dilluns, 30 de novembre del 2009

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

TERCERA DIVISIÓ:
POSICIÓ: 18è. PJ: 14. PG: 1. PE: 5. PP: 8. GF: 16. GC: 27. PUNTS: 8.

Golejadors: 4 GOLS: David Meliá. 3 GOLS: Guel Bosch i Héctor. 2 GOLS: David Seguí. 1 GOL: Raúl, Castro i Alzina. 1 gol en propia porta.

JUVENILS LLIGA BALEAR:
POSICIÓ: 8è. PJ: 13. PG: 7. PE: 0. PP: 6. GF: 21. GC: 19. PUNTS: 21.

Golejadors: 6 GOLS: Juanjo i Jonathan Martínez. 5 GOLS: Lluís Pons "Calafi". 1 GOL: Rubèn Mascaró, Biel Marqués,Txiqui i Tomeu Allés.

REGIONAL PREFERENT: COPA.
POSICIÓ: 4rt. PJ: 8. PG: 2. PE: 0. PP: 6. GF: 13. GC: 23. PUNTS: 6.

Golejadors: 4 GOLS: Román. 2 GOLS: Nacho,Lluís Lopez i Marc Pons "Viroll". 1 GOL: Vicent, Sergi Coll i Lluc Pons.

JUVENILS MENORCA: COPA.
POSICIÓ: 5è. PJ: 10. PG: 1 . PE: 2. PP: 7. GF: 9. GC: 34. PUNTS: 5.

CADETS LLIGA:
POSICIÓ: 5è. PJ: 6. PG: 3. PE: 1. PP: 2. GF: 14. GC: 5. PUNTS: 10.

INFANTIL 2on any: COPA.
POSICIÓ: 3er. PJ: 6. PG: 3. PE: 1. PP: 2. GF: 9. GC: 7. PUNTS: 10.

INFANTIL 1er any: COPA.
POSICIÓ: 2ón. PJ: 6. PG: 4. PE: 2. PP: 0. GF: 8. GC: 1. PUNTS: 14.

ALEVINS F-11 COPA:
POSICIÓ: 4rt. PJ: 6. PG: 3. PE: 2. PP: 1. GF: 16. GC: 7. PUNTS: 35.

ALEVINS F-7 COPA:
POSICIÓ: 1er. PJ: 6. PG: 4. PE: 1. PP: 1. GF: 54. GC: 25. PUNTS: 37.

BENJAMÍNS F-8: SEGON ANY. COPA
POSICIÓ: 9è. PJ: 4. PG: 1. PE: 0. PP. 3. GF: 11. GC: 16. PUNTS: 19.

BENJAMÍNS F-8: PRIMER ANY. COPA
POSICIÓ: 6é. PJ: 5. PG: 2. PE: 1. PP: 2. GF: 9. GC: 15. PUNTS: 27.

Com a nota més destacada volem resenyar que els alevins d'en Canari s'han posat liders aquest cap de setmana, després de l'espectacular golejada que van fer dissabte passat.

diumenge, 29 de novembre del 2009

CADETS. PENYA CIUTADELLA 2 - FERRE 1.

Gran partit dels cadets a pesar de la derrota, han plantat cara a un equip acostumat a guanyar per una mitja de 5 gols cada partit, i avui han tingut que suar de valent per guanyar nos, per 2 a 1, a vegades es perd peró, es demostra que les coses es fan be, i que saben jugar a futbol.

ALEVINS F-11. SAMI 0 - FERRE 2.

Victoria important l'ha que han aconseguit els alevins d'en Fredo, que confirma la bona feina que estan fent amb lo que duim de copa una victoria per tornar a sa part alta de la classificació, enhorabona a tot s'equip.

REGIONAL. FERRE 1 - SANT LLUÍS 4.

Hem perdut per un contundent 1 a 4 en la darrera jornada de copa, en un partit sense historia ja que cap dels dos es jugaven res, una derrota pensant amb la lliga, el gol del Ferre l'ha marcat en Marc Pons "Viroll".

JUVENILS LLIGA NACIONAL. FERRE 2 - EIVISSA 1.





Gran victoria s'ha que han obtingut els juvenils contra un dur rival, com es l'Eivissa, un equip amb una serie de bons jugadors que saben tocar sa pilota a davant, els visitants s'han avançat en els primers 20 minuts de partit peró els jugadors del Ferre han posat lluita i ganes i han donat la volta al marcador, primer en Calafi ha fet l'empat en el minut 42 de la primera part, en la segona part hem sortit amb empenta i en Tomeu Allés en els 5 minuts de la segona part ha fet un golas de fora de s'area, tal com li ha vingut un rebot la empalmada i han entrat per alt un gran xut, amb aquesta victoria ens colocam amb uns comodes 21 punts a la classificació.

TERCERA DIVISIÓ. SANT RAFAEL 2 - FERRE 0.

Dura derrota la que hem patit avui a Eivissa, un equip que res tenia que veure amb el que ens vam enfrontar fa 5 mesos, ens ha superat per 2-0, un equip reforçadissim i que va 4, no era un rival de la nostra lliga, d'aqui 2 setmanes si ho será el proper partit a casa aquest si será importantissim amb l'Esporles, a veure si aconseguim la victoria que encara la tenim a 1 partit, 3 punts.

dissabte, 28 de novembre del 2009

BENJAMÍNS F-8 A. PENYA ORIENT 5 - FERRE 0.

Avui capvespre els benjamíns no han tingut opció a Ciutadella i han perdut al camp del Penya Orient.

INFANTILS A. FERRE 4 - MENORCA AT 1.

Victoria contundent la que han aconseguit els infantils de segón any, 4-1 davant el Menorca i haguessin pogut ser més, els golejadors han estat, David Pons 2, Sergi Mercadal i Sergi Sansaloni, enhorabona a tots per es bon partit.

ALEVINS F-7. FERRE 25 - SAMI AT 2.

Encara que sembli mentida no esta equivocat el marcador 25 gols, han fet els Alevíns d'en Canari al Sami, un resultat icreible que possiblement sigui sa golejada més gran de un equip del Ferre, com diu es resultat el partit no ha tingut la més minima historia per la gran desigualtat, dir que és una passa més de la bona temporada que están fent els al.lots d'en Canari.

INFANTILS B. FERRE ATC 1 - MERCADAL 1.

Avuí ens han marcat el primer gol de la temporada, que ha significat s'empat, una llastima ha que el gol ha arribat quant faltaven 5 minuts i haviem tingut uns minuts abans una bona ocasió per sentenciar, un resultat que no empanya sa gran temporada que están fent els infantils d'en Vicent, el gol l'ha marcat na Clara.

BENJAMÍNS F-8 B. FERRE ATC 2 - MERCADAL 4.

Avuí matí hem perdut contra el Mercadal, no hem pogut continuar amb sa bona ratxa, peró de ben segur que prest tornaran a guanyar amb ses ganes que li posen, els gols els ha marcat en Joan Sans tots dos.

divendres, 27 de novembre del 2009

BENJAMÍNS F-8 B. 1er ANY. DISSABTE A LES 11.30 H.

Dissabte matí jugam a Ferreries contra el Mercadal, en el 5 partit de copa del benjamíns de primer any, uns jugadors que están en ratxa els nostros ja que han guanyat els 2 darrers partits, a veure si continua així.

BENJAMÍNS F-8 A. 2ón ANY. DISSABTE A LES 16.30 H.

Els benjamíns d'en Quel i en Xec juguen a Ciutadella contra el Penya Orient,dissabte a capvespre en es camp del Penya Ciutadella, en la 4 jornada de copa.

BAIXES PER DIUMENGE.

En principi per el partit de diumenge tením 4 baixes, en Salido, Hector i Raúl lesionats, i en Guel Bosch per sanció per les 5 targetes, de la setmana passada en principi recuperam en Castro que tornaria a la convocatoria després de la lesió.

dijous, 26 de novembre del 2009

ALEVINS F-7. DISSABTE A LES 10.00 H.

Els alevíns de futbol 7, juguen a casa contra el Sami At, un equip que va coer, a veure si es un partit on els joves jugadors nostres es tornen a divertir fent gols com es de costum.

ALEVINS F-11. DIUMENGE A LES 11.00 H.

Els alevíns d'en Fredo juguen diumenge a Ciutadella en es camp del Sami, un equip que va molt igual amb noltros, a veure si tenen més sort que la setmana passada on van fer un gran partit peró van tenir la sort en contra.

