dimarts, 31 d’agost del 2010

EQUIPS CE FERRERIES 2010-11. PREBENJAMINS 5, 6 I 7 ANYS.


Aquestes son les futures promeses del nostre club, els al.lots que entrenaran dins es poli, jugadors nascuts el 2003,2004 i 2005, els seus entrenadors seran, Quito Bosch i Joan Truyol entre d'altres.

Lo mes important en aquestes edats es que es diverteixin jugant a futbol i fomentar s'esport.

EQUIPS CE FERRERIES 2010-11. BENJAMINS B. 1ER ANY.


Aquesta es la foto dels benjamins b que fins ara entrenaven dins es poli i que competiran per primer any, a nivell insular, el seu entrenador sera en Tomeu Capo Carreras, que fins ara els entrenava dins es poli, el seu ajudant sera en Lito Coll.

Ben segur que es divertiran jugant a futbol que es lo mes important, aixi com tambe fer esport dins es camp de futbol 8.

dilluns, 30 d’agost del 2010

TERCERA DIVISIO. FERRE 0 - SANTANYI 1.







Avui ha començat sa temporada a sa Tercera Divisio, en un partit en que hem perdut per un marcador ajustat davant un dels equips candidats a quedar amb els 4 primers.



Hem començat es partit controlant i dominant, en que hem fet una bona pressio en els mallorquins, que no han tingut opcions en els primers 25 minuts de partit, haguessim pogut avançar nos en es marcador, ja que hem tingut 3 bones arribades, en que hem trencat sa defensa del Santanyi, pero no hem estat encertats, i a poc a poc es visitants que disposen de un equip amb bastanta experiencia dins sa categoria han entrat dins es partit i en els darrers 15 minuts el joc ha estat mes igualat, han tingut una bona ocasio que ha salvat en Sastre.



Hem arribat en el descans amb es marcador inicial, i es bon gust que haviem fet uns bons moments de futbol en es començament, i aquesta ha estat sa mateixa dinamica en es començament del segon temps en que hem tornat a dominar es partit durant els primers 15 minuts, en que hem tornat a tenir alguna ocasio, pero no hi ha hagut manera de superar sa porteria defensada per en Linares, i en una de les primeres arribades del Santanyi en aquest segon temps ha arribat es gol que els ha donat sa victoria en es minut 20, un resultat que ha estat molt dificil de poder igualar, ja que s'han defensat amb bastant d'ordre i concentracio, tot i que els nostres jugadors ho han intentat fins es final, no ha pogut ser.



Per es joc mostrat per els dos equips, almenys haguessim merescut un empat, ja que es joc ha estat, controlat en diferents fases per els dos equips, pero aquesta categoria a vegades es injusta, i els equips que tenen qualitat ho saben aprofitar.



La segona jornada, la jugarem dissabte que ve en es camp del Llosetense, un equip que s'ha ben reforçat amb bons jugadors, com es el cas de l'ex sportinguista Manel Sala.



Anims aixo tot just ha començat.

AMISTOS. UD.MAHON REG 0 - FERRE JUV 0.

Els jugadors den Juan Romero, van jugar ahir es darrer partit amistos de sa pretemporada, va ser a Mao en es camp de la Unio de regional, un dels maxims favorits a fer campio de lliga i copa.
Els nostres jugadors van mostrar que arribaran a n'es començament en forma, ja que van mostrar una gran concentracio defensiva i van fer una bona pressio a s'equip contrari durant tot es partit.
Hem de dir que va ser un partit en que va predominar es joc de destruccio en es mig camp, tot i aixo els dos equips van tenir les seves ocasions per marcar.
El diumenge que ve dia 5, comença sa lliga, i els nostres jugadors ho esperen amb ganes per començar de sa millor manera.

dissabte, 28 d’agost del 2010

ORGANIGRAMA CE FERRERIES 2010-11.

Aquest es l'organigrama del club, en les diferents categories, els entrenadors de cada equip.

TERCERA DIVISIO: Entrenador Antonio Asensio. 2on entrenador: Quique Romero.
REGIONAL: Juan Valentin Regginatto. 2on entrenador: Xec Salord.
JUVENIL LLIGA NACIONAL: Juan Romero. 2on entrenador: Tolo Fernandez.
JUVENIL MENORCA: Nito Torrent.
Cadets: Canari.
Infantil A: Fredo Goñalons.
Infantil B: Quel Carreras.
Alevi f-11: Marti Barber.
Alevi f-7: Bep Pons.
Benjamins A: Vicent Perez.
Benjamins B: Tomeu Carreras Capo.
Prebenjamins Poliesportiu: Quito Bosch i Joan Truyol.

dijous, 26 d’agost del 2010

TERCERA DIVISIO. DIUMENGE A LES 17.00 H. FERRE - SANTANYI.

Aquest cap de setmana ja comença sa lliga, en aquesta primera jornada jugarem en es nostre camp, contra un dels equips forts de sa competicio, aspirant a ocupar una de ses posicions altes de sa lliga, un equip que mante es jugadors importants de sa temporada passada i que s'ha reforçat amb jugadors importants de sa categoria provinents del Ferriolense, Alcudia o Montuiri.
En aquesta estrena de sa lliga, intenarem començar amb bon peu davant els nostres aficionats i començar a sumar punts, ja que enguany comptam amb sa experiencia que no teniem l'any passat a sa categoria.
En principi els 4 fitxatges, Barto Alles, Josito Barranco, Kevin Sanchez i Jhonny, estaran a punt per debutar, de moment sa baixa que tenim confirmada es la den Jesus Sastre que a s'entrenament de dilluns es va fer mal a una cella i li van tenir que posar punts, per aixo anira convocat segurament en David Marti de s'equip juvenil.
Diumenge tots en es camp, a animar en es nostre equip per començar sa temporada en força i que els punts es quedin a casa.

