dilluns, 31 de maig del 2010

DIJOUS ENTREGARÉM LES MEDALLES ALS ALEVINS F-7.

Desde la directiva assumim el nostre error per dissabte passat no haver donat medalles a els alevins de fútbol 7 que també van quedar campions, i per aixó rectificam i dijous que ve els hi entregarém les medalles, no va ser amb cap mala intenció, ja que vam voler donar medalles a els benjamins perque no juguén cap tipus de fase ni campionat de balears, cosa que si fan les altres categories.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ. FINAL DE TEMPORADA.

Aquest dissabte ja van acabar de competir tots els nostres equips de fútbol base, 7 en total, amb un balanç molt positiu de 3 campionats, per els alevins f-7 i els dos equips benjamins i també de 2 subcampionats que també es un gran resultat dels alevins f-11 i els infantils a.
Ara només quedará competir es proper dia 27 de juny a Mallorca, en els alevins f-7 que jugarán sa fase final des campionat de balears de clubs, tot un premi per ells i totalment merescut en que segurament farán un bon paper.

JUVENILS MENORCA: LLIGA.
POSICIÓ: 9é. PJ: 22. PG: 6 . PE: 2. PP: 14. GF: 35. GC: 73. PUNTS: 20.

INFANTILS 2ón any. LLIGA:
POSICIÓ: 2ón. PJ: 12. PG: 9. PE: 1. PP: 2. GF: 28. GC: 12. PUNTS: 28.

INFANTILS 1er any. LLIGA:
POSICIÓ: 6é. PJ: 18. PG: 7. PE: 2. PP: 9. GF: 38. GC: 41. PUNTS: 23.

ALEVINS F-11 LLIGA:
POSICIÓ: 2ón. PJ: 18. PG: 14. PE: 3. PP: 1. GF: 60. GC: 21. PUNTS: 117.

ALEVINS F-7 LLIGA:
POSICIÓ: 1er. PJ: 18. PG: 13. PE: 4. PP: 1. GF: 133. GC: 35. PUNTS: 115.

BENJAMINS F-8. Segón any. LLIGA: CAMPIONS.
POSICIÓ: 1er. PJ: 14. PG: 12. PE: 2. PP: 0. GF: 68. GC: 21. PUNTS: 94.

BENJAMINS F-8. Primer any. LLIGA:
POSICIÓ: 1er. PJ: 14. PG: 9. PE: 2. PP: 3. GF: 36. GC: 23. PUNTS: 85.

diumenge, 30 de maig del 2010

FOTOS TROFEO MAXIM GOLEJADORS.







Ahir vam entregar un petit obsequi en es maxim golejadors de cada equip, no el van rebré tots ja que, hi va haver varies absencies dels regionals i juvenils a i b.
També hi va haver equips que han tingut fins a un triple empat en els gols com es el cas dels benjamins de primer any.

JUVENILS B. AT CIUTADELLA 6 - FERRE 2.

Darrer partit ahir per els juvenils de lliga Menorca, que no van poder acabar amb victoria i seguir amb els bons resultats dels darrers partits, davant es tercer classificat vam perdre per 6 a 2, la clau del partit va estar amb 3 gols quasi seguits que ens van fer, que van rompre es partit.
Ara ja tocará descansar fins la temporada que ve per els juvenils de lliga Menorca que han complert amb sa feina de formació.

MEDALLES DE CAMPIONS PER ELS DOS BENJAMINS.





Aqui teniu les fotos dels dos equips de benjamins amb les medalles que han rebut del club, per haver fet campions.

FOTOS DINAR FINAL DE TEMPORADA.






Avui hem fet es dinar de final de temporada, amb gran participació unes 300 persones i un ambient festiu, en que hem menjat una bona paella, molt bona per cert.
Un dels temes ha estat s'exit dels equips de fútbol base que avui s'han proclamat campions.
Aqui vos deixam unes fotos de com ha anat.
I desitjant que la temporada que ve sigui almenys igual de bona que aquesta.

dissabte, 29 de maig del 2010

BENJAMINS F-8 B. 1er any. FERRE 2 - SALLE/SPORTING 2. CAMPIONS!!!!





Avui hem aconseguit un altra gran exit per es nostre club, i un motiu d'orgull per es nostre fútbol base, que esta completant una exitosa temporada.
Avui els hi ha tocat en els benjamins b de primer any, que depenien d'ells peró que davant teniem a un bon equip que ens ha fet patir fins el darrer minut, tot i que ens hem avançat 2 vegades, un gol del maonesos en es darrer minut, ha fet pensar que no ho aconseguiriém peró per sort el Penya Ciutadella també havia empatat en el seu partit, per es goal-average hem aconseguit es titol, per aquest jove grup de jugadors que en el primer any que competeixen ja han aconseguit un bon resultat.
Es partit ha començat, amb domini nostro que prest ja en es primer quart ens hem avançat amb un gol Josep Allés Pons, un gol que ens ha donat confiança i tranquilitat, peró amb un xut de fora de s'area que ha botat tot just davant es porter han fet s'empat, resultat amb el que hem arribat al descans.
Ja en el segón temps, hem tingut un poc sa pressió de sa importancia des partit sobretot en el tercer quart, que ha estat una mica trabat es joc amb 2 bones aturades des nostro porter. En el darrer quart hem intentat anar per es partit, peró l'Sporting era perillos en les seves sortides, fins que ha arribat una gran jugada d'en Bosco Barber que ha fet un autentic golás, ja que ha colocat sa pilota a s'esquardra amb retall inclós, un resultat que ha desbordat s'alegria dels jugadors, peró han intentat mantenir sa situació controlada fins es final, peró en es darrer minut ha vingut s'empat a 2, que per sort no ha estat transcendent.
Vos donám s'enhorabona al.lots per lo be que ho hau fet, durant tot s'any i també felicitar a s'entrenador en Martí Barber per aquest exit, i els seus ajudants en Nito i en Serín.
Ara al.lots a fer sa darrera setmana d'entranaments fins dissabte que ve, per participar en les jornades de s'esport de fútbol base i recollir es trofeu.

ALEVINS F-7. FERRE 6 - ALAIOR 1. CAMPIONS!!!!!!!!!!





Espectacular els alevins de fútbol 7 d'en Canari, que han completat una temporada increible, i després de golejar de manera clara a s'Alaior per 6 a 1, s'han proclamat campions.
Tot i els nirvis que hi pogués haver, els nostres jugadors han sortit molt concentrats i amb moltes ganes desde el primer minut,i han estat molt superiors a s'equip visitant amb un golás inclos des nostro porter n'Aaron desde la seva porteria, que ha esta sa guinda de un equip que s'ha quedat a només 1 gol dels 200 amb tota sa temporada una xifra mala de superar, lo que indica es fútbol d'atac i de qualitat que fan els nostres jugadors.
Ja en el primer temps hem sentenciat es partit amb 3 gols que ens han donat tranquilitat per afrontar els darrers dos quarts, amb gols de Aaron, Sergi i Alex.
Només hem tingut un parell de minuts amb es marcador una mica incert quant s'Alaior ha fet es 3 a 1, peró tot just uns minuts després en Tonio ha fet el quart, que ens ha donat molta moral per afrontár es darrer quart i en Tonio amb 2 gols més ha colocat es definitiu 6 a 1, i ell ha firmat un hat-trick, en aquesta gran temporada.
Enhorabona a tots per aquest titol tant merescut, en que ens hau fet disfrutar a tots els aficionats, i ara tindréu es premi dia 27 de juny d'anar a Palma a jugar sa fase final del campionat de balear.

ALEVINS F-11. ALAIOR 6 - FERRE 0.

