors, en que han fet novament una gran demostració de la qualitat que tenen, i han demostrat que tenen ganes de seguir donant alegries a la nostra afició, en que cada partit que juguén fan un fútbol brillant.
La setmana que ve jugarém es darrer partit de s'any en es camp de Sant Martí a Es Mercadal en que intentarém acabar s'any de la millor manera jugant un gran partit.
Els golejadors han estat: Sergi Bosch 4, Tonio, Alex Hidalgo i David Febrer.

BENJAMINS F-8 B. 1er any. PENYA ESP 2 - FERRE ATC 3.

Els benjamins han guanyat en es camp del Penya 2 a 3, en un partit emocionant en que els dos equips han cercat sa victoria, peró es que han aconseguit sa recompensa han estat els nostres jugadors que novament han fet un bon partit i s'han enduit la victoria, deixant bons detalls en es partit.
Ha estat un partit amb moltes ocasions de gol, hem arribat a dominat per 1 a 3 en es marcador peró els jugadors del Penya quant han fet el segón gol ham empes molt, peró sa bona feina de tot s'equip en defensa ha propiciat un altra resultat positiu, que cada setmana els dona mes confiança als nostres jugadors, ara ja nomes quedara una jornada la setmana que ve abans de s'aturada de 3 setmanes per ses vacances de nadal.
En es partit d'avui han marcat: Toni Goñalons, Marc Febrer i David Cardona.

INFANTILS A 2ón any. FERRE 1 - UD.MAHÓN 0.





Victoria agonica en es darrer minut dels infantils d'en Fredo, ens visitava es coer la Unió que encara no havia puntuat i quasi dona la sorpresa, aixó es lo gran que te el fútbol que mai es pot donar per fet.
Tot i que el gol ha arribat en es darrer minut, durant es partit hem tingut gran quantitat d'ocasions per haver guanyat mes comodament peró la pilota no ha volgut entrar, es partit l'han dominat els nostres jugadors que quasi no han passa per problemes en defensa, també hem de dir que avui només teniem 1 canvi ja que comptavem amb 12 jugadors.
Ara aquesta victoria servirá perque continuem amb opcions de aconseguir sa primera posició, el gol l'ha marcat en Xavi Pons Coll.

BENJAMINS F-8 A. 2ón any. FERRE 3 - UD.MAHÓN 2.





Nova victoria dels benjamins A contra la Unió per 3 a 2, en un partit que novament hem tingut que lluitar fins es darrer minut per aconseguir la victoria, ja que es resultat a falta de 5 minuts era d'empat a 2 gols, i en Josep Allés Pons amb un gran cop de cap ha fet el definitiu 3 a 2, que ha desbordat s'alegria en els jugadors ja que amb aquest resultat han confirmat sa bona temporada que están fent, els dos primers gols els ha marcat en Pere Allés 2.
Els jugadors maonesos ens han posat les coses dificils, ja que també anaven per sa victoria i hem pogut veure un partit obert amb els dos equips jugant be a fútbol.
Molt be al.lots seguiu amb aquestes ganes cada setmana.

dijous, 9 de desembre del 2010

TERCERA DIVISIÓ. DISSABTE A LES 16.30 H.

18ªJORNADA. CD MERCADAL - CE FERRERIES.
Sense massa descans dissabte ens espera un altre derbi, en aquest cas en es camp de Sant Martí a Es Mercadal, un partit molt interessant amb dos equips que sempre han protagonitzats emocionants partits, per la nostra part será complicat ja que davant tenim un gran equip amb bons jugadors tot i que no están en una situació molt comoda, el nostre equip está mes necessitat encara ja que comptam amb 11 punts i necessitam una victoria que ens apropi a la salvació, per aquest partit tenim la mala sort de tenir importants baixes, entre lesions i sancionats peró els jugadors que surtin ho donarán tot per aconseguir un resultat positiu.
Una victoria ens donaria molta moral per afrontar la segona volta, a pesar del resultat del partit esteim convençuts que l'equip sortirá d'aquesta situació.
Esperém que vagi molta afició a Es Mercadal per animar el nostre equip.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. DISSABTE A LES 16.00.

16ªJORNADA. CE FERRERIES - SAN FRANCISCO.
Es dissabte comença sa segona volta amb sa visita del lider en es nostro camp, es rival el San Francisco que a l'anada ens va guanyar 2 a 0, i que va primer destacat.
Sera un partit complicat davant un equip molt solid que aprofita les jugades a pilota aturada i mostren bastant d'ofici per l'edat que tenen, els jugadors estan molt ilusionats per rompre sa petita mala ratxa que duen i donar la sorpresa, el major handicap es la quantitat de jugadors tocats que tenim a mes de comptar encara amb la baixa d'en Clavijo per la injusta sanció de 2 partits que va rebre.

PRECEDENTS MERCADAL - FERRERIES.

Aquesta será la segona vegada que jugarém a Es Mercadal dins la 3ªdivisió, i per ara l'unica ocasió la vam acabar amb victoria, aquesta temporada la necessitem mes que mai encara i tornarém a intentar-lo, posarém els darrers precedents dins la lliga regional en que es van viure grans derbis en es camp de Sant Martí.

