dijous, 30 de setembre del 2010

LA FFIB I LA CAIXA AMB EL NOSTRE CLUB


La Federació de futbol de les Illes Balears juntament amb La Caixa ens han fet entrega aquets migdia d'un completíssim malatí de primers auxilis perque es pugui emprar durant els partits i els entrenaments. Des del nostre club agraïm a aquestes entitats la seva col-laboracio.
en la foto el Director de La Caixa Juanjo Sintes i el Directiu Pere Morla.

PRECEDENTS. BINISSALEM - FERRERIES.

Aquesta sera la 5 vegada que jugarem en es camp del Binissalem, un camp que sempre ens ha estat dificil ja que hi hem perdut en les 4 anteriors visites, esperem rompre aquesta mala ratxa.

AQUESTS SON ELS PRECEDENTS:

TEMPORADA 1983-84: BINISSALEM 1 - FERRERIES 0.
TEMPORADA 1997-98: BINISSALEM 4 - FERRERIES 0.
TEMPORADA 1998-99: BINISSALEM 5 - FERRERIES 0.
TEMPORADA 2009-10: BINISSALEM 2 - FERRERIES 1. ( Hector Carreras).

COMENÇA SA TEMPORADA PER S'EQUIP DE REGIONAL.

1ªJORNADA FASE CLASIFICATORIA. DIUMENGE A LES 17.00 H. CE FERRERIES B - PENYA CIUTADELLA.
Tot a punt per es debut de s'equip de Regional, que sera entrenat per en Valentin Regginatto i que esta ple de cares noves i un equip molt jove amb ganes de progressar i arribar a fer es bot en es primer equip.
Comença sa temporada en una denominada fase classificatoria en que els 8 equips que aquest any competeixen a sa lliga insular jugaran tots contra tots pero nomes a 1 volta per despres definir 2 grups i fer una nova fase.
Per aquest primer partit ens ha tocat el possiblement maxim candidat a arribar a jugar sa fase d'ascens a 3ªdivisio, el Penya Ciutadella que tot i tenir un equip molt jove, te molta qualitat i molts han jugat en competicions nacionals i balears, a mes de part del bloc que la temporada passada van fer subcampions, podran comptar amb fins a 5 jugadors que son de la plantilla i entrenen amb l'Sporting Mahones, i si juguen tots poden ser un equip dificil de batre.
Noltros a mes de les cares que ja vam anunciar, podem dir que ja es un fet el fitxatge dels germans Isaac i Jesus Garcia Torrent, que d'aquesta manera tornen al club i tambe un bon fitxatge com es el jugador experimentat en Lucas Sanchez, jugador argenti que ha format part de s'Atletic de 3ªdivisio.

COMENÇA NOVA TEMPORADA DE FUTBOL BASE.

Aquesta setmana comencen les seves competicions els Cadets i tambe els infantils, els cadets jugaran sa lliga i els dos infantils jugaran copa cadascun en el seu grup, els de primer any i de segon any.

CADETS LLIGA. DIUMENGE A LES 10.00 H.
Els jugadors d'en Canari debutaran aquest diumenge a sa lliga contra la UD Mahon, que sempre es caracteritzen per tenir bons equips dins aquestes categories aquest sera el primer partit de 22 jornades de que constara sa lliga que esta formada per 12 equips.
La missio del nostre equip es que, es puguin formar com a jugadors i al mateix temps es diverteixin.

INFANTILS A. COPA. DISSABTE A LES 11.00 H.
Els Infantils de segon any que aquesta temporada entrenara en Fredo, debutaran a Es Castell contra el Villacarlos, en aquesta primera jornada de copa.
La copa constara de 12 jornades a doble volta per els 7 equips que la formen.

INFANTILS B. COPA. DIUMENGE A LES 11.45 H.
Els infantils de primer any, que els entrena en Quel Carreras, jugaran aquest diumenge es primer partit de copa, contra el sempre complicat Alaior.
En total sa copa constara de 14 partits a doble volta en que hi participen 8 equips.
El nostre objectiu es que els jugadors a part de que es diverteixin dins es camp puguin creixer com a jugadors i un dia arribar a jugar amb s'equip de Tercera Divisio.

dimecres, 29 de setembre del 2010

JUVENILS LLIGA NACIONAL. DIUMENGE A LES 12.00 H.

5ªJORNADA. SP. CIUTAT DE PALMA - CE FERRERIES.

Els juvenils tenen un nou desplaçament a Palma, per jugar contra l'Sporting Ciutat de Palma, un equip que ens posara a prova per veure si podem continuar amb sa bona linea que venim mostrant els darrers partits.
Com tots els partits a fora camp, sera un partit en que tindrem que estar molt concentrats, sera un partit de gran desgast, ja que els mallorquins son un equip amb jugadors de tercer any, per tant bastant fets ja, dins sa categoria, pero si conseguim jugar amb sa fluidesa de diumenge passat, es ben possible que puguem treure algun punt, i continuar en una situacio comoda.

dimarts, 28 de setembre del 2010

EQUIPS DEL CE FERRERIES 2010-11. JUVENILS B.


Aixo sera part de la plantilla dels juvenils b, que competiran a ses lligues insulars.
El seu entrenador es en Nito Torrent, que te la missio de formar jugadors que puguin servir per es primer equips.

dilluns, 27 de setembre del 2010

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

TERCERA DIVISIO.

Classificacio: 14e. PJ: 5. PG: 1. PE: 1. PP: 3. GF: 4. GC: 7. AV: -3. PUNTS: 4.

Golejadors: 2 Gols: Jose Enrich. 1 Gol: Kevin Sanchez i Juli.

JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificacio: 5e. PJ: 4. PG: 2. PE: 1. PP: 1. GF: 5. GC: 3. AV:+2. PUNTS: 7.