Els alevins de fútbol 11 han perdut a Alaior per un clar 6 a 0, i d'aquesta manera han quedat subcampions.
Ja desde el principi s'ha vist que avui no teniem es dia, ja que no ens ha surtit res, coses que passen dins es fútbol tot lo contrari que els alaiorencs que els hi ha sortit un partit gairebé perfecte i prest han tingut es partit de cara, i noltros hem intentat anar a cercar s'empat que ens dones opcions de poder fer campions encara, cada contra que ens feien tenien molt de perill.
Tot i aquesta derrota no vos lleva sa gran temporada que hau conseguit fer, ja que quedar segón es un bon resultat, tot i sa ilusió que poguessim tenir, ja que amb 18 partits només heu perdut aquest partit, i es resultat no diu lo que ha estat sa lliga ni molt menys.
Desde el club vos volém felicitar i donar anims, ja que heu fet un gran paper amb 1 derrota amb tota sa lliga.

INFANTILS A. UD.MAHÓN 1 - FERRE 1.

Els infantils A han empatat a Maó en es camp de la Unió en es darrer partit de lliga amb resultat de 1 a 1.
No ha pogut ser, per es goal-average no sóm campions, si s'hagues contat es goal-average entre els enfrontaments contra s'Alaior ho haguessim sigut, peró en categories inferios compta es general, tot i aixó els nostres jugadors ho han intentat fins es final, peró la Unió sempre es un equip molt complicat dins es seu camp, i tot i que hem tret un resultat positiu com es l'empat no ens serveix i quedám en una gran segóna posició, que es valorara més tant com passi es temps, ha estat una llastima principalment per es jugadors que venien amb gran forma i jugant molt be, treient grans resultats.
Uns jugadors que han d'estar amb sa cara ben alta, ja que en tot moment han estat lluitant fins es final, tinguen ocasions per haver guanyat es partit i heu de saber que ho heu fet molt be.
Es gol l'ha marcat en Sergi Sansaloni.
Anims al.lots, hau fet un gran campionat i ara vos mereixeu unes merescudes vacances.

BENJAMINS F-8 A. 2ón any. SANT LLUÍS 3 - FERRE 6.

Impresionant final de temporada del benjamins de segón any en es camp del Sant Lluís 2ón classificat, els hem guanyat per un contundent 3 a 6.
Molt be els nostres jugadors que després de fer campions, han jugat amb les mateixes ganes de cada partit com si fos un partit normal, i han demostrat que són el millor equip de sa lliga, a mes estan jugant molt be i segurament per ells sa temporada s'haura fet curta, ja que cada partit que juguén es troben molt comodes dins es camp i avui ha estat una clara mostra d'aixó.
Es partit ha estat espectacular amb dos bons equips que tots dos han cercat sa victoria, i han ofert un partit obert amb 9 gols, peró noltros hem imposat sa nostra qualitat i ja prest ens hem avançat en es marcador.
Els gols els han marcat: David Febrer 3, Jordi Marín, Tofúl i Jordi Moll.
Una vegada més vos hem de felicitat per aquesta impresionant temporada en que hau quedat invictes i ara ja vos quedará celebrar ho la setmana que ve amb sa festa de l'esport de base, en que rebreu es merescut trofeo.

INFANTILS B. 1er any. FERRE ATC 3 - ALAIOR AT 1.




Els infantils de primer any, avui s'han despedit de sa competició fent un bon partit contra s'Alaior, els han guanyat per 3 a 1, en un partit entretingut en que cap dels dos equips es jugava res, i aixó ha fet que juguessin sense pressió i es vegessin jugades vistoses, en que els nostres jugadors han estat mes encertats i han dominat gran part des partit, els gols els han fet: Vidal, Paco Porras i Xavi Pons.
Desde el club vos volém felicitar a tots els jugadors i en Vicent s'entrenador per sa bona temporada que han fet i desitjar lis un bon descans.

dijous, 27 de maig del 2010

BENJAMINS F-8 B. 1er any. DISSABTE A LES 11.30 H.

Els benjamins de primer any, també tenen un transcendent partit aquest dissabte, en que arriben com a liders en aquesta darrera jornada, en que jugarém a casa contra un dels millors equips l'Sporting tercer classificat, será una jornada emocionant ja que esteim empatats a punts amb el Penya, peró tenim es goal-average a favor.
Es nostres jugadors están amb molts d'anims per intentar guanyar es partit, ja que ells a pop a poc, han anat progressant en cada partit en aquest primer any que competeixen i han acabat fent les coses molt be, i ja han complert de sobra sa temporada, per aixó hem d'anar en es camp de fútbol 7 a animar los, ja que ells ens oferirán un bon partit, ple de ganes.
Endavant al.lots vos ho mereixeu.

BENJAMINS F-8 A. 2ón any. DISSABTE A LES 10.30 H.

Els benjamins de primer any flamants campions, juguén es darrer partit de lliga en es camp del segón classificat el Sant Lluís, un dels equips que ens ha complicat mes les coses.
En aquest partit ja sense res en joc, esperém un bon partit entre els dos millors equips d'aquesta lliga, en que es nostres jugadors ho donarán tot com en cada partit i despedir se, de la millor manera possible.
Molt be campions, ja vos mereixereu un merescut descans.

ALEVINS F-7. DISSABTE A LES 10.00 H.

Un altra equip, que tenim amb opcions, es els alevins de fútbol 7, que depenen d'ells, ja que si guanyén es titol será seu, peró per aixó tindrán que superar en es sempre dificil Alaior, un equip que no es juga res, peró pot ser més perillos aixi.
Els al.lots entrenats per en Canari es troben amb 1 punt d'avantatge sobre el Menorca, un equip que juga a casa seva contra el Penya Orient.
Esperém que les coses ens surtin be, i poguém celebrar aquest gran resultat per un equip, que ha fet uns registres impresionants amb 127 gols i 34 gols en contra, uns nombres de campió, que esperém que pugui ser ho.
Anims al.lots, a jugar com sabeu fer, com si fos un partit normal, ja que hau complert de sobra sigui quin sigui es resultat.

ALEVINS F-11. DISSABTE A LES 11.30 H.

Partit increible, es que tenen dissabte els alevins de fútbol 11, en aquesta darrera jornada de lliga, es que es jugarán es titol en un partit vibrant a Alaior, contra s'equip lider que ens dur 1 punt.
Es com una final ja que el que guanyi fará campió, s'empat també serveix a s'Alaior, i es que després de 17 partits encará no hi ha res resolt, donada sa gran igualtat que hi ha hagut en tota sa lliga entre els dos equips, noltros els vam guanyar a casa per 1 a 0, en un partit que no vam decidir fins els minuts finals, ja que els alaiorencs es seu fort, está mes que res en la defensa.
Esteim convençuts que els nostres jugadors tindrán opcions fins es final, i encará no facin campions, sa temporada l'hau feta molt bona.

dimecres, 26 de maig del 2010

INFANTILS B. 1er any. DISSABTE A LES 10.30 H.

Els infantils de primer any que entrena en Vicent, jugarán es darrer partit a casa nostra contra s'Alaior, en un partit sempre interessant.
En principi s'espera un partit igualat, ja que els dos equips estan en una situació semblant, ja que els alaiorencs tenen 3 punts menys que noltros, será una bona ocasió per es nostres jugadors per poder acabar sa temporada fent un bon partit i oferir una victoria a sa nostra afició.

INFANTILS A. 2ón any. DISSABTE A LES 10.00 H.

Important partit dels infantils A, en aquesta darrera jornada de lliga, en que arribén com a liders després de una gran temporada, en que intentarán rematar-la amb es titol de lliga que sería un gran exit i merescut per sa feina que han fet.
Per aixó tindrán que puntuar en es dificil camp de La Unió a Maó, un equip sempre complicat i molt batallador, que está classificat en quarta posició, peró noltros confiam amb sa qualitat dels nostres jugadors, per culminar una temporada que pot ser historica per ells.
Endavant al.lots, continuau jugant igual de be.