AQUESTS SON ELS PRECEDENTS:


TEMPORADA 1.980-81: MERCADAL 0 - FERRERIES 1. (Guel Marqués).
TEMPORADA 1.981-82: MERCADAL 1 - FERRERIES 1. (Seler).
TEMPORADA 1.982-83: MERCADAL 0 - FERRERIES 1. (Toni Gonyalons).
TEMPORADA 1.994-95: MERCADAL 1 - FERRERIES 2. (Biel Pons i Lito Bosch).
TEMPORADA 1.995-96: MERCADAL 0 - FERRERIES 0.
TEMPORADA 1.996-97: MERCADAL 0 - FERRERIES 2. (Pere Pons i Lluis Real).
TEMPORADA 1.999-00: MERCADAL 2 - FERRERIES 3. (Borja, Joan Pons i Guel Bosch).
TEMPORADA 2.000-01: MERCADAL 0 - FERRERIES 4. (Damiá p.p, Carretero, Pedrito Pallisser i Guel Bosch).
TEMPORADA 2.001-02: MERCADAL 0 - FERRERIES 1. (Hilari).
TEMPORADA 2.002-03: MERCADAL 1 - FERRERIES 0.
TEMPORADA 2.003-04: MERCADAL 2 - FERRERIES 1. (Héctor).
TEMPORADA 2.004-05: MERCADAL 2 - FERRERIES 1. (David Pons).
TEMPORADA 2.005-06: MERCADAL 0 - FERRERIES 2. (Bernat i Benjamin Durá).
TEMPORADA 2.006-07: MERCADAL 2 - FERRERIES 0.
TEMPORADA 2.007-08: MERCADAL 2 - FERRERIES 0.
TEMPORADA 2.009-10: MERCADAL 2 - FERRERIES 3. (David Seguí, Guel Bosch i Adán).

REGIONAL COPA. DIUMENGE A LES 16.30 H.

3ªJORNADA. CE FERRERIES - AT.VILLACARLOS.
Els jugadors de regional disputarán el primer partit a casa de sa lligueta de copa, es rival el Villacarlos un altra dels equips forts, un rival que vam sorprendre empatant a la fase classificatoria, i que tornará a intentar aquest diumenge posant les coses dificils, hem tingut la mala sort de caure al grup mes complicat peró també hem de dir que per la fase de formació del nostre jove equip aixó es la millor manera de prospera competint.
En els dos partits que hem disputat ja vam donar la sorpresa en es camp del Penya, aquesta vegada a casa amb el factor camp plantejarém un partit seriós sense oblidar nos de la porteria, ja que si feim un bon partit tenim opcions de puntuar, el rival ha empatat els dos partits que ha jugat.

PARTITS FUTBOL BASE. CAP DE SETMANA.

JUVENILS B. DISSABTE A LES 18.00 H.
1ªJORNADA. CE FERRERIES - CD MENORCA.
Aquesta setmana comença la lliga juvenil Menorca, será un llarg campionat que acabará el 18 de Maig i que servirá per que els nostres jugadors adquireixin experiencia i es formin com a jugadors per la temporada que ve fer el bot al primer equip, davant tindrém un altra equip b el Menorca que també esta formats per molts de jugadors de primer any amb ganes d'aprendre, podrém veure un bon partit de dos equips que cercarán fer un bon fútbol per damunt dels resultats.

CADETS. DIUMENGE A LES 11.00 H.
10ªJORNADA. CE FERRERIES - CE ALAIOR.
Els cadets jugarán aquest diumenge mati contra l'Alaior 10é classificat amb 4 punts, tot i sa bona marxa que esteim tenint no ens podrém confiar ja que els alaiorencs van donar la sorpresa quant van jugar contra el Penya empatant a 2 gols, hem d'intentar jugar com ho venim fent i segurament els punts no sen's escaparán.

INFANTILS A. DISSABTE A LES 11.30 H.
10ªJORNADA. CE FERRERIES - UD.MAHÓN.
Els infantils de segon any juguén dissabte en el nostre camp davant la Unió darrer classificat, es un equip que ha perdut els 7 partits que ha disputat peró en fútbol sempre es pot sorprendre per lo que hem de fer el nostre joc si conseguim recuperar la dinamica del principi de lliga tindrém opcions encara de optar a la primera posició, la victoria del darrer cap de setmana ens tornará a donar confiançá.

INFANTILS B. DIUMENGE A LES 11.30 H.
10ªJORNADA. UE SAMI - FERRERIES ATC.
Els infantils de primer any juguén en el camp del darrer classificat el Sami, amb ganes de seguir progressant i jugar igual de be que en els darrers partits, en que els jugadors están fent un joc vistós amb bons resultats, per aquest partit els al.lots que entrena en Quel Carreras ho farán amb la ilusió de tenir el tercer classificat a prop, lo que seria un gran premi per tots els jugadors tenint en compte que hi ha equips amb jugadors de segon any.