Golejadors: 3 Gols: Miguel Caballo. 1 Gol: Jhonatan i Clavijo.

JUVENILS B: COPA MENORCA.

Classificacio: 5e. PJ: 1. PG: 0. PE: 0. PP: 1. GF: 1. GC: 9. AV:-8. PUNTS 0.

diumenge, 26 de setembre del 2010

SORTEIG CAP DE SETMANA HOTEL ROYAL SON BOU.

Avui en es transcurs del descans del partit que ha jugat s'equip de 3ªdivisio, hem fet un altra sorteig de sa FERRE TARGETA.
Es premi era un cap de setmana per 2 persones a s'hotel Royal de Son Bou, i d'entre tots els socis de sa Ferre Targeta, es numero guanyador ha estat el 097.

Desde el club volem felicitar a s'afortunat/a, per aquest premi i es podra posar en contacte amb es club i li informarem.

NUMERO GUANYADOR: 097.

TERCERA DIVISIO. FERRE 1 - SANTA EULALIA 1.



En un partit en que els nostres jugadors han fet un gran desgast per contrarrestar es potencial del Santa Eulalia, un equip practicament tot profesionalitzat, al final hem acabat 1 a 1, i d'aquesta manera hem tret un punt tot i tenir molt a prop la victoria que en el global del partit podiem mereixer.
Es partit ha començat amb bastant de ritme per part dels jugadors del Ferre, ja que desde el primer minut hem intentat dur es control del partit, i movent sa pilota rapidament i amb sa defensa ajudant a sa mitja amb sa linea de pressio, hem conseguit fer una gran primera part que a mes ha tingut la recompensa del gol d'en Juli en es minut 21, amb aquest gol no ens hem conformat ja que hem continuat presionant s'equip rival, i sorprendrel's en alguna jugada i marcar algun gol mes, en aquest primer temps no han tingut mes que una minima aproximacio a sa porteria.
Hem aconseguit arribar al descans amb aquest important aventatge, i durant bona part del segon temps hem seguit controlant es partit, pero curiosament i com a vegades passa en el futbol els eivissencs han quedat amb 10 jugadors i ha estat a partit d'aqui quant han jugat millor, en que ens han presionat mes a munt i fruit de un corner han fet es gol de l'empat.
En aquest segon temps hem intentat fer alguna contra per avançar nos, pero no ho hem aconseguit, hem disposat de una ocasio clara de un xut d'en Juli que anava vora s'escuadra pero es porter la aturada amb una gran intervencio.
Tot i fer un gran partit amb s'aspecte fisic, i tenir es partit en es nostro favor, no es mal resultat tenint en compte s'entitat del rival que teniem davant.
La setmana que ve tenim un altra partit complicat ja que jugarem a Binissalem, contra el segon classificat, amb sa ilusio de treure un resultat positiu.

INFANTILS B. 1er any. FERRE ATC 3 - PENYA ESP 1.

Ahir mati, continuant amb sa pretemporada dels equips de futbol base, els infantils de primer any que entrena en Quel Carreras, van jugar contra el Penya de Ciutadella, i els van guanyar per 3 a 1, en un partit molt complert dels al.lots.
En que van demostrar que arribaran ben apunt per es debut dia 9 d'octubre, en que ja tenen ganes que arribi i debutar.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRE 3 - PENYA ARRABAL 1.




Els juvenils de lliga nacional, avui han confirmat que han agafat es fil a sa competicio i s'han imposat amb claredat a un bon equip com es el Penya Arrabal per es resultat de 3 a 1.
Hem començat molt be es partit ja que en Caballo en els 5 minuts ens ha avançat, cosa que ha fet que ens dones molta confiança i amb una forta pressio al rival hem dominat clarament en aquesta primera part, molt complerta en totes ses lineas, amb un gran desgast de tots els jugadors que han demostrat estar totalment conjuntats, i conseguir aquesta segona victoria consecutiva, i lo millor de tot sa gran imatge que han deixat.
En el transcurs de la primera part han vingut els altres 2 gols, el 2 a 0, l'ha fet tambe en Caballo empenyent una pilota amb es cap, i despres en el minut 40 ha vingut sa jugada del penal que ha fet en Jonathan, i amb el resultat de 3 a 0 hem arribat al descans.
En el segon temps hem continuat molt posats dins es partit no deixant arribat en es conjunt mallorqui, que fins el minut 25 del segon temps en una de les poques ocasions han fet el 3 a 1, i nomes en els 5 minuts posteriors en es gol ens han apretat, i ja hem conseguit controlar es partit fins el final, fins i tot haguessim pogut fer el 4 gol, amb una bona accio d'en Jona que no ha entrat per ben poc, per tant en aquest segon temps hem intentat controlar mes es partit ja que teniem aquest marcador tant favorable.
Ara amb aquesta victoria ens colocam en una magnifica 5 posicio, i ja pensar en el proper partit a fora en es camp del Ciutat de Palma, en que intentarem seguir amb aquesta linea.
Volem felicitar des de el club als entrenadors i jugadors, per aquest bon partit.

JUVENILS B. COPA. DOSA 9 - FERRE B 1.

No podien tenir pitjor començament els juvenils b, ja que s'enfrontaven a un dels clars favorits a fer campio el Dosa, format per jugadors de tercer i segon any, la seva gran majoria, i no ens van donar opcio i ens van golejar amb claredat.
Hem d'oblidar aquest partit i preparar nos per el proper d'aqui 2 setmanes per que els jugadors estiguin mes conjuntats i veure si podem intentar fer un bon resultat.

dissabte, 25 de setembre del 2010

AMISTOS REGIONAL. FERRE 2 - SANT LLUIS 1.