INFANTILS B. DISSABTE A LES 10.00 H.

Dissabte jugam a casa contra el Mercadal, un equip que va 5 en la classificació, per tant será un rival complicat, per els infantils de primer any, que están completant en les 5 jornades disputades una trajectoria bonissima ja que, encara no els hi han fet cap gol en els partits que hem jugat cosa molt dificila i van classificats en 2 posició, un partit més per seguir amb aquesta impresionat ratxa, i que desde el club els volem felicitar.

INFANTILS A. DISSABTE A LES 11.30 H.

Després de descansar la setmana passada,dissabte rebém a casa al Menorca At, un equip que és el coer amb tant sols 1 punt, será una bona ocasió per els al.lots d'en Tati per sumar una nova victoria.

dimecres, 25 de novembre del 2009

CADETS. DIUMENGE A LES 16.00 H. PENYA CIUTADELLA - FERRE.

Partit complicat el que tenen diumenge a Ciutadella els Cadets, jugàm al camp del lider imbatut que en els 6 partits que ha jugat els ha guanyat tots arrollant als rivals, peró de ben segur que els al.lots d'en Manolo plantaran cara ja que estan fent una bona temporada, i si están be tindran colca opció.

REGIONAL. DIUMENGE A LES 16.00 H. FERRE- SANT LLUÍS.

Diumenge capvespre jugam el darrer partit de copa contra el Sant Lluís, un equip que tampoc es juga res. Es partit el jugam com a locals peró, el jugarem a Es Migjorn, ja que tenim que cumplir el partit de sanció que ens van posar per el partit contra el Penya, per tant amb sa copa ja cumplerta després ja tocara a pensar amb sa lliga d'aqui a 2 setmanes.

JUVENILS LLIGA NACIONAL. DIUMENGE A LES 12.00 H.

Diumenge matí tenim un important partit a casa contra l'Eivissa, un equip que está classificat en 6 posició amb 3 punts més que noltros, per tant es tracta de un rival directe, una bona ocasió per superar ses darreres 2 derrotes, ja que darrerament esteim molt castigats per ses lesions, confiem diumenge poder tenir casi tots els jugadors, i conseguir sa victoria.

PREDECENTS SANT RAFAEL - FERRE.

Aquesta será sa segona vegada que jugam en és camp del Sant Rafael, ja que és un equip que fins aquesta temporada només havia jugat 2 temporades a tercera, s'única vegada que hem jugat al seu camp vam guanyar.

TEMPORADA 1.990-91: SANT RAFAEL 0 - FERRE 2. (Serín i Diego Llopis).

TERCERA DIVISIÓ. DIUMENGE A LES 12.00 H. SANT RAFAEL - FERRE.

Diumenge matí jugam a Eivissa, en es camp del Sant Rafael un equip que ha pujat enguany també, es s'equip que vam guanyar es partit únic que vam jugar a Mallorca a finals de juny per si hi havia una altra plaça, peró d'aquell equip ja no hi queda gairebé res, ja que s'han reforçat molt amb jugadors del Penya o Eivissa, están classificats en 4 posició i només han perdut un partit, per tant será un partit dificíl, peró confiem amb els nostros jugadors que darrerament venen jugant bastant bé, i si ens surt un bon partit podem guanyar.

dilluns, 23 de novembre del 2009

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

TERCERA DIVISIÓ:
POSICIÓ: 18è. PJ: 13. PG: 1. PE: 5. PP: 7. GF: 16. GC: 25. PUNTS: 8.

Golejadors: 4 GOLS: David Meliá. 3 GOLS: Guel Bosch i Héctor. 2 GOLS: David Seguí. 1 GOL: Raúl, Castro i Alzina. 1 gol en propia porta.

JUVENILS LLIGA BALEAR:
POSICIÓ: 9è. PJ: 12. PG: 6. PE: 0. PP: 6. GF: 19. GC: 18. PUNTS: 18.

Golejadors: 6 GOLS: Juanjo i Jonathan Martínez. 4 GOLS: Lluís Pons "Calafi". 1 GOL: Rubèn Mascaró, Biel Marqués i Txiqui.

REGIONAL PREFERENT: COPA.
POSICIÓ: 4rt. PJ: 7. PG: 2. PE: 0. PP: 5. GF: 12. GC: 19. PUNTS: 6.

Golejadors: 4 GOLS: Román. 2 GOLS: Nacho i Lluís Lopez. 1 GOL: Vicent, Sergi Coll, Lluc Pons i Marc Pons "Viroll".

JUVENILS MENORCA: COPA.
POSICIÓ: 5è. PJ: 10. PG: 1 . PE: 2. PP: 7. GF: 9. GC: 34. PUNTS: 5.

CADETS LLIGA:
POSICIÓ: 5è. PJ: 5. PG: 3. PE: 1. PP: 1. GF: 13. GC: 3. PUNTS: 10.

INFANTIL 2on any: COPA.
POSICIÓ: 5è. PJ: 5. PG: 2. PE: 1. PP: 2. GF: 5. GC: 6. PUNTS: 7.

INFANTIL 1er any: COPA.
POSICIÓ: 2ón. PJ: 5. PG: 4. PE: 1. PP: 0. GF: 7. GC: 0. PUNTS: 13.

ALEVINS F-11 COPA:
POSICIÓ: 5è. PJ: 5. PG: 2. PE: 2. PP: 1. GF: 14. GC: 7. PUNTS: 28.

ALEVINS F-7 COPA:
POSICIÓ: 2ón. PJ: 5. PG: 3. PE: 1. PP: 1. GF: 29. GC: 23. PUNTS: 30.

BENJAMÍNS F-8: SEGON ANY. COPA
POSICIÓ: 8è. PJ: 3. PG: 1. PE: 0. PP. 2. GF: 11. GC: 11. PUNTS: 15.

BENJAMÍNS F-8: PRIMER ANY. COPA
POSICIÓ: 4rt. PJ: 4. PG: 2. PE: 1. PP: 1. GF: 7. GC: 11. PUNTS: 23.

diumenge, 22 de novembre del 2009

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 1 - SANTANYI 1.




Encara que sembli impossible, avui capvespre hem viscut sa historia de sempre, en un gran partit del Ferre, en el que a tot un gran equip com el Santayi, no li han deixat xutar a porteria més que 2 vegades, ens han marcat en la única ocasió que han tingut a la primera part en el minut 46 per més desgracia, en una primera part igualada que si algú tenia que guanyar erem noltros ja que hem forçat situacions i un munt de corners peró la porteria ens és esquiva, la segona part igual el rival intentant defensar i noltros intentant s'empat, que ha arribat finalment en el minut 26 de la segona part fet per n'Alzina, i després fins el final ens hem deixat sa pell intentant es gol de sa victoria amb bones accions, com una de n'Esteban que no ha entrat per poc, doncs confiem que així com está s'equip que cada dia va a més tinguem un poc més de fortuna i conseguiguem guanyar que ens mereixem tenir moltes més victories de les que hem fet.
FORÇA FERRE.

JUVENILS LLIGA NACIONAL. LA UNIÓN 2 - FERRE 1.


En un partit igualat, hem perdut 2-1 a Palma en es camp de la Unión, no hem tornat a tenir massa sort ja que en un partit que lo més just hagues estat s'empat hem tornat de buit, els 2 gols del rival han estat marcats a pilota aturada es primer en és minut 45 de un corner, i després a la segona part de penal ens han fet el segón gol, després en Lluís Pons "Calafi" ha escurçat distancia, ho hem intentat fins el final peró no ha pogut ser, s'equip sempre mostra sa cara de bén segur si sa propera setmana ens acompanya un poc sa sort tornara sa victoria.

INFANTILS B. U.D.SEISLAN/UDM 0 - FERRE ATC 4.

Avui matí els infantils d'en Vicent han tornat a guanyar, ho han fet a Maó en es camp del Seíslan per un contundent 0-4, d'aquesta manera es confirma sa gran temporada que está fent s'equip, ja que en 5 partits no els hi han fet cap gol, els gols els han marcat, Xavier Pons, Miquel i Clara 2. Amb aquesta victoria es colocaran per dalt sa classificació amb 13 punts de 15 enhorabona.
ENDAVANT FERRE.

CADETS. FERRE 5 - SANT LLUÍS 0.