JUVENILS B. DISSABTE A LES 19.00 H.

Aquest cap de setmana s'acaba sa temporada per els equips de fútbol base, i un d'aquests equips el juvenil b, es despedirá de sa competició dissabte a Ciutadella contra s'Atletic, en un partit en que no hi ha res en joc, peró que els dos equips es voldrán despedir amb una victoria.
Tot just quant arriba es final, es quant els nostres jugadors semblem haver agafat mes forma, ja que en els dos darrers partits hem aconseguit 2 victories clares, que ens han posat amb 20 punts, per aixó sense la pressió de jugar nos res, intentarém fer un altra bon partit i guanyar en es camp de un equip que ha estat dels millors, sempre ocupant places de dalt.
Endavant al.lots ja es el darrer esforç.

ENCARA ES PODEN APUNTAR PER ES DINAR DE FINAL TEMPORADA.

Com venint insistint, encara vos podéu apuntar per es dinar de final de temporada que hem de fer dissabte en es camping S`Atalaia, en que tots els jugadors de totes ses categories, entrenadors, pares, socis i directius, volém celebrar sa gran temporada que ha estat per es nostro club amb tots els seguidors del Ferre.

EL BETIS EN ES TORNEIG JUVENIL 2010.

Ja vos podém confirmar sa bona noticia, que el Betis será un dels participants a sa edició d'aquest any del Torneig Nacional Juvenil, en que ja hi han participat grans equips com el Real Madrid, Mallorca, Valencia, Espanyol, Athletic Bilbao o Athletic de Madrid, i per aixó el Betis ens ajudará a fer creixer encará mes es nostro torneig juvenil i que agafi mes prestigi.
El Betis es un dels equips amb mes seguidors de tot s'estat, despres dels equips grans i també te bastants seguidors a Menorca, a més es un equip que sempre ha tingut una bona cantera i ha tret grans jugadors.
Proximament ja vos anirém informant de mes novetats.

dimarts, 25 de maig del 2010

FINS A 4 EQUIPS PODEN FER CAMPIONS.

Aquest dissabte acaba sa temporada, tots els equips des futbol base que encara estan competint, i si fins ara es una temporada bonissima per tots els equips des club, encara ho pot ser mes, si alguns dels 4 equips que depenen d'ells fan campions, afegit en els benjamins A, que ja ho son.
Els equips que poden quedar campions son:
Els infantils A, fins i tot podrién empatar dissabte en es camp de la Unió, per poder guanyar es titol ja que duim 2 punts d'avantatge i tenim es goal-average a favor.
Els Alevins de fútbol 11, que estan a 1 punt des primer classificat s'Alaior, equip que precisament visitarém, en un autentic partidas en que estará tot en joc, en que si guanyam ens proclamariem campions.
Els Alevins de fútbol 7, que jugarán a casa contra s'Alaior, en un partit que si el guanyen farán campions ja que amb un empat a punts com esteim ara ens serveix.
Els benjamins b de primer any també depenen d'ells si guanyen en es complicat partit que tindrán a casa nostra contra l'Sporting, están empatats a punts amb el Penya, peró també tenen es goal-average a favor.
Encara que no conseguiguem els titols, sa temporada haura estat igualment molt bona, ja que quedar subcampions es un gran resultat.
ANIMS AL.LOTS, FORÇA FERRE!!.

dilluns, 24 de maig del 2010

FOTO PREBENJAMINS 2003 I 2004.


Aqui vos posám una foto dels prebenjamins de primer i segón any, que entrenen dins es poli, i que fa un poc més de 2 mesos van jugar es primer partit amistos contra el Sami a Ciutadella i van guanyar es partit per 0 a 8.
El seu entrenador es en Quito Bosch, i en Joan Truyol va fer de delegat, aqui tenim ses estrelles des futur del Ferre.
Ells son: Joan Truyol, Quito Bosch i Ignasi drets.
JUGADORS DRETS: Pau, Albert P, George, Guiem, Carlos, Josep C.
Asseguts: Pere, Josep T, Toni, Borja, Marcos, Sergi, Albert S, Lluc.
Els golejadors del partit van ser: Guiem 3, Josep 3, Toni 1 i Carlos 1.
Tots van jugar molt be i es van divertir molt en es primer partit que van jugar, ara prest en jugarán un altra a Ferreries.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

JUVENILS MENORCA: LLIGA.
POSICIÓ: 9é. PJ: 21. PG: 6 . PE: 2. PP: 13. GF: 33. GC: 67. PUNTS: 20.

CADETS COPA: CLASSIFICACIÓ FINAL.
POSICIÓ: 3er. PJ: 4. PG: 1. PE: 1. PP: 2. GF: 10. GC: 14. PUNTS: 4.

INFANTILS 2ón any. LLIGA:
POSICIÓ: 1er. PJ: 11. PG: 9. PE: 0. PP: 2. GF: 27. GC: 11. PUNTS: 27.

INFANTILS 1er any. LLIGA:
POSICIÓ: 6é. PJ: 17. PG: 6. PE: 2. PP: 9. GF: 35. GC: 40. PUNTS: 20.

ALEVINS F-11 LLIGA:
POSICIÓ: 2ón. PJ: 17. PG: 14. PE: 3. PP: 0. GF: 60. GC: 15. PUNTS: 113.

ALEVINS F-7 LLIGA:
POSICIÓ: 1er. PJ: 17. PG: 12. PE: 4. PP: 1. GF: 127. GC: 34. PUNTS: 108.

BENJAMINS F-8. Segón any. LLIGA: CAMPIONS.
POSICIÓ: 1er. PJ: 13. PG: 11. PE: 2. PP: 0. GF: 62. GC: 18. PUNTS: 87.

BENJAMINS F-8. Primer any. LLIGA:
POSICIÓ: 1er. PJ: 13. PG: 9. PE: 1. PP: 3. GF: 34. GC: 21. PUNTS: 80.

diumenge, 23 de maig del 2010

CADETS COPA. FERRE 2 - MENORCA AT 5.

Els cadets avui han jugat es darrer partit de sa temporada contra el Menorca, equip que ens ha guanyat per 2 a 5, un equip que es jugava encara poder jugar sa final de copa, en canvi noltros no ens jugaven res, tot i aixó es nostres jugadors han posat ganes, ja que a pesar de sa derrota hem intentat jugar, peró els visitants ens han superat.
Ara els jugadors de s'equip cadet s'han despedit de sa competició i ja deixarán els entrenaments fins la temporada que ve.
Desde el club vos felicitam per sa temporada que heu fet, tant en Lliga com sa copa.

ALEVINS F-11. FERRE 3 - SANT LLUÍS 2.

Important victoria sa que han aconseguit avui mati els alevins den Fredo, 3 a 2 contra el Sant Lluís, no ha estat un partit gens fácil ja que els visitants ens han dificultat molt es joc, i fins es final del partit no hem pogut celebrar sa victoria, que ens donará opcions d'anar a Alaior a jugar nos es campionat, si guanyam alla, cosa que no será gens fácil, peró confiam amb els nostres jugadors que están fent una grandissima temporada, i encara que no ho aconsegueixin hauran complert de sobra.
Els gols els han marcat: Xavier, Toni Pons i Michael.
Molt be al.lots enhorabona a tots i la setmana que ve ho aconseguirem.

JUVENILS B. FERRE 8 - SANT LLUÍS 0.

