dimarts, 29 de juny del 2010

DILLUNS DIA 5 COMENÇA ES CAMPUS.

El proper dilluns començara en es camp de fútbol es campus que venim organitzant en els darrers anys, durará 2 setmanes del dia 5 de juliol fins el divendres dia 19 de juliol, en que tots els jugadors que s'hi vagin apuntar podrán aprofitar per millorar apartats tecnics, etc...
Es campus començara a les 18.00 h i acabará a les 20.00.
Per tant al.lots apunts per seguir jugant a fútbol durant s'estiu.

EL PENYA CIUTADELLA EN ES TORNEIG JUVENIL.

El Penya Ciutadella será el quart equip que participará en es torneig juvenil després de tenir la confirmació del Betis i el Barça, així es tanca sa participació d'aquest any, amb s'equip que acaba de baixar de divisió d'honor i que ja dur unes quantes temporades que es el millor equip de Menorca en categoria juvenil, tot i que aquesta temporada ens trobarém a sa lliga nacional balear.
Esperém que amb aquest cartell, es torneig d'aquest any tengui un gran exit.

diumenge, 27 de juny del 2010

ELS ALEVINS F-7 TERCERS EN EL CAMPIONAT DE BALEARS.

Els alevins de fútbol 7 han participat avui en es campionat de Balears de la seva categoria en es camp de La Salle a Palma, han jugat contra dos bons equips que ens han guanyat, peró lo més important hem pogut participar d'aquesta gran experiencia de jugar contra els millors equips de Balears, primer hem jugat contra el Manacor que ens ha guanyat per 3 a 1, peró en tot moment hem donat sa cara en els 30 minuts que ha durat es partit, i en el segón partit que hem jugat hem perdut contra s'equip que finalment ha fet campió sa Penya Blanc i Blava que ens ha superat per 6 a 1, i que tenien jugadors més grans que noltros i que s'ha notat molt, els dos gols nostros en es campionat els han marcat en Joan Caballo i Alex Hidalgo.
Desde el club vos volém felicitat per aquesta gran temporada que heu fet, i que ha tingut aquest merescut premi avui de jugar sa fase final de Balears, ara al.lots a disfrutar de unes merescudes vacances vos ho mereixeu, i també felicitat a en Canari per sa bona feina que ha fet.
Força Ferre!!!!!!

dissabte, 26 de juny del 2010

DISSABTE 3 PRIMER SORTEIG AMB LA FERRE TARGETA.

El proper dissabte dia 3 de juliol es fará el primer sorteig de la Ferre Targeta, será es matí a sa taula que es Club Esportiu Ferreries posará a sa plaça, en que hi entrarán totes les targetes que es facin abans del divendres 2 de juliol.
Es fará un rifa en que sortirá un numero de targetes que estiguin donades d'alta i el premi será un bon regal, ja que será un cap de setmana per 2 persones als apartaments Can Digus de Fornells, per aixó si hi voleu entrar, els que encará no teniu sa targeta, aprofitau fins divendres que ve.
A sa plaça ja informarém del numero que surti, aixi com també en aquest blog i en es grupo de facebook de sa Ferre Targeta.
Anims i sort val la pena.

divendres, 25 de juny del 2010

ELS ALEVINS DIUMENGE CAP A PALMA.

Ja s'apropa es dia esperat en que s'equip alevi de fútbol 7, ha d'anar a Mallorca per jugar sa fase final del campionat de balears.
Els al.lots que entrena en Canari han estat preparant aquestes setmanes, els partits que han de jugar diumenge amb tota sa ilusió del mon, en que facin el que facin lo mes important es el premi de poder viatjar a Palma i poder jugar amb els millors equips de les Illes Balears, amb sa modalitat de 3x1, els partits es jugarán en es camp de la Salle a partir de les 11.30 h, en partits de 30 minuts noltros jugarém es partits a les 12.15 h, i el segón a les 13.00 h, els rivals finalment son el Manacor i la Penya Blanc i Blava.
Desde el club els hi volém desitjar molta sort, sobretot que disfrutin d'aquesta experiencia.
ANIMS I FORÇA FERRE!!!

dimecres, 23 de juny del 2010

NA LUCIA BARCA ES LA NOVA FISIO.


