diumenge, 31 d’octubre del 2010

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 0 - MONTUIRI 1.





Aquest capvespre hem jugat davant el Montuiri, un equip que com era previsible ha estat complicat i ben ordenat i ens ha guanyat per 0 a 1,en un partit que tot i no fer un gran partit els jugadors es mereixien un empat per sa lluita que han demostrat en que hem tingut a la primera part 2 ocasions molt clares per part de n'Alzina que hagués pogut cambiar es signe des partit.
S'ha produit es debut del nou entrenador en Dani Mori, que encara no ha tingut temps de coneixer s'equip ja que només ha dirigit un entrenament, durant la primera part els jugadors han fet un partit bastant correcte, en que hem duit es pes des partit, davant teniem un equip que lluita totes ses pilotes amb jugadors bastant rapids en punta que ens han fet un parell de contres molt perilloses i en defensa compten amb jugadors de l'experiencia d'en Pomar.
Els jugadors s'han vist obligats a fer una gran despesa fisica en els primers 45 minuts per contrarrestar es joc incomode del Montuiri, en el segon temps fins es minut 15 hem continuat amb es pes des partit, peró quant ha arribat es gol de s'equip visitant, ha estat quant ens ha costat mes arribar a porteria, en que els mallorquins han tancat molt be en defensa i no ens han donat opcions, han fet servir la seva experiencia.
Ara amb aquesta setmana de feina que tindrá en Dani Mori, la setmana que ve esperém que ja poguém veure els primers fruits, ja que esteim convençuts que s'equip remuntara.
FORÇA FERRE!!!!

REGIONAL PREFERENT. FERRE 2 - SAMI 0.

En un partit bastant complert de tot s'equip van coseguir sa primera victoria davant el Sami per 2 a 0, no va ser un gran partit peró els jugadors van ser superiors i van guanyar merescudament al Sami.
Es partit va començar amb es nostre equip dominant es partit que en els primers 20 minuts va tenir 3 aproximacions a sa porteria del Sami, es partit es va anar igualant fins es descans sense que cap equip pogués marcar, el Sami es va quedar amb 1 jugadors menys per expulsió de un jugador.
En el segón temps vam sortir decidits a cercar sa victoria, cosa que vam conseguir gracies als gols de Miquel Moll i Angel, amb s'avantatge es va defensar es resultat sense massa sufriment ja que en atac el Sami va ser molt inocent i es va conseguir sumar aquesta victoria que servira per que els jugadors agafin confiança de cara a sa copa que prest començara i veient sa imatge que dona s'equip en els darrers partits no será sa darrera victoria que conseguirém.

JUVENILS B. COPA. FERRE 1 - DOSA 3.

Els juvenils b,cada partit que passa donen mes bona imatge, i es nota un bon progres de un equip que dona sa cara i competeix de tu a tu amb els rivals, ahir capvespre davant es poderós Dosa que en es primer partit ens havia golejat, vam estar a punt de donar sa sorpresa ja que vam anar guanyant en molts minuts amb un gol que va fer Adri Perez en es primer temps, en que vam fer un gran desgast per contrarrestar sa qualitat des rival i el vam tenir controlat fins ben entrada sa segóna part en que es va imposar s'experiencia dels Ciutadellencs, peró lo mes important es sa imatge que ha donat s'equip en els darrers partits i si segueixen així segur que quant arribi sa lliga ens donarán alguna sorpresa.
Els jugadors estan demostrant que amb feina i concentració, que poden anar progressant i ser utils per es primer equip.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRE - AT.BALEARES. PARTIT SUSPES.

Es partit que jugavém contra s'Atletic Baleares ha quedat suspés en es minut 41 de partit, donadá sa mala situació des camp, han estat xerrant els delegats i entrenadors amb s'arbitre i finalment han pres sa decisió.
Ara queda per fixar sa data per acabar de jugar es partit, quant faltaven 4 minuts per es descans i tot el segón temps.
Desde el blog vos mantindrém informats de sa data des partit que podria ser un dia entre setmana.

dissabte, 30 d’octubre del 2010

BENJAMINS F-8 B. 1er any. FERRE ATC 6 - EFB PENYA CIUTADELLA B 2.





Els benjamins b, han debutat a casa de manera brillant, ja que han fet un gran partit davant del Penya Ciutadella al que han guanyat per 6 a 2 i d'aquesta manera consegueixen estrenar se a la competició.
Els al.lots que entrena en Tomeu Capó desde el principi han dominat es partit i amb un joc alegre s'han anat imposant, han fet algunes jugades de merit demostrant bones maneres, i que tenen ganes d'aprendre, ha estat un partit molt complert de tots els jugadors, ja que en defensa també s'han mostrat molt segurs amb les ajudes que els hi feien els jugadors des migcamp, que després passaven amb rapidesa en es davanters, ja que a mes dels gols han tingut mes ocasions per haver marcat mes gols.
Els gols els han marcat: Marc Febrer 3, David Cardona, Enyer i Pere Pons.
Enhorabona a tots per es partit que han fet, i teniu que continuar igual.

FOTOS PRESENTACIÓ I FIRMA DE DANI MORI.


Ahir capvespre va tenir lloc a les oficines del club sa firma des contracte i presentació com a nou entrenador de s'equip de 3ªdivisió d'en Dani Mori, que va dir que estava molt ilusionat amb aquest repte i que es veu preparat per treure s'equip de sa part baixa.

divendres, 29 d’octubre del 2010

TERCERA DIVISIÓ. DIUMENGE A LES 16.30 H.

11ªJORNADA. CE FERRERIES - MONTUIRI.
Important partit de s'equip de 3ª el que tenim aquest diumenge ja que jugám a casa contra el Montuiri, un equip ben classificat 7é i amb una plantilla bastant jove, un equip molt incomode per es rival que lluita els 90 minuts sempre ben colocats, dificils de batre i que aprofiten les poques ocasions que tenen.
Per els nostres jugadors aquest partit l'afronten amb les ganes de aconseguir els 3 punts i per aixó lluitarán amb totes ses ganes de començar a pujar posicions i que l'equip necessita per agafár confiança, confiem en poder tenir a tota sa plantilla a punt per aquest partit, si jugám com ho sabem fer podrém sumar els 3 punts, a mes será l'estrena del nou entrenador en Dani Mori que ve amb molta ilusió i ganes de aconseguir sa permanencia.
Per aixó necessitám que diumenge tots els aficionats venguin a animar s'equip ja que tots junts guanyarem es partit.

SORTEIG MES D'OCTUBRE CALENDARI FUTBOL MENORQUI 0409.

Ahir vespre amb es sorteig de la Once, es va fer un altre sorteig des calendari de suport al fútbol menorquí, es numero premiat ha estat es 409 i una altra vegada la sort ens ha estat esquiva ja que aquests numeros no els tenim nosaltres.
Aquests numeros pertanyen a l'Sporting Mahonés.
Haurá de ser es mes que ve per veure si la sort toca a algú de Ferreries, si encará no teniu es calendari encará hi sou a temps.

CONVOCATORIES SELECCIONS.

Durant aquest cap de setmana hi ha una altra convocatoria de les seleccions inferiors menorquines, cadets, infantils i alevins, durant es dissabte es farán entrenaments per després es dilluns jugar es partits amistosos dels torneig Interilles.

SELECCIÓ CADET.
Amb sa selecció cadets hi ha 3 jugadors convocats del nostre club ells son, Enric Barber, Hector Marques i Albert Guasch.
Dissabte 30 mati a les 10.30 h, estan citats en es camp de Los Pinos a Alaior per a les 11.00 començar s'entrenament.
Dilluns 1 de novembre a les 10.15 están citats en es camp de Son Marçal per a les 11.30 hores començar es primer partit de s'Interilles.
11.30 H. Selecció Menorca- Selecció Eivissa.
12.25 H. Selecció Menorca- Selecció Mallorca.

SELECCIÓ INFANTIL.
Per sa selecció infantil hi ha 2 jugadors seleccionats, Joan Vidal i Damià Pons.
Dissabte dia 30 están citats per fer un entrenament en es camp de Los Pinos a Alaior a partir de les 9.30 h.
Dilluns dia 1, en es camp de Sant Antoni a Ciutadella tenen que jugar es torneig Interilles, están citats a les 10.15 h, i a partir de les 11.30 h començarán es partits.
11.30 H. Selecció Menorca - Selecció Eivissa.
12.20 H. Selecció Menorca - Selecció Mallorca.

SELECCIÓ ALEVI F-7.
Amb sa selecció alevi hi ha fins a 3 jugadors convocats del nostre club, Jesús Martí, Pau Benejam i David Florit.
Per dissabte 30 están citats a les 9.30 h, per després començar un entrenament.
Es dia des Torneig Interilles dia 1 de novembre están citats a les 10.15 en es camp de Son Marçal a Ciutadella, per preparár es començament des Torneig a les 11.30 h.
Partits:
11.30 H. Selecció Menorca - Selecció Eivissa. 12.15 H. Selecció Menorca - Selecció Mallorca.
Sort a tots.

dijous, 28 d’octubre del 2010

JUVENIL LLIGA NACIONAL. DIUMENGE A LES 12.00 H.

9ªJORNADA. CE FERRERIES - AT.BALEARES.
Els juvenils aquesta setmana tenen un rival d'entitat ja que ens visitará el Baleares, que te un bon equip i esta en una situació semblant a la nostra, amb 2 punts menys a la 7 posició.
Es un rival complicat ja que te bons jugadors en atac que porten una bona mitja de gols, peró en canvi es seu fort no es la defensa, ja que encaixen gols amb certa facilitat, es un partit d'aquests que als jugadors agrada jugar ja que es un equip que intenta jugar algo a fútbol i no es tanca molt, i mes jugant dins casa, haurém d'aprofitar per sumar els punts i continuar amb sa bona trajectoria.
Esperém que en Juan Romero pugui recuperár alguns dels jugadors que no van poder jugar la setmana passada, es que recuperarém segur será en Jhona ja que no va jugar per targetes.

DANI MORI NOU ENTRENADOR DEL CE FERRERIES 3ª DIVISIÓ.