Espectacular victoria dels juvenils b que entrena en Damiá,contra el Sant Lluís, equip que el van guanyar de manera amplia 8 a 0, i que confirmen que estan acabant sa temporada en bona forma.
Vam començar es partit amb molta intensitat, ja que teniem ganes de brindar un bon partit en els aficionats, i ja en es minut 25 guanyavem per 4 a 0, i s'equip rival es va venir avall completament i fins es final del partit vam ser clars dominadors, lo mes important va ser veure els jugadors com disfrutaven dins el camp fent bones jugades.
Ara ja ens quedará acabar sa temporada la setmana que ve en es camp de s'At Ciutadella, en que intentarém acabar amb una altra victoria.
Els golejadors van ser: Txiqui 4, Angel 2, Martín i Dani.
Enhorabona a tot s'equip per aquest gran partit.

dissabte, 22 de maig del 2010

BENJAMINS F-8 A 2ón any. FERRE 7 - UD MAHÓN 1. CAMPIONS!!!!!!!!






Ja son campions, avui els benjamins a, han completat sa gran temporada que venien fent, i s'han proclamat brillantment campions a falta de 1 partit, una gran alegria i victoria per es nostros joves jugadors que han celebrat amb gran eurofia es titol que han guanyat de manera merescuda i també felicitat a s'entrenador en Quel Carreras i el seu ajudant en Xec Salord.
Tal i com hem vingut fent tota sa temporada, hem estat molt superiors en es rival, al que hem guanyat per un contundent 7 a 1 a la Unió, es partit ja desde el principi ha estat clarament dominat per els nostres jugadors, que tot i sa importancia des partit, han jugat molt be sense nirvis i fent jugades de bona qualitat, jugant amb ses ganes de cada partit i concentrats fins es final.
Els gols els han marcat: David 3, Jordi Marin 2, Tofol i Pere.
Ara la setmana que ve ja tindrém es darrer partit d'aquesta llarga temporada entre lliga i copa, en que podrán disfrutar de uns merescuts mesos de vacances, per l'any que ve tornar amb ses ganes d'aquesta.
Els jugadors quant ha acabat es partit han celebrat es titol amb molta alegria.
Desde el club volem felicitar una vegada mes a tots els jugadors, per aquest titol per el FERRE i motiu d'orgull per sa nostra cantera, jugadors i entrenadors.
FORÇA FERRE!!!!!!!!!!

INFANTILS A 2ón any. FERRE 4 - AT VILLACARLOS 0.




Els infantils que entrena en Tati han confirmat avui que es troben en un gran moment de forma, i han tornat a guanyar de manera clara, avui 4 a 0 al Villacarlos.
Tot i que hem duit es control del joc a sa primera part, ens ha costat marcar es primer gol, ja que els visitants han estat ben posicionats i amb sa seva presió ens incomodavén el joc nostro, peró un gol d'en David en es minut 35 tot just abans del descans ha estat clau, ja que amb es marcador a favor hem estat molt superiors.
Com a consecuencia d'aquest gol, els jugadors del Villacarlos s'han obert més a la segóna part i ha estat quant hem demostrat sa nostra qualitat amb 3 gols més, i varies ocasions fallades, n'Albert ha marcat 2 gols i en Sergi Mercadal també n'ha fet 1.
Una vegada més hem de donar s'enhorabona a tots els jugadors per aquest gran moment de forma, en que cada dia juguem millor, i estan mostrant una gran compenetració tots els jugadors, gran merit també del seu entrenador en Tati, que ha fet que a falta de 1 partit per es final siguém liders a sa classificació.
Ara ja quedará intentar la setmana que ve, acabar aquesta gran temporada com es mereix, si tot va be.

ALEVINS F-7. SANT LLUÍS 2- FERRE 2.

Els alevins han tret un empat de sa visita en es camp del Sant Lluís, es resultat 2 a 2, ha estat una llastima ja que teniem es partit guanyat quant faltaven 4 minuts, peró un penal ha posat es resultat definitiu.
Ara amb aquest resultat tindrém que esperar a veure que fa el Menorca, peró les nostres opcions segueixen intactes, i res ens llevará sa gran temporada que han fet els nostres jugadors alevins de futbol 7, en que han fet uns registres increibles de gols marcats.
Molt be al.lots, encara vos hi queda la setmana que ve.

INFANTILS B. 1er any. SANT LLUÍS 6 - FERRE ATC 2.

Els infantils avui han perdut en es camp del Sant Lluís per un abultat 6 a 2, un marcador potser massa exagerat, ja que hem jugat una bona primera part en que guanyavem per 1 a 2, peró en el segón temps sa figura del Sant Lluís que es un gran jugador ens ha fet 4 gols, que han donat sa volta en es marcador.
Una derrota insignificant ja que no ens jugavém res i davant teniem a un equip que es jugava es titol i possiblement sigui es millor equip de sa lliga, ja que guanya tots els partits de forma abultada i avui tot i es marcador sempre hem donat sa cara i en moments els hi hem posat les coses molt dificils.

BENJAMINS F-8 B. 1er any. SEISLAN 2 - FERRE ATC 0.

Avui els benjamins de primer any han perdut per 2 a 0, en un dificil partit ja que els maonesos estan ben classificats, i en el seu camp els hi ha sortit un bon partit, tot i que els nostres jugadors ho han intentat, avui no hem tingut sort i coses que passen no ens han sortit les jugades.
Tot i aquest resultat continuam amb opcions en es darrer partit i ocupam una brillant segóna posició.
Anims al.lots, no passa res, ho heu fet molt be fins ara.

dijous, 20 de maig del 2010

BENJAMINS F-8 B 1er any. DISSABTE A LES 11.00 H.

Un altre dels nostres equips que també va davant a la classificació, son els benjamins de primer any que dissabte juguén a Maó en es camp del Seislán.
Els maonesos venen de fer un bon partit en es camp del segón classificat el Penya Ciutadella, en que li van posar ses coses molt dificils, per guanyar tindrém que fer un bon partit, que segúr será possible ja que els nostres joves jugadors tenen moltes ganes de poder acabar sa temporada de sa millor manera possible.
Lo més important de tot peró, es que pogueu disfrutar dins es camp jugant a fútbol aixó es mes important que guanyar, i poder anar aprenguent.

BENJAMINS F-8 A 2ón any. DISSABTE A LES 10.00 H.

Partit important el que tenen els benjamins d'en Quel Carreras en es nostro camp contra la Unió, ja que estan a prop de poder fer campions i aquesta setmana pot ser un gran dia per ells i donar un altre titol en es club.
Per aixó tindrán que jugar com sempre ho fan, jugant amb moltes ganes i divertir se dins es camp, esteim convençuts que ho aconseguireu, vos ho mereixeu per sa temporada que esteis fent.
Ara es rival que tenim davant no será fácil que va en tercera posició.

ALEVINS F-7. DISSABTE A LES 11.00 H.

Els que tenen una dificil prova també aquesta setmana son els alevins d'en Canari en es camp del tercer classificat el Sant Lluís, que ens posará les coses dificils per continuar amb sa nostra privilegiada posició.
Aquest possiblement pugui ser el partit mes trascendent de la temporada ja que arriba a 1 setmana del final, a més el Menorca no ha cedit gens i esta empatat a punts amb noltros.
Esteim convençuts que els nostres jugadors tindrán ganes de seguir amb el seu fútbol d'atac i guanyar a Sant Lluís, ells ho donarán tot.

ALEVINS F-11. DIUMENGE A LES 10.00 H.

Els alevins de fútbol 11 jugarán sa penultima jornada de lliga en es nostro camp contra el Sant Lluís tercer classificat.
Ens espera un partit complicat ja que davant tindrém a un equip en forma que esta ben classificat i que será una dura prova per els nostres jugadors que es troben a només 1 punt del primer classificat, s'Alaior equip que tenim que jugar precisament es darrer partit que será molt emocionant amb es titol en joc.
Els nostres jugadors estarán amb sa moral dalt de tot despres del gran partit que van jugar a Maó.

dimecres, 19 de maig del 2010

INFANTILS B 1er any. DISSABTE A LES 10.00 H.