Vos anunciam que ja comptán amb una nova profesional, per exercir de fisio.
Es tracta de na Lucia Barca Vega, que esta titulada profesionalment com a fisioterapeuta i també com a infermera, i que ha arribat a Menorca no fa molt de temps, ja que la seva parella treballa a Menorca.
En ser fisioterapeuta titulada, pot a exercir com a tal i seure a la banqueta.
Desde el club li donám sa benvinguda en es nostre club i que es trobi com a casa.

FOTOS HISTORIQUES DEL FERRE. PREBENJAMINS F-6. 1998-99.


La nova foto que ens han enviat, es de quant els juvenils que han acabat sa seva etapa juvenil , començaven a tocar sa pilota dins es poliesportiu, i jugaven quolca torneig amb altres al.lots de sa seva edat com aquesta foto de fa 11 anys, que es de un partit que van jugar en es poli d'Alaior.
Els de sa foto son: Dalt en Guel Marqués i Lito Bosch.
JUGADORS DRETS: Jesús Garcia, Lluís (Calafi), Jose Alberto, Sergi Bosch i Ivan Florit.
JUGADORS ASSEGUTS: Francis, Adri, Fabio, Joan Rotger, Isaac Garcia i Biel Marqués.

dissabte, 19 de juny del 2010

KEVIN SANCHEZ NOU FITXATGE PER S'EQUIP DE TERCERA.

Avui podém confirmar el segón fitxatge per s'equip de Tercera per sa temporada que ve, es tracta del prometedor davanter de Ciutadella Kevin Sanchez de 20 anys, que fins la temporada passada ha estat jugant en el Penya Ciutadella, amb una gran trajectoria en fútbol base, ja que en la seva etapa de juvenil va jugar 2 temporades a lliga nacional 2006-07 i 2007-08 temporada en que va anotar 10 gols i van fer campions de lliga Nacional i van ascendir a divisió d'honor la temporada 2008-09 en que ell formava part de s'equip.
La temporada passada va jugar amb el Penya Ciutadella de regional, en que van fer subcampions de lliga i ell va fer 13 gols.
Per tant esteim convençuts que es tracta de un gran jugador i que ens ajudará molt, i aixi podrá debutar a sa 3ª divisió.
Ara amb el fitxatge d'en Kevin ja tenim 18 jugadors per lo que sa plantilla esta practicament complerta.
Desde el club li donám sa benvinguda en el Ferre, en que li desitjam sort i que es trobi com a casa.
ENHORABONA KEVIN.

LA POCA PARAULA D'ALGUNS JUGADORS.

Desde el club esteim decebuts, amb el comportament de un jugador que fa prop de un mes ens havia donat sa paraula, de que fitxaria amb noltros, peró que no diguessim res perque volia veure si cobrava part dels 4 mesos que li debia es seu club, ens va insistir 5 o 6 vegades que comptessim amb ell, que no fessim cas de lo que pogues dir la premsa, i ahir sense que ens digui res ens assebantam que ha renovat novament per es club que jugava.
Noltros comptavem amb ell i per aixó aquestes darreres setmanes haviem deixat de cercar jugadors amb sa seva posició, i ara ens trobam amb aixó.
No hi ha res mes lleig que sa nula paraula i lo que es mes trist que s'en riguin del nostre club.

JOAN ALZINA RENOVA PER 1 TEMPORADA MES.

Vos podém anunciar una nova renovació, es tracta de un jugador important en Joan Alzina, que l'any passat va fer 4 gols, i que d'aquesta manera continuara en la que será la 3 temporada consecutiva.
Desde el club li desitjam que tengui sort en la nova temporada i que les coses ens surtin igual de be.
Amb aquest jugador ja son 17 els que formen la plantilla per sa temporada 2010-11.

dijous, 17 de juny del 2010

DIA 27 DE JUNY ELS ALEVINS F-7 JUGARÁN ES CAMPIONAT BALEARS.