Gran partit el que han tornat a fer els cadets, en un partit en el que han estat molt superiors al seu rival, al que han conseguit golejar al seu rival, han fet un joc rapid, i han desarbolat al Sant Lluís, els gols han estat marcats per, Ramón, Rubén Ametller, Martí Coll i Lluc Sans 2, donam la enhorabona a tot s'equip per sa gran temporada que están fent.

dissabte, 21 de novembre del 2009

BENJAMÍNS F-8 B. 1er ANY. PENYA CIUTADELLA 1 - FERRE ATC 2.

Els fillets d'en Martí li van agafant es punt a sa competició, ja que avui a Ciutadella han tornat a guanyar per 2 setmana consecutiva, en un camp com es del Penya, d'aquesta manera ja sumen 23 punts, enhorabona al.lots.

ALEVINS F-7. MERCADAL 7 - FERRE 7.

Partit espectacular de gols 14!, els al.lots d'en Canari han tornat a fer una altra demostració ofensiva amb 7 gols, cosa gairebé habitual, en un equip on casi cada partit fan un munt de gols, segurament hauran disfrutat en aquest partit encara que no hagin guanyat.

JUVENILS B. DOSA CF 1 - FERRE 1.

Avui capvespre en la darrera jornada de copa juvenil, hem aconseguit 1 punt, en el camp del coer, d'aquesta manera hem acabat amb 5 punts, idó ara ja tocara preparar sa lliga d'aqui 2 setmanes, ja que la setmana que ve hi haura sa final.

REGIONAL. PENYA CIUTADELLA 2 - FERRE 0.


Avui capvespre hem perdut a Ciutadella davant el Penya, en un partit sense massa historia, ja que cap dels dos es jugava res, en aquesta copa que ja arriba a la recta final.

ALEVINS F-11. FERRE 1 - AT.VILLACARLOS 1.

Resultat increíble per el que no hagi vist el partit, en un aútentic partidas dels jugadors nostres, han tingut infinitat d'ocasions clarissimes fins a 6 o 7, peró lo que té el futbol de injust moltes vegades, sa pilota no ha volgut entrar i per més colmo es gol visitant ha vingut quant passaven 2 minuts, una llastima, peró un gran partit de tot s'equip del Ferre, el gol l'ha fet en Toni Sintes.

BENJAMÍNS F-8 A. FERRE 3 - U.D.MAHÓN 5.

Els al.lots d'en Quel Carreras, han perdut contra la unió, en un partit que els Maonésos prest s'han posat el partit de cara, pero els jugadors del Ferre no han perdut la cara en cap moment, i han jugat amb totes ses ganes fins al final.
Els gols han estat marcats per, Marc Meliá, Jordi i David.

divendres, 20 de novembre del 2009

BENJAMÍNS F-8. 1er ANY. DISSABTE A LES 12.30 H.

Els benjamíns de primer any juguen demá a Ciutadella en es camp del Penya Ciutadella, i ho faran amb motivació ja que la setmana passada van aconseguir sa primera victoria, sort al.lots.

BENJAMÍNS F-8. 2ón ANY. DISSABTE A LES 11.00 H.

Demá jugam a casa contra la Unió, els joves jugadors del Ferre tornaran a jugar després de que la setmana passada van descansar, davant un equip que ve en 2ª posició amb un partit més.

ALEVINS F-7. DISSABTE A LES 11.30 H.

Aquest dissabte jugam en es camp del Mercadal, en la que será sa 5 jornada de copa per els al.lots d'en Canari, que estan classificats en una brillant segona posició, i demá intentaran amb tota sa ilusió del mon continuar amb es bon fútbol que fan.

BAIXES PER DIUMENGE A S'EQUIP DE TERCERA

Per es proper partit de lliga, diumenge que ve amb el Santanyi, en principi hi ha 4 baixes, n'Hector, en Castro, en Raúl i en Salido, per lo tant la convocatoria es fara justament amb els 16 jugadors restants de la plantilla.

dijous, 19 de novembre del 2009

ALEVINS F-11. DISSABTE A LES 10.30 H.

Els alevíns d'en Fredo rebén dissabte en es nostro camp al Sant Lluís, equip que está classificat en 2ªposició, una motivació extra per els nostres jugadors.

INFANTILS B. 1er ANY. DIUMENGE A LES 10.00 H.

Els infantils de primer any, juguèn a Maó diumege que ve en es camp del Seíslan, partit de la 5 jornada de copa, una competició, que el Ferre ha començat de forma pletorica, seguir així, sobretot jugant a futbol.

CADETS. DIUMENGE A LES 11.00 H.

Els cadets que entrena en Manolo, juguen a Ferreries contra el Sant Lluís, un partit que de ben segur es voldran refer de sa derrota de la setmana passada, que no empanya sa gran competició que estàn fent.

JUVENILS B. DISSABTE A LES 16.30 H.

Darrera jornada de copa per els juvenils B, jugarem en es camp del Dosa contra un equip que encara no ha sumat cap punt, un bon partit doncs per poder sumar els 3 punts.

REGIONAL. DISSABTE A LES 16.00 H.

Ja arribam a sa recta final, de sa copa regional, será es penultim partit i ho farem a Ciutadella davant el Penya, contra un rival que tampoc si juga res, peró que ens servira a noltros per anar agafant forma per començar sa lliga amb força.

JUVENILS LLIGA BALEAR. DIUMENGE A LES 12.00 H.

12ª Jornada de lliga sa que jugarem diumenge que ve en es camp de La Unión a Palma, en un partit en el que recuperarem alguns jugadors que entre lesions o sancions no van poder jugar diumenge passat contra el Penya, per tant una bona ocasió per sumar els 3 punts, davant un equip que té 10 punts i esta ens posicions perilloses.

dimecres, 18 de novembre del 2009

PRECEDENTS FERRE- SANTANYI.

El Santanyi, es un vell rival dels primers anys a Tercera, peró que feia molts d'anys que no ens visitava, ja que en la darrera etapa a 3ªDivisió no hi eren, hem trobat 5 precedents amb tant sols una victoria nostra i quatre empats, sempre va ser un rival molt incomode.
Aquests son els precedents:

TEMPORADA 1.983-84: FERRE 1 - SANTANYI 1. ( Lasa).
TEMPORADA 1.985-86: FERRE 1 - SANTANYI 1. ( Toni Gonyalons).
TEMPORADA 1.986-87: FERRE 1 - SANTANYI 0. ( Tiá Carreras).
TEMPORADA 1.987-88: FERRE 1 - SANTANYI 1. ( Abascal).
TEMPORADA 1.988-89: FERRE 1 - SANTANYI 1. ( Serra).

TERCERA DIVISIÓ. DIUMENGE A LES 16.30 H. FERRE - SANTANYI.

Importantissim partit el que tenim diumenge que ve en el nostro camp, contra un rival dels candidats a jugar sa fase d'ascens a 2ªb, i que ve de fer li 6 gols a s'alaior. De ben segur que sera dificil, peró esteim segurs que si l'equip juga com ve fent darrerament, es possible guanyar es partit, i d'aquesta manera seguir guanyant partits a casa, fundamental per aconseguir sa permanencia, que passa per guanyar els partits de casa, segur que els jugadors ho donaran tot, necessitam que s'afició segueixi ajudant com fins ara, i s'objectiu l'aconseguirem entre tots.
FORÇA FERRE.

3 FITXATES JUVENILS, QUE TORNEN A FERRERRIES

Els germans Isaac i Jesús García, que jugaven as Mercadal, tornen al Ferre, club on hi havien jugat fins la temporada passada, han demanat la baixa en el Mercadal per tornan a Ferreries, per reforçar els Juvenils de Lliga Nacional, soc jugadors de caracter defensiu, a ben segur que seran bon reforços, desde es club els hi desitjam que tenguin sort i els hi vagi be a sa nova aventura.
El també juvenil Felix Torrent també torna, en principi per jugar a s'equip de Juvenil Menorca, li volem desitjar molta sort a sa nova temporada en el Ferre.

dimarts, 17 de novembre del 2009

SOPAR DE S'EQUIP DE REGIONAL.