Els infantils de primer any que entrena en Vicent, juguén aquest dissabte en es camp del Sant Lluís sa que será la 17 jornada de lliga.
Es un partit dificil tot i que noltros esteim amb una comoda 6 posició i no ens jugám res, ells s'ho juguén tot per poder fer campions ja que estan a 3 punts de l'Sporting Mahonés primer classificat, noltros intentarém donar sa sorpresa.

INFANTILS A 2ón any. DISSABTE A LES 10.00 H.

Els infantils A, que la setmana passada van fer un gran partit a Alaior, que va servir per posar nos liders, tenen es penultim partit de lliga a casa contra es sempre dificil At Villacarlos un equip que va quart i que sense res a perdre, aixó fará que tinguém que donar lo millor de noltros per guanyar es partit i continuar amb opcions de poder fer campions es darrer partit.
Una cosa esta clara que els nostres jugadors estan amb molta moral i cada partit que passa estan mes compenetrats i juguén millor i fan una molt bona feina d'equip, desde el club els hi desitjam que continuin igual que ho fan fins ara, i deixant es nom del club molt amunt.
Endavant al.lots, esteis fent una temporada bonissima.

CADETS COPA. DIUMENGE A LES 11.30 H.

Aquest cap de setmana acaba sa competició per els cadets, després de una llarga temporada entre lliga i copa, ja sense opcions de classificar nos per sa final, en canvi es rival que tindrém el Menorca si que es jugará anar a sa final.
Per tant intentarém aprofitar que no tenim cap pressió per jugar un bon partit, i despedir nos, si podèm amb una victoria davant un bon equip, i d'aquesta manera ja agafar un merescut descans fins la temporada que ve, ja que han fet un bon paper dins la lliga i a sa copa ho hem intentat.

JUVENILS B. DISSABTE A LES 17.00 H.

Arriba sa penultima jornada de sa lliga juvenil a Menorca, i en el que será es darrer partit a casa hem de rebré al Sant Lluís darrer classificat amb 6 punts, lo que en principi sembla un partit propici per guanyar i fer la segóna victoria consecutiva.
Aquests darrers partits amb s'ajuda dels juvenils que han entrenat amb s'equip de lliga nacional i que podén jugar amb es juvenil b, ajudarán a tenir una competivitat més alta.

dimarts, 18 de maig del 2010

RECORDAM DISSABTE DIA 29 DINAR FINAL DE TEMPORADA.

Desde el club, volém recordar a tots els jugadors, pares, socis i aficionats, que es proper dissabte dia 29 de maig, coincidiguent amb es final de temporada de tots els equips de fútbol base, farém el tradicional dinar en es camping s'Atalaia per celebrar es final de temporada.
Per aixó vos animam a tots que vos apunteu, i aixi poder disfrutar tots junts de una bona paella.

CAMPIONAT FUTBOL 7 ESTIU 2010.

Els equips interessats en participar en es campionat de fútbol 7 (estiu 2010), es poden apuntar a s'oficina des club (camp de fútbol).
De dilluns a divendres de 19 h a 20,30 h. Data limit d'inscripció 28/5/10 a les 20 h.
El mateix divendres 28, a les 20 h, hi haurá una reunió a s'oficina des camp amb tots els responsables de cada equip, per xerrar del funcionamet des campionat.

dilluns, 17 de maig del 2010

FOTOS HISTORIQUES DEL FERRE. CADETS TEMPORADA 1990-91.


Aquesta es la primera foto, que ens han passat i es d'un dels millors equips del Ferre de fútbol base.
Aquests jugadors de les quintes del 75 i 76, van fer campions de lliga a Menorca, i en el campionat balear, van guanyar al Cide a les semifinal i van perdre a sa loteria dels penals a la final.
Van fer subcampions de balears.

Els de la foto son: Toni Coll, Toni Florit, Samuel Carreras, Sito Pons, Antonio Jose e.p.d, Toni Martinez entrenador, David Sintes, Jordi Buscató, Toni Martinez i Paco Piris.
Asseguts: Tián Torrent delegat, Dani Sanchez, Lluc Pons, Dani Martí, Serín e.p.d, Tolo Pons, Javier Boza, Pere Pons, Joan Pons i Michel Mir.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

REGIONAL PREFERENT LLIGA:
POSICIÓ: 10é. PJ: 18. PG: 1. PE: 2. PP: 15. GF: 15. GC: 54. PUNTS: 5.

Golejadors: 6 GOLS: Marc Viroll. 3 GOLS: Lluís Lopez. 1 GOL: Marcelo, Pablo, Angel Allés, Franco, Hilari i Lluc Viroll.

JUVENILS MENORCA: LLIGA.
POSICIÓ: 9é. PJ: 20. PG: 5 . PE: 2. PP: 13. GF: 25. GC: 67. PUNTS: 17.

CADETS COPA:
POSICIÓ: 3er. PJ: 3. PG: 1. PE: 1. PP: 1. GF: 8. GC: 9. PUNTS: 4.

INFANTILS 2ón any. LLIGA:
POSICIÓ: 1er. PJ: 10. PG: 8. PE: 0. PP: 2. GF: 23. GC: 11. PUNTS: 24.

INFANTILS 1er any. LLIGA:
POSICIÓ: 6é. PJ: 16. PG: 6. PE: 2. PP: 8. GF: 33. GC: 34. PUNTS: 20.

ALEVINS F-11 LLIGA:
POSICIÓ: 2ón. PJ: 16. PG: 13. PE: 3. PP: 0. GF: 57. GC: 13. PUNTS: 106.

ALEVINS F-7 LLIGA:
POSICIÓ: 1er. PJ: 16. PG: 12. PE: 3. PP: 1. GF: 125. GC: 32. PUNTS: 103.

BENJAMINS F-8. Segón any. LLIGA:
POSICIÓ: 1er. PJ: 12. PG: 10. PE: 2. PP: 0. GF: 55. GC: 17. PUNTS: 80.

BENJAMINS F-8. Primer any. LLIGA:
POSICIÓ: 1er. PJ: 12. PG: 9. PE: 1. PP: 2. GF: 34. GC: 19. PUNTS: 76.

diumenge, 16 de maig del 2010

ALEVINS F-11. UD.MAHÓN 0 - FERRE 7.

Partidás i contundent victoria dels alevins de fútbol 11, que han golejat per 0 a 7 a la Unió dins el seu camp, i d'aquesta manera continuar amb sa bona marxa de duien tota sa temporada, en que segueixen a 1 punt de s'Alaior quant només hi quedén 2 partits per acabar sa lliga.
Ara la setmana que ve jugarém a casa, abans d'afrontar es darrer partit, que será molt emocionant en es camp de s'Alaior, en que els dos equips es jugarán sa lliga.
Peró lo que es mes important de tot, es el gran fútbol que demostren els nostres jugadors, i es partits bons que han fet aquest any, en que es mostren a gust dins es camp, els alevins de fútbol 11 són un altres dels nostres equips que ho estan fent molt be, i desde el club vos volém felicitar, i desitjar vos, que continueu amb aquestes ganes que hi posau en cada partit, anims i endavant.

CADETS COPA. DOSA 5 - FERRE 3.

Els cadets no han pogut puntuar avui en es camp del Dosa, en aquesta 3 jornada de copa que hem jugat, ha estat un partit bastant espectacular amb molts gols, peró tot i fer ne 3 noltros, no ha bastat ja que els ciutadellencs, han estat molt efectius davant, i amb sa moral que anavén primers i dins el seu camp, no han volgut desaprofitar s'ocasió de fer un gran pas per jugar sa final.
La setmana que ve jugarém a casa es darrer partit de copa i també de la temporada, en que intentarém despedir nos, amb una victoria en aquesta llarga temporada, en que han fet un paper digna.
Els gols els han fet: Angel, Héctor i Adriá.