ALEVINS F-11. DISSABTE A LES 10.00 H.
9ªJORNADA. CE FERRERIES - PENYA ORIENT.
Els alevins F-11 tindrán davant al Penya Orient un equip que intentara posar nos les coses dificils, els nostres jugadors peró volen continuar amb sa bona temporada que están fent en que després de 8 partits només hem perdut 1 partit i hem fet grans partits, en que tot s'equip defensa i ataca per igual en que els hi agrada tocar la pilota.

BENJAMINS F-8 A. DISSABTE A LES 10.00 H.
8ªJORNADA. CE FERRERIES - UD.MAHÓN.
Els benjamins A, jugarán contra la Unió en es camp anexe el que será el tercer partit en 1 setmana que esperém que els hi passi factura, davant tindrán un partit en una situació semblant a la nostra, per lo tindrém un partit obert amb els dos equips cercant la victoria i ganes de fer un bon partit.

BENJAMINS F-8 B. DISSABTE A LES 12.30 H.
8ªJORNADA. PENYA ESP SON MARÇAL - FERRERIES ATC.
Els benjamins de primer any jugarán en es camp del colista Penya Esp amb ganes de continuar fent bons partits, es troben amb ganes després de guanyar al Dosa mostrant una bona colocació dins el camp, en que no van donar opcions al rival i d'aquesta lliço n'han aprés.

TERCERA DIVISIÓ. NORTEÑO 1 - FERRE 1.




En un disputadissim partit els nostres jugadors han acabat empatant a 1 gol, com es pensava no ha estat un partit gens fácil ja que els fornellers tot i la seva situació han lluitat durant els 90 minuts, en que han demostrat que a pesar de dur 4 punts son un equip dificil de jugar, la nota mes negativa del partit ha estat la lesió de n'Adan qui en els 2 minuts ha quedat estes damunt es camp després de rebre una colzada involuntaria, que li ha obert es pomul, tot duna hi ha hagut preocupació, peró poc a poc dins el vestidor s'ha anat recuperant i mes tard ha anat a la clinica per precaució, peró hem de dir que es troba be ara amb una ferida a sa cara que esperém que no sigui res i pugi estar disponible per el proper partit.
En els primers 45 minuts ens ha costat molt entrar dins es partit, i ha estat s'equip local qui ha creat mes perill, es partit es jugava majoritariament en el migcamp sense que cap dels dos equips pugués fer massa pasades seguides, ja que els defenses s'anticipaven amb una gran pressió, no hi ha hagut massa ocasions clares, i en una d'aquestes el Norteño ha aprofitat per avançar-se, els nostres jugadors han intentat reaccionar presionant mes amunt, en els darrers 10 minuts del primer temps hem tingut mes la pilota fent un parell d'aproximacions sense massa perill.
Després del descans ha estat una altra historia els jugadors han sortit a totes amb ganes d'empatar prest i en es minut 48 ha arribat s'empat després de una jugada embarullada que ha transformat en Barto, seguidament han vingut els millors minuts des partit ja que amb es gol hem agafat embrenzida creant 2 ocasions molt clares que no han entrat per ben poc, mentre que l'equip local intentava desfer-se del domini amb pilotes llargues que acabaven a la nostra defensa, en aquest segon temps ens han creat 1 ocasio mes o menys clara, quasi totes han estat dels nostres jugadors que han xutat 4 vegades amb perill, sobretot les mes clares que ens haguessin pogut donar la victoria en els darrers minuts quant amb una gran jugada d'en Lucas ha centrat a Hector que no ha entrat de miracle i una altra de n'Alzina que s'ha avançat massa sa pilota quant quedava tot sol davant es porter, al final amb aquestes 2 ocasions hem tingut la sensació sen's ha escapat la victoria que ens hagués situat a nomes 1 punt de la salvació, peró hem de tenir paciencia que encara hi queda molta lliga i l'equip anirá cap amunt esteim convençuts, ara amb el d'avui duim 3 partits seguits sense perdre encará que siguin empats.
El dissabte ens espera un altra dificilissim partit en es camp del Mercadal, que es voldrá refer de la derrota de diumenge i no es troba en una situació molt comoda a pesar de tenir una bona plantilla, i anirém amb les ganes de seguir sumant.

dimecres, 8 de desembre del 2010

JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRE 0 - MANACOR 1.





Els juvenils han tancat avui migdia sa primera volta en es campionat de lliga nacional juvenil amb una cruel derrota en es minut 91, no ha estat un bon partit peró s'empat era el resultat mes just.
Es partit ha començat amb bon ritme peró sense massa idees en atac, es joc ha estat molt de migcamp i cap dels dos equips han conseguit crear massa perill, els nostres jugadors han tingut un parell de aproximacions durant els primers 45 minuts, davant teniem un rival bastant ben ordenat que ens ha dificultat el nostre joc, ara el Manacor tampoc ens ha creat gaire perill nomes en el segon temps han arribat un perill de vegades peró poc clares, en aquest segon temps les millors ocasions nostres han arribat a pilota aturada, hem tingut una pilota que sa passetjat per dins l'area que per ben poc no hi ha arribat en Dani, quant semblava que es partit acabaria en empat ha arribat un contraatac visitant que ha acabat amb gol, un cop dur ja que tot el desgast des partit no ha servit per res i com a minim era un resultat just i un punt.
Ara sense gaire temps per descansar tindrém un altra partit molt complicat dissabte davant el lider San Francisco, i es que en aquestes darreres setmanes a part de disputar partits entre setmana ens toquen els rivals mes forts, peró amb sa lluita dels jugadors sortirem d'aquesta petita mala ratxa.