Dissabte passat es va celebrar en es Restaurant Loar, un sopar de s'equip de regional, aprofitant que no tenien partit aquest cap de setmana.
Un sopar que va fer reviure anectodes i bon rollo entre els membres de sa plantilla i s'entrenador, es president va passar per saludar los també.
De ben segur que amb aquest bon clima, servira per fer una gran temporada a sa lliga regional que començara d'aqui unes setmanes.

dilluns, 16 de novembre del 2009

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ

TERCERA DIVISIÓ:
POSICIÓ: 18è. PJ: 12. PG: 1. PE: 4. PP: 7. GF: 15. GC: 24. PUNTS: 7.

Golejadors: 4 GOLS: David Meliá. 3 GOLS: Guel Bosch i Héctor. 2 GOLS: David Seguí. 1 GOL: Raúl, Castro, 1 gol en propia porta.

JUVENILS LLIGA BALEAR:
POSICIÓ: 8è. PJ: 11. PG: 6. PE: 0. PP: 5. GF: 18. GC: 16. PUNTS: 18.

Golejadors: 6 GOLS: Juanjo i Jonathan Martínez. 3 GOLS: Lluís Pons. 1 GOL: Rubèn Mascaró, Biel Marqués i Txiqui.

REGIONAL PREFERENT: COPA.
POSICIÓ: 4rt. PJ: 6. PG: 2. PE: 0. PP: 4. GF: 12. GC: 17. PUNTS: 6.

Golejadors: 4 GOLS: Román. 2 GOLS: Nacho i Lluís Lopez. 1 GOL: Vicent, Sergi Coll, Lluc Pons i Marc Pons "Viroll".

JUVENILS MENORCA: COPA.
POSICIÓ: 5è. PJ: 9. PG: 1 . PE: 1. PP: 7. GF: 8. GC: 33. PUNTS: 4.

CADETS LLIGA:
POSICIÓ: 5è. PJ: 4. PG: 2. PE: 1. PP: 1. GF: 8. GC: 3. PUNTS: 7.

INFANTIL 2on any: COPA.
POSICIÓ: 3er. PJ: 5. PG: 2. PE: 1. PP: 2. GF: 5. GC: 6. PUNTS: 7.

INFANTIL 1er any: COPA.
POSICIÓ: 3er. PJ: 4. PG: 3. PE: 1. PP: 0. GF: 3. GC: 0. PUNTS: 10.

ALEVINS F-11 COPA:
POSICIÓ: 5è. PJ: 4. PG: 2. PE: 1. PP: 1. GF: 13. GC: 6. PUNTS: 23.

ALEVINS F-7 COPA:
POSICIÓ: 2ón. PJ: 4. PG: 3. PE: 0. PP: 1. GF: 22. GC: 16. PUNTS: 25.

BENJAMÍNS F-8: SEGON ANY. COPA
POSICIÓ: 3er. PJ: 2. PG: 1. PE: 0. PP. 1. GF: 8. GC: 6. PUNTS: 11.

BENJAMÍNS F-8: PRIMER ANY. COPA
POSICIÓ: 6é. PJ: 3. PG: 1. PE: 1. PP: 1. GF: 5. GC: 10. PUNTS: 16.

diumenge, 15 de novembre del 2009

CADETS. U.D.MAHÓN 1 - FERRE 0.

No hem pogut seguir amb sa bona lineá de resultats, ja que avui matí hem perdut a Maó en es camp de la Unió, un rival que estava més o menys amb la situació nostra, ben segúr continuaran els bon resultats de s'equip de Cadets.

JUVENILS LLIGA NACIONAL. FERRE 2 - PENYA CIUTADELLA 3.

Partit mogut el que hem viscut avui capvespre contra el Penya, en el que han passat moltes coses, el Penya s'ha avançat prest amb un gol als 3 minuts, els jugadors nostros han intentat de totes apropar se a sa porteria contraria, i fruit d'aixó ha vingut sa jugada des gol nostro quant en jonathan ha fet un golas desde defora de s'areá, amb aquest gol hem arribat al descans. En la segona part hem intentat arribar amb rapidesa a sa porteria del Penya, hem fet colca ocasió, peró després de un corner sobre el minut 37 de la segona part, quant noltros ja jugavem amb 10 jugadors per expulsió d'en Miguel Caballo per raonar ha interpretat s'arbitre, a pesar de tot els jugadors han intentat de totes aconseguir s'empat i ha arribat es penal per mans que ha transformat en Jonathan tambe en es minut 40 de la segona part, semblava es partit estava resolt quant ens hem quedat amb 9 jugadors els minuts finals, ja que ens han deixat un jugadors nostre lesionat, i no hem pogut fer mes canvis i encara el Penya quant ja era sobre es minut 93 han fet el definitiu 2-3, un resultat excesivament dur, ja que jugavem amb 9 jugadors, lo més just era s'empat.

dissabte, 14 de novembre del 2009

ALEVINS F-11. PENYA CIUTADELLA 0 - FERRE 0.

Els alevins d'en Fredo han empatat al camp del Penya, un bon resultat per els nostres jugadors ja que es tractava de un equip que havia guanyat els 3 partits.
Bon partit el que han fet els joves jugadors del Ferre per tant.

JUVENILS B. FERRE 0 - SPORTING MAHONÈS 0.

Avui hem sumat un nou punt davant l'Sporting Mahonés, en un partit on els visitants han intentat sorprendre a la primera part, peró en la segona teniem que haver guanyat si haguessim tingut un poc de sort, ja que hem fallat un penal i també hem xutat una pilota en es posté, una llastima ja que els jugadors d'en Damiá havien lluitat per aixó.

TERCERA DIVISIÓ. BINISSALEM 2 - FERRE 1.

No ha pogut ser, fins a falta de 5 minuts teniem l'empat en es dificil camp del Binissalem, en un partit on hem començat molt be a la primera part, tocant sa pilota amb domini nostro, fruit d'aixo ha arribat en es minut 25 es gol de n'Hector, peró el Binissalem en els 34 minuts ha fet es gol de s'empat, resultat amb el que s'ha arribat al descans. La segona part el Binissalem ha sortit amb més empenta per intentar fer es segon gol, mentres noltros ens defensavem bé, peró en el minut 85 el Binissalem ha fet el definitiu 2-1, una llastima ja que hagues sigut un resultat bo, tenint en compte el rival que teniem davant.
Ara endavant si l'equip segueix així, segur els resultats aniran venint, per exemple la setmana que ve que ens visita el Santanyi.

ALEVINS F-7. FERRE 7 - SANT LLUÍS 1.

Els al.lots d'en Canari han tornat a fer una altra exhibició de ses seves, no han donat opció al Sant Lluís, l'han golejat per 7-1, en un altra gran partit dels joves jugadors del Ferre, enhorabona seguiu així.

INFANTILS A. U.D.MAHÓN 2 - FERRE 0.

Encara que el resultat sembli clar, ha estat un resultat bastant enganyos, ja que els 2 gols han vingut en temps de descompte, els nostres jugadors mereixien com a minim s'empat per tot lo que havien lluitat durant es partit.

INFANTILS B. FERRE ATCO 1 - PENYA ORIENT 0.

Els infantils d'en Vicent han tornat a guanyar, i mantenir una altra partit sa porteria a 0, ha estat una victoria molt treballada de tots els jugadors, conseguida a 3 minuts del final per un gol d'en Damià de penal.

BENJAMÍNS F-8. 1er ANY. FERRE ATC 3 - EFB MENORCA B 2.

Gran partit el que han fet avui matí els benjamíns d'en Martí, han començat guanyant, després el Menorca els hi ha fet 2 gols, peró han lluitat fins el final i en els darrers 5 minuts han fet 2 gols i han remuntat es partit, els gols els han marcat, Pau Bosch, David Marradés i Josep Allès "Serín".
Enhorabona a tot s'equip, han conseguit sa primera victoria.

divendres, 13 de novembre del 2009

5 JUGADORS INTERNACIONALS HAN JUGAT A FERRERIES.

Fins a 5 jugadors, que han disputat es mundial sub-17, han jugat a Ferreries en les 2 darreres edicions del torneig de Sant Bartomeu, es tracta de, Edgar i Amat, que aquest mes d'agost havien jugat a Ferreries amb l'Espanyol, la qual cosa vol dir de l'excelent nivell que te el nostre torneig, i l'any passat van venir amb el Reial Madrid els jugadors Kamal i Sarabia, i del l'Athletic de Bilbao el jugador Aurteneche, és a dir gairebé mig equip titular ha passat per Ferreries, una data que ens fa sentir orgullosos del nivell del nostre torneig.