DEMA A LES 20.00 H. PRESENTACIO DE TOTS ELS EQUIPS.

Ara que han acabat ses festes, torna sa normalitat en es club, avui tornen en els entrenaments els jugadors de Tercera i els juvenils de lliga nacional.
Per aixo tambe volem recordar a tots els aficionats que dema divendres a les 20.00 h, es fara sa presentacio del tots els equips des club desde els al.lots des poli fins a s'equip de Tercera divisio, volem demanar a tots els al.lots que a les 19.15 h, siguin en es camp per vestir-se.
Dema tambe hi haura a sa disposicio de tothom sa guia del Ferre de sa temporada 2010-11, un especial detallat amb tots els jugadors de cada equip, amb dades i estadistiques.
Vos hi esperam a tots.

dilluns, 23 d’agost del 2010

BONES FESTES DE SANT BARTOMEU A TOTHOM

DESDE EL CLUB ESPORTIU FERRERIES VOS DESITJAM, UNES BONES FESTES DE SANT BARTOMEU A TOTHOM, PERQUE LES VISQUEM AMB ALEGRIA.

diumenge, 22 d’agost del 2010

FOTOS ENTREGA DE TROFEUS.
























Despres de sa final, vam fer s'entrega de trofeus, en els 4 equips participants, es millor jugador i tambe en es maxim goletjador.

Es titol de millor jugador s'el va en endur en Rafa Alcantara, que a sa final va fer un gran partit hat trick inclos.

Hi va haver 2 maxims goletjadors tots dos dels Barça, en Rafa Alcantara i Etock, pero el vam donar a n'Etock, trofeo donat per Esports Bosch, ja que les bases del torneig diuen que en cas d'empat es titol sera per es mes jove.

Sa classificacio final des torneig ha estat aquesta:

1/F.C.BARCELONA.
2/PENYA CIUTADELLA.

3/REAL BETIS.
4/CE FERRERIES.

En la entrega de trofeus hi van ser present es maxim dirigent des futbol insular, Virgili Juaneda, es batle de Ferreries, es president d'honor i els directius des club.

Desde el club volem donar les gracies a tots els equips participants, esperant que s'hagin trobat com a casa, aixi com tambe a tots els colaboradors i patrocinadors, per una vegada mes haver fet possible que es nostre torneig s'estigui consolidant i hagi estat un exit, esperant que l'any que ve poguem repetir amb un bon cartell.

ENHORABONA A TOTS ELS PARTICIPANTS.

TORNEIG NACIONAL JUVENIL. FINAL. BARÇA 8 - PENYA ESP 2.







TORNEIG NACIONAL JUVENIL. GRAN FINAL FC.BARCELONA 8 - PENYA CIUTADELLA 2



Gran ambient amb 800 persones en es camp per disfrutar de una gran final entre el Barça i el Penya Ciutadella, en un partit que va quedar resolt prest, perque els jugadors blaugrana es van treure tota sa qualitat que duen a dins, i van fer disfrutar en els aficionats amb un futbol de molt de nivell, de s'estil que practica es primer equip.



Amb un joc rapid i precis, van desbordar el Penya, que tambe va acusar es gran esforç des dia anterior en que van fer un gran partit per eliminar el Betis, pero que ahir ses futures estrelles del Barça van posar es nivell molt alt.



Els 2 gols dels blaugrana en els primers 15 minuts van ser una llosa molt grossa per els jugadors del Penya, i es que ahir jugadors com en Rafa Alcantara, Etock, Ceballos, Espinosa, Deulofeu i companyia van mostrar que prest estaran a punt per jugar en es primer equip.



El Penya Ciutadella va poder fer 2 gols, es primer de un fall des porter i es segon den Joan Pons que ha demostrat que sera un dels bons jugadors de Menorca juntament amb altres del Penya que han fet un bon torneig.



El Barça aixi, va quedar campio des torneig, amb un resultat clar i demostrant que seran dels candidats a fer campions a sa divisio d'honor, en que 4 dels seus jugadors ja han jugat amb el Barça B de segona divisio.



Els golejadors van ser per part del Barça: Rafa Alcantara 3, Mauro 2, Ella, Adamu i Ceballos.



Per part del Penya: Jesus p.p i Joan Pons.



TORNEIG NACIONAL JUVENIL. 3ER I 4RT PUESTO. FERRE 0 - BETIS 2.







Partit consolacio: CE FERRERIES 0 - REAL BETIS 2.
En es partit ahir que ens va enfrontar contra el Betis per la 3ªposicio, el Betis no ens va donar opcions, entre es cansanci del dia anterior i algunes baixes de darrera hora, ara aixo si vam perdre amb dignidad i amb sa cara ben alta contra un gran equip que l'any passat van quedar campions del grup andalus de divisio d'honor, es partit va ser jugat amb molta calor i humedat lo que va fer que acabessin es partit totalment fusos.
Va ser sa guinda a un bon torneig dels nostres jugadors que tot i quedar quarts, han donat una gran imatge i ens quedara es gran partit que vam fer a les semifinals contra el Barça, i que ens ha demostrat que s'equip tot i quedar 2 setmanes perque comenci sa temporada ja esta a punt, tant fisicament com tacticament, ara els jugadors que entrena en Juan Romero tindran un altre partit amistos en aquesta setmana, sera dissabte que ve contra la Unio Esportiva un dels favortis a sa lliga regional.



