diumenge, 31 de gener del 2010

LLIGA REGIONAL. FERRE B 2 - SAMI 3.



Derrota ajustada la que hem sofert davant el Sami un equip que encara no havia guanyat cap partit, el resultat ha estat de 2 a 3, s'han avançat els ciutadellencs en els primers 10 minuts, noltros hem tingut un parell d'opcions clares que no hem convertit, peró el Sami ha fet el 2 gol en una contra resultat amb el que hem arribat al descans. Tot just ha començat sa segona part en Marc Viroll ha fet un bon gol que ha acursat distancies, hem intentat anar per s'empat peró una altra contra del Sami han fet un gran gol que deixava el resultat costa amunt amb 1 a 3, encara hem tingut temps de fer el 2 gol per en Marc Viroll, ho hem provat peró no hem convertit ses ocasions que hem tingut fins el final.

JUVENILS B. FERRE 0 - UD.MAHÓN 6.

Derrota cruel i contundent la que vam patir ahir davant un bon equip, com es la Unió un equip format per bastants jugadors de 3 any, amb s'objectiu de pujar a lliga nacional, un resultat que no empanya sa nostra feina de agafar forma per fer el salt en es primer equip.

CADETS LLIGA. FERRE 0 - PENYA ORIENT 1.

Els cadets han perdut avui per 0 a 1, davant el Penya Orient, perdent d'aquesta manera la bona ratxa que duem de victories, ben segur que la setmana que ve tornaran a venir els bons resultats.

JUVENILS LLIGA NACIONAL. FERRE 1 - JUVENTUD SALLISTA 2.



Aquest migdia hem perdut per 1 a 2, davant el Juventud Sallista un equip que venia com a 4 classificat i que s'ha enduit els 3 punts de manera afortunada en el minut 90 de un rebot de una falta que possiblement no era.
Es partit ha començat amb imprecisions i joc de destrucció, en la primera part no hi ha hagut gaire ocasions de gol, i en una de les poques sobre el minut 30 ha arribat el primer gol visitant, un equip bastant serio en defensa i practic noltros no hem conseguit crear gaire perill tampoc fins el descans.
En la segona part hem intentat fer nos mes amb es control del partit, peró davant teniem un equip dur i ens ha costat arribar amb perill, ells en la segona part no han tingut casi cap més ocasió que el gol, peró ja gairebé as final en Miguel Caballo en el minut 86 ha fet el gol de s'empat un resultat que feia justicia a lo vist damunt es camp, peró encara en el minut 90 ha vingut ja jugada polemica final quant s'arbitre ha pitat una falta que semblava que el nostre jugador ha tocat sa pilota, i d'aqui ha vingut el gol han picat sa pilota dins l'area i després de un rebot a un jugador nostra sa pilota ha entrat dins, deixant es resultat final de 1 a 2, massa castig ja que el resultat just era s'empat.

DIUMENGE 14 DE FEBRER CONSTANCIA - FERRE PER IB3.

El partit que jugarém a Inca dia 14 de febrer contra el constancia será televisat a les 12.00 h, per ib3, aquest será el segón partit que ens televisará sa televisió autonomica després del partit de la 2 jornada que ens van televisar a casa el partit contra el poblense, d'aquesta manera podrem disfrutar de un partit que jugarém a fora.

dissabte, 30 de gener del 2010

TERCERA DIVISIÓ. COLLERENSE 0 - FERRE 1.

Grandissima victoria la que hem aconseguit avui a Palma, un resultat pot ser transcendental per sa permanencia, ja que es tractava de un rival directe, que d'aquesta manera hem deixat a 6 punts amb el goal-average favorable a noltros.
Encara no haviem guanya a fora, peró ha arribat en el moment més important, en un partit que desde el primer minut hem sortit a totes amb molta concentració, conscients de la importancia dels punts.
Ara d'aquesta manera ens quedam momentaneament a 8 punts del descens, a expenses que facin demá els rivals, peró el que es més important es veure com s'equip mica a mica a anat cresquent dins sa categoria, ara ja els rivals cada dia ens respecten més i ens hem acoplat molt be dins la 3º divisió.
El gol l'ha marcat en David Meliá de penal en el minut 89.
La setmana que ve ens visitará un altre rival de la zona mitja baixa, el Ferrioler, un altra partit molt important ja que una victoria ens deixaria en 28 punts, cada vegada estariem més a prop de s'objectiu.
ENHORABONA A TOTS ELS ENTRENADORS I JUGADORS PER AQUESTA VICTORIA.
FORÇA FERRE!!

INFANTILS B. 1er any. FERRE ATC 1 - SAMI 1.


Els infantils d'en Vicent han empatat contra el Sami a 1 gol, els jugadors han intentat sa victoria tot es temps, un empat sempre es un bon resultat.
El gol l'ha marcat en Paco.

ALEVINS F-11. CD MENORCA 2- FERRE 4.

Gran victoria dels alevins d'en Fredo avui mati a Maó han guanyat per un contundent 2 a 4 en es camp del Menorca, d'aquesta manera continuaran en les posicions de dalt amb 7 punts, molt be al.lots seguiu aixi sobretot disfrutant jugant a futbol.

ALEVINS F-7. FERRE 24 - SAMI AT. 0.

Espectacular victoria del al.lots d'en Canari que es posen com a liders indiscutibles de sa classificació després de tornar a fer una golejada molt grossa per 24 a 0, un equip que fa un joc de atac total, i tenen ganes de fer cosa grossa a sa lliga.
Els gols els han marcat, Sergi 6, Alex 5, Pau 3, Dani 3, Jesús 2, Francesc 2, Joan Caballo 2 i Antonio Cantero.
Enhorabona a tots els jugadors.

BENJAMINS F-8 A. 1er any. SPORTING MAHONÉS 5 - FERRE 2.

Els benjamíns de segón any s'han despedit avui de sa copa, han jugat a Maó en es camp de l'Spoting Mahonés per 5 a 2, ara ja tindrán ganes de començar sa lliga i seguir disputant partits en els que hi posarán tota sa ilusió.
ENHORABONA PER SA COPA QUE HAVEU FET.

BENJAMINS F-8 B. 1er any. FERRE ATC 2 - SALLE MAHÓN S/M 4.




Els benjamins d'en Martí han perdut el darrer partit de copa per 2 a 4 contra l'Sporting, els Maónesos s'han avançat amb 2 gols rápids en els primers 5 minuts, tot i que abans des descans en Tomeu havia acursat distancies finalment en els darrers quarts ho hem intentat peró no hem pogut avui.
ENHORABONA AL.LOTS PER SA COPA QUE HAVEU FET.

dijous, 28 de gener del 2010

AHIR VA ACABAR SA SUBASTA.

Ahir dimecres dia 27 a les 19.30 h, s'acabava es termini per presentar ofertes per dur es bar des camp de futbol, sense que ningú es mostres interessat per dur lo.

BENJAMINS F-8 B. 2ón any. DISSABTE A LES 11.30 H.

Els benjamins d'en Marti jugarán a ca nostra, ens visitara la Salle Maó, aquesta també será sa darrera jornada de copa després de 11 partits, en la que hem completat una bona competició quedant a mitjan taula, i sobretot disputant els partits amb totes ses ganes del mon.
Després ja vindrá sa lliga, on també intentarém donar sa cara en cada partit.

BENJAMINS F-8 A. 2ón any. DISSABTE 30 A LES 11.00 H.

Els benjamins de segón any juguén a Maó, en es camp de l'Sporting Mahonés, en la que será sa darrera jornada de copa.
Tot just després la setmana que ve començara sa lliga amb sa ilusió de seguir disfrutant jugant a futbol i aprendre.

ALEVINS F-7. DISSABTE 30 A LES 10.00 H.

Aquesta setmana disputarán sa 3 jornada de lliga els al.lots d'en Canari que han començat sa lliga de manera arrolladora, rebrém a casa al Sami AT, amb ganes de seguir a dalt de sa classificació.

ALEVINS F-11. DISSABTE A LES 11.00 H.