LLIGA REGIONAL. FERRE 1 - UD.MAHÓN 4.

Avui hem disputat el darrer partit de lliga regional, i l'hem tancada amb derrota, contra la Unió per 1 a 4, en un partit que com a nota mes positiva, es que avui han jugat molts de jugadors amb edat juvenil fins a 7, i clar davant teniem tot un equip ja fet com la Unió amb jugadors amb experiencia a 3ªdivisió, que han jugat a un bon ritme de joc i mes qualitat, aixi i tot a sa primera part els hem aguantat bastant be, peró es 0 a 2, just abans del descans ha estat un cop per els jugadors durant sa segóna part.
Amb aquest resultat ara que ha acabat sa lliga, hem quedat amb 10 posició i 5 punts, com a cosa més destacada de la temporada diriem que en aquests darrers 5 partits de lliga, ha acabat jugant un equip amb una mitja d'edat de tot just 19-20 anys, i que de cara es futur, son jugadors que anirán agafant experiencia i ritme de sa competició.
El gol l'ha fet en Lluís Lopez.
Res mes ara els jugadors de s'equip regional, ja tenen vacances fins la temporada que ve.

JUVENILS B. SPORTING MAHONÉS 1 - FERRE 3.

Els juvenils de lliga Menorca, es van refer ahir amb una victoria de qualitat, ja que van guanyar a l'Sporting que anava 6, per tant va ser una bona ocasió per demostrar que son capaços de jugar bons partits i que tenen qualitat.
Va ser un partit que vam dominar, i que vam poder resoldre be davant amb aquests 3 gols, que ens farán pujar una posició en la classificació, i jugar els dos parits que ens hi queden, amb ganes d'acabar lo millor possible sa temporada, i aconseguir alguna que altra victoria, sense la pressió de tenir cap objectiu en joc.
Molt be al.lots, hau fet un gran partit.

dissabte, 15 de maig del 2010

ALEVINS F-7. FERRE 11 - MERCADAL 1.

Aquest any, esteim amb una gran temporada per es club, i sobretot també es fútbol base, que tenim 5 equips de fer campions, un d'aquest equips que ens fan disfrutar a cada partit son els alevins de futbol 7, que sempre practiquen un fútbol d'atac, i que avui han tornat a fer una altra de les seves demostracions, ja que han guanyat en el Mercadal per un contundent 11 a 1.
Ha estát un partit molt clar per noltros, ja que en tot moment hem demostrat una gran superioritat, i en tot moment s'ha vist que es partit seria per noltros, hem fet un partit molt complert tots els jugadors, tant amb atac, com en defensa, aquest resultat ens continuara donant el liderat, i sempre depenem de noltros, ara ja hi queden 2 partits perque acabi sa lliga, i lo que es més important que passi lo que passi al final de sa temporada, haureu fet una competició brillant.
Els golejadors han estat: Dani 3, David 3, Toni, Caballo, Sergi, Tofúl i Alex.
Vos felicitam a tots una vegada mes per aquest bon partit.

BENJAMINS F-8 B. 1er any. FERRE ATC 4 - ES CASTELL 0.

Un altra gran partit han tornat a fer els benjamins d'en Martí, que estan acabant sa lliga amb gran forma, avui no han donat opció a s'equip d'es Castell al que han guanyat per 4 a 0.
Ha estat un partit que desde el principi hem dominat, i els jugadors han fet un bon partit, en cada acció es veu que tenen gran confiança i disfruten dins es camp, a més el fet d'anar amb 1 posició, fa que tots es sentin importants dins es camp, i sa gran temporada que fan, es merit de tots els jugadors.
Els golejadors avui han estat: Josep Allés Pons, David Marrades, Joan Sans i un gol en propia porta.
Enhorabona al.lots, seguiu jugant aixi de be, es un orgull per es club tenir equips com voltros.

INFANTILS B 1er any. FERRE ATC 1 - MENORCA 5.

Avui els infantils de primer any, han jugat contra un bon equip com es el Menorca, que ens ha guanyat per 1 a 5, tot i aixó es nostres jugadors ho han intentat en tot moment, hem tingut varies ocasions per haver fet algún gol mes.
Es gol l'ha fet en Vidal.
Venga al.lots no passa res, la setmana que ve tornareu a treure algún resultat positiu.

BENJAMINS F-8 A. 2ón any. DOSA 3 - FERRE 3.

Partit amb bastants gols avui a Ciutadella, en que hem tret un valios empat que quasi ens fa campions, ha estat un partit que hem arribat a dominar per 1 a 3, peró filment el Dosa, ens ha empatat, una jornada mes continuam invictes després de 12 partits, i lo que es més important estan a prop de conseguir un exit important.
Anims al.lots no passa res, ho teniu mes a prop.

INFANTILS A 2ón any. ALAIOR 1 - FERRERIES 2.


Impresionant! Els infantils d'en Tati que avui tenien un dificilissim partit en es camp del lider s'Alaior, que ens duia 1 punts, i que després de un gran partit l'hem guanyat per 1 a 2, recuperant el goal-average i lo que es més important ens posam liders a falta de 2 partit per el final.
Hem començat molt be es partit ja que en els 3 minuts ens hem avançat amb un gol de n'Albert, i d'aquesta manera hem tingut es partit davant de cara, peró s'Alaior que també es un gran equip amb jugadors bastant alts, ens ha posat les coses dificils, presionanaven, per aconseguir s'empat, cosa que han aconseguit a sa mitja hora de joc, peró no ha acabat aqui ja que just abans del descans en Sergi Sansaloni ha fet el 1 a 2, que seria definitiu.
En el segón temps hem defensat es marcador, fent un gran desgast, inclus hem tingut un parell d'ocasions per haver resolt el partit amb un parell de contres, peró no ha estat aixi i els alaiorencs han apretat de valent fins es final, en que hem aguantat.
Gran resultat aquest el d'avui, tot i que no hi ha res solucionat, es per felicitar a tots els jugadors i també a en Tati el seu entrenador, per aquest gran partit que han fet.
Ara ja tenim que continuar jugant, igual de be i concentrats amb les mateixes ganes que ho venim fent, durant tota sa lliga, principalment ara que hem agafat una gran forma.
Aixó també es un altra exit del nostre fútbol base, que está completant una de les millors temporades de sa historia.
MOLT BE AL.LOTS ENDAVANT, FORÇA FERRE!!!

dijous, 13 de maig del 2010

BENJAMINS F-8 B. 1er any. DISSABTE A LES 11.30 H.

Un altre dels nostres equips que va davant a sa seva competició, son els benjamins de primer any, que comanden es grup c, i que aquest dissabte tenen un complicat partit a casa contra Es Castell, un equip que ens va costar molt guanyar en el seu camp, i que sempre posa les coses dificils.
Quant hi quedén 3 partits per acabar, duim 1 punt d'avantatge en es jugadors del Penya, un equip que fins el darrer partit estará lluitant amb noltros per veure qui pot quedar primer.
Peró lo més important de tot, es que els nostres jugadors disfrutin dins es camp, i continuin fent gols i guanyant partits.
Endavant al.lots, ja vos hi queda poc.

BENJAMINS F-8 A. 2ón any. DISSABTE A LES 11.30 H.

Aquesta pot ser una gran jornada per els jugadors de s'equip benjami de segón any, que jugarán aquest dissabte en es camp del Dosa, i es que si guanyen es partit podén fer campions, lo que seria un gran premi a sa temporada que fan i un nou exit del fútbol base.
Es rival no será fácil, ja que va en quarta posició, peró els nostres jugadors estan amb una gran moral, i juguen cada partit amb totes ses ganes del mon.
Endavant al.lots, si aquesta setmana ho conseguiu, ja que vos ho mereixeu i si no será la setmana que ve, lo important es divertir se jugant a fútbol.