Es torneig ens ha permes veure, les que seran ses futures estrelles del Betis, ja que hi ha hagut uns quants jugadors que han deixat bons detalls i ben segur que prest els veurem debutar.
Hi va haver una bona entrada en un ambient festiu, es partit va ser jugat amb esportivitat.
Desde el club volem donar s'enhorabona a tot s'equip per es torneig juvenil que han fet, ja que han fet dos bons partits contra 2 dels millors equips juvenils de s'estat.

dissabte, 21 d’agost del 2010

TORNEIG NACIONAL JUVENIL. GRAN FINAL F.C.BARCELONA - PENYA CIUTADELLA.

Avui a partir de les 20.00 h, hi haura sa gran final des torneig Juvenil, sa que disputaran el Barça i el Penya Ciutadella que contra tot pronostic va eliminar el Betis.
Tot i es gran equip que te el Barça que el fa favorit, segur que els jugadors del Penya, intentaran posar lis, molt dificil com vam fer nosaltres ahir, i segur que tots els aficionats podrem disfrutar de un gran partit de futbol.
Animam a sa gent, que vengui que sera una gran festa de futbol, la que viurem aquesta nit, i despres quant acabi sobre les 22.00 h, farem sa tradicional entrega de trofeus.
Sort i que guanyi es millor.

TORNEIG NACIONAL JUVENIL. 3 I 4 PUESTO. A LES 18.00 H.

CE FERRERIES - REAL BETIS.
Avui a partir de les 18.00 h, podrem veure un altra gran partit, ja que es nostres jugadors s'enfrontaran al Betis, un equip que sempre ha tret bons jugadors i que aqui ha duit a les futures estrelles.
Intentarem fer un altra bon partit com ahir, i si es possible donar sa sorpresa, els jugadors saben que no tindran res a perdre, i s'ho deixaran tot dins es camp

TORNEIG NACIONAL JUVENIL. 2ª SEMIFINAL. BARÇA FINALISTA.




2ªSEMIFINAL. CE FERRERIES 2 - F.C.BARCELONA 4.


Gran partit el que vam poder veure ahir vespre amb una gran entrada al voltant de 900 persones van poder disfrutar des partit que van fer els nostres juvenils contra tot un Barça de divisio d'honor, amb 4 jugadors que 1 dia abans havien jugat amb el Barça b.


El Barça va començar dominant es partit, ja que els nostres jugadors van tardar un poc a entrar dins es partit, entre nirvis i davant tenir s'equip que tenien, pero despres dels 15 primers minuts es van destapar i van estar plantant cara en el Barça durant tot es partit i nomes 2 gols en els darrers 10 minuts ens van deixar sense sa possibilitat de donar sa sorpresa i jugar sa final.


Els jugadors visitants tot i avançar se en es marcador damunt es minut 20, no va fer que els nostres jugadors es vinguessim avall, i a partir d'aquell minut i fins es final de la primera part van venir ses grans jugades nostres, primer amb un golas de crack que va clavar per totat s'escaire en Clavijo en es minut 26, un gol que ens va donar molta moral ja que vam estar lluitant de tu a tu, contra el Barça fins es descans, i encara hi quedava sa gran jugada d'en Martin Pasantes que va fer un altra golas, en superar el seu defensa en es minut 39 cosa que va desbordar s'alegria en els jugadors que anaven guanyant al Barça.


En el segon temps, vam sortir amb totes ses ganes de defensar es resultat, amb concentracio i molta lluita, per dificultar sa qualitat dels barcelonistes, i en es minut 61 hi va haver sa jugada clar que hagues pogut cambiar definitivament es partit, quant novament en Clavijo en un altra xut magistral de falta va tirar en es poste, lo que hagues significat es 3 a 1, pero coses del futbol, els equips amb molta qualitat no acostumen a fallar i en Gerard Deulofeu que va jugar s'europeu sub 17, va fer s'empat a 2, tot i aixi vam seguir presionant molt be i posant les coses molt dificils en el Barça i no va ser fins en es minut 83 des partit quant n'Etock que havia sortit en aquest segon temps va fer es 2 a 3, els jugadors del Ferre van intentar anar cap endavant ja sense res a perdre a cercar s'empat, i 2 minuts despres en una contra rapida novament n'Etock va fer es 2 a 4 definitiu.


Pero lo que es mes important els nostres jugadors, van fer suar de valent al Barça i van fer un gran partit tots els jugadors, ja que van estar a punt de donar una gran sorpresa.


Avui a les 18.00 hores jugarem contra el Betis, tambe de divisio d'honor amb ses ganes de posar lis, ses coses molt dificils.


ENHORABONA A TOTS S'EQUIP TECNICS I JUGADORS.

TORNEIG NACIONAL JUVENIL. 1ª SEMIFINAL.PENYA FINALISTA.







1ª SEMIFINAL. PENYA CIUTADELLA 1 - REAL BETIS 1. PENYA FINALISTA.
Ahir capvespre van obrir es torneig el Penya Ciutadella contra el Betis, en que hi va haver sorpresa, ja que els ciutadellencs, es van classificar per sa final en els penals.
Va ser un partit jugat de poder a poder, la primera part va estar mes igualada amb el Penya sorprenent en el Betis, amb molt d'ordre i molta pressio van controlar ses embestides del rival, i van fer un parell de contres molt perilloses, ja que sa primera ocasio va ser per el Penya, el Betis a poc a poc va anar entrant dins es partit i va anar agafant un poc es control des joc pero sense un domini clar i ocasions clares, nomes un parell de xuts que va aturar es porter ciutadellenc Dani Tugores, que va ser sa gran figura des partit, ja que en el segon temps tot i avançar se, en es marcador, van ser el andalusos qui van dominar a partir des minut 55, i van tenir ocasions bastant clares que a vegades per fall del davanter o per aturades del porter, com un penal que va aturar, sobre es minut 64 de partit.
No va ser fins el minut 25 del segon temps que el Betis va poder empatar amb un gol d'en Cristofer, i ja despres anassis a per totes a cercar sa victoria, pero no va arribar i a sa loteria dels penals, el Penya va ser mes eficaç i van passar a sa gran final.