Els alevins d'en Fredo juguen a Maó es dissabte, jugarán en es camp del Menorca, amb sa ilusió de seguir fent els grans partits que venen fent aquesta temporada, en la que han començat sa lliga de manera brillant tot i sa mala sort de la setmana passada segúr aquesta setmana entraran ses ocasions.

dimecres, 27 de gener del 2010

INFANTILS B. 1er any. DISSABTE A LES 10.00 H.

El dissabte jugám a casa contra el Sami.
Aquesta será sa tercera jornada de lliga per els infantils d'en Vicent que estarán amb ganes ja que la setmana passada van guanyar fora camp per un contundent 1 a 4, demostrant que tenen ganes de fer una gran lliga, con abans ho haviem fet amb sa copa en el que van fer un bon paper.

CADETS LLIGA. DIUMENGE A LES 9.30 H.

Els cadets tornarán a jugar a casa després de les 2 darreres sortides, i ho farém contra el Penya Orient.
Els nostres jugadors es trobarán plens de moral, ja que hem obtingut 2 victories contundents contra bons rivals, a més una victoria ens donaria opcions a poder seguir lluitant per el subcampionat, que sería un resultat fantastic i que completaria sa brillant temporada que están fent.
Anims Ferre.

JUVENILS B. DISSABTE A LES 16.30 H.

El dissabte ens visita a casa s'equip de la Unió, un rival bastant fort ja que juntament amb el Menorca son els 2 clars candidats a fer campións i pujar a lliga nacional, per noltros será un partit per jugar sense pressió i a la mateixa vegada jugar amb moltes ganes de poder treure un resultat positiu.

LLIGA REGIONAL. DIUMENGE A LES 16.30 H.

El diumenge disputám sa 5 jornada de lliga regional, i ens visitará a ca nostra el Sami, un dels equips més febles de sa competició, que en la copa ja vam tenir s'ocasió de guanyar li els 2 partits, seria una bona ocasió per continuar sa ratxa, ja que venim de guanyar es primer partit i un altra victoria ens posaria en una situació ben digna, per un equip preparat per sa formació de jugadors.

JUVENILS LLIGA NACIONAL. DIUMENGE A LES 12.00 H.

Aquest diumenge rebrém en es nostro camp al Juventud Sallista, un equip fort ja que están classificats en 4 posició amb 5 punts més que noltros.
Pot ser un partit dificil, peró a la vegada si conseguim una victoria ens colocariem amb 33 punts, el que ens deixaria a les portes de la permanencia.
Esteim convençunts que aprofitarém es forti que es el nostro camp per tots els rivals que venen, que es veuen impotents moltes vegades amb sa força i ganes que hi posen els nostres jugadors, per aconseguir una altra victoria.

TERCERA DIVISIÓ. DISSABTE A LES 16.00 H.

Es dissabte que ve tenim un partit important per la permanencia, ja que jugám en es camp del Collerense, un rival directe, els mallorquins están en 17 posició amb 3 punts menys que noltros.
Ens trobarém un equip a molta moral ja que venen de obtenir una important victoria en es camp de s'Alaior per 1 a 2, el que també será important per la classificació final será es goal-average ja que en es nostro camp vam empatar a 3, un partit que gairebé teniem guanyat peró ens van empatar quant passaven 3 minuts.
Es un partit que si les coses ens surten be podriem sortir molt reforçats per la permanencia, ja que ara mateix esteim 5 punts damunt del descens i una victoria ens donaria un bon coixi de punts.
Confiem en poder tenir casi tot s'equip a punt, a part de les baixes ja conegudes dels jugadors que van ser operats en Raúl i n'Abel.
ENDAVANT FERRE!!

dimarts, 26 de gener del 2010

DAVID MARTI -- UN PORTERAZO --

DECIR QUE DAVID MARTI ES UN GRAN PORTERO NO DESCUBRIMOS NADA NUEVO.PERO SI QUEREMOS RECORDARLO,PORQUE ADEMAS DE UN SUPER PORTERO ES UN CHAVAL EXQUISITO, DE NUESTRA CANTERA, UN JUGADOR DEL FERRE .

LOS PARTIDOS LOS GANAMOS TODOS Y LOS PERDEMOS TODOS , Y DAVID MARTI HA AYUDADO EN MIL OCASIONES A GANARLOS , Y LO SEGUIRA HACIENDO .

dilluns, 25 de gener del 2010

CAMPUS D'ESTIU DELS DIES 5 AL 16 DE JULIOL.

Com es costum en els darrers anys tornarém a fer es Campús per els al.lots es proper mes de juliol, durant 12 dies del 5 al 16.
El club posará es camp i nom de s'equip organitzador, peró el campús en si i les activitats anirán organitzades per els monitors professionals.

REUNIÓ AMB ELS JUGADORS DE S'EQUIP REGIONAL.

La directiva tindrá demá a les 19.30 h, una reunió amb s'equip de regional, será una reunió de caracter informatiu, per xerrar les dues parts sobre s'equip, i sa temporada que gairebé acaba de començar.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

TERCERA DIVISIÓ:
POSICIÓ: 15è. PJ: 22. PG: 5. PE: 7. PP: 10. GF: 28. GC: 34. PUNTS: 22.

Golejadors: 6 GOLS: Héctor Carreras. 5 GOLS: David Meliá. 4 GOLS: Juli Gutierrez. 3 GOLS: Robert Pulido i Guel Bosch. 2 GOLS: David Seguí. 1 GOL: Raúl, Castro, Alzina i Adán. 1 gol en propia porta.


JUVENILS LLIGA BALEAR:
POSICIÓ: 6è. PJ: 19. PG: 10. PE: 0. PP: 9. GF: 32. GC: 29. PUNTS: 30.

Golejadors: 7 GOLS: Jonathan Martínez i Lluís Pons "CALAFI". 6 GOLS: Juanjo. 3 GOLS: Txiqui. 2 GOLS: Sergi, Biel Marqués, Rubén Mascaro i Miguel Caballo. 1 GOL: Tomeu Allés.

REGIONAL PREFERENT LLIGA:
POSICIÓ: 7é. PJ: 4. PG: 1. PE: 0. PP: 3. GF: 4. GC: 13. PUNTS: 3.

Golejadors: 2 GOLS: Marc Viroll. 1 GOL: Marcelo i Franco.

JUVENILS MENORCA: LLIGA.
POSICIÓ: 6é. PJ: 6. PG: 3 . PE: 1. PP: 2. GF: 11. GC: 11. PUNTS: 10.

CADETS LLIGA:
POSICIÓ: 3er. PJ: 11. PG: 7. PE: 1. PP: 3. GF: 31. GC: 13. PUNTS: 22.

INFANTILS 2ón any. COPA:
POSICIÓ: 4rt. PJ: 11. PG: 4. PE: 3. PP: 4. GF: 20. GC: 18. PUNTS: 15.

INFANTILS 1er any. LLIGA:
POSICIÓ: 5é. PJ: 2. PG: 1. PE: 0. PP: 1. GF: 5. GC: 3. PUNTS: 3.

ALEVINS F-11 LLIGA:
POSICIÓ: 4rt. PJ: 2. PG: 1. PE: 1. PP: 0. GF: 4. GC: 1. PUNTS: 4.

ALEVINS F-7 LLIGA:
POSICIÓ: 2ón. PJ: 2. PG: 2. PE: 0. PP: 0. GF: 8. GC: 4. PUNTS: 14.

BENJAMINS F-8 A 2ón any COPA:
POSICIÓ: 9é. PJ: 8 9. PG: 2. PE: 1. PP: 6. GF: 17. GC: 38. PUNTS: 43.

BENJAMINS F-8 B 1er any COPA:
POSICIÓ: 6é. PJ: 10. PG: 4. PE: 2. PP: 4. GF: 18. GC: 24. PUNTS: 54.

diumenge, 24 de gener del 2010

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 3 - INDEPENDIENTE 0.




