dilluns, 29 de novembre del 2010

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.
TERCERA DIVISIO.

Classificacio: 19é. PJ: 14. PG: 2. PE: 3. PP: 9. GF: 8. GC: 20. AV: -12. PUNTS: 9.

Golejadors: 2 Gols: Jose Enrich, Juli i Héctor. 1 Gol: Kevin Sanchez i Alzina.

JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificacio: 7é. PJ: 13. PG: 5. PE: 5. PP: 3. GF: 14. GC: 12. AV:+2. PUNTS: 20.

Golejadors: 4 Gols: Miguel Caballo. 2 Gols: Jhonatan Martinez, Clavijo, Txiqui i Rubén Ametller. 1 Gol: Rubén Mascaró i Vicent.

REGIONAL PREFERENT. COPA GRUP A.

Classificacio: 2ón. PJ: 1. PG: 0. PE: 1. PP: 0. GF: 1. GC: 1. AV: 0. PUNTS: 1.

Golejadors: 2 Gols: Angel Allés i Miquel Moll. 1 Gol: Joan Barber "Sanpa", Toni Pons i Nacho Seguí.

JUVENILS B: COPA MENORCA.

Classificacio: 5é. PJ: 8. PG: 0. PE: 1. PP: 7. GF: 3. GC: 28. AV:-25. PUNTS 1.

CADETS: LLIGA.

Classificacio: 4rt. PJ: 8. PG: 5. PE: 2. PP: 1. GF: 31. GC: 10. AV:+21. PUNTS: 17.

INFANTILS A 2on any: COPA.

Classificacio: 3er. PJ: 7. PG: 4. PE: 0. PP: 3. GF: 13. GC: 10. AV: +3. PUNTS: 12.

INFANTILS B 1er any: COPA.

Classificacio: 4rt. PJ: 8. PG: 4. PE: 1. PP: 3. GF: 22. GC: 26. AV:-4. PUNTS: 13.

ALEVINS F-11. LLIGA.

Classificació: 4rt. PJ: 6. PG: 4. PE: 2. PP: 0. GF: 18. GC: 4. AV:+14. PUNTS: 38.

ALEVINS F-7. LLIGA.

Classificació: 5é. PJ: 7. PG: 2. PE: 1. PP: 4. GF: 23. GC: 26. AV: -3. PUNTS: 34.

BENJAMINS F-8 A. COPA.

Classificació: 8é. PJ: 4. PG: 2. PE: 1. PP: 1. GF: 8. GC: 7. AV: +1. PUNTS: 23.

BENJAMINS F-8 B. COPA.

Classificació: 7é. PJ: 5. PG: 2. PE: 1. PP: 2. GF: 15. GC: 17. AV: -2. PUNTS: 27.

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 1 - SAN RAFAEL 1.





En es partit que hem disputat avui contra el San Rafael que ha acabat amb empat a 1 gol, una vegada mes sa escapat la victoria en els darrers minuts per culpa novament de un penal que han transformat en el minut 86.
Es primer temps ha estat amb lleuger domini del nostre equip, que ha tingut que correr molt per contrarrestar la tecnica dels migcentres del San Rafael, en aquests primers 45 minuts no ens han creat massa perill en canvi nosaltres hem tingut 2 clares ocasions, el gran gol que ha marcat en Juli en es minut 23 i després una falta tirada per en Paulo que ha tocat es poste, fins el descans hem arribat amb es partit controlat, peró davant teniem un equip molt dur fisicament que ens ha complicat molt la feina.
En el segón temps els jugadors visitants han sortit amb moltes ganes i ens han fet una gran pressió en el migcamp que ens ha dificultat molt es joc, ens han creat algunes ocasions a pilota aturada que ha salvat en Sastre, mentrestant no ens donaven treva cercant s'empat.
Damunt es minut 20 del segón temps hem tingut una gran ocasió amb una contra que quasi ha acabat en gol, que hagués donat la tranquilitat necessaria, peró no ha estat aixi i quant només faltaven 4 minuts ha vingut sa jugada de s'empat quant l'arbitre ha pitat penal per unes mans, que no s'han vist si eren dins l'area, el jugador del San Rafael no ha perdonat i ha deixat aixi es resultat final de 1 a 1.
Ara quedám amb 9 punts a l'espera de jugar la setmana que ve en el camp de un rival directe el Campos que hem de intentar guanyar per poder sortir de sa part baixa, a veure si la sort ens acompanya per un dia.

CADETS LLIGA. FERRE 3 - SPORTING MAHONÉS 0.

Els cadets han guanyat avui per 3 a 0 davant el Sporting Mahonés, a pesar de lo que digui es resultat no ha estat un partit fácil, ja que fins el segón temps no hem pogut marcar els gols.
Durant el primer temps els nostres jugadors han intentar superar la defensa rival que estava ben ordenada i no hem pogut superar en les ocasions que hem tingut, el domini del primer temps ha estat nostro i no hem passat per massa dificultats.
Després del descans l'equip s'ha entonat mes en atac i hem conseguit batre la porteria dels maonesos amb un gol d'en Martí Coll, a partit d'aquest gol ha estat mes fácil ja que els jugadors amb la tranquilitat del resultat han tingut mes paciencia per contruir les jugades d'atac i hem continuat ampliant la diferencia amb dos gols mes que han fet en Carlos Febrer i Sergi Mercadal.
Amb aquest resultat els jugadors d'en Canari es refermen en la quarta posició, en que han agafat una bona dinamica de joc i resultats.

INFANTILS A. 2ón any. FERRE 0 - AT.VILLACARLOS 5.

Els infantils tenien un dificil partit davant el Villacarlos, un equip que estava amb una situació semblant a la nostra, en principi es preveia un partit molt obert i disputat peró els jugadors del Villacarlos ens van sorprendre amb un gran partit tot lo contrari que nosaltres que no ens vam trobar comodes dins es camp, i totes les coses que intentavem no ens sortien res, a pesar del marcador abultat 1 a 5, els nostres jugadors no van deixar de posar hi ganes durant tot es partit, peró vam tenir un mal dia, ara ja tenim que pensar amb el proper partit i ja ens sortira millor que avui.

BENJAMINS F-8 A. 2ón any. FERRE 2 - SPORTING MAHONÉS 0.

Ahir mati els benjamins que entrena en Vicent van vencer per un comode 2 a 0 contra l'Sporting Mahonés, els nostres jugadors es van mostrar molt practics en el joc i amb claredat de idees cosa que va facilitar sa victoria davant un equip que venia amb bona posició, els nostres jugadors una vegada mes van mostrar moltes ganes en es partit, en que van fer un gran desgast per tot es camp.
Els gols els van marcar: Josep Allés Pons i Joan Sans.

diumenge, 28 de novembre del 2010

JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRE 0 - MALLORCA B 2.

Els juvenils de lliga nacional han perdut avui davant el Mallorca, per es resultat de 0 a 2, en un partit que ha vingut marcat per es matiner gol del Mallorca en es primer minut i que ha marcat es desenvolupament des partit.
Avui teniem a un gran equip que s'ha posat com a lider de sa classificació amb jugadors de gran qualitat, i es partit l'han tingut de cara desde el principi en que a pesar d'aixó els nostres jugadors han continuat lluitant sense baixar els braços durant tot es partit per poder igualar-lo, durant es partit hem tingut les nostres opcions per marcar, i sempre hem estat dins fins que no l'han sentenciat quasi en es darrer quart, es partit s'ha disputat amb unes males condicions meteorologiques que han fet es camp pesat i no s'ha pogut veure un mes bon partit de lo que hagués pogut ser, nosaltres també hem jugat es partit amb importants baixes entre sancions i lesions, sobretot en defensa.
A pesar d'aquesta derrota la temporada que están fent es nostres jugadors es molt bona, ja que competeixen en contra grans equips i sempre donen sa cara intentant jugar-lis de igual a igual.
Dissabte que ve ens espera un interessantissim derbi en es camp del Penya Ciutadella, que ben segur será un partit molt disputat.

INFANTILS B. 1er any. ALAIOR 2 - FERRE ATC 2.

Els infantils de primer any que entrena en Quel Carreras han empatat avui mati contra l'Alaior a Los Pinos, un partit que tot i el mal temps ha estat entretingut amb els dos equips cercant la victoria, els nostres jugadors han seguit una setmana mes amb sa progressió i han tret un valuós punt contra un bon rival.
Es nostres jugadors sembla que han agafat es fil a la competició i amb aquest ja son 5 setmanes seguides que puntuen, i lo mes destacable es que ho están fent amb un bon joc, en que intenten tocar sa pilota i juguén ben ordenats.
Els gols han estat marcats per en Toni Pons 2.

JUVENILS B COPA. ALAIOR 3 - FERRE 0.

Els juvenils b, van acabar sa lligueta de copa amb una derrota en es camp de l'Alaior que ens va superar per 3 a 0, en un partit sense massa historia en que els nostres jugadors a pesar de les baixes van fer el que van poder, tenint en compte que vam tenir que convocar 3 cadets, es partit va ser dominat clarament per s'equip local, es primer temps va acabar amb es resultat de 2 a 0.
En el segón temps es partit va transcorrer amb control de s'Alaior que va veure incrementada sa victoria a 2 minuts del final amb es tercer gol, ara d'aqui 2 setmanes començara sa lliga amb sa ilusió de fer un bon paper i donar alguna sorpresa i que els jugadors vagin adquirint experiencia per si el primer equip els necessita.

dissabte, 27 de novembre del 2010

PRIMERA REUNIÓ COMISSIÓ HISTORIA FÚTBOL MENORQUI.