FOTOS DE L'ACTE EN QUE HEM FET JOAN MASCARO PRESIDENT HONORIFIC.




Avui ha estat un dia important per el nostre club, ja que tot just abans de començar es partit que es nostre equip juvenil ha jugat contra el F.C.Barcelona, davant la gran quantitat de gent que hi havia, hem fet en Joan Mascaro president honorific, com a reconeixement a tots els anys que ha dedicat en es nostre club, com a jugador, entrenador i les 3 etapes en que ha estat president.
Com a entrenador va ser el primer que va pujar a 3ªdivisio, i en la darrera etapa com a president va tornar es club dins sa categoria de 3ª despres de molts d'anys d'absencia.
Per aixo en un dia tant important com avui dins es nostre torneig juvenil i davant tota s'aficio, hem fet aquest acte, en que els capitans dels dos equips l'han anat a cercar per acompanyar lo fins el migcamp.
I alla li hem fet entrega de una placa conmemorativa i li hem entregat es carnet que president honorific.
ENHORABONA JOAN.

dijous, 19 d’agost del 2010

ALVARO GOÑALONS HA ESTAT PROVANT 10 DIES AMB EL RAYO VALLECANO.




EL NOSTRE JUGADOR JUVENIL N'ALVARO GOÑALONS MORUNO HA ESTAT PROVANT 10 DIES AMB EL RAYO VALLECANO, JA QUE ES CLUB MADRILENY EL VOLIA VEURE.


EL PRESIDENT EN NOM DE LA JUNTA DIRECTIVA, EL VOL FELICITAR PER AQUESTA EXPERIENCIA, JA QUE ES UNA SATISFACCIO PER ES NOSTRE CLUB, I EL QUE ES MES IMPORTANT EL MES DE JUNY DE L'ANY QUE VE, HI TE QUE TORNAR A ANAR, JA QUE VOLEN SEGUIR LA SEVA EVOLUCIO DURANT AQUESTA TEMPORADA.


FELICITATS ALVARO PER S'EXPERIENCIA.

DIVENDRES DIA 27 A LES 20.00 PRESENTACIO DELS EQUIPS.

Un any mes, tot just abans de començar sa competicio oficial farem sa presentacio davants tots els aficionat, pares i socis, de tots els equips que formen es nostre club.
Sera el divendres dia 27 d'agost a les 20.00 h, en que sortiran tots els equips desde els de 3ª divisio, passant per totes ses categories fins a arribar en els al.lots que entrenen dins es poli, els al.lots nascuts entre el 2003 i 2005.
I despres hi haura es torn per es discursos, es capita de s'equip de 3ª divisio, s'entrenador i coordinador des futbol base n'Antonio i del president.
Vos hi esperam a tots un any mes.
FORÇA FERRE!!!

ELS BENJAMINS A I B, FARAN ENTREGA DE OBSEQUIS ALS EQUIPS.

Els jugadors dels equips benjami, de primer i segon any, al.lots nascuts el 2001 i 2002, seran els encarregats d'encetar es torneig juvenil, ja que faran entrega als equips dels obsequis, amb que desde el club volem donar a tots els participants.
Per aixo els citam a tots el divendres dia 20 a les 17.15 en es camp de futbol.

dimecres, 18 d’agost del 2010

TOT A PUNT PER ES TORNEIG JUVENIL.

Una any mes es torneig Nacional Juvenil esta a punt de començar, i aquest any ho fara amb les plantilles de gala del Real Betis i el F.C.Barcelona, que ja ens han avançat que vindran amb tot s'equip de divisio d'honor, en els quals hi ha jugadors internacionals amb les categories menors.
El Betis, ve amb jugadors ja contrastats dins sa categoria tant sols 1 es de primer any, i el F.C.Barcelona esta entrenat per els ex jugadors Oscar Garcia i Quique Alvarez, a mes de tenir grans jugadors a punt de donar es salt en el Barça B.
Per tant esperem que aquest any, sigui una altra vegada un exit es nostre torneig i que cada vegada compti amb mes prestigi.
Esperem que a tots els aficionats, tant de Ferreries com de Menorca disfrutin des gran futbol que segur que podrem veure aquests propers divendres i dissabte a Ferreries.
Els horaris dels partits son aquests:

DIVENDRES DIA 20 D'AGOST.
A LES 18.00 H.
REAL BETIS - PENYA CIUTADELLA.
A LES 20.00 H.
F.C.BARCELONA - CE FERRERIES.

DISSABTE DIA 21 D'AGOST.
A LES 18.00 H.
PARTIT PER ES 3er PUESTO.
A LES 20.00 H.
GRAN FINAL DES TORNEIG.
A LES 22.00 H.
ENTREGA DE TROFEOS.

TORENIG. ILLA DE MENORCA. FERRE 1 - MERCADAL 1.