4 BAIXES PER DEMÁ.

Demá completarem sa llista de 16 convocats amb els jugadors justos, ja que demá no podra jugar n'Esteban per targeta vermella, i en Salido, Seguí i Castro que estan lesionats.

BENJAMÍNS F-8. 1er ANY. DISSABTE A LES 11.30.

Demá partit contra el Menorca a casa, per segona setmana seguida jugam a Casa. Els al.lots d'en Martí intentaran jugar bé a futbol, i posaran totes ses ganes del mon.

ALEVÍNS F-7. DISSABTE A LES 10.00 H.

Demá matí jugam a casa amb el Sant Lluís, en una nova jornada de copa dels al.lots d'en Canari, que tant bé juguen, contra un rival que esta ben classificat ja que encara no ha perdut cap partit, i només li han fet 2 gols.

dijous, 12 de novembre del 2009

ALEVINS F-11. DISSABTE A LES 17.30 H.

Dissabte capvespre els Alevins d'en Fredo juguen a Ciutadella en es camp del Penya Orient, un rival sempre complicat amb una bona cantera.

INFANTILS B. DISSABTE A LES 11.00 H.

Els infantils de primer any juguen a Ferreries, contra el Penya orient en la 4 jornada de copa, una competició que els al.lots d'en Vicent han començat amb bona forma.

INFANTILS A. DISSABTE A LES 10.00 H.

Els infantils d'en Tati juguen a Maó en es camp de la Unió, en la 5 jornada de copa, ho farém com a liders des nostro grup.

dimecres, 11 de novembre del 2009

CADETS. DIUMENGE A LES 11.30 H.

Aquest cap de setmana disputám sa quarta jornada de lliga, i ho feim en es camp de la Unió, amb un equip que té els mateixos punts de noltros peró amb un partit més, un partit que será un bona prova per s'equip d'en Manolo per seguir amb es bon començament que han fet.

JUVENILS MENORCA. DISSABTE A LES 16,30 H.

Dissabte els juvenils, juguen sa penultima jornada de copa, i ho feim contra els juvenils de l'sporting, que estan classificats en 4 posició just damunt noltros, será un bona prova per els joves d'en Damiá per que vagin fent se amb els equips de Menorca.

ENS TANCAN EL CAMP 1 PARTIT PER S'EQUIP DE REGIONAL!!

Hem rebút sa resolució del subcomite de competició, del partit que vam jugar contra el Penya Ciutadella, en el que va suspendre el partit en el minut 98 quant anavan a tirar un penal el Penya, i resolen, tancar nos el camp 1 partit per els regionals i a més ens posen una multa de 155 euros.

JUVENILS LLIGA BALEAR. DIUMENGE A LES 16,30.

Interessant partit el que jugaran diumenge els juvenils de lliga nacional, ja que jugam contra el Penya Ciutadella, será sa primera vegada que jugam un derby en aquesta categoria, per tant será un gran partit.
Noltros afrontam aquest partit amb una gran 6 posició, per lo que ens dona una certa tranquilitat per afrontar aquest partit, davant un equip el ciutadellenc que dur 3 victories seguides, per tant vindrán amb ganes de donar mos guerra.
Noltros continuarem contant amb diverses baixes, sobretot sa d'en Juanjo que en té per uns quants mesos.

PRECEDENTS BINISSALEM - FERRE.

Hem trobat només 3 precedents de partits en el camp del Binissalem, totes elles desfavorables, ja que es un camp on sempre hem perdut en les vegades que hi hem jugat, confiem aquesta vegada romprem sa mala ratxa.
Aquests son els precedents:

TEMPORADA 1.983-84: BINISSALEM 1 - FERRERIES 0.
TEMPORADA 1.997-98: BINISSALEM 4 - FERRERIES 0.
TEMPORADA 1.998-99: BINISSALEM 5 - FERRERIES O.

TERCERA DIVISIÓ. DISSABTE A LES 16,30 H. BINISSALEM - FERRE.

Aquest dissabte jugam en un camp dels mes dificils, en teoria, ja que es el mateix equip gairebé que va jugar sa fase d'ascens a 2ªb, que per un gol en els darrers minuts no ho va aconseguir, peró confiem en les possibilitats dels jugadors, que en els darrers partits cada vegada ens feim mes a sa categoria, fruit d'aixo va arribar diumenge passat sa primera victoria, mes que merescuda.
Esteim convençuts que no els hi posarem gens facil al Binissalem, i amb sa confiança de ja haver guanyat un partit.
FORÇA FERRE.

dilluns, 9 de novembre del 2009

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ

TERCERA DIVISIÓ:
POSICIÓ: 18è. PJ: 11. PG: 1. PE: 4. PP: 6. GF: 14. GC: 22. PUNTS: 7.

Golejadors: 4 GOLS: David Meliá. 3 GOLS: Guel Bosch. 2 GOLS: David Seguí, Hèctor. 1 GOL: Raúl, Castro, 1 gol en propia porta.

JUVENILS LLIGA BALEAR:
POSICIÓ: 6è. PJ: 10. PG: 6. PE: 0. PP: 4. GF: 16. GC: 13. PUNTS: 18.

Golejadors: 6 GOLS: Juanjo. 4 GOLS: Jonathan Martinez. 3 GOLS: Lluís Pons. 1 GOL: Rubèn Mascaró, Biel Marqués i Txiqui.

REGIONAL PREFERENT: COPA.
POSICIÓ: 4rt. PJ: 6. PG: 2. PE: 0. PP: 4. GF: 12. GC: 17. PUNTS: 6.

Golejadors: 4 GOLS: Román. 2 GOLS: Nacho i Lluís Lopez. 1 GOL: Vicent, Sergi Coll, Lluc Pons i Marc Pons "Viroll".

JUVENILS MENORCA: COPA.
POSICIÓ: 5è. PJ: 8. PG: 1 . PE: 0. PP: 7. GF: 8. GC: 33. PUNTS: 3.

CADETS LLIGA:
POSICIÓ: 5è. PJ: 3. PG: 2. PE: 1. PP: 0. GF: 8. GC: 2. PUNTS: 7.

INFANTIL 2on any: COPA.
POSICIÓ: 1er. PJ: 4. PG: 2. PE: 1. PP: 1. GF: 5. GC: 4. PUNTS: 7.

INFANTIL 1er any: COPA.
POSICIÓ: 4rt. PJ: 3. PG: 2. PE: 1. PP: 1. GF: 2. GC: 0. PUNTS: 7.

ALEVINS F-11 COPA:
POSICIÓ: 3er. PJ: 3. PG: 2. PE: 0. PP: 1. GF: 13. GC: 6. PUNTS: 18.

ALEVINS F-7 COPA:
POSICIÓ: 4rt. PJ: 3. PG: 2. PE: 0. PP: 1. GF: 15. GC: 15. PUNTS: 18.

BENJAMÍNS F-8: SEGON ANY. COPA
POSICIÓ: 3er. PJ: 2. PG: 1. PE: 0. PP. 1. GF: 8. GC: 6. PUNTS: 11.

BENJAMÍNS F-8: PRIMER ANY. COPA
POSICIÓ: 10é. PJ: 2. PG: 0. PE: 1. PP: 1. GF: 2. GC: 8. PUNTS: 9.

DIARI MENORCA --LO MEJOR --

LO MEJOR ,POR HABER GANADO AL LLOSETENSE.

NI ANTES ERAMOS LO PEOR NI AHORA LO MEJOR. AUNQUE , BIEN ES CIERTO, LA TITULACION SE REFIERE A LOS RESULTADOS DEL PRIMER EQUIPO.

SEGUN EL DIARIO ESTA VICTORIA -- " DEBE DAR MAS CALMA PARA PLANTEAR EL FUTURO EN LA LIGA " . SINCERAMENTE, NADIE HABIA PERDIDO LA CALMA, NI LA JUNTA, NI LOS TECNICOS NI MUCHO MENOS LA PLANTILLA

JOAN MASCARO. PRESIDENT

diumenge, 8 de novembre del 2009

TERCERA DIVISIÓ FERRE 3 - LLOSETENSE 1. PRIMERA VICTORIA!!!