Avui hem celebrat sa primera reunió amb els clubs de Menorca, de la comissió que es vol crear per recullir les dades historiques de tots els clubs aixi com anar arxivant a partir d'aquesta temporada totes les dades dels equips, jugadors, classifacions, futbol base etc...
La reunió s'ha celebrat a les instalacions del Menorca a Maó, i han assistit unes 15 persones dels diferents clubs, el seu coordinador i també ideoleg en es Paco Perea, que vol crear aquesta comissió amb una persona de cada club, que es reunirá de forma periodica per seguir un full de ruta de com es tenen que fer els treballs, del nostre club s'hi ha inscrit en Joan Martí, per posar en funcionament aquesta iniciativa.
Es un treball que pot ser molt interessant quant cada club tengui part de la seva historia detallada.
També volém demanar si algú vol colaborar deixant material, siguin membres de equips de fútbol base de temporades passades aixi com qualsevol foto referent al nostre club, de qualsevol categoria ens la podén passar a n'aquestes adreces electroniques:
jmartifebrer@hotmail.com o ceferreries@hotmail.com o be les poden dur a les oficines del club.

REGIONAL COPA. PENYA CIUTADELLA 1 - FERRE 1.

Com ja veniem dient que s'equip de regional si seguia amb aquesta linea podria donar alguna sorpresa i avui en es primer partit de copa davant el Penya dins el seu camp hem empatat després de fer un gran partit i aguntar s'empat fins el final, els jugadors han demostrat que aquesta temporada voldrán jugar en serio i estar disponibles per fer es bot en el primer equip.
Avui davant teniem a un gran equip reforçat amb 2 jugadors que entrenen amb l'Sporting com son en Mingorance i Newman, que han volgut sortir a dominar es partit i poder sentenciar, peró s'han trobat amb un gol en contra en es primer quart d'hora que ha fet en Toni Pons que avui ha estat esplendit com tot s'equip durant tot es partit i han fet un partit molt serio, com el darrer que havien fet davant el Villacarlos.
Hem de destacar la gran actitud de tot s'equip, que ha estat molt concentrat durant tot es partit i que fins es minut 28 del segón temps anavém guanyant, i que en els darrers 15 minuts amb s'empat hem pogut treure es perill del Penya que ha presionat amb insistencia fins el final.
Els jugadors han demostrat que volen estar a punt per si s'equip de 3ª els necessita, i que amb es partit d'avui agafarém molta confiança per seguir donant guerra en aquest dificil grup de copa que ens ha tocat.
Volém felicitat a tot s'equip per aquest bon partit.

BENJAMINS F-8 B. 1er any. SAMI AT 3 - FERRE ATC 5.

Avui mati els equips benjamins 2002 del Sami i Ferreries han ofert un gran partit amb molts de gols, en que el dos equips han jugat a s'atac, peró els nostres al.lots han estat molt be cara a porteria, i en lineas generals hem estat superiors al Sami, els al.lots que entrena en Capó han fet un dels millors partits de la temporada i han seguit amb sa dinamica de fer molts gols, ja que es un equip que li agrada fer un fútbol tecnic i cercar porteria.
Els golejadors han estat: Bruno Carreras, Marc Febrer, Vicente Cedrés, David Cardona i Pere Pons.
Enhorabona a tot s'equip per aquest gran partit.

ALEVINS F-7. FERRE 6 - SANT LLUÍS 0.

Victoria contundent per segona setmana consecutiva dels alevins f-7, que tot i lo que va costar conseguir sa primera victoria, els dos darrers partits els han solventat amb gran superioritat, avui ens visitava el Sant Lluís un dels coers de sa lliga i no han pogut fer res davant la nostra superioritat, ja que els nostres jugadors han fet un gran joc durant els 4 quarts.
Ara amb aquest triomf els nostres jugadors agafarán moral per afrontar els dificils partits que els venen ara davant rivals mes bons, peró si s'equip juga com avui possiblement tindrán opcions de donar alguna sorpresa.
Els jugadors han disfrutat amb el partit d'avui, en que tots han participat posant ganes, els golejadors han estat, David Febrer 2, Jordi Moll 2, Jordi Marín i Piris.
Molt be al.lots seguiu igual.

ALEVINS - F11. FERRE 0 - DOSA 0..





En l'interessant partit que han jugat avui mati els alevins f-11 contra el Dosa primer classificat, el mal temps ens ha privat de poder veure un bon partit ja que durant gran part ha estat ploguent de valent i es camp estava molt mullat, cosa que ha dificultat que poguessim desplegar sa nostra qualitat.
A pesar de tot els nostres jugadors ho han intentat durant tot es partit, peró els ciutadellencs han estat ben posicionats dins es camp, hem tingut alguna ocasió clara, fins i tot ens han anulat un gol, peró no hem pogut moure es marcador i hem tret un empat que ens continuat deixant en una bona posició amb opcions a tot encara.

dijous, 25 de novembre del 2010

TERCERA DIVISIÓ. DIUMENGE A LES 16.30 H.

15ªJORNADA. CE FERRERIES - SAN RAFAEL.
Els jugadors de s'equip de 3ª tenen un partit important davant el San Rafael, un equip que está en una comoda 12 posició amb 17 punts, i es un conjunt dificil de batre amb una defensa molt ordenada en que sa mitja també es de destrucció, tot i no tenir sa qualitat de la temporada passada tenen jugadors experimentats que saben estar posats dins es partit, un dels punts debils es que tampoc son un equip massa golejador, i si jugám com ho feim les darreres setmanes tindrém opcions sempre i quant tinguém sort amb les ocasions, ja que els jugadors sempre donen sa cara peró no están gens afortunats cara a porteria.
A mes els 3 punts son fundamentals per sa permanencia i entrar dins es tren dels equips que van damunt nosaltres amb 12 punts, hem de tenir paciencia ja que hi queda molta lliga i encara tenim es partit pendent de Fornells, amb s'ajuda de sa nostra afició ho aconseguirém.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. DIUMENGE A LES 12.00 H.

13ªJORNADA. CE FERRERIES - R.MALLORCA B.
Sense massa temps per descansar els juvenil tenen una nova jornada de lliga aquest diumenge contra un dels gallets de sa competició el Mallorca B en visita, en el que será un partit força complicat ja que els mallorquins están en un gran moment de forma i tindrém que fer un gran partit per contrarrestar sa qualitat del seu jugadors, tenim sa sort que tenim un gran blog que es mostra molt solid en cada partit i si el desgast d'ahir no passa factura segur que posarém les coses dificils.

dimecres, 24 de novembre del 2010

JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRE 2 - AT.BALEARS 2.



Avui s'han disputat els 49 minuts restants del partit contra el Balears que es va suspendre dia 31 d'octubre, hem d'estar orgullosos una vegada mes de la nostra afició, amb aixó sens dubte som el millor equip de Balears, ja que en una hora intempesitva com avui un dimecres feiner a les 17.00 h, hem tingut una bona assistencia.
Es partit ha estat fulgurant en els primers minuts de la represa, ja que en els 4 minuts que han jugat fins el descans no hi ha hagut temps per res, peró després en el segon temps els dos equips han sortit amb molta força i ganes de guanyar, en els primers 20 minuts s'han vist 4 gols amb alternancia primer hem marcat nosaltres per mitja d'en Rubén Mascaró en es minut 48, peró el Balears ha empatat gairebé tot duna amb un gran gol de prop de 30 metres, cosa que ha fet que es partit s'iguales amb uns minuts de lleuger domini visitant que s'ha envalentonat amb es gol, fruit d'aixó ha arribat la jugada del segon gol visitant que s'han vist afavorits per un rebot i el jugador Olmeda no ha perdonat en es minut 62 de partit, peró aquesta vegada l'alegria no ha durat gairé per els mallorquins ja que en es minut 67 hem empatat amb un gran gol de cap de Txiqui, a partit d'aqui es partit s'ha nivellat sense un domini clar per cap dels dos equips, nosaltres hem intentat sortir a la contra amb rápidesa tinguent un parell d'ocasions clares peró es marcador no s'ha mogut i ha acabat amb aquest empat que ens dona 20 punts igual que el Balears, que l'hem de valorar com a bo ja que teniem a un bon equip i aixi continuam a sa part alta amb els grans equips de sa competició.
Ara el proper diumenge tindrém un altra os i ens visitará el segon classificat el Mallorca al que també intentarém plantar cara.
Enhorabona a tot s'equip una vegada mes per aquesta gran temporada que están fent.

PRECEDENTS FERRERIES - SAN RAFAEL.

Aquesta será la segona vegada que ens visitará el conjunt eivissenc del San Rafael, ja que es un equip sense massa experiencia dins la 3ªdivisió encara que hi ha irrumput amb força, la temporada passada vam guanyar per 2 a 0 en un partit que vam jugar un dimecres.

AQUEST ES EL PRECEDENT:

TEMPORADA 2009-10: FERRERIES 2 - SAN RAFAEL 0. (Jose Enrich i David Melià).

REGIONAL COPA. DISSABTE A LES 16.00 H.

Aquest dissabte comença sa copa regional després de disputar-se sa fase classificatoria que va definir els dos grups.
El nostre equip va quedar encuadrat en es grup mes dificil amb possiblent els 3 millors equips de regional. En aquest primer partit jugarém en es camp del Penya Ciutadella indiscutible favorit numeró 1 amb el reforç de jugadors de l'Sporting Mahonés de 2ªb, es preveu un partit molt complicat, peró després de la bona imatge que van donar els nostres jugadors en els darrers partits principalment contra el Villacarlos empatant es partit i demostrant que cada setmana van a mes, estarán disposats a plantar batalla en aquesta copa en que sense tenir sa pressió de tenir resultats, si tenen un bon dia podrán dificultar les coses als rivals.
També hem de tenir en compte lo positiu que es per els jugadors entrenar amb s'equip de 3ª divisió en que uns 3 o 4 jugadors i van a entrenar amb ells els ajudará a posar se ben en forma.

PARTITS FUTBOL BASE. CAP DE SETMANA.

JUVENILS B. DISSABTE A LES 16.30 H.
10ªJornada. CE ALAIOR - CE FERRERIES.
Darrera jornada de copa en que cap dels dos equis s'hi juga res, només les ganes de donar una bona imatge i oferir un bon partit per part de Alaior i Ferreries, es conjunt alaiorenc vindrá amb moral ja que ve de donár la sorpresa en es camp del Dosa i els van privar d'anar a sa final, mentrestant nosaltres intentarém despedir-nos fent un partit serio per afrontar sa lliga amb força.

CADETS. DIUMENGE A LES 9.30 H.
8ªJORNADA. CE FERRERIES - SPORTING MAHONÉS.
Interessant partit el que disputarán diumenge els cadets d'en Canari contra l'Sporting un equip ben posicionat a sa part mitja, será una nova ocasió per continuar amb sa bona dinamica de resultats i jocs de s'equip cadet que només es troba a 1 punt de la 3ªposició i están amb ganes de continuar donant satisfaccions.

INFANTILS A. DISSABTE A LES 11.30 H.
8ªJORNADA. CE FERRERIES - AT.VILLACARLOS.
Comença la segona volta a sa competició infantil, en que els al.lots d'en Fredo tornarán a jugar a casa contra el sempre complicat Villacarlos, un equip que ens va vencer a sa primera jornada a mes están situats en segóna posició amb 1 punt mes que nosaltres i no deixen de lluitar durant tot es partit, a mes els nostres jugadors es voldrán desfer de sa derrota de dissabte passat amb un bon partit que ens segueixi situats a dalt de sa classificació.

INFANTILS B. DIUMENGE A LES 10.00 H.
8ªJORNADA. CE ALAIOR - FERRERIES ATC.
Per segona setmana consecutiva els infantils de primer any jugarán a fora de casa, concretament en es camp de l'Alaior, un equip que va tercer amb 14 punts 2 mes que noltros, i será una bona ocasió per continuar pujant posicions per els nostres jugadors que també están en ratxa ja que han guanyat els darrers 4 partits i cada setmana van a mes i tindrán ganes de fer un bon partit i si es pot puntuar en es dificil camp de Los Pinos.

ALEVINS F-11. DISSABTE A LES 10.00 H.
7ªJORNADA. CE FERRERIES - DOSA CF.
Interessant partit el que disputarán dissabte els alevins f-11 contra el Dosa, primer contra segón tot i que els ciutadellencs tenen 1 partit mes.
Será un bon partit en que es medirán els dos millors equips de sa lliga, i segur que será un partit obert en que els dos equips voldrán guanyar es partit, per els nostres jugadors es un partit que tenen moltes ganes de jugar després que la setmana passada van descansar.

ALEVINS F-7. DISSABTE A LES 10.00 H.
7ªJORNADA. CE FERRERIES - CCE SANT LLUÍS.
Els alevins f-7 rebrán en el Sant Lluís després d'aconseguir sa primera victoria de forma clara la setmana passada, i en aquesta també ens visita un dels darrers classificats ja que han perdut els 6 partits que han disputat, peró els nostres jugadors no es podrán confiar, si juguén igual que la setmana passada segur que tindrán series opcions de guanyar, lo mes important es intentar jugar amb ganes i divertir-se.

BENJAMINS F-8 A. DISSABTE A LES 11.30 H.
6ªJORNADA. CE FERRERIES - SPORTING MAHONÉS.
Els benjamins tornarán a jugar després de la setmana de descans que van tenir, ens visitará l'Sporting Mahonés un equip que va quint a sa classificació, peró han disputat dos partits mes que nosaltres.
Els al.lots que entrena en Vicent voldrán oferir un altre partit ple de ganes i bon joc davant els aficionats i farán tot lo possible per aconseguir sa victoria.

BENJAMINS F-8 B. DISSABTE A LES 12.00 H.
6ªJORNADA. SAMI AT - FERRERIES ATC.
Els benjamins de primer any jugarán a Ciutadella contra el Sami, un rival que ve de guanyar en es camp del Menorca At, será una rival dificil per els nostres jugadors que anirán a jugar amb totes ses ganes de fer ho lo millor possible, es partit será obert amb els dos equips cercant sa victoria.

dilluns, 22 de novembre del 2010

EXPOSICIÓ FIGURES JUGADORS DEL CE FERRERIES.





En el Bar des club hi podeu veure una curiosa exposició de figures de jugadors del nostre equip, fruit de un treball manyos, estan tretes d'espectaculars fotografies en jugades i de peu.
Les trobareu posades a les estanteries del bar que regenta en Jose Hernandez.
Aqui vos posam un exemple d'elles perque les vegeu i podeu visitar la.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.
TERCERA DIVISIO.

Classificacio: 19é. PJ: 13. PG: 2. PE: 2. PP: 9. GF: 7. GC: 19. AV: -12. PUNTS: 8.

Golejadors: 2 Gols: Jose Enrich i Héctor. 1 Gol: Kevin Sanchez, Alzina i Juli.

JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificacio: 7é. PJ: 11. PG: 5. PE: . PP: 2. GF: 12. GC: 8. AV:+4. PUNTS: 19.

Golejadors: 4 Gols: Miguel Caballo. 2 Gols: Jhonatan Martinez, Clavijo i Rubén Ametller. 1 Gol: Txiqui i Vicent.

REGIONAL PREFERENT. FASE CLASIFICATORIA.

Classificacio: 7é. PJ: 7. PG: 1. PE: 2. PP: 4. GF: 6. GC: 16. AV: -10. PUNTS: 5.

Golejadors: 2 Gols: Angel Allés i Miquel Moll. 1 Gol: Joan Barber "Sanpa" i Nacho Seguí.

JUVENILS B: COPA MENORCA.

Classificacio: 5é. PJ: 7. PG: 0. PE: 1. PP: 6. GF: 3. GC: 25. AV:-22. PUNTS 1.

CADETS: LLIGA.

Classificacio: 4rt. PJ: 7. PG: 4. PE: 2. PP: 1. GF: 28. GC: 10. AV:+18. PUNTS: 14.

INFANTILS A 2on any: COPA.

Classificacio: 3er. PJ: 6. PG: 4. PE: 0. PP: 2. GF: 12. GC: 5. AV: +7. PUNTS: 12.

INFANTILS B 1er any: COPA.

Classificacio: 4rt. PJ: 7. PG: 4. PE: 0. PP: 3. GF: 20. GC: 24. AV:-4. PUNTS: 12.

ALEVINS F-11. LLIGA.

Classificació: 2ón. PJ: 5. PG: 4. PE: 1. PP: 0. GF: 18. GC: 4. AV:+14. PUNTS: 33.

ALEVINS F-7. LLIGA.

Classificació: 8é. PJ: 6. PG: 1. PE: 1. PP: 4. GF: 17. GC: 26. AV: -9. PUNTS: 27.

BENJAMINS F-8 A. COPA.

Classificació: 10é. PJ: 3. PG: 1. PE: 1. PP: 1. GF: 6. GC: 7. AV: -1. PUNTS: 16.

BENJAMINS F-8 B. COPA.

Classificació: 11é. PJ: 4. PG: 1. PE: 1. PP: 2. GF: 10. GC: 14. AV: -4. PUNTS: 20.

diumenge, 21 de novembre del 2010

JUVENIL LLIGA NACIONAL. PE SANT JORDI 0 - FERRE 0.

Gran partit una vegada mes dels juvenils de lliga nacional, que han empatat en es camp del lider Sant Jordi, un autentic equipas amb grans jugadors i que avui no han pogut superar els jugadors que entrana en Juan Romero, amb el gran plantejament del nostre equip, que ha fet un dels partits mes serios de la temporada.
Els jugadors han sortit molt concentrats, ja que sabien que seria un partit molt dur en que no es podia tenir ni el mes petit fallo, per aixó han hagut de fer un gran desgast fisic per contrarrestar sa qualitat del rival, que es un equip que acostuma a fer molts gols cada partit i avui no han pogut superar la solida defensa que hem presentat que ha aturat totes les embestides dels eivissencs, que d'aquesta manera agafarán una gran moral per es partit de dimecres contra el Balears que si finalment el podém guanyar ens colocariá en una sorprenent 3ªposició, i es que els jugadors s'ho mereixen per les ganes que hi posen i la concentració que mostren en cada partit, en que avui han mostrat una gran prova d'aixó i desde el club no ens queda mes que felicitar los una vegada mes a tot s'equip i entrenadors.

TERCERA DIVISIÓ. ARENAL 2 - FERRE 0.

Una vegada mes es fútbol va ser injust amb el nostre equip, que inmerescudament va perdre 2 a 0 davant l'Arenal que va aprofitar 2 jugades d'estrategia per guanyar es partit en les uniques ocasions gairebé en tot es partit.
El nostre equip va fer una gran primera part mostrant una imatge d'equip serio i tinguent 3 ocasions molt clares en es contraatac peró com es sap en el fútbol es que perdona ho acaba pagant i es lo que ens esta passant en molts partits, en que exceptuant 2 o 3 rivals, els nostres jugadors han demostrat no ser inferiors al rivan contra que juguén, tot lo contrari i tenim la mala sort que ens guanyen en jugades puntuals, peró tambe es el que te la categoria.
Després de fer uns primers 45 minuts molt bons, a la represa quant només s'havien jugat 3 minuts una falta va provovar es primer gol del partit quant l'Arenal no havia fet practicament res, cosa que va fer que s'equip local es tanqués mes encara dificultant el nostre joc, en que a pesar d'aixó vam seguir controlant es partit i tinguent ocasions de gols bastant clares com una d'en Kevin per exemple, peró la sort ens es esquiva i el Arenal en una nova jugada a pilota aturada va fer el 2 a 0, que posava les coses molt clares i els nostres jugadors no entenent com anava es partit amb es joc que estaven fent.
Hem de passar pagina novament i oblidar nos d'aquest partit i pensar en el important que tenim la propera setmana davant el Sant Rafael un equip que no te sa gran plantilla de l'any passat peró defensivament será un equip complicat al que costa molt guanyar.
Esteim convençuts peró que si l'equip continua donant aquesta imatge el fútbol será just hi arribarán els resultats.
Força Ferre!!!!

ALEVINS F-7. FERRE 6 - AT.VILLACARLOS 1.





Ahir va arribar sa primera victoria dels alevins f-7, i va ser de manera arrolladora ja que van guanyar per 6 a 1, en un partit que no va tenir historia ja que els nostros jugadors van ser molt superiors al rival i haguessin pogut fer mes gols encará.
Els jugadors van estar molt encertats ahir i d'aquesta manera es van desquitar amb sa primera victoria que sen's havia resistit en altres partits.
Tots els jugadors van participar amb sa victoria, en que van sorprendre amb la rapidesa que sortien a la contra, superant els jugadors d'es Castell una i altra vegada.
Els gols els van marcar: David Febrer 3, Martí Enrich, Jordi Marín i Marc Melià.
Anims al.lots si segui aixi vindrán mes bons resultats.

CADETS LLIGA. MENORCA 0 - FERRE 1.

Els cadets han guanyat avui en es camp de un rival complicat com es el Menorca per 0 a 1, un partit que hem tingut que suar de valent ja que es rival ja apretat en el segón temps per igualar es partit.
Ha estat una victoria de merit, tinguent en compta que el rival era un equip amb qualitat i molta lluita que no baixa els braços en tot es partit.
Peró una vegada mes els joves que entrena en Canari han fet un partit molt serio i amb sa confiança que han agafat s'han imposat amb es gol que ha anotat en Carlos Febrer en el primer temps.
Ara amb aquest resultat ens posicionám a sa part alta de sa classificació i lo mes important es que s'equip cada setmana es mostra mes compacte i molt dificil per els rivals ja que es fa una bona pressió al rival dificultant es joc.
Molt be al.lots esteis fent una bona temporada.

BENJAMINS F-8 B. 1er any. FERRE ATC 2 - SALLE MAHÓN/SP 2.

Ahir mati els benjamins b, van oferir un interessant partit davant la Salle Sporting, en que va acabar amb empat a 2 gols.
Va ser un partit molt obert amb els dos equips cercant sa victoria i oferint ocasions, fruit d'aixó van venir les alternancies en es marcador en que qualsevol dels dos equips hagués pogut guanyar i lo mes important es que els al.lots cada vegada juguén amb mes serietat i moltes ganes.
Ahir els golejadors van ser, Bruno Carreres i Marcos Marín.
Molt be al.lots seguiu aixi.

INFANTILS B. 1er any. MENORCA AT 2 - FERRE ATC 5.

Un altra dels equips que está en clara progressió son els infantils de primer any, que avui han guanyat de manera clara en es camp del Menorca per 2 a 5, en un partit que hem desplegat un gran joc amb un domini durant tot es partit.
En el primer temps ja ens hem imposat dins es camp amb una bona colocació i demostrant solidesa, els maonesos s'han vist superats per els nostres jugadors que han agafat una bona ratxa de resultats i sobretot millorant en es joc, en que duen una bona mitja de gols.
Els golejadors han estat: Josep Capó 4 i David Janer.
Enhorabona a tot s'equip per aquest bon partit,ara teniu que continuar aixi jugant amb aquestes ganes i anar aprenent.

JUVENILS B. COPA. FERRE 0 - UD.MAHÓN 3.

Els juvenils b han perdut avui davant la Unió per 0 a 3, en un partit en que tot i que els jugadors han fet el que han pogut s'han vist superats per es gran bloc dels maóneosos, que d'aquesta manera han posat un peu a sa final.
Es partit ja ha començat molt complicat per noltros ja que en els 8 minuts ens han marcat el primer gol, que ha fet que els visitants es trobassin mes segurs, peró durant els 45 primers minuts hem estat sempre dins es partit igualant es joc el algunes ocasions tot i que en atac no hem tingut moltes ocasions, peró un gran gol que ens han fet ha deixat es partit sentenciat.
Ara ja només queda 1 partit per acabar sa copa i el jugarém a Alaior amb sa ilusió de fer un bon partit i poder treure algun punt.

dissabte, 20 de novembre del 2010

INFANTILS A. 2ón any. FERRE 0 - MENORCA 2.





Els infantils A no han pogut avui contra el Menorca, un equip que ha sorprés per es gran partit que ha fet en que han demostrat una gran seriedat i fent molts pocs errors, nosaltres en canvi no hem pogut desarrollar es nostro joc, ja desde el principi no ens hem trobat comodes en el partit.
Amb aquest resultat hem trencat sa bona ratxa que teniem, peró aixo d'avui haurá estat un petit accident ja que continuam a sa part alta de la classificació, en es fútbol passen aquestes coses, ja que sempre es pot tenir un mal dia i segurament la setmana que ve ens tornará a sortir un bon partit com els que veniem fent, en que jugarém novament en el nostro camp contra el Villacarlos.

dijous, 18 de novembre del 2010

TERCERA DIVISIÓ. DISSABTE A LES 17.30 H.

14ªJORNADA. ARENAL - CE FERRERIES.
Important partit el de s'equip de 3ª aquest dissabte en es camp de l'Arenal un rival directe que te 1 punt mes que noltros 9 i será una bona prova per veure sa recuperació de s'equip després de la gran segona part contra el Collerense.
Ens trobarém a un equip local necessitat també de punts en que voldrán aprofitar es factor camp, cosa que també podrém jugar nosaltres ja que ells estarán mes presionats jugant a casa, per lo que si feim un bon partit en defensa sempre podrém aprofitar alguna jugada a la contra per marcar, poder puntuar en aquest camp seria un bon resultat que refermaria sa moral dels jugadors, que estarán amb ganes de fer un bon partit.
El Arenal sempre es un rival complicat dins el seu camp, en que han sumat la majoria dels punts que han aconseguit, un equip amb bastanta experiencia dins la 3ªdivisió i que mai es pot donar per vençut ja que han remuntat anys están en situacions molt pitjors.
Per aquest partit tidrém sa baixa de n'Hector es golejador del darrer partit ja que va ser expulsat.

PRECEDENTS ARENAL - FERRERIES.

Aquesta setmana ens enfrontám a un equip classic de sa Tercera Balear, el Arenal un rival que ja hem visitat en 9 ocasions, amb un balanç bastant igualat amb 2 victories, 3 empats i 4 derrotes amb 8 gols a favor i 8 en contra, la temporada passada vam conseguir treure un punt en el seu camp, aquesta temporada també será important poder hi puntuar.

AQUESTS SON ELS PRECEDENTS:

TEMPORADA 1988-89: ARENAL 0 - FERRERIES 3.(Carre, Serra i Bep Sintes).
TEMPORADA 1989-90: ARENAL 1 - FERRERIES 0.
TEMPORADA 1990-91: ARENAL 1 - FERRERIES 0.
TEMPORADA 1991-92: ARENAL 0 - FERRERIES 0.
TEMPORADA 1992-93: ARENAL 2 - FERRERIES 0.
TEMPORADA 1993-94: ARENAL 2 - FERRERIES 2.(Juan Antonio i Joan Meliá).
TEMPORADA 1997-98: ARENAL 1 - FERRERIES 3.(Franz 2 i Toni Hidalgo).
TEMPORADA 1998-99: ARENAL 1 - FERRERIES 0.
TEMPORADA 2009-10: ARENAL 0 - FERRERIES 0.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. DIUMENGE A LES 13.00 H.

12ªJORNADA. PE SANT JORDI - CE FERRERIES.
Els juvenils es desplacen a Eivissa per jugar en es camp del Sant Jordi, un equip que es el lider de sa classificació ja que compta amb un gran equip, en que han configurat sa plantilla amb els millors jugadors d'Eivissa ja que son l'unic conjunt de sa illa dins la lliga nacional.
Per tant els juvenils tenen un partit bastant complicat aquesta setmana, en que es tidrán que fer les coses molt be per treure un resultat positiu, peró aquest equip ja ha demostrat de lo que es capaç i amb sa lluita que mostren cada setmana complicarán molt les coses als Eivissencs, ja que hem demostrat fins ara que podém competir amb igualtat de condicions amb qualsevol equip.
Per aquest partit encará será baixa en Tomeu Allés que es va recuperant de la lesió.
Desde el club voldriém agrair al Sant Jordi per haver accedit a jugar a les 13:00 hores, per motius de vol ja que arribám a les 11:30 a Eivissa.

dimecres, 17 de novembre del 2010

JOHNY I JOSITO ABANDONEN S'EQUIP DE 3ª DIVISIÓ.

Els dos jugadors de Maó en Jhonatan Perez i Josito Barranco que havien arribat aquest estiu, han demanat sa baixa al club i per tant avui han deixat de ser jugadors de s'equip de Tercera per tant ara sa plantilla queda amb 18 jugadors.
El motiu d'aquesta baixa es estrictament personal, ja que tant ells com nosaltres estavem agraits, desde el club els hi desitjam sort.

PARTITS FUTBOL BASE. CAP DE SETMANA.

JUVENILS B. COPA. DISSABTE A LES 16.30 H.
9ªJornada. CE FERRERIES - UD.MAHÓN.
Els juvenils b arribén a sa penultima jornada de copa amb es dificil partit davant la Unió, un equip que te series opcions d'anar a sa final i que en la primera volta després de fer un gran partit vam empatar dins el seu camp, per tant si feim les coses be podrém fer un bon partit i tenir opcions de treure un resultat positiu.

CADETS. LLIGA. DIUMENGE A LES 11.15 H.
7ªJORNADA. CD MENORCA - CE FERRERIES.
Els jugadors que entrena en Canari tenen una sortida complicada en es camp del Menorca, un equip que es fa fort dins el seu camp i si tenen un bon dia son un bon equip capaços de lo millor, será una bona prova per els nostres jugadors que arribén en aquest partit després d'encadenar 2 victories clares i tindrán ganes de continuar fent bon fútbol.

INFANTILS A. COPA. DISSABTE A LES 11.0O H.
7ªJORNADA. CE FERRERIES - CD MENORCA.
Els infantils de segón any tancarán sa primera volta de copa en es nostro camp davant el Menorca, un equip que voldrá posar a prova sa solidesa dels nostres jugadors que estan liderant sa classificació després de superar als rivals amb un bon joc d'equip en que tots els jugadors destaquen.

INFANTILS B. COPA. DIUMENGE A LES 9.30 H.
7ªJORNADA. MENORCA AT - FERRERIES ATC.
Els infantils B juguén es diumenge en es camp del Menorca penultim classificat, els al.lots que entrena en Quel Carreras arribén en aquest partit després de guanyar els 3 darrers partits, en que han demostrat que cada jornada que passa están mes compenetrats amb ganes de fer bons partits i aconseguir victories.

ALEVINS F-7. LLIGA. DISSABTE A LES 11.30 H.
6ªJORNADA. CE FERRERIES - AT.VILLACARLOS.
Aquest dissabte els alevins f-7, jugarán en es camp anexe de Sant Bartomeu contra el Villacarlos un equip tampoc ha guanyat cap partit i va es coer. Esperém que será un partit obert en que els dos equips cercarán sa victoria i oferir un bon espectacle.

BENJAMINS F-8 B. COPA. DISSABTE A LES 10.00 H.
5ªJORNADA. FERRERIES ATC - SALLE MAHÓN/SPORTING.
Els benjamins b, jugarán contra l'Sporting el dissabte en es nostro camp, un equip que está classificat en 5 posició amb 1 partit mes que noltros, es un equip que acostuma a fer gols, será una bona prova per els al.lots d'en Capó per poder disputar un partit obert amb ganes de divertir-se dins es camp i anar aprenent.

dimarts, 16 de novembre del 2010

AQUESTA TEMPORADA HI HAURÁ COMPETICIÓ PREBENJAMI.

Després de varies temporades sense competició oficial, aquesta temporada els al.lots de 6 i 7 anys nascuts el 2003 i 2004 que entrenen en es poli, jugarán amb fillets de la seva edat dins espais tancats, per tant els prebenjamins podrán anar aprenen mes jugant amb al.lots de la seva edat en que lo mes important ha de ser que xalin jugant a fútbol i sobretot que aprenguin.

PARTIT APLAÇAT FERRE- BALEARES, ES JUGARÁ DIA 24 A LES 17.00 H.

El dimecres dia 24 a les 17.00 h, es jugará el temps restant del partit Ferre- Baleares de juvenils, es va suspendre en es minut 41 del primer temps amb empat a 0, la federació mitjançant es comite de competició va designar aquest horari, el qual desde el club lamentam ja que perjudicará als nostres socis i aficionats.
A pesar de tot confiam que poguém guanyar es partit finalment i els 3 punts es quedin a casa.

dilluns, 15 de novembre del 2010

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.
TERCERA DIVISIO.

Classificacio: 19é. PJ: 12. PG: 2. PE: 2. PP: 8. GF: 7. GC: 17. AV: -10. PUNTS: 8.

Golejadors: 2 Gols: Jose Enrich i Héctor. 1 Gol: Kevin Sanchez, Alzina i Juli.

JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificacio: 6é. PJ: 10. PG: 5. PE: 3. PP: 2. GF: 12. GC: 8. AV:+4. PUNTS: 18.

Golejadors: 4 Gols: Miguel Caballo. 2 Gols: Jhonatan Martinez, Clavijo i Rubén Ametller. 1 Gol: Txiqui i Vicent.

REGIONAL PREFERENT. FASE CLASIFICATORIA.

Classificacio: 7é. PJ: 7. PG: 1. PE: 2. PP: 4. GF: 6. GC: 16. AV: -10. PUNTS: 5.

Golejadors: 2 Gols: Angel Allés i Miquel Moll. 1 Gol: Joan Barber "Sanpa" i Nacho Seguí.

JUVENILS B: COPA MENORCA.

Classificacio: 5é. PJ: 6. PG: 0. PE: 1. PP: 5. GF: 3. GC: 22. AV:-19. PUNTS 1.

CADETS: LLIGA.

Classificacio: 4rt. PJ: 6. PG: 3. PE: 2. PP: 1. GF: 27. GC: 10. AV:+17. PUNTS: 11.

INFANTILS A 2on any: COPA.

Classificacio: 1er. PJ: 5. PG: 4. PE: 0. PP: 1. GF: 12. GC: 3. AV: +9. PUNTS: 12.

INFANTILS B 1er any: COPA.

Classificacio: 4rt. PJ: 6. PG: 3. PE: 0. PP: 3. GF: 15. GC: 22. AV:-7. PUNTS: 9.

ALEVINS F-11. LLIGA.

Classificació: 1er. PJ: 5. PG: 4. PE: 1. PP: 0. GF: 18. GC: 4. AV:+14. PUNTS: 33.

ALEVINS F-7. LLIGA.

Classificació: 8é. PJ: 5. PG: 0. PE: 1. PP: 4. GF: 11. GC: 25. AV: -14. PUNTS: 21.

BENJAMINS F-8 A. COPA.

Classificació: 6é. PJ: 3. PG: 1. PE: 1. PP: 1. GF: 6. GC: 7. AV: -1. PUNTS: 16.

BENJAMINS F-8 B. COPA.

Classificació: 10é. PJ: 3. PG: 1. PE: 0. PP: 2. GF: 8. GC: 12. AV: -4. PUNTS: 15.

diumenge, 14 de novembre del 2010

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 2 - COLLERENSE 1.





Avui capvespre per fi s'han pogut tornar a sumar els 3 punts després de fer un gran desgast s'equip durant tot es partit i aixi rompre sa mala ratxa de resultats d'aquesta manera en Dani Mori s'estrena amb una victoria que ens te que donar la confiança i tranquilitat per anar sumant punts i sortir de sa part baixa, esteim segurs que si lluitám com ho hem fet avui en el segón temps sa permanencia la tenim que aconseguir.
Es partit ha començat amb descontrol per part dels dos equips, ja que cap dels dos conseguia trenar massa passades seguides i prest perdien sa pilota, durant aquests primers 45 minuts no s'ha vist gairebé cap ocasió de gol clara només la que ha valgut es gol del Collerense, si que hi ha hagut un gran desgast fisic ja que tot es joc transcurria en el migcamp, la nostra situació possiblement ens ha pesat en aquests primers minuts, quant ja es pensava que s'arribaria amb empat al descans ha vingut es gol visitant en el minut 42.
Peró en el segón temps ha estat una altra historia i s'ha fet un gran partit, en que hem aconseguit girar es marcador merescudament, ja que només hi ha hagut un equip dins es camp, en es primer minut d'aquest segón temps ja ha vingut una primera ocasió, que ha anat envalentonant als jugadors que han vist sa recompensa en es minut 50 amb un gol de n'Hector, aquest gol ha fet que creguessim amb les nostres possibilitats, a partit d'aqui els jugadors han fet una gran pressió lluitant per tot es camp tancant el Collerense dins el seu camp, amb alguna que altra ocasió de gol, peró hem tingut que esperar en es minut 72 perque arribés el 2 a 1 que ha fet novament n'Hector amb una bona jugada en equip que ha culminat ell de cap, un gol que ha desfermat tota sa euforia dels jugadors i public, peró hem tingut sa mala sort que quant celebrava es gol s'ha llevat sa camiseta oblidant que ja tenia 1 targeta groga i hem quedat amb 10 jugadors els darrers 20 minuts, en que s'han defensat amb molt d'ordre sense donar opcions al rival tinguent sa recompensa dels 3 punts.
La setmana que ve jugarém en es camp de un rival directe l'Arenal, i esteim convençuts que aquesta victoria será clau per afrontár amb força els propers partits .
Enhorabona a tot s'equip i els entrenadors per aquesta victoria.

INFANTILS A. 2ón Any. RTV.BOSCOS 2 - FERRE 3.

Els infantils d'en Fredo han guanyat per 2 a 3 en es camp del DOSA un equip que tenia els mateixos punts que nosaltres i d'aquesta manera es coloquen en primera posició.
Es partit ha començat amb bon ritme i molts de gols ja que en els primers 12 minuts ja s'havien marcat 4 gols i es marcador era d'empat a dos gols els golejadors nostros han estat en Miquel Febrer i Xavier Pons, a partit d'aqui els nostres jugadors han començat a controlar es partit i en Paco Porras ha fet el definitiu 2 a 3 en es minut 23 i ja es marcador no s'ha mogut tot i haver hi mes ocasions de gol.
En el segón els jugadors d'en Fredo han controlat molt be en defensa i no han passat per massa perill, en que han demostrat que no es casualitat aquesta primera posició que ocupen en la classificació.
Els jugadors han demostrat que tenen ganes de fer alguna cosa important a n'aquesta competició i cada partit jugarán amb sa mateixa ilusió i ganes de fer bon fútbol.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRE 1 - ARENAL 1.





Els juvenils A han empatat a 1 gol avui davant l'Arenal un partit que per ocasions mereixiem haver guanyat, ja que hem disposat de 5 ocasions de gol molt clares, peró en canvi quasi perdem en els darrers minuts ja que en David ha aturat un ma a ma amb un jugador mallorqui cosa que hagués estat del tot injusta.
Els jugadors han fet una gran primera part en que han posat una gran intensitat en es partit dominant tot es temps i l'unic que ens ha faltat ha estat es gol ja que hem tingut 3 ocasions clarissimes, peró no hem estat encertats avui tot i fer un bon partit en que no hem donat opcions a l'Arenal d'arribar a porteria aquests primers 45 minuts, en que hem pogut veure bones jugades de tot es conjunt.
En el segón temps es partit ha començat igual ja que dominavém sa situació, peró una contra de l'Arenal en la primera ocasió clara que han tingut s'han avançat, i dos minuts després ha vingut es gol de s'empat amb un golás de falta de Jaime Clavijo que ha tornat a nivellar es partit, que ha estat un minuts trabat sense dominador clar.
En Juan Romero ha fet uns quants canvis i s'equip ha tornat a arribar amb perill amb dos corners que hem rematat i no han entrat per ben poc i dues ocasions molt clares d'en Dani Perez que no han entrat de miracle que juntament amb les 3 de sa primera part ens haguessin pogut donar sa victoria, peró s'empat ens servirá per seguir sumant i continuar amb aquesta brillant temporada de s'equip juvenil.
Ara la setmana que ve jugarém en es dificil camp del Sant Jordi a Eivissa un dels maxims candidats a pujar a divisió d'honor.

JUVENILS B. COPA. PENYA CIUTADELLA 6 - FERRE 0.

Els juvenils b es van veure superats ahir davant el Penya Ciutadella per 6 a 0, els nostres jugadors no van tenir es dia ahir en un partit que teniem bastantes baixes i no vam poder fer res davant un equip molt encertat que ahir va fer es millor partit de sa temporada mentres que a nosaltres tot el que intentavem no ens sortia res, un partit que no lleva els bons partits que hem vingut fent darrerament i será fruit de un mal dia, ara toca pensar la setmana que ve a casa oblidar i fer un bon partit en que intentarém sumar algun punt.
El marcador tot i aixi es massa abultat ja que el Penya ens va marcar 2 gols en els darrers 5 minuts quan jugavem amb 10 jugadors.

CADETS LLIGA. FERRE 5 - RTV BOSCOS 0.

Els cadets han fet un altra bon partit avui davant el Boscos al que han golejat per 5 a 0, en una victoria que s'ha decidit en una fantastica primera part amb 4 gols.
Desde el principi els jugadors han sortit amb ganes de marcar amb una forta pressió i en els 5 minuts ja ha arribat es primer gol obra de Hector Marqués, un gol que encara ens ha envalentonat mes ja que hem continuat dominant en es rival amb un gran joc de tocs amb rápidesa, fins que han vingut els dos minuts en que s'ha acabat es partit ja que hem marcat dos gols mes que han deixat es partit sentenciat minut 22 Miguel Troyano i min 23 Hector Marqués, que avui ha marcat 4 gols en es partit firmant una gran actuació juntament amb tot s'equip, el quart ha vingut just abans del descans min 36.
En el segón temps ens hem dedicat mes a controlar es partit en que no hem passat per cap problema i encara ha arribat el 5 a 0 novament de Hector Marqués, en una nova demostració de qualitat dels jugadors d'en Canari que han entrat en una bona dinamica de joc i resultats colocant-se a sa part alta de sa lliga Cadet.

dissabte, 13 de novembre del 2010

REGIONAL PREFERENT. FERRERIES 1 - AT.VILLACARLOS 1.




En la darrera jornada de la fase classificatoria avui hem jugat contra s'equip que ha quedat primer el Villacarlos, en un partit que ha acabat amb empat a 1 gol després de un gran partit dels jugadors que entrena en Valentin que cada dia van a mes i esteim segurs que en la copa i la lliga farán un gran paper.
Avui davant teniem un bon equip amb jugadors bastant experimentats en la categoria, peró no han pogut superar als nostres jugadors tot i que s'han avançat en es marcador en el primer temps que ha estat bastant igualat, amb dos equips que es volien imposar, els jugadors visitants intentavan cercar s'esquena a sa nostra defensa amb passes llargs, que han tingut també la replica amb un xut al poste i un parell d'aproximacions perilloses que no han acabat en gol, peró amb un bon joc dels nostres jugadors que avui han vist en el segón temps com ha debutat es nou fitxatge en Gerard Fuguet que ve de s'Alaior de 3ªdivisió i tambe ha mostrat bones maneres.
Lo millor dels nostres jugadors ha vingut en el segón temps, en que han tingut sa pilota cercant s'empat i dominant gairebé tot es temps al Villacarlos que ha sofert per mantenir es resultat, ja que els nostres jugadors presionaven be i estaven tocant sa pilota, avui han firmat es millor partit de sa temporada i han tingut es premi del gol que ha fet en Miquel Moll, tot aixó a pesar d'haver quedat amb 9 jugadors.
Un resultat que servirá per entrar en forma a sa copa que començarà d'aqui 2 setmanes.

ALEVINS F-11. SANT LLUÍS 1 - FERRE 2.

Els alevins f-11, han guanyat un partit complicat contra el Sant Lluís a Ses Canaletes per es resultat de 1 a 2, i amb aquest marcador continua sa brillant temporada dels al.lots que entrena en Martí que seguirán comandant sa classificació.
Es rival tot i estar a sa part baixa ens ha complicat molt les coses, demostrant que cada partit es una historia, peró els jugadors han estat superiors al rival i es resultat es just, han marcat els gols: Alex i Joan Caballo.
Una vegada mes hem de felicitat desde el club a tot s'equip entrenador i jugadors per es bon paper que están fent.

ALEVINS F-7. PENYA CIUTADELLA 6 - FERRE 1.

Els alevins f-7 han tingut avui un partit bastant complicat en es camp del Penya Ciutadella segón classificat i que avui ha demostrat aquesta condició, ja que han fet un bo fútbol i ens han guanyat per 6 a 1.
Els al.lots han sortits ficats dins es partit amb ganes de complicar les coses al rival, peró en es minut 11 ens han marcat el primer gol que ha donat ales a s'equip del Penya que en el segón quart amb 2 minuts ens han marcat dos gols que han deixat es partit molt dificil ja amb un 3 a 0, després del descans han vingut els millors minuts dels alevins ja que amb un gol d'en Joan Piris hem vist opcions de poder nos posar dins es partit, peró en el darrer quart el Penya ens ha agafat amb rápidesa i han marcat 3 gols mes, deixant es marcador un pel abultat per sa imatge que han donat els nostres jugadors, que la setmana que ve ho tornarán a provar.

BENJAMINS F-8 A. 2ón any. MENORCA 3 - FERRE 1.

Avui mati el Menorca ha trencat es bon començament dels benjamins, ja que ens han guanyat per 3 a 1, en un partit que s'ha resolt en el segón quart, ja que en els dos darrers minuts just abans del descans ens han fet dos gols. En el segón temps els jugadors que entrena en Vicent han intentat reaccionar tinguent alguna ocasió, peró ha estat el Menorca que ens ha tornat a marcar en es darrer minut del tercer quart que ha deixat es partit sentenciat, en es darrer quart hem intentat jugar a s'atac i fer algun gol per retallar diferencies, hem fet alguna jugada meritoria, en que hem aconseguit l'unic gol des partit, amb un gol d'en Josep Allés Naranjo que ha deixat es resultat final de 3 a 1.
Tot i es resultat els nostres jugadors ho estan donant tot i deixant una bona imatge en cada partit.

INFANTILS B 1er any. FERRE ATC 4 - DOSA 3.




Victoria en es darrer minut dels infantils contra el DOSA per es resultat de 4 a 3.
No ha estat un partit gens fácil ja que els ciutadellencs son un equip amb bastanta envergadura per s'edat que tenen, en que hem arribat a tenir es partit dominat per 3 a 1, peró en el segón temps ens han empatat després d'haver tingut 2 ocasions molt clares amb 3 a 2 que haguessin pogut servir per sentenciar es partit i no haver d'esperar en es darrer minut per guanyar amb un gol de falta d'en Xavi Muro.
En el primer temps hem sortit molt be a sa contra i hem marcat en les dues primeres aproximacions amb gols d'en Capó i en Toni Pons que posaven un marcador favorable de 2 a 0, peró el Dosa poc després ha marcat de penal que ha tornat a donar emoció en es partit, i una vegada mes en Toni Pons ha tornat a marcar peró novament els visitants han fet el 3 a 2 just abans del descans.
En el segón temps hem tingut 15 minuts bastant bons amb ocasions per sentenciar es partit, peró no hem tingut sort cara a porteria i després ens han empatat novament i quant es marcador semblava acabaria 3 a 3, ha vingut sa jugada de sa victoria amb un gol en es minut 71, que ens coloca en una bona dinamica de resultats, ja que duim 3 victories seguides.
Donám l'ehonabona als jugadors per el bon partit que han fet.

divendres, 12 de novembre del 2010

PRESENTACIÓ NOU PATROCINADOR EQUIP TERCERA DOSVINT ELECTRICITAT


Avui capvespre hem fet la presentació del nou sponsor per s'equip de Tercera a les oficines del club, l'empresa DOSVINT electricitat será l'encarregada d'ajudar el nostre equip, a s'acte hi han assistis els representants de l'empresa en Biel Marqués i Miquel Pons, que juntament amb el president Mingu Martí han mostrat les camisetes amb es nom de l'sponsor DOSVINT electricitat..
Desde el club esteim molt agraits per aquesta ajuda a l'empresa DOSVINT electricitat.

TERCERA DIVISIÓ. DIUMENGE A LES 16.30 H.

13ªJORNADA. CE FERRERIES - COLLERENSE.
Aquest diumenge s'equip de tercera te un partit important contra un reforçat Collerense que poc a veure te amb s'equip de l'any passat, ja que han fitxat 8 o 9 jugadors amb experiencia a sa categoria i fruit d'aixó es la bona posició que ocupen vuitens amb 19 punts.
Els jugadors esperén amb ganes aquest partit després del punt que sen's va escapar a Felanitx la passada jornada, en que només un penal injust en es minut 93 va poder amb s'equip, per aixó estan força mentalitzats per començar a sumar i durant tota sa setmana han estat entrenant amb moltes ganes, el nou entrenador Dani Mori ja va coneixent els jugadors després de dues setmanes de feina, en que ho posarán tot per treure els 3 punts davant un equip bastant fisic i bastant ben posat dins es camp, que ens dificultara molt es joc, per aquest partit necessitarém que tota s'afició animi en els jugadors per treure es partit.

dijous, 11 de novembre del 2010

JUVENIL LLIGA NACIONAL. DIUMENGE A LES 12.00 H.

11ªJORNADA. CE FERRERIES - ARENAL.
Aquest diumenge ens visita l'Arenal, un equip que esta a mitja taula amb 12 punts, un equip que destaca per ser un rival incomode a fora camp i será una nova prova per l'excepcional temporada dels juvenils entrenats per en Juan Romero.
Peró si una cosa hem de destacar dels nostres jugadors es la paciencia que saben tenir en cada partit, en que no es desesperén i esperen l'oportunitat per marcar a mes d'oferir una lluita encomiable en cada partit, de uns jugadors que mostren una gran solidesa i s'han acoplat a sa dificil competició que es aquesta lliga nacional juvenil.
Una vegada mes estarán disposats a oferir un altra bon partit per continuar amb aquesta privilegiada posició, com a nota negativa hem de dir que serán baixa en Tomeu Allés que te una fractura en un dit des peu i possiblent será baixa durant 1 mes com a minim i en Jhonatan que es va lesionar en es camp del Ferriolense, aqui desde el club els hi desitjam una rápida recuperació.

PRECEDENTS. FERRERIES - COLLERENSE.

L'unic precedent que hi ha contra el Collerense es el partit de la temporada passada en que es resultat va ser de 3 a 3, un partit que teniem guanyat i en el temps de descompte ens van empatar, confiem que aquest any els 3 punts es quedin a casa.

AQUEST ES EL PRECEDENT:

TEMPORADA 2009-10: FERRERIES 3 - COLLERENSE 3. (David Meliá 2 i Guel Bosch).

REGIONAL PREFERENT. DISSABTE A LES 16.30 H.

7ªJORNADA. CE FERRERIES - AT.VILLACARLOS.
Aquest dissabte acaba sa fase classificatoria de regional, en que el nostre equip ha anat mostrant una millora i ha fet partits ben interessants pensant en donar guerra a sa copa que començará d'aqui a 2 setmanes, en aquesta darrera jornada jugám contra s'equip que s'ha mostrat mes en forma el Villacarlos que ha fet una gran fase i te la primera posició gairebé assegurada amb un equip que mescla gent veterana de s'etapa a 3ª i jugadors joves com l'ex jugador de s'equip juvenil la temporada passada Javi Pasantes o el jugador de Ferreries Sergi Coll.
Per tant será una bona prova per veure com estan les forces dels jugadors, en que possiblement debutará el nou fitxatge Gerard Fuguet que estavá jugant amb el Alaior de 3ªdivisió, un jugador jove de 19 anys i bastanta projecció.
A mes si acabám amb l'actual 7 posició ens tornariem a trobar amb el Villacarlos a sa copa, ja que es fará un grup par i grup impar.

PARTITS FUTBOL BASE. CAP DE SETMANA.

JUVENILS B. DISSABTE A LES 16.00 H.
8ªJORNADA. PENYA CIUTADELLA B - CE FERRERIES.
Els juvenils disputarán a Ciutadella un nou partit de copa amb sa ilusió de seguir progressant i mostrar sa bona imatge que han mostrat en aquesta copa, davant tindrém un equip que va tercer amb 10 punts i gairebé cap opció de jugar sa final de copa, peró ses ganes de guanyar hi serán.

CADETS. DIUMENGE A LES 9.45 H.
6ªJORNADA. CE FERRERIES - RTV BOSCOS.
Els cadets den Canari jugarán diumenge contra es coer de sa lliga el Boscos un equip que encará no ha puntuat, tot i aixó no ens podém relaxar, hem d'intentar fer es mateix gran partit que vam fer en es camp de l'Orient, si jugám com sabem sa victoria segurament quedará a casa i ens colocarém a sa part alta de sa classificació.

INFANTILS A. DIUMENGE A LES 10.00 H.
6ªJORNADA. RTV BOSCOS - CE FERRERIES.
Els infantils de segón any que entrena en Fredo jugarán a Ciutadella en es camp del Boscos un equip que te els mateixos punts que nosaltres i també esta fent un gran campionat i será molt complicat dins el seu camp.
Peró es un partit que afrontám amb molta confiança després del gran partit que vam fer davant es lider Penya Ciutadella i els jugadors voldrán seguir amb sa solidesa que están mostrant cada partit.

INFANTILS B. DISSABTE A LES 11.00 H.
6ªJORNADA. FERRERIES ATC - DOSA CF.
En l'unic partit que es jugará aquest dissabte mati en es camp de Sant Bartomeu els infantils de primer any es medirán al Dosa, amb sa confiança que els hi dona els darrers bons partits que han fet, en que cada partit agafén mes confiança i juguén un bon futbol, es rival está classificat en sisena posició amb 1 punt menys, per lo que será un partit obert.

ALEVINS F-11. DISSABTE A LES 12.00 H.
5ªJORNADA. SANT LLUÍS - CE FERRERIES.
Els alevins f-11, anirán a Sant Lluís a defensar es liderat contra un equip que dins el seu camp sempre es complicat i ens fará treure lo millor.
Per aquest partit els al.lots d'en Martí volén seguir amb es gran començament de temporada que están fent en que a part de fer un gran fútbol els resultats acompanyen i estan tenint un gran encert de cara a porteria amb una bona mitja de gols, peró es que en defensa també son es millor equip.

ALEVINS F-7. DISSABTE A LES 9.30 H.
5ªJORNADA. PENYA CIUTADELLA - CE FERRERIES.
Els al.lots que entrena en Bep, tenen un dificil partit en es camp del Penya Ciutadella un equip que va tercer, amb un gran balanç de gols a favor, els nostres jugadors afrontarán amb ses ganes de fer un bon partit i passar ho be, en que lo important es anar aprenent i si pot ser fer algún gol.

BENJAMINS F-8 A. DISSABTE A LES 9.30 H.
4ªJORNADA. CD MENORCA - CE FERRERIES.
Els benjamins a haurán de jugar dissabte bastant prest en es camp del Menorca, un equip que está en la mateixa situació que la nostra amb 12 punts.
Els al.lots que entrena en Vicent tenen la ilusió de seguir amb el bon inici de copa, en que ens ha brindat 2 bons partits a casa de un equip que li agrada jugar a s'atac i divertir-se jugant a fútbol.

dilluns, 8 de novembre del 2010

DIA 28 DE NOVEMBRE 4RT SORTEIG FUTBOL MENORQUI.

Per es diumenge dia 28 de novembre hi ha previst es quart sorteig des calendari de suport al futbol menorqui amb sa combinació des sorteig de la ONCE.
Aquesta vegada hi ha un sopar per 2 persones en el Restaurant Ca N'Aguedet i una rentadora, per aixó es que encará no tenguin es calendari en podén adquirir i podrán disfrutar dels grans regals que hi ha cada mes.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.
TERCERA DIVISIO.

Classificacio: 19é. PJ: 11. PG: 1. PE: 2. PP: 8. GF: 5. GC: 16. AV: -11. PUNTS: 5.

Golejadors: 2 Gols: Jose Enrich. 1 Gol: Kevin Sanchez, Alzina i Juli.

JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificacio: 5é. PJ: 9. PG: 5. PE: 2. PP: 2. GF: 11. GC: 7. AV:+4. PUNTS: 17.

Golejadors: 4 Gols: Miguel Caballo. 2 Gols: Jhonatan Martinez i Rubén Ametller. 1 Gol: Clavijo, Txiqui i Vicent.

REGIONAL PREFERENT. FASE CLASIFICATORIA.

Classificacio: 7é. PJ: 5. PG: 1. PE: 1. PP: 4. GF: 5. GC: 15. AV: -10. PUNTS: 4.

Golejadors: 2 Gols: Angel Allés. 1 Gol: Joan Barber "Sanpa", Miquel Moll i Nacho Seguí.

JUVENILS B: COPA MENORCA.

Classificacio: 5é. PJ: 5. PG: 0. PE: 1. PP: 4. GF: 3. GC: 16. AV:-13. PUNTS 1.

CADETS: LLIGA.

Classificacio: 5é. PJ: 5. PG: 2. PE: 2. PP: 1. GF: 22. GC: 10. AV:+12. PUNTS: 8.

INFANTILS A 2on any: COPA.

Classificacio: 2ón. PJ: 4. PG: 3. PE: 0. PP: 1. GF: 9. GC: 1. AV: +8. PUNTS: 9.

INFANTILS B 1er any: COPA.

Classificacio: 5é. PJ: 5. PG: 2. PE: 0. PP: 3. GF: 11. GC: 19. AV:-8. PUNTS: 6.

ALEVINS F-11. LLIGA.

Classificació: 1er. PJ: 4. PG: 3. PE: 1. PP: 0. GF: 16. GC: 3. AV:+13. PUNTS: 26.

ALEVINS F-7. LLIGA.

Classificació: 8é. PJ: 4. PG: 0. PE: 1. PP: 3. GF: 10. GC: 19. AV: -9. PUNTS: 17.

BENJAMINS F-8 A. COPA.

Classificació: 5é. PJ: 2. PG: 1. PE: 1. PP: 0. GF: 5. GC: 4. AV: +1. PUNTS: 12.

BENJAMINS F-8 B. COPA.

Classificació: 5é. PJ: 3. PG: 1. PE: 1. PP: 1. GF: 8. GC: 12. AV: -4. PUNTS: 15.

diumenge, 7 de novembre del 2010

JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRIOLENSE 1 - FERRE 2.

Els juvenils de lliga nacional continuen amb estat de gracia i avui han tornat a sumar els 3 punts en un camp complicat com es de Son Ferriol, per es resultat de 1 a 2.
Una vegada mes els jugadors han demostrat que es troben amb gran confiança, en que cada partit lluiten totes ses pilotes els 90 minuts, i avui no ha estat s'excepció, ja els jugadors han sortit controlant es partit i en els 13 minuts ha arribat es primer gol que l'ha fet en Txiqui, peró els mallorquins han continuat apretant i en els 20 minuts han conseguit s'empat, en un partit que continuava amb força lluita en mig des camp, en que els dos equips volien tenir es control, peró nosaltres en defensa no hem concedit gaires ocasions clares i si un equip tenia que guanyar sembla que teniem que ser nosaltres, peró es gol ha trigat en arribar i no ha estat fins es minut 87 de partit quant semblava que acabaria en empat que en Vicent Perez ha conseguit 1 a 2, que ens dona els 3 punts de nou i ens posiciona en una gran 5 posició quant encara tenim pendent els 49 minuts contra el Baleares que possiblement es juguin en un dimecres a capvespre.
Desde el club una vegada mes hem de felicitar a tots els jugadors i entrenadors per sa gran temporada que están fent, en que son motiu d'orgull per el nostre club estar classificats en 5 posició en una lliga tant competitiva i demostrant que es futur el tenim a les nostres mans.

CADETS LLIGA. PENYA ORIENT 0 - FERRE 13.

Espectacular partit de s'equip de cadets que entrena en Canari, han arrassat al seu rival per 0 a 13, en un partit que només hi ha hagut 1 equip ja que la diferencia ha estat abismal.
Es jugadors han sortit com a coets i quant ha arribat es primer gol en es minut 15, es partit ja ha quedat totalment decantat per sa nostra part, en que avui tots els jugadors han estat molt encertats i quant un resultat es com es partit d'avui ben poques coses es poden dir i es gran merit ha estat per els al.lots d'en Canari que están dispots a donar que xerrar a sa lliga, esteim convençuts que farán un bon paper si continuen aixi.
Els gols els han marcat: Troyano 5, Carlos Febrer 2, Lluís Marqués 2, Sergi Sansaloni, Hector Marqués, Sergi Melià i 1 gol en propia porta.

INFANTILS A. 2ón any. FERRE 3 - PENYA CIUTADELLA 0.





Els infantils d'en Fredo tenien un partit complicat ahir davant es primer classificat Penya Ciutadella, peró ahir es van veure superats de cap a peus per els nostres jugadors que van fer un partidás i es van imposar per 3 a 0, amb 3 gols d'en Paco Porras.
Ja desde el principi van sortir molt posats els nostres jugadors, que amb ganes van fer un partit molt complert que volien seguir amb els bons partits que havien fet, per continuar tenint opcions a sa copa, en que previsiblament després d'aquesta jornada ens coloquem com a segóns classificats amb 1 partit menys que el Penya i es que els infantils sembla que tenen ganes de donar alguna sorpresa, amb un gran joc en que es mostren molt compactes a totes les posicions, en que tots els jugadors destaquen.

ALEVINS F-11. FERRE 5 - AT.VILLACARLOS 2.





Els alevins d'en Martí van tornar a fer un gran partit i s'han colocat com a liders de sa classificació després de fer un altre partit amb joc ofensiu i bastants gols.
Van començar molt forts els al.lots i ja en els primers 15 minuts guanyavem 3 a 0, amb un joc rápid que desfeia sa defensa contraria, després amb sa claredat des joc i marcador, ens vam relaxar una mica, cosa que van aprofitar els jugadors des Castell per retallar distancia i es van colocar 3 a 2, peró els nostres jugadors van tornar a forçar sa qualitat que tenen i van sentenciar es partit en els darrers quarts i encará haguessim pogut marcar mes gols.
Va ser un altra partit molt complert de tot s'equip, que ara agafen una posició privilegiada, peró hem de seguir igual ja que els rivals no ens posarán les coses facils i si seguiu jugant aixi segur que vindrán ses victories i els gols, amb es joc tant brillant que fan.
Els gols els van marcar: Sergi Bosch 2, Pau Benejam, Alex Hidalgo i David Florit.

ALEVINS F-7. FERRE 1 - UD.MAHÓN 4.





Els alevins d'en Bep van perdre ahir davant la Unió per 1 a 4, en un partit que els nostres jugadors van estar dins es partit fins els darrers 5 minuts en que els jugadors visitants van sentenciar es partit amb 2 contres.
Es partit ja s'havia complicat en es primer quart, amb un gol dels maonesos, peró tot just començar el tercer quart ens van fer el segón gol, peró els jugadors no es van rendir i 5 minuts després en David Febrer va fer 1 a 2, que posava emoció dins es partit i fins els darrers minuts ens va tenir amb opcions, peró as final no va poder ser, hem de destacar que els jugadors ho van donar tot.