Partit disputat el d'aquesta nit per sa 3ªposicio del torneig Illa de Menorca, en que ha acabat amb empat a 1 gol, i que hem guanyat a sa tanda de penals.
Ha estat una bona prova per aquesta pretemporada, que avui ja hem tancat gairebe en quant a partits, en principi jugarem 1 partit mes de pretemporada dijous a les 19.00 h, a Bintaufa contra l'Sporting Mahones de 2ª b, ja que s'ha lliga comença diumenge que ve dia 29 d'agost en es nostre camp contra el Santanyi.
Es partit ha començat amb molta pressio en es migcamp, ja que els dos equips voliem controlar es joc, i en els primers 45 minuts hem fet una gran despesa fisica, en que hem controlat be es joc, pero que hi ha hagut bastantes impresicions, com ser habitual en aquestes alçades, pero a partir del minut 30 hem començat a tocar amb mes rapidesa i hem jugat els millors minuts des partit, en que hem tingut 2 ocasions bastant clares, sobretot una d'en Kevin que no ha entrat de miracle, i quant millor jugavem hem arribat en es descans.
Ja en els segons 45 minuts hem fet els 6 cambis de que disposavem, i hem tingut un bon inici ja que hem seguit controlant es joc i creant perill, i en una d'aquestes jugades a pilota aturada hem fet prop de marcar amb 2 ocasions bastant clares que no han entrat per ben poc, pero una centrade d'en Josito Barranco ha servit perque un jugador del Mercadal s'hagi fet un gol en propia porta, hem tingut uns quants minuts mes de control del joc, pero uns 10 minuts despres el Mercadal ha fet es gol de s'empat en una pilota que s'ha passetjat dintre de s'area.
A partir d'aquest gol els jugadors del Mercadal s'han animat i ens han pressionat força, cosa que ha fet que fins es final del partit no hi hagi hagut moltes mes ocasions clares.
Despres a sa tanda de penals, ens hem imposat per 6 a 5.
Ara continuarem amb els entrenaments, per agafar es punt de forma per afrontar sa competicio.

dilluns, 16 d’agost del 2010

FERRE JUV 1 - AT.VILLACARLOS REG 0.

Els juvenils de lliga nacional van tornar a fer un gran partit dissabte, contra el Villacarlos de regional, un dels equips candidats a sa lliga, encara que duien pocs entrenos.
Desde el principi vam sortir amb molta pressio per tot es camp, i intentant agafar s'esquena dels rivals amb rapidesa, demostrant que sa feina fisica que duien feta en aquest gairebe 1 mes d'entrenaments, ens fara arribar en es torneig juvenil amb molta frescura i ganes.
En es partit van jugar tots els jugadors fent 2 equips diferents en cada part, i mostrant una gran solvencia en defensa, en que tots els jugadors presionen i dificulten es joc al contrari, vam tenir unes quantes ocasions clares per obrir es marcador, pero es gol de sa victoria no va arribar fins el minut 81 de partit, lo que va ser una bona recompensa per els jugadors que entrena en Juan Romero.
Ara sa proxima cita sera ja divendres dia 20 a les 20h, contra el F.C.Barcelona que entrena n'Oscar Garcia.

dissabte, 14 d’agost del 2010

DILLUNS 16 A LES 20.30 H. REUNIO AMB ELS JUVENILS B.

Per es proper dilluns dia 16 d'agost convocam a tots els jugadors que han de jugar amb s'equip b de juvenils, a les 20.30 h, a les oficines del club.
El tema es planficar sa temporada que esta a punt de començar, tema entrenaments entre d'altres, a sa reunio a mes dels directius hi sera present el que sera el seu entrenador en Nito Torrent, es important que vingueu a sa reunio.

EQUIP REGIONAL TEMPORADA 2010-11.

Un altre dels equips que d'aqui un parell de setmanes començaran a entrenar es s'equip regional, que aquesta temporada l'entranara s'entrenador argenti, Juan Valentin Regginatto pare d'en Paulo jugador de s'equip de 3ªdivisio, i que te es titol nacional d'Argentina, i compara amb una plantilla bastant jove i de projeccio amb alguns veterans.
S'equip esta practicament perfilat a falta de 1 porter i algun jugador que encara pot caure, els jugadors confirmants son:

Joan Troyano.
Lluc Ramisa. Lluis Pons Pons "Calafi". Acabat juvenil.
Hilari Janer. Nacho Segui.
Sarmiento. David Verdu. Acabat juvenil.
Lluis Lopez. Miquel Moll. Ex Penya divisio honor.
Roman Arguimbau. Miquel Angel. L'any passat no va jugar.
Sergi Coll. Angel Alles. Acabat juvenil.
Sergi Carreras. Nortenyo.
Esteban Barber. Ferre 3ªdivisio. Marc Febrer. Migjorn.
Joan Carreras. "Pistola".
Toni Pons Pons.

Entrenador: Juan Valentin Regginatto. 2on entrenador: Xec Salord.
Delegat: Miquel Angel Pons "Keler".

HEM FET UNA GUIA DEL FERRE TEMPORADA 2010-11.




Hem volgut tenir una iniciativa nova per sa propera temporada, i ha estat fer una guia del nostre club de sa temporada 2010-11, en que hi trobareu ses fotos de tots els equips amb els seus jugadors, desde Tercera fins benjamins, tots els equips que competeixen aixi com tambe dades historiques i estadistiques del club, tambe hi haura fotos de celebracions de gols de cada un dels equips.


Confiem que vos agradi la tindrem a la venda es dia de sa presentacio, ens ha duit molta feina pero s'esforç segur que valdra la pena aquesta idea.

EL VICEPRESIDENT I PRESIDENT DEL BARÇA SANDRO ROSELL EN EL TORNEIG JUVENIL.