El nou entrenador de s'equip de 3ªdivisió es en Dani Mori, un entrenador asturiá jove, amb experiencia a sa 3ªdivisió, en Dani com molts recordareu va entrenar a s'Atletic Ciutadella fa unes quantes temporades en que el va classificar en 7ªposició i després va entrenar al Santa Eulalia, equip que el va ascendir a 2ªb.
Ara estava de coordinador des fútbol base del Penya Ciutadella, i avui sa será presentat i dirigirá es primer entrenament, i si es possible diumenge ja estará en es banquillo.
Desde el club li donám sa benvinguda al Ferre i li desitjam sort per aconseguir s'objectiu de sa permanencia.

dimecres, 27 d’octubre del 2010

DESTITUIT ES COORDINADOR I ENTRENADOR EQUIP 3ª ANTONIO ASENSIO.

Avui sa junta directiva reunida amb sessió extraordinaria, ha decidit destituir al cordinador futbol base i entrenador equip 3ªdivisió, per unanimitat, després de veure les declaracions efectuades als mitjans de comunicació menorquins, ens ha acabatat de decidir per prendre aquesta decisió després se li ha comunicat aquesta decisió.
Desde el club agraím tota la feina feta durant aquests 3 anys i escaig, per n'Antonio Asensio i dir que aquesta decisió ens ha dolgut, peró l'hem tinguda que prendre.

PRECEDENTS FERRERIES - MONTUIRI.

El Montuiri ens ha visitat en 4 vegades, i s'empat que va aconseguir sa temporada passada es l'unic resultat positiu que ha tret, ja que les primeres 3 visites es van saldar amb victories clares al nosre favor.

AQUESTS SON ELS PRECEDENTS:
TEMPORADA 1.985-86: Ferreries 1 (Genestar) - Montuiri 0.
TEMPORADA 1.986-87: Ferreries 4 (Tiago 2,Genestar i Merayo) - Montuiri 0.
TEMPORADA 1.993-94: Ferreries 3 (Josep Carretero 2 i Juan Antonio) - Montuiri 0.
TEMPORADA 2.009-10: Ferreries 1 (Guel Bosch) - Montuiri 1.

REGIONAL PREFERENT. DISSABTE A LES 16.30 H.

5ªJORNADA. CE FERRERIES - UE SAMI DEL NORTEÑO.
En aquesta jornada rebrém sa visita del Sami, es coer de sa classificació, ja que encará no ha puntuat i per tant será una bona ocasió per poder aconseguir sa primera victoria de un equip que cada setmana va cresquent i juga millor.
Per aquest partit tenim sa baixa segura d'en Joan Troyano que va ser expulsat en es camp del Migjorn, peró tota sa resta de plantilla a punt per oferir un bon partit i treure els primers 3 punts que casi vam aconseguir es dia del Sant Lluís, ja la setmana passada tot i sa derrota contra el Migjorn van dominar en molts moments i sa feina d'arribar a punt per sa lliga va tenin color.

PARTITS FUTBOL BASE. CAP DE SETMANA.

En aquest cap de setmana no hi ha competició de, Cadets, Infantils i Alevins ja que hi ha partits de seleccions menorquines es dilluns dia 1 de novembre.
Per tant només hi ha 3 equips que jugarán els juvenils b, i els dos equips benjamins.

JUVENILS B. DISSABTE A LES 18.30 H.
5ªJORNADA. CE FERRERIES - DOSA.
Els juvenils que entrena en Nito Torrent comencen sa segóna volta de copa contra el Dosa que a sa primera jornada ens va golejar. Ara les coses han canviat i s'equip amb tota sa plantilla complerta ha competit molt be en els darrers 3 partits i segúr que donarán sa cara i si perdén será mostrant una bona cara i amb dignitat.

BENJAMINS F-8 A. DIUMENGE A LES 11.00 H.
2ªJORNADA. AT VILLACARLOS - CE FERRERIES.
Els benjamins jugarán es segón partit de copa en es camp del Villacarlos, un equip que va perdre es primer partit en es camp del Menorca i que ens esperará amb ganes de conseguir un bon resultat, a mes tinguent en compte que es un camp complicat, peró els nostres jugadors ho farán amb sa moral que els hi va donár començar guanyant, i donant una bona imatge i voldrán fer un altra bon partit.

BENJAMINS F-8 B. DISSABTE A LES 10.30 H.
2ªJORNADA. FERRERIES ATC - PENYA CIUTADELLA B.
Aquest dissabte s'estrenen a casa els benjamins de primer any, es rival será el Penya Ciutadella, un equip que ens posará ses coses dificils.
Els al.lots tenen ganes de jugar aquest partit, ja que volén intentar guanyar es partit d'avant dels aficionats i sobretot poder fer un bon partit i que es diverteixin dins es camp i anar aprenent que ara es lo més important.

dilluns, 25 d’octubre del 2010

ASSAMBLEA EXTRAORDINARIA DIJOUS DIA 4 DE NOVEMBRE.

La setmana que ve el dijous dia 4 de novembre hi ha convocada una important assamblea extraordinaria, a les oficines del club.
A partir de les 19.30 h en primera convocatoria.
A les 20.00 h. en segóna convocatoria.
El punt del dia será el següent:

1/ REVISIÓ DE POLIZA.

REUNIÓ FUTBITO DIVENDRES DIA 29 A LES 20.00 H

Aquest divendres a les oficines del club farém sa reunió amb els equips que vulguin participar a sa lliga d'hivern 2010-11, será a les 20.00 h, i demanám a tots els equips participants que venguin a sa reunió, i ja es xerrará des format de sa competició entre d'altres coses.

Animau vos encará hi sou a temps de apuntar vos.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.
TERCERA DIVISIO.

Classificacio: 19é. PJ: 9. PG: 1. PE: 2. PP: 6. GF: 5. GC: 14. AV: -9. PUNTS: 5.

Golejadors: 2 Gols: Jose Enrich. 1 Gol: Kevin Sanchez, Alzina i Juli.

JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificacio: 6é. PJ: 8. PG: 4. PE: 2. PP: 2. GF: 9. GC: 6. AV:+3. PUNTS: 14.

Golejadors: 4 Gols: Miguel Caballo. 2 Gols: Jhonatan Martinez i Rubén Ametller. 1 Gol: Clavijo.

REGIONAL PREFERENT. FASE CLASIFICATORIA.

Classificacio: 7é. PJ: 4. PG: 0. PE: 1. PP: 3. GF: 3. GC: 12. AV: -9. PUNTS: 1.

Golejadors: 1 Gol: Joan Barber "Sanpa", Angel Allés i Nacho Seguí.

JUVENILS B: COPA MENORCA.

Classificacio: 5é. PJ: 4. PG: 0. PE: 1. PP: 3. GF: 2. GC: 13. AV:-11. PUNTS 1.

CADETS: LLIGA.

Classificacio: 6é. PJ: 4. PG: 1. PE: 2. PP: 1. GF: 9. GC: 10. AV:-1. PUNTS: 5.

INFANTILS A 2on any: COPA.

Classificacio: 3er. PJ: 3. PG: 2. PE: 0. PP: 1. GF: 6. GC: 1. AV: +5. PUNTS: 6.

INFANTILS B 1er any: COPA.

Classificacio: 6é. PJ: 4. PG: 1. PE: 0. PP: 3. GF: 8. GC: 18. AV:-10. PUNTS: 3.

ALEVINS F-11. LLIGA.

Classificació: 2ón. PJ: 3. PG: 2. PE: 1. PP: 0. GF: 11. GC: 1. AV:+10. PUNTS: 19.

ALEVINS F-7. LLIGA.

Classificació: 7é. PJ: 3. PG: 0. PE: 1. PP: 2. GF: 9. GC: 15. AV: -6. PUNTS: 13.

BENJAMINS F-8 A. COPA.

Classificació: 4rt. PJ: 1. PG: 1. PE: 0. PP: 0. GF: 2. GC: 1. AV: +1. PUNTS: 7.

BENJAMINS F-8 B. COPA.

Classificació: 10é. PJ: 1. PG: 0. PE: 0. PP: 1. GF: 1. GC: 6. AV: -5. PUNTS: 4.

diumenge, 24 d’octubre del 2010

REGIONAL PREFERENT. MIGJORN 2 - FERRE 0.

Derrota aquest capvespre per 2 a 0 de s'equip de regional en la 4 jornada de sa fase classificatoria en es camp del Migjorn.
Els jugadors de s'equip local han estat superiors en es global des partit, tot i que fins es minut 25 del segón temps hem estat vius dins es partit, peró que quant ens han fet es segón gol, ja no hem tingut capacitat de reacció, un equip es nostre que ocupa la 7 posició i que la setmana que ve rebrém es coer amb sa intenció de conseguir sa primera victoria i veure si s'equip pot anar evolucionant a mesura que passen les jornades, sa derrota avui era davant un dels equips punters de sa competició.
Tot i sa lluita dels nostres jugadors no hem pogut marcar cap gol, peró en alguns moments hem aconseguit posar en alguns problemes en el Migjorn.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. LA SALLE 1 - FERRE 0.

Els juvenils han perdut avui en es camp de La Salle palma per un ajustat 1 a 0, i d'aquesta manera ham trencat sa bona ratxa que duien els jugadors amb 4 victories seguides, peró algún dia tenia que arribar i aixó no lleva sa gran temporada que están fent els jugadors d'en Juan Romero que avui s'han trobat davant un equip que estava es una situació complicada i han fet es millor partit de sa temporada.
Es gol dels mallorquins ha arribat en es minut 32 del segón temps, quant un empat es veia a prop i possiblement per es partit que s'ha vist hagués estat un resultat just.
Ja que es partit en lineas generals ha estat igualat, amb els dos equips cercant s'atac, peró sense massa ocasions de gol.
Ara la setmana que ve ens visitará en es camp de Sant Bartomeu un equip historis l'Atletic Balears que está en una situació semblant a la nostra a sa classificació.

CADETS LLIGA. AT VILLACARLOS 2 - FERRE 2.

Els cadets han empatat a 2 gols aquest matí en es camp del Villacarlos, un partit que s'havia posat molt dificil per es nostres jugadors ja que han tingut que remontar un 2 a 0.
Ha estat durant es segón temps que els jugadors han jugat molt be, ja que a més dels 2 gols de n'Hector Marqués que han valgut per empatar, hem de dir que haguessim pogut marcar mes gols ja que hem apretat de valent a s'equip des Castell, peró aixi com s'havia posat es partit hem de donar es resultat com a bo.
Ara els jugadors que entrena en Canari descansarán la setmana que ve ja que hi haurá partits de seleccions.