Importantissima victoria la que hem aconseguit avui capvespre contra l'Independiente per un contundent 3 a 0, i també hem superat el goal average.
Desde el principi sabent de la importancia dels punts hem anat a per es partit, davant un rival que també ha intentava sortir a sa contra, en els primers 10 minuts ja hem tingut 2 ocasions, peró no ha sigut fins el minut 23 de la primera part quant n'Hector amb una passada d'en Juli ha fet el primer gol, un gol que ens ha donat tranquilitat per controlar millor es partit, que fins aquell moment ens havia costat un poc, amb aquest resultat s'ha arribat al descans.
La segona part ja ha sigut una altra historia, ja que hem sortit molt mes concentrats i decidits a sentenciar al partit, en la que hem estat clarament superiors amb 2 gols més i 3 ocasions més clarissimes, en els que hem superat la defensa dels mallorquins de manera constant, així en el minut 21 de la segona part ha arribat el segón gol fet per en Juli que ja sentenciava es partit, ja que en els darrers 20 minuts no hem tingut rival, i amb una jugada d'oportunisme en Guel Bosch ha aprofitat una errada de la defensa per fer es definitiu 3 a 0.
Ha estat un gran resultat que ens dona una mica d'aire, ja que ara sortim 5 punts per damunt es descens.
La setmana que ve tindrem un altra partit clau en es camp del Collerense que té 3 punts menys que noltros.

INFANTILS B. 1ER ANY. UD. SEISLAN 1 - FERRE ATC 4.

Gran victoria dels infantils de primer any en es camp del Seislan, han guanyat de maner contundent per 1 a 4, un resultat molt meritori ja que golejar d'aquesta manera fora camp sempre es dificil, molt be al.lots per aquest bon partit.

CADETS LLIGA. SPORTING MAHONÉS 3 - FERRE 4.

Una altra vegada impresionant els cadets d'en Manolo, en es partit jugat avui mati a Es Migjorn contra l'Sporting han guanyat en un partit espectacular, que ja en el descans anavem 2 a 2, i que finalment hem guanyat per 3 a 4.
Un resultat que ens coloca 3 en la classificació, lo que demostra que es un equip que está fent una gran lliga, amb molts de jugadors mostrant grans detalls.
Enhorabona als jugadors i tecnics.

ALEVINS F-11. FERRE 1 - SAMI 1.



Els alevins d'en Fredo han empatat amb el Sami, en un partit on han tingut molta mala sort ja que han fet 3 pals i es porter contrari ha fet unes aturades increibles, demostrant ser un porter amb gran futur.
Els ciutadellencs s'han avançat en els primers quarts, després del descans hem intentat anar a per es partit pero no hi ha hagut manera, i finalment hem empatat un partit que per joc i ocasions podiem haver marcat 5 o 6 gols, peró coses del futbol que a vegades passen. Es gol l'ha marcat en Marqués.
Hem de felicitat a tot s'equip ja que ho han intentat de totes ses maneres.

BENJAMINS B. 2ón any. PENYA ESPORTIVA 1 - FERRE ATC 1.

Els al.lots d'en Martí han tret un empat de sa visita a Ciutadella, un resultat que els coloca a sa zona mitja de sa classificació, el gol l'ha marcat en David Marrades.

LLIGA REGIONAL. ALAIOR B 1 - FERRE B 2.

Ja va arribar sa primera victoria per s'equip regional, va ser en es camp de s'altre filial, s'Alaior. Un gol rápid d'en Marc Viroll als 2 minuts ens va donar confiança en es partit en el que vam aguantar fins es descans amb el 0 a 1, després en la segona part els Alaiorencs van anar a per es partit i van empatar, peró noltros encara poc després vam tornar nos a adelantar amb un gol d'en Franco.
Hem de destacar ahir que degút a la multitud de baixes que teniem entre lesionats i sancionats, va debutar ahir es juvenil de segón any, Joan Sansaloni, a qui volem felicitar igual que tota sa resta d'equip per aquesta primera victoria.

JUVENILS LLIGA NACIONAL. LA SALLE PALMA 2 - FERRE 0.

Avuí mati no hem pogut continuar amb la bona dinamica a Palma ja que 2 gols en la primera part han valgut al contrari per guanyar es partit, ens hem trobat a un rival necessitat de punts que ha sortit amb molta empenta i ja després no hem pogut aixecar es resultat, ara be no es una derrota preocupant ja que ens trobam en la zona mitja alta, la setmana que ve a casa ja intentarem sumar els 3 punts.

JUVENILS B. SAMI 1 - FERRE 0.

Els infantils b, no han pogut continuar amb sa brillant trajectoria que duen, han perdut per un ajustat 1 a 0, a pesar d'aquest resultat encara continuarem a les posicions altes gran merit de un equip que te la missió de formar jugadors per el primer equip i que estan fent una gran competició.

ALEVINS F-7. SPORTING MAHONÉS 1 - FERRE 3.

Els alevins d'en Canari han tornat a fer un partidas, han tornat a guanyar amb claredat al Sporting dins ca seva, ha estat sa segona victoria en el segón partit que han disputat fent una mitja de 4 gols per ara, enhorabona al.lots seguiu aixi.

dissabte, 23 de gener del 2010

BENJAMINS A. 1er any. FERRE 0 - PENYA CIUTADELLA 7.



Els benjamíns han perdut per un resultat mes abultat de lo que ha estat damunt es camp ja que els darrers 4 gols han vingut en els darrers 7 minuts, hem jugat davant un dels millors equips, peró hem mostrat la cara en tot moment, el resultat es lo de menys no importa lo important ha estát que en molt moments hem jugat de tu a tu al contrari, la propera setmana guanyarem a ca l'Sporting.

INFANTILS A. FERRE 1 - UD.MAHÓN 2.



Els infantils d'en Tati han perdut per 1 a 2, en un partit en el que ens hem vist perjudicats per unes decisions de l'arbitre, no hem merescut perdre, el gol l'ha marcat en Sergi Sansaloni.

dijous, 21 de gener del 2010

BENJAMINS F-8. 1er any. DIUMENGE A LES 10.00 H.

Els jugadors d'en Martí tindrán que aixecar se de bon mati el diumenge, ja que jugarán a les 10 a Ciutadella en es camp del Penya Esportiva, un equip que te els mateixos punts que noltros.

BENJAMINS F-8 A. 2ón any. DISSABTE A LES 11.00 H.

Els jugadors de s'equip benjami de segón any, tindrán ganes de tornar a obtenir una altra victoria després de la que van fer a Sant Lluís, el dissabte jugarém a ca nostra i ens visitará el Penya Ciutadella, en la penultima jornada de copa.

ALEVINS F-7. DISSABTE A LES 12.30 H.

Els alevins d'en Canari jugarán a Maó contra l'Sporting Mahonés en el que será la segona jornada de lliga que van començar fent un espectacle de gols, sigui quin sigui el resultat de ben segur tornarán a fer un altre partit amb gols.

ALEVINS F-11. DIUMENGE A LES 11.00 H.

Després del impresionant debút dels al.lots d'en Fredo la setmana passa que van començar golejant al campió de copa, aquest diumenge jugarém a Ferreries davant el Sami, un equip que també va començar amb molta força, els hi volem donar anims als nostres jugadors per que seguixin així de be com ho fan fins ara.

INFANTILS B. 1er any. DIUMENGE A LES 11.30 H.

Els infantils de primer any que entrena en Vicent jugarán a Maó en es camp del Seislán, en el segón partit de lliga, un equip el Maonés va ser golejat per el Mercadal en el primer partit de lliga.

INFANTILS A. 2ón any. DISSABTE A LES 10.00 H.

Es dissabte mati els jugadors d'en Tati juguen a casa, contra la Unió, un equip que va 2ón amb 2 punts més que nolros, per tant tindrem una bona oportunitat si les coses ens surten be de pasar los a sa classificació, quan queden 2 partits per acabar sa copa.

dimecres, 20 de gener del 2010

CADETS LLIGA. DIUMENGE A LES 11.00 H.

Aquest diumenge començam la segona volta, jugarém en es camp de l'Sporting Mahonés en el que será el segón partit seguit a fora després de goletjar brillantment al Villacarlos, el rival d'aquesta setmana está situat en 10 posició amb 7 punts, encara que sembli un partit fácil segur que no ho será i no ens podrem confiar.

PRECEDENTS FERRERIES - INDEPENDIENTE.