Podem confirmar que practicament tenim confirmades la presencia de 1 vicepresident del Barça aixi com tambe del seu nou president en Sandro Rossell, que vindran a seguir a s'equip juvenil del Barça que aquest proper divendres a les 20.00 hores, debutara contra el nostre club.
Desde el nostre club, es una satisfaccio que venguin, ja que ens dona mes prestigi per el nostre torneig, i dir lis que a Ferreries estaran a casa seva.
Tambe a les banquetes del Barça i haura cares conegudes ja que tant el primer com el segon entrenador, son jugadors prou coneguts sortits de la cantera del Barça, n'Oscar Garcia Junyent i en Quique Alvarez.

EN SERGI PIRIS MASCARO ES EL SOCI MES JOVE.

AHIR VA NEIXER EN SERGI PIRIS MASCARO, QUE S'HA CONVERTIT EN EL SOCI MES JOVE DEL CLUB, TAL I COM VA DIR EL SEU AVI EN JOAN MASCARO EX PRESIDENT I FUTUR PRESIDENT D'HONOR.
DESDE EL CLUB VOLEM DONAR LIS L'ENHORABONA, TAMBE EN ELS SEUS PARES EN PACO I NA MARIA.
BENVINGUT AL FERRE, SERGI.

AMISTOS. PENYA CIUTADELLA JUV 1 - FERRE 3ªDIV 3.







Els nostres jugadors avui han fet un altra partit amistos, en es camp del Penya Ciutadella juvenil, un equip que ens ha posat les coses dificils demostrant que seran un dels candidats a quedar ben classificats a sa lliga juvenil nacional.



Ha estat una bona prova per n'Antonio, per fer proves fent jugar a 2 equips ben diferents a cada part, els gols han arribat en els darrers 20 minuts quant hem apretat de valent, just abans de fer es primer gol ja haviem tingut 2 ocasions bastant clares que es porter del Penya ha tret amb bones aturades, els ciutadellencs s'han avançat en es marcador quasi en es començament de partit i s'han mostrat ben ordenats lluitant cada pilota, cosa que ens ha dificultat es nostre joc, tot i aixo hem tingut les nostres ocasions, sempre hem intentat jugar sa pilota i entrar per les bandes, amb jugades rapides per desbordar es rival.



Els gols els han marcat: David Melia, Raul i Adan.



Una prova mes en aquesta pretemporada, que dimarts que ve tindra una prova dificil quant rebrem al Mercadal en es nostre camp, per es 3er puesto des torneig Illa de Menorca.

dijous, 12 d’agost del 2010

TORNEIG ILLA DE MENORCA. DIMARTS 17 AGOST A LES 20.30 H.

Es partit per es 3er puesto del torneig Illa de Menorca, es jugara en es nostro camp per millor goal-average, contra el Mercadal, un rival d'entitat amb un bon equip i que tambe tindra ganes de no quedar es darrer a sa competicio.
Per tant sera una bona prova en aquesta pretemporada, jugar contra un equip candidat a fer un bon paper a sa lliga, en que els nostres jugadors tindran ganes d'agradar a s'aficio i que possiblement sera sa darrera prova abans des començament de sa lliga, es partit començara a les 20.30 h.
Hem d'informar que tot i jugar en es nostre camp els socis tindran que pagar ja que aixo es un partit oficial dins sa competicio insular, i encara que es faci en el nostre camp sa recaptacio no es nostra, i haura es preu de 10 euros per entrada.

ABONOS TORNEIG JUVENIL

Desde el club volem informar del preus dels abonos per veure es torneig juvenil, es preu per veure els 4 partits del torneig sera el seguent.

SOCIS: 15 EUROS 4 partits.
Jubilats: 10 EUROS 4 partits.

DISSABTE A LES 18.30 H. AMISTOS. FERRE JUV - AT.VILLACARLOS REG.

Els jugadors de s'equip juvenil jugaran un altra partit amistos aquest dissabte a les 18.30 hores, sera es segon partit de sa pretemporada i aquesta vegada, tambe tindran un rival dur ja que es el Villacarlos de regional, un equip candidat a quedar a sa part alta de sa lliga menorquina.
I es que ja nomes falta 1 setmana per s'esperat debut dia 20 a les 20.00 h, contra el Barça juvenil, en que tindrem ganes de fer ho molt be.

DIVENDRES 13 A LES 20.00 H. AMISTOS. PENYA CIUTADELLA JUVENIL - FERRE 3ª.

Seguint amb sa pretemporada, aquest divendres a les 20.00 h, jugarem un altre partit amistos, que sera el quart ja desde que vam començar els entrenaments, aquesta vegada el rival sera el Penya Ciutadella de lliga nacional juvenil, en es camp de Son Marçal i que servira per anar fent proves de cara a n'aquest començament de lliga que ja s'atraca i queden poc mes de 2 setmanes.
Hem de dir que ahir vespre van fer un partidet d'entrenament els jugadors de s'equip juvenil de lliga nacional contra els de s'equip de 3ª divisio.

dilluns, 9 d’agost del 2010

TORNEIG ILLA DE MENORCA. TORNADA. ALAIOR 0 - FERRE 0.