ALEVINS F-11. PENYA CIUTADELLA 1 - FERRE 1.

Els alevins d'en Martí han continuat amb es bon començament de campionat,ja que han tret un empat en es sempre dificil camp de Son Marçal, i un bon equip.
Es partit ha començat molt be per noltros ja que ens hem avançat amb un gol d'en Daniel, peró els jugadors del Penya no s'han rendit i han conseguit un empat que es un bon resultat per noltros, ja que continuam invictes a sa lliga.
Es partit ha estat igualat entre els dos equips que han volgut dominar i que ha tingut diverses fases per cada equip.

dissabte, 23 d’octubre del 2010

TERCERA DIVISIÓ. POBLENSE 5 - FERRE 1.

Dura derrota la que ha patit avui s'equip de Tercera a Sa Pobla, ja que ens han guanyat per un contundent 5 a 1, en un partit que quasi tot duna ja sen's ha posat en contra ja que els mallorquins han marcat en es minut 6 cosa que els ha envalentonat i amb la seguretat de un bon equip ens han posat les coses dificils, només hem vist s'opció de poder nos posar dins es partit fins es minut 25 que ens han fet el segón, després es partit ja ha quedat molt dificil, els jugadors ho han intentat fins es descans lluitant peró avui no ens ha sortit res i en el segón temps encara han vingut mes gols de s'equi de Sa Pobla, es darrer en es minut 44 de la segona part, abans en Joan Alzina ha fet es gol de s'honor de un partit que hem d'oblidar lo mes rápid possible i pensar en es proxim a casa que será molt important contra el Montuiri, i ara que ens venen equips de sa nostra lliga començar a sumar punts.

JUVENILS B. COPA. FERRE 0 - ALAIOR 2.





Partit acceptable el que han fet avui els juvenils b tot i sa derrota davant s'Alaior, en un partit que ha estat mes igualat del que diu es marcador principalment a sa primera part, ja que es joc ha estat molt a la par, amb dos equips que han intentat dur es control des partit, amb ocasions per els dos equips, nosaltres a pilota aturada hem tingut bones opcions de marcar, els alaiorencs han fet un poste també i només una jugada desgraciada en es darrer minut del primer temps ha fet que els visitants agafessin avantatge.
També hem tingut la mala sort que en Lluc Sans s'ha fet un cop en es cap i ha tingut que ser substituit. En el segón temps hem intentat anar a cercar s'empat mentre que s'Alaior ben colocat darrera cercava es contraatac per sentenciar es partit, fins que en es minut 31 del segón temps ens han fet el defintiu 0 a 2, que ja ha estat un pes molt gran i els jugadors ja s'han resentit, tot i que han seguit lluitant fins es final, cercant algún gol que per s'esforç que hem fet mereixiem.
La setmana que ve comença la segona volta, en que rebrém al Dosa.

BENJAMINS F-8 A. 2ón any. FERRE 2 - PENYA ORIENT 1.





Molt bona estrena dels benjamins A, avui contra el Penya Orient al que hem guanyat per 2 a 1, un equip que ens ha posat les coses dificils i ha estat un bon rival.
En els dos primers quarts en que hem dominat mes ha estat quant han arribat els dos gols, es primer un golás d'en David Marrades per s'escuadra, s'equip s'ha animat amb es gol i ha seguit presionant be i arribant amb perill i fruit de una jugada en equip ha arribat es segón gol d'en Kevin Pina, un resultat que deixava ses coses clares, peró l'Orient no s'ha rendit i ha seguit presionant fins es final.
En els darrers quarts hem tingut 2 contres molt perilloses que no han entrat per ben poc, i que haguessin sentenciat es partit.
Hem de felicitar a tot s'equip per aquesta primera victoria, i es partit complert que han fet.

BENJAMINS F-8 B. 1er any. UD SEISLÁN 6 - FERRE ATC 1.

Avui s'han estrenat els benjamins b, contra un bon equip com es el Seislán que ens ha guanyat per 6 a 1, es resultat es lo de menys lo important ha estat que els jugadors han afrontat es debút amb molta ilusió i a pesar de tot han fet lo que han pogut, ja que ara lo més important es divertir-se i aprendre, ses victories ja arribarán.
Es gol l'ha fet en Toni Goñalons.
Molt be anims al.lots, ses victories ja arribarán.

ALEVINS F-7. ALAIOR 4 - FERRE 4.

Gran partit dels alevins f-7, que a mesura que passen les jornades juguen millor i avui han tornat a fer una passa mes, en un partit amb emoció i gols que ha acabat amb empat a 4 gols.
Es partit ha tingut moltes alternancies en es marcador, amb els dos equips jugant a s'atac, en que a vegades s'avançava un i després s'altre equip remuntava.
Ha començat molt be es partit per nosaltres en es primer quart, en que hem agafat avantatge de 0 a 2, amb gols de n'Adriá i en Julen, peró els alaiorencs a poc a poc han anat remuntant i han conseguit s'empat a 2.
Fins que en els darrers 10 minuts ha vingut sa bogeria de gols, ja que en es minut 52 s'equip local s'ha avançat i tot just 1 minut després en Jordi Moll feia s'empat a 3 gols i tot just treure des mig camp s'Alaior sa tornat a posar davant amb es quart gol, fins que en David Febrer en es darrer minut ha fet es definitiu empat a 4.
Molt be al.lots per aquest bon partit.

INFANTILS B. 1er any. SANT LLUÍS 6 - FERRE ATC 1.

Els infantils de primer any, han tingut un dificil rival avui amb el Sant Lluís ja que aquests son jugadors de segón any, per lo que sa diferencia de 1 any es nota molt amb aquestes edats.
Tot i sa dificultat des rival, han intentat durant tot es partit de cercar sa porteria contraria, peró sa mes gran envergadura dels jugadors rival ens ha dificultat molt les coses, un partit que serveix per competir davant gent mes gran, cosa que a vegades ajuda per millorar.
Es gol l'ha fet en Capó.
Anims al.lots no passa res.

dijous, 21 d’octubre del 2010

JA HI HA SES FOTOS DE SA COPA DEL MON I TORNEIG JUVENIL

Informám que ja tenim a la nostra disposició del cd amb ses fotos de sa copa del mon, mes de 1000 i que les persones que se'n vagin fer alguna a la seu des consell podén anar a consultar en es cd de ses fotos a Nauko i també els jugadors juvenils que vagin jugar es torneig juvenil o els benjamins que vagin sortir en es camp amb sa presentació dels equips també hi ha un cd per qui les vulgui veure o fer ne una per ells.

TERCERA DIVISIÓ. DISSABTE A LES 16.30 HORES.

10ªJORNADA. POBLENSE - CE FERRERIES.
Nova jornada de lliga a sa 3ªdivisió en que arribám a sa 10 jornada tot i tenir un partit menys, en que visitarém un altra camp complicat per jugar contra el Poblense quart classificat, i es que no hem tingut sort en aquest començament ja que dels 9 primers partits haurém jugat contra els 7 dels primers classificats, per lo que a partir de la setmana que ve ens vindrán els rivals de sa nostra lliga que será quant haurém d'anar puntuant per sortir de sa part baixa.
Es rival el Poblense tot un historic, com gairebé sempre te una bona plantilla per aspirar a jugar sa promoció i es un equip com els de sa majoria de sa categoria ben armat darrera i perillós a pilota aturada, per lo que tindrém que estar concentrats tot es partit, a pesar de lo injust d'alguns resultats que hem tingut, s'equip sempre mostra sa cara i es mostra com un equip dificil de guanyar i si feim les coses be i tenim un poc de sort que ens ha faltat en algúns partits, tindrém opcions de puntuar, cosa que ens donaria moral per els siguients partits.
FORÇA FERRE!!!!.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. DIUMENGE A LES 12.00 H.

8ªJORNADA. LA SALLE - CE FERRERIES.
Els juvenils de lliga nacional viatgen a Palma per jugar contra la Salle Palma, penultim classificat amb 3 punts, tot i aixi a vegades es quant es mes perillós un equip, ja que pot semblar fácil i no ho será a més dins el seu camp, haurém de jugar com ho venim fent en els darrers 5 partits per poder guanyar es partit.
Com deiem els nostres jugadors que es troben en un gran moment, esperén aquest partit amb ganes per continuar amb sa bona marxa que duim ara tindrém que jugar amb sa mateixa intensitat i pressió, si ho feim aixi ens podrém fer amb es partit.
Per aquest partit en Juan Romero te sa baixa per targetes d'en Jonathan Martinez i alguns jugadors tocats.

dimecres, 20 d’octubre del 2010

PRECEDENTS POBLENSE - FERRERIES.

Els jugadors dissabte jugarán amb un classic de sa Tercera Balear el Poblense, un partit que ja hem disputat en 8 ocasions, amb 2 victories al nostre favor, com sempre será un partit complicat ja que davant tindrém un bon equip, a veure peró si tenim sort i podém puntuar.

Aquests son els resultats:

TEMPORADA 1.989-90: POBLENSE 3 - FERRERIES 0.
TEMPORADA 1.990-91: POBLENSE 1 - FERRERIES 0.
TEMPORADA 1.991-92: POBLENSE 1 - FERRERIES 0.
TEMPORADA 1.992-93: POBLENSE 1 - FERRERIES 2. (Tonio Barber i Tolo Muñoz).
TEMPORADA 1.993-94: POBLENSE 1 - FERRERIES 2. (Durà i Juan Antonio).
TEMPORADA 1.997-98: POBLENSE 4 - FERRERIES 1. (Franz Barro).
TEMPORADA 1.998-99: POBLENSE 5 - FERRERIES 1. (Reynés).
TEMPORADA 2.009-10: POBLENSE 2 - FERRERIES 0.

REGIONAL PREFERENT. DIUMENGE A LES 17.00 H.