El partit que es jugará aquest diumenge, no te cap precedent dins la tercera divisió, l'unic precedent que hi ha com recordareu es el partit del mes de juny passat del play off d'ascens a 3ªdivisió, en el que vam guanyar per 3 a 2, amb gols d'en David Meliá, Robert Pulido i Llonga, i no ens va servir per l'ascens directe per el valor doble dels gols a camp contrari.

JUVENILS B. DISSABTE A LES 16.00 H.

Els impresionants juvenils d'en Damiá jugarán aquest cap de setmana en es camp del Sami, un equip que va 11 amb 2 punts, noltros ho farém amb sa gran confiança que ens donen els grans resultat que hem fet en els primers 5 partits, ja que fins ara el poder anar jugant sense pressió i poder disfrutar amb es futbol ens ha colocat en una gran situació en la classificació.

LLIGA REGIONAL. DISSABTE A LES 18.00 H.

El dissabte a capvespre jugarém a Alaior, davant s'altra filial que també competeix a sa lliga regional, será un partit que afrontarem amb moltes baixes entre lesionats i expulsats, tindrem el problema de no tenir cap dels 2 porters de s'equip, peró els altres jugadors que juguin ben segúr intentaran sumar els primers punts.

JUVENILS LLIGA NACIONAL. DIUMENGE A LES 12.00 H.

El proper diumenge ens desplaçam a Palma per jugar contra la Salle, un equip que va 12 amb 22 punts, está empatat a punts amb la zona de descens, per lo que será un partit dur davant un equip necessitat, cosa que també noltros podrem intentar aprofitar ja que ens trobam amb una comoda situació amb 30 punts, els jugadors d'en Juan Romero ho donaran tot per dur un resultat positiu a Ferreries.

dilluns, 18 de gener del 2010

A L'EQUIP DE LLIGA NACIONAL VAN JUGAR 9 FERRERIENCS.

Per primera vegada desde que militam en categoria nacional, fins a 9 jugadors nascuts a Ferreries van jugar en el partit contra el Platges de Calviá, un motiu més d'orgull per sa bona feina de cantera que está donant els seus fruits.

REUNIÓ AMB EL REGIODOR D'ESPORTS BASILI MARTÍ.

El passat dilluns el regidor d'esports va assistir a la junta directiva, el motiu era fer li una proposta per fer uns vestuaris nous, ja que es troben molt deteriorats i queden bastant petits, ja que fa mes de 20 anys que es van fer i no s'ha fet cap mes reforma.
Vam quedar que l'ajuntament presentara un projecte a modo de plano, per poder aprofitar els espais buits que hi ha en el pasadis ample que hi ha entre el poliesportiu.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

TERCERA DIVISIÓ:
POSICIÓ: 16è. PJ: 21. PG: 4. PE: 7. PP: 10. GF: 25. GC: 34. PUNTS: 19.

Golejadors: 5 GOLS: David Meliá i Héctor Carreras. 3 GOLS: Juli Gutierrez i Robert Pulido. 2 GOLS: David Seguí i Guel Bosch. 1 GOL: Raúl, Castro, Alzina i Adán. 1 gol en propia porta.


JUVENILS LLIGA BALEAR:
POSICIÓ: 6è. PJ: 18. PG: 10. PE: 0. PP: 8. GF: 32. GC: 27. PUNTS: 30.

Golejadors: 7 GOLS: Jonathan Martínez i Lluís Pons "CALAFI". 6 GOLS: Juanjo. 3 GOLS: Txiqui. 2 GOLS: Sergi, Biel Marqués, Rubén Mascaro i Miguel Caballo. 1 GOL: Tomeu Allés.

REGIONAL PREFERENT LLIGA:
POSICIÓ: 10é. PJ: 3. PG: 0. PE: 0. PP: 3. GF: 2. GC: 12. PUNTS: 0.

Golejadors: 1 GOL: Marcelo i Marc Viroll.

JUVENILS MENORCA: LLIGA.
POSICIÓ: 4rt. PJ: 5. PG: 3 . PE: 1. PP: 1. GF: 11. GC: 10. PUNTS: 10.

CADETS LLIGA:
POSICIÓ: 3er. PJ: 10. PG: 6. PE: 1. PP: 3. GF: 27. GC: 10. PUNTS: 19.

INFANTILS 2ón any. COPA:
POSICIÓ: 4rt. PJ: 10. PG: 4. PE: 3. PP: 3. GF: 19. GC: 16. PUNTS: 15.

INFANTILS 1er any. LLIGA:
POSICIÓ: 6é. PJ: 1. PG: 0. PE: 0. PP: 1. GF: 1. GC: 2. PUNTS: 0.

ALEVINS F-11 LLIGA:
POSICIÓ: 3er. PJ: 1. PG: 1. PE: 0. PP: 0. GF: 3. GC: 0. PUNTS: 3.

ALEVINS F-7 LLIGA:
POSICIÓ: 3er. PJ: 1. PG: 1. PE: 0. PP: 0. GF: 5. GC: 3. PUNTS: 3.

BENJAMINS F-8 A 2ón any COPA:
POSICIÓ: 9é. PJ: 8. PG: 2. PE: 1. PP: 5. GF: 17. GC: 31. PUNTS: 39.

BENJAMINS F-8 B 1er any COPA:
POSICIÓ: 6é. PJ: 9. PG: 4. PE: 1. PP: 4. GF: 17. GC: 23. PUNTS: 49.

EL DOMINGO 16.30 FERRE. INDEPENDIENTE

OTRA FINAL EN SAN T BARTOMEU , DONDE EL TRIUNFO SE NOS HACE TOTAMENTE IMPERIOSO.
ESTA ES LA CLASIFICACION ACUTAL, EN LAZONA DE IMPLIACADOS POR EL DESCENSO

CAMPOS ....... 19 PUNTOS
FERRE ........ 19
ESPORLES ..... 17
INDEPENDIENTE... 17
ATCO. CIUTADELLA 16
COLLERENSE .... 16

VIENDO LA CLASIFICACION, QUEDA DICHA LA IMPORTANCIA DEL PARTIDO QUE NUESTRO EQUUIPO JUGARA ESTE DOMINGO, EN NUESTRO CAMPO ,

DE ESTOS 6 EQUIPOS, PROBABLEMENTE SALDRAN LOS 3 QUE PIERDAN LA CATEGORIA . GANAR NOS PERMITIRIA SUMAR 3 PUNTOS DE VITAL IMPORTANCIA .

GANAR O GANAR, DEBERA SER LA CONSIGNA.

EL APOYO DE NUESTROS SOCIOS Y AFICIONADOS, PUEDE AYUDAR A DECANTAR LA BALANZA.Y DEBEMOS ESTAR ALLI

EL EQUIPO DE TERCERA EN MARIVENT

EL PRESTIGIOSO RESTAURANTE MARIVENT, REGENTADO POR EL SOCIO XISQUET FEBRER , ACOJIO EL PASADO VIERNES A TODA LA PLANTILLA DE TERCERA DIVISION, ACOMPAÑADOS POR LOS TECNIOS , Y ALGUN MIENBRO DE LA JUNTA.
UNA CENA EXQUISITA CON UN AMBIENTE EXCELENTE , INMEJORABLE.

CADA SEMANA LA PLANTILLA APUESTA A LA QUINELA DE FUTBOL, ( ALGUNA SEMANA CON ACIERTO, OTRAS MENOS ) PERO EL SALDO ES POSITIVO, Y PERMITIO ESTA SUPER CENA , PAGADA CON LOS BENEFICIOS DE DICHA QUINIELA.

BAR DEL CAMPO

COMO HEMOS VENIDO ANUNCIANDO, SE PROCEDERA A LA SUBASTA PARA LA EXPLOTACION DEL BAR.
CUAQUIER SOCIO,CON UNA ANTIGUEDAD DE 6 MESES DE ASOCIADO, PUEDE CONCURRIR A LA SUBASTA.