Aquest vespre hem jugat la tornada de les semifinals del torneig Illa de Menorca, a Los Pinos contra s'Alaior, en un partit en que no hem pogut marcar tot i tenir ocasions bastant clares, i amb aquest empat a 0, s'han classificat els alaiorencs per sa final, noltros jugarem contra el Mercadal per es 3 puesto dimarts dia 17 a les 20:30 Hores.
Es partit ha començat amb domini nostro des joc, contra un rival que durant tot es partit ha defensat es marcador favorable de la setmana passada, tot i aixo haguessim pogut guanyar es partit, ja que hem disposat de bastantes ocasions clares, fins i tot un poste d'en Kevin a sa primera part, que no ha entrat per molt poc, tambe ens han tret una pilotat damunt sa mateixa linea de gol, pero no sa pilota no volia entrar, es rival intentava sorprendre a sa contra i ha tingut un parell d'ocasions clares tambe.
En el segon temps, tot i cambiar quasi tot s'equip, ha continuat sa mateixa dinamica, en que intentavem jugar a s'atac, pero davant teniem un equip bastant ben ordenat, que s'han defensat dins el seu camp fins es darrer minut, hem tornat a tenir 3 o 4 ocasions bastant clares, sobretot 2 d'en Guel Bosch, per haver nos posat es marcador a favor.
Tot i no passar, ens hem de quedar amb sa imatge que ha donat s'equip, que ho ha intentat durant tot es partit, i ha dominat clarament a s'Alaior dins el seu camp, i demostrant que cada dia esteim millor, sa nota positiva ha estat que avui han jugat tots els 5 jugadors que la setmana passada estaven tocats.
Es proxim partit sera divendres dia 13 a Ciutadella contra el Penya Ciutadella juvenil de lliga nacional.

dissabte, 7 d’agost del 2010

ELS CADETS COMENCEN A ENTRENAR DILLUNS A LES 19.30 H.

Aquest dilluns dia 9 d'agost tambe comencen els entrenaments per els cadets, que aquesta temporada els entrenara en Canari, els ha citat a tots en es camp de futbol a les 19.30 h, per començar a preparar sa temporada que començara a finals de setembre aproximadament.

AMISTOS. FERRE 1 - SPORTING MAHONES 2.











Intens partit el que han jugat avui vespre els nostres jugadors contra tot un 2ªb, en el partit a benefici de la Creu Roja, hem perdut per un ajustat 1 a 2, pero hem donat la cara en tot moment.




Desde el començament des partit, ja sen's ha posat en contra ja que els mahonesos s'han avançat en es minut 2 amb una jugada rapidissima, que ha posat el 0 a 1, l'Sporting despres ha tingut una fase en que ha fet una gran pressio, i intentava arribat a porteria amb pilotes llargues i rapides, noltros hem tingut dues o tres ocasions amb jugades a pilota aturada que hem rematat amb bastant de perill, pero l'Sporting ha fet el 0 a 2, en una jugada de contraatac rapid, un resultat que semblava seria costa amunt per es nostres jugadors pero no han baixat els brassos i han seguit lluitant fins que en el minut 41 en Paulo ha fet es gol, que deixava es marcador ajustat a sa mitja part.




Hem de dir que es nostre entrenador, com es normal en aquesta epoca ha fet bastantes proves tot i tenir 5 baixes, Kevin, David Melia, Abel, Alzina i Guel Bosch, ja que en el segon temps ha fet bastants canvis, que han donat a donar aire, ja que tots els jugadors han fet una gran despesa fisica, per aturar a tot un 2ªb, i es que els mahonesos han comptat amb tot s'equip a excepcio d'en Fullana.




La segona part ha estat mes trabada que la primera en que s'ha vist mes joc, pero hem aguantat molt be, i fins i tot ens hem permes es luxe d'anar per s'empat en els darrers minuts.




Un resultat que es lo de menys ja que haura servit per fer un bon entrenament i que els jugadors agafin moral de cara el partit de dilluns a Alaior en que ens jugarem anar a sa final des Torneig Illa de Menorca.




Un equip es nostre que poc a poc va agafant ritme, de cara estar a punt el dia 29 d'agost a casa contra el Santanyi.

FOTOS PRESENTACIO CARTELL I GUIA TORNEIG.







En el transcurs del descans del partit que hem jugat aquesta nit contra l'Sporting hem fet la presentacio del cartell del torneig aixi com de la guia del torneig, que aquest any tambe es conta part de la historia del nostre torneig que si be, la d'aquest any es la 5 edicio, anteriorment dels anys 1975 al 1982 ja es va celebrar el torneig que aleshores era a nivell internacional, ja que van venir equips, Inglesos, Alemanys i Francesos.

divendres, 6 d’agost del 2010

AVUI PRESENTACIO CARTELL I LLIBRET TORNEIG JUVENIL

Avui presentarem es cartell del torneig Nacional Juvenil en el descans del partit que jugarem a les 20.00 h, contra l'Sporting Mahones, es a dir devers les 20:45 H, a les oficines del club en que a mes del cartell tambe presentarem la guia des torneig, en que hi participaran el Betis, F.C.Barcelona i Penya Ciutadella, d'aqui tot just 2 setmanes.

dijous, 5 d’agost del 2010

A PARTIR DE DILLUNS S'OBRE EL PLAÇ PER INSCRIPCIONS DE FUTBOL BASE.

El dilluns que ve dia 9 d'Agost obrim s'inscripcio per apuntar se, tots els al.lots i al.lotes que juguin en es futbol base de benjamins fins als juvenils b nascuts entre el 1992 i 2002 , podran passar per les oficines del club de les 19 a les 21 h, de dilluns a divendres.
Tambe volem informar que la presentacio de tots els equips del club, es fara el divendres dia 27 d'agost.

DEMA A LES 20.00 H. PARTIT FERRE- SPORTING MAHONES.