4ªJORNADA. CD MIGJORN - CE FERRERIES.
Sa copa regional arriba a sa quarta jornada, els jugadors que entrena en Valentin jugarán diumenge en es camp del Migjorn, un equip que está es ratxa i te un bon equip dins sa regional, venen de empatar en es camp de La Unió i voldrán seguir amb opcions de quedar amb primera posició, per lo que no será fácil a mes dins el seu camp.
Els nostres jugadors venen de sumar es primer punt davant el Sant Lluís, i cada partit que passi será mes positiu per noltros ja que esteim en plena fase de construcció, amb sa plantilla quasi tota nova i bastant jove, els jugadors cada partit que juguén van adquirint experiencia per arribar en forma a sa lliga i que els jugadors vagin cresquent per algún dia si es primer equip els necessita donar es bot.
Es jugadors afrontarán es partit amb sa tranquilitat de no jugar nos res, i si les coses ens surten be poder donar alguna alegria i posar les coses dificils al Migjorn.

PARTITS FUTBOL BASE. CAP DE SETMANA.

Aquest cap de setmana també comencen sa competició els benjamins, per lo tant ja estarán en rodatge tots els 11 equips del club.

JUVENILS B. DISSABTE A LES 17.00 H.
4ª JORNADA. CE FERRERIES - CE ALAIOR.
Els juvenils d'en Nito Torrent tanquén sa primera volta de copa a casa contra s'Alaior, un equip que no acaba de remuntar i esta tot just damunt noltros a sa classificació, lo que será una bona ocasió per els nostres jugadors de puntuar i seguir donant sa bona imatge que hem donat en els darrers 2 partits.

CADETS. DIUMENGE A LES 10.00 H.
4ªJORNADA. AT VILLACARLOS - CE FERRERIES.
Els cadets d'en Canari tenen una dificil sortida en es camp del Villacarlos, un equip sempre complicat dins el seu camp que ens posará les coses dificils.
Els jugadors venen de disputar 2 partits complicats, tot i aixi tenim 4 punts, es jugadors sortirán a jugar sa pilota que es lo que els hi demana el seu entrenador.

INFANTILS B. DISSABTE A LES 10.00 H.
4ªJORNADA. CCE SANT LLUÍS - FERRERIES ATC.
Els infantils de primer any afrontarán amb moral aquest nou partit després d'aconseguir sa primera victoria de manera brillant.
Davant tindrán un rival complicat ja que el Sant Lluís es el lider, després de guanyar els 3 primers partits, els jugadors sortirán amb ganes de donar ho tot, i si es possible aconseguir algún punt.

ALEVINS F-11. DIUMENGE A LES 10.00 H.
3ªJORNADA. PENYA CIUTADELLA - CE FERRERIES.
Els alevins d'en Martí jugarán a Ciutadella en es camp del Penya una nova jornada de lliga, en que hi arribén com a liders després d'haver començat de manera brillant sa competició, en que han fet 2 grans partits, els ciutadellencs están a mitjan taula amb una victoria i una derrota, peró no ens podém confiar, si els jugadors fan un bon partit tindrén opcions de puntuar.

ALEVINS F-7. DISSABTE A LES 9.30 H.
3ªJORNADA. CE ALAIOR - CE FERRERIES.
Els alevins que entrena en Bep Pons, jugarán a Alaior aquest dissabte, un equip que ha guanyat els dos partits que ha jugat.
Nosaltres jugarém amb ses ganes que ens va donar, es darrer partit en que vam acabar jugant molt be i quasi treim un resultat positiu.

BENJAMINS F-8 A. DISSABTE A LES 11.15 H.
1ªJORNADA. CE FERRERIES - PENYA ORIENT.
Els benjamins a de segón any que aquesta temporada els entrena en Vicent Perez, debutarán a sa copa contra el Penya Orient en es nostro camp.
En es torneig de copa jugarém un total de 10 partits a 1 volta contra els 11 equips que hi ha subscrits.
Els jugadors després de 1 mes i mig d'entrenaments ja tenen ganes de començar, per aixó jugarán amb totes ses ganes i intentarán fer ho lo millor que puguin.
Anims al.lots, lo important es aprendre i disfrutar.

BENJAMINS F-8 B. DISSABTE A LES 10.00 H.
1ªJORNADA. UD.SEISLAN - FERRERIES ATC.
Els benjamins de primer any, que per primera vegada jugarán com a federats están entrenats per en Bep Capó, debutarán a Maó en es camp del Seislán.
Aquesta será sa primera jornada de les 10 que conformen es torneig de copa que també es a 1 volta.
Els jugadors están molt ilusionats per aquest debut, ja que tenen ganes de poder fer un bon partit i anar aprenent en aquesta epoca de formació, en que lo més important es disfrutar i aprendre.
Anims al.lots.

GLORIA CANOVÁS FARÁ DE COMERCIAL PER ES CLUB.

Volém informar als nostres socis i seguidors, que ja hem trobat a sa persona que fará de comercial per anar a cercar publicitat per es camp de fútbol i aixi ajudar al club en aquests temps de crisis, será na Gloria Canovás.

dilluns, 18 d’octubre del 2010

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.
TERCERA DIVISIO.

Classificacio: 18é. PJ: 8. PG: 1. PE: 2. PP: 5. GF: 4. GC: 9. AV: -5. PUNTS: 5.

Golejadors: 2 Gols: Jose Enrich. 1 Gol: Kevin Sanchez i Juli.

JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificacio: 5é. PJ: 7. PG: 4. PE: 2. PP: 1. GF: 9. GC: 5. AV:+4. PUNTS: 14.

Golejadors: 4 Gols: Miguel Caballo. 2 Gols: Jhonatan Martinez i Rubén Ametller. 1 Gol: Clavijo.

REGIONAL PREFERENT. FASE CLASIFICATORIA.

Classificacio: 7é. PJ: 3. PG: 0. PE: 1. PP: 2. GF: 3. GC: 10. AV: -7. PUNTS: 1.

Golejadors: 1 Gol: Joan Barber "Sanpa", Angel Allés i Nacho Seguí.

JUVENILS B: COPA MENORCA.

Classificacio: 5é. PJ: 3. PG: 0. PE: 1. PP: 2. GF: 2. GC: 11. AV:-9. PUNTS 1.

CADETS: LLIGA.

Classificacio: 6é. PJ: 3. PG: 1. PE: 1. PP: 1. GF: 7. GC: 8. AV:-1. PUNTS: 4.

INFANTILS A 2on any: COPA.

Classificacio: 2ón. PJ: 3. PG: 2. PE: 0. PP: 1. GF: 6. GC: 1. AV: +5. PUNTS: 6.

INFANTILS B 1er any: COPA.

Classificacio: 5é. PJ: 3. PG: 1. PE: 0. PP: 2. GF: 7. GC: 12. AV:-5. PUNTS: 3.

ALEVINS F-11. LLIGA.

Classificació: 1er. PJ: 2. PG: 2. PE: 0. PP: 0. GF: 10. GC: 0. AV:+10. PUNTS: 14.

ALEVINS F-7. LLIGA.

Classificació: 7é. PJ: 2. PG: 0. PE: 0. PP: 2. GF: 5. GC: 11. AV: -6. PUNTS: 8.

diumenge, 17 d’octubre del 2010

INFANTILS A. 2ÓN ANY. UD.MAHÓN 0 - FERRE 2.

Els infantils d'en Fredo han aconseguit una altra bona victoria avui en es camp de La Unió per 0 a 2, en un partit que han superat totes les adversitats i han estat clarament superiors.
Desde el primer minut ja s'ha vist que erem superiors i hem tingut gran quantitat d'ocasions de gol, i es que si haguessim estat afortunats cara a porteria sa victoria hagués pogut ser molt mes amplia, i es primer gol ha arribat en es minut 40 que l'ha convertit en Joan Vidal, tot i es gol sa tonica des partit no ha cambiat i s'equip ha continuat molt posat dins es partit i en es minut 50 en Joan Vidal ha fet el definitiu 0 a 2, i ja d'aqui al final des partit no s'ha mogut es marcador, només en es minut 55 ha vingut sa jugada polemica quant ha tret a en Joan Vidal, per una expulsió injusta i es que tot i sa victoria s'arbitratge ha estat molt desencertat i ens ha perjudicat, ja que ha dit que es jugador ha empés s'arbitre cosa que no ha estat aixi.

REGIONAL PREFERENT. FERRE 2 - SANT LLUÍS 2.

Partit passat per aigua el que han disputat avui capvespre s'equip de regional contra el Sant Lluís, que tot i aixó han disputat un partit igualat amb empat a 2 gols, i que per ben poc no hem guanyat.
Es partit ha començat molt embarullat, amb constants perdues de pilota per part dels dos equips, i es que es camp estava molt mullat lo que dificultava es joc, hem tingut que fer 2 canvis obligats en es primer temps per culpa de lesions, i ha estat un jugador substituit n'Angel es que ha fet es primer gol amb una vaselina de uns 25 metres en es minut 42, peró no ens ha durat gaire s'alegria ja que el Sant Lluís ha empatat 1 minut després tot just abans del descans.
En el segón temps es partit ha començat igual amb domini altern, en que els dos equips han intentat guanyar es partit, hi ha hagut alguna ocasió per cada equip, peró no ha estat fins es minut 76 que en Sanpa ha conseguit el segón gol,que semblava que seria definitiu per aconseguir sa primera victoria peró igual que en el primer temps ens han empatat 3 minuts després de un corner.
D'aqui al final del partit es marcador ja no s'ha mogut i d'aquesta manera hem puntuat per primera vegada i hem pogut veure algunes coses positives com que quant tot s'equip estigui a punt, será un bloc totalment competitiu dins sa regional de cara a sa lliga.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRE 2 - CIDE 1.





Els juvenils de lliga balear, han demostrat que están en una gran forma guanyant al CIDE per 2 a 1, un resultat massa ajustat ja que hem dominat mes clarament del que diu es marcador.
Ens enfrontavém avui a un bon equip que tenia els mateixos punts que noltros, peró s'han vist superat per els nostres jugadors que avui en una nova demostració d'entrega han guanyat de manera merescuda amb dos gols d'en Ruben Ametller després de 2 gran jugades en equip i si no hagués estat per 2 o 3 bones intervencions des porter del Cide haguessim marcat més gols, ells ens han marcat en una de les poques que han tingut.
Lo més meritoria de sa victoria es que no ha estat gens fácil ja que els mallorquins son un equip amb envergadura i fort fisicament que en els primers 45 minuts ens han presionat molt be, tot i aixi hem tingut 3 arribades amb cert perill, quasi totes venien amb jugades rápides de les bandes, i ja podriém haver marcat abans del descans.
Peró ha estat en el segón temps quant hem dominat clarament es partit, i han vingut els gols, ja que els jugadors han sortits decidits desde es minut 46 a per sa victoria que al final ha arribat merescudament, i amb aquesta victoria ens colocám ens posicions capdavanteres, de un equip que sembla que cada dia estigui millor i oferint partits molts complerts als aficionats.
Els dos gols els hem marcat de manera casi seguida en es minuts 70 i 73.
Una vegada més volém felicitat als jugadors i entrenadors per aquesta bona temporada que están fent.