Per fi ha arribat sa victoria, ens la haviem merescuda feia dies i avui davant el 5è classificat, hem fet un gran partit en tots els sentits tots els jugadors s'han deixat sa pell, el partit ha començat amb lleuger domini pel ferre, amb un parell d'arribades, el llosetense s'ha estirat un poc i el partit semblava mes obert, peró en es minut 45 ha arribat sa recompensa amb un gran gol d'en Raúl que ha fet un retall en es defensa a sa frontal de s'area i ha fet un xut colocat devora es poste, just després s'ha arribat as descans, un gol que ha vingut molt bé.
A la segona part el Ferre ha sortit decidit a sentenciar i que no ens escapes es partit i en es minut 55 n'Hector ha fet un bon gol de cap, semblava teniem es partit ben encarrilat peró, un penal als 67 mins, a posat un poc de nirvis, fins que en és minut 73 un penal fet a favor nostre a fet que en David Melá fes el definitiu 3-1, un partit que segur servirá per agafar moral i donar tranquiitat, de que ses coses a poc a poc van sortint, i ens acostumam a sa categoria.
ENDAVANT FERRE.

INTOLERABLE AGRESION

NUESTRO ENTRENADOR DEL EQUIPO DE FUTBOL 8 FUE BRUTALMENTE AGREDIDO EL PASADO JUEVES POCO ANTES DE EMPEZAR EL ENTRENO CON SU EQUIPO .
LOS INDESEABLES QUE LE AGREDIERON TAMBIEN ZARANDEARON Y MALTRATARON A NIÑO DE NUESTRO EQUIPO.

EL C. E. FERRERIES ESTA Y ESTARA EN TODO MOMENTO AL LADO DE NUESTRO ENTRENADOR MARTIN BARBER Y DEL EQUIPO DE FUTBOL 8 , PUESTO QUE SI AGREDE A UN ENTRENADOR NUESTRO, TODOS NOSOTROS NOS SENTIMOS AGREDIDOS. ESTAMOS TOTALMENTE A SU LADO, Y HAREMOS CUANTO SEA NECESARIO PARA RESTABLECER EL DAÑO PROVOCADO PARA QUE ACCIONES SALVAJES DE ESTE TIPO NO VUELVAN A PRODUCIRSE .

POR EL C. E. FERRERIES FIRMADO JOAN MASCARO FLORIT - PRESIDENTE

INFANTILS B. 1er ANY. BOSCOS 0 - FERRE ATCO 1.

Victoria a Ciutadella dels infantils d'en Vicent per 0-1 en la tercera jornada de copa, una altra victoria treballada per tot s'equip, que han tornat a deixar sa porteria sense encaixar gols, encara no els hi han marcat cap gol en tres partits.
Enhorabona seguiu així.

CADETS. FERRE 6 - SAMI 1.

Gran partit el que han fet avui matí els joves d'en Manolo i en Quel, sobretot en una gran primera part en la que han fet 4 gols, dominant clarament al rival, la segona part ha estat més de control degut a sa gran renta que duien el Sami ha fet es gol de s'honor, peró el Ferre en els darrers 10 minuts ha fet dos gols més, quedant el resultat en el definitiu 6-1, els Cadets que han començat de manera pletorica sa temporada.
Els golejadors han estat, Lluc 2, Quique 2, Sergio i Angel.

JUVENILS LLIGA BALEAR. FERRE 3 - PLA NA TESA 0.

Un altra gran partit dels nostres juvenils, que están completant una temporada fantastica, que ja duen 18 punts en només 10 partits, es a dir amb una tercera part de sa lliga tenim més de la mitat des punts que necessitarem per sa salvació.
Es partit va començar un poc incomode ja que el Pla na Tesa a sa primera part va ser un rival dur, i vam arribar al descans amb 0-0, després en la segona part i va haver mes idees amb atac i vam fer més ocasions i van arribar els gols el primer en es començament de sa segona part d'en Biel Marqués, el Ferre va agafar es mando des partit clarament ja que es rival no creava perill gairebé, vam anar tenin ocasions fins que en Txiqui va fer el segon, es tercer gol va arribar en el darrers minuts i el va fer en Lluís Pons, un resultat clar que ens deixa en una molt bona posició, en un partit en el que no es van notar sa gran quantitat de baixes que teniem.
ENDAVANT FERRE.

COPA REGIONAL. FERRE 3 - SAMI 2.

Bon partit des nostre equip ahir davant el Sami, vam aconseguir sa segona victoria de sa copa, un equip el Ferre que cada dia es van conjuntant més, ja que hem de tenir en compte que es un equip de formació per s'equip de Tercera i es un grupo totalment nou.
Es partit va començar amb un gol del Sami en els primers minuts, el partit tenia un to mes o menys igualat i ben avançada sa primera part en Lluís Lopez feia s'empat, amb aquest resultat s'arrivaba al descans. En la segona part va estar mes moguda i un joc més fluit pel Ferre, i en Marc Viroll va fer el segon gol peró just dos minuts després el Sami va empatar, en els 10 minuts finals el Ferre va apretar per aconseguir sa victoria, i en el minut 88 vam trobar sa recompensa i en Lluís Lopez va fer el definitiu 3-2 a poc del final.

FESTA DEL FUTBOL MENORQUÍ.


Divendres a vespre es va celebrar sa gala anual des futbol a Menorca, es van entregar els premis i trofeus de sa temporada passada 2.008-09, el Ferre i va ser present amb 4 directius, ja que ens va tocar rebre fins a 4 copes, per sa bona temporada passada, primer vam rebrè sa copa de campions de copa de futbol 7, els cadets van tenir dues copes una per campions de copa i s'altra per subcampions de lliga, que no vam aconseguir per un punt i també vam rebre sa copa per haver guanyat sa lliga regional.
Un bon resultat per es bon any del Ferre l'any passat.

JUVENIL B. MENORCA 5 - FERRE 1.

No va poder ser els joves jugadors del juvenil menorca van perdre a Maó davant del possiblement millor equip que juga la competició menorquina, i que tè un peu i mig a la final de copa, els nostres jugadors aniran agafant es fil a sa categoria.

JUVENIL LLIGA NACIONAL; FERRE 3 - PLA DE NA TESA 0



dissabte, 7 de novembre del 2009

ALEVINS F-7. DOSA 4 - FERRE 6.

Els al.lots d'en Canari han fet un altra partit espectacular, i han guanyat a Ciutadella al Dosa per 4-6, un partit amb 10 gols.

INFANTILS A. FERRE 1 - PENYA CIUTADELLA 1.

Els infantils d'en Tati han empatat contra el Penya, en un partit que hi ha hagut una part per cada equip es pot dir, el Ferre a sa primera ha dominat més, peró a la segona el Penya ha empés fort i han empatat, el Penya ha tingut un penal en els darrers minuts i es porter nostro fa fet una gran aturada en es penal, es gol l'ha fet en Sergi Mercadal.

ALEVINS F-11. FERRE 1 - SANT LLUÍS 2.

Els alevins han perdut contra el Sant Lluís per un gol, en un partit que els nostres jugadors ho han donat tot, el gol del Ferre l'ha marcat en Toni Sintes.

BENJAMÍNS F-8 B. FERRE ATCO 1 - SAMI AT 1.

S'han estrenat a casa els benjamíns b d'en Martí, en un partit on els jugadors del Ferre han empatat amb el Sami en un partit igualat, on fins el final han cercat s'ha victoria, es gol del Ferre la marcat en Dani Esbert.
Ha estat un punt lluitat per tot s'equip, i as final ho han celebrat dalt de tot es primer punt que han aconseguit, molt be a tots.

BENJAMÍNS F-8 A. MENORCA AT 0 - FERRE 6.

Gran partit es que han fet els al.lots d'en quel, avui matí han jugat a maó i han guanyat per 0-6, ha estat un gran partit de tots els jugadors, els golejadors han estat: Jordi Marín 2, Alex, Martí, Marc i tofol.
Enhorabona a tots.

divendres, 6 de novembre del 2009

7 PARTIDOS ESTE FIN DE SEMANA

COMO PODREIS VER A LA DERECHA DEL BLOC, ESTE FIN DE SEMANA TENEMOS HASTA 7 PARTIDOS EN NUESTRO CAMPO.


AL BUEN SEGUIR DE NUESTROS EQUIPOS, IGUAL LES CONVENIA PONER TIENDA DE CAMPAÑA EN EL CAMPO ......