Els jugadors que entrena en Valentin han fet es darrer partit amistos contra el Sant Lluis, i han mostrat una bona imatge, fent un partit bastant complert i demostrant que aquesta temporada, quant els jugadors estiguin mes acoplats donaran alguna alegria, i tenint en compte que gairebe tota sa plantilla es nova d'aquesta temporada, amb una mitja d'edat molt jove, amb bastants jugadors que han acabat s'etapa juvenil.
Els jugadors avui s'ham mostrat bastant frescos ja fisicament, i han destacat molt be amb es treball defensiu i fent arribades perilloses amb atac.
Bona prova aquesta, per afrontar es primer partit de copa, contra el maxim favorit a fer campio de lliga i jugar sa lligueta d'ascens a 3ª, el Penya Ciutadella que te un bon equip.
Els gols els han marcat: Lluis Lopez i Angel Alles.

dijous, 23 de setembre del 2010

TERCERA DIVISIO. DIUMENGE A LES 16.30 H.

5ªJORNADA: CE FERRERIES - PENYA DEPORTIVA SANTA EULALIA.

En aquesta jornada ens visita un dels equips mes forts de sa Tercera, el sempre favorit a l'ascens Santa Eulalia que tot i no tenir s'equip de l'any passat, encara te una gran base de jugadors per fer campio de grup, tot i que no han començat molt be, ja que han guanyat 1 dels 4 partits pero no han perdut cap partit encara.
Per aixo aquests equips quant no estan del tot be, es quant son mes perillosos ja que en qualsevol moment, poden treure sa qualitat que tenen, i sera un partit que tindrem que afrontar amb sa maxima intensitat i concentracio, per intentar sorprendre i aconseguir algun resultat positiu, es d'aquests partits que els jugadors ja tenen sa motivacio per tenir un gran equip davant.
Esteim convençuts que si feim un bon partit, i les coses ens surten podrem donar lis algun susto.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. DIUMENGE A LES 12.00 H.

Despres de sa primera victoria diumenge passat contra La Union, ara ens visita un altre bon equip el Penya Arrabal que esta quint a sa classificacio, sense haver perdut cap dels 3 partits que han jugat, i que destaquen amb sa defensa, ja que son un equip molt ben organitzat i fisicament un equip fort.
Per part nostra intentarem continuar amb sa ratxa, i oferir en els nostres aficionats un bon partit, i lluitar per sa victoria, haura de ser un partit que tindrem que fer un gran esforç, no deixant sortir a sa contra a s'equip visitant i aprofitar ses ocasions que tinguem.

CONVOCATORIA SELECCIO ALEVI I INFANTIL.

El diumenge dia 26 i torna a haver convocatories de seleccions, en aquesta ocasiola alevi i infantil.
Els jugadors estan convocats en es camp del Sant Lluis a partir de les 9 hores per fer entrenament i despres partit amistos contra els equips Infantil i Cadets dels Sant Lluis.
En la seleccio Infantil han estat convocats 3 jugadors del CE Ferreries, ells son: Angel Alles, Joan Vidal i Damia Pons.

En la seleccio Alevi hi ha 2 jugadors del nostre club, Jesus Marti i Pau Benejam.

dimecres, 22 de setembre del 2010

EQUIPS CE FERRERIES 2010-11. CADETS.


Plantilla dels cadets de la temporada que esta a punt de començar, un equip que ja fa 1 mes que es preparan de cara a sa lliga que començara el proper diumenge 2 d'octubre.

En Canari es l'entrenador.

Desde el club vos, desitjam sort per aquesta nova temporada, en que ho intenteu fer lo millor possible.

PRECEDENTS FERRERIES - SANTA EULALIA.

Aquest diumenge es visita un dels equips grans de sa Tercera Balear, el Santa Eulalia que sera la visita numero 12 que fara en es nostro camp, amb un balanç favorable de 7 victories i 4 derrotes per es nostre equip, i que curiosament mai han empatat.

AQUESTS SON ELS PRECEDENTS:

TEMPORADA 1985-86: FERRERIES 1 - SANTA EULALIA 0. ( Toni Gonyalons).
TEMPORADA 1986-87: FERRERIES 2 - SANTA EULALIA 3. ( Jandro i Vaquero).
TEMPORADA 1987-88: FERRERIES 1 - SANTA EULALIA 0. ( Joan Serra).
TEMPORADA 1988-89: FERRERIES 3 - SANTA EULALIA 1. ( Camacho, Ponseti i Marquez).
TEMPORADA 1989-90: FERRERIES 4 - SANTA EULALIA 0 ( Toni Gonyalons 3 i Marquez).
TEMPORADA 1990-91: FERRERIES 3 - SANTA EULALIA 1. ( Toni Gonyalons 3).
TEMPORADA 1991-92: FERRERIES 1 - SANTA EULALIA 2. ( Toni Hidalgo).
TEMPORADA 1992-93: FERRERIES 2 - SANTA EULALIA 1. ( Lluis Gonyalons i gol p.p).
TEMPORADA 1997-98: FERRERIES 0 - SANTA EULALIA 1.
TEMPORADA 1998-99: FERRERIES 3 - SANTA EULALIA 1. ( Pablo, Abel i David Melia).
TEMPORADA 2009-10: FERRERIES 0 - SANTA EULALIA 1.

JUVENILS B. DISSABTE A LES 17.00 H.

DOSA CF - CE FERRERIES B.
Aquest cap de setmana comencen ses competicions insulars menorquines, i un dels equips nostros que debutaran son els juvenils b, amb bastantes cares noves i molta ilusio de fer una bona temporada, amb sa motivacio de poder donar es bot a s'equip de lliga nacional.
El seu entrenador en Nito Torrent disposara de 16 jugadors, i en aquest primer partit de copa ja jugarem amb un dels equips forts, i candidats a poder pujar a sa lliga nacional el Dosa que ha agafat part de l'estructura juntament amb s'Atletic Ciutadella i es preveu tenguin un bon equip.
Els nostres jugadors aniran a Ciutadella amb ganes de fer un bon debut i si pot ser jugar un bon partit.
Molta sort al.lots per aquesta temporada.

dimarts, 21 de setembre del 2010

EQUIPS CE FERRERIES 2010-11. INFANTILS A. 2on any.