BENJAMINS F-8 A. 2ón any. AT.VILLACARLOS 5 - FERRE 3.

Els benjamins A han jugat aquest mati a Es Castell es partit que tenien pendent, es resultat final ha estat de 5 a 3, tot i sa derrota ha estat un partit vibrant i emocionant.
Els nostres jugadors han sortit dispusats a fer un bon partit, peró els jugadors locals s'han avançat amb 2 gols, semblava que es partit el teniem molt dificil i ha estat quant els al.lots han començat a jugar millor, ja que han arribat a donar sa volta en es marcador 2 a 3, amb gols de David Marrades 2 i Pau Bosch.
Quan semblava que teniem es partit mes controlat ens han empatat i després han fet el 4 amb un gran gol, ens hem estirat per cercar s'empat peró finalment de una jugada embarullada ha arribat es definitiu 5 a 3, tot i la derrota hem disputat un bon partit i els jugadors ho han donat tot dins es camp.

dimarts, 7 de desembre del 2010

JUVENIL LLIGA NACIONAL. DIMECRES A LES 12.00 H.

15ªJornada. CE FERRERIES - MANACOR.
Els juvenils de lliga nacional jugarán dema el darrer partit de la primera volta contra el Manacor 9é classificat amb 17 punts, será un rival complicat amb envergadura i jugadors experimentats dins la categoria.
Després de fer una bona primera volta els al.lots están amb ganes de acabar-la amb victoria que serviria per treure mes diferencia amb els rivals de baix, per aquest partit encara son dubte varios jugadors que tenen molesties, a mes d'estar pendents de lo que digui el comite amb en Clavijo que segurament dema no jugara, peró els que ho fácin ho donaran tot dins es camp per que els punts quedin a casa.

dilluns, 6 de desembre del 2010

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.
TERCERA DIVISIO.

Classificacio: 19é. PJ: 15. PG: 2. PE: 4. PP: 9. GF: 9. GC: 21. AV: -12. PUNTS: 10.

Golejadors: 2 Gols: Jose Enrich, Juli i Héctor. 1 Gol: Kevin Sanchez, Robert Pulido i Alzina.

JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificacio: 7é. PJ: 14. PG: 5. PE: 5. PP: 4. GF: 15. GC: 15. AV:+0. PUNTS: 20.

Golejadors: 4 Gols: Miguel Caballo. 3 Gols: Jhonatan Martinez. 2 Gols: Clavijo, Txiqui i Rubén Ametller. 1 Gol: Rubén Mascaró i Vicent.

REGIONAL PREFERENT. COPA GRUP A.

Classificacio: 4rt. PJ: 2. PG: 0. PE: 1. PP: 1. GF: 1. GC: 6. AV: -5. PUNTS: 1.

Golejadors: 2 Gols: Angel Allés i Miquel Moll. 1 Gol: Joan Barber "Sanpa", Toni Pons i Nacho Seguí.

JUVENILS B: COPA MENORCA ACABADA.

Classificacio: 5é. PJ: 8. PG: 0. PE: 1. PP: 7. GF: 3. GC: 28. AV:-25. PUNTS 1.

CADETS: LLIGA.

Classificacio: 3er. PJ: 9. PG: 6. PE: 2. PP: 1. GF: 34. GC: 10. AV:+24. PUNTS: 20.

INFANTILS A 2on any: COPA.

Classificacio: 3er. PJ: 8. PG: 5. PE: 0. PP: 3. GF: 14. GC: 10. AV: +4. PUNTS: 15.

INFANTILS B 1er any: COPA.

Classificacio: 5é. PJ: 9. PG: 4. PE: 1. PP: 4. GF: 25. GC: 33. AV:-8. PUNTS: 13.

ALEVINS F-11. LLIGA.

Classificació: 4rt. PJ: 7. PG: 4. PE: 2. PP: 1. GF: 18. GC: 7. AV:+11. PUNTS: 42.

ALEVINS F-7. LLIGA.

Classificació: 6é. PJ: 8. PG: 2. PE: 1. PP: 5. GF: 24. GC: 32. AV: -8. PUNTS: 38.

BENJAMINS F-8 A. COPA.

Classificació: 8é. PJ: 5. PG: 2. PE: 2. PP: 1. GF: 11. GC: 10. AV: +1. PUNTS: 28.

BENJAMINS F-8 B. COPA.

Classificació: 5é. PJ: 6. PG: 3. PE: 1. PP: 2. GF: 17. GC: 17. AV: +0. PUNTS: 34.

diumenge, 5 de desembre del 2010

TERCERA DIVISIÓ. CAMPOS 1 - FERRE 1.