Els jugadors de s'equip alevi f-7 que entrena en Canari, estan preparant sa participació per es campionat de balears, es proper dissabte dia 27 de juny, ho fan amb gran ilusió ja que saben que, ja es un gran premi poder anar a jugar contra els millors equips de balears de la seva categoria.
Els partits començarán a partir de les 11.00 del mati, en que jugarán amb sa modalitat de triangular, i d'aquesta manera jugarán tots contra tots, es partits es jugarán en es camp de La Salle de Palma.
Anims al.lots, a disfrutar i sort.

HORARIS DELS PARTITS.

11.30 H. EQUIP MALLORCA - PENYA BLANC I BLAVA.
12.00 H. PERDEDOR 1ER PARTIT - CE FERRERIES.
12.30 H. CE FERRERIES - GUANYADOR 1ER PARTIT.

FOTOS HISTORIQUES DEL FERRE. JUVENILS TEMPORADA 1.979-80.


Ens han enviat una nova foto, de un equip que enguany fa 30 anys que van guanyar sa lliga juvenil de manera brillant.
Es un altre dels bons equips que hem tingut i que va donar bons jugadors que després van ser claus en l'ascens a 3ªdivisió 3 anys després, i es que fins a 5 jugadors d'aquell equip eren a s'equip juvenil que va ser campió, en Tiago Sansaloni, Damià Pons, Miquel Pons, Miquel P. Benejam i Selu Febrer, també altres jugadors van jugar a 3ª divisió algunes temporades.
Van guanyar es campionat de manera clara, només van cedir dos empats en els dos primers partits de lliga, després tot van ser victories, per aquest bon grup de jugadors.
Aquest equip va jugar sa lligueta d'ascens a divisió d'honor, i fins el darrer partit a casa contra el Manacor vam tenir opcions, peró els mallorquins van guanyar per 0 a 1, i van fer campions, peró deixant una molt bona imatge els nostres jugadors.
Els jugadors son:
Dalt: Rafel Arguimbau (massatgista), Tomeu Riera (entrenador), Miquel P. Benejam, Miquel Pons, Nito Hidalgo, Miquel Allés, Toni Janer, Lito Coll, Nenso Barber, Min Pons, Damià Sansaloni, Agustin Rodriguez (delegat).
Baix: Xec Allés, Selu Febrer, Damià Pons, Tiago Sansaloni, Nito Barber, Tolo Gibert, Pere Coll i Xim Florit.

dimecres, 16 de juny del 2010

BARTOMEU ALLÉS PRIMER FITXATGE DE LA TEMPORADA 2010-11.

Desde el club ja vos podém anunciar oficialment es primer fitxatge per s'equip de Tercera divisió sa temporada que ve, es tracta del jugador de ciutadella Bartomeu Allés, un jugador de 23 anys de descendendia de Ferreries per part de pare. Tot i la seva joventut ja te 4 anys d'experiencia a 3ªdivisió amb el Montuiri 2006-2010, equip del que era capita ja en alguns partits,esta format en les categories inferiors del Penya Ciutadella fins que va acabar de juvenil, es tracta de un bon jugador, polivalent que tot i començar en es migcamp, les darreres temporades ha anat jugant de central i cumplint molt be sempre, es un jugador rápid.
Ha estat a Mallorca per motius d'estudis, amb aquest primer fitxatge, seguiremt fent feina per completar s'equip que ara mateix amb les renovacions es de 16 jugadors.
Desde el club li donám sa benvinguda en el Ferre i desitjar li que es trobi com a casa.

dimarts, 15 de juny del 2010

REUNIÓ CLUBS DE 3ª I SPORTING MAHONÉS.


Ahir es va celebrar sa reunió de final de temporada, que cada any es celebra entre els clubs de Menorca de 3ªdivisió, Ferreries, Mercadal, Alaior i AT.Ciutadella i també l'Sporting Mahonés de 2ªb.
En aquesta darrera reunió vam tractar de diversos temes, entre elles el tema subvencions, es torneig Illa de Menorca, els derbis, entre d'altres, es va celebrar en es restaurant Can Pep de Maó.
Ara la propera reunió per xerrar dels derbies i altres temes de la temporada que ve, es fará a Es Mercadal amb els clubs que juguin l'any que ve a 3ª i l'Sporting Mahonés.

dilluns, 14 de juny del 2010

SA PLANTILLA DELS JUVENILS DE LLIGA BALEAR 2010-11.