EL PLEGO DE CONDICIONES SE PUEDE ENCONTRAR EN LAS OFICINAS DEL CLUB, CADA DIA DE 7 A 9 DE LA TARDE-NOCHE

FUTBOL BASE

DE TODOS LOS PARTIDOS JUGADOS ESTE FIN DE SEMANA, ENCONTRAREIS LOS RESULTADOS Y UN ESBOZO DE CADA PARTIDO EN ESTE MISMO BLOC. JOAN SE ENCARGA DE ELLO, Y ADEMAS CON ALGUNA QUE OTRA FOTO

EL JUVENIL A--LIGA BALEAR SUMA Y SIGUE

DESPUES DE REMONTAR UN 0- 2 ADVERSO CONTRA EL PLATJAS DE CALVIA, EL EQUIPO SE HALLA SITUADO EN EL PUESTO 6 DE LA CLASIFICACION CON 30 PUNTOS . A 6 PUNTOS DEL LIDER ATCO. BALEARES.
MANTENER LA CATEGORIA, QUE SIGUE SIENDO EL UNICO OBJETIVO , ESTA A TIRO DE PIEDRA.FALTAN 12 PARTIDOS POR JUGAR Y GANANDO 3 , LA SALVACION ESTARA ASEGURADA .
LA CAMPAÑA QUE ESTA RELAIZANDO ESTE EQUIPO ES SENCILLAMENTE EXTRAORDINARIA.
FALTA EL ULTIMO EMPUJON Y A RESPIRAR TRANQUILOS ,
QUE NO DECAIGA . ANIMOOOOOOO

JUVENIL B - LIGA MENORCA

AYER DOMINGO VOLVIERON A GANAR SU PARTIDO CONTRA EL DOSA 2-0 .JUEGAN SIN PRESION PERO CON UNA GRAN DISCIPLINA, Y ESTAN REALIZANDO UNA EXCELENTE TEMPORADA, A PESAR DE QUE EN ESTE CASO, LOS RESULTADOS NO SEAN LO IMPORTANTE. UN EQUIPO QUE VA A MAS, Y LLEVAN LA SERIEDAD Y COMPROMISO POR BANDERA . ENHORABUENA A TODOS

diumenge, 17 de gener del 2010

LLIGA REGIONAL. FERRE 0 - AT.VILLACARLOS 3.



S'equip de regional ha perdut avui capvespre per un contundent 0 a 3 davant uns dels equips gallets de la competició el Villacarlos, un equip cridat a lluitar per es campionat.
El partit ha començat prest favorable per els interessos visitants ja que un gol per sobre es quart d'hora els ha avançat en es marcador, just després des gol els visitants han tingut un parell d'ocasions més, noltros també hem tingut la mala sort que a part de les baixes que teniem avui sen`s han lesionat 4 jugadors més, i hem perdut 2 jugadors més per el proper partit per expulsió, hem tingut l'opció de ficar nos dins es partit si en el minut 45 haguessim transformat un penal que ens han pitat, peró desafortunadament ha fallat en Lluís Lopez. Tot just ha començat el segón temps ens han marcat el 0 a 2, un resultat que ja ens ha fet molt de mal en la resta de partit.
La setmana que ve jugarém a Alaior en es camp de un altre filial.

JUVENILS B. FERRE 2 - DOSA 0.



Els juvenils b han conseguit una altra victoria avui davant el Dosa per 2 a 0, no ha estat un partit comode, peró els 3 punts han quedat a casa i d'aquesta manera continuarem en posicions altes a la classificació demostrant que hi ha jugadors preparats per fer el salt a s'equip de lliga nacional, la primera part ens hem avançat amb un gol d'en Txiqui amb el que hem arribat al descans, una primera part en la que hem dominat més, peró el segón temps els ciutadellencs han intentat apretar més igualant més el partit, han tingut un parell d'ocasions perilloses que no han entrat, i noltros en el darrer minut amb una contra hem fet el definitiu 2 a 0 obra d'en Dani.

ALEVINS F-11. PENYA ORIENT 0 - FERRE 3.

Impresionant debút dels alevins a Ciutadella, jugavem en es camp de s'equip que va quedar campió de copa i els hem golejat per un contundent 0 a 3, en un partit en el que hem sigut bastant superiors. Els golejadors han estat, Toni Pons, Capó i Xavier.
Enhorabona a tot s'equip.

CADETS LLIGA. AT VILLACARLOS 1 - FERRE 6.

Impresionant victoria la que han aconseguit els cadets d'en Manolo a Es Castell per un contundent 1 a 6, en un partit en el que hem sigut amos i senyors del partit davant un equip que la unica arma que tenía era el joc dur, fent infinitat de faltes, noltros hem imposat sa nostra qualitat, els golejadors han estat, Rubén Ametller 2 gols, Hector, Toni Coll, Pau Sintes i Lluc.
Enhorabona per aquesta impresionant victoria.

dissabte, 16 de gener del 2010

INFANTILS A. PENYA CIUTADELLA 3 - FERRE 2.

Avuí han représ la competició els infantils d'en Tati també, amb una ajustada derrota en es camp del Penya Ciutadella per 3 a 2, ha estat un partit amb bastantes alternancies en es marcador, ja que el Penya s'ha avançat peró en David Pons ha conseguit s'empat, fins i tot ens haviem avança amb un gol de n'Albert, peró 2 jugades desafortunades cap al final ens han fet perdre el partit, una llastima ja que una victoria ens hagués donat opcions de fer campions de copa, peró no passa res ja que esteim convençuts que els al.lots d'en Tati farán un gran campionat de lliga després.

INFANTILS B. FERRE ATC 1 - PENYA ORIENT 2.

Els infantils d'en Vicent han debutat a sa competició de lliga amb una derrota per 1 a 2, una derrota dolorosa ja que ha estat en el darrer minut de partit, s'empat hagués estat un resultat més just, no passa res, ja que prest vindrán les victories.

ALEVINS F-7. FERRE 5 - PENYA ORIENT 3.

Impresionant debút dels al.los d'en Canari avui matí, en el que han continuat amb una de les seves exhibicions com feien a sa copa, han guanyat per 5 a 3 al Penya Orient, segúr que farán un gran campeonat de lliga.

BENJAMINS F-8 B. 1er any. FERRE 2 - CE SANT LLUÍS 5.

Els benjamins de primer any, han patit una derrota avui contra el Sant Lluís per 2 a 5, en una primera part a on han tingut infinitat d'ocasions, peró coses del futbol no han tingut sort, en canvi els visitants ens han marcat 3 gols amb gairebé 3 xuts, no passa res la setmana que ve guanyareu.

BENJAMINS F-8 A. 2ón any. SANT LLUÍS 1 - FERRE 3.

Bona victoria la que han aconseguit avui matí els al.lots d'en Quel Carreres en el camp del Sant Lluís, per un contundent 1 a 3, els gols han estat marcats per, David Febrer 2 gols i n'Alex, enhorabona a tot s'equip per aquesta victoria.

TERCERA DIVISIÓ. POBLENSE 2 - FERRERIES 0.

Durá derrota la que hem patit avuí a Sa Pobla per 2 a 0, un resultat que ha estat marcat per la jugada clau en el minut 25 de la segona part quant l'arbitre ha expulsat en Mingu per unes mans fora de s'area i per colmo a sa falta ens han marcat el primer gol de falta, després ha sigut molt dificil amb 1 jugador menys i el marcador en contra ens hem anat a dalt per aconseguir s'empat, i el Poblense ha aprofitat per sentenciar el partit a falta de 3 minuts, un partit que fins la jugada clau teniem controlat amb 1 primera part més be igualada sensa massa ocasions, en el començament del segón temps el Poblense ha intentat sortir un poc mes per el partit, cosa que ha conseguit a partir del minut 70.
Ara ja queda pensar amb la setmana que ve que ens visitara un rival de la nostra lliga l'Independiente, per lo que será fundamental el partit per aconseguir la permanencia.

JUVENILS LLIGA NACIONAL. FERRE 3 - PLATGES CALVIÁ 2.