Bon resultat el que han tret els nostres jugadors avui en es dificil camp del Campos empat a 1 gol, davant un equip que aquesta temporada s'ha reforçat i estava a la zona tranquila.
Partit bastant complert dels nostres jugadors que han mostrat gran serietat avui i despré de un gran primer temps hem agafat aventatge amb gol de Robert Pulido en el minut 31, en uns primers 45 minuts que hem controlat es partit amb una gran feina en el migcamp i arribant amb perill a sa porteria en un parell d'ocasions mentre que als mallorquins no els hem deixat tenir practicament cap ocasió perillosa, només una jugada aislada del golejador Jaume Vidal ha propiciat s'empat.
Fins el final ha intentat el nostre equips anar a per sa victoria que amb un poc de sort haguessim pogut obtenir, el punt es bo i ens donará confiança per l'important derbi de dimecres contra el Nortenyo en es partit aplaçat, un partit que tot i la classificació dels fornellers no será fàcil, peró si l'equip mostra la cara i compromis del partit d'avui la victoria ha de caure del nostre costat, en que ens posariem amb el grup d'equips que van damunt nostre.

REGIONAL COPA. UD.MAHÓN 5 - FERRE 0.

Ahir els jugadors de regional van disputar el segon partit de copa i no van poder donar la sorpresa ahir com la setmana passada i vam caure davant un equip molt entonat per 5 a 0, que amb els fitxatges dels ex jugadors del nostre club Jonny i Josito podrién passar a ser els grans favorits per la copa i sa lliga.
Tot i que en els primers minuts vam intentar sorprendre a l'equip maonés ja en el minut 12 es van avançar, i desde aquest moment va ser missió imposible ja que van començar a dominar es partit fent una gran pressió amb una gran intensitat en es joc que ens va desarbolar, peró fins que va arribar el segon gol damunt es minut 39 encará ens veiem amb opcions de posar nos dins el partit, lo que passa que aquest gol abans del descans ens va fer molt de mal.
El segon temps amb sa llosa dels dos gols va ser molt dur per els nostres jugadors tot i que hi posavém empeny no ens sortien les coses com contra el Penya, els jugadors de la Unió es van envalentonar i quasi cada ocasió que tenien la convertien en gol, i dos ex jugadors del nostre club van arrodonir la golejada local en Josito de penal i també en Juanjo.
Ara la setmana que ve jugarém el primer partit a casa contra el Villacarlos en que intentarém sorprendre com vam fer en la darrera jornada de la fase classificatoria.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. PENYA CIUTADELLA 3 - FERRE 1.

Ahir es va disputar es derbi de lliga nacional en es camp del Penya Ciutadella en que els nostres jugadors van perdre per 3 a 1, en un partit que no va ser massa vistos i va ser el tipic derbi de molta lluita amb es joc embarullat en el migcamp, a pesar d'aixó es van poder veure clares ocasions de gol per part dels dos equips.
Es partit va començar molt be per el nostre equip, ja que durant els primers 20 minuts van ser els de millor joc per part nostra en que vam dominar es partit, vam tenir 2 ocasions clares de gol abans que en Jonathan ens avances en es minut 15 del partit, no vam aconseguir sentenciar es partit i el Penya a poc a poc va anar entrant en joc arribant en perill a sa porteria que defensava en David i va ser en es minut 34 que ens van empatar, amb aquest resultat els jugadors locals es van estirar per endavant posant-nos en perill peró es marcador ja no es va moure fins el descans.
En el segón temps els dos equips es van voler fer amb es control des partit, i van ser els jugadors del Penya qui primer van avisar amb 2 ocasions molt perilloses que vam poder salvar, i tot just abans que el Penya aconseguis el 2 a 1, en un corner vam tenir una gran ocasió d'avançar nos que no vam poder rematar be ja que si li haguessim rematat amb es cap segurament hagués estat gol i en el minut 77 va arribar el 2 a 1 del Penya un gol que va fer que ens descoloquessim en els minuts següents i 3 minuts després va arribar el definitiu 3 a 1 novament del jugador Ignasi, en els darrers minuts vam intentar reduir distancies sense sort, vam acabar amb 10 jugadors per expulsió molt rigurosa de Clavijo que va rebré una durissima falta just abans.
També van ser expulsats els 2 entrenadors que no hi podrán ser dimecres en es partit contra el Manacor, un partit que intentarém tornar a retrobar nos amb sa victoria que sen's ha resistit de manera injusta en els darrers partits.

CADETS LLIGA. MERCADAL 0 - FERRE 3.

Els cadets han aconseguit una gran victoria aquest mati a Es Mercadal, guanyant per un clar 0 a 3, a pesar que s'esperava un partit complicat amb un rival ben colocat els nostres jugadors han demostrat que es troben en un gran moment i han estat molt superiors al Mercadal.
Una setmana mes els al.lots que entrena en Canari han mostrat una gran solidesa en tots els aspectes, ja que estan molt be en defensa i juguén molt be en el joc de construcció fent un joc vistos per l'espectador. El nostre equip ens demostra que cada setmana sembla que van a mes agafant mes forma i confiança en el joc, en que els jugadors van creixent cada partit.
Aquest resultat ens confirma a les primeres posicions i si continuen jugant aixi completarém una gran temporada, amb jugadors preparats per fer el salt a l'equip de Lliga Nacional, ja que avui a mes dels gols que han fet han estat clars dominadors creant infinitat d'ocasions de gols.
Els golejadors han estat: Miquel Troyano, Sergi Sansaloni i LLuís Marqués.
Una vegada mes enhorabona a tot s'equip per aquesta temporada.