En Juan Romero ha estat fent feina desde que va acabar sa temporada, per planificar sa plantilla de sa propera temporada a Lliga Nacional.
Amb sa dificultat afegida que cada any es te que restructurar s'equip, per els jugadors que acaben.
Per l'any que ve tinguent en compte tots els jugadors que han pogut continuar de sa temporada passada, hem pogut fer uns quants bons fitxatges a mes dels cadets que pujarán.
Els jugadors son:
David Martí, Enric Barber, Alvaro Gonyalons, Sergi, Josep, Pere, Rubén, Tomeu Allés, Jonathan, Martin Pasantes, Txiqui, Sansa, Joan Caballo, Lluc, Xavi, Dani a més dels fitxatges, Pau que ve del Mercadal, Toni i Vicent que jugaven amb s'Alaior i els jugadors del penya Fel i Clavijo.
En Juan Romero ja va tenir una primera reunió amb ells els passat divendres per explicar lis, es pla de feina, pretemporada i objectius, per la propera temporada que esperém que sigui tant bona com aquestes.
Desde el club els hi desitjam molta sort, a tots els jugadors, entrenador i es nou ajudant en Tolo.

divendres, 11 de juny del 2010

FOTOS HISTORIQUES DEL FERRE. CADETS TEMPORADA 1991-92.


Ens han enviat una altra foto de un equip de fa temps, aquesta es dels cadets de la temporada 1991-92, que formaven un bon equip, bastants d'ells jugadors que van fer campions de juvenils després, i que aquest any van estar lluitant per es campionat de lliga.
Els de sa foto son:
DALT: Antonio Jose (e.p.d), Dani Ballesteros, Michel Mir, Toni Coll, Pere Pons, Antonio Martínez (entrenador), Toni Martínez, Samuel Carreras, Sito Pons, Jesule, Pere Coll i Joan Morlá (delegat).
BAIX: Javi Boza, Toni Ballesteros, Joan Pons, Serín Janer (e.p.d), Oscar Zamorano, Lluc Pons, Dani Martí, Tolo Pons, Martí Barber i Manolo Monerris.

dimecres, 9 de juny del 2010

SA PLANTILLA DE TERCERA DIVISIÓ, BASTANT PERFILADA.

A dia d'avui ja podém confirmar 15 jugadors per sa temporada que ve, ja que han renovat quasi sa totalitat de sa plantilla que va conseguir sa salvació de manera tranquila, i així amb un 80 per cent de tots els jugadors que la conformarán.
Els jugadors renovats son:

Porters:
Mingu Martí. 7ªTemporada.
Jesús Sastre. 2ªTemporada.

Defenses:
Jose Enrich. 2ªTemporada.
David Seguí. 8ªTemporada.
Paulo Regginato. 2ªTemporada.
David Conejo. 3ªTemporada.
Adán Benhakim. 4ªTemporada.

Migcampistes:
David Meliá. 4ªTemporada.
David Pons. 4ªTemporada.
Raúl Marqués. 3ªTemporada.
Robert Pulido. 3ªTemporada.
Abel Gomila. 3ªTemporada.
Juli Gutierrez. 3ªTemporada.

Davanters:
Héctor Carreras. 3ªTemporada.
Guel Bosch. 7ªTemporada.
(Temporades consecutives).

Els hi desitjam molta sort a tots per sa propera temporada, tant a ells com els que encara han de venir o renovar.

dimarts, 8 de juny del 2010

EL BARÇA JUGARÁ EN ES TORNEIG JUVENIL.

Desde es club vos podém confirmar que el F.C.Barcelona será present a sa edició d'enguany des Torneig Nacional Juvenil es proper 20 i 21 d'agost, així comptarém amb un dels millors equips en categoria juvenil, será la primera vegada en 5 edicions que hi participa el Barça que juntament amb el Betis, completará un gran cartell i ajudará a donar mes prestigi a n'es nostro torneig.
El Barça juvenil esta entrenat per s'ex jugador Javi Garcia, i té en les seves files alguns dels millors jugadors juvenils de tot s'estat, ja que en ell i juguén alguns internacionals que acaben de disputar es campionat d'Europa sub 17 com en Gerard Deaulofeu.
Per aixó esperém que un any mes es nostro torneig tengui un gran exit i els clubs participants, quedin satisfets.

dissabte, 5 de juny del 2010

AMISTOS ALEVINS F-11. FERRE 1 - CARDASSÁR 1.