Aquesta es la foto de la plantilla dels Infantils de segon any, que enguany els entrenara en Fredo, amb sa missio de formar se com a jugadors i disfrutar jugant a futbol.
Anims al.lots.

dilluns, 20 de setembre del 2010

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

TERCERA DIVISIO.

Classificacio: 17e. PJ: 4. PG: 1. PE: 0. PP: 3. GF: 3. GC: 6. AV: -3. PUNTS: 3.

Golejadors: 2 Gols: Jose Enrich. 1 Gol: Kevin Sanchez.

JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificacio: 9e. PJ: 3. PG: 1. PE: 1. PP: 1. GF: 2. GC: 2. AV 0. PUNTS: 4.

Golejadors: 1 Gol: Miguel Caballo i Clavijo.

diumenge, 19 de setembre del 2010

PARTITS AMISTOSOS PRETEMPORADA.

La temporada esta a punt de començar per els equips de futbol base i s'estan posant a punt jugant partits amistosos.

MIGJORN 2 - FERRERIES REGIONAL 0: Ahir capvespre s'equip entrenat per en Valentin va jugar el seu primer amistos oficial, va ser contra un dels equips que aquesta temporada pot quedar en posicions davanteres el Migjorn, i tot i perdre per 2 a 0, van fer un partit mes que correcte, tenin en compte que tant entrenador com mes de la mitad dels jugadors son nous, i en alguns moments del partit es va jugar cara a cara contra el rival, tambe vam jugar mitja hora amb 1 jugador menys per expulsio de n'Esteban, els jugadors de s'equip regional necessitaran un temps per acoplar se, pero segur que aquesta temporada es fara un bon paper.

Sant LLuis juv 1 - Ferreries b juv 1: Els juvenils b que entrena en Nito Torrent tambe van jugar es primer partit amistos contra un equip de la seva lliga, el Sant Lluis, un partit que va estar igualat i vam treure un empat tot i tenir bastants jugadors nous tambe, que necessitaran un temps per acoplar se.
El gol el va aconseguir en Lluc Sans.
El proper dissabte ja comencen sa copa en que debutaran en es camp del Dosa.

Ferreries cadet 0 - Dosa cadet 4: Els cadets que entrena en Canari han perdut avui contra el Dosa, un equip que es dels mes clars favorits per fer campio.
Avui hem aprofitat per fer proves de cara a sa temporada que començara dia 2 d'octubre.

Ferreries Alevi F-11 3 - Penya Ciutadella Alevi F-11 0: Els al.lots que entrena en Marti han jugat avui mati tambe un partit amistos contra el Penya Ciutadella, i l'han guanyat per un clar 3 a 0, ha estat un partit molt complert per part de tots els jugadors, i han aconseguit una bona victoria que els donara moral per sa copa que prest començara, i demostrant que es bot en es camp gros no els hi fa cap por.
Molt be al.lots.

Tambe volem destacar que ahir mati en es camp anexe, van fer un partit d'entrenament els benjamins a contra els alevins f-11.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. LA UNION 0 - FERRE 2.

Els juvenils de lliga nacional, han fet un gran partit avui en es camp de Secar de la Real a Palma, en que han guanyat per un clar 0 a 2,i per tant aconseguim sa primera victoria de sa temporada.
Els jugadors avui han sortit molt concentrats amb ganes de conseguir sa victoria i ja desde el principi s'han fet amb es control des joc, en un partit en que hem tingut bastantes ocasions de gol i haguessim pogut aconseguir una victoria mes amplia i tot, lo mes positiu es que els jugadors avui ja s'han trobat comodes dins sa competicio i han dominat a un equip sempre complicat dins el seu camp.
Els gols els han aconseguit en Miguel Caballo i Txiqui.
Ara amb aquesta victoria ens colocam amb 4 punts, un partit que ens ajudara a donar molta confiança i ja agafar sa dinamica de sa lliga.
Hem de destacar es gran treball de tot s'equip, en que tambe hem de destacar la feina en defensa en que s'han donat poques opcions al rival.
Enhorabona al.lots i entrenadors per aquesta victoria.

TERCERA DIVISIO. PENYA ARRABAL 2 - FERRE 0.

En el partit que hem jugat aquest dissabte capvespre, en es camp del Penya Arrabal hem perdut per 2 a 0.
Quant gairebe ja es preveia un empat entre els dos equips, un gol en es minut 41 del segon temps, ha desbaratat es correcte partit que haviem fet en defensa, ja que fins aquell moment un empat era el resultat mes merescut, ja que cap dels dos equips ha estat prou superior a l'altre i a mes en temps afegit quant hem anat cap a s'atac a cercar es gol de l'empat ens han fet el definitiu 2 a 0.
Els nostres jugadors havien sortit amb bona decisio desde el principi des partit, presionant be en es rival, ja que no li hem deixat fer gaire jugades i noltros intentavem anar a s'atac amb jugades directes i rapides, hem tingut un parell d'ocasions per avançar nos, pero no hem estat encertats.
Ha estat una llastima ja que es gran desgast dels nostres jugadors mereixia almenys venir amb un punt, pero la tercera divisio te aquestes coses, en qualsevol moment et poden marcar.
Ara la setmana que ve rebrem a un dels favorits de sa lliga el Santa Eulalia, amb ganes de donar alguna sorpresa.

dijous, 16 de setembre del 2010

JUVENILS LLIGA NACIONAL. DIUMENGE A LES 12.00 H.