INFANTILS A 2ón any. SAMI 0 - FERRE 1.

Els infantils d'en Fredo s'han retrobat avui amb sa victoria després de guanyar a Ciutadella al Sami per 0 a 1.
Ha estat un partit molt dificil per els nostres jugadors, ja que s'equip local ha presionat molt durant tot es partit i ens han dificultat les coses.
Els nostres jugadors peró han conseguit l'objectiu amb un gol de Xavier Pons, que ens dona opcions a la copa ja que encara hi queden uns quants partits i si els nostres jugadors juguen amb les ganes que ho han fet avui segur que guanyarém mes partits d'aqui al final.
El partit tot i la dificultat l'han dominat els nostres jugadors que han mostrat superioritat tecnica i han tingut la paciencia de saber esperar el moment marcant es gol que cercavem.

ALEVINS F-11. ALAIOR 3 - FERRE 0.

Els alevins f-11 van perdre ahir s'imbatibilitat després de 8 setmanes, cosa normal ja que algún dia tenia que arribar, ahir els jugadors de s'Alaior ens van sorprendre guanyant 3 a 0.
A pesar del resultat en els primers minuts vam començar dominant nosaltres tinguent un parell d'ocasions que haguessin pogut girar es partit, no va ser aixi i els alaiorencs van marcar en la primera clara que van tenir i després a partir d'aqui s'equip local va agafar confiança començant a dominar es partit mentrés que a nosaltres no ens sortia el nostre joc i tot lo que intentavém acabava a sa defensa dels jugadors d'Alaior que ahir van fer es millor partit de sa temporada i van estar molt encertats, ja que es van trobar amb un segon gol que va fer que es partit quedes a favor dels locals, ja en els darrers minuts va arribar el definitiu 3 a 0, un resultat massa abultat per es joc que vam veure.
Anims al.lots no passa res aixó nomes es la primera derrota.

BENJAMINS F-8 A. 2ón any. PENYA CIUTADELLA 3 - FERRE 3.

Els benjamins A també han jugat aquest mati, i han fet un gran partit en el camp del segon classificat el Penya, partit que ha acabat amb un espectacular empat a 3 gols.
Ha estat un partit molt obert amb els dos equips cercant sa victoria i els nostres jugadors jugant sense por davant un bon equip.
El partit ha tingut molta alternancia en es marcador, en el transcurs del partit s'han pogut veure bons gols i jugades de qualitat, una vegada mes els al.lots que entrena en Vicent han mostrat molta serietat i ganes de fer les coses be, en que están fent un bon torneig de copa.
Els golejadors ha estat, Pere Alles, Kevin Pina i Josep Alles Naranjo.
El dimecres dia 8 jugarán es partit que tenen aplaçat en es camp del Villacarlos, en que jugarán amb ses mateixes ganes de cada partit, en que amb el seu joc d'atac intentarán cercar sa victoria.

BENJAMINS F-8 B. 1er any. FERRE ATC 2 - DOSA CF 0.

Avui mati els benjamins de primer any, han fet un bon partit i han derrotat al Dosa per 2 a 0, en un partit que avui ha dirigit en Litos, ja que per motius personals en Tomeu Capó no hi era.
Els al.lots han posat molta ilusió i ganes durant tot es partit i una setmana mes han tornat a gunyar i marcar gols, fruit del seu joc vistós en que els hi agrada tocar sa pilota, aquesta victoria també servira perque els benjamins es coloquin en bona posició.
Lo mes important peró es que cada setmana vagin aprenent i jugant amb les ganes que ho fan.
Els gols han estat marcats per: Vicente Cedrés i Pere Pons.

dissabte, 4 de desembre del 2010

INFANTILS B. 1er any. FERRE ATC 3 - SPORTING 7.




Els infantils han tingut un dur rival avui amb l'Sporting un equip que te bastants de jugadors de segón any, cosa que ha fet que es notes dins el camp.
En el primer temps han jugat molt be els visitants, i han acabat amb un 0 a 3, peró després el nostre equip hi ha posat moltes ganes i en una gran segona part ha fet que el partit es nivelles molt, ja que hem arribat a posar-nos 2 a 4, i quant millor jugava el nostre equip els jugadors visitants han aprofitat 2 contres per sentenciar es partit.
Fins el final del partit els al.lots que entrena en Quel Carreras han seguit molt ficats dins el partit i hem aconseguit fer el tercer gol que ha deixat es resultat final de 3 a 7, un resultat que no empanya sa bona dinamica que tenia el nostre equip que mai perd sa cara al partit.
El golejador ha estat en Francesc autor dels 3 gols.
Anims al.lots no passa res la propera setmana, segur tornareu a fer un bon partit.

ALEVINS F-7. MENORCA 6 - FERRE 1.