ALEVINS F-7. DISSABTE A LES 10.00 H.

Els alevins d'en Canari juguén a casa, contra el Mercadal en una nova jornada de lliga en que intentarém defensar sa privilegiada posició que tenim.
A pesar de sa gran temporada que esteim fent, sempre tenim el Menorca aferrat a noltros per lo que es titol possiblement no es decidirá fins el darrer partit.
El Mercadal va penultim, peró intentará posar nos les coses dificils, i tindrém que fer un bon partit, com el que venim fent tot s'any, amb es fútbol brillant que fan els nostres joves jugadors, que haurán fet una temporada per gravar.

ALEVINS F-11.DIUMENGE A LES 10.00 H.

Els alevins de fútbol 11, jugarán aquest diumenge a Maó, en es camp de la Unió, equip que esta classificat en darrera posició, peró no per aixó será un partit fácil tal i com ens va demostrar el Dosa es darrer partit, que venia com a penultim i va ser capaç de fer un bon partit.
I es que a pesar de la posició que tenguin els equips a sa classificació, es nivell esta més igualat a vegades de lo que pugui semblar, i sempre son coses que poden servir per aprendre.
Esteim convençuts que aquesta setmana podreu fer un bon partit, com ho veniu fent tota la temporada, endavant al.lots.

dimecres, 12 de maig del 2010

INFANTILS B. 1er any. DISSABTE A LES 10.00 H.

Els infantils que entrena en Vicent, tornarán a jugar a casa per segóna setmana seguida, aquesta setmana ens visitará el Menorca, un equip que va 3 classificat, peró sense opcions de agafar en es primer.
Tindrém un bon equip per medir nos, i poder treure un resultat positiu, ja que noltros fins ara esteim fent una temporada ben digna, en que esteim per la mitat.
Després del partit d'aquesta setmana ja només en faltarán 2 per acabar aquesta lliga de 18 partits, en que els nostres jugadors están competint molt be.

INFANTILS A. 2ón any. DISSABTE A LES 11.00 H.

Els infantils d'en Tati tenen un important i també interessant partit, en es camp de s'Alaior aquest dissabte, ja que ells son els primers classificats, amb 1 punt mes que noltros, per lo que será un partit dificil ja que ens van guanyar en es nostro camp, i es que els alaiorencs tenen un bon equip i sobretot tenen gent bastant alta, per sa categoria infantil.
Noltros confiam amb els nostres jugadors que farán un bon partit ja que darrerament s'equip es troba amb gran forma i molta moral, ells ho intentarán, i ens oferirán un bon partit.
Podeu estar orgullosos sigui quin sigui el resultat, haureu fet una gran temporada a sa lliga, anims.

CADETS COPA. DIUMENGE A LES 11.30 H.

Els cadets disputarán es penultim partit d'aquesta mini lligueta de copa, ho farém en es camp del 1 classificat el Dosa, en un partit que es nostres jugadors encara tenen opcions, si guanyam els 2 partits de poder jugar sa final.
No será fácil, ja que s'equip de Ciutadella ha començat molt be amb 2 victories, peró tot es possible ja que tots els equips estan molt igualats, i si feim un bon partit tenim qualitat per poder guanyar, i tenir es premi de disputar un titol.

JUVENILS B. DISSABTE A LES 17.00 H.

Aquest dissabte, els juvenils de lliga Menorca tenen una nova jornada de lliga, jugarém en es camp del Migjorn contra l'Sporting Mahonés, un equip que está a mitja tabla classificatoria amb 29 punts, será un rival un poc més assequible que els 2 darrers en que no vam tenir cap opció, i si ens surt un bon partit podriém puntuar, i agafar una mica de moral.
Es nostres jugadors quant falten 3 partits per acabar sa lliga es troben en 10 posició amb 14 punts, i volém afrontar es darrers partits de sa millor manera possible, i si pot ser escala alguna posició.

LLIGA REGIONAL. DIUMENGE A LES 17.00 H.

Aquest diumenge es juga sa darrera jornada de lliga regional, ens despedirém a casa ja sense res en joc, contra un bon equip com es la Unió, que ja no te opcions a sa lliga, peró que tindrá ganes de conseguir es subcampionat.
Es una bona prova per els nostres joves jugadors, que venen jugant aquests darrers partits per enfrontar se, a equips amb bastanta experiencia i jugadors que han jugat a 3ªdivisió, encara que sigui dificil intentarém donar una alegria a sa afició.

dimarts, 11 de maig del 2010

BALANÇ TEMPORADA 3ªDIVISIÓ.

Ara que sa temporada de lliga a sa Tercera divisió, volém fer balanç, de lo que pensám ha estat una gran temporada en que s'objectiu de sa permanencia de sa salvació s'ha complert amb solvencia.
I es que finalment sa 12 posició que hem ocupat, ens fa estat mes que satisfets, per sa feina que han fet tots els jugadors de sa plantilla i s'entrenador Antonio Asensio ajudar per en Kike Romero.
Ara els jugadors ja estan de vacances totalment merescudes després de sa temporada tant llarga en que l'any passat no van poder disfrutar de molt de temps, fins a finals de juliol en que tornarán a començar per preparar sa temporada 2010-2011, en que confiem que almenys sigui com aquesta.
Ara será feina nostra de s'entrenador i la directiva per planificar lo millor possible sa propera temporada.
Una vegada mes vos donam s'enhorabona per aquesta gran temporada del retorn.

CLASSIFICACIÓ FINAL:


Pts J. G. E. P. F. C.
1 ATº BALEARES 81 38 24 9 5 78 33 0
2 PEÑA DEPORTIVA 78 38 22 12 4 62 18 0
3 CONSTANCIA 74 38 22 8 8 79 37 0
4 FERRIOLENSE 66 38 19 9 10 55 38 0
5 BINISSALEM "A" 64 38 18 10 10 58 45 0
6 SANTANYI 63 38 18 9 11 74 36 0
7 ALCUDIA "A" 59 38 16 11 11 60 46 0
8 CE MERCADAL 57 38 16 9 13 61 59 0
9 SAN RAFAEL 55 38 14 13 11 36 36 0
10 ARENAL "A" 52 38 13 13 12 41 58 0
11 MONTUIRI "A" 51 38 12 15 11 48 51 0
12 CE FERRERIES 47 38 12 11 15 49 49 0
13 CE ALAIOR "A" 47 38 13 8 17 54 61 0
14 LLOSETENSE "A" 42 38 12 6 20 33 63 0
15 POBLENSE 40 38 9 13 16 49 56 0
16 CAMPOS 40 38 10 10 18 44 57 0
17 COLLERENSE 37 38 10 7 21 52 71 0
18 INDEPENDIENTE C/R 37 38 8 13 17 32 70 0
19 ESPORLES "A" 27 38 6 9 23 29 68 0
20 AT CIUTADELLA "A" 19 38 5 7 26 27 69 3

dilluns, 10 de maig del 2010

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.
TERCERA DIVISIÓ:
CLASSIFICACIÓ FINAL.
POSICIÓ: 12è. PJ: 38. PG: 12. PE: 11. PP: 15. GF: 49. GC: 49. PUNTS: 47.

Golejadors: 7 GOLS: David Meliá. 6 GOLS: Héctor Carreras, Guel Bosch i Juli Gutierrez. 4 GOLS: Joan Alzina i Salido. 3 GOLS: Robert Pulido i David Seguí. 2 GOLS: Adán i David Pons. 1 GOL: Raúl, Esteban, Jose Enrich, Conejo, Castro i Adán. 1 gol en propia porta.