Aquest mati els alevins de fútbol 11, han pogut disfrutar de una experiencia nova, ja que han jugat un partit amistós contra s'equip de Mallorca de Sant Llorenç des Cardassár que estan passant es cap de setmana per Menorca.
Ha estat un partit obert i entretingut, en que els mallorquins han demostrat ser un bon equip també,i jugat amb molta esportivitat, es gol nostro l'ha fet en Xavi Muro.
Al final del partit tots dos equips han posat amb una camiseta taronge conmemorativa de sa trobada, i s'han fet una foto tots dos equips junts, s'experiencia ha estat molt positiva i desde el club els convidám a repetir la quant vulguin.

DILLUNS COMENÇA ES CAMPIONAT ESTIU DE FUTBITO.

Com cada any per aquestes dates, dilluns començará es campionat de futbito d'estiu en que finalment hi haurá 10 participants 1 més del que estava previst, així ja hi ha es calendari nou, que el podeu consultar a la dreta del blog, sa classificació, resultats i golejadors els actualitzarém després de cada jornada.
En total es jugarán 9 jornades de fase regular, tots els equips jugarán contra tots, i després es fará un play off, a partir de quarts de final, en que per eliminar dos equips per disputár el titol amb els 8 millors, es farán 2 partits de fase previa per veure qui passa als vuitens, la jugarán els equips classificats entre el 7 i el 10, i els que passin jugarán amb els altres 6 primers classificats.
Es campionat s'allargará fins el proper 23 de juliol.
Sobretot que la gent disfruti jugant a fútbol i hagi esportivitat.

EN JOAN MASCARÓ FLORIT SERÁ EL NOU PRESIDENT HONORIFIC.

La junta directiva del Club Esportiu Ferreries, va decidir per unanimitat en una assamblea nombrar a en Joan Mascaró Florit com a president honorific del club.
Després de quasi tota una vida dedicada al seu estimat club, 12 anys com a jugador, desprès com a entranador en que va participar en les 2 primeres fases d'ascens en que vam participar en les temporades 1980-81 i 1982-83 la que va significar el primer ascens i també com a president en 3 etapes diferentes la temporada 1986-87 en que l'equip va fer una bona temporada a 3ªdivisió i després entre els anys 1997-2001 en que el club va jugar 2 anys a 3ºdivisió i va quedar campió de regional els altres dos anys, i sa darrera etapa que va acabar fa tot just un poc més de 1 i mig en que durant aquestes tres darreres temporades va consolidar es club en un dels seus millors moments, en que s'equip va tornár a 3ª divisió i també tenim l'equip juvenil jugant a lliga nacional i un club ben estructurat.
Per aixó hem volgut fer aquest reconeixement que es durá a terme el proper mes d'agost en el transcurs de torneig juvenil.
Ahir dijous li vam fer saber la noticia, i desde el club li donám la enhorabona.

divendres, 4 de juny del 2010

ELS ALEVINS F-7 VAN REBRE SES MEDALLES.



Tal i com haviem dit ahir capvespre vam subsanar es nostre error i vam entragar ses medalles a cada un dels jugadors, que van posar euforics amb ella i cridant campeones campeones.
Ara s'estan preparant per el proper diumenge dia 27 de juny, en que anirán a Mallorca a jugar es campionat de balears.

dijous, 3 de juny del 2010

NEIX SA TARGETA FERRE, UNA MANERA DE FER POBLE.




Com diu el nostre slogan Fem club, fem poble, a partir d'ara a més de ser simpatitzant del Ferre, será una manera a més d'estimar uns color una manera de fer poble i de guanyar.
Avui hem presentat a les oficines del club a les 19:30 sa iniciativa innovadora del nostre club, en que juntament amb ACOFE, hem firmant es conveni per el que a partit d'ara a més de ser simpatitzant del Ferre per un preu de 20 euros s'any, podreu obtenir importants descomptes a molts d'establiment d'ACOFE fins a 40, i també importants descomptes de fins a un 20% a tots els partits del Ferre i també podréu participar en sortejos i altres promocions exclusives.
L'acord l'han firmat el president del nostre club en Mingo Martí i la presidenta d'ACOFE na Isabel Mercadal.
Tota la llista dels establiments que entren amb la FERRETARGETA a més de dur los en la butlleta d'inscripció que tindrán a tots els comerços adherits i a les oficines del club amb una manera molt fácil, el tindrém posat a n'aquest blog.
Per aixó vos animam a tots a gaudir d'aquesta manera de fer club i tenir bons descomptes.