Partit epic el que hem fet avui capvespre, en el que hem remuntat un 0 a 2, els mallorquins ens han sorpres en els primers minuts de la primera part, a pesar de només comptar amb 4 punts s'han aprofitat de un parell d'errades nostres per posar se amb una comode aventatge, a part dels dos gols no han tingut cap més ocasió fins els minuts final, el gol que ha estat clau per la remontada ha estat el que ha conseguit en Miguel Caballo en el minut 40 del primer temps, encara abans del descans hem xutat una pilota al pal. En el segón temps hem sortit a per el partit, peró el rival estava ben tancat i no hem tingut massa ocasions clares un parell, fins que en el minut 32 del segón temps ens han pitat un penal a favor que hem fallat, semblava que ja no es mouria el marcador quant, en Txiqui en el minut 82 ha conseguit el gol de s'empat, s'equip s'ha vist amb posibilitats de guanyar es partit i han donat sa darrera empenta amb un altre gol d'en Miguel Caballo que ens ha donat la victoria, i el que es més important 30 punts en la jornada 18 donant nos molta tranquilitat per afrontar els partits que resten.
Enhorabona a tot s'equip per la remuntada.

dijous, 14 de gener del 2010

BENJAMINS F-8 B. 1er any. DISSABTE A LES 11.30 H.


Els benjamíns de primer any jugarán a Ferreries aquest dissabte, ho farém contra el Sant Lluís, un equip que va 2ón, peró segur que aprofitarem es gran final d'any que vam fer, en el que vam conseguir victories, com la darrera on van guanyar 0 a 3 a Alaior, sigui quin sigui es resultat els joves jugadors nostres es divertiran i ho donaran tot.

BENJAMÍNS F-8 A. 2ón any. DISSABTE A LES 10.00 H.


Un altre equip que també reprén sa competició son els benjamíns d'en Quel Carreras, que jugarán dissabte en es camp del Sant Lluís, un equip bastant igualat al nostro.

ALEVINS F-7. DISSABTE A LES 10.00 H.


Aquest dissabte també será es debut a sa lliga per els alevins d'en Canari, un altre equip que també va fer una gran copa i una gran cantidad de gols, será un torneig que el conformarán 10 equips també a doble volta.
El primer partit de lliga es jugarém a ca nostra contra el Penya Orient dissabte mati.

ALEVINS F-11. DIUMENGE A LES 9.30 H.


Els alevins d'en Fredo jugarán diumenge a Ciutadella, en es camp del Penya Ciutadella, lo que será sa primera jornada de lliga, un torneig que es jugará a doble volta amb un total de 18 partits. Esteim convençuts que els al.lots farán un gran paper com van fer també a sa copa.

INFANTILS B. DISSABTE A LES 10.00 H.


Els infantils de primer any que entrena en Vicent comencen es campionat de lliga a ca nostra contra el Penya Orient. Ben segur que tornaran a deixar una bona imatge i es divertiran jugant a futbol com van fer a la copa on van fer una brillant 3 posició.
El campionat de lliga constará de 10 equips i es jugará a doble volta, per lo qual hi haurá un total de 18 partits, sa competició acabara el 29 de maig.

INFANTILS A. DISSABTE A LES 11.30 H.


Els infantils d'en Tati tornen a sa competició de lliga aquest dissabte mati, jugarán a Ciutadella en es camp de Son Marçal contra el Penya Ciutadella, un equip que va primer amb 18 punts, 3 punts més que noltros, una victoria ens donaria opcions a poder obtenir es campionat.

dimecres, 13 de gener del 2010

CADETS LLIGA. DIUMENGE A LES 10.00 H.

Després de la llarga aturada de nadal, torná sa competició en es futbol menor, com es el cas dels cadets que jugarán a Es Castell, davant un equip que está classificat un puesto mes avall amb 3 punts manco, un partit que els nostres jugadors voldrán guanyar per seguir en les posicions capdavanteres.

JUVENILS B. DIUMENGE A LES 11.30 H.

Diumenge jugarém la 5 jornada de lliga a casa contra el Dosa, un equip que suma 2 punts i de ben segur els nostres joves jugadors tindrán ganes de guanyar i continuar amb les bones sensacions que han deixat en aquest inici de competició.

LLIGA REGIONAL. DIUMENGE A LES 16.30 H.

Es diumenge ens visita un dels equips favorits a guanyar sa competició, l'At Villacarlos, un equip que te un gran nombre de jugadors amb experiencia a 3ª divisió.
Ara be els nostros jugadors amb la motivació que tindrán per conseguir sumar els primers punts li posarém les coses molt dificils.

JUVENILS LLIGA NACIONAL. DISSABTE A LES 16.00 H.

Es proper dissabte torná sa competició de lliga nacional juvenil a casa, després de casi 1 mes, i ho farém contra es cuer de sa lliga el Platges de Calviá, un equip que només ha sumat 4 punts. Encara que pugui semblar un partit fácil no ens podrem fiar ja que en aquests nivells si un te un mal dia qualsevol cosa pot passar en futbol, ara be també tindrem una bona ocasió per apropar nos mes a la permanencia, ja que si guanyam sumarem 30 punts, lo qual seria molt bo tinguent en compta sa gran quantitat de partits que hi queden.

PRECEDENTS POBLENSE - FERRERRIES.

El rival d'aquesta setmana en tractar se de un rival historic que ha jugat a 2ªb unes quantes temporades, per tant en les anteriors temporades que vam jugar a 3ªdivisió hem trobat fins a 7 precedents a Sa Pobla, amb un balanç de 2 victories i 5 derrotes.

Aquests son els resultats:

TEMPORADA 1.989-90: POBLENSE 3 - FERRERIES 0.
TEMPORADA 1.990-91: POBLENSE 1 - FERRERIES 0.
TEMPORADA 1.991-92: POBLENSE 1 - FERRERIES 0.
TEMPORADA 1.992-93: POBLENSE 1 - FERRERIES 2. (Tonio Barber i Tolo Muñoz).
TEMPORADA 1.993-94: POBLENSE 1 - FERRERIES 2. (Durà i Juan Antonio).
TEMPORADA 1.997-98: POBLENSE 4 - FERRERIES 1. (Franz Barro).
TEMPORADA 1.998-99: POBLENSE 5 - FERRERIES 1. (Reynés).

TERCERA DIVISIÓ. DISSABTE A LES 15.30 H.

Aquest dissabte a una hora poc usual les 15.30 jugám a Sa Pobla, ens enfrontarem a un rival de sa nostra lliga, ja que si be havien començat molt be sa temporada van entrar en una fase de molta irregularitat, i és un equip que está classificat en 14 posició damunt noltros amb 2 punts més, el seu camp es bastant dificíl peró ja que te unes dimensions bastant grosses i es de gespa natural.
Pot ser una bona ocasió per conseguir una victoria que ens donaria molta força i moral per sa permanencia ja que es tracta de un més bon equip de lo que diu sa classificació, i a més de baixes que tenim de altres partit no podrem contar ni amb en Conejo ni en Robert Pulido per acumulació de targetes.

dilluns, 11 de gener del 2010

SUBASTA DEL BAR DES CAMP DE FUTBOL.

Els socis que estiguin interessats en la subasta del Bar des Camp de fútbol, podrán passar a partir de dimecres dia 13 per les oficines del club per agafar les bases de la subasta de les 19.30 a les 20.30 h.
La subasta es fará el dimecres dia 27 de gener a les oficines del club en un acte public a les 20.00 h.

EN RAÚL MARQUES I N'ABEL GOMILA VAN SER OPERATS.

El passat divendres dia 8, van ser operats a la clinica Menorca els nostres jugadors en Raúl Marqués de menisc i n'Abel Gomila de pubis, desde el club els hi desitjam una rapida recuperació, es preveu en un mes i mig mes o menys puguin començar a correr.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

TERCERA DIVISIÓ:
POSICIÓ: 15è. PJ: 20. PG: 4. PE: 7. PP: 9. GF: 25. GC: 32. PUNTS: 19.

Golejadors: 5 GOLS: David Meliá i Héctor Carreras. 3 GOLS: Juli Gutierrez i Robert Pulido. 2 GOLS: David Seguí i Guel Bosch. 1 GOL: Raúl, Castro, Alzina i Adán. 1 gol en propia porta.