REGIONAL PREFERENT LLIGA:
POSICIÓ: 10é. PJ: 17. PG: 1. PE: 2. PP: 14. GF: 14. GC: 50. PUNTS: 5.

Golejadors: 6 GOLS: Marc Viroll. 2 GOLS: Lluís Lopez. 1 GOL: Marcelo, Pablo, Angel Allés, Franco, Hilari i Lluc Viroll.

JUVENILS MENORCA: LLIGA.
POSICIÓ: 10é. PJ: 19. PG: 4 . PE: 2. PP: 13. GF: 22. GC: 66. PUNTS: 14.

CADETS COPA:
POSICIÓ: 2ón . PJ: 2. PG: 1. PE: 1. PP: 0. GF: 5. GC: 4. PUNTS: 4.

INFANTILS 2ón any. LLIGA:
POSICIÓ: 2ón. PJ: 9. PG: 7. PE: 0. PP: 2. GF: 21. GC: 10. PUNTS: 21.

INFANTILS 1er any. LLIGA:
POSICIÓ: 6é. PJ: 15. PG: 6. PE: 2. PP: 7. GF: 32. GC: 29. PUNTS: 20.

ALEVINS F-11 LLIGA:
POSICIÓ: 2ón. PJ: 15. PG: 12. PE: 3. PP: 0. GF: 50. GC: 13. PUNTS: 99.

ALEVINS F-7 LLIGA:
POSICIÓ: 1er. PJ: 15. PG: 11. PE: 3. PP: 1. GF: 114. GC: 31. PUNTS: 96.

BENJAMINS F-8. Segón any. LLIGA:
POSICIÓ: 1er. PJ: 11. PG: 10. PE: 1. PP: 0. GF: 52. GC: 14. PUNTS: 75.

BENJAMINS F-8. Primer any. LLIGA:
POSICIÓ: 1er. PJ: 11. PG: 8. PE: 1. PP: 2. GF: 30. GC: 19. PUNTS: 69.

diumenge, 9 de maig del 2010

CADETS COPA. FERRERIES 3 - AT.VILLACARLOS 2.





Partit entretingut el que hem viscut avui capvespre en es nostro camp contra el Villacarlos, en un partit en que els dos equips han cercat sa victoria.
Tot i que sa primera part no ha estat molt favorable ja que ens hem anat al descans amb es marcador en contra, tot i que ho haviem intentat durant es primer temps han estat els d'Es Castell que han estat mes efectius.
En el segón temps ha vingut la reacció nostra, amb jugades de gran qualitat hem donat sa volta en es marcador amb 3 gols, es primer l'ha marcat n'Hector amb un bon toc desde dins l'areá, aquest gol ens ha donat mes confiança per anar a cercar sa victoria, a més encara hi quedava prop de mitja hora, en que hem fet un gran fútbol que ha culminat en Rubén amb un golás de falta directa, un gol que ja ens posava amb avantatge, i que ha fet que els visitants anassim mes a l'atac i ens deixessin espai per fer contres perilloses, i amb una d'aquestes ha vingut sa gran jugada del 3 gol, que l'ha culminat en Quique peró sa veritat es que hi ha que felicitar a tots els jugadors per sa jugada, un resultat que semblava definitiu peró no ho ha estat ja que ens han marcat el 3 a 2 quant només quedaven 2 minuts, cosa que no ha donat temps per es patiment.
Un resultat que ens dona opcions encara de poder quedar primers de grup, sempre i quant guanyem els 2 partits que hi quedén, cosa que avui han demostrat que podén fer ja que tenen gran qualitat.
Molt be al.lots endavant, enhorabona a tots per aquest bon partit.

ALEVINS F-11. FERRE 2 - DOSA 2.





Avui els alevins de fútbol 11, no han pogut continuar amb sa bona ratxa que tenien en sa lliga, tot i que no hem perdut, hem tret un empat a 2 gols en es nostro camp contra el Dosa.
No ha estat un bon dia per noltros, ja que ses coses no ens surtien avui, tot i que hem pogut guanyar es partit amb un penal a favor nostro que no ha volgut entrar quant es resultat era d'empat, es d'aquests dies que ses coses no surten i tot i que ho hem intentat fins el final, no hem pogut, a pesar de tot hem tornat a puntuar i una setmana més continuarém invictes a sa lliga, i després de dur disputats 15 partits.
Es partit l'haviem arribat a tenir favorable, amb un 2 a 1, peró els Ciutadellencs han conseguit empatar, amb aquest resultat s'han crescut i no hem tingut sa sort de marcar amb la jugada decisiva.
Els gols han estat marcats per es Toni Pons.
Anims al.lots no ha pogut ser, ho hau intentat fins es final.

INFANTILS B. 1er any. FERRE 0 - MERCADAL 1.





Els infantils de primer any, han perdut avui mati contra el Mercadal per un ajustat 0 a 1, en un partit en que hi ha hagut pogues ocasions de gol, bastant de joc per es migcamp i que ses defenses s'han imposat a ses davanteres.
El Mercadal ha marcat el seu gol en es primer temps, hem intentat durant tot es partit marcar es gol de s'empat peró no hem pogut, es partit es lineas generals ha estat igualat, peró les poques ocasions que hem tingut no les hem convertides, un altra partit será.

LLIGA REGIONAL. SANT LLUÍS 3 - FERRE 1.

Avui en la lliga regional hem patit una nova derrota, tot i que ens hem avançat no hem pogut aguantar es marcador favorable i amb un equip molt jove de una mitja de poc mes de 20 anys.
Es partit com deiem ha començat favorable ja que en Lluís Lopez de penal ha posat el 0 a 1, peró el Sant Lluís un equip molt més fet que noltros ha donat la volta en es marcador fins a deixar lo en es 3 a 1 final.
Ara ja només queda 1 partit perque acabi sa lliga, i será també un partit complicat ja que ens visitará la Unió, que possiblement encara es jugui sa lliga, amb bons jugadors bastants d'ells amb experiencia a 3ªdivisió.

JUVENILS B. FERRE 0 - MENORCA 8.

Els juvenils de lliga Menorca, no han pogut fer res avui contra es liders, un equip que está demostrant una gran contundencia, amb bons jugadors que possiblement pujarán a sa lliga balear, hem pogut aguantar 20 minuts, peró els maonesos és un equip molt inspirat i amb gran confiança, i cada vegada que arriben a porta no perdonen.
Ara intentarém oblidar aquest partit, i la setmana que ve tornar a fer un bon partit, a veure si podém treure algo positiu.

dissabte, 8 de maig del 2010

INFANTILS A 2ÓN ANY. FERRE 2 - PENYA ESPORTIVA 0.





Els infantils d'en Tati tenien avui un partit complicat, ja que jugaven contra el Penya que venia com a primer classificat, en el que després de un gran partit dels nostros jugadors hem guanyat per un meritori 2 a 0.
Ja desde el primer minut hem sortit amb moltes ganes, jugant amb molta intensitat amb ganes de guanyar es partit, a pesar que davant teniem un gran equip avui l'hem superat durant tot es partit, i hem fet un gran esforç que el final ha tingut sa recompensa amb es marcador final.
Ha estat un partit, que a pesar que hem fet 2 gols n'hagessim pogut fer mes, ja que hem tingut ocasions bastant clares i en defensa hem estat molt be, concedint pogues ocasions al rival.
Un resultat que ens permet passar el Penya tot i tenir un partit menys, s'unic equip que ens pot passar davant ara es s'Alaior equip que tenim que visitar proximament i será es partit clau per es desenllaç de sa lliga, una competició que ningú els podrá llevar en es jugadors que han estat de manera fantastica i que desde la directiva volém felicitar, per aquesta gran intensitat amb la que juguén.
Els golejadors han estat els dos Sergis, en Sergi Mercadal i Sergi Sansaloni.