CADETS LLIGA. FERRE 2 - SANT LLUÍS 2.

Els cadets avui mati en un dificil partit contra el Sant Lluís han conseguit empatar un partit que sen's havia posat molt dificil amb 0 a 2 i 10 jugadors, peró sa lluita dels jugadors ha fet possible que es remuntés.
Es rival d'avui el Sant Lluís venia invicte després d'haver guanyat els dos primers partits, i en els primers 40 minuts havia demostrat aquesta condició amb es marcador favorable que tenien, peró un gol d'en Martí en es minut 45 just un minut després del 0 a 2, ha fet que els jugadors es posassin en es partit i han començat a dominat i trenar jugades, en que a part dels gols hem tingut ocasions per haver guanyat es partit, peró es gol d'en Troyano en es minut 30 del segón temps es pot donar per bo donades les circumstancies del partit.
Un resultat que en part es bo, ja que davant teniem un bon equip, i els jugadors han mostrat molta entrega en es partit d'avui.

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 0 - CONSTANCIA 1.





Partit dificil el que teniem avui capvespre contra es lider constancia ple de grans jugadors, i una vegada més tot i es gran desgast dels jugadors es fútbol no ha estat just, ja que tot i plantar lis cara durant gairebé tot es partit s'han imposat amb un gol de corner en es minut 63, es el gran problema que tenen aquests equips que en qualsevol situació et guanyen es partit.
Es partit ha començat amb una gran pressió per part nostra, que hem volgut dominar es partit tot i s'entidat del rival, hem conseguit aturar los durant sa primera part fent un gran desgast, en aquests primers 45 minuts no hi ha hagut gaires ocasions de gol ja que les defenses s'imposaven i els jugadors del Constancia amb molt d'ofici no ens han deixat gaire opcions, cosa que ells tampoc han conseguit crear nos massa perill.
Ja en el segón temps els jugadors d'Inca han intentat dominar mes i anar mes per es partit, tot i que el perill ens l'han creat a pilota aturada, tot just abans del gol hem tingut una de les ocasions mes clares en que després de un bon xut, es porter l'ha refusada i ha quedat morta dins l'area i en Juli per ben poc no ha arribat, una jugada que hagués pogut cambiar es signe des partit, i just després ha vingut sa jugada des gol de corner que ha fet que els visitants es dediquessin a aguantar es resultat i noltros estirar lineas per aconseguir s'empat, en els darrers 20 minuts ho hem intentat tant com hem pogut i hem tingut un parell d'arribades amb cert perill, amb pilotes que es passetjaven dintre de l'area que per ben poc no hem agafat, mentrestant ells sortien en perill en es contraatac ja que amb sa qualitat que tenen amb espais eren molt perillosos.
No ha pogut ser una vegada més tot i es gran esforç davant un bon equip, ja que en aquest començament de lliga ja hem jugat amb els equips que van davant a sa classificació, ara ens vindrán rivals de sa nostra lliga que es quant hem de començar a sumar.
La setmana que ve peró encara tenim un rival complicat ja que jugarém en es camp del Poblense.

JUVENILS B. COPA. UD.MAHÓN 1 - FERRE 1.

En es tercer partit de copa menorca que han disputat avui els juvenils que entrena en Nito Torrent, han tret un valuós empat en es camp de La Unió, fruit des bon partit que han fet avui davant un dels millors equips.
Han sortit molt concentrats els nostres jugadors, fent un partit molt serio en defensa, que a mesura que anaven passant els minuts feien que els jugadors creiessin en les seves possibilitats, ja que en es minut 20 ens hem avançat amb un gol d'en Lluc Sans.
A partir del gol hem anat a totes per aguantar es resultat i tenir controlat es partit davant un bon equip, que li hem dificultat molt les coses i no ha estat fins el segón temps que han conseguit empatar, els jugadors mahonesos en els darrers minuts han apretat bastant peró hem aconseguit mantenir es resultat amb un gran treball de tots els jugadors que merescudament avui han tingut sa recompensa i han demostrat que cada dia estan mes compenetrats ja que en els dos darrers partits han jugat molt be i volen seguir donant sorpreses dins la competició i fer un bon paper.

dissabte, 16 d’octubre del 2010

ALEVINS F-11. FERRE 4 - SPORTING MAHONÉS.




Gran partit el que han fet avui mati els alevins d'en Martí, ja que han guanyat l'Sporting Mahonés per un clar resultat de 4 a 0, i d'aquesta manera confirmen que han començat sa temporada amb molta forma.
Ja desde el principi els jugadors han deixat clar que serien els dominadors del partit, i han controlat molt be en totes les lineas, i jugant tocant sa pilota amb un futbol tecnic en que sembla que juguen de memoria i tots ells s'entenen molt be dintre es camp.
Tot i que davant no teniem un equip fácil com l'Sporting, els jugadors han estat molt encertats i amb moltes ajudes en defensa i el migcamp, no han deixat que els hi creassin gaire ocasions de gol.
Els al.lots han demostrat que si segueixen aixi, poden fer una bona temporada.
Els golejadors han estat: Juan Caballo 2, Leo i Francesc.
Molt be al.lots seguiu aixi.

ALEVINS F-7. FERRE 4 - DOSA 5.



Els alevins f-7, s'han quedat a un pas de poder remuntar es partit, després d'arribar a tenir un 2 a 5 en contra, al final en un espectacular darrer quart han fet 2 gols que ha deixat es marcador en un espectacular 4 a 5, i encara haguessin pogut marcar mes gols ja que en els darrers 12 minuts han estat els clars dominadors del partit, i per ben poc no hem empatat, ara lo mes positiu es que han deixat una gran imatge i han fet un bon partit en que els jugadors s'han divertit dins es camp.
Havia començat molt be ja que ens hem avançat en el primer quart, peró els ciutadellencs amb 2 gols han donat sa volta en es marcador, encara ens han marcat un altra gol, fins que hem retallat distacies posant es resultat amb 2 a 3, i després han marcat 2 gols més que semblaven deixar es partit sentenciat, peró hem començat a dominar i acabat fent un gran partit.
Els golejadors han estat: David Febrer 3 i Jordi Marin.
No passa res al.lots seguiu aixi la proxima será.

INFANTILS B. FERRE 4 - SAMI 1.




Els infantils que entrena en Quel Carreras,han conseguit sa primera victoria avui mati contra el Sami, i ho han fet de manera brillant ja que han guanyat per 4 a 1, ha estat un partit molt complert per part de tots els jugadors i merescudament han tingut aquesta recompensa.
Han estat presionant durant tot es partit, en que en defensa han estat molt be deixant poques opcions al rival, i en atac han estat molt encertats fent jugades de qualitat, una victoria que els donará confiança per els propers partits, en que poc a poc, van jugant millor.
Els golejadors han estat: Toni Pons 2, Marqués i Francesc.
Enhorabona a tot s'equip per aquesta victoria.

dijous, 14 d’octubre del 2010

TERCERA DIVISIÓ. DISSABTE A LES 15.45 HORES.

9ªJORNADA. CE FERRERIES - CD CONSTANCIA.
Aquest dissabte, partit complicat el que ens esperá contra el lider que está en gran forma i que te una plantilla de garanties, en una hora poc corrent per motius aliens al nostre club, ja que es club d'Inca per problemes amb els passatges, ens hem vist obligats a posar aquest horari.
Es partit que tenim que afrontár aquest dissabte ho farém amb les forces intactes ja que vam tenir que suspendre es partit que teniem que jugar dimarts a Fornells, tenim alguns jugadors tocats que possiblent es perdrán es partit, peró recuparám n'Abel que es va perdre es darrer partit per haver estat expulsat en es darrer partit que va jugar.
El rival que ens visita ve de guanyar de forma clara al Campos i va lider en solitari amb 6 victories i 2 empats, i esta invicte dins es campionat, per lo que per puntuar tindrém que fer un partit gairebé perfecte, donadá sa qualitat des rival, esteim segurs que els jugadors son capaços de fer suar de valent al constancia sempre i quant es pugui fer un bon treball d'equip.
Per tant esperém que els aficionats venguin al camp tot i s'horari ja que els jugadors ho necessitarán en aquest dificil partit, peró en futbol tot es possible.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. DIUMENGE A LES 12.00 H.

7ªJORNADA. CE FERRERIES - CIDE.
Aqusta setmana jugám a casa per segona setmana consecutiva, en que rebrém sa visita del Cide un equip que te els mateixos punts que noltros i está classificat en 5 posició, per lo que será un gran partit el que es podrá veure aquest diumenge mati en el nostre camp.
Per aquest partit en principi confiam comptar amb tota sa plantilla, uns jugadors que están en gran moment de forma i que esperén aquest dificil rival amb tota sa moral, ja que han agafat un bon ritme de joc i competició, será un partit en que es tindrán que fer ses coses molt be, ja que el Cide es un gran equip i un dels candidats a pujar a Divisió d'honor, una lliga en que hi ha participat en moltes temporades.
Per tant ja ho sabeu aquesta setmana, hi ha un bon partit a veure dels juvenils de lliga nacional.

REGIONAL PREFERENT. DIUMENGE A LES 17.00 H.

Aquest diumenge els jugadors de s'equip que entrena en Valentin Regginatto, jugarán a casa contra el Sant Lluís, un equip que ha començat amb bon peu aquesta fase classificatoria de copa.
Per aquest partit podrém comptar ja amb quasi tota sa plantilla, que te que anar agafant forma partit a partit ja que es un equip molt jove amb ganes de progressar i que tindrá ganes de sumar els primers punts a casa jugant sense pressió, esteim convençuts que quant s'equip estigui ben conjuntat podrán donar alguna sorpresa.

PARTITS FUTBOL BASE. CAP DE SETMANA.