JUVENILS LLIGA BALEAR:
POSICIÓ: 7è. PJ: 17. PG: 9. PE: 0. PP: 8. GF: 29. GC: 25. PUNTS: 27.

Golejadors: 7 GOLS: Jonathan Martínez i Lluís Pons "CALAFI". 6 GOLS: Juanjo. 2 GOLS: Sergi, Biel Marqués, Rubén Mascaro i Txiqui. 1 GOL: Tomeu Allés.


JUVENILS MENORCA: LLIGA.
POSICIÓ: 5é. PJ: 4. PG: 2 . PE: 1. PP: 1. GF: 9. GC: 10. PUNTS: 7.

diumenge, 10 de gener del 2010

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 0 - AT.CIUTADELLA 2.




Avuí capvespre s'Atletic Ciutadella que venía amb només 10 punts ens ha sorpres i ens han guanyat per 0 a 2, després del gran partit de dimecres passat contra el Mercadal no hem pogut continuar amb la bona dinamica que duem de 5 partits sense perdre i un equip molt batallador que no s'ha semblat en cap moment un equip que dugues 10 punts.
El partit había començat amb lleuger domini nostro, hem intentat desde el primer minut anar a per el partit peró els Ciutadellencs estavén molt ben posicionats a darrera amb una gran presió, peró hi ha hagut una jugada que hagués pogut cambiar el signe del partit si un parell de minuts abans del gol visitant una gran jugada nostra l'hagués finalitzada en Robert Pulido, peró el porter ha fet una gran aturada, no ha estat la unica ja que ha aturat 4 o 5 xuts bastant perillosos i ha sigut un dels millors jugadors visitants, i després un fort xut de fora de s'areá que ha entrat bastant colocat al pal curt ha entrat a porteria i ha donat avantatge visitant, ha estat la unica ocasió seva en aquesta primera part.
El segón temps els visitants han jugat a defensar el resultat amb bastant d'ordre, cosa que ens ha costat molt ho hem intentat el algunes jugades a pilota aturada i colca cop de cap, peró avui no era el dia, ja que també ells en la primera ocasió que han tingut en aquest segón temps han sentenciat el partit amb el 0 a 2 final, un resultat massa enganyos per els merits nostres, peró després dels grans partits que hem vingut fent son coses que passen en el fútbol, de ben segúr aixo haura estat un accident i la setmana que ve estarém apunt per anar a Sa Pobla a guanyar.
Encara continuam amb 15 posició amb els 19 punts.

JUVENILS LLIGA NACIONAL. MANACOR 3 - FERRE 1.

Hem començat s'any amb una derrota en es camp del Manacor per 3-1, els rivals han afrontat el partit amb ses ganes de guanyar per sortir de la zona perillosa.
Amb aquest resultat continuarem a la zona tranquila de la classificació, amb la tranquilitat que ens donen els 27 punts per aconseguir l'objectiu de la permanencia.
El partit ha començat molt be per noltros, ja que en la primera part hem dominat el partit i fruit d'aixó ens hem avançat en el marcador amb un gol d'en Txiqui, a part del gol hem tingut més ocasions per sentenciar el partit abans del descans peró no hem tingut sort de cara a porteria. En el segón temps els Mallorquins han sortit amb ganes de empatar i no ho han conseguit fins ben avançat el segón temps, amb el gol els Manacorins s'han anat dalt i en els darrers 15 minuts han fet 2 gols deixant el resultat final de 3 a 1, resultat bastant abultat, ja que en el primer temps haguessim pogut sentenciar el partit.

JUVENILS B. ALAIOR AT 4 - FERRE 1.

Ahir capvespre en es camp de Los Pinos vam perdré es primer partit de lliga davant un equip, s'Alaiorenc que li va sortir un partit molt complert. La setmana que ve a casa ens visitara el Dosa.

dissabte, 9 de gener del 2010

CONVOCATORIA SELECCIONS INFERIORS.

Aquest cap de setmana encara no hi ha competició en les categories, Cadet, Infantil i Aleví, perqué jugarán les seleccions menorquines d'aquesta categoria en es camp de son Marçal a Ciutadella, i les categories inferiors del Ferre s'hi veurán representades amb sa presencia de 3 jugadors del nostro equip a cada selecció, els hi volém donar sa enhorabona per aquestes convocatories.
Els jugadors seleccionats son els següents:

Selecció Cadet: Enric Barber, Héctor Marqués i Martí Coll.

Selecció Infantil: Antoni Torres, Damiá Pons i Francisco Porras.

Selecció Aleví: Jesús Martí, Pau Benejam i David Florit.

dijous, 7 de gener del 2010

PRECEDENTS FERRERIES - AT.CIUTADELLA.

Hem trobat 6 precedents a tercera divisió del derby que jugarém diumenge a casa contra s'Atletic Ciutadella amb un balanç igualat fins ara de 3 victories nostres i e3 victories visitants, quasi tots son partits amb historia, com el de la temporada 1.993-94 en el que vam perdre per 1-2 en un dels arbitratges més polemics que recordam.

Aquests son els resultats:

TEMPORADA 1.984-85: FERRERIES 2 - AT.CIUTADELLA 0. (Miquel Viroll i Lluís Viroll).
TEMPORADA 1.985-86: FERRERIES 0 - AT.CIUTADELLA 1.
TEMPORADA 1.992-93: FERRERIES 2 - AT.CIUDADELLA 0. (Toni Gonyalons 2).
TEMPORADA 1.993-94: FERRERIES 1 - AT.CIUTADELLA 2. (Juan Antonio).
TEMPORADA 1.997-98: FERRERIES 2 - AT.CIUTADELLA 0. (Lluís Real i Santi Cardona).
TEMPORADA 1.998-99: FERRERIES 1 - AT.CIUTADELLA 3. (Borja Batlle).

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

COMPETICIÓ.
TERCERA DIVISIÓ:
POSICIÓ: 15è. PJ: 19. PG: 4. PE: 7. PP: 8. GF: 25. GC: 30. PUNTS: 19.

Golejadors: 5 GOLS: David Meliá i Héctor Carreras. 3 GOLS: Guel Bosch i Robert Pulido. 2 GOLS: David Seguí i Juli Gutierrez. 1 GOL: Raúl, Castro, Alzina i Adán. 1 gol en propia porta.

TERCERA DIVISIÓ. DIUMENGE A LES 16.30 H.

Continua sa tercera divisió de forma frenetíca, amb el que será el tercer partit en 1 setmana, jugarém una altra vegada a casa i ho farém contra s'Atletic Ciutadella, en el que será el primer partit de la segona volta, i que afrontam en un gran moment, ja que duím 19 punts i esteím colocats en 15 posició 3 punts damunt els descens, ara no ens podrem descuidar en aquesta categoría tant igualada qualsevol equip et pot guanyar si no es juga concentrat tot el partit, a pesar que el rival es el cuer de sa categoría amb 10 punts.
Volem cridar a s'afició que ens doni es suport com el partit d'ahir i tots junts ho durem endavant.

JUVENILS B. DISSABTE A LES 16.00 H.

A Menorca també es van reanudant les competicions i els juvenils b que entrena en Damiá jugarán a Alaior, un equip cridat a lluitar per s'ascens a lliga nacional que va 4rt amb 6 punts, 1 menys que noltros que vam començar de forma brillant sa competició.

JUVENILS LLIGA NACIONAL. DIUMENGE A LES 11.30 H.

Aquest diumenge es reanuda sa competició de sa lliga nacional juvenil després de s'aturada de ses festes de nadal, será sa jornada 17 i ho farém en es camp de Na Capellera a Manacor. Els nostres jugadors intentaran seguir amb sa bona ratxa de final d'any en el que vam golejar als liders, l'At Balears, els Manacorís son un equip que están classificats en 12ªposició amb 19 punts, ho farém amb la tranquilitat que ens donen aquests 27 punts, molt proxims a la permanencia.

dimecres, 6 de gener del 2010

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 3 - MERCADAL 0.