Els alevins f-7 tenien un partit molt complicat a Maó contra el Menorca un equip que acostuma a guanyar els seus partits per golejada i avui també ens han vençut clarament a nosaltres per 6 a 1.
No hi ha res a dir del partit, ja que ens han superat en tot, els nostres jugadors han lluitat tot el que han pogut i en cap moment han baixat els braços.
Durant el partit sempre hem cercat la porteria, sense tancar nos absolutament, hem dispusat de ocasions, en Piris ha fet el gol del nostre equip.

divendres, 3 de desembre del 2010

LUCAS SANCHEZ S'INCORPORA A SA PLANTILLA DE 3ªDIVISIÓ.

El jugador italo-argenti Lucas Hugo Sanchez que fins ara perteneixia a sa plantilla de regional, ha estat passat en el primer equip de 3ª divisió, en Lucas es un jugador amb experiencia dins la categoria ja que va militar 2 anys amb s'Atletic Ciutadella, i aquesta havia començat amb sa de regional peró en les darreres setmanes ja venia entrenant a les ordres de Dani Mori que d'aquesta manera completa una plantilla de 19 jugadors.
En Lucas es un jugador ofensiu i polivalent, ja que pot jugar de punta, mitjapunta o també per les bandes.
Esteim convençuts que ajudará a s'equip per anar pujant posicions.

CONVOCATORIES SELECCIONS MENORCA.

El proper dilluns dia 6 de desembre hi ha prevista una nova convocatoria de seleccions, Cadets, Infantils i Alevins, en aquesta ocasió es fará en es nostro camp de Sant Bartomeu.
A partir de les 9 hi ha previst en es camp axexe, que la selecció alevi es concentri a les 9.00 h, per fer petit entrenament i després a partir de les 10.00 h, es faci el partit entre dues seleccions alevins.
Per aquesta cita hi ha 2 jugadors del nostre club convocats: David Febrer i Marc Melià.

En categoria infantil están citats a les 9.00 h, en es camp per fer entrenament i després a les 10.00 h, disputar un partit d'entrenament entre les dues seleccions infantils.
Fins a 6 jugadors del nostre club han estat convocats: Antoni Sintes, David Janer, Xavier Muro, Josep Capó, Toni Pons i Jesús Pons.

En la categoria cadet també han estat convocats 34 jugadors per fer un partit entre dues seleccions cadets.
Els jugadors están citats a les 10.30 h, en es camp, i la hora de començament del partit está prevista per les 11.30 h.
Del nostre club han estat convocats 3 jugadors: Albert Guasch, Miguel Angel Arguimbau i David Pons.
Molta sort a tots.

dijous, 2 de desembre del 2010

CONVENI DE COLABORACIÓ AMB EL REIAL MALLORCA.



EL PRESIDENT MINGO MARTÍ I EL DIRECTIU SEBASTIÁ CARRERAS S'HAN DESPLAÇAT AVUI A PALMA, PER ACABAR DE CONCRETAR EL CONVENI AMB EL REIAL MALLORCA DE COLABORACIÓ ENTRE ELS DOS CLUBS PER EL FUTBOL BASE.
AMB LA PRIMERA REUNIÓ JA S'HA ARRIBAT A UN ACORD PER LES DUES PARTS, I EL REIAL MALLORCA ESTA SATISFET AMB LA NOSTRA PROPOSTA.
EN LES PROPERES SETMANES ES FIRMARÁ JA EL CONVENI, EN QUE ES DESPLAÇARÁ EL DIRECTOR ESPORTIU I VICEPRESIDENT DEL REIAL MALLORCA LLORENÇ SERRA FERRER A FERRERIES.

TERCERA DIVISIÓ. DIUMENGE A LES 16.00 H.

16ªJORNADA. CAMPOS - CE FERRERIES.
Aquesta setmana tornam a jugar davant un rival directe el Campos, un equip que es voldrá fer fort dins el seu camp, tot i que está en una situació mes o menys comoda, ja que tenen 17 punts, es un equip ordenat defensivament que costa de guanyar i acostumen a fer molts d'empats.
Hem d'aprofitar aquesta jornada per sumar algún punt i anar agafant confiança, ja que segur que quant es consegueixi una victoria anirém cap a munt només ens falta tenir un poc de sort que ens ha faltat en les darreres sortides, en que s'equip ha jugat be sense ser inferior al rival.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. DISSABTE A LES 17.00 H.

14ªJORNADA. PENYA CIUTADELLA - CE FERRERIES.
En aquesta jornada ens espera un interessant derbi en es camp del Penya Ciutdella, una sortida complicada contra un equip capas de lo millor i lo pitjor, que mostra certa irregularitat, peró tenen un equip de qualitat amb bons jugadors que ens obligarán a fer un partit molt serio i de desgast per poder puntuar, nosaltres el jugarém amb la tranquilitat que ens dona estar en 7 posició i tenir un bon marge de punts.
Els jugadors esperén aquest partit amb moltes ganes, ja que la setmana passada van tenir el desgast de jugar 2 partits molt durs contra el Baleares i Mallorca en que es va competir de igual amb ells, per aixó están força mentalitzats per donar una alegria en aquest derbi en que hi haurá bastants d'aficionats del nostre club que anirán a Ciutadella per veure es partit.

dimecres, 1 de desembre del 2010

PRECEDENTS CAMPOS - FERRE.