3ªJORNADA. LA UNION - CE FERRERIES.
Arriba una nova jornada de lliga per els juvenils d'en Juan Romero, aquest diumenge jugarem a Palma en es camp de Secar de la Real, contra la Union, un equip que ha començat amb bon peu ja que en aquestes 2 primeres jornades suma 4 punts.
Els nostres jugadors, van sumar es primer punt sa passada jornada, i per tant tindran ganes de fer se amb la victoria contra un rival que no ens posara les coses gens facils, es un partit que si ens surten les coses be, el nostre equip te prou qualitat per fer un bon partit i dur algun punt cap a Ferreries.

TERCERA DIVISIO. DISSABTE A LES 18.00 H.

4ªJORNADA. PENYA ARRABAL - CE FERRERIES.
Dissabte ens arriba un nou desplaçament cap a Palma per jugar, contra un dels equips que acaben de pujar a sa categoria i que no ens hi haviem enfrontat mai, es un dels rivals per eludir es descens i no sera gens facil dins el seu camp.
El Penya Arrabal esta classificat en 18 posicio, no ha guanyat cap partit encara pero nomes n'han perdut 1, per lo que es 1 equip defensivament bastant correcte ja que nomes els hi han fet 2 gols.
Nosaltres esperem continuar puntuant despres de sa gran victoria de diumenge passat, que ens donara mes tranquilitat per afrontar aquest partit, i si feim un bon partit segur que aixo sera possible.
Els jugadors que ja estan descartats son, Kevin que va ser expulsat i tambe en Jonny que esta començant a entrenar despre de la seva operacio i confiem prest estigui a punt.

CONVOCATORIES SELECCIONS INFERIORS.

PER AQUEST CAP DE SETMANA HI HA PARTITS DE LES DIFERENTS SELECCIONS MENORQUINES, EN CATEGORIA, CADET, INFANTIL I ALEVI.
En la Categoria Cadet la convocatoria es per es dissabte dia 18 a les 10.30 h en el Camp de Son Marçal, del mati, i tenen previst jugar un partit amistos contra el Penya Juvenil B a les 11.30 h.
Per aquesta convocatoria hi ha convocats 2 jugadors del nostre club.

En la categoria Infantil, els jugadors estan citats a les 9:00 h, del mati en es camp de Son Marçal tambe, per jugar un partit amistos contra el Penya Orient Cadet a partir de les 10:00 h.
Per aquesta convocatoria de la seleccio menorquina han convocat a 3 jugadors del nostre club: Damia Pons, Angel Alles i Joan Vidal.

En la categoria Alevi, els jugadors estan citats a les 9:30 h, en es camp anexe de Son Marçal, per entrenar una estona i despres a les 10.30 hores començar es partit que els enfrontara al Penya Ciutadella Infantil.
El seleccionador Joan Femenias, ha convocat un total de 5 jugadors del nostre club, ells son: Sergi Bosch, Jesus Marti, Pau Benejam, David Florit i Alex Hidalgo.

LA FEDERACIO DONA UN ORDINADOR PER FER ACTES DELS PARTITS.

La federacio balear de futbol, ha fet arribar en els clubs, es nou ordinador portatil que servira, per que els arbitres a partir d'aquesta temporada puguin fer les actes dels partits a traves de internet.

dimarts, 14 de setembre del 2010

DESDE EL CLUB HEM FET UN CODI ETIC DE COMPORTAMENT.

Aquest es el codi etic que hem fet, entre la directiva i el director esportiu.

NORMES DE COMPORTAMENT DELS JUGADORS

El Club Esportiu Ferreries, vol fer saber a tots els jugadors que hi ha unes normes que la Junta Directiva, Director Esportiu i entrenadors faran cumplir per al bon funcionament del nostre Club.

- Els jugadors han de respectar les regles de comportament establertes per el Club.

Si els jugadors tenen algun problema o dupte s'han de dirigir primerament a l'entrenador en segon lloc al director esportiu i en darrer terme als responsables del futbol base del club.

Fer bon ús de les instal.lacions esportives com son (vestuaris, no abussar del aigua calenta en les dutxes, banys, camps de futbol) .

Els jugadors del C.E.Ferreries, han de ser educats i respectar als jugadors rivals i als arbitres.

Els Jugadors han de cuidar el material esportiu que facilita el Club (sudaderes, petos, camisetes, pilotes ) . I en acabar la temporada tornar les prendes a l'encarregat de material o al seu entrenador.

Prohibit fumar i beure alcohol dins els vestidors. Sera considerada com una falta greu, i tambe la expulsió del jugador del nostre Club.

Respectar a tots els jugadors del nostre Club, des dels més petits fins als més grans, i també a tots els entrenadors i delegats de totes les categories.

Si tots cumplim aquestes normes, el funcionament del nostre Club sera millor per a tots.

La Junta Directiva. Director esportiu.
President.



Ferreries 5 Setembre 2010.

EQUIPS CE FERRERIES 2010-11. INFANTILS B. 1ER ANY.


Aquests son els jugadors que aquest any han passat a infantils, el seu entrenador sera en Miquel Carreras.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

TERCERA DIVISIO.

Classificacio: 14e. PJ: 3. PG: 1. PE: 0. PP: 2. GF: 3. GC: 4. AV: -1. PUNTS: 3.

Golejadors: 2 Gols: Jose Enrich. 1 Gol: Kevin Sanchez.

JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificacio: 13e. PJ: 2. PG: 0. PE: 1. PP: 2. GF: 0. GC: 2. AV-2. PUNTS: 1.

diumenge, 12 de setembre del 2010

TERCERA DIVISIO. FERRE 2 - MANACOR 1.







Partit increible el que hem vist avui capvespre en es nostro camp de Sant Bartomeu, en que hem aconseguit una d'aquelles victories gairebe heroiques en es futbol, ja que amb 10 jugadors en els darrers 8 minuts de partit hem donat sa volta en es marcador i guanyar es partit contra un bon equip com es el Manacor per 2 a 1, que ens donen els primers 3 punts de la temporada.