JUVENILS B. DISSABTE A LES 16.00 H.
3ªJORNADA. UD.MAHON - CE FERRERIES B.
Els juvenils disputaran es tercer partit de copa, sera en es camp de San Carlos contra la Unio, un equip que en els dos partits que ha disputat ha te una victoria i una derrota.
Els jugadors d'en Nito Torrent afrontaran es partit amb ganes de millorar despres de la bona imatge que van donar en es darrer partit, a mes ara ja compten amb tota sa plantilla al complert.

CADETS. DIUMENGE A LES 9.30 H.
3ªJORNADA. CE FERRERIES - CCE SANT LLUIS.
Els cadets d'en Canari jugaran aquest diumenge una nova jornada de lliga despres del bon començament que van tenir a casa contra la Unio, aquesta setmana ens visita el Sant Lluis, un dels 3 equips que han guanyat els 2 partits que han jugat, per tant ens trobarem amb una prova contra un equip en forma, i una motivacio mes per els nostres jugadors que tindran ganes d'oferir un bon partit a s'aficio.

INFANTILS A. DIUMENGE A LES 11.30 H.
3ªJORNADA. UD. MAHON - CE FERRERIES.
Els infantils d'en Fredo juguen diumenge en es camp de La Unio, un equip sempre complicat dins el seu camp, amb bona feina de cantera, tot i que no van tenir un bon començament no ens podrem confiar, hem de continuar amb es bon partit que vam fer sa darrera jornada, en que vam demostrar que podem fer bon futbol.

INFANTILS B. DISSABTE A LES 11.30 H.
3ªJORNADA. FERRERIES ATC - SAMI DEL NORTEÑO.
Els infantils de primer any, rebran dissabte mati al Sami, un equip que tambe ha perdut els 2 partits que ha disputat, per lo que sera una bona ocasió de puntuar, i anar agafant moral i anar entrant amb es ritme de sa competició.

ALEVINS F-11. DISSABTE A LES 10.00 H.
2ªJORNADA. CE FERRERIES - SPORTING MAHONES.
Els alevins debutarán a casa aquest dissabte contra l'Sporting Mahonés un equip que va començar empatant a sa primera jornada, en una competició que vam començar de manera pletorica guanyant amb claredat en es camp del Sami, tot i aixó no ens podem confiar amb els rivals i intentar jugar com sabém i divertir nos, dins es camp fent es futbol d'atac que practicam, es tracta de anar aprenent.

ALEVINS F-7. DISSABTE A LES 10.00 H.
2ªJORNADA. CE FERRERIES - DOSA CF.
Els alevins f-7, també jugarán es primer partit de sa temporada a casa en es camp anexe, contra el Dosa un equip que va perdre de manera clara en es primer partit contra el Penya Ciutadella.
Els al.lots que entrena en Bep Pons, tindrán gens de fer un bon partit a casa, en que ho donarán tot per aconseguir els punts i sobretot poder fer gols i anar aprenent.

dimarts, 12 d’octubre del 2010

PARTIT NORTEÑO- FERRERIES SUSPES PER SA PLUJA.

Aquest migdia teniem que jugar es partit corresponent a sa 8 jornada de lliga a sa tercera divisio, a les 12.00 en es camp del Norteño a Fornells, i ha estat suspes per sa gran quantitat d'aigua que ha caigut i que te es camp totalment embassat fent lo impracticable, per lo que s'arbitre amb els capitans han arribat que aquesta era la millor decisio.
Una de les possibles dates per jugar lo, es el dia 8 de desembre un dimecres festiu.

dilluns, 11 d’octubre del 2010

TERCERA DIVISIO. DIMARTS A LES 12.00 H.

8ªJORNADA. NORTEÑO - CE FERRERIES.

Aquest dimarts festiu de dia 12 d'octubre hi ha jornada a sa Tercera Divisio, quant tot just ha acabat sa darrera jornada els jugadors no tindran gaire temps per recuperar, sa sort es que no ens tindrem que desplaçar a Mallorca ja que tenim un altre derbi, totalment inedit, ja que sera la primera vegada que jugarem a Las Arenas de Fornells amb el Norteño a sa 3ª divisio.
Els fornellers encara no han guanyat cap partit, amb 2 empats pero estan jugant millor de lo que diu sa classificacio i estan posant en series dificultats a tots els equips amb que juguen, per tant tindrem que fer un gran partit per treure un resultat positiu, a mes sera un equip fort, com els que entrena en Vadell que lluitaran durant tot es partit sense donar una pilota per perduda i que en defensa sempre estan ben posicionats, haurem de treure lo millor de noltros per guanyar els punts, ja que en aquesta categoria els errors es paguen cars.
Confiem per es partit de dema, poder els jugadors a punt, hi haura es dubte d'en Kevin que va tenir que ser substituit i no hi ha hagut temps de recuperacio.

diumenge, 10 d’octubre del 2010

HOMENATGE ALS SOCIS QUE CUMPLEIXEN 80 ANYS.




Desde el club hem aprofitat es partit d'avui, contra s'Alaior per fer entrega de un cuadro conmemoratiu als socis que aquest any cumpleixen 80 anys i entragar lis, el carnet de socis honorifics.
Han estat 2 els socis homenatjats, en Llorenç Coll Pons i en Vicent Pons Marti, als que desde el club els hi donam la mes sincera enhorabona en nom de tots els socis i aficionats i que segueixin molts d'anys animant al Ferre.

TERCERA DIVISIO. FERRE 0 - ALAIOR 0.




Gran expectacio la que hi ha hagut avui en es camp per veure un sempre interessant Ferre-Alaior, que ha acabat amb empat a 0 gols, en un partit en que no hi ha hagut moltes ocasions de gol, tot i que hem dominat mes noltros durant es partit sobretot en el segon temps, en que sempre hem intentat cercar sa victoria i rompre es mur de sa defensa de s'Alaior que ha estat bastant ordenada durant tot es partit.
Es partit ha començat amb bastanta intensitat, ja que els dos equips voliem tenir es control del partit, i ja en els 6 minuts ha vingut es primer contratemps ja que en Kevin s'ha lesionat i ha tingut que ser substituit per n'Alzina que curiosament ha protagonitzat les 2 jugades amb mes perill del primer temps, unes ocasions que per ben poc no han acabat en gol i que haguessin pogut cambiar es devenir des partit, ja que de les poques ocasions que hi ha hagut quasi totes han estat nostres, ja que en defensa hem estat molt encertats i no ens han creat gaire perill, en el segon temps es partit encara ha estat mes dominat per noltros pero no hem conseguit trencar sa defensa alaiorenca, que ha conseguit el seu objectiu de mantenir sa porteria a 0 gols, hem disposat de 2 o 3 ocasions mes o menys clares, pero al final tot ha acabat com ha començat.
Ha estat en lineas generals un partit bastant tipic de derbi, amb intensitat i partits en que no es veu un bon joc.
Ara sense temps per descansar hem de pensar amb es proper partit que sera dimarts a Fornells, per jugar contra el Norteño en un partit totalment inedit dins la 3ªdivisio i que no sera gens facil tampoc, anar a guanyar dins es camp de Las Arenas.
Amb s'empat d'avui ens colocam amb 5 punts amb la mateixa posicio que estavem 16 classificats.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRE 1 - ESPANYA LLUCMAJOR 0.

Els juvenils de lliga nacional, una vegada mes van tornar a fer un partit bastant complert i van continuar amb sa bona ratxa que duim, i van sumar 3 punts mes que ens deixen 5 a sa classificacio, la qual cosa vol dir que estan fent un començament de lliga molt bo.
Una vegada mes ja desde el primer minut els jugadors van sortit a totes disputant cada pilota i comandant en es partit, ja en els primers minuts vam tenir alguna jugada que hagues pogut acabar en gol, pero no va tardar molt en arribar es primer gol ja que en el minut 20 de partit en Miguel Caballo va convertir es primer gol, que al final seria el definitiu, tot i tenir bastantes ocasions durant tot es partit no vam poder sentenciar es partit, pero lo important es que gracies a sa bona feina de tots els jugadors nomes en una ocasio sobretot va perillar sa victoria.
Per tant amb aquesta merescuda victoria, ens colocam empatats a punts amb el Cide, curiosament s'equip que ens visitara la setmana que ve, ja que jugam 2 partits seguits a casa, i que voldrem aprofitar per continuar amb es bon joc de s'equip i anar sumant el maxim de punts possibles.
Una vegada mes hem de donar s'enhorabona als jugadors i entrenadors.

ALEVINS F-11. SAMI AT 0 - FERRE 6.

Gran debut dels alevins f-11 a sa lliga, ja que ahir van golejar ampliament al Sami dins el seu camp per un contundent 0 a 6 dels al.lots que entrena en Marti.
Va ser un partit molt complert per part de tots els jugadors, que van dominar es partit i crear infinitat d'ocasions, i en els primers 15 minuts de partit ja guanyavem per 0 a 4 gracies a sa sortida que vam fer, de pressio al contrari i arribades amb rapidesa en atac, cosa que va fer que els jugadors del Sami es veiessin impotents davant es nostro joc, i d'aquesta manera conseguir una primera victoria que ens donara molta confiança per seguir aixi, i que els jugadors continuin disfrutant dins es camp com ho van fer ahir.
Els gols el van marcar: Juan Caballo, Dani Pons 2, Cristofol, Antonio Cantero i Leo Pons.
Desde el club vos felicitam a tots per aquest bon partit, i continuau igual.

REGIONAL PREFERENT. MENORCA 5 - FERRE B 1.

Ahir es va disputar la segona jornada de sa copa clasificatoria de sa regional preferent, en que vam visitar es camp del Menorca un equip bastant jove, com el nostre i que ens va superar clarament per 5 a 1.
Els jugadors es van veure superats per un equip, que ahir va fer un gran partit mentres que a nosaltres no ens sortia res, i el jugador Alberto ens va marcar els 2 primers gols en es primer temps cosa que va fer que es partit sen's poses clarament en contra.
Hem de tenir en compte que l'equip esta en plena fase de construccio, ja que ahir van debutar 2 de les darreres incorporacions, i confiem que quant recuperem tots els jugadors i els altres agafin sa forma, s'equip es veura en condicions de competir amb igualtat amb els altres.
Ahir van debutar en Lucas Sanchez ex jugadors de s'Atletic de 3ª i n'Angel Pulido que despres de mes de 2 anys d'inactivitat ha tornat a jugar.
El gol el va marcar en Nacho Segui.
La propera setmana a casa nostra esperem sumar els primers punts.