Impresionant una vegada més el partidas que han tornat a fer els nostres jugadors avui capvespre contra el Mercadal, un rival que venia de guanyar 3 a 0 a s'Alaior es passat diumenge, peró avui s'ha vist impotent davant el nostre equip que ha tornat a fer un partit molt complert.
El partit ha començat igualat els primers minuts amb respecte dels jugadors, bastant de joc pel mig camp, peró a mesura que passaven els minuts noltros anavem controlant més el joc, amb quolca rematada de cap desviada, el Mercadal ha fet un poste de un xut molt escorat a la banda.
La segona part ha començat amb molta empenta per part nostra ja que hem decidits per el partit, i així en els 4 minuts de la segona part un xut d'en Juli de fora de s'área ha agafat es porter a contrapeu i ens hem avançat, amb aquest gol ens hem fet amb el control del partit, ja que els jugadors estaven totalment enchufats en les sortides cap a porteria, en el minut 18 del segón temps ha vingut el 2 gol, un autentic golás d'en Robert dins s'área, que ha colocat sa pilota enfora d'es porter al segón pal, i en plena borratxera de joc nostra ha vingut una gran contra rápida que ha culminat n'Héctor en es minut 20 del segón temps, en plena bogeria dels nostres jugadors, d'aqui al final del partit hem controlat molt be es joc tinguent en compte d'es gran equip que té el Mercadal, format per molts de jugadors amb molta experiencia i qualitat a la 3ªdivisió, d'aqui al final encara haguessim pogut haver fet el 4 gol si en Guel hagués convertit una altra bona jugada, també hi ha hagut una ma providencial d'en Cristian a un altre xut.
Amb aquest gran resultat ens colocam en 15 posició en la taula classificatoria amb 19 punts, en els darrers 5 partits hem sumat 11 punts que ens confirmen en una clara línea ascendent dins la categoria, ara diumenge tocará un altra derby contra l'At Ciutadella cuer amb 10 punts, no ens podem confiar i a continuar així que de ben segur conseguirem l'ansiada permanencia, enhorabona a tots els jugadors i tecnics per aquesta brillant victoria, en un partit on feia molt de temps que no es veia s'ambient de gala que oferia es camp avui capvespre.
FORÇA FERRE.

FOTOS HOMENATGE A QUEL CARRERAS I CANARI.



Avui tot just abans de començar el partit, hem fet el merescut homenatge als 2 entrenadors que més anys duen entrenant al fútbol base. En Quel Carreras i en Canari que han rebut el diploma del club i un gran i merescut aplaudiment de tota l'afició pels més de 20 anys que fa que es dediquen desinteressadament a les categories inferiors del club.
ENHORABONA.

dimarts, 5 de gener del 2010

PRECEDENTS FERRERIES - MERCADAL.

Encara que en la historia estigui ple de precedents contra el Mercadal aquesta será sa primera vegada que ens enfrontem a la 3ªDivisió, per aixó posarem els resultats dels darrers 15 anys en la competició de lliga regional.

TEMPORADA 1.994-95: FERRERIES 2 - MERCADAL 1. (Biel Pons i Tiago).
TEMPORADA 1.995-96: FERRERIES 2 - MERCADAL 1. (Lluís Real 2).
TEMPORADA 1.996-97: FERRERIES 5 - MERCADAL 0. (Manolo Agudo, Abel, Tomeu Enrich, Tomeu Pons i Tomeu Mola).
TEMPORADA 1.999-00: FERRERIES 4 - MERCADAL 1. (Tonio Barber, Tomeu Mir, Guel Bosch i Abel).
TEMPORADA 2.000-01: FERRERIES 1 - MERCADAL 2. (Flores).
TEMPORADA 2.001-02: FERRERIES 5 - MERCADAL 1. (Tomeu Mola 2, Berto Moll 2 i Guel Bosch).
TEMPORADA 2.002-03: FERRERIES 1 - MERCADAL 2. (Hector).
TEMPORADA 2.003-04: FERRERIES 1 - MERCADAL 3. (Nofre).
TEMPORADA 2.004-05: FERRERIES 3 - MERCADAL 0. (Nofre i Bernat 2).
TEMPORADA 2.005-06: FERRERIES 1 - MERCADAL 0. (David Meliá).
TEMPORADA 2.006-07: FERRERIES 1 - MERCADAL 1. (Llonga).
TEMPORADA 2.007-08: FERRERIES 2 - MERCADAL 0. (Joan Meliá i Toni Martinez).

MIERCOLES 6 - A LAS 16.30 EL MERCADAL

MAÑANA MIERCOLES A LAS 16.30 HORAS, DERBY POR TODO LO ALTO.

NOS VISITA EL C.D.MERCADAL, EL CLUB QUE CUENTA CON EL PRESUPUESTO MAS ALTO DE TODOS LOS EQUIPOS DE LA TERCERA DIVISON DE LA ISLA . Y UN EQUIPO, QUE ESTA SITUADO EN LA ZONA NOBLE DE LA TABLA, VIENE DE GANAR POR 3- 0 AL ALAYOR , Y QUE ADEMAS CUENTA CON UN BUEN PLANTEL DE JUGADORES .

ENFRENTE TENDRA A NUESTRO EQUIPO, EL FERRE, QUE LLEVA 4 PARTIDOS CONSECUTIVOS PUNTUANDO. SOLO 3 GOLES EN CONTRA EN LAS ULTIMAS 4 JORNADAS , Y SALVO LOS LESIONADOS RAUL Y SALIDO, EL RESTO DE LAP LANTILLA ESTARA A DISPOSICION DE LOS TECNICOS.

UN PARTIDO. UN DERBY , POR TODO LO ALTO EN NUESTRO CAMPO.

GANAR EL PARTIDO, REPRESENTARIA TERMINAR LA PRIMERA VUELTA CON 19 PUNTOS, O SEA LOS PREVISTOS INICIALMENTE , EN BUSCA DE LA SALVACION.

QUEL CARRERAS --CANARI

ANTES DEL PARTIDO DE MAÑANA CONTRA EL C.D.MERCADAL, SERAN HOMENAJEADOS NUESTROS EMBLEMATICOS HOMBRES DEL CLUB CANARI Y QUEL CARRERAS, POR SUS LARGUISIMOS AÑOS DE DEDICACION AL CLUB EN GENERAL Y AL FUTBOL BASE EN PARTICULAR.
HABLAR DE ELLOS ES HABLAR DE LA HISTORIA VIVA DE NUESTRO CLUB, DEL FERRE .ELLOS SON , SIN NINGUNA DUDA UNA PARTE IMPORTANTE DE NUESTRO HISTORIAL. SUS NOMBRES DEBEN QUEDAR PARA SIEMPRE ESCRITOS EN LETRAS EN ORO ,

Y ESO ES LO QUE HAREMOS .

ENHORABUENA A LOS DOS Y MOLTES GRACIAS POR VUESTRO ESFUERZO .

POR EL C.E. FERRERIES

JOAN MASCARO

dilluns, 4 de gener del 2010

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

COMPETICIÓ.
TERCERA DIVISIÓ:
POSICIÓ: 17è. PJ: 18. PG: 3. PE: 7. PP: 8. GF: 22. GC: 30. PUNTS: 16.

Golejadors: 5 GOLS: David Meliá. 4 GOLS: Héctor Carreras. 3 GOLS: Guel Bosch. 2 GOLS: David Seguí i Robert Pulido. 1 GOL: Raúl, Castro, Alzina, Juli i Adán. 1 gol en propia porta.

diumenge, 3 de gener del 2010

TERCERA DIVISIÓ. ARENAL 0 - FERRE 0.

Avui capvespre hem conseguit un altre resultat positiu a Mallorca en es camp de l'Arenal, amb aquest empat es el 4 partit consecutiu que puntuam i ens colocam amb 16 punts, a l'espera dels 2 importants derbis que jugarem la setmana que ve, el proper dimecres a casa contra el Mercadal i el diumenge també a casa contra l'At Ciutadella.
El partit d'avui no ha tingut molta historia, la primera part no hi ha hagut gaires ocasions ni per noltros ni per els Mallorquins, peró lo important ha sigut mantenir la porteria a 0, la segona part ha estat de molt de migcamp sense gaires ocasions clares.