EL JUVENIL B. VISITA AL MENORCA

NUESTRO EQUIPO JUVENIL DE LIGA MENORCA, ACUDE ESTE SABADO AL CAMPO DE MENORCA.,M EN UN PARTIDO DONDE HAY MUY POCO QUE PERDER. NO TAN SOLO EN ESTE ENCUENTRO, PUESTO QUE LA FUNCIONDE ESTE EQUIPO ES ENTRENAR, JUGAR, PASARLO BIEN Y ESTAR TODOS LOS JUGADORES A DISPOSICION DEL LIGA NACIONAL ANTE CUALQUIER EMERGENCIA.

LOS RESULTADOS, IMPORTAN , PERO EN ESTE CASO MENOS.

Y LO ESTAN CUMPLIENDO DE MARAVILLA

EL REGIONAL,RECIBE AL SAMI

NUESTRO EQUIPO DE REGIONAL SE ENFRENTARA AL SAMI,U.D. ESTE FIN DE SEMANA ( DOMINGO )
UN PARTIDO DONDE LOS PUNTOS DEBEN QUEDARSE EN CASA, YA QUE NUESTRO EQUIPO SI VA SOBRADO DE ALGO ES DE ILUSION, GANAS Y UNA BUENA DOSIS DE CALIDAD.

NO HAY BAJAS, Y EL TECNICO BERNARDO AVILES PODRAN CONFIGURAR UN ONCE DE GARANTIAS

EL FERRE JUVENIL LIGA NACIONAL CON MUCHAS BAJAS

PARA AFRONTAR EL PROXIMO PARTIDO, - SABADO A LAS 16 HORAS - CONTRA EL PLA DE NE TESA, LOS TECNICOS JUAN ROMERO Y JUANA TENDRAN SERIAS DIFICULTADES PARA CONFIGURAR LA ALINEACION, DADO LA CANTIDAD DE BAJAS QUE TIENE EL EQUIPO.

A LAS DE TONI BOSCH, QUE SE ENCUENTRA DE VIAJE, AÑADIR LA DE JOSEP, EXPULSADO POR DOBLE AMARILLA, LA DE JUANJO LESIONADO AYER, ANGEL QUE SIGUE CON MOLESTIAS, CABALLO ,
Y DOS O TRES JUGADORES MAS QUE SON SERIASS DUDAS.

CON TODO, LO QUE SI ES SEGURO QUE LOS QUE SE VISTAN CON LA CAMISETA DEL FERRE, DARAN, COMO CADA PARTIDO, TODO LO MEJOR DE SI.

EL FERRE III DIVISON CON LAS BAJAS DE ENRICH Y SALIDO

EL PARTIDO DEL DOMINGO CONTRA EL LLOSETENSE, TENDREMOS QUE AFRONTARLO UNA VEZ MAS CON SENSIBLES BAJAS. ESTA VEZ LA DE ENRICH ,EXPULSDADO POR DOBLE AMARILLA EN EL ULTIMO PARTIDO Y LA DE SALIDO QUE SIGUE ARRASTRANDO MOLESTIAS.,

EL RESTO DE LA PLANTILLA SE HALLA A DISPOSICION DE LOS TECNICOS.

EL PARTIDO, DOMIGO A LA TARDE 16.30 HORAS


C.E. FERRERIES - C.D. LLOSETENSE

JUANJO GRAVEMENTE LESIONADO

NUESTRO JUGADOR JUVENIL DEL EQUIPO DE LIGA NACIONAL , JUANJO, RESULTO GRAVEMENTE LESIONADO EN EL ENTRENAMIENTO DE AYER NOCHE, EN UN JUGADA FORTUITA.

NUESTRO EXCELENTE DELANTERO, TIENE ROTURA DE PERONE QUE LE MANTENDRA ALEJADO DE LOS TERRENOS DE JUEGO, POR ESPACIO DE 3 MESES MAS O MENOS.

SE ENCUENTRA EN SU DOMICILIO RESTABLECIENDOSE DE SU GRAVE LESION, AUNQUE ESTA MUY ANIMADO.

LE DESEAMOS UN PRONTO Y TOTAL RESTABLECIMIENTO,Y ESPERAMOS VERLE MUY PRONTO POR NUESTRO CAMPO.

ANIMO JUANJO

BENJAMÍNS F-8. 1er ANY. DISSABTE A LES 11.00 H.

Dissabte els al.lots d'en Martí jugen contra el Sami At, en es que será es primer partit de sa temporada que jugam a casa, será sa primera vegada que juguin de manera oficial en es camp de futbol-7 a Ferreries.

BENJAMÍNS F-8. 2on ANY. DISSABTE A LES 9.30.

Els benjamíns d'en Quel i en Xec juguen a Maó en es camp del Menorca At, sera sa segona jornada de copa.

ALEVINS F-7. DISSABTE A LES 11.00 H.

Dissabte els Alevins d'en Canari juguen a Ciutadella en es camp del Dosa, sera sa tercera jornada de copa, jugam amb un equip que ha començat ben igual que noltros, un partit mès per anar aprenent, ja que en aquestes edats lo important es aprendre.

dijous, 5 de novembre del 2009

EL JUVENIL L.N. CONTRA EL PLA NE TESA, EL SABADO

PUEDE SER UN PARTIDO TRAMPA,
EL PLA DE NE TESA,TODAVIA NO CONOCE LA VICTORIA, PERO SI ES CIERTO QUE EN MUCHAS OCASIONES LA TUVO A SU ALCANCE.
SERAN BAJAS JOSEP Y TONI BOSCH, Y ESO PUEDE REPRESENTAR UN HANDICAP IMPORTANTE PARA RECONSTRUIR EL SISTEMA DEFENSIVO. SI BIEN ES CIERTO QUE NUESTRO JUVENILES DISPONEN DE PUNTOS SUFICIENTES PARA JUGAR CON TRANQUILIDAD QUE PARA NDA SIGNFICA FALTA DE ETNREGAY GANAS.
EN CASO DE GANAR , CONTARIAMOS CON 18 PUNTOS , MAS DE LA MITAD DE LOS NECESARIOS PAR LA MANTENER LA CATEGORIA QUE ERA Y SIGUE SIENDO EL OBJETIVO FINAL.

SABADO POR LA TARDE --liga nacional juvenil--

FERRE - PLA DE NE TESA

SER O NO SER -ESTAR O NO ESTAR

NOS ESPERA UN PARTIDO MUY COMPLICADO, NO TAN SOLO POR LA CALIDAD DEL RIVAL, SINO POR LA IMPERIOSA NECESIDAD QUE TENEMOS DE SUMAR LOS 3 PUNTOS.
NOS VISITA UN EQUIPO QUE SUPO GANAR EN CAMPO CONTRARIO AL POBLENSE Y AL CONSTANCIA, DOS DE LOS LLAMADOS GRANDES. UN EQUIPO FUERTE Y GOLEADOR ,AL QUE NOS VEMOS OBLIGADOS A GANAR SI O SI, PUESTO QUE UNA DERROTA NOS COMPLICARIA DE MANERAL LETAL NUESTRA SITUACION .
PERO PREFERIMOS PENSAR EN LA VICTORIA, QUE YA NOS LA TENEMOS MAS QUE MERECIDA, POR OCASIONES, ENTREGA, LUCHA ILUSION Y SOBRETODO Y MAS QUE NADA POR COMPROMISO. NUESTROS TECNICOS Y JUGADORES ESTAN ABSOLUTAMENTE COMPROMETIDOS . SE SIENTEN ANIMADOS Y SABEN- SABEMOS - QUE LA VICTORIA LLEGARA .NADIE BAJA LOS BRAZOS , ESTAMOS LUCHANDO POR LA PERMANENCIA, Y SEGUIREMOS LUCHANDO POR ELLA.

EL DOMINGO TENEMOS CITA EN SANT BARTOMEU. NUESTRO EQUIPO TE NECESITA.

JUNTOS PODEMOS.

DIUMENGE 8 - FERRE-LLOSETENSE . SER O NO SER

PRECEDENTS FERRE - LLOSETENSE.

El Llosetense es un antic rival també, a final dels anys 80 i principis dels 90 van jugar 5 temporades a tercera, i vam jugar contra ells tots 5 anys.
Aquests son els resultats:

TEMPORADA 1.987-88: FERRE 0 - LLOSETENSE 0.
TEMPORADA 1.988-89: FERRE 1 (Nito Barber) - LLOSETENSE 0.
TEMPORADA 1.989-90: FERRE 4 (Jandro, Carré, Serra i Bep Barber) - LLOSETENSE 1.
TEMPORADA 1.991-92: FERRE 3 (Bep Barber, Toni Hidalgo i 1 GOL EN P.P) - LLOSETENSE 0.
TEMPORADA 1.992-93: FERRE 1 (Toni Gonyalons) - LLOSETENSE 0.