ALEVINS F-7. SPORTING MAHONES 6 - FERRE 1.

Els alevins f-7, es van estrenar ahir a sa copa jugant a Mao, contra l'Sporting, un equip que es veu que sera dels millors de sa categoria, ja que ens van guanyar per 6 a 1, en que els nostres jugadors van mostrar que encara no han agafat es fil a sa competicio i que necessitaran de mes temps, per començar a tenir bons resultats, tot i aixo ells ho van intentar, posant totes ses ganes de fer ho lo millor que puguessin.
La propera setmana en el nostre camp intentarem, que les coses ens surtin millor, lo mes important pero es anar aprenent i passar ho be, anims al.lots.

CADETS LLIGA. PENYA CIUTADELLA 4 - FERRERIES 1.

Els cadets tenien un partit molt dificil aquest mati en es camp del Penya, que la temporada passada van quedar campions amb molta superioritat, i ens han superat per 4 a 1.
El Penya ha dominat durant els primers 40 minuts, i ens han marcat 2 gols que han deixat es partit una mica complicat, pero 1 gol d'en Lluis Marques en es minut 12 del segon temps, ens ha posat dins es partit fins que en el minut 27 ens han marcat el 3 a 1, hem disposat de uns minuts que veiem que teniem opcions de poder empatar, pero aquell gol ha estat definitiu, per que el Penya guanyes es partit i encara en els darrers minuts ens han marcat el quart gol, en que tot i sa gran qualitat des rival, que presumiblement son els clars favorits a revalidar es titol, hem tingut fases en que no hem desentonat i els jugadors han demostrat que poden fer un bon campionat.

JUVENILS B. COPA. FERRE 0 - PENYA CIUTADELLA 1.

Una llastima ahir es partit dels juvenils a sa copa contra el Penya, ja que van caure derrotats amb un gol en els darrers minuts despres d'haver fet un gran desgast durant tot es partit.
Va ser un partit igualat en lineas generals, en que els dos equips intentaven dominar, i cercar sa porteria amb facilitat, els nostres jugadors ahir van fer un partit bastant serio, i van estar encertats en tasques defensives, pero malauradament en es minut 83 va venir es gol del Penya, que va ser un palo dur, ja que es mereixien un empat per es partit que havien fet.
Seguiu aixi, jugant com ho vau fer ahir, treureu resultats positius.

INFANTILS B. 2on any. SPORTING MAHONES 7 - FERRE ATC 2.

Els infantils ahir van jugar contra un bon Sporting en es camp de Los Nogales a Es Migjorn, ja que quasi tots els partits dels equips de base de s'equip mahones els juguen a Es Migjorn.
Es partit ja sen's van posar molt costa amunt en els primers 10 minuts, en que ens van marcar 2 gols rapids,cosa que va donar ales a s'equip rival, tot i aixo ens vam poder posar dins es partit amb un gol d'en Xavi Muro que va escurçar distancies, pero ens van fer el tercer gol 10 minuts despres, tot i aixo mai vam perdre sa cara en es partit i els jugadors van fer un gran desgast i aixi en es minut 32, vam tornar a retallar distancies amb un gol d'en Francesc, pero una vegada mes just despres de marcar l'Sporting va tornar a fer un gol aquest en es minut 35 tot just abans del descans, una jugada que possiblement va ser clau per es devenir des partit.
En el segon temps ho vam intentar pero els jugadors mahonesos van estar molt encertats cara a porteria, el darrer d'ells en es darrer minut que posava es resultat un pel massa abultat per com havia anat es partit.
Els resultat no tardaran en arribar, quant estiguem un poc mes afortunats, anims al.lots.

dissabte, 9 d’octubre del 2010

INFANTILS A 2ón any. FERRERIES 4 - SAMI 0.



Els infantils de segon any, han fet un gran partit aquest mati a casa contra el Sami, en un partit que s'han imposat amb claredat al Sami per 4 a 0, tot i que els ciutadellencs venien de guanyar amb claredat per 7 a 1, avui no han tingut opcio davant es gran partit de tots els jugadors, en que han anat a totes desde el primer minut, i amb ganes i pressio, han dominat amb claredat.
S'han pogut veure jugades de gran qualitat, en que davant hem jugat amb molta rapidesa, pero sa feina en bloc ha donat fruits prest, ja que ens hem avançat sobre el minut 15, un gol que encara ens ha donat mes moral per seguir presionant al rival i superar lo, els jugadors avui han disfrutat dins es camp, ja que s'han trobat superiors en tot moment, i aixi un darrera l'altre han anat arribant fins el quart gol, un gol que ens donara moral per seguir aixi i fer una bona copa.
Els gols han estat marcats per: Joan Vidal 2, Pau Pons i Xavi.
Enhorabona a tot s'equip per aquest partit.

PARTITS AMISTOSOS BENJAMINS.



Aquest mati els dos equips benjamins han jugat partits amistosos en el camp anexe de Sant Bartomeu, quant hi falten 2 setmanes perque comencin sa competicio avui ja s'han pogut veure bon detalls per part seva i els dos han protagonitzat partits amb molts de gols.

BENJAMINS B 1er any. FERRERIES ATC 4 - ALAIOR 6.
Partit amb molta alternancia en es marcador, s'han marcat gran quantitat de gols, i hem tingut es partit empatat a 4 gols, pero en es darrer quart ens han marcat 2 mes, pero hem demostrat que sabem jugar be a futbol, fent algunes jugades de merit, en que sobretot els al.lots s'han divertit dins es camp, i demostrant que tenen ganes de que comenci sa copa.

BENJAMINS A. 2on any. FERRERIES 4 - UD.MAHON 2.
Els al.lots que entrena en vicent, han fet un partit molt complert avui mati, i s'han imposat a la Unio per 4 a 2, en un partit que hem mostrat eficacia davant porteria, en que tots els jugadors s'han esforçat i posant ganes per guanyar es partit, han demostrat que ja estan a punt perque comenci sa competicio oficial, en que ho voldran fer tot lo millor que puguin, en que lo mes important es disfrutar i aprendre.
Els gols els han marcat: David, Josep Alles, Tomeu i Bosco.

dijous, 7 d’octubre del 2010

GRAN GALA DEL FUTBOL MENORQUI.

ES PASSAT DIMARTS ES VA CELEBRAR A MAÓ SA GALA DEL FUTBOL MENORQUI, ORGANITZAT PER LA FEDERACIÓ BALEAR, A PART DE SER HI PRESENT LA COPA DEL MON, ES VAN ENTREGAR ALS CLUBS ELS TROFEUS PER LA TEMPORADA PASSADA 2009-10, EN QUE VAM REBRE FINS A 4 TROFEUS, LA QUAL COSA ES MOTIU D'ORGULL PER EL NOSTRE CLUB.
ELS TROFEUS QUE VAM REBRE SON: 1er CLASSIFICAT DE LLIGA ALEVI F-7, 2ón CLASSIFICAT DE COPA ALEVI F-7, 2ÓN CLASSIFICAT DE LLIGA ALEVI F-11 I 2ÓN CLASSIFICAT DE LLIGA INFANTIL A, 2ón ANY.
DESDE EL CLUB DESITJAM QUE TOT SEGUEIXI COM FINS ARA.

TERCERA DIVISIO. DIUMENGE A LES 17.00 H.

7ªJORNADA. CE FERRERIES - ALAIOR.
Bon partit el que ens espera diumenge en el nostre camp, ja que ens visita s'Alaior, i aixo vol dir derbi, un partit ple rivalitat esportiva i que els dos equips esperen amb ganes.
Aquest any arriba mes prest que la temporada passada, per lo que els punts encara no son a vida o mort, pero els dos equips els necessiten ja que es troben amb 4 punts cadascun, i els necessiten per pujar a sa classificacio.
Nosaltres ens trobam en projeccio, ja que en els darrers 2 partits tot i no guanyar, hem fet bons partits contra els millors equips de sa categoria, per lo que cada vegada tenim mes confiança, i segur que si la sort ens acompanya podrem treure es partit en es nostre favor, els jugadors es troben molt ilusionats per aquest partit i ho donaran tot dins es camp, per treure els 3 punts, els alaiorencs es un equip molt batallador i ben colocat en defensa, i no ens posara les coses gens facils.
Es un partit que els jugadors necessiten als anims de sa gent i segurament que aquest diumenge el cap estara ple per anirar als jugadors i entre tots treure es partit endavant.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. DISSABTE A LES 16.30 H.

6ªJORNADA. CE FERRERIES - ESPANYA DE LLUCMAJOR.
Aquest dissabte ens visita l'Espanya a sa lliga nacional juvenil, un equip que ha començat amb bon peu ja que estan a sa posicio mitja de sa classificacio.
Es un equip amb un bon atac, ja que duien mes de 2 gols per partit en aquest començament, pero en defensa tambe els hi fan gols, es tracta de un equip tecnic que tambe tenen l'experiencia de les darreres temporades en aquesta categoria.
Els nostres jugadors es troben en un bon moment, ja que darrerament hem fet bons partits, i s'equip es troba amb molta confiança i moral, per afrontar aquest partit en que una vegada mes mostraran es caracter lluitador que tenen durant tot es partit, i posaran les coses dificils al rival amb una bona pressio en el mig camp.

PRECEDENTS. FERRERIES - ALAIOR.

El derbi d'aquest diumenge, es dels partits amb mes historia del futbol menorqui, ja que tant a sa antiga lliga regional com a Tercera estan plens de partits amb infinitats d'anectodes i gran rivalitat.
Per lo que fa a la tercera divisio aquest sera el 15 derbi, que jugarem en es nostro camp contra s'Alaior un equip sempre complicat amb un balanç de partits molt ajustats i disputats, segur que aquest sera un d'ells.

