diumenge, 28 de febrer del 2010

LLIGA REGIONAL. FERRE 0 - SANT LLUÍS 2.




Els jugadors de s'equip regional han caigut de forma desafortunada davant el Sant Lluís per un resultat massa contundent 0 a 2 vist lo que ha passat damunt es camp, ja que s'equip no s'ha mostrat en cap moment inferior en es rival.
Sa primera part ha estat igualada i travada amb bastantes imprecisions, hi ha hagut poques ocasions de gol, peró noltros amb un xut de fora de s'area hem fet un poste els visitants també s'han apropat un parell de vegades, peró es marcador no s'ha mogut en els primers 45 minuts, després en el segón temps sa tonica des partit era mes o menys sa mateixa, peró ses ocasions han aparegut amb més abundancia, el Sant Lluís s'ha avançat en es marcador, i a partit d'aqui hem intentat anar a per s'empat, hem tingut 3 ocasions molt clares una d'elles un més que possible gol de cap de Román que es linier ha trobat que no havia entrat, i encara amb es 0 a 1 en Lluc ha tingut una altra ocasió clarissima que no ha convertit tot sol davant porteria, i coses des futbol quant un equip está apretant en una contra els visitants han fet es definitiu 0 a 2.
Llastima ja que els jugadors es mereixien una millor sort.

CADETS LLIGA. FERRE 2 - U.D.MAHÓN 3.

Els cadets no han pogut puntuar avui, davant de un dels equips capdavanters de sa classificació com es la unió, es resultat ha estat un ajustat 2 a 3.

JUVENILS B. SANT LLUÍS 1 - FERRE 0.

Els juvenils tot i mostrar sa cara en tot moment han perdut en es camp del Sant Lluís per 1 a 0, en un partit que fins a darrera hora hem estat dins el partit.
A pesar del resultat els joves jugadors nostres cada partit estan mostrant coses interessants i s'estan fent i curtint per poder pujar de categoria.

dissabte, 27 de febrer del 2010

INFANTILS B. 1er any. MERCADAL 2 - FERRE ATC 3.

Els infantils de primer any han guanyat en un partit emocionant i amb gols en es camp del Mercadal, per es resultat de 2 a 3, demostrant que quant juguen a fora de casa son un equip perillos ja que han obtingut bons resultats a fora de Ferreries.

TERCERA DIVISIÓ. MONTUIRI 1 - FERRE 0.

En es partit disputat a Montuiri hem patit una derrota, i una vegada més hem de xerrar de lo injust que está sent es futbol amb noltros es increible com perdem un partit que hem merescut empatar, sa pilota vol entrar ja que en sa fase final des partit hem tingut 3 ocasions bastant clares, que malauradament no han entrat.
El partit ha començat disputat amb igualtat en els primers minuts amb bastanta pressió en es mig del camp, a prop de sa mitja hora hem tornat a tenir una altra lesió aquesta vegada n'Adan que confiem que no tengui res greu, lo que ha fet que es tingues que retocar s'equip, quant faltaven poc menys de 10 minuts per es descans ha arribat es gol del Montuiri, resultat que ja no es mouria a pesar que a la segona part hem dominat es partit completament amb ocasions des nostres davanters.
A veure si tenim sa sort que les ocasions entrin la setmana que ve en es decisiu derbi que jugarém contra s'Alaior, i que necessitarem els 3 punts per estár més a prop de sa permanencia, ja que els equips de baix darrerament venen puntuant i necessitam tornar a agafar una bona avantatge.
Per la setmana que ve recuperarem en David Meliá, Hector i possiblement en David Pons.
Ara a pensar amb es decisiu partit contra s'Alaior.

JUVENILS LLIGA NACIONAL. FERRE 3 - CIDE 1.





Importantissima victoria per els juvenils de lliga balear avui capvespre a ca nostra davant el Cide al que hem guanyat per un clar 3 a 1, d'aquesta manera agafan un poc d'aire i fugim un poc del descens ha estat una victoria lluitada de principi a fi per els nostres jugadors que han posat una gran intensitat i han corregut tot es partit, tot i que a sa primera part sen's havia posat molt dificil ja que els visitant s'han avançat amb un gol increible desde es mig camp i que ha entrat per tot s'escaire, era un resultat injust ja que en els primers 10 minuts de partit hem tingut 2 ocasions molt clares den Calafi i en Jona que tot sols davant es porter han fallat, quant el Cide s'ha posat davant en es marcador ens ha costat tornar a entrar en es partit en aquesta primera part ja que si be no ens han tingut cap ocasió estaven molt ben posicionats darrera i feien una bona feina defensiva.
En el segón temps ha estat una altra historia ja que hem sortit a totes a presionar amunt i amb pilotes llargues els agafavem per velocitat i fruit d'aixo en es minut 52 ha arribat una bona jugada den Txiqui per la banda que ha centrar dins s'area i en Biel Marqués ha fet s'empat un resultat que ha donat confiança en els jugadors i just després en el minut 56 ha arribat un clar penal a favor nostre que ha fet en Josep, a partit d'aqui el partit ja ha estat clarament nostre i els mallorquins s'han tingut que estirar cap endavant, cosa que hem aprofitat per sortir en velocitat i cap es final en es minut 87 en Josep novament, ha fet es definitiu 3 a 1, en un partit molt complert de tots els jugadors que d'aquesta manera s'apropen a es nostre objectiu de sa permanencia amb aquests 34 punts.
MOLT BE

ALEVINS F-11. DOSA CF 1 - FERRE 5.

Una jornada més per els alevins F-11 den Fredo i una victoria més, avui ha estat a Ciutadella en es camp del Dosa i els hem guanyat per un contundent 1 a 5, en un partit sense historia degut a la clara superioritat nostra.
D'aquesta manera els jugadors de s'equip alevi, continuaran a sa part alta de sa classificació.
Desde aqui volem felicitar a tot s'equip per aquesta temporada impresionant que estan fent.

BENJAMINS F-8 A. 2ón any. FERRE 6 - MERCADAL 1.





Els benjamins de segón any han tornat a fer un gran partit i han golejat al Mercadal per 6 a 1, lo que demostra que han començat sa lliga amb moltes ganes ja que han guanyat els 2 partits que han disputat.
Tot i que el partit no havia començat molt be ja que els mercadalens s'han avançat en els primers 5 minuts, amb 2 minuts hem donat sa volta en es marcador i ens hem colocat amb un 2 a 1, els gols els han marcat n'Alex i en Marc. Peró abans del descans ha arribat es gol de sa tranquilitat quant en David Febrer ha fet es 3 a 1 amb una gran jugada en el que ha fet un golas.
Després en els 2 quarts finals ja hem jugat molt més a gust i hem dominat es partit clarement i encara hem ampliat es marcador amb 3 gols més que ha fet en David Febrer, els jugadors s'han divertit en la part final del partit ja que han fet jugades molt bones una de les quals ha acabat amb es 5 gol.
Enhorabona a tots els jugadors per aquest partit, seguiu aixi.

ALEVINS F-7. FERRE 6 - PENYA ESPORTIVA 2.