Hem trobat 3 precedents del partit que tenim que disputar aquest diumenge, ja que el Campos només ens l'hem trobat les darreres temporades que hem jugat a 3ªdivisió, les dues primeres vegades vam caure clarament, mentre que la temporada passada vam poder treure un empat, un resultat que necessitariém per aquesta temporada com a minim.

AQUESTS SON ELS PRECEDENTS:

TEMPORADA 1997-98: CAMPOS 2 - FERRERIES 0.
TEMPORADA 1998-99: CAMPOS 3 - FERRERIES 0.
TEMPORADA 2009-10: CAMPOS 1 - FERRERIES 1. (Robert Pulido).

REGIONAL COPA. DISSABTE A LES 16.00 H.

2ªJORNADA. UD.MAHÓN - CE FERRERIES.
Aquest dissabte s'equip de regional jugará la segona jornada de copa, en que ens desplaçarém al camp de la Unió un bon equip.
Els nostres jugadors tenen ganes de continuar posant les coses dificils als rivals i anant donant sorpreses, en que sense la pressió de l'exigencia de tenir resultats venen jugant molt be, en que cada dia es blog está mes compacte i ho donen tot dins es camp, si jugám com dissabte passat en es camp del Penya tindrém possibilitats de treure un resultat positiu, en que l'objectiu es que els jugadors vagin agafant experiencia per quant el primer equip els necessiti.
Es rival d'aquesta setmana es un equip fisicament fort, que agrada fer un joc directe, jugant a un bon ritme durant tot es partit, a mes comptará amb els darrers fitxatges que han fet per sa copa i lliga.

PARTITS FUTBOL BASE. CAP DE SETMANA.

CADETS. DIUMENGE A LES 11.00 H.
9ªJORNADA. CE MERCADAL - CE FERRERIES.
Els jugadors de s'equip cadet jugarán en es camp de San Martí contra el Mercadal, un equip que está fent una bona temporada ja que van 6 amb 13 punts, mentres que els nostres jugadors arriben amb ganes de continuar sumant i continuar amb es bon joc que venen fent, ara es troben a només 2 punts del segon classificat.

INFANTILS A. DIUMENGE A LES 11.30 H.
9ªJORNADA. UE SAMI DEL NORTEÑO - CE FERRERIES.
Els infantils de segon any, jugarán en es camp del Sami amb ganes de trencar sa dinamica dels dos darrers partits en que no ens va sortir res, i amb una victoria tornar entrar dins es grup capdavanter, el Sami es 6 classificata amb 6 punts i venen de guanyar 2 a 5 en es camp de la Unió.

INFANTILS B. DISSABTE A LES 11.00 H.
9ªJORNADA. FERRERIES AT - SPORTING MAHONÉS.
Els infantils de primer any rebrán l'Sporting Mahonés en el nostre camp, amb sa moral a tope i total confiança en el seu joc, després de 5 partits seguits puntuant i cada setmana jugar millor fent gols i mostrant solidesa en defensa, els maonesos serán un rival complicat ja que van en una situació semblant a la nostra amb 11 punts i esperém un partit obert.

ALEVINS F-11. DISSABTE A LES 11.30 H.
8ªJORNADA. CE ALAIOR - CE FERRERIES.
Els alevins f-11 que entrena en Martí visitarán es camp de Los Pinos, per jugar un rival sempre complicat dins el seu camp, els alaiorencs están a mitja taula, es un partit en que els nostres jugadors intentarán continuar amb sa imbatibilitat i sa bona temporada que están fent.

ALEVINS F-7. DISSABTE A LES 9.30 H.
8ªJORNADA. CD MENORCA - CE FERRERIES.
Els alevins f-7 tenen una dificil sortida en es camp del Menorca, lider destacat amb els 7 partits que han disputat guanyats, per tant ens trobarém a un equip molt fort i motivat, cosa que també tenen els nostres jugadors que arribén amb ganes després d'aconseguir 2 victories espectaculars, en que provarán de donar la sorpresa i lo mes important fer un bon partit i divertir-se en el camp.

BENJAMINS F-8 A. DIUMENGE A LES 10.00 H.
7ªJORNADA. PENYA CIUTADELLA - CE FERRERIES.
Els benjamins de segon any, juguén en es camp del Penya Ciutadella segon classificat, peró amb 2 partits mes que nosaltres que tenim el partit pendent del dia 8 en es camp del Villacarlos que ens podria situar en les posicions davanteres.
El nostres jugadors afrontén aquest partit amb ganes de fer ho be, en que voldrán tornar a fer un bon partit com el de dissabte passat.

BENJAMINS F-8 B. DIUMEMGE A LES 11.00 H.
7ªJORNADA. FERRERIES ATC - DOSA CF.
Els benjamins de primer any, rebén en el camp anexe de Sant Bartomeu al Dosa, un equip que ha començat en forma sa temporada i será una bona prova per els nostres jugadors que venen de fer un gran partit en es camp del Sami, es partit será obert amb els dos equips cercant sa victoria en que segur oferirán un bon espectacle.