Es partit ha començat amb molta intensitat per part del Manacor que tot duna ha volgut dur es control del partit, i fruit d'aixo ha arribat el gol que els hi ha donat aventatge damunt es quart d'hora, un gol que ha fet que despres es tanquessin mes i cerquessin alguna contra, pero a poc a poc hem anat entrant dins es joc i en Kevin amb una gran jugada per la banda ha creat sa primera ocasio des partit, despres vindrien uns quants xuts amb cert perill, pero es marcador no s'ha mogut fins el descans, entre alguna contra del Manacor demostrant que poder ser un dels equips que puguin quedar a sa part alta de sa classificacio, ja que tenen jugadors amb molta experiencia dins sa categoria i qualitat.



En el segon temps han passat moltes coses, hem surtit convençuts a cercar es gol de s'empat, hi hem creat alguna ocasio clara com una que han tret de miracle sobre sa mateixa linea de gol, i tambe hem viscut alguna jugada polemica com sa rigurosa expulsio d'en Kevin despre de rebre una clara falta i un possible penal que han fet a en Guel Bosch, pero hem tret s'orgull i amb 10 jugadors hem conseguit lo que semblava impossible posant ho tot dintre es camp, en els minuts 82 i 87 han arribat les dues jugades que han donat sa volta en es marcador, amb dues jugades gairebe calcades dos corners que ha tret en Robert Pulido els ha rematat de manera brillant en Jose Enrich, que ha desfermat s'euforia en els jugadors i sa gran quantitat de public que hi havia, amb una victoria que ens donen els primers punts de sa temporada, que ajudara molt a agafar confiança.



La setmana que ve viatjam a Mallorca en es camp de un equip nou a sa categoria el Penya Arrabal, un equip de sa nostra lliga que lluitara per la salvacio i on anirem decidits a cercar algun punt.



Volem donar s'enhorabona per aquest partit de lluita fins es final als tecnics i jugadors.



Força Ferre!!



JUVENILS LLIGA NACIONAL. FERRE 0 - MENORCA 0.











Els juvenils han pogut treure un empat aquest migdia en es derbi que hem jugat contra el Menorca.
Ha estat un partit molt complicat desde el principi ja que els maonesos presionaven molt be a sa defensa i sa mitja lo que ha dificultat molt es joc en quant a circulacio de sa pilota, i no s'ha vist un partit gaire vistos, i podriem dir que ha estat un tipic derbi i partit de principi de temporada.

El Menorca ens ha donat algun susto ja en aquesta primera part, noltros tambe hem tingut una ocasio clara en els primers 45 minuts, pero es marcador no s'ha mogut, en el segon temps ha continuat sa tonica de sa primera part, sobre es minut 25 del segon temps hem tingut dues ocasions seguides bastant clares que no han acabat en gol per ben poc, en els darrers minuts de partit ens hem enduit un parell d'ensurts amb jugades a pilota aturada del Menorca, pero as final es marcador ha acabat com ha començat i lo millor ha estat es punt, es primer de sa temporada que ajudaran als jugadors a trobar es ritme de joc i ses victories no estaran gaire a arribar, la setmana que ve els jugadors d'en Juan Romero jugaran en es camp de La Union, un rival tambe bastant dur com tots els de la categoria.
Anims al.lots, prest vindra sa primera victoria.

dissabte, 11 de setembre del 2010

AMISTOSOS DE S'EQUIP DE REGIONAL.

Els jugadors que entrena en Valentin Regginatto es posen a punt per sa temporada que ha de començar dia 2 d'octubre i per aixo, ja tenen previst fer 3 partits de preparacio per veure s'evolucio de s'equip.
El proper dijous faran un partit d'entrenament contra s'equip de 3ªdivisio, despres dissabte que ve dia 18 han de jugar un partit a Los Nogales contra el Migjorn de la mateixa lliga regional que ha fet un equip per quedar amb els 3 primers i el dissabte dia 25 jugaran a Ferreries contra el Sant Lluis tambe de regional.
TAMBE DESDE EL CLUB VOLEM INFORMAR QUE PER COMPLETAR S'EQUIP ENS FALTARIEN UN PORTER I DOS JUGADORS DE CAMP, DE 19 A 24 ANYS, PER AIXO VOLEM VEURE SI TROBAM ALGUN JUGADOR PER COMPLETAR SA PLANTILLA QUE TE 18 JUGADORS.
SI ALGUN JUGADOR TE GANES DE PROBAR O VENIR A JUGAR AMB S'EQUIP DE REGIONAL POT POSAR SE EN CONTACTE AMB EN TITO TORRENT EN ES NOMBRE: 669473635

dijous, 9 de setembre del 2010

TERCERA DIVISIO. DIUMENGE A LES 17.00 H.

3ªJornada: CE FERRERIES - MANACOR.
A sa tercera jornada de lliga, ens arriba un historic en es nostro camp el Manacor, que tot i acabar de pujar i mantenir quasi tot s'equip de sa temporada passada, tenen una plantilla per salvar se de manera clara i ja en aquestes primeres jornades ho han demostrat fent 4 punts, per lo que ens espera un partit dificil.
Per es partit d'aquest diumenge, intentarem sumar els primers punts davant sa nostra aficio, que donara s'empenta que hi falti, ja en es darrer partit es va jugar be contra un dels millors equips, i esperem tenir es punt de sort que ens han faltat en les primeres jornades per puntuar.
Els jugadors estan amb ganes d'afrontar aquest partit contra el Manacor sabent que tindrem que fer un bon partit per treure algo positiu.

dimecres, 8 de setembre del 2010

PRECEDENTS FERRERIES - MANACOR.