CONVOCATORIA DE SELECCIONS AMB 9 JUGADORS DEL FERRE.

Com es tradicional quant acaba sa temporada, es solen reunir les seleccions de Menorca en categoria Alevi, Infantil i Cadet per jugar contra es campió de lliga de cada categoria, i aquesta vegada en les 3 seleccions han cridat fins a 9 jugadors de Ferreries.
En la categoria Cadet hi anirán, Enric Barber, Héctor Marqués i Albert Guasch.
Per jugar a partit de les 18 h, dissabte contra el Penya Ciutadella campió de sa categoria.
En la categoria Infantil hi anirán, Antoni Torres i Damià Pons dels Infantils de primer any.
Están citats dissabte a les 9 per jugar a les 10.00 h a Alaior contra es campió de lliga infantil
En la categoria Alevi están citats: Sergi Bosch, Jesús Martí, Pau Benejam i David Florit.
També han estat concentrats a Alaior per jugár a partir de les 11.30 contra s'Alaior alevi f-11.
Vos felicitám i desitjam que tingueu sort.

AMISTÓS DELS ALEVINS F-11 CONTRA EL CARDASSÁR.

Aquest dissabte a les 10.30 els alevins de fútbol 11 jugarán un partit amistós contra el Cardassár a Ferreries.
Aprofitant que sa lliga ja ha acabat i que s'equip mallorqui de Sant Llorenç des Cardassár, ha vingut a passar es cap de setmana a Menorca amb aquest viatge aprofitará per jugar aquest partit, una experiencia positiva per els dos equips per poder jugar contra un equip de fora de Menorca.
Desde el club donám sa benvinguda al Cardassár.

dimecres, 2 de juny del 2010

DISSABTE FESTA CLAUSURA FUTBOL 8 BENJAMÍ.

Aquest dissabte es fará a Sant Lluís, sa tradicional cloenda de fútbol 8 per tots els equips benjamins de Menorca.
Es un acte festiu, en que tots els equips jugarán partits rápids contra un altra partit de 2 quarts en principi, noltros i participarém amb els dos equips benjamins que han quedat campions en els grup 2 i grup 3.
A partir de les 11.30 jugarán els dos equips nostres, els benjamins de primer any jugarán contra el Penya Esportiva.Son Marçal, i els benjamins de segón any jugarán contra el Sant Lluís.
Després a partir de les 12.00 h, hi ha prevista s'entraga de trofeus, dels equips en que els nostres equips rebrán el seu merescut premi.

FOTOS HISTORIQUES DEL FERRE. INFANTILS TEMPORADA 1994-95.


Ens han passat una nova foto de fa anys, de un equip infantil que va fer una gran temporada, ja que va quedar campió de lliga i va jugar la fase balear a Mallorca, contra bons equips, com es el Mallorca, Sant Jordi d'Eivissa i Olimpic de Manacor, equip que hi jugava n'Albert Riera.
Sa foto es d'es dia que es va jugar sa final de lliga en es camp de los Pinos a Alaior en que vam empatar 1 a 1 amb el Sant Lluís, peró vam guanyar per penals, es dia abans haviem guanyat al Ciutadella At 4 a 2 en les semifinals.
Aquest son els jugadors que formaven aquesta bona plantilla, Dalt: Quel Pons delegat, Quel Carreras entrenador, David Melià, Tóbal Sintes, Toni Cardona, Tolo Barber, Deri Allés, Biel Barber, Toni Benito i Pere Allés.
Baix: Quique Alonso, Joan Martí, Jordi Fernández, Moi Garciá, Joan Coll, Sergi Carreras, Héctor Carreras (en edat aleví), Samuel Allés i Vicent Mira.