ALEVINS F-11 DISSABTE A LES 10.00 H. FERRE - SANT LLUÍS.

Bon partit per s'equip d'en Fredo dissabte jugam contra el Sant Lluís, un equip que també ha començat molt fort, un partit interessant per poder nos provar contra un dels millors equips des grup.

INFANTILS B DIUMENGE A LES 11.00 H.

Diumenge matí jugam a Ciutadella contra el Rtv Boscos, serà sa tercera jornada de copa per els infantils de primer any d'en Vicent.

dimecres, 4 de novembre del 2009

INFANTILS A DISSABTE A LES 11.30 H.

Els infantils d'en Tati tambè reprenen sa competició desprès de dues setmanes, i ho feim a casa davant el Penya Ciutadella, un partit mès per anar aprenent.

CADETS DIUMENGE A LES 11.00.

Es reprèn sa competició a sa lliga cadet, desprès del partit de la selecció menorquina que tant bon paper va fer en sa categoria cadet on va guanyar es torneig interilles. Jugam contra el Sami que es el cuer de la competició, ja que ha perdut els 3 partits que ha jugat, un partit que pot servir per continuar es bon començament dels al.lots den Manolo.

JUVENILS B. DISSABTE A LES 16.00 H.

Complicat partit el que té dissabte s'equip den Damià, jugam en es camp del Menorca, un equip que fins ara s'ha mostrat intratable per tots els rivals que ha tingut.

TERCERA DIVISIÓ.DIUMENGE A LES 16,30.

Important partit per el Ferre diumenge que rebèm al Llosetense un equip, per ara de les revelacions del campionat, de moment ja que ocupa la 5 posició, quant en teoria es un equip per lluitar per el descens, segur que sera dificíl, pero diumenge aconseguirem la primera victoria que ja ens mereixem fa dies.

REGIONAL.DISSABTE A LES 18.00 H.

Dissabte jugam contra el Sami, un equip que ja vam guanyar a ca seva a sa primera volta per 3-4, un equip que encara no ha sumat cap punt, una oportunitat per aconseguir els 3 punts per els joves jugadors del Ferre.

JUVENILS LLIGA BALEAR DISSABTE A LES 16.00 H.

Dissabte que ve rebèm al Pla de na Tesa, un equip que encara no ha guanyat cap partit, en els 9 que hem disputat, peró que no ens podrem refiar, ja que en aquesta categoria qualsevol rival et pot guanyar.

dilluns, 2 de novembre del 2009

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ

TERCERA DIVISIÓ:
POSICIÓ: 19è. PJ: 10. PG: 0. PE: 4. PP: 6. GF: 11. GC: 21. PUNTS: 4.

Golejadors: 3 GOLS: David Meliá, Guel Bosch. 2 GOLS: David Seguí. 1 GOL: Hector, Castro, 1 gol en propia porta.

JUVENILS LLIGA BALEAR:
POSICIÓ: 6è. PJ: 9. PG: 5. PE: 0. PP: 4. GF: 13. GC: 13. PUNTS: 15.

Golejadors: 6 GOLS: Juanjo. 4 GOLS: Jonathan Martinez. 2 GOLS: Lluís Pons. 1 GOL: Rubèn Mascaró.

REGIONAL PREFERENT: COPA.
POSICIÓ: 4rt. PJ: 5. PG: 1. PE: 0. PP: 4. GF: 9. GC: 15. PUNTS: 3.

Golejadors: 4 GOLS: Román. 2 GOLS: Nacho. 1 GOL: Vicent, Sergi Coll, Lluc Pons.

JUVENILS MENORCA: COPA.
POSICIÓ: 5è. PJ: 7. PG: 1 . PE: 0. PP: 6. GF: 7. GC: 28. PUNTS: 3.

CADETS LLIGA:
POSICIÓ: 5è. PJ: 2. PG: 1. PE: 1. PP: 0. GF: 2. GC: 1. PUNTS: 4.

INFANTIL 2on any: COPA.
POSICIÓ: 1er. PJ: 3. PG: 2. PE: 0. PP: 1. GF: 4. GC: 3. PUNTS: 6.

INFANTIL 1er any: COPA.
POSICIÓ: 4rt. PJ: 2. PG: 1. PE: 1. PP: 1. GF: 1. GC: 0. PUNTS: 4.

ALEVINS F-11 COPA:
POSICIÓ: 2n. PJ: 2. PG: 2. PE: 0. PP: 0. GF: 12. GC: 4. PUNTS: 14.

ALEVINS F-7 COPA:
POSICIÓ: 5è. PJ: 2. PG: 1. PE: 0. PP: 1. GF: 9. GC: 11. PUNTS: 11.

BENJAMÍNS F-8: SEGON ANY. COPA
POSICIÓ: 9è. PJ: 1. PG: 0. PE: 0. PP. 1. GF: 2. GC: 6. PUNTS: 4.

BENJAMÍNS F-8: PRIMER ANY. COPA
POSICIÓ: 12é. PJ: 1. PG: 0. PE: 0. PP: 1. GF: 1. GC: 7. PUNTS: 4.

SELECCIONS MENORQUINES.



Aquest cap de setmana s'han celebrat a Palma uns triangulars de seleccions balears, Mallorca, Menorca i Eivissa de categories, Cadet, Infantil i Alevins. En les seleccions Infantil i Alevins hem tingut representació de jugadors del Ferre, fent un bon paper en els equips.
La selecció infantil va perdre es primer partit per 2 a 0, i desprès en el segon van empatar a 1 amb sa selecció d'Eivissa, els nostres 2 jugadors, en David Pons i Albert Guasch van disputar els dos partits sencers, desde aqui els felicitam per aquest bon paper.
En sa selecció Aleví que hi teniem 4 representants, varèm perdrè es primer partit amb sa selecció de Mallorca per 4 a 1, i en el segon varèm guanyar a Eivissa per 2 a 1, enhorabona tambè a tots ells.

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 0 - SANTA EULALIA 1.

Partit en el que els jugadors ho han donat tot, peró no ha pogut ser, davant un gran equip que ha fet lo just hem perdut per un gol als 14 minuts de la segona part.
Un partit que a la primera part hem començat molt fort amb arribades a l'area de la Penya, un equip que només ha rebut 5 gols fins avui, peró als 29 minuts ens hem quedat amb 10 jugadors per s'expulsió den Jose Enrich per doble targeta groga, amb aixó ja hem tingut es partit costa per amunt, peró a pesar de tot els jugadors han seguit lluitant fins el final des partit, a la segona part hem tingut diverses arribades amb opció per marcar, peró no ha pogut ser.
La setmana que ve rebrem un equip que esta a la part alta de la classificació, peró que ha pujat enguany a 3ªDivisió, esperem si juguem aixi tinguem les nostres opcions.

diumenge, 1 de novembre del 2009

REGIONAL. COPA MIGJORN 4 - FERRE 0.

Derrota clara la que hem sofert as Migjorn, davant un equip que d'aquesta manera te un peu a sa final de copa, al descans hem arribat 1 a 0, pero un gol als segons de començar la segona part ens ha fet mal i ja no ens hem pogut refer.

BENJAMINS B. EFB U.D.MAHÓN 7 - FERRE ATCO 1.

Els benjamíns den Martí van perdre a Maó, en el primer partit oficial que jugaven els al.lots, una partit que servira per anar aprenent, el resultat ara no importa, lo important es la formació.

JUVENIL B. AT.VILLACARLOS 7 - FERRE 1.

Ahir vam patir una dura derrota al camp del Villacarlos per 7 a 1, un equip que encara es disputava la primera pláça de grup per jugar la final de copa.

JUVENIL LLIGA BALEAR. CIDE 1 - FERRE 0.

Avuí matí hem perdut a Palma al camp del sempre dificíl Cide per 1-0,i que hem tingut la mala sort de fallar un penal i moltes ocasions de gol.
Un equip que ara queda amb 1 punt menys que noltros, un resultat que no empanya sa bona temporada que esteim fent, on duim un bon coixí per es nostre objectiu, que no es altra que la salvació.