Vos recordam que dema divendres dia 6 a les 20.00 h, jugarem el partit amistos a benefici de la Creu Roja, i davant tindrem un rival d'entitat com es l'Sporting Mahones de 2ªb.
Aquest sera un bon partit per que els nostres jugadors es provin davant un equip de superior categoria, dins una estructura totalment profesional, i bons jugadors, a mes servira per que n'Antonio pugui anar fent proves, i que els jugadors agafin forma, en que no tindrem res a perdre i ganes de fer ho lo millor possible i quedar be.

dimarts, 3 d’agost del 2010

TORNEIG ILLA DE MENORCA. ANADA. FERRE 1 - ALAIOR 1.




Ahir vespre vam jugar es primer partit oficial de sa temporada 2010-11, tot just despres de 1 setmana intensa d'entrenaments, va ser l'anada del torneig Illa de Menorca en que ens visitava s'Alaior en un partit que els dos equips van aprofitar per fer proves.


A la primera part van jugar els 4 nous fitxatges junts, en Barto, Josito, Jonny i Kevin, tambe van jugar en Calafi i en Sasa que estan fent la pretemporada amb s'equip de Tercera aixi com tambe en Tomeu Alles de s'equip juvenil, contra un Alaior que tot i venir amb joves jugadors deixant els veterans a Alaior es va notar que fisicament venien bastant rodats ja que estan entrenant desde el dia 5 de juliol, i en la primera part van fer una forta pressio als nostres jugadors que ens dificultava es nostre joc, a mes en una contra ens van marcar, noltros vam tenir les nostres ocasions tambe amb un parell de xuts perillosos desde fora de s'area, amb aquest resultat vam arribar al descans.


A la segona part va sortir tots els altres jugadors fent un equip nou, i vam continuar amb sa dinamica de intentar anar per s'empat, que va aconseguir en Juli en es minut 20 del segon temps, d'aqui al final vam intentar fer es gol de sa victoria, tot i que no ho vam aconseguir vam tenir 3 ocasions per fer ho, pero as final es resultat ja no es va moure.


Pero ara del que es tracta es d'anar agafant forma i si la setmana que ve podem passar s'eliminatoria a Alaior millor, esteim convençuts que els nostres jugadors ho donaran tot.

RODA DE PREMSA DELS CLUBS DE 2ªB I TERCERA.




Ahir vespre com estava previst es va fer sa roda de premsa, dels clubs menorquins de categoria nacional, per presentar els acords a que havien arribat, el calendari de suport menorqui, els horaris dels partits, i tambe del preu entre d'altres, va ser presentat per en Paco Perea que fa de coordinador dels clubs.

dilluns, 2 d’agost del 2010

PARTIT AMISTOS. FERRE JUV 0 - NORTENYO 3ª DIV 1.

Dissabte capvespre els juvenils de lliga nacional que entrena en Juan Romero van disputar el seu primer partit amistos, contra el Nortenyo que s'estrenava com equip de 3ª divisio.
Va ser un partit tot i els pocs dies d'entrenament que els nostres jugadors van jugar amb gran intensitat i van posar les coses dificils als Fornellers, durant bona part del partit vam controlar molt be es joc i nomes un gol en el minut 80 va poder desfer l'empat, fins i tot haguessim pogut empatar amb un xut en es pal de falta indirecte dintre de l'area i un altre xut que van treure de la mateixa linea de gol.
Tot i ser el principi els nostres jugadors van apuntant bones maneres, quant encara falta 1 mes per el debut a la competicio el diumenge 5 de setembre en el camp del San Francisco.
Sobretot va ser encomiable s'esforç i lluita que van mostrar durant tot el partit.

REUNIO CLUBS DE 2ª B I 3ª DIVISIO.




El passat divendres en el Restaurant Ca'n Jaumot d'Alaior es va fer sa 2ª reunio entre els 5 clubs de categoria nacional, per tractar diferents temes com deixar tancat els horaris de cada equip, i tambe es van entregar els calendaris de suport al futbol menorqui que cada equip tindra per vendre.


Tambe els altres clubs van donar la benvinguda al nostre president en Mingo Marti que va assistir a la reunio.


Totes aquestes coses entre d'altres les presentaran avui a la premsa en el descans del partit que jugam aquesta nit a Ferreries a les 20:30 contra s'Alaior des torneig Illa de Menorca.

NOU CALENDARI DE SUPORT AL FUTBOL MENORQUI.


En la passada assamblea de clubs de 3ªdivisio, es va aprovar definitivamen es calendari de suport al futbol menorqui, que es podra adquirir per 5 euros, pero que tindra importants premis cada mes, amb el nombre que cada calendari de tamany butxaca dura, automaticament ja podreu participar en els sortejos, el primer sorteig que es fara el proper 18 d'agost sera un viatge per 2 persones i 2 entrades per anar a veure el Real Mallorca- Real Madrid de dia 29 d'agost.

En el calendari trobareu totes les jornades i rivals dels 5 equips menorquins que jugaran en cateogoria nacional, Sporting Mahones, CE Ferreries, CE Mercadal, Alaior i Nortenyo.

Altres sortejos que tambe es faran amb es calendari son: 2 Bitllets+ 2 entrades per veure partit R.Mallorca - FC.Barcelona.

2 Menus a diferents Restaurants dels termes dels 5 equips participants.

5 Regals diferents amb un preu superior als 300 Euros.

1 Carnet de la temporada 2010-11 del Menorca Basquet.

1 Carnet de la temporada 2010-11 del CV Ciutadella (Partits de Superlliga).

2 Carnets de la temporada 2010-11 de cadascun dels clubs nacionals.

2 Bitllets+2 entrades per la final de la copa del rei.

Ja ho sabeu tot aixo per nomes 5 euros.