En aquesta jornada torna un dels equips mitics de sa Tercera Balear, el Manacor que sa temporada passada no va venir ja que jugaven a regional.
Es conjunt Mallorqui, en un historic que ha jugat a 2ªb, i quasi sempre a 3ª, a ses anteriors dues etapes a sa categoria nacional, vam jugar un total de 9 vegades contra el Manacor en es nostro camp i tan sols els vam poder guanyar 1 vegada i vam treure 3 empats, ja que normalment sempre era un equip molt fort, confiem que aquest any puguem sumar sa segona victoria.

Aquest son els precedents:
Temporada 1983-84: Ferreries 0 - Manacor 1.
Temporada 1986-87: Ferreries 0 - Manacor 1.
Temporada 1987-88: Ferreries 2 - Manacor 1. ( Rafa Torres 2).
Temporada 1988-89: Ferreries 1 - Manacor 1. ( Serin).
Temporada 1989-90: Ferreries 1 -Manacor 5. ( Toni Gonyalons).
Temporada 1991-92: Ferreries 0 - Manacor 0.
Temporada 1992-93: Ferreries 0 - Manacor 1.
Temporada 1997-98: Ferreries 0 -Manacor 0.
Temporada 1998-99: Ferreries 1 - Manacor 2. ( David Melia).

JUVENILS LLIGA NACIONAL. DIUMENGE A LES 12.00 H.

2ªJornada de lliga: CE FERRERIES - CD MENORCA.
Diumenge en es primer partit a casa de sa temporada, ja tindrem un partit amb gran expectacio ja que viurem un derbi inedit en aquesta categoria, es que ens enfrontara contra el Menorca que entrena en Lluis Vidal, que sera un equip molt incomode que no donara una pilota per perduda i que te un bon equip per competir en aquesta categoria, ells van començar amb derrota tot i fer un bon partit i vindran a casa a treure un resultat positiu.
Per aquest partit, tenim previst si no hi ha res a darrera hora que en Juan Romero pugui comptar amb tots els jugadors, que estaran amb moltes ganes davant aquest derbi i davant sa nostra aficio tindran ganes d'agradar, esteim convençuts que viurem un gran partit amb molta intensitat per part dels dos equips i anant a s'atac.
En aquest partit s'estrenaran de manera oficial els nous fitxatges d'aquesta temporada.
Es partit d'aquest diumenge, contra el Menorca l'hem declarat dia des club.

dimarts, 7 de setembre del 2010

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

Tercera divisio.
Classificacio: 18e. PJ: 2. PG: 0. PE: 0. PP: 2. GF: 1. GC: 3. AV: -2. PUNTS: 0.

GOLEJADORS: 1 Gol: Kevin.

Juvenil Lliga Nacional.
Classificacio: 15e. PJ: 1. PG: 0. PE: 0. PP: 1. GF: 0. GC: 2. AV: -2. PUNTS 0.

DIA 25 DE SETEMBRE COMENÇA SA COPA JUVENIL MENORCA.

Ses competicions poc a poc van començant, les de categoria nacional ja estan en marxa, i sa temporada insular començara el proper cap de setmana dies 25 i 26 de setembre amb sa copa juvenil, que tambe hi competirem.
Els al.lots que entrena en Nito Torrent ja entrenen de fa un parell de setmanes, i estan ilusionats amb sa nova temporada, en que ho faran lo millor que puguin.
Hem quedat encuadrats en es grup b, amb altres 4 equips: Dosa Cf, Penya Ciutadella B, Alaior i UD Mahon, per tant sera un grup complicat amb 3 equips bastant forts i candidats a jugar sa final.

EQUIPS CE FERRERIES 2010-11. ALEVINS F-11.


Aquest es l'equip alevi f-11 per sa temporada 2010-11 que esta a punt de començar, i que te sa novetat d'en Marti Barber com a entrenador.

Sa diferencia tambe la notaran els jugadors que fins ara jugaven en es camp anexa, i que aquesta temporada jugaran per primera vegada en es camp gros.

Desde el club els hi volem dir que sobretot es diverteixin, jugant a futbol i que s'ho passin be.

dilluns, 6 de setembre del 2010

EQUIPS CE FERRERIES 2010-11. ALEVINS F-7.


Aquest sera s'equip que competira a sa lliga Alevi de futbol 7, a sa foto hi falta el seu entrenador en Bep Pons, que per motius de feina no va poder venir a sa presentacio, el seu ajudant delegat sera en Camacho.


Desde el club els hi volem dir, que lo mes important de tot es disfrutar jugant a futbol i fer esport, els resultats son lo de menys.

diumenge, 5 de setembre del 2010

JUVENIL LLIGA NACIONAL. SAN FRANCISCO B 2 - FERRE 0.

Dificil debut el que hem tingut en es camp del San Francisco que ens han guanyat per 2 a 0, davant un equip format per jugadors a punt de fer es bot a sa diviso d'honor.

En aquest primer partit ens hem trobat a un dels equips mes durs de sa categoria que a mes en es dia d'avui, han estat encertats de cara a porteria, ens han fet es primer gol en es minut 38 de sa primera part, i tot i que nosaltres tambe hem tingut les nostres opcions no hem pogut marcar i amb aquest marcador s'ha arribat en es descans.

En el segon temps en es minut 10 ens han fet el segon gol, que ja ens ha complicat definitivament es partit, esteim convençuts que la setmana que ve en es derbi contra el Menorca sumarem els primers punts, aixo tot just ha començat.

En es partit d'avui han debutat els nous fitxatges d'aquesta temporada, aixi com tambe es jugador amb edat cadet en Ruben Ametller.

Anims al.lots, no passa res la setmana que ve ja sumarem.

dissabte, 4 de setembre del 2010

TERCERA DIVISIO. LLOSETENSE 2 - FERRE 1.