En es partit que hem jugat avui mati contra el Penya Esportiva, els alevins F-7 han tornat a fer un altra vendaval des futbol que ens tenen acostumats, i aixo que jugaven amb un bon equip que venia ben classificat, peró quant els al.lots den canari están be son una maquina de fer futbol i avui han tornat a golejar per 6 a 2, en un partit que desde es principi hem dominat amb claredat i hem estat molt superiors en es rival, amb aquesta victoria continuarem a dalt de sa classificació presionant al Menorca.
Els golejadors han estat: Alex 2, David 2, Pau i Joan Caballo.
Volem felicitar a tots els jugadors per aquesta victoria.

divendres, 26 de febrer del 2010

AVUI HAN OPERAT EN PAULO.

Avui mati a la clinica Menorca han operat en Paulo de sa seva lesió de menisc i lligaments, confiem en la seva rapida recuperació a veure si prest pot ajudar a s'equip.
Animo Paulo.

dijous, 25 de febrer del 2010

BENJAMINS A. 2ón any. DISSABTE A LES 11.30 H.

Els benjamins de segón any que entrena en Quel Carreras debutarán a casa en sa competició de lliga en la que rebrém al Mercadal, després de s'espectacular debut la setmana passada en que vam guanyar per un contundent 1 a 4 en es camp del Penya, sobretot intentarem posar hi ses mateixes ganes i si ens surt be a veure si podem conseguir una altra victoria.

ALEVINS F-7. DISSABTE A LES 10.00 H.

Els alevins que entrena en Canari tornarán a jugar a casa després de 2 sortides consecutiven en sa que hem tret 2 empats, aquesta setmana ens visita el Penya Ciutadella, un rival sempre complicat i que treballa molt be es futbol de base, a més tenen 1 punt menys que noltros.
Si ses coses ens surten be intentarem continuar amb els equips de davant.

ALEVINS F-11. DISSABTE A LES 10.00 H.

Els alevins f-11, tenen partit a fora camp aquest dissabte, els toca jugar a Ciutadella contra el Dosa un equip que ha fet 1 empat en els 5 partits que han disputat, tot lo contrari que noltros que anam en 2ªposició a 2 punts de s'Alaior.
Dissabte intentarem continuar amb es gran futbol que están fent els al.lots d'en Fredo i si es posible guanyar es partit.

BENJAMINS B. 1er any. PENYA ESPORTIVA 3 - FERRERIES ATC 3.


Els benjamins que entrena en Martí van avançar es seu partit dimarts passat a les 19.30 h, en el que van anar a jugar a Ciutadella en es camp de l'Orient i van treure un empat, en un partit entretingut amb bastants de gols 3 a 3, lo que confirma que han començat sa lliga amb moltes ganes i fent bons partits, marcant una mitja de 3 gols en els 2 partits que han disputat.
Molt be al.lots.

dimecres, 24 de febrer del 2010

DIA 7 DE MARÇ DIA DE JORNADA ECONOMICA.

El partit que disputarém diumenge de la setmana que ve dia 7 de març contra s'Alaior, aprofitant que es un derbi será dia de jornada economica.

TERCERA DIVISIÓ. DISSABTE A LES 16.00 H.

Aquest dissabte tenim un altra partit trascendental per aconseguir sa permanencia, ja que després de obtenir un punt en es partit que vam jugar a casa davant l'Alcudia, ara anirém a jugar a Mallorca en es camp del Montuiri un equip que ve de guanyar en es camp de s'Alaior, i que esta classificat en 10 posició amb 37 punts.
El partit será complicat ja que si be no es tracta de un dels equips capdavanters, tenen un joc bastant ordenat i defensivament bastant correctes, i quant es solen avançar es molt complicat fer lis un gol, peró confiam en es nostro equip que també darrerament ve fent grans partits en defensa, ja que ens han fet 1 gols en els darrers 5 partits.
Una victoria seria un balsam providencial per s'equip ja que ens colocariem en sa barrera dels 30 punts, i moralment ens donaria molta força i tranquilitat per disputar els darrers 10 partits de lliga i afrontar en derbi contra s'Alaior amb molta més tranquilitat.
ANIMS FERRE!!!!

INFANTILS B 1er any. DISSABTE A LES 11.00 H.

Els infantils d'en Vicent anirán a jugar en es camp del Mercadal aquest dissabte, davant de un equip que també te 7 punts com noltros, per tant será un partit igualat en que els nostros jugadors intentaran donar lo millor i brindar un bon espectacle.

CADETS LLIGA. DIUMENGE A LES 11.00 H.

Els cadets que entrena en Manolo disputarán una nova jornada de lliga, en la que rebrém a casa a la UD Mahón, un rival sempre complicat, i a més es troba en una posició molt semblant a la nostra, ja que van tercers, peró amb un punt més que noltros, será una bona ocasió per poder brindar en els aficionats de un bon partit de futbol.

JUVENILS B. DISSABTE A LES 16.30 H.

Els juvenils de lliga menoca, anirán a jugar en es camp del Sant Lluís, que es el coer de sa competició amb 2 punts, per tant podrém tenir un bon partit per tornar a treure un resultat positiu després de s'ajustada derrota de dissabte passat, els nostres joves jugadors intentarán sense sa pressió que ens dona no tenir cap objectiu en concret fer un bon partit.

LLIGA REGIONAL. DIUMENGE A LES 16.30 H.

Aquest cap de setmana es disputará sa 8 jornada de lliga, en la que rebrem a casa al Sant Lluís, será sa segona setmana seguida que jugám a casa, i davant en principi no tindrem un rival tant dur com el Nortenyo, per aixó sempre hi haura mes opcions de poder treure un resultat positiu, el Sant Lluís es 5é en sa classificació amb 9 punts, i está completant una digna temporada.

PRECEDENTS MONTUIRI - FERRE.

Es partit que disputam dissabte a Montuiri será el quart que disputem alla, en les anteriors temporades que vam jugar a tercera només hi vam anar 3 vegades, sense cap victoria per ara confiem que sigui la primera que prou be ens aniria per assolir sa permanencia.

Els precedents son:

TEMPORADA 1.985-86: MONTUIRI 1 - FERRERIES 0.
TEMPORADA 1.986-87: MONTUIRI 1 - FERRERIES 1. (Genestar).
TEMPORADA 1.993-94: MONTUIRI 4 - FERRERIES 0.

EL JUVENIL L.N - EL SABADO EN CASA CONTRA EL CIDE

EL PARTIDO DE NUESTRO JUVENIL DE LIGA NACIONAL, CONTRA EL CIDE , SE JUGARA EL SABADO A LAS 16.15 , A PETICION DEL CIDE,

SALVO LESIONES DE ULTIMA HORA, LA PLANTILLA ESTARA AL COMPLETO, PARA ENFRENTARSE AL EQUIPO COLEGIAL DE PALMA .

GANAR , SUPONDRIA UN PASO DE GIGANTE PARA LA PERMANENCIA , PERO EL CIDE NO NOS LO PONDRA FACIL

ABEL- JANDRO Y RAUL

LOS TRES SE ESTAN RECUPERANDO A MARCHAS FORZADAS DE SUS RESPECTIVAS LESIONES E INTERVENCIONES QUIRURGICAS.

JANDRO PODRIA JUGAR YA EL PROXIMO DOMINGO EN MONTUIRI, SI BIEN CON UN PROTECTOR FACIL, DEBIDO A LA ROTURA QUE SE PRODUJO EN LA NARIZ.

ABEL, SIGUE ENTRENANDO A BUEN RITMO, Y RAUL, PODRIA INCORPORARSE AL EQUIPO DENTRO DE BREVES FECHAS .

LA PLANTILLA DE III DIVISON EN EL DESFILE

EL PROXIMO 27 DE MARZO, DESFILE DE MODELOS EN EL POLIESPORTIU.

ORGANIZADO POR ASCOME Y EL C.E. FERRERIES , EN DICHO DESFILE PARTICIPARAN VARIOS DE NUESTROS JUGADORES DE III DIVISION. EL DESFILE SERA PRESENTADO POR UNA PROFESIONAL DE IB.3, Y LA RECAUDACION ,CUBIERTOS LOS GASTOS, SERA A BENEFICIO DEL CLUB.

DIA 27 MARZO- DESFILE DE MODELOS --

dilluns, 22 de febrer del 2010

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

TERCERA DIVISIÓ:
POSICIÓ: 15è. PJ: 26. PG: 6. PE: 9. PP: 11. GF: 29. GC: 35. PUNTS: 27.

Golejadors: 6 GOLS: Héctor Carreras i David Meliá. 4 GOLS: Juli Gutierrez. 3 GOLS: Robert Pulido i Guel Bosch. 2 GOLS: David Seguí. 1 GOL: Raúl, Castro, Alzina i Adán. 1 gol en propia porta.


JUVENILS LLIGA BALEAR:
POSICIÓ: 9è. PJ: 23. PG: 10. PE: 1. PP: 12. GF: 36. GC: 38. PUNTS: 31.

Golejadors: 8 GOLS: Jonathan Martínez. 7 GOLS: Lluís Pons "CALAFI". 6 GOLS: Juanjo. 4 GOLS: Txiqui i Miguel Caballo. 2 GOLS: Sergi, Biel Marqués, Rubén Mascaro. 1 GOL: Tomeu Allés.

REGIONAL PREFERENT LLIGA:
POSICIÓ: 10é. PJ: 7. PG: 1. PE: 0. PP: 6. GF: 6. GC: 21. PUNTS: 3.

Golejadors: 4 GOLS: Marc Viroll. 1 GOL: Marcelo i Franco.

JUVENILS MENORCA: LLIGA.
POSICIÓ: 7é. PJ: 9. PG: 3 . PE: 1. PP: 5. GF: 12. GC: 27. PUNTS: 10.

CADETS LLIGA:
POSICIÓ: 5é. PJ: 13. PG: 7. PE: 2. PP: 4. GF: 33. GC: 16. PUNTS: 23.

INFANTILS 2ón any. LLIGA:
POSICIÓ: 1er. PJ: 1. PG: 1. PE: 0. PP: 0. GF: 4. GC: 2. PUNTS: 3.

INFANTILS 1er any. LLIGA:
POSICIÓ: 7é. PJ: 5. PG: 2. PE: 1. PP: 2. GF: 11. GC: 7. PUNTS: 7.

ALEVINS F-11 LLIGA:
POSICIÓ: 2ón. PJ: 5. PG: 4 PE: 1. PP: 0. GF: 14 GC: 4. PUNTS: 33.

ALEVINS F-7 LLIGA:
POSICIÓ: 2ón. PJ: 5. PG: 3. PE: 2. PP: 0. GF: 39. GC: 11. PUNTS: 31.

BENJAMINS F-8. Segón any. LLIGA:
POSICIÓ: 3er. PJ: 1. PG: 1. PE: 0. PP: 0. GF: 4. GC: 1. PUNTS: 7.

BENJAMINS F-8. Primer any. LLIGA:
POSICIÓ: 4rt. PJ: 1. PG: 1. PE: 0. PP: 0. GF: 3. GC: 2. PUNTS: 7.

diumenge, 21 de febrer del 2010

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 0 - ALCUDIA 0.




Avui els nostres jugadors han tornat a fer una altra exhibició de ganes i lluita davant un equipas com es l'Alcudia que ha tingut la sort de endurse un punt, ja que hem tingut 5 o 6 ocasions bastant clares per 2 d'ells, a més hem tingut la mala sort de lluitar contra altres factors avui capvespre com han estat una serie de decisions arbitrals que ens han perjudicat com ha estat una ma clarissima dins l'area de un jugador de l'Alcudia en els primers 10 minuts i la expulsió de n'Hector quant quedava prop de un quart de manera increible.
El partit havia començat molt be per noltros ja que en els primers 25 minuts hem tingut 3 clares ocasions per avançar mos, peró no hem tingut fortuna, un cop de cap de n'Hector, també un xut fora de s'area d'en David Pons i algunes arribades amb perill de n'Alzina, en Robert. Durant aquesta primera part no hem donat treva en es rival que no podia sortir i fer cap contraatac,ja que els presionavem molt fort.
En el segón temps hem començat amb sa mateixa tonica, intentant sorprende es rivals amb jugades rapides, peró quant erem davant porta sa pilota no volia entrar, ja que en aquest segón temps hem tingut un parell d'ocasions ben clares.
Ja en sa recta final des partit ens hem quedat amb 10, amb sa expulsió de n'Hector, i fins es final ens hem defensat amb molt d'ordre per aconseguir aquest punt que ens apropa un poc més a sa salvació.
La setmana que ve jugarem en es camp del Montuiri.

CADETS LLIGA. SAMI 2 - FERRE 2.

Els cadets, han empatat a 2 gols en es camp del coer de sa classificació, tot i que els ciutadellencs encara no havien puntuat en lo que va de lliga, coses que te el futbol quant menys s'espera poden passar sorpreses d'aquestes, ja que noltros ens troban en una bona posició i esteim fent un bon campionat, anims la setmana que ve a casa ens tornarem a trobar amb sa victoria.

BENJAMINS F-8 A. 2ón any. EFB PENYA CIUTADELLA 1 - FERRE 4.

Els benjamins de segon any han debutat avui a Ciutadella en sa competició de lliga, i ho han fet de manera brillant, conseguint una amplia victoria per 1 a 4, en un partit dominat totalment per els joves jugadors del Ferre.
Molt be al.lots seguiu aixi.

JUVENILS LLIGA NACIONAL. SERVERENSE 2 - FERRE 2.

Els juvenils de lliga nacional avui han trencat sa mala ratxa, hi han puntuat amb un dels rivals per lluitar per es descens, a Son Servera hem empatat a 2 gols en un partit que a falta de 20 minuts guanyavem, pero que finalment ens han empatat, un punt que a fora camp i davant un rival que si jugava molt pot ser prou important per es final de lliga i aixi deixam els mallorquins a 6 punts i s'average a favor.
Els nostres golejadors han estat, Miguel Caballo i Txiqui.
Confiem aixi que aquest partit serveixi per tornar a agafar una bona serie de partits i la setmana que ve a casa ens retrobem amb sa victoria.
ANIMS FERRE!!!

ALEVINS F-11. FERRE 3 - AT.VILLACARLOS 0.





Els alevins d'en Fredo continuen amb sa bona linea, i en un altra gran partit han guanyat de manera amplia al Villacarlos per 3 a 0, ja desde el principi s'ha vist que seriem els clars dominadors, arribant a porteria de manera constant tinguent gran quantitat d'ocasions peró hem arribat al descans amb un curt 1 a 0 gol d'en Capó, en el segón temps hem continuat amb ganes de fer es gol de sa tranquilitat i ha arribat en es 3 quart quant en Xavi ha fet un gran xut que ha entrat dins porta, encara hem tingut temps per fer es 3 gol que l'ha fet en Toni.
Amb aquest resultat continuarem a dalt de sa classificació, i mostrant una molt bona imatge en cada partit.
Enhorabona a tots els jugadors per aquest partit, seguiu aixi.

JUVENILS B. FERRE 1 - SPORTING MAHONÉS 2.

Els juvenils b, han perdut avui capvespre en es nostro camp davant l'Sporting Mahonés en un partit disputat, en que els visitants s'han enduit sa victoria.
Un resultat que a pesar de ser negatiu mostra que el segón equip juvenil, está plantant cara a qualsevol rival de la lliga menorquina, tenint en compte que la majoria dels nostres son de 1 any, i els altres equips tenen molts de darrer any, per tant es meritori.

LLIGA REGIONAL. FERRE 0 - NORTENYO 4.




Els jugadors de s'equip de regional s'han vist superats avui capvespre per el gran favorit del campionat de lliga el Nortenyo que ens ha superat per 0 a 4, en un partit que ben prest ja se li ha posat de cara amb 1 gol als 5 minuts, cosa que ens ha fet molt de mal, peró a pesar de tot a la primera part hem intentat donar sa cara en tot moment peró un gol de falta devers el minut 35 ja ha estat definitiu, ja que en la segona part els visitants han controlat es partit amb es marcador a favor.
Val a dir que no era un partit de la nostra lliga ja que davant teniem un equip molt fort fet a cop de talonari.

dissabte, 20 de febrer del 2010

BENJAMINS F-8. B 1er any. FERRE ATC 3 - SAMI AT 2.





Els al.lots del Ferre benjami han debutat amb victoria a sa lliga, han guanyat en un disputat partit al Sami per 3 a 2, un partit que sempre hem anat dominant, ja que presnt ens hem avançat amb es gol d'en Kevin Pina i fins i tot hem arribat anar 3 a 1, peró un gol del Sami ens ha fet jugar concentrats fins as final des partit, peró as final ho hem pogut celebrar, els gols els han marcat, Joan Sans, Kevin Pina i en David.
Desde aqui volem felicitar a tots els jugadors, per aquesta victoria, i perque heu de seguir aixi posant aquestes ganes en cada partit i sobretot disfrutant jugant a futbol.

INFANTILS B. 1er any. FERRE ATC 0 - SPORTING MAHONÉS 3.




Els infantils d'en Vicent han perdut avui davant l'Sporting, un rival que ha estat molt incomode, i també molt efectiu a davant porta marcant en les poques oportunitats que han tingut.

INFANTILS A. 2ón any. DOSA 2 - FERRE 4.

Gran debút dels jugadors d'en Tati a sa competició de lliga han guanyat de manera contundent en es camp del Dosa per 2 a 4, un resultat que podria haver estat molt mes ampli si haguessim tranformat totes ses ocasions, el partit no ha tingut molta historia ja que hem estat molt superiors i hem arribat anar guanyant per 0 a 4, peró després els ciutadellencs han maquillat es resultat amb 1 penal i un altra gol.
Els golejadors han estat, David Pons 3 gols i Sergi Sansaloni.
ENHORABONA A TOT S'EQUIP.

ALEVINS F-7. DOSA 4 - FERRE 4.

Els alevins d'en Canari han fet un altra partit espectacular en quant a gols, ja que han empatat a 4 en es camp del Dosa, amb aquest empat continuarán a sa part alta de sa classificació sense perdre cap partit, a més estan fent com es habituals amb ells una gran quantitat de gols.

N'ABEL GOMILA JA ENTRENA AMB S'EQUIP DE 3ª DIVISIÓ.

Bona noticia, després de la seva operació fa devers 1 mes i mig dijous va començar els entrenaments n'Abel Gomila, que tindrá que començar de manera lenta ja que dur molt de temps sense jugar, confiem prest pugui jugar ja que seria interesant poder comptar amb sa seva experiencia i qualitat, ja que es el jugador amb mes anys d'experiencia a 3ªdivisió, ja que va jugar 6 anys amb s'Alaior.

dijous, 18 de febrer del 2010

ALEVINS F-7. DISSABTE A LES 10.00 H.

Els jugadors de s'equip alevi, jugarán a Ciutadella es dissabte contra el Dosa, ho farán com a liders de sa classificació i de ben segur que no tindrán ganes de abandonar aquesta privilegiada situació, sigui quin siqui el resultat lo important es divertir se, jugant a futbol.

ALEVINS F-11. DIUMENGE A LES 11.00 H.

Els alevins que entrena en Fredo rebrán diumenge al Villacarlos, un equip que va 8, i que tindrém ganes de superar per continuar a dalt de sa classificació amb opcions de fer una gran temporada, hem de recordar que anam segóns a 2 punts de s'Alaior.

INFANTILS B. 1er any. DISSABTE A LES 10.00 H.

Els infantils d'en Vicent juguen de bon mati en es nostro camp contra l'Sporting Mahonés, un equip que ha començat sa lliga amb bon peu ja que es 3, amb 2 punts més que noltros, els nostres jugadors voldrán satisfer a sa afició i jugarán amb ganes de guanyar es partit i divertir se.

dimecres, 17 de febrer del 2010

INFANTILS A . 2ón any. DISSABTE A LES 11.30 H.

Comença sa competició de lliga per els infantils d'en Tati, després del bon paper a sa copa ara toca sa lliga.
El dissabte debutarem a Ciutadella en es camp del Dosa. Sa competició de lliga la formen 7 equips, amb anada i tornada per lo que es jugarán un total de 12 partits, i acabara el 29 de maig.
Anim i sort a sa lliga.

CADETS LLIGA. DIUMENGE A LES 11.30 H.

Els cadets d'en Manolo tornen a sa competició 3 setmanes després ja que enmig hi ha hagut sa setmana de carnaval i jornada de descans.
Anirán a jugar a Ciutadella en es camp del Sami, un equip que va coer sense cap punt, sembla aixi que será un partit fácil, peró en futbol mai es pot menysprear als rivals, ara ben segur que si juguen com ho venen fent la victoria no sen's escapara.

JUVENILS B. DISSABTE A LES 18.00 H.

Els juvenils de lliga menorca, jugarán a Ferreries davant de l'Sporting Mahonés, un equip que esta fent una bona competició de lliga i que va en 4 posició.
Després dels 2 darrers partits en que hem jugat contra els 2 millors equips que están sent bastant superiors als altres, en aquest partit tindrem la opció de poder tornar a guanyar, ja que esteim fent un paper molt digne amb els joves jugadors nostres, que s'estan preparant per donar es salt a s'equip de lliga nacional.

LLIGA REGIONAL. DISSABTE A LES 16.00 H.

Els jugadors de s'equip de regional tindrán dissabte un rival molt complicat, ja que es tracta del Nortenyo, un equip que va guanyar sa copa i que tenen un autentic equipas per sa regional, amb jugadors que tenen experiencia a 3ª divisió, venen com a 2ón classificats, per lo qual estarán obligats a guanyar per seguir a dalt.
Noltros afrontarem el partit sense cap pressió, ja que no ens jugam res i tindrém la motivació extra de jugar contra un dels millors equips de sa lliga, i si lluitam i tenim un bon dia poder plantar lis cara.

JUVENILS LLIGA NACIONAL. DIUMENGE A LES 12.30.

Els juvenils que entrena en Juan Romero, anirán a Mallorca per jugar en es camp del Serverense un equip, que tanca sa zona de descens amb 24 punts, es a dir 6 menys que noltros, per tant ens trobarem a un rival bastant motivat a casa seva, i a la vegada obligat a guanyar, per lo qual a veure si aprofitam per aconseguir un resultat positiu que ens doni mes distancia amb els equips de baix, confiam recuperar algun jugador que no va poder jugar diumenge passat, com será es cas d'en Calafi que va cumplir es partit de sanció.
Esteim convençuts que prest o tard els jugadors es tornarán a trobar amb sa victoria, ja que en cada partit no deixen de lluitar els 90 minuts.
SORT FERRE!!!

PRECEDENTS FERRERIES - ALCUDIA.

Repassant les anteriors 13 temporades a tercera, hem trobat fins a 3 precedents de partits que ens ha visitat l'Alcudia, amb un balanç de 2 victories i 1 empat.

AQUESTS SON ELS PRECEDENTS.

TEMPORADA 1.987-88: FERRERIES 3 - ALCUDIA 0. (Abascal, Wamba i Miquel Viroll).
TEMPORADA 1.988-89: FERRERIES 0 - ALCUDIA 0.
TEMPORADA 1.990-91: FERRERIES 4 - ALCUDIA 1. (Miquel Viroll 2 i Toni Gonyalons 2).

TERCERA DIVISIÓ. DIUMENGE A LES 16.30 H.

El diumenge a casa jugam un altra partit dificil, ja que ens visitará a casa l'Alcudia un equip que ve 4rt classificat, amb gent molt perillosa en s'atac, noltros venim de perdre fent un bon partit en es camp del Constancia, ara a casa intentarem sumar tots els punts possibles per aconseguir s'objectiu, tenim confiança cega amb s'equip ja que venen donant els darrers mesos una imatge de un equip serio que sap el que fa, cosa que ens ha valgut per fer una bona ratxa en els darrers 12 partits.
Una altra bona noticia será que per es diumenge recuperarem en Jose Enrich absent en es darrer partit per complir sanció i podria ser que en Jandro jugués amb una protecció en es nas, d'aquesta manera demanam a tota s'afició que vengui a animar en aquest important partit, ja que si guanyam será un pas bastant decisiu.
ENDAVANT FERRE!!!.

dilluns, 15 de febrer del 2010

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

COMPETICIÓ.
TERCERA DIVISIÓ:
POSICIÓ: 15è. PJ: 25. PG: 6. PE: 8. PP: 11. GF: 29. GC: 35. PUNTS: 26.

Golejadors: 6 GOLS: Héctor Carreras i David Meliá. 4 GOLS: Juli Gutierrez. 3 GOLS: Robert Pulido i Guel Bosch. 2 GOLS: David Seguí. 1 GOL: Raúl, Castro, Alzina i Adán. 1 gol en propia porta.


JUVENILS LLIGA BALEAR:
POSICIÓ: 9è. PJ: 22. PG: 10. PE: 0. PP: 12. GF: 34. GC: 36. PUNTS: 30.

Golejadors: 8 GOLS: Jonathan Martínez. 7 GOLS: Lluís Pons "CALAFI". 6 GOLS: Juanjo. 3 GOLS: Txiqui i Miguel Caballo. 2 GOLS: Sergi, Biel Marqués, Rubén Mascaro. 1 GOL: Tomeu Allés.

diumenge, 14 de febrer del 2010

JUVENILS LLIGA NACIONAL. FERRE 0 - PENYA ARRABAL 2.

Els juvenils de lliga nacional han tornat a patir una altra derrota, hem perdut a casa nostra davant el Penya Arrabal 3 classificat.
Era un partit dificil ja que els Mallorquins estan lluitant per pujar a divisió d'honor, i noltros amb ses continues baixes que esteim tinguent ens fan dur aquesta ratxa negativa de 4 partits, encara el descens está a 6 punts, peró lo que pot ser més perillos es si baixa cap equip de divisió d'honor.
Ara vindrán equips de la nostra lliga, ja que darrerament ens hem trobat equips forts de dalt com Mallorca, Penya Arrabal i Juventud Sallista etc, esteim convençuts que en aquests partits ens tornarem a trobar amb sa victoria i ens salvarem.

TERCERA DIVISIÓ. CONSTANCIA 1 - FERRE 0.

Hem estat ben a prop de treure un resultat positiu de la visita en es camp dels Constancia, com hem pogut veure a traves de ib3, el gols ens l'han fet quant només hi quedaven 10 minuts per acabar es partit i aguantavem de manera heroica davant de un autentic equipas com son els Inquers, fins i tot hi ha hagut moments per anar somiant amb una victoria quant en la segona part hem tingut una fase de control des partit com sa ocasió que ha tingut en Robert en es minut 54 o sa que ha tingut en Juli poc després.
Aixi i tot a pesar de sa derrota, veure sa serietat de s'equip que te ens fa ser optimistes per aconseguir sa permanencia i a més tenim un petit coixi de 7 punts per damunt es descens.
La setmana que ve ens visita un altra bon equip de la part alta com es l'Alcudia, un equip ofensiu que te gent molt rapida davant, peró ben segur que jugant a casa i amb s'afició estalonant s'equip treurem un resultat positiu.

dimecres, 10 de febrer del 2010

PRECEDENTS CONSTANCIA - FERRE.

El rival de diumenge en tractar se de un dels rivals historics de 3 divisió, hem trobat un bon grapat d'enfrontaments historics, en total 10 enfrontaments del que només hem guanyat 1 vegada i 3 empats, es el saldo positiu que hem tret de Inca, confiem que pugui ser la 5 vegada que puntuem.

AQUESTS SON ELS PRECEDENTS:

TEMPORADA 1.983-84: CONSTANCIA 4 - FERRERIES 1. (Miquel Viroll).
TEMPORADA 1.984-85: CONSTANCIA 4 - FERRERIES 2. (Tiá Carreras i Lluís Viroll).
TEMPORADA 1.985-86: CONSTANCIA 1 - FERRERIES 1. (Genestar).
TEMPORADA 1.986-87: CONSTANCIA 2 - FERRERIES 1. (Caimaris).
TEMPORADA 1.988-89: CONSTANCIA 1 - FERRERIES 0.
TEMPORADA 1.989-90: CONSTANCIA 0 - FERRERIES 0.
TEMPORADA 1.992-93: CONSTANCIA 1 - FERRERIES 1. (Toni Gonyalons).
TEMPORADA 1.993-94: CONSTANCIA 1 - FERRERIES 3. (Juan Antonio 2 i Tonio Barber).
TEMPORADA 1.997-98: CONSTANCIA 3 - FERRERIES 0.
TEMPORADA 1.998-99: CONSTANCIA 4 - FERRERIES 0.

TERCERA DIVISIÓ. DIUMENGE A LES 12.00 H.

El diumenge tenim un dificil desplaçament a Inca per jugar contra el Constancia, un equip que va 3 a només 3 punts dels liders, a més estan en el moment mes dolç de la temporada ja que darrerament venen guanyant els partits amb solvencia, com el darrer a Alaior per 0 a 5.
Noltros afrontarem es partit amb totes ses ganes del mon de donar sa sorpresa en es camp de un dels historics, será dificil peró en la petita tranquilitat que ens donen els 9 punts damunt el descens.
Per diumenge recuperám 3 jugadors que en es darrer partit no hi van ser com son, David Meliá, Hector i Juli, serán reforços importants peró també perdrém en Jandro per sa lesió nasal i en Jose Enrich per targetes a més dels lesionats Paulo, Raúl i Abel.
Ah i recordar que es partit el podrém seguir a traves de ib3 a les 12.00 h.

JUVENILS LLIGA NACIONAL. DIUMENGE A LES 12.00 H.

Els juvenils de lliga nacional jugarán a Ferreries diumenge mati, en sa que será sa jornada 22 de lliga, i ho farém contra el Penya Arrabal, un equip que va 4 classificat, per lo qual ens trobarem amb un altra rival fort.
Per tant els nostres jugadors tindrán una altra motivació extra en intentar guanyar un equip de dalt, a més els 3 punts en joc són molt importants ja que una victoria ens tornaria a donar un respir, confiem que podem recuperar algún jugador dels que van faltar la setmana passada, ja que en les lesions esteim tinguent molt mala sort, el que no hi será diumenge es en Calafi que va ser expulsat.
Entre tots conseguirem la salvació.

dimarts, 9 de febrer del 2010

SORTEIG DE UN COTXE I UN ORDINADOR PORTATIL.

La federació balear organitza un sorteig juntament amb els clubs de tercera, l'Sporting Mahonés i 14 clubs de regional de Mallorca, un sorteig per es proper 30 juny de un cotxe un citroen C4 1.4 i un ordinador portatil valorat amb 1.000 euros, el club ja te ses papeletas per els qui en vulguin comprar es preu es de 3 euros cada papeleta, i anira amb els 5 nombres del sorteig de la ONCE del 30 de juny

dilluns, 8 de febrer del 2010

EN JANDRO ES VA ROMPRE ES NAS.

En el transcurs del partit d'ahir, vam tornar a tenir una altra jugada desafortunada, ja que en Jandro mentre disputava una pilota li van ferir es nas i li van rompre, ara tindrá que esperar unes setmanes possiblement per que torni a jugar.
Li desitjam una rapida recuperació.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

TERCERA DIVISIÓ:
POSICIÓ: 14è. PJ: 24. PG: 6. PE: 8. PP: 10. GF: 29. GC: 34. PUNTS: 26.

Golejadors: 6 GOLS: Héctor Carreras i David Meliá. 4 GOLS: Juli Gutierrez. 3 GOLS: Robert Pulido i Guel Bosch. 2 GOLS: David Seguí. 1 GOL: Raúl, Castro, Alzina i Adán. 1 gol en propia porta.


JUVENILS LLIGA BALEAR:
POSICIÓ: 9è. PJ: 21. PG: 10. PE: 0. PP: 11. GF: 34. GC: 34. PUNTS: 30.

Golejadors: 8 GOLS: Jonathan Martínez. 7 GOLS: Lluís Pons "CALAFI". 6 GOLS: Juanjo. 3 GOLS: Txiqui i Miguel Caballo. 2 GOLS: Sergi, Biel Marqués, Rubén Mascaro. 1 GOL: Tomeu Allés.

REGIONAL PREFERENT LLIGA:
POSICIÓ: 9é. PJ: 6. PG: 1. PE: 0. PP: 5. GF: 6. GC: 17. PUNTS: 3.

Golejadors: 4 GOLS: Marc Viroll. 1 GOL: Marcelo i Franco.

JUVENILS MENORCA: LLIGA.
POSICIÓ: 7é. PJ: 8. PG: 3 . PE: 1. PP: 4. GF: 11. GC: 25. PUNTS: 10.

CADETS LLIGA:
POSICIÓ: 5é. PJ: 12. PG: 7. PE: 1. PP: 4. GF: 31. GC: 14. PUNTS: 22.

INFANTILS 2ón any. COPA:
POSICIÓ: 4rt. PJ: 12. PG: 5. PE: 3. PP: 4. GF: 24. GC: 19. PUNTS: 18.

INFANTILS 1er any. LLIGA:
POSICIÓ: 5é. PJ: 4. PG: 2. PE: 1. PP: 1. GF: 11. GC: 4. PUNTS: 7.

ALEVINS F-11 LLIGA:
POSICIÓ: 2ón. PJ: 4 PG: 3 PE: 1. PP: 0. GF: 11 GC: 4. PUNTS: 10.

ALEVINS F-7 LLIGA:
POSICIÓ: 1er. PJ: 4 PG: 3. PE: 1. PP: 0 . GF: 35. GC: 7 . PUNTS: 26.

JUVENIL LIGA NACIONAL

ESTOS SON LOS PARTIDOS QUE NOS QUEDAN POR JUGAR

EN CASA

PEÑA ARRABAL
CIDE A
LA UNION
CIUTAT DE PALMA
FUERA

SERVERENSE
PLA DE NE TESA
PEÑA CIUTADELLA
IBIZA
ESPAÑA

EN TOTAL 27 PUNTOS EN JUEGO, Y DEBEMOS CONSEGUIR 9 - 10 PARA SALVAR LA CATEGORIA, QUE ES DE LO QUE SE TRATA .

EL JUVENIL DE LIGA NACIONAL, SE MANTIENE

A PESAR DE PERDER LOS ULTIMOS PARTIDOS ANTE FUERTES RIVALES, Y EL FERRE CON INCONTABLES BAJAS, EL EQUIPO SE MANTINE EN UNA ZONA COMODA DE LA CLASIFICIACION

DE LA FORMA QUE SE ESTA DESARROLANDO LA COMPETICION, CON 9 PUNTOS MAS , SALVAMOS LA CATEGORIA, QUE ES EN DEFINITIVA EL OBJETIVO PRINCIPAL DE NUESTRO JUVENIL

ESTSOS SON LOS PARTIDOS QUE NOS QUEDAN POR JUGAR

EN CASA FUERA

PEÑA ARRABAL SERVERENSE
CIDE A PLA DE NE TESA

UN PUNTO DE ORO

EL PUNTO CONSEGUIDO FRENTE AL FERRIOLENSE, EN PARTIDO JUGADO EN NUESTRO CAMPO, DEBERIA TENER SABOR A VICTORIA.
AFRONTAMOS EL PARTIDO -ANTE UN BUEN RIVAL- CON LAS SENSIBLES BAJAS DE DAVID MELIA-PAULO-HECTOR Y JULI, 4 JUGADORES HABITUALMENTE TITULARES INDISCUTIBLES

TENIENDO EN CUENTA QUE LOS 3 EQUIPOS DE LA ZONA BAJA, ATC. CIUTADELLA, ESPORLES E INDEPENDIENTE PERDIERON SUS PARTIDOS, EL PUNTO CONSEGUIDO NOS ALEJA UN POCO MAS DE LA ZONA DE DESCENSO, DE LA QUE ESTAMOS AHORA A 9 PUNTOS , HACE DOS MESES ESTABAMOS METIDOS EN PUESTOS DE DESCENSO.

UN PUNTO MAS , UN PARTIDO MENOS , Y LA SALVACION MAS CERCA

diumenge, 7 de febrer del 2010

INFANTILS B. 2ón any. RTV BOSCOS 0 - FERRE ATC 5.

Els infantils d'en Vicent han conseguit una victoria contundent a Ciutadella contra el Boscos per 0 a 5, lo que fa pensar de sa gran superioritat que han demostrat es joves jugadors del Ferre que tenen ganes de fer bon futbol i marcar com més gols millor en cada partit.
Enhorabona a tots per aquest partidas.

LLIGA REGIONAL. MIGJORN 1 - FERRE 0.

Els jugadors de s'equip de regional han perdut per un ajustat 1 a 0 en es camp del Migjorn, per lo que han mostrat sa cara en tot moment a pesar de sa derrota, no han desentonat tenint en compte que es tractava del finalista de copa, un resultat que ajudara per anar agafant moral i fer un paper digne as final de lliga.

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 0 - FERRIOLENSE 0.




Partit sense gols el que hem viscut avui capvespre a Ferreries, en un partit bastant trabat i igualat, no hi ha hagut massa ocasions clares.
Abans del partit s'ha guardat un minut de silencia per sa mort d'en Martí Barber, ex jugador del nostre club.
Noltros afrontavem es partit amb algunes baixes importants, entre les que si ha afegit sa baixa d'en Juli a darrera hora per grip, a pesar de tot els jugadors han lluitat de manera incansable tot es partit, per intentar anotar nos sa victoria peró a davant ens hem trobat un equip molt incomode ben colocat a darrera i que feia una bona pressió en mig des camp, ara ells tampoc no han tingut gaires ocasions.
As final es podria dir que es resultat no ha estat del tot dolent ja que aumentam sa distancia damunt es descens a 9 punts, una bona ventatge, ara no ens podrem confiar i continuar lluitant fins que poguem tenir uns 34 o 35 punts, ara la setmana que ve tenim una dura sortida diumenge a les 12.00 h i televisat per ib3, anirem en es camp del Constancia 3er classificat, ara també será un partit on tindrém molt a guanyar i res a perdre i a lo millor podem sorprendel's.

JUVENILS LLIGA NACIONAL. MALLORCA B 3 - FERRE 1.

En es partit que hem jugat avui en es camp del Mallorca, no hem pogut treure un resultat positiu ja que ens hem trobat amb un rival en ratxa que ens ha posat ses coses dificils en la primera part en el que han fet 2 gols, i tot just començar es segón temps han fet es tercer que ha deixat es partit gairebé impossible, tot i que hem retallat distancies amb un gol den Jonathan.
Avui també hem patit s'expulsió d'en Calafi.
Ara a pensar en es partit de la setmana que ve, un partit que será molt important per agafar tranquilitat i apropar nos a sa salvació.

JUVENILS B. MENORCA 8 - FERRE 0.

Els juvenils de lliga Menorca van rebre ahir una dura derrota en mans, del Menorca un equip que está mostrant una superioritat inquestionable en tots els partits que disputa, i que va cami de pujar de manera rapida i directa a lliga nacional.
Anims al.lots.

dissabte, 6 de febrer del 2010

ALEVINS F-11. FERRE 3 - SPORTING MAHONÉS 1.




Important victoria dels alevins d'en Fredo avui per 3 a 1 davant l'Sporting Mahonés, un equip que ha estat bastant incomode tot es partit i que en el primer quart s'ha avançat, noltros hem anat dominant més peró ens ha costat fer es primer gols que ha arribat amb un penal que ha fet en Toni Sintes.
En la segóna part hem anat a per sa victoria i finalment ha arribat amb 2 gols més que ha fet en Capó que n'ha fet 2 de gols, i d'aquesta manera continuarem a dalt de tot amb opcions de fer una gran lliga.

ALEVINS F-7. MENORCA 3 - FERRE 3.

Gran partit el que han disputat avui mati, els dos millors equips de sa categoria alevi f-7, en es camp del Menorca que va guanyar sa copa hem empatat a 3 gols, tot i anar guanyant per 1 a 3 en es descans.
Ha estat un bon partit el que hem jugat i un bon resultat d'aquesta manera continuarem davant noltros després de 4 jornades disputades.
Els gols els han marcat, Francesc 2 i Sergi.
Enhorabona a tots els jugadors.

INFANTILS A. MENORCA AT 1 - FERRE 4.

Gran victoria sa que han aconseguit els infantils d'en Tati a sa darrera jornada de copa, han guanyat per un contundent 1 a 4, en un partit que hem estat clarament superiors i d'aquesta manera acabar de manera brillant sa copa, i començar sa lliga amb ses ganes de fer ho tant be.
Els gols els han marcat, Albert 3 i David Pons.
ENHORABONA PER SA COMPETICIÓ QUE HAU FET A TOT S'EQUIP.

dijous, 4 de febrer del 2010

ALEVINS F-7. DISSABTE A LES 9.30 H.

Els alevins d'en Canari que van liders a sa classificació jugarán a Maó, i ho farán en es camp del Menorca, que es s'equip que també ha guanyat els 3 partits, será un partit ben interessant que de ben segur els al.lots voldrán seguir amb sa bona dinamica i guanyar es partit, sigui quin sigui el resultat segur es divertiran fent gols.

ALEVINS F-11. DISSABTE A LES 11.00 H.

El dissabte jugarém sa 4 jornada de lliga, ho farém a ca nostra contra l'Sporting Mahonés, un rival te 1 punt menys que noltros.

INFANTILS B. 1er any. DIUMENGE A LES 10.00 H.

Els infantils d'en Vicent en plena competició de lliga jugarán diumenge a Ciutadella en es camp del Boscos, un rival que ha perdut els 3 partits de lliga que ha disputat, noltros intentarem continuar amb es bon començament hem fet.

INFANTILS A. 2ón any. DISSABTE A LES 11.00 H.

Aquest cap de setmana es disputará sa darrera jornada de copa per els infantils de 2ón any, jugarém es darrer partit a Maó en es camp del Menorca At, un equip que no ha guanyat cap dels 11 partits que han disputat.
Noltros hem fet una temporada ben aceptable, esteim en 4 posició, i podriem aprofitar per despedir nos amb una victoria de sa copa.

dimecres, 3 de febrer del 2010

EL FERRE - FERRIOLENSE AS FINAL SERÁ A LES 15.30 H.

Hem tingut que cambiar l'horari del partit de diumenge, que inicialment estaba previst a les 16.30 h, hem tingut que posar lo a les 15.30 h, ens han demanat que per motius de passatges dels mallorquins que ens han avisat avui que marxen a les 19.10.
Demanam ens disculpeu, per aquest cambi a darrera hora que hem tingut que fer, no ha estat per motius nostres.

JUVENILS B. DISSABTE A LES 16.00 H.

El dissabte jugám a Maó en es camp del Menorca, un partit bastant dificil ja que es tracta de un equip que s'esta mostrant de manera intractable a sa lliga, i que ja va guanyar sa copa, es un rival pensat per fer campió i pujar a la lliga nacional.
Será un partit on anirem a jugar amb ganes de quedar be, i que no tindrém res a perdre, anims al.lots a donar sa sorpresa.

LLIGA REGIONAL. DIUMENGE A LES 16.30 H.

Els jugadors de s'equip de regional jugarán diumenge en es camp del Migjorn, un rival que ja ens vam enfrontar a sa copa.
Ens trobarem un equip que ha començat de manera ben diferent sa lliga, en el que han guanyat 1 partit i van els 8, i que en la copa van ser finalistes.
Per tant una motivació extra per es nostre equip filial de donar batalla a un dels equips amb més tradició de sa regional menorquina.
Tambe volem informar que el nostre jugador de regional en Roman Arguimbau que va donar es susto diumenge en quedar conmocionat, es troba be i desde dilluns ja es a casa, volem desitjar li sort i que prest torni a jugar.

JUVENILS LLIGA NACIONAL. DIUMENGE A LES 12.00 H.

El diumenge tindrém un dificil desplaçament, anirém a jugar a Palma contra el Mallorca B, un equip que darrerament s'ha anat recuperant, va 5é amb 1 partit menys, es un partit complicat tinguem en compte s'entidad des rival, ara sempre son partits on es te molt a guanyar i res a perdre i sa motivació extra d'enfrontarte amb un equip com el Mallorca.
A més son uns punts que ens vindrien molt be per certificar de manera clara sa permanencia.

PRECEDENTS FERRE - FERRIOLENSE.

El Ferriolense ens visitará per 8 vegada a Ferreries, es un rival que desde l'any 1990 dur 20 temporades seguides a tercera, en les 7 anteriors visites trobam de tot victories nostres, visitants i empats.
AQUESTS SON ELS PRECEDENTS:

TEMPORADA 1.990-91: FERRERIES 3 - FERRIOLENSE 2. ( Serín, Bep Barber i Aniceto).
TEMPORADA 1.991-92: FERRERIES 1 - FERRIOLENSE 2. ( Toni Hidalgo).
TEMPORADA 1.992-93: FERRERIES 1 - FERRIOLENSE 2. ( Toni Gonyalons).
TEMPORADA 1.993-94: FERRERIES 0 - FERRIOLENSE 0.
TEMPORADA 1.997-98: FERRERIES 2 - FERRIOLENSE 1. ( Santi Cardona i Waldi).
TEMPORADA 1.998-99: FERRERIES 0 - FERRIOLENSE 0.

TERCERA DIVISIÓ. DIUMENGE A LES 15.30 H.

Aquest diumenge es disputará la 24 jornada de lliga, esteim a punt de començar es terç final de lliga en el que es decidirán ses coses, i una altra victoria aquest diumenge ens donaria una certa tranquilitat per afrontar es final de lliga.
El diumenge ens visitará el Ferriolense, un equip que va començar sa temporada de forma irregular i que noltros vam empatar a casa seva, peró que vindrá en plena forma ja que dur una bona ratxa de victories i esta amb 32 punts en una comoda 10 posició, per tant será un altra rival complicat en el que haurém de donar lo millor per guanyar, ara noltros també l'afrontam en un bon moment ja que venim de guanyar en un camp de un rival directe i els 8 punts ens donen un cert marge.
Esteim convençuts que amb s'ambient que hi haurá en el que els aficionats responen, animarem als jugadors i entre tots guanyarem.
En principi tindrem ses baixes d'en David Meliá, Hector i Raúl.
FORÇA FERRE.

dimarts, 2 de febrer del 2010

EL BAR DES CAMP ES LLOGARÁ PER 1 ANY.

Ahir vespre la junta directiva va decidir per unanimitat, arribar a un acord de lloguer per 1 any ateses les circunstancies excepcionals, en el que no hi va haver ningú que es presentes a la subasta.
El bar es llogara als actuals inquilins per 1 any el Sr.Emilio Dobarro Vilas.

EN RAÚL MARQUES JA ENTRENA.

Ahir vespre en Raúl es va reincorporar en els entrenaments, després de ser operat el passat 8 de gener ara començara una fase de recuperació, per mes endavant començar a entrenar amb els companys.
Desde es club li volem donar anims amb sa seva recuperació a veure si prest ja el veim jugant amb s'equip.

dilluns, 1 de febrer del 2010

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

TERCERA DIVISIÓ:
POSICIÓ: 14è. PJ: 23. PG: 6. PE: 7. PP: 10. GF: 29. GC: 34. PUNTS: 25.

Golejadors: 6 GOLS: Héctor Carreras i David Meliá. 4 GOLS: Juli Gutierrez. 3 GOLS: Robert Pulido i Guel Bosch. 2 GOLS: David Seguí. 1 GOL: Raúl, Castro, Alzina i Adán. 1 gol en propia porta.


JUVENILS LLIGA BALEAR:
POSICIÓ: 8è. PJ: 20. PG: 10. PE: 0. PP: 10. GF: 33. GC: 31. PUNTS: 30.

Golejadors: 7 GOLS: Jonathan Martínez i Lluís Pons "CALAFI". 6 GOLS: Juanjo. 3 GOLS: Txiqui i Miguel Caballo. 2 GOLS: Sergi, Biel Marqués, Rubén Mascaro. 1 GOL: Tomeu Allés.

REGIONAL PREFERENT LLIGA:
POSICIÓ: 9é. PJ: 5. PG: 1. PE: 0. PP: 4. GF: 6. GC: 16. PUNTS: 3.

Golejadors: 4 GOLS: Marc Viroll. 1 GOL: Marcelo i Franco.

JUVENILS MENORCA: LLIGA.
POSICIÓ: 6é. PJ: 7. PG: 3 . PE: 1. PP: 3. GF: 11. GC: 17. PUNTS: 10.

CADETS LLIGA:
POSICIÓ: 3er. PJ: 12. PG: 7. PE: 1. PP: 4. GF: 31. GC: 14. PUNTS: 22.

INFANTILS 2ón any. COPA:
POSICIÓ: 4rt. PJ: 11. PG: 4. PE: 3. PP: 4. GF: 20. GC: 18. PUNTS: 15.

INFANTILS 1er any. LLIGA:
POSICIÓ: 6é. PJ: 3. PG: 1. PE: 1. PP: 1. GF: 6. GC: 4. PUNTS: 4.

ALEVINS F-11 LLIGA:
POSICIÓ: 3er. PJ: 3. PG: 2. PE: 1. PP: 0. GF: 8. GC: 3. PUNTS: 7.

ALEVINS F-7 LLIGA:
POSICIÓ: 1er. PJ: 3. PG: 3. PE: 0. PP: 0. GF: 32. GC: 4. PUNTS: 21.

BENJAMINS F-8 A 2ón any COPA:
POSICIÓ: 9é. PJ: 10. PG: 2. PE: 1. PP: 7. GF: 19. GC: 43. PUNTS: 47.

BENJAMINS F-8 B 1er any COPA:
POSICIÓ: 6é. PJ: 11. PG: 4. PE: 2. PP: 5. GF: 20. GC: 28. PUNTS: 58.