AQUESTS SON ELS PRECEDENTS:

TEMPORADA 1983-84: FERRERIES 1 - ALAIOR 1. (Benejam).
TEMPORADA 1984-85: FERRERIES 2 - ALAIOR 0. (Miquel Viroll i Lluis Viroll).
TEMPORADA 1985-86: FERRERIES 1 - ALAIOR 0. (Tiago).
TEMPORADA 1986-87: FERRERIES 1 - ALAIOR 2. (Diego Llopis).
TEMPORADA 1987-88: FERRERIES 1 - ALAIOR 2. (Pau Wamba).
TEMPORADA 1988-89: FERRERIES 0 - ALAIOR 1.
TEMPORADA 1989-90: FERRERIES 1 - ALAIOR 1. (Miguel Perez).
TEMPORADA 1990-91: FERRERIES 2 - ALAIOR 1. (Aniceto i Diego Llopis).
TEMPORADA 1991-92: FERRERIES 1 - ALAIOR 1. (Lluis Viroll).
TEMPORADA 1992-93: FERRERIES 4 - ALAIOR 3. (Luis Viroll 2, Toni Goñalons i Tolo Muñoz).
TEMPORADA 1993-94: FERRERIES 3 - ALAIOR 1. (Bep Barber, Carlos Verdu i Juan Antonio).
TEMPORADA 1997-98: FERRERIES 0 - ALAIOR 0.
TEMPORADA 1998-99: FERRERIES 1 - ALAIOR 1. (Borja Batlle).
TEMPORADA 2009-10: FERRERIES 3 - ALAIOR 0. (David Pons 2 i Guel Bosch).

Es balanç es el siguient: PJ: 14. PG: 6. PE: 5. PP: 3. GF: 21. GC: 14.

dimecres, 6 d’octubre del 2010

REGIONAL PREFERENT. DISSABTE A LES 16.30 H.

2ªJORNADA. FASE CLASIFICATORIA. DISSABTE A LES 18.00 H.
CD MENORCA - CE FERRERIES B.
Aquest dissabte els jugadors de regional juguen el segon partit, en que visitarem es camp del Menorca un equip bastant jove en fase de construccio, que va posar les coses dificils a la Unio en es primer partit.
Per nosaltres sera una nova opcio ja que el primer partit era molt dificil contra la Penya, i tot i que en algunes fases no vam desentonar, aquest dissabte tindrem opcions davant un rival mes semblant a les nostres caracteristiques, ja que nosaltres aquest any comptam amb un equip molt jove en projeccio que cada partit ho donara tot dins es camp per arribar a fer se un lloc en es primer equip.

JORNADA FUTBOL BASE. ELS ALEVINS TAMBE COMENCEN.

Aquest cap de setmana tambe comencen sa competicio els dos equips de alevins els de futbol 7 i futbol 11.

JUVENILS B. DISSABTE A LES 18.30 H.
CE FERRERIES B - PENYA CIUTADELLA B.
Els juvenils b, jugaran el segon partit de copa, a casa contra el Penya Ciutadella B, un equip com noltros que tambe competeix per formar jugadors per donar es bot en el primer equip, un partit que aforntarem ja amb gairebe tots els jugadors de sa plantilla i que tindran ganes de oferir un bon partit a sa nostra aficio.

CADETS. DIUMENGE A LES 11.30 H.
PENYA CIUTADELLA - CE FERRERIES.
Els cadets amb sa moral a tope aniran a jugar a Ciutadella contra el Penya, un equip que l'any passat van guanyar sa lliga amb claredat, pero que li queden pocs jugadors dels que van fer campions ja que molts eren de segon any.
Els al.lots d'en Canari voldran continuar amb es brillant partit que van fer diumenge passat.

INFANTILS A. DISSABTE A LES 11.00 H.
CE FERRERIES - UE SAMI. COPA.
Els infantils d'en Fredo debuten a casa en aquesta nova temporada que va començar la setmana passada, en que vam perdre, pero vam fer un bon partit i vam tenir sa mala sort de fer nos el gol.
Els jugadors intentaran fer un bon partit i si les coses surten, aconseguir una victoria.

INFANTILS B. DISSABTE A LES 10.00 H.
SPORTING MAHONES - FERRERIES ATC.
Els infantils de primer any, tenen una sortida complicada en es camp de l'Sporting, un equip que va començar amb derrota en es camp del Sant Lluis.
Despres del primer partit en que vam jugar contra un dels equips favortis com es s'Alaior ara intentarem, sumar a sa visita a Mao.

Alevins F-11. DIUMENGE A LES 10.00 H.
SAMI - CE FERRERIES.
Els alevins F-11, debuten aquest diumenge a sa competicio entrenats aquesta temporada per en Marti Barber que tant bona feina va fer sa temporada passada amb els benjamins b, i tambe sera el debut de tots els jugadors dins es camp gros, per lo que ho faran amb tota sa ilusio de fer un bon partit.
Es partit sera complicat ja que sera a Ciutadella en es camp del Sami.

Alevins F-7. DISSABTE A LES 10.30 H.
SPORTING MAHONES - CE FERRERIES.
Comença sa temporada per els Alevins F-7 que estan entrenats per es Bep Pons, i tindran que anar a jugar a Mao contra l'Sporting, una visita sempre complicada, pero que afrontarem amb ses ganes de começar sa competicio, en que els al.lots intentaran fer-ho, tant be com ho van fer sa temporada passada quant eren benjamins.

dimarts, 5 d’octubre del 2010

INSCRIPCIO FUTBOL 7. TEMPORADA 2010-11. FINS 15 OCTUBRE.

DESDE EL CLUB INFORMAM QUE TOTS ELS EQUIPS QUE ES VULGUIN PRESENTAR, PER ES CAMPIONAT DE FUTBOL-7, TEMPORADA 2010-11, JA HO PODEN FER.
FINS EL DIVENDRES 15 D'OCTUBRE A LES 20.00 HORES, PODEU PASSAR PER S'OFICINA DES CLUB EN ES CAMP DE FUTBOL PER APUNTAR-VOS.
EL MATEIX DIVENDRES DIA 15 A LES 20.15 H, ES FARA LA REUNIO PER INFORMAR DEL COMENÇAMENT, I ELS EQUIPS QUE HI PARTICIPARAN.

dilluns, 4 d’octubre del 2010

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.
TERCERA DIVISIO.

Classificacio: 16e. PJ: 6. PG: 1. PE: 1. PP: 4. GF: 4. GC: 8. AV: -4. PUNTS: 4.

Golejadors: 2 Gols: Jose Enrich. 1 Gol: Kevin Sanchez i Juli.

JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificacio: 6e. PJ: 5. PG: 2. PE: 2. PP: 1. GF: 6. GC: 4. AV:+2. PUNTS: 8.

Golejadors: 3 Gols: Miguel Caballo. 2 Gols: Jhonatan Martinez. 1 Gol: Clavijo.

REGIONAL PREFERENT. FASE CLASIFICATORIA.

Classificacio: 7e. PJ: 1. PG: 0. PE: 0. PP: 1. GF: 0. GC: 3. AV: -3. PUNTS: 0.

JUVENILS B: COPA MENORCA.

Classificacio: 5e. PJ: 1. PG: 0. PE: 0. PP: 1. GF: 1. GC: 9. AV:-8. PUNTS 0.

CADETS: LLIGA.

Classificacio: 3er. PJ: 1. PG: 1. PE: 0. PP: 0. GF: 4. GC: 2. AV:+2. PUNTS: 3.

INFANTILS A 2on any: COPA.

Classificacio: 6e. PJ: 1. PG: 0. PE: 0. PP: 1. GF: 0. GC: 1. AV: -1. PUNTS: 0.

INFANTILS B 1er any: COPA.

Classificacio: 7e. PJ: 1. PG: 0. PE: 0. PP: 1. GF: 1. GC: 4. AV:-3. PUNTS: 0.

diumenge, 3 d’octubre del 2010

REGIONAL PREFERENT. FERRERIES B 0 - PENYA CIUTADELLA 3.




Avui tambe s'han estrenat els jugadors de s'equip de regional, i com a primer rival han tingut al possiblement mes dificil el Penya Ciutadella, format en gran part per jugadors joves pero de gran qualitat, i ens han superat clarament, sobretot en el segon temps, en que fisicament han estat mes sencers que noltros, per que en el primer temps, ens hem anat amb un 0 a 1, en contra i no els hem deixat sentir comodes dins es partit, tot i que no hem tingut gaires ocasions de gol, ells tampoc han arribat gaire mes, pero ja en el segon temps la diferencia s'ha eixemplat i ens han dominat, cosa normal tenint en compte es nivell del rival i que noltros a mes esteim en plena fase de construccio amb quasi tota sa plantilla nova i avui teniem sa baixa de 4 importants jugadors, per diferents motius.
Els jugadors s'han esforçat durant tot es partit i sempre han donat la cara, amb paciencia donaran alguna alegria.

CADETS. FERRERIES 4 - UD.MAHÓN 2.

Gran partit el que han disputat avui mati els cadets contra la Unió, tot i que ja desde el primer minut ens han marcat, s'equip no s'ha descompost i ha començat a jugar un bon futbol, rapid i de toc i ha descontrolat al rival, que es un dels bons equips de sa categoria.
Aquest bon resultat donará moral, als joves entrenats per en Canari que están en condicions de fer una bona lliga.
Els golejadors han estat: Troyano 2, Lluís Marqués i Hector Marqués.
Enhorabona al.lots per aquest gran començament i continuau igual.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. SP. CIUTAT DE PALMA 1 - FERRERIES 1.

Bon partit el que han fet els juvenils a Palma, tot i sortir amb mal gust de que teniem es partit guanyat, ja que ens han empatat en es darrer minut, un partit que teniem controlat, ja que ens hem avançat amb un gol d'en Jhonatan, i hem tingut ocasions per haver resolt es partit, pero avui no hem tingut la sort de cara.
Lo que si volem resaltar es que els jugadors han agafat una bona linea de joc i resultats, i ja duim 4 partits seguits puntuant i ens colocam amb 8 punts, que faran que continuem ben classificats.
Una vegada mes hem de resaltat, sa gran despesa fisica dels jugadors d'en Juan Romero que durant tot es partit, no aturen de lluitar i correr cada pilota, cosa que fa que sigui molt dificil, que ens marquin, si els jugadors continuen amb aquesta actitud esteim convençuts que ens salvarem.
Enhorabona per es punt, tot i que per ben poc no hem aconseguit els 3.
El proxim partit sera dissabte capvespre contra l'Espanya de Llucmajor a Ferreries.