Derrota ajustada en es camp del Llosetense, que havia començat molt fort es campionat, ja que es un dels equips que mes s'ha reforçat, tot i sa derrota hem estat dins es partit fins es final, sa primera part havia acabat amb 2 a 0, el segon gol dels mallorquins ha estat de falta en es minut 45 cosa que ens ha posat molt dificil es partit.
El Llosetense ha sortit molt fort desde el principi, amb ganes de marcar prest cosa que han conseguit a sa primera mitja hora, en es migcamp hem intentat dificultar lis, es joc, cosa que hem aconseguit sobretot a sa segona part ja que no s'han trobat comodes, a mes quant hem escurçat distancies en es marcador, ja a la segona part un gol que ens ha donat confiança ja que hem estat ficats dins es partit fins es final, es gol l'ha marcat en Kevin que d'aquesta manera s'ha estrenat a sa Tercera divisio, hem presionat molt be i hem tingut unes quantes arribades clares, que no han entrat per mala sort inclos un poste que ens hagues donat un merescut empat i el Llosetense ha tingut que demanar sa hora.
No hem estat gaire afortunats en aquests dos primers partits, ja que tot i ser dels equips mes forts, per joc mereixeriem dur algun punt sobretot en es partit de la setmana passada.
Ara la setmana que ve ens visita un equip acabat de pujar el Manacor, tot un historic que te un bon equip per salvar se de sobra, en que intentarem treure els primers punts davant s'aficio segur que si seguim jugant aixi sa victoria prest arribara.

dijous, 2 de setembre del 2010

EQUIPS CE FERRERIES 2010-11. BENJAMINS A. 2ON ANY.


Aquest son els benjamins de 20n any, que aquesta temporada competiran a sa lliga menorquina, despres de la brillant temporada que van fer la temporada passada, quant eren de primer any.

El seu entrenador es en Vicent Perez, que fins ara entrenava en els infantils b, en Serin sera es delegat/ajudant.

Desde el club els hi desitjam que sobretot disfrutin jugant a futbol, ja que lo mes important es aprendre i passar so be.

ELS JUGADORS DE S'EQUIP DE REGIONAL JA ENTRENEN.

Es passat dilluns van començar els entrenaments es jugadors des renovat equip de regional, que aquesta temporada esteim segur que competiran de manera digna, despre de presentar se, es nou entrenador en Juan Valentin i tambe es jugadors nous van començar lo que sera sa pretemporada, fins que d'aqui 1 mes comenci sa competicio, esta previst que es juguin alguns partits amistosos, per anar agafant forma.
Entrenaran 3 dies per setmana, desde el club els hi donam la benvinguda i desitjam sort per sa temporada, amb sa tasca de ser equip de formacio per s'equip de Tercera divisio.

dimecres, 1 de setembre del 2010

TERCERA DIVISIO. DISSABTE A LES 18.00 H.

2ª JORNADA. LLOSETENSE - CE FERRERIES.
Aquest cap de setmana arriba es primer desplaçament de sa temporada, contra un rival dificil ja que precisament es l'equip que va començar mes fort a sa jornada inaugural, van guanyar per un contundent 0 a 4.
El Llosetense aquesta temporada sera un rival a tenir en compte ja que s'ha reforçat amb grans jugadors, com es el cas del golejador estrella de sa tercera balear, l'ex sportinguinta Manel Sala que ja va marcar dos gols.
Es partit que ens espera per tant sera complicat, pero noltros confiam amb els nostres jugadors perque treguin un resultat positiu, de Lloseta, en es primer partit tot i perdre no vam donar mala imatge contra un dels equips forts de sa Tercera, les baixes que per ara semble confirmades son, en Barto que va ser expulsat i n'Hector que encara te molesties.

PRECEDENTS LLOSETENSE - FERRE.

Aquesta sera la setena vegada que jugam en es camp del Llosetense, en un camp que no sen's ha donat propici, ja que de les 6 vegades que hi hem jugat nomes hem perdut 1 vegada, sa darrera visita que vam fer alla dins aquest mateix any, la vam resoldre amb una important victoria, que va ser trascendent per sa permanencia, tot i que aquest any sera mes dificil esperem continuar amb sa bona ratxa.

AQUESTS SON ELS PRECEDENTS:

TEMPORADA 1.987-88: LLOSETENSE 1 - FERRERIES 1. ( Tia Carreras).
TEMPORADA 1.988-89: LLOSETENSE 2 - FERRERIES 0.
TEMPORADA 1.989-90: LLOSETENSE 0 - FERRERIES 0.
TEMPORADA 1.991-92: LLOSETENSE 1 - FERRERIES 1. ( Ponseti).
TEMPORADA 1.992-93: LLOSETENSE 1 - FERRERIES 2. ( Toni Goñalons i gol en p.p).
TEMPORADA 2.009-10: LLOSETENSE 1 - FERRERIES 2. ( Guel Bosch i Salido ).

JUVENILS LLIGA NACIONAL. DIUMENGE A LES 12.00 H.

Comença una nova temporada per els juvenils que entrena en Juan Romero, en la que sera la tercera temporada consecutiva a sa lliga juvenil balear, en que 1 any mes intentarem lluitar per sa permanencia.
Es rival en aquesta primera jornada es el San Francisco b, un equip sempre dificil en es seu camp a Palma, i format per jugadors joves a punt per donar es bot a s'equip de Divisio d'honor.
Els nostres jugadors venen de fer una bona pretemporada, amb els bons partits fets en es torneig juvenil contra Barça i Betis, i despres en els dos amistosos amb equips de regional en que vam guanyar un partit i treure un empat.
En principi tots els jugadors estan a punt i amb moltes ganes per aquest debut i començar puntuant en un camp complicat, s'unica baixa que sembla confirmada es la den Sergi, que arrossega molesties desde es partit contra el Barça.
Desde el club vos donam tot es nostre suport en aquest inici